עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Armageddon26,

המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות שמנצלות ריבוי ליבות, אז אם יש מעבדי QUAD לניידים זה יתאים בול. חוץ מזה שימושים פשוטים - אינטרנט וסרטים (שיוכל להריץ סרטי FHD). תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  2. רציתי לדעת איך המחשב הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1231 ורציתי לדעת אם אני אקנה את המפרט הזה אז המחשב יהיה שקט. אם המפרט לא טוב מה צריך לשפר בו? ואם הכל ממש לא טוב אז תבנו לי מפרט בתקציב של 3800 ש"ח. תודה.

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by jonathanh,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? לפחות 13, עד 14. לא משנה מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נמוך במידת האפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין גודל מינימלי, אבל אמור להחליף מחשב שולחני ולהכיל תיקיות רבות של מסמכים ואולי גם תמונות. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מד…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  4. נדפק הקירור של הלפטופ, חשבתי לקנות גוף קירור חילופי ולהחליף . רציתי לדעת אם יש מדריך? ואם למישהו יש נסיון? מחשב : HP Pavilion dv6186ea תודה

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by מאורר,

שלום לכולם יש לי את המחשב הנ"ל: Lenovo IdeaPad Flex 5 15-IIL Multi-touch 81X3003SIV כבר עבר תיקון פעמיים החליפו את כל המחשב חוץ מהמעטפת לא נישאר עוד מה להחליף כולו הוחלף והתקלה חוזרת קבוע. לגופו של עניין הציעו לי את הדגם Lenovo IdeaPad Flex 5 81X3004FIV i7-1065G7 שהוא אותו מחשב רק שוני במעבד, כי אין את הדגם הקודם... השאלה אם עדיף להילחם איתם על החלפה לסדרה של יוגה? שהיא עם 3 שנים אחריות או שזה מאמץ חסר הצלחה מהתחלה?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  6. מדובר במחשב לבן דודי, אבא לילדים ששני הצרכים היחידים שלו זה HD וגלישה ומחשב שישרת אותו שלוש שנים ללא צורך בשדרוג. עכשיו שתי שאלות: האם המעבד יספיק או כדאי לשדרג לi3 530? מה לעזאזל ההבדל בין H55 ל H57? לא ממש הצלחתי למצוא. זה המפרט: מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S1156 2.8GHz G9650 - BOX ₪465 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H55M-USB3 ₪649 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ ₪283 כמות:2 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪122 מארז: [..] THERMALTAKE SD200 (BLACK) TT-VK72721N2E + 270W PSU ₪474 דיסק קשיח: [..] WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ₪278 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪2554 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  7. Started by username80,

היי, החלטתי לקנות את Dell Inspiron 6400 אבל ממחקר קטן באינטרנט גיליתי שהשירות שלהם גרוע והמחשב נוטה להתקלקל הרבה. לכן החלטתי לנסות לחפש משהו אחר. מה עדיף לדעתכם באופן כללי: DELL, LENOVO, HP, LG או TOSHIBA. התקציב שלי הוא עד 5200 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות. תודה

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by yoseeff,

שלום לכולם צריך עזרה של הוזלה במחשב / מפרט הספציפי הנ"ל : אני צלם שמתעסק עם עיבוד תמונה / תמונות ( לפעמים גם יותר מאלף תמונות בבת אחת שברצוני שיפתחו ולתקתק ) אין לי צורך במשחקים / תלת מימד או כיוצא בזה , ( אני לא צריך כונן כשיח כי יש לי / יש לי ספק כח 350 אמיתי / יש לי צורב / יש לי מסך ) מה שאומר שנשאר לי לרכוש מעבד , לוח אם , כרטיס מסך , מארז , וזיכרון ( אולי ספק חדש בגלל הרכיבים החדשים ) איזה רכיבים ייעשו את העבודה בצורה חלקה ושותפת ( גם אם אני פותח פוטושופ , פוטושופ לייט רום , ואיי סי די סי ביחד ) לא נכנס ללמה אני פותח אותם ביחד ( יותר נח לי לעבד כל דבר בתוכנה אחרת ) נכנסתי נו ..... בכל אופן אני מאד מכבד את דעתכם של קוראי השאלה/פוסט ואני מוצא עזר רב בידע שלכם זה…

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  9. בס"ד שלום. אודות לייעוץ באתר אני הולך לקנות את אחד משני הדגמים הבאים: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t58.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t65.htm רציתי שמישהו מהמנהלים יעבור בבקשה על המפרט שהם מציעים, ויבדוק שאין שם כל מיני שורות קטנות, רכיבים לא משהו, דברים יוצאי דופן וכד'. תודה רבה על כל העזרה.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  10. שלום לכולם! אני מחפש נייד לשימושים ביתיים הכוללים אופיס, אינטרנט, מוזיקה וסרטים (HD), ושימוש בתוכנות שיתוף קבצים (במקביל לכל הפעולות האלו...). תקציב 5000-6000 ש"ח, לא חייב לכלול מערכת הפעלה (אבל עדיף עם). גודל מסך 13 או 14, עדיפות למשקל נמוך. זמן סוללה לא חשוב כל כך. כמובן שעדיף יציאת HDMI. כרגע אני מתלבט בין Dell Vostro 1320: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11753 לבין Studio 1555: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12128 לשניהם מעבד, זיכרון ודיסק קשיח זהים (וטובים) החיסרון של ה-Studio הוא משקל יותר גבוה (כי המסך הוא 15) ושהמסך הוא מבריק. ל-Vostro לעומת זאת אין יציאת HDMI ו-eSata, כרטיס מסך יותר חלש, והוא קצת יותר יקר. השאלה היא האם יש דרך להוציא HD לטלוויז…

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  11. Started by Pure-Gold,

שלום, האם אתם מכירים את המחשב Mega 180 של MSI ? http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=MEGA_180&class=mega ראו מפרט של מחשב באתר KSP מבוסס על זה. מה אתם אומרים עליו ? כמובן שאני הולך לשנות שם את הכונן קשיח. המחשב לא הולך להיות למשחקים אלא בעיקר "לבידור" בבסיס ובחדר.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by kebibas,

שלום לכולם, מישהו יודע איזה סוללה מתאימה למחשב הזה? הכנסתי את המקט של הנוכחית בגוגל אבל לא מצאתי שום סוללה עם אותו מקט. יש דומות אבל לא אותם מספרים. אשמח לעזרה במציאת הסוללה המתאימה. תודה

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  13. Started by Y-R,

מבקש סליחה מראש אם הייתה הודעה כזאת כאן אבל לא מצאתי כלום בחיפוש. אני מעוניין לקנות נייד ודיי נעול על ה-G75, עזבו גודל מסך ומחיר, יש לי את הדרישות שלי ממחשב והדגם הזה דיי מספק אותי. השאלה שלי היא כזאת , ראיתי כל כך הרבה גירסאות של הדגם הזה, למה זה? הבנתי שבכל מדינה זה משתנה, אז למה זה משתנה ? למה אין גירסא אחת חזקה ועוד גירסא פחות חזקה וזהו ? איך אני יכול לבחור את הגירסא הטובה ביותר כשיש כל כך הרבה ? אם מישהו יכול להמליץ על גירסא אני אשמח...מה שאני ראיתי זה T1414H (זה בארץ), בשאר המקומות ראיתי גירסאות DS או DH וכו'... תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by boogie,

מישהו יודע לכמה זמן מספיקה הסוללה הבאה: PN 02K7026 זו סוללה של IBM T23

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  15. לילה טוב לכולם.. כבר המון זמן אני מתעניין בקניית מחשב נייד אבל אף פעם זה לא היה ברצינות. לאחר ששבוע+ היה ברשותי נייד של דודה שלי, החלטתי שזאת המטרה החדשה שלי, נייד חדש דנדנש.. אם הכל הולך כצפוי אמורים להגיע אלי כ1500$ אולי טיפה פחות חודש הבא. כחובב אפל, חשבתי אולי על מקבוק פרו. הדגם ב2500$ מה שמאוד אהבתי בו זה C2D@2.4Ghz פלוס 8600gt שזה מאוד נחמד לנייד+ Wifi-N שהבנתי שההפרש בינו לבין הG הוא מאוד מורגש. שתי ג'יגה זיכרון וכמובן העיצוב של אפל. בנתיים יצא לי לראות רק שלוש מחשבים ניידים שניראים יחסית טוב, המקבוק, סידרת הפווילון של HP והלמבורג'יני של אסוס. מה שפחות אהבתי, זה המחיר כמובן (יקח לי המון זמן לחסוך עוד כ1000$) וההארד דיסק הקטן (160gb). עכשיו אני רוצה לדעת אם…

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  16. היי לכולם אני רוצה לשדרג קצת את המחשב שלי אז כך: יש לי כבר מארז וספק כוח 480W ויש לי מעבד intel p4 3.00GHz 64bit הוספתי את הפרטים הבאים (זה בינתיים כי יש לי מפרט פצצה, המפרט השני שאני מתכנן לקנות עוד כמה חודשים) אז אמרתי בינתיים אני אשדרג חלקית לוח אם: [..] ASUS P5KPL-CM ¤288 כרטיס מסך: [..] PALIT 8400GS 256MB DDR2 - RETAIL ¤176 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.11 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000340AS - זמין במלאי ¤450 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 ¤144 כמות:2 מחיר סופי: ¤1202 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il והנה המפרט המלא (הפצצה): מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.16GHz E8500 45nm : " SLAPK" - BOX ¤983 לוח אם: [..] ASUS P5Q DELUXE ¤1061 כרטיס מסך: [..]…

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by daizi,

טוב חברים אני מחפש לקנות מחשב חזק במיוחד לטכנולגיה של היום עד עכשיו עבדתי עם מחשב נייד וכרגע אני רוצה להביא מחשב שולחני כמו שצריך אני מחפש מחשב חזק שיוכל להחזיק הרבה תוכנות פתוחות , אתרי איטרנט , חומרות למיניהם , מוזיקה וכו' שיהיה בעל נתונים חזקים , חשוב הרבה מקום הראד דיסק (לפחות 500) , וזכרון DDR חשוב לי שיהיה DDRIII אני לא הכי מבין בתחום ובגלל זה אני נותן פה סכום שאני רוצה (הסכום כולל מסך 22 אינץ' LCD) אני מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא משהו כזה ולהפנות אותי למקומות הנכונים תודה מראש הסכום הכולל אחרי מסך הוא 4,200 חריגה מקסימאלית 4,600

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by Lahad,

צריך בבקשה עזרה במפרט עד 3500 שקל, המחשב ישמש עבודה כללית במחשב , למידה , עבודה בWORD ,תוכנות למידה, עבודה שוטפת וגלישה באינטרנט,ובעתיד עבודה עם תוכנות גרפיות כנראה. 3500 שקל כשלא צריך ציוד הקפי ומסך עדיפות לקניה בTMS תודה.

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  19. שלום חברים, ברשותי נייד hp pavilion dv5061ea עם בטרייה לא מקורית 8 תאים חדשה שנקנת לפני חודש. כאשר אני עובד עם בטרייה מלאה וללא מקור מתח DC נוסף (רק בטרייה!) המחשב פשוט זוחל!!! אני מנתק את הבטרייה ומחבר חשמל DC הכל מתחיל לרוץ חלק... יש לכם איזה שהיא הצעה מה לא בסדר? תודה!

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  20. בתקציב מוגבל יחסית של עד 5K, אני מעוניין לשחק בשמחקים הכי חדשים. כדי לחסוף חשבתי ללכת על מעבד ולוח ישנים יחסית: Q9550 ולוח פשוט ללא OC עם זיכרון DDR2. ואת רוב התקציב להשקיע בכרטיס חזק כמו ה- HD 5850. מה דעתכם ? האם עדיף ללכת על COREI7 שיאפשר DDR3 ולהתפשר על כרטיס מסך כמו GTX 275 ?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  21. אהלן אני צריך מפרט למחשב בשביל עריכה גרפית (פוטושופ וגם פריימיאר (סרטים)), שיהיה בתקציב של 2500 שקל בלי מסך. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  22. השימושים הם לכל הדברים הרגילים אינטרנט , מסן, מוסיקה וכו משחקים תוכנות כמו וורד וכו צריך מחשב מאוד חזק ומהיר שיחזיק לתקופה של שנים, המחשב לא בשבילי... פעם אחרונה שהחליפו מחשב היה לי לפני 6 שנים אז צריך משו עמיד שיחזיק תודה לעוזרים לגבי המארז כבר חשבתי על הכיוון של ANTEC P152B

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  23. שלום לכולם! תוכלו להמליץ לי על מחשב לשימוש משפחתי ולמשחקים חדשים בתקציב בערך 3K (אם אפשרי להרכיב מחשב כזה למשחקים) חוץ מזה המחשב ישמש להורדות ולעבודות גרפיות פשוטות (פוטושופ לא ברמה גבוה) השקט לא כל כך חשוב אבל שלא יהיה טרקטור לא מתוכנן OC המשחקים ישוחקו הרמות על דרישות בינוניות תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 739 צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת האם ב-3-4 חודשים הקרובים יהיו מגמות טכנולוגיות בשוק המחשבים הניידים - מעבדים חדשים, פלטפורמות חדשות וכו'. בסופו של דבר - האם יש טעם לחכות למשהו טוב שמגיע. תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by nshpig,

מישהו יודע האם כל הדגמים באים עם מודם 56k וקורא תביעת אצבע או שזה רק בדגמים ספציפיים?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים