עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מכירים את זה שהשעה כבר 23:30 ואתם בעיצומו של משחק, אבל לא מצליחים להוציא מהראש את העובדה שמחר יש יום עבודה? אז אני רוצה לקחת את הגיימינג איתי לכל מקום כך שאוכל לשחק ברכבת בדרך לעבודה ובדרך חזרה ואפילו בבית קפה. האם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד שישמש לגיימינג בלבד, אבל כזה שאוכל לסחוב אותו בתיק בלי שהאורטופד הציני שלי יצקצק לי באוזן? מסך 13.3 אבל עם חומרה שתאכל את Dark Souls 3 בלי מלח עשבים. מבחינת תקציב, בואו נגיד שעד 10K ש"ח ועדיפות לקניה בארץ. תודה מראש, ג'קי

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 שקלים. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת מחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? ראשון לציון, KSP בעקרון בניתי מפרט אך אינני בטוחה לגבי תאימות המעבד …

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  3. שלום לכולם ובוקר טוב, אני בזמן הקרוב מעוניין לקנות מחשב נייד HP Compaq Mini 311c 1110EJ VY270EA ראיתי שהוא מוציא ביצועים יחסית טובים במשחקים מצליח להריץ גם במשחקים כבדים כמו CRYSIS/COD4 וכו' על הגדרות בינוניות בליי שום בעייה. הנה סירטון שראיתי שהמחשב הזה מצליח להריץ את המשחק COD4 על הגדרות גבוהות ורזולציה 1280X720 של המסך על 65-30FPS בממוצע. אני מאוד אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הזה לדעת מה ההיתרונות שלו והחיסרונות, כמה זמן הסוללה שלו מחזיק וכו', המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ומשחקים לא כבדים במיוחד ואמור להיות איתי במהלך כל השירות חובה שלי בצבא. אשמח לקבל גם עוד הצעות למחשבים ניידים אחרים שבטווח מחיר של עד 2500 שקל. תודה.!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  4. זקוק לדגם של מחשב נייד עד 5000 ש"ח , שיוכל להראות סרטי HD , שתהיה יציאת HDMI , שהמחשב ירוץ מהר כמובן :-) הרבה זכרון ומעבד מעולה עד כמה שהמחיר מאפשר ... , הארד דיסק כמה שיותר גדול יותר טוב בטווח מחירים כמובן ... מסך סטנדרטי למחשבים ניידים שיש לו איכות טובה (סטנדרטי זה 14. משהו לא ?) צורב DVD כמובן , וכל הדברים שמסביב .. (שתהיה גם מצלמה עם מיקרופון מובנת) . שימושים בעיקר : סרטים , סרטים HD , משחקים קלים , אינטרנט , דואר אלקטרוני , מצגות , וורד וכו'... תודה רבה לכם , חן .

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  5. אני רוצה לבנות שרת קבצים שיחליף את השרת הישן שיש לנו כאן מה שחשוב זו מהירות כתיבה, אמינות דיסקים,לא ירוצו על השרת אפליקציות כבדות מלבד 2 אפליקציות WEB מעוניין שמערכת הפעלה תשב על HD יעודי וה DATA על HD אחר עבור מערכת ההפעלה יספיקו 250 GB לDATA עצמו נדרש 1TB חשבתי על 2 HD של 500 ועוד HD של 500 שלישי שאליו יגובה המידע צריך לוח שתומך בכמה שיותר התקני SATA2 ואפשרות RAID צריך המלצה למארז וספק - המחשב בחדר שרתים כך שלא מפריע רעש והמקום ממוזג תמיד צריך ספק שיתמוך בלפחות 6 התקני SATA לא יהיה אובר קלוקינג אני זקוק לאל פסק שיתן מרווח של כ 10 דקות רק על מנת לכבות את המחשב בצורה מסודרת כרטיס רשת רגיל נוסף למובנה לגיבוי כרטיס מסך מינימלי זה מפרט ראשוני שחשבתי עליו חריגות קלות יתאפשרו …

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  6. 1. מה התקציב? בערך 5000, אני מדגיש כבר בהתחלה, זה מחשב למעבדה, אני לא מחפש לנצל את מלוא התקציב אבל גם אם אני אהיה חייב לחרוג זה לא סוף העולם. אני צריך לענות על הצרכים של המחשב במינימום כסף, לא אכפת לי מותגים וקשקושים. 2. מטרות המחשב? אני צריך להיות מסוגל לבצע בדיקות עומס לכרטיסי מסך של NV ב SLI, תחשבו על GTX275 בעומסים גבוהים לצרכי בדיקות (לא מאמין שאעשה 3WAY, רק 2 כרטיסים, אבל אני צריך שהספק כח יספיק למערכת כזאת, פלוס שישארו לי 200W פנויים - חשוב לי מאוד!!! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 24", נראה לי שאחסוך ואקח 220P, אני לא צריך את ה 24" אני צריך את הרזולוציה כדי להיות מסוגל להעמיס את הכרטיסי מסך, אלא אם כן מישהו יאמר לי שאני טועה וגם על 22" רגיל (1050*1680) אפשר לה…

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  7. היי אני מחפש מחשב נייד לאישה מבוגרת לצורכי לימודים גלישה בסיסית מאוד באינטרנט חשוב: שיחזיק לפחות שעתיים של עבודה (רצוי 4) קטן מאוד (איזור ה-10") יציאת USB אחת לפחות (לעכבר חיצוני) קל מאוד (אישה מבוגרת... זה קריטי) יריצו עליו אופיס ומעט מאוד גלישה באינטרנט (גלישה בסיסית ביותר), אלה כל השימושים. התקציב עד 2000, לפי מה שהיא אמרה - לדעתי אפשר למצוא כזה גם קרוב ל-1000 ש"ח. במילים אחרות - כמה שפחות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by Y-R,

מבקש סליחה מראש אם הייתה הודעה כזאת כאן אבל לא מצאתי כלום בחיפוש. אני מעוניין לקנות נייד ודיי נעול על ה-G75, עזבו גודל מסך ומחיר, יש לי את הדרישות שלי ממחשב והדגם הזה דיי מספק אותי. השאלה שלי היא כזאת , ראיתי כל כך הרבה גירסאות של הדגם הזה, למה זה? הבנתי שבכל מדינה זה משתנה, אז למה זה משתנה ? למה אין גירסא אחת חזקה ועוד גירסא פחות חזקה וזהו ? איך אני יכול לבחור את הגירסא הטובה ביותר כשיש כל כך הרבה ? אם מישהו יכול להמליץ על גירסא אני אשמח...מה שאני ראיתי זה T1414H (זה בארץ), בשאר המקומות ראיתי גירסאות DS או DH וכו'... תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  9. אז ככה המחשב הולך להיות לצורכי עבודה בלבד עיבוד תמונה בפוטו שופ אנימציה 2D עריכת סרטים - קידוד המרה רוב התוכנות יהיו של אדובי CS4 אני צריך פשוט רינדורים מהירים עבודה חלקה שיהיה מחשב שקט ואמין ! הנה מפרט שהרכבתי מקריאה בפורום רציתי לדעת אם יש מקום לשיפורים או שינויים תודה

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  10. אני מרכיב לקרובי משפחה שלי מחשב. התקציב שלהם הוא 3500 שקל על מחשב כולל מסך וכולל ציוד היקפי. בינתיים המפרט הכי טוב שבניתי ושאני חושב שאני כנראה אלך עליו, זה המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX ¤575 לוח אם: ASUS M2A-VM ¤477 מסך: NU LCD 19" W921A 5ms DVI WIDE ¤1083 דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD ¤249 צורב DVD: BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤168 זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 ¤306 מארז: FOXCONN S-808 CPU VENTILATION TUBE + 300W PSU ¤190 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 ¤173 רמקולים ואוזניות: WINNER HN21 2800W 2.1 ¤58 מחיר סופי (…

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  11. שלום, אחותי בקשה ממני לחפש לה מחשב נייד עם תקציב של עד 4K לשימושי עיקרי של עיצוב גראפי מתקדם, עם דגש על פוטושופ. המחשב צריך להיות גם טוב לצפייה בסרטים, וחשוב גם שהוא יראה יפה ועם אופציה לבחור צבע. אני מניח שהמינמום מבחינת דרישות זה core i5 עם 4GB זיכרון ומסך טוב. אולי אפשר להתפשר על מעבד i3, אם זה יספיק לעבודה על פוטושופ. גודל מסך רצוי: 15.6 המשקל לא משנה כלכך כרגע. אשמח לקבל המלצות בהתאם, ודעה לגבי המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5655 תודה! עריכה: אני חייב לציין שכרגע היא עובדת על מחשב amd athlon 64bit X2 4400+ @ 2.6MHz עם 3GB זיכרון DDR2. כך שבעצם כל לפטופ עם ביצועים דומים או טובים יותר יהיה מצויין.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  12. Started by alergic,

CPU AMD Price Units Total Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore 1045 1 1045 M.BOARDS for AMD GIGABYTE Price Units Total M55Plus-S3G AM2, 6100, DDRII 800, PCI-E 455 1 455 MEMORY DDR II 667 Price Units Total 1GB Kingston 320 2 640 VGA CARDS Sapphire (ATI) Price Units Total X1950 Pro 512MB, GDDR3, TV, 2xDVI, PCI-E 1205 1 1205 HARD DISKS Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 330 1 330 FLOPPY/CD/DVD DVD Price Units Total Sony DVD x16 Black 80 1 80 DVD Recorders LG Price Units Total DVD±RW GSA-H42NK x18 Black 170 1 170 CASES Price Units Total Thermaltake Soprano VB1000BWS 460 1 460 POWER SUPPLY Thermaltake Price Units Total TR2 Power W0093 500W Sil…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by token_toker,

שלום, אני מחפש נייד קל עם תחנת עגינה, אין בעיית תקציב אך מחפש כמה שיותר זול למטרת עבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט. תודה...

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  14. צריך עזרה אני רוצה לקנות מתנה לאחי ולאישתו מחשב לאור זה שהם עזרו לי רבות בחיים יש לי 2500 שקל להשקיע ואני צריך מערכת מושלמת כולל כל הציוד הדרוש מארז+ספק לוח+מעבד+זיכרון+כ.מסך+כונן קשיח יותר מ 250 גיגה מבחינת משחקים שיריצו עד COD4 לא יותר מזה.. יש לי אני 6600 העתיק והוא מספיק לי אז גם להם משו בסגנון הזה.. צורב DVD קירור טוב למעבד מסך דק רגיל ולא רחב 19 מקלדת+עכבר+מצלמת אינטרנט+רמקולים לא משו יקר.. עד 250 שקל הציוד הקפי ואם שחכתי איזה משו רלוונטי להיום אז תוספיו תודה

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by juli66,

שלום חברים, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כדי שיריץ משחקים כמו ה-gta החדש כרגע המפרט שלי הוא: לוח אם- msi 945gcm7 מעבד- 1.6GHz intel pentium E2140 זיכרון -2G DDR2 כרטיס מסך - nvidia geforce 8600 GT 512 MB אם יש עוד משהו שחשוב לציין שלא ציינתי תגידו אני יוסיף.. נראה לי שהכי כדאי לשדרך זה את הלוח אם והמעבד ואם אפשר המלצות למארז טוב. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח יש אפשרות לחריגה קלה. תודה

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  16. התקציב -4000 ש"ח עם חריגה עד 500 ש"ח (רק במידה שהיא הכרחית) מטרות המחשב - מחשקים בעיקר אבל גם מוסיקה וסרטים לפעמים. וכמובן עבודה משרדית כמו כולם (word איטרנט וכו') ציוד הקפי- מסך, מקלדת ועכבר (לא אלחוטי), רמקולים. מחשב עם מארז פשוט ולא יותר מדי מפואר... צריך הרכבה במעבדה, בדיקת מאמץ וכל זה לגבי רמת הרעש שיהיה ממוצע, לא קירור שקט במיוחד (כרטיס מסך עדיף קירור פסיבי) לא מתוכנן אוברקלוק כל המשחקים החדשים שיצאו אמורים לעבוד על המחשב עבל לא בהכרח בהגדרות גרפיקה מלאות.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  17. שלום לכולם, האם הכרטיס intel wifi link 5100 נתמך במחשב נייד מסוג HP Pavilion dv6-3060ej מצורפת תמונה של הכרטיס הנוכחי שיש לי במחשב, על פניו הכרטיס החדש נראה ארוך יותר. האם המידה שיש לי במחשב היא לא MINI PCI? אלא HALF MINI PCI ? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  18. בתקציב מוגבל יחסית של עד 5K, אני מעוניין לשחק בשמחקים הכי חדשים. כדי לחסוף חשבתי ללכת על מעבד ולוח ישנים יחסית: Q9550 ולוח פשוט ללא OC עם זיכרון DDR2. ואת רוב התקציב להשקיע בכרטיס חזק כמו ה- HD 5850. מה דעתכם ? האם עדיף ללכת על COREI7 שיאפשר DDR3 ולהתפשר על כרטיס מסך כמו GTX 275 ?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד קטן (כ-12 אינץ גודל מסך). לשימושי אינטרנט, אופיס ושיהיה אפשר לעבוד איתו בתוכנת עריכת הסרטים של ווינדווס. תקציב - 2000 ש"ח. איך זה למשל - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13994 תודה רבה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by גיא.,

כרטיס מסך לא מובנה[כי הוא גם קצת למשחקים] אבל ככלל הוא לאופיס מוזיקה וכדו'. התקציב צריך לכלול הכל, כולל מסך מקלדת עכבר רמקולים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by big_kobe,

מחשב לגיימר כבד... אני צריך שתמליצו לי על מעבד טוב (DOU 2CORE למשל) לוח אם(אני לא מבין בזה כל כך...) זיכרון(1GB רק של איזה חברה?) כרטיס מסך(החלק הכי חשוב כמובן,7800GS יהיה טוב או שכבר עדיף להשקיע בGTX?) דיסק קשיח(160 GB יספיקו לי?אני מוריד הרבה משחקים של 3/2.7 GB בדרך כלל) צורב DVD(איזה כדאי?) מסך LCD(איזה כדאי?) בכל המחשב אני רוצה לקנות עד 6500 ש"ח עם מסך.

22. במבצע עם 3 שנים אחריות קישור http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1107&scat=313&tcat= שמתי לב ששהמחשב מגיע עם 1 ג'יגה בסלוט אחד ולכן ההרחבה ל- 2 גיגה זולה יחסית המעבד הוא מסדרה 5200 כלומר כפול ליבה . לגבי הכרטיס זכרון הדיעות חלוקות לגבי הצורך שלו ויתכן שבאמת הוא מיותר ( עובדים עם קבצים של RAW ו TIFF) הוא מגיע עם ויסטה פרמים אני מניח שנעביר אותו ל-XP התלבטתי בינו לבין הדגם של DELL עם המעבד 7200 בסוף החלטנו שהשירות של IBM מכריע את הכף . התקשרתי ל- 2 המעבדות IBM היו קלים להשגה ונכונים לעזור נקודה נוספת היא שכנראה עקב ויסטה הניידים יצטרכו מעבדים וכרטיסי זכרון חזקים יותר והחברות מנסות להיפטר מהמחשבים הנוכחיים במבצעים שהם מריצים ולכן יתכן שכדאי לחכות כמה חודשים…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  23. עדיפות לכרטיס מסך 8800GTS 320MB

24. Started by Julius,

1. מה התקציב המקסימאלי 11k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא מאמין שיהיה צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים שיוצאים בזמן הקרוב, ויטצ'ר, גיטיאי, באטלפרונט. ש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  25. אני אהיה בדרכים המון בתקופה הקרובה ובמקרה גם מת לי השולחני אז אני מעוניין להחליף לנייד, שיהיה גם תחליף לשולחני שלי. תקציב כמו בכותרת 5000 עם חריגה מינימאלית, אם אפשר. שלא יהיה כבד מדיי ושלא יהיה כרטיס מסך מובנה כמובן - אני מתכנן גם לשחק משחקים (לא הכי כבדים אבל בכל זאת...), 2 ג'יגה זכרון לפחות. בשלב זה לא מעניינת אותי מערכת ההפעלה שמותקנת עליו. מצאתי אחד שדיי מוצא חן בעיניי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2067_2797&products_id=20878 דעות והצעות נוספות יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.