עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לחברה שלי יש מחשב Fujitso Siemens Amilo Pro v2055/ זה בעיקר אומר מעבד celeron M זה או אחר וחצי ג'יגה RAM. ושהוא איטי משהו (היא משתמש באופיס ואינטרנט בעיקר). חשבנו להרחיב את הזכרון ל2 ג'יגה, שזה המקסימום שהמחשב תומך, ומישהו אמר לי שאין למה, שגם ככה המעבד חלש ולא יאפשר למחשב להיות יותר מהיר. מה דעתכם? יש סיכוי שהרחבת הזיכרון תשפיע בצורה משמעותית על המהירות? חוץ מזה, אתם יודעים עלות סבירה של החלפת זיכרון בחנות? כי לא ממש הייתי רוצה לפתוח נייד לבד.. תודה

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  2. אוקיי חבר שלי צריך לקנות היום מחשב, וכבר הביאו לו כמה מפרטים מפורומים אחרים ולא יודע, לא מקצועיים שם.... הוא רוצה מחשב עד 5500 ש'''ח, גיימר נמצא הרבה על המחשב בקיצור צריך משהו שיחזיק משחקים כבדים ... אז תתנו לי מפרט בבקשה...:] ד''א הביאו לי גם 2 מפרטים אחרים, ואני רוצה לדעת איזה יותר טוב, שניהם באותו מחיר : זה הראשון: מסך סמסונג 23' LCD 2MS מעבד: Intel core 2 940 q\2.83\4mb\1333mhz לוח אם :gygabite Ep 45T -b53\ DDR III דיסק קשיח:Stat II 1TB (1000Gb) זיכרון פנימי:2Gb DDR III כרטיס מסך:Fx 9800 GT\HDTP\512mb\DDR III\ HDMI צורב: dvd x 22 sony וזה השני

3. מדובר בנייד hp ProBook 4510s הסוללה שלי מתה כבר די הרבה זמן. יש התראה של הוינדוס להחליף אותה וגם בעליית המחשב ישנה התראה על החלפת סוללה. ניסיתי למשוך את זה כמה שיכולתי. היום המחשב היה מחובר לחשמל עם הסוללה בפנים ולפתע נכבה. שמתי לב שנורית החיבור לחשמל אינה דולקת וגם הנורית שנמצאת ליד התקע של החשמל במחשב אינה דלוקה. המחשב אינו נדלק כשהוא מחובר לחשמל (עם או בלי סוללה) מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? לוח אם נדפק? האם יש מצב ששקע הטעינה\חשמל נדפק?אשמח לעצות.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by Agol,

היי, אני מתחיל לימודי מדעי המחשב, זקוק למחשב נייד חזק מאוד, קל, וזמן סוללה ארוך. מצ"ב למטה ציפיות למחשב. אני חוזר שחשוב לי מאוד זמן סוללה ארוך, ולכן אני רוצה מחשב עם מעבד אינטל מדור 4 (Haswell), הבנתי שאין עוד הרבה מחשבים כאלה ולכן אשמח אם תגידו לי האם כדאי לקנות עכשיו מתוך המבחר המצומצם של הניידים או לחכות שעוד חברות יצאו עם מחשבים עם המעבדים האלה. ואם כדאי לחכות, אז יש צפי מתי מחשבים כאלה ישוחררו לעולם ומתי הם יגיעו לארץ? תודה! * תקציב? סביבות 6,000 . * מטרות המחשב? תיכנות, VMware, סרטים, פוטושופ, מולטי-טאסקינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 - 4.5, מעדיף מאט אבל מוכן להתפשר על מבריק. * רזולוציית…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  5. Started by Sheffer24,

שלום לכולם. יש לי אפשרות לקנות בחודש הקרוב נייד בהונג קונג ואני אשמח לעזרה. בעקרון המחשב נועד ללימודים אבל אני ארצה להשתמש בו גם למשחקים אז אני אצטרך מעבד וכרטיס מסך חזקים. אחותי הביאה לפני יותר מחצי שנה (גם מהונג קונג) את ה- Sony VAIO E Series VPCEA36FG בעקרון לפי מה שבדקתי הנייד עומד בדרישות שלי פשוט הייתי רוצה נייד מעבד i7. המשקל לא חשוב לי המסך הייתי רוצה מ15 אינץ ומעלה. לגבי התקציב זה משתנה מכיוון שהקניה תתבצע בהונג קונג. אשמח לכל דעה או עזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by Batels,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, ציור בתוכנות עריכה פשוטות * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?פחות 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?4 שעות יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? vga חובה * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? גודל מינימלי של 500GB * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?מהחברות המוכרות יותר... מחיר עד 2000 שקל ללא שום חריגה!!!!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  7. שלום לכולם לא מעוניין במסך, או רמקולים למחשב מעוניין במפרט למחשב עד 7 אלף המחשב יחובר לפלזמה ברזולוציה FULLHD 1920 1080 מעוניין בכרטיס מסך שלא יהיה מקוטע בשום משחק ברזולוציה הנוכחית ובמקסימום גרפיקה לעת עתה.. כמו כן המחשב צריך להיות מסוגל להקרין תכני 3D HD נוטה יותר לכיוון GFORCE אני מעוניין גם בלוח שיכול לבצע לי RAID הכי מתקדם שנתמך בלוח שוב פה הנטייה לכיוון ASUS כמו כן אני מעוניין במערך של כ- 8 גיגה שעובד ברייד תודה על המלצות..

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  8. מחפש מחשב לחדר בפחות מ2000ש"ח אני לא הולך להעמיס עליו רק לשמוע מוזיקה ולפעמים גם וידאו אני רוצה שיהיה קטן ויפה אבל לא להשקיע על המארז את רב הכסף רשת אלחוטית חובה בשביל לחבר אותו לרשת בבית אני לא הולך לפוצץ בווליום ככה שהרמקולים צריכים להיות סבירים+ לא יותר מזה נראה לי שזהו תודה רבה לכם!

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by mz237,

האם כדאי לקנות מחשב חדש עכשיו או בעוד חודשיים שלושה כאשר המעבדים החדשים יכנסו לשוק. וכמה אמורים לעלות המעבדים החדשים אם כדאי לחכות? ובבקשה אל תגידו שאם מחכים לדבר החדש ביותר אז אף פעם לא נקנה מחשב. זו שאלה רצינית..

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by avihaikiz,

לאחר התלבטויות כנראה אקנה נייד מתצוגה. לפני שאני עושה טעויות, אשמח לשמוע למה כדאי לשים לב. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  11. אשמח אם יש הצעות לשפר בלי שינויי תקציב גדולים או אם יש אפשרות להוזיל לדוג' האם כרטיס המסך מתוצרת POWERCOLOR תואם לכרטיס של CLUB3D שכנראה נגמר מהמלאי? האם המסך SAMSUNG 22" 2243EWX טוב יותר מאותו דגם עם סיומת BW (שמעתי טענה שהספק משופר?) האם הקירורים למעבד והמארז שקטים? האם עדיף זכרון אחר? האם הכונן הקשיח טוב או עדיף להחליף ל SEAGATE? וכו' מעבד AMD Phenom II X3 710 Box ¤682 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1294 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤451 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38496 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 6-6-6-…

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by Evil_Mind,

מתוכנן אוברקלוקינג קל-בינוני האם אפשר לקצץ במפרט קצת להוריד אותו לתקציב הרצוי? מה שונה בלוח אם הזה יחסית ל ?GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 האם כדאי לקחת G.SKILL 1024MB (1024MBX1) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-1GBNQ ולמה למרות שהם 800Mhz הם יותר זולים מאשר ה667Mhz? )G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT( תודה לעוזרים דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 381 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1066 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 625 זיכרון : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤ 691 כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL …

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by arielman22,

שלום אשמח אם מישהו ימצא או יוכל להגיד לי איזה מעבד (TXXXX) יש למחשב הנ"ל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2613&products_id=18825

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  14. http://il.youtube.com/watch?v=6bMGHmylZR8 ^ | זה לא בסדר 16 gb על מחשב נייד .

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  15. בנדוד שלי מביא לי מחשב נייד מארה"ב מהאתר הבא: http://www.deals2buy.com/ שם המחירים זולים יותר כך שאני לא יודע מה התקציב של הדגמים הללו בארץ אבל אני מוכן להשקיע במחשב 700 דולר. מטרות המחשב: עבודה משרדית (סטודנט באוניברסיטה) וגם צפייה בסרטי HD באיכות גבוהה. גודל המסך: 14 אינץ' רצוי מסך טוב LED אם נכנס בתקציב כיוון שאני הולך לראות סרטי HD בנייד. משקל רצוי: לא קריטי אבל שלא יהיה כבד בצורה יוצאת דופן- ממוצע. זמן סוללה: רצוי זמן סוללה ארוך או לפחות ממוצע ומעלה. יציאות מיוחדות: esata, hdmi בלוטות: כן גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB כונן cd/dvd: כונן dvd שיהיה צורב גם. כונן blueray: לא חובה. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חובה בלי מערכת הפעלה. העדפה לחברה: מעדיף …

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by nandrut,

שימושי המחשב הם תוכנות ביטורנט/אימיול. צפייה בסרטים בפורמט HD/BLUEREAY ,מוסיקה (בעתיד ארצה להוסיף גם כרטיס טלויזיה ללכידת שידורים) מערכת הפעלה VISTA אני מעוניין שתהיה אפשרות לשחק במשחקים עדכניים (עם המחשב הנוכחי לא הייתה לי אפשרות לשחק...) אין צורך בציוד הקפי/מערכת הפעלה. לא מתוכנן OC. נ.ב : עדיף שהמחשב יהיה שקט מכיון שהוא נמצא בחדר שינה. תודה מראש. :yelclap:

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  17. אני מבקש הצעות למפרט למחשב משחקים שיחובר גם לטלווזיה ולכן צריך כרטיס מסך מתאים וגם יציאות 5.1 התקציב הוא 3500 פלוס מינוס תודה רבה אסף

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מחשב חדש, שהיעוד העיקרי שלו זה אינטרנט ועבודה משרדית, אבל גם פה ושם למשחקים ולצפיה בסרטים וסדרות. אשמח לקבל מפרטים מומלצים, וכמו כן לדעת איזה מהרכיבים הבאים כדאי לשמור מהמחשב הישן במקום לקנות חדשים.. הרכיבים הקיימים במחשב הישן הם: מעבד: DualCore Intel Pentium D 920, 2800 MHz (14 x 200 לוח אם: ASUStek, מוצר P5KPL-CM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7300 GT (256 MB דיסק קשיח: Hitachi HDS721616PLA380 (153 GB, IDE ( בכל מקרה אני רוצה להרחיב לכונן קשיח גדול יותר, השאלה אם יש טעם לשמור את הנוכחי). זכרון: Dimm 1MB (רוצה להרחיב, השאלה אם יש מה לעשות אם הזיכרון הקיים) לא דרושה מערכת הפעלה, לא דרושים מסך, עכבר, רמקולים. בחיפה. תודה!

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  19. Started by *BYZ*,

GIGABYTE GA-P35-DS3 לוח אם Q6600 stepping מעבד 1GB DDR2 667 CL5 Kingston פעמיים 320GB 16MB 7200 RPM SATA 2 Westerndigital דיסק קשיח ANTEC SONATA II SONATA2 מארז Arctic Cooling Freezer 7 Pro קירור למעבד כרטיס מסך: SPARKLE 320MB או GIGABYTE 512MB כמובן 8800 מה אתם מציעים?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by Maor Zvi,

מחשב משרדי ביתי לחדר שלי, אני בן 21, רוב השימוש של המחשב יהיה לגלישה באינטרנט, פייסבוק, יוטיוב, סרטים. שימש מדי פעם להורדת משחקת כבד, (כמעט ולא יהיו הורדות של משחקים) אבל מדי פעם מתחשק. ושהמחשב יהיה זריז בגלישה עצמה ללא תקיעות . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש במחשב יהיה בוא נגיד 90 אחוז גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, שירים מהיוטיוב, פייסבוק ומדי פעם בגלל שזה מחשב חדש…

21. Started by dani,

אני קונה (יותר נכון מזמין) מ Logic PC מסך עכבר ומקלדת... אז ככה: המסך הוא Lg F700B עכבר הוא Logitech MX310 ומקלדת Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard כזאת שחורה יפה... בעיקרון אני יותר רוצה לדעת איך המסך והעכבר...

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by guycnaan,

לדאבוני נשבר לי מסך הלפטופ, קומפאק 15 זול למדי שנועד ועדיין נועד לסטודנט מן המניין ( לא דורש יכולות גרפיות) כמה יעלה לי להחליפו בארץ? האם יהיה לי זול משמעותית לקנות מסך ברשת ולהתקינו לבד, או שמא עדיף לי לקנות מחשב נוטבוק חדש ? המטרה היא לחסוך כמה שיותר כמובן..

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  23. ראיתי תמפרט הזה במפרטים מומלצים אחרי חישוב מחירים בSKYPC יצא בסביבות ה 1700 מה אתם אומרים? ללא ציוד הקפי פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO 140 לוח אם SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - DVI - 3Y Warranty 380 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 230 דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 420 צורב LG H66N DVD-RW Dual Layer Sata Black X18 180 כרטיס מסך Onboard - מובנה על הלוח אם 0 כרטיס …

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by Raped,

אני חדש פה שלום אני גיימר מטורף חח אז שיהיה חזק תודה נשמות

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by razoli,

אני צריך נייד עם מסך רחב כרטיס מסך טוב שיפעיל משחקים (הגדרות בינוניות+-) עם זמן בטריה ארוך יחסית (2+) 80GB רצוי 120 אחד GB זכרון Bluetooth לפחות רצוי ב DUAL צורב DVD משקל לא משנה לי אני חשבתי על סמפרון/טרויןX2 עם GF 7600 אומשהוא כזה +-

• 1 תגובה
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.