עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by RazorJunior,

מפרט לא לגיימר כבד, למשתמש ביתי(חבר שלי) למשחקים, אינטרנט, אופיס, סרטים וכו' צריך הצעה אחת של AMD (אפשר 64 ביט אם אתם מצליחים לדחוסף אם לא אז בארטון) והצעה אחת של אינטל (P4, לא פרסקוט) הסכום כמו שאמרתי בכותרת 5000 שקל. צריך לכלול הכל: מסך, מקלדת, עכבר, ואת המחשב שיכלול: -די וי די, צורב, צורב די וי די או סי די רום רגיל, לבחירתכם. -ספק איכותי + מארז. -דיסק קשיח טוב. -לוח אם שכולל כרטיס קול וכרטיס רשת (ו USB כמובן), במפרט ה AMD אני רוצה NF7-SL -זיכרון(במפרט אינטל שיהיה DUAL CHANEL), עדיפות ל OCZ -מעבד מן הסתם..... -כונן דיסקטים פלופי. שכחתי משהו? לא חושב... אם כן תוסיפו.... תודה... עריכה: זה מה שאני הצעתי לו, תגידו מה דעתכם: דגם מחיר כמות AMD ATHLON XP 2500 BOX RETAIL 530 ¤…

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  2. מה הדגם של דל הכי זול העכשוי עם רזולציה של 1920 ? חייב 1920 לפחות הדל שראיתי יקר להחריד. אשמח לעצה תודה מ HEAD

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  3. למי שלא עובד הינה קישור http://img456.imageshack.us/img456/3154/mifratpcjo6.jpg *שאלה קטנה - כונן דיסקים כלול פה? או שאני צריך להוסיף גם את זה כמו כונן דיסקטים.

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by Mipmip52,

שלום אני חדש בפרום. אני צריך עזרה בבנית מחשב חדש התקציב שלי הוא 5500 ללא ציוד הקפי. אני לא מבין הרבה במחשבים אז אני לא כול כך מבין את השאלון . אני אשמח עם תגידו לי מה כדי לקנות ומה טוב תודה על העזרה מראש.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  5. שלום רב אני צריך המלצה לגבי מחשב משרדי כולל ציוד הקפי { שיחזיק יותר מחצי שנה ..} אני בניתי את המפרט הזה בסכום של 4800 ש"ח התקציב הוא 5000 ומטה כולל הכל אם אתם חושבים שכדי לשנות משהו אני יותר מאשמח בכל מקרה דברים שחייבים להיות הם: זכרון 512MB ,מסך LCD ,מעבד AMD 3000, צורב המחשב הוא למשרד ואינטרנט { לא למשחקים } Super Midi Tower Case USB Front ATX 500 Watt Plextor PX-230A 52/32/52 Internal IDE CD-RW AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray Thermaltake TR2-M6 SE(K8) CPU Cooler for AMD64 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Kingston KVR400X64…

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  6. שלום, מבקש השוואה בין 2 הדגמים: DELL Inspiron 580 i3-530 GMA HD DELL Inspiron 580 IN-RD33-3988 ההשוואה בין המפרטים בלינק הבא: http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,15533,14862 אני סטודנט והצרכים שלי הם בעיקר אופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים. ההבדל הוא 900 ש"ח ביניהם, השאלה העיקרית היא האם הפרש בתשלום שווה את התפוקה שנותן המעבד i5 עם 4 GB זכרון לעומת i3 עם 6 GB. ואיך ההתאמה לצרכים שלי. תודה

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by Serene,

* מטרות המחשב? משחקים כבדים, סרטי HD. * גודל המסך? רגיל? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD מומלץ, לא חובה. * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אהבתי את העכבר של ה-lenovo? אבל לא ממש חשוב איזו חברה. הייתי רוצה מחשב עם I7 2630Qm, Geforce GT540m. 6GB RAM. 640Gb HDD יש חיה כזאת בתקציב עד 5K? תודה מראש. חג שמח.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  8. שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4000 ש"ח (במקרה ותוספת מחיר תיהיה משמעותית אז יש אפשרות לחריגה של 1000 ש"ח). המחשב מיועד בעיקר לצורכי משרד אך גם למשחקים קלים (לדוגמא warcraft 3) ולכן אם אפשר שיתמוך בגרפיקה בינונית. יש צורך בכונן גדול (מעל 120 GB אם אפשר) וזיכרון של לפחות 1GB, חשוב מאוד גם צורב (אם אפשר אז גם שיצרוב DVD) וכניסות USB כמובן. פחות חשוב : משקל, גודל מסך, חיי סוללה. חשוב לציין שאיני מבין כלל במחשבים , במיוחד במחשבים ניידים, ולכן תגובות ארוכות המלוות בהסברים יתקבלו בברכה ! תודה לכל העוזרים!!

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by mormil,

בגלל הפוטושופ חשוב לי מעבד חזק C2D, אולי גם קצת אוברקלוק. למשחקים צריך כרטיס שיתפקד (HL2, C&C3, Bioshock ודומיהם), אבל לא להתפרע. חוץ מזה חשוב שיהיה שקט: מעבד: C2D E6550 (מחיר 938 ש"ח) לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L (מחיר 598 ש"ח) כרטיס מסך: Palit 8600GT 256MB (מחיר 604 ש"ח) זכרון: Twinmos 2x1024MB 800MHz (מחיר 512 ש"ח) דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 (מחיר 387 ש"ח) צורב דיוידי: LG GSA-H62N (מחיר 192 ש"ח) מארז: Compucase CI-6A21-NPS (מחיר 233 ש"ח) ספק: Enermax Noisetaker 370W (מחיר 267 ש"ח) סה"כ כולל הרכבה 3808 ש"ח מה דעתכם? האם הדיסק הקשיח, כרטיס המסך והספק שקטים? (חשבתי על כרטיס עם קירור פאסיבי, אבל זה רק 8500) האם אפשר להסתפק בקירור הרגיל של המעבד?

• 12 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by Tal-T,

חשבתי על זה, רק שכתי לשים צורב DVD אבל לא משנה עדיף שיהיה מעבד מרובע ליבות , אוברקלוק אפשרי, והמארז מומלץ שיהיה TT SOPRANO עם חלון , כי זה לחבר שלי והוא דלוק על המארז ולא מוכן לרדת ממנו. הייעוד הוא הרצת משחקים כבדים כמה שיותר, אמידות בריבוי משימות (שיהיה מעבד חזק וזכרונות טובים) המחשב יחובר למסך שהרזולוצייה תהיה כנראה 1680X1050 .

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by 3p,

היי, אני צריך מפרט למשפחה מעוטת יכולת אז כל שקל חשוב פה. יש להם כרגע מחשב בן 5 שנים שהם קיבלו כתרומה שהפסיק לעבוד. יש להם HD של 80GB וצורב DVD. הם משתמשים בו לדברים הפשוטים ביותר, כרטיס מסך OB יספיק להם. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by chenrp,

לא משנה לי חברת המסך. רצוי מערכת של אינטל. OC לא חשוב כמעט. על המארז אני סגור : ANTEC 300 HD לא צריך מעל 350GB. כרטיס מסך חשבתי על 9600GT או 8600GT. אני לא רוצה 9800GT וכו' כי אז צריך ספק חזק. מקלדת ועכבר לא נדרשים כלל. וגם לא FLOPPY DISK. זיכרונות DDR2 מספיק. אין צורך ב DDR3. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  13. Started by ZerdaFox,

1. מה טווח המחירים שאתה מוכן להשקיע במחשב? 4k 2. מה השימושים העיקריים שלך במחשב? גיימינג. 3. האם תרצה בנוסף למחשב ציוד היקפי? שום דבר. 4. האם אתה מעוניין לבצע בעתיד אוברקלוק במחשב זה? לא. 5. האם תרצה מפרט מחנות ספציפית כלשהי שאתה סומך עליה? משהו שיש באזור חיפה.רצוי כרטיס של NVIDIA.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  14. כלומר, בעיקר שימוש בתוכנות מתמטיות (דוגמת מטלב), ואין כ"כ צורך למחשב למשחקים. עם זאת, במחשב בדרך כלל גם נעשה שימוש בצפיה בסרטים. לא מתוכנן לעשות OC... ואם אפשר אז מפרט מחנות באיזור חיפה/קריות תודה מראש

15. אז מה אתם אומרים? אני מבין מאוד בחומרה של נייכים אבל ניידים זה לא הקטע שלי ככה שאני פתוח להצעות. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  16. רציתי לדעת האם כל מה שבמפרט מתאים ומאוזן. נעזרתי במפרט ש"ש נ י צ ק י" כתב פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535214.0. [table][tr][td][/td] [td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td][/td] [td] 47₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm[/td] [td][/td] [td] 190₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan[/td] [td][/td] [td] 21₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk[/td] [td][/td] [td] 273₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td] [td][/td] [td] 95₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט …

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by amits1995,

מהם המאפיינים שגרפיקאי צריך? איזה דגמי כרטיסי מסך מומלצים? כמה זיכרון ראם? 8GB מספיק? SSD יישפר את מהירות העבודה או להישאר עם HDD? כמה זיכרון מומלץ לצ'יפ הגראפי, 1GB או 2GB? זה מחשב לבן דוד שלי שהוא אדריכל.. תודה מראש, עמית.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  18. אני מחפש המלצה למפרט חלקי חזק למחשב לעריכת סרטים, משחקים וקידוד אונליין בPMS לטובת סטרימיניג של לפחות MKV 720P לפלייסטיישן 3 אני מעוניין במחשב חזק מאוד, שיחזיק הרבה חלונות פתוחים ועבודה במקביל. לא יבוצע אוברקלוק (לפחות לא בהתחלה וגם אז אוברקלוק בינוני) אין צורך בציוד היקפי המחשב יחובר למסך 20 אינץ DELL 2007 WFP את החלקים הבאים כבר יש לי: מארז Antec P182 ספק כוח Crosair HX520w הארד דיסקים: WD5000AAKS WD10EADS צורב DVD אני צריך רק: לוח אם (העדפה ללוחות אסוס) מעבד (חשבתי על הQ9550) איוורור למעבד זכרונות DDR2 800 בעלי ביצועים טובים כרטיס מסך התקציב נראה לי די נדיב בהתחשב בכמות החלקים שכבר יש לי.

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  19. האם למחשבים הבאים יש קורא טביעות אצבע? HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA HP Pavilion dv6-3030ej WR750EA

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by Cahiml,

שלום, האם קיימים באתר מפרטים מומלצים למערכות Corei5/i7 ??

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  21. מעבד, לוח אם, וכרטיס מסך. זיכרון קיים 512mb 400mhz. מעבד חובה שיהיה אינטל.. לצערי הוא נעול על זה ואי אפשר לשנות את דעתו (חבר שלי). תקציב 2200. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by Googleness,

שלום שלום, אז הגעתי למסקנה שאני צריך מחשב נייד למטרות של אינטרנט/עבודה ברשת אלחוטית/מיילים/מסמכים/ניהול מעקבים ותיעוד עבודות שאני עושה. הדגם הזה די קסם לי מבחינת זה שהוא קל מאוד ושיש לו את הפונקציות שנראות לי יותר יעילות כמו פורטים של USB, קורא כרטיסי SDHC, אינטרנט אלחוטי וכו'. עכשיו זה העמוד של הדגם באתר אסוס: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2006&l1=24&l2=0&l3=0&l4=0 כאן יש סקירה ב Wisebuy: http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=31908 מבחינת המחיר בהתחלה הוא עלה בערך 2000 ש"ח אבל עכשיו מצאתי אותו בפנדה בגרסת הלינוקס (מה שחיפשתי) ב1300 שקל. העמוד הפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=…

23. Started by קורלאונה,

עד 4500 ש"ח אני צריך מחשב עצבני ביותר למשחקים לשלוש השנים הקרובות לפחות,יש לי מסך 17 רגיל אולי נחליף בהמשך. מה שאני צריך זה מעבד 4 ליבות.. לוח אם.. כרטיס מסך... זיכרונות.. דיסק קשיח.. ספק כוח+מארז...

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  24. שלום, כאמור, אשמח למפרט מחשב כנ"ל, לצורך עבודה ביישומי אופיס, גלישה והפעלת משחקים סטנדרטיים. רצוי מסך 22', צורב DVD (ללא floppy), מקלדת ועכבר אלחוטיים, ללא רמקולים. אין חשיבות ל OC או למשהו שקט במיוחד. תודה

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by matan5165,

אהלן. המטען שלי עושה לי בעיות ולוקח לי שעה לתפוס את התנוחה שהוא באת מטעין. כנראה שיש נזק לחוט בדיוק איפה שמחברים את זה למחשב. אני מעונייןם לקנות מטען וחדש ורציתי לדעת אם אני חייב לקנות מקורי ואל מה צריך להסתכל. המחשב הוא של חברת טושיבה והוא מלפני חצי שנה בערך. המטען מקורי אך הוא של חברת LITEON והוא 19V מה אני עושה ? כי לא ממש בא לי לשלם 300 שקל למטען. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים