עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gilinli1,

אני מחפש מחשב שמיועד לצורכי עבודת סטודנטים ובפרט שימוש במטלב לצורכי עיבוד תמונה. איכות התצוגה עצמה פחות חשובה לי. מבחינת תקציב - נמוך תודה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by nurik4445,

שלום אני צריך מפרט למחשב שאני אשתמש בו בעיקר לגיימינג וחלק מהמשחקים שיהיו בו נחשבים כבדים (mad max , shadow of mordor) 1. מה התקציב המקסימאלי- 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- אין ממש אופציה לחרוג יותר מדי אבל אם ממש חייב אז לא יותר מ-500 2. מה שימושי המחשב -גיימינג (משחקים) בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין- מיועד לגיימינג . המשחקים העיקריים שאשחק (לפחות הכבדים ביותר) mad max ו-shadow of mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1600/900 -לאילו ה…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. אהלן, הינה מפרט שבחור באייבורי הרכיב לי: ספק כוח 550W לוח אם P43 מעבד Q8400 זכרונות 2X2GB DDR3 1066Mhz GEIL כ.מסך POV geforce 9600 GT דיסק קשיח 1TB C-Gate 7200RPM צורב Lightscripe של LG המחיר הוא 3904 ש"ח ועם כרטיס מסך 9800GT הוא בסביבות 4100 ש"ח... השאלה שלי איך המפרט, איך המחיר... ואם המפרט מצדיק ספק כוח שכזה... תודה.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  4. היי עד עכשיו ההורים שלי הסתפקו בפנטיום 2 300 MHZ. סוף סוף החליטו שצריך חדש, אז זה המחיר לא כולל מסך.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  5. שלום, אני מעוניינת לרכוש מחשב חדש: מהיר וחזק, המסוגל לחישובים מתמטיים מהירים. המחשב לא נועד למשחקים ולכן אין צורך במאיצים גרפיים או בכרטיס מסך משוכלל ויקר. כמו-כן אני מעוניינת בצורב (האם הוא יכול לשמש עבורי גם כ-CD-ROM?). על המסך להיות מחברה טובה (שטוח). לוח אם טוב בעל יכולות שידרוג. ומעבד מתוצרת Intel. כרטיס קול טוב ורמקולים. זכרון RAM גדול. נפח דיסק כ-80GB. אם אני מעוניינת להתחבר לאינטרנט בכבלים, האם כדאי שארכוש בכל מקרה גם מודם? הסכום שאני מעוניינת להוציא הוא עד 5000 שקל. אודה לכם אם תתנו לי המלצות מה כדאי לקנות ואיזה חברות לכל פריט. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום רב לכל תותחי האתר אני בא מתחום הצילום ויצא שהמחשב ששירת אותי נאמנה יצא לגמלאות מוקדם מהצפוי אי לכך אני פונה אליכם בבקשה לייעץ לי על מפרט שיענה על צרכי התקציב הוא עד 2000 עם חריגה מוצדקת ואני מדגיש מוצדקתלכיוון ה2300 אני מריץ את פוטושופ 10 לייטרום למי שמכיר ופרימייר לפעמים אני מריץ את שתי התוכנות במקביל אני כותב זאת כדי שתבינו את הדרישות אני לא מכיר את כל הקונפיגורציות שרצות היום עם מעבדים ולוחות אם זיכרונות וכו ללא אובר קלוקינג וללא ציוד היקפי מספר שאלות 1.האם אני אזדקק לכרטיס מסך או שאפשר להשתמש בכרטיס המובנה 2.מערכת ההפעלה 32או 64 3.xp או vista 4.כפול ליבה או מרובע אני מקווה שלא שחכתי משהו אם אתם חושבים על משהו שלא היזכרתי בבקשה ממכם תודה על הסבלנות א…

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  7. מעוניין במפרט למחשב שישמש בעיקר לצפיה בסרטים (כולל HD) גלישה באינטרנט וקצת משחקים (פיפא וכאלה). המחשב יהיה בסלון בתוך ארונית בעומק 45 ס"מ רוחב 60 וגובה 50.(צריך להוסיף כבלים מאחור.) נושא הרעש לא כל כך חשוב כי ישב בארונית אבל חשוב נושא הקירור (לפעמים יעבוד 4-5 שעות כשהארונית סגורה עם איוורור מינימאלי ולאחר מכן יאוורר). אני לא רוצה לשלם הרבה אבל חשוב שהמחשב יתמוך בפורמטיהשידור השונים . לא צריך מקלדת וכאלה ןלא מסך. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by geentonic,

שלום לכולם! קניתי טלוויזיה lg47lm580y ואני רוצה לחבר אותה באופן קבוע למחשב סלוני לצפייה בתכני תלת מימד וחיבור לאנטרנט(צפיה בסרטים אונליין) תקציב: 1500-2000 ש"ח. לא צריך חיבור אלחוטי , צריך bluetooth. תודה!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי, אני מחפש לשדרג את המחשב שלי. השימושים העיקריים שלי הם צפייה בסרטי HD, אינטרנט, אופיס וכדומה. בלי משחקים בכלל. מחפש משהו שיחזיק לי את זה לכמה שנים הקרובות. אני צריך: מעבד(עדיפות לאינטל), לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך (אפשר גם משולב בלוח אם \ מעבד), צורב DVD וספק כוח. לא צריך: מארז, כונן קשיח, ציוד היקפי כלשהו. עדיפות לחלקים שקטים בגלל שהמחשב אצלי בחדר. תודה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימאלי הוא בסביבות ה-4000 שזה כבר יקר וגבולי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך לחרוג בקצת בשביל איכות אין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא בעיקר לצרכי אודיו, עריכת מוזיקה והרבה תוכנות לעריכת מוזיקה דוגמת קיובייס ועוד ושימוש שוטף ביתי כמובן של אינטרנט נורמלי וסרטים וסדרות לפעמים(לא קריטי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר בקיובייס ועוד תוכנות נוספות כדוגמתו לצורך שימוש תדיר ללימודי מוסיקה. 3. האם יש צורך בציוד …

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  11. קיבלתי את ההצעה למפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤373 לוח אם GIGABYTE GA-MA69GM-S2H ¤332 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤267 מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 300W ¤304 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1640¤ האם המעבד יספיק לצרכים שלי? ולוח האם הזה (ראיתי שיש לו יציאות לטלויזיה וגם hdmi (לא שאני צריך את זה בינתיים), וגם כרטיס קול נורמלי)? והעיקר, ספק של 300 יחזיק את זה, או שעדיף לקחת עם ספק של 400 בעוד קצת?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  12. אני ממש ממש לא יודע מה לקחת ומה אני צריך, המטרה זה לעבודות גרפיקה, משהו שיחזיק בלי בעיות הרבה זיכרון הרדיסק 80 .. בלי מסך בלי רמקולים עם צורב..(למרות שאם זה חורג ומפריע אפשר לוותר) צריך גם כרטיס קול שיהיה משהו דיי טוב כי אני עובד הרבה גם עם מוזיקה ..עריכות ,יצירה ושכאלה ונראה לי זהו, פשוט משהו שיהיה טוב מהיר יעבוד חלק .. הממ..מה מומלץ באיזור של 4000 ש"ח ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום פירסמתי דרישה למפרט זה ואכן המליצו לי על BUNDLE מוצלח מבוסס אינטל(נורטווד) מזיגזג אבל עד שהגעתי לחנות(שבוע) כבר לא היה רלוונטי אז אני צריך שוב עזרה למפרט חדש מזיגזג בלבד(ניתן לקנות רכיב זה או אחר מחנות אחרת אבל הרוב מזיגזג) עד 5000+ ש"ח כולל מסך CRT 17 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  14. בנוסף מסך 17 שטוח וציוד נלווה מקלדת עכבר כונן 1.44 וצורב ללא צורך ב CD. מכיוון שישמש ברובו לגרפיקה נראה לי עדיף אינטל אבל תקנו אותי אם אני טועה.

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by car-Malone,

שלום לכולם! קרוב משפחה צריך לקנות מחשב חדש לצרכי מוסיקה. הכוונה היא להתקין את תוכנת קיובייס + מקודדים מתאימים של התוכנה (יש לנו הזדמנות לקנות את התוכנה באופן חוקי במחיר מוזל מאדם פרטי באמריקה), כרטיס קול המתאים לתוכנה, רצוי שהמחשב יוכל קצת לשחק משחקים (למרות שזאת לא המטרה העיקרית, המטרה העיקרית היא שוב מוסיקה). מה צריך? מארז, לוח אם, מעבד, זכרון, כרטיס מסך, כרטיס קול - מתאים לתוכנה. יש כבר - צורב רגיל , הרד דיסק של 80 גיגה שיספיק בתור התחלה. מסך (דק). הכל כבר יש. קרוב המשפחה טוען כי שמע כי ציפסט של אינטל או ציפסט של nforce4 אינו מתאים למוסיקה. האם זה נכון? מדוע? תקציב - נראה לי שהמחיר עומד על 3000-3500 ש"ח. תודה לעונים! :-)

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי למטרות מחקר עם יכולת גרפית מוגבלת. הכוונה לשימוש אינטנסיבי ב matlab ושימוש מוגבל בפוטושופ ויישומי office. המחשב צריך להיות שקט (מטעמי שלום בית). לאור המלצות שקיבלתי גיבשתי את המפרט הבא: מעבד i5 2500k. המעבד הינו נתון ואין לגביו שאלה. אין לי כוונה לבצע OC. (לא נכלל בתקציב) לוח אם Gigabyte H67A UD3H B3 בעל כרטיס מסך מובנה 4GB זיכרון במהירות 1333Mhz של Kingstone דיסק Western Digital 1T 64M SATA3 מק"ט wd1002faex מאוורר Artic Alpine Freezer מארז Sonata 3 של Antec הכולל ספק כח ייתכן ויתוסף כרטיס מסך פשוט בהמשך לפי הצורך (לא נכלל בתקציב אבל מהווה שיקול בבחירת המארז והספק) תקציב: 2000 ש"ח (לא כולל מעבד) אשמח לשמוע את חוות דעתכם (לגבי כל המפ…

17. Started by chenc,

שלום אני חן לאחרונה קיבלתי במזומן 2000 ש"ח ואני מעוניין להוסיף מחשב לשימוש שוטף + עריכת סאונד. צורב - יש, ציוד היקפי - יש. רק מארז ותכולתו. אני משער לעצמי שרבים מכם אומרים "מה סאונד ו2000 ש"ח פחחחחח" אבל תתפלאו גם (הנוכחי שלי היום) P4 2.6G יכול להספיק לפעמים ולבצע עבודה טובה. אבל בכל מקרה מה שאני מחפש - זה להשתפר. אז המחשב החדש גם ישמש לשוטף (גלישה) וגם לסאונד ולכן אני מאוד מאוד מעדיף 2 GB זכרון. עוד העדפה מסוימת - כרטיס מסך נפרד, כמו 8400GS (חשוב שיהיה שקט) שעולה 270, כך שאין צורך בלוח עם כרטיס מסך מובנה... אז אשמח לשמוע / לראות כמה מפרטים מוצעים בנוסף דפדפתי פה בשבועות האחרונים ויש לי כמה שאלות על המפרטים שהציעו: למה לא לקנות זכרון של 800MHZ וCL נמוך? (אם אפשר…

• 12 תגובות
    • 716 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K אפשר קצת יותר אם זה ישפר משמעותית. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש כמחשב עבודה. פיתוח תוכנה (אקליפס) והרצת סימולציות במטלב. כנראה שיהיה צריך להריץ VM של סביבת פיתוח/בדיקות אז צריך להיות מסוגל לתמוך בזה מבחינת משאבים. מבחינה גרפית צריך תמיכה בצפייה בוידאו FHD. לא ישמש למשחקים בכלל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? מפרט סטנדרטי. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקל…

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  19. ברצוני לקנות מחשב חדש שמחירו בסביבות ה 4500 אולי קצת יותר לצרכי עבודה ומשחקים מידי פעם ... הרכבתי מפרט שכלל את המרכיבים החשובים בינתיים אך חסר לי לוח אם והיות ואני לא מעודכן בלוחות אם החדשים והטובים אבקש המלצות כרגע המפרט הוא מעבד - Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB כרטיס מסך - Gigabyte 8600GT 256MB GDDR3 Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E זכרון - 2GB Kingstone ddr2 667 דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII אשמח לשמוע על כל שינוי שתחשבו לנכון ובנוסף על מקומות טובים ואמינים שאפשר לקנות בהם את המחשב תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני רוצה לקנות מחשב לצרכי תיכנות אני עובדת עם Visual Studio 2008 ו SQL Server 2008 ובנוסף המחשב מיועד לשמש לצפייה בסרטים המפרט ההתחלתי שביקשתי מהחנויות היה: מעבד Intel Core 2 Duo 3 ומעלה לפחות 4GB של זכרון RAM כונן קשיח 7200RPM , גודל 500GB לפחות כרטיס מסך של NVIDIA או ATI עם לפחות 256MB של זכרון מערכת הפעלה - vista אין צורך בציוד היקפי מסך אני בוחרת בנפרד, כנראה ש 2209 DELL נושאים שעלה בזמן שהייתי בחנויות הזיכרון DDR3 או DDR2 באחת החנויות המוכר פצח בהסבר על למה עם מעבד Duo אני לא ארגיש את ההשפעה של DDR3, כי אני לא עושה OverClocking אני לא זוכרת את ההסבר המדוייק אשמח לדעת מה היתרון של DDR3 על פני DDR2, עבור הצרכים שתיארתי עוד נושא מערכת הפעלה לפי מה שהבנתי לגבי ה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום מעוניין בדעתכם על המפרט הבא לקולנוע בייתי Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box‎ ASUS M4A88TD-M/USB3 AM3, 880G, DDR3 1333, VGA ATI HD4250, PCI 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX‎ ASUS DRW-24B1ST DVD±RW x24 Black Sata‎ SEASONIC 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 מארז שתי אפשרויות DH202 Digital Home Series Black HTPC + Remote & VFD (No PSU) THERMALTAKE או Antec Fusion Remote השימושים של המחשב הזה יהיו הקרנת סרטים רגילים וסרטים בהבחנה גבוהה צפייה בתמונות הקלטת תוכניות וסרטים מהממיר של יס (כרטיס יירכש בנפרד בשלב מאוחר יותר) לא למשחקים! חשוב שיהיה מאוד שקט כמו כן יש לי שאלה לגביי השלטים שב…

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  22. סוף סוף החלטתי שהגיע הזמן לבנות מחשב מיוחד למערכת הקולנוע הביתית שלי. מערכת החלומות שלי: מארז שנראה כמו רכיב סטריאו אמיתי. זה אומר לא רק חזית מקצועית מאלומיניום, אלא גם מסך VFD או LCD, וכפתורים Play/FF/Rew כך שניתן להפעיל פונקציות בסיסיות בלי שלט רחוק ובלי להדליק את הטלויזיה. מערכת שקטה! באופן אידאלי בלי מאווררים בכלל. זה אומר - המעבד החלש ביותר והחסכוני ביותר שמתאים למשימה, הדיסק השקט ביותר והאיטי ביותר שעדיין מאפשר פונקציות הקלטת וידאו, וכו' - אתם מבינים את הרעיון. פונקציות שהמערכת צריכה למלא: ניגון DVD, DivX, CD, MP3, הצגת דיסקים עם תמונות הקלטת וידאו ושאר פונקציות של Personal Video recorder הקלטות מראש מהרדיו וכל הפונקציות שיש גם ב- PVR כמו Live Pause …

• 54 תגובות
    • 6.4k צפיות
  23. (כי אני לא מכיר את המחירים בשביל לקבוע..) אני צריך מחשב שיהיה מסוגל להכיל כמויות גדולות של זכרון וגם שיהיה לו אפשרות המרה מוידיאו VCR רגיל למחשב עצמו בעת הצורך. (ראיתי שיש USB כזה שמעביר ללא כרטיס קידוד)

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  24. שלום אני מעונין לקנות מחשב לקולנוע ביתי (HTPC)+משחקים ב10000שח עכשיו אני חייב לקנות את המחשב מסביבות המחיר הזה (עיניין אישי) אז בבקשה תתנו לי הצעות במחיר הזה אני צריך רק את הקופסה (יש לי כבר מסך מקלדת+עכבר רסיבר ורמקולים) הכי חשוב גם שיהיה הכי חזק שאפשר למשחקים והכי אכותי שאפשר בכל הנוגע לסאונד ותמונה (יש לי טלויזיה LCD37" WS HDTV אז שיתמוך) HD גדול במיוחד יציאה DVI ושיהיה אפשר להקליט מהטלויזיה (יס) בשביל להחליף את הוידיאו וגם המחשב גם מחליף את הדיוידי וצריך גם לצרוב דיוידי הצעות בבקשה מנעה מחשבים תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by inbal_om,

שלום אני מעוניינת לרכוש למשרד מחשב לשימוש אדריכלי שיתמוך בתוכנת אוטוקד ורוויט ויהיה מאוד חזק לרינדורים אין לי הרבה מושג במפרטים ואשמח לקבל המלצות

• 2 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים