ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 1850 ¤ 1 ABIT AW8D INTEL975X 650 ¤ 1 G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 765 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 445 ¤ 1 BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION 2190 ¤ 1 NEC DVD-RW AD-7173A x16 DUAL LAYER Labelflash BLACK 240 ¤ 1 Thermaltake Swing VB6000 Black 430W 615 ¤ 1 LG L204WT 20'' LCD 5MS 1870 ¤ 1 סה"כ: ¤ 8625 מחיר סופי: 8366.25 אוקי כמה שאלות, האם המארז והספק בסדר? כי אני מעדיף לחסוך 300 שקל על הLIBERTY וPOSEIDON, במידה ואני מקבל ספק 430 של טרמלטק לעומת 400 של אנרמקס. האם הספק מספק את המערכת כולה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אחרי שהמחשב הקודם שבק חיים, הגיע הזמן לקנות חדש. המחשב ישמש רוב הזמן לעבודה משרדית, אבל אני כן מתכוון לשחק בו מידי פעם- משחקים ברמה של COD4 בעיקרון. הדרישה היא שהמחשב יריץ משחקים כאלה על מדיום בצורה טובה (מסך 22 רחב). את המחשב אני אקנה מפנדה, כי הם קרובים וגם כי יש לי ניסיון טוב של שלושה מחשבים איתם. אז בבקשה אם אפשר, להביא שינויים ומחירים משם, כי זו החנות שאני אקנה ממנה בסופו של דבר. מארז וספק יש, כך שאין צורך, כמו גם ציוד הקפי שקיים כבר. מבחינת רוב החלקים אני די סגור עליהם, אך ההתלבטות העיקרית היא בעצם מכרעת: האם ללכת על AMD או על INTEL. המפרט אינטל עליו חשבתי: כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Processor Core I3 530 2.93GHz Dual Core Socket 1156 599 ש"ח 1 G…
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא זקוק לציוד הקיפי 4. ה…
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הקדמה - אני זקוק למספר מחשבים לאנשים שונים, אני פותח דיון נפרד עבור כל אחד מהמחשבים מחשב 1 - נייח לילד בן 10. תקציב כ-4000 ש"ח, גמיש קצת. התקציב צריך לכלול ציוד היקפי (מסך בעיקר. מקלדת ועכבר זה כבר "כסף קטן") לא צריך לכלול WINDOWS ו/או אופיס השימוש העיקרי - ילד בן 10, מה שיצטרך לבית הספר + משחקים. כיום הוא משחק ב: פורטנייט, רובלוקס, מיינקראפט שואף להיות גיימר, whatever that means 🙈
-
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
- 4 followers
-
-
היי אני צריכה עזרה בהרכבת מפרט העונה על הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה, סרטים במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). dot net, java וכדו' מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 5. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב 6. האם ישנה העדפה ל…
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מחפש מחשב לעבודות גרפיקה, בעיקר פוטושופ וקצת 3D. אבל: * המחשב יושב בחדר ולכן הוא צריך להיות שקט. * קטן יחסית (אולי אפילו מהמחשבים הקטנים). * בעל אפשרויות שדרוג (זיכרון, HD וכרטיס מסך). * שיתמוך ב-MAC ו-VISTA שיבואו עלינו לטובה... הכי חשוב שיהיה בעל "אורך חיים" מקסימאלי - כלומר בנוי ממוצרים אמינים שיחזיקו לאורך זמן. תודה!
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בדיון הסטיקי של המעבדים לא הופיע מידע על מעבד האטום (או שאולי פיספסתי ) ולכן אני שואל פה. אני חושב על לקנות מחשב אולטרה-נייד בתחום הזול יותר של הזאנר (לא הvaio של סוני) אלא יותר בכיוון הMSI wind והASUS Eee (לפחות הדגם עם הארד דרייב הרגיל, לסוליד סטייט יש נפח קטן מידי). אז קראתי כמה כתבות (לרוב על הMSI wind) וכולן נתנו לו פידבקים טובים (חוץ מהערות על הסוללה החלשה, שבדגם החדש בעל ה6 תאים היא יותר טובה) אבל שאלה אחת עוד נותרה לי בראש. האם המעבד (Intel Atom N270) יכול לעמוד בצרכים שלי. רוב השימוש שלי במחשב הנייד (בעצם כולו...) יהיו דברים כמו חיבור לאינטרנט, כתיבת מסמכי וורד, כתיבת קודים (תכנות כאילו), קצת שימוש בPhotoshop וניגון מוזיקה (קרוב לוודאי באייטונס כי יש לי אייפוד…
-
- 20 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תמונות עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - מזדמן ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב מיועד לבני משפחה - אין להם מושג מה גודל המסך עד כמה שאני זוכר לא יותר מ20 אינץ' (מסך יחסית ישן) -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כמו שראיתם מה הייעוד של המחשב,אני רוצה שיהיה בו 2 ג'יגה זכרון,כרטיס מסך מהסדרה של ה880(אם אין תקציב אז את הגרסה המוחלשת טיפה),מעבד core 2 duo(אתם תחליטו איזה) דיסק קשיח ענק! של לפחות 320 ג'יגה אם לא יותר(אם אפשר יותר בתקציב אז למה לא),לוח אם אם שיתאים לכל הסיפור הזה וגם לעתיד אם אני ירצה לשדרג למשהו יותר מסיבי(כמובן שקיימת אפשרות לאוברקלקינג) שיהיה עליו גם כרטיס קול מובנה טוב וכו',מערכת קרור עצבנית שתקרר את כל העסק,ובנוסף מארז טוב ויפה שיכניס את כל העסק פנימה. כמובן שאל תשכחו את הציוד ההיקפי מלבד מסך שזה צורב DVD מקלדת עכבר וכו' וכו' נ.ב אם כל העסק מצריך שדרוג בתקציב תגידו לי כדי שאני יידע אבל אל תפריזו במחיר תודה רבה רבה ציון
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפשת מחשב לשימושי אופיס וגלישה שיהיה קל (רצוי סביב 1.5 ק"ג) מסך לא קטן מדי (13.3 מתאים?) עם אחריות טובה במחיר עד סביבות 2500 יש דבר כזה? דגמים מומלצים כלשהם? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
היי מה קורה? לדוד שלי יש בר-מצווה וסבתא שלי עושה לו הפתעה וקונה לו מחשב חדש {למרות שיש לו פנטיום 3 אבל הוא רוצה יותר}, המחשב צריך לכלול מדפסת חשבתי על ה-HP 3420 שעולה 490ש"ח והיא דיי טובה, ורמקולים 4.1 של Luxeon הם מאוד זולים והוא לא צריך יותר מזה אפילו אם הם יהיו עם רעשים, המחשב משמש רק לתוכנות לימודיות שמספיק להם פנטיום 2, אני לא רוצה להביא לו AMD בגלל שאולי יהיו בעיות ואני לא רוצה כזה דבר, ובכל מקרה המחשב לא יהיה למשחקים בכלל, ולא תוכלו לשכנע אותי לקחת AMD, אותי אישית כן, אבל אני לא יקח לדוד שלי AMD מסיבות שלי, זה המפרט שחבתי עליו: Celeron 1.8 Ghz (400 Mhz) 480 P-4S333 DDR ,sb 430 256MB Samsung 410 Techayon G9000Pro 64Mb,TV,DVI 550 40 GB 7200 ATA-100 Baracuda IV …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת לגבי המיפרט לצורך קידוד,עריכת וידאו ו3D לעבודה. המיפרט מבוסס I7-2600K ומתוכנן OC סביר לשימוש בטוח 24/7 (4GHZ-4.2GHZ סביר?) ההיתלבטויות שלי: האם ניתן לרדת לדגם הLE בלוח? מה אני מפסיד? האם לא יגיע ל4.2GHZ בOC? בחרתי בZ68 בגלל כל החידושים שנותן(האצת SSD+שימוש בכ.מ מובנה עם לוסיד + אפשרות לשימוש בQUICK SYNC) האם הקירור בסד ל4GHZ שימוש יומיומי? המחשב תמיד יהיה בעומס ברינדורים האם הספק המובנה במארז 450W אכותי ויחזיק מעמד יחד עם כ.מסך GTX460 1GB גיגבייט (לבד עולה 225 שקל) זיכרונות אני מעדיף לקחת קינגסטון לצורך היציבות שמאוד חשובה לי (הזיכרון לא יעבור OC) התקציב מקסימום עד 4000K כולל HDD (אולי SSD באותו תקציב) תודה מראש לכולם! [attachmen…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט להנדסת אלקטרוניקה(שנה א') אני צריך המלצה למחשב נייד שיעמוד בתקציב 3000(פחות או יותר). המטרה העיקרית של המחשב הוא אינטרנט אופיס MATLAB ועוד תוכנות אלק'/תכנות. אני ממש לא מתכוון לשחק במחשב נייד(בשביל זה יש מחשב נייח). חשוב לי מאוד שירות ואחריות ושהמחשב יחזיק עד סוף התואר לפחות(בערך 3 שנים). חשבתי אולי לקנות Lenovo N500 אבל בפורום לא ממליצים על אייבורי והמתחרים העיקריים שלו הם דגמים של MSI שנמכרים באייבור (EX400,EX620,PR601). כמוכן רציתי לדעת מה אתם אומרים על http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWINFINITY_M660SE1c2d. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 3800-4000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים חדשים, עריכה גראפית קלה בלבד (PHOTOSHOP) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו: PHOTOSHOP FIREFOX צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) לשימוש יומיומי בלבד במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אין לי תשובה לזה. אך מסך 22 אינץ חשוב לי להדגיש שכרגע בגל חוסר תקציב המחשב יעבוד על מסך CRT אבל בעתיד הלא רחוק אקנה מסך דק. באיזה סוג משחקים תשחקו? NBA2K COD MW2 GTA IV וכו באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הי שלום לכולם אני חדש בפורום הזה אני קצת הייתי בפרש.... תגידו מה דעתכם על המפרט שאני מרכיב למשחקים ב8000 שקל *אפשר גם 8.5 אבל כולל הרכבה תגידו מה דעתכם בבקשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מארז: Midi ATX W/Front USB. Quiet 500Watt 24Pin לוח אם: ASUS P5VD2-MX <GREEN> VIA P4M890 1066/800/533 2xDDR2 533/400 6-CH(HD) מעבד: Intel® Core 2 DUO LGA 775 2.13 GHz E6400 2MB 1066MHz זיכרון: 2 גיגה: KINGSTON DDR II 1G 533Mhz x 2=2Ghz דיסק קשיח: WD 320G SATA II 16MB כרטיס מסך: GeForce 7300GT Sonic Palit פלוס עוד דיסק קשיח של 80 גיגה שאני מעביר מהמחשב הישן מייועד לאינטרנט וגרפיקה בסיסית - פוטושופ/פלאש וטיפה משחקים בסיסיים כמו פיפא חח שווה ביס? ************ אם אפשר מפרט יותר טוב מזה עם דגש לא לעבור את התקציב 3600 ש"ח ************
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבי מחפש נטבוק משרדי עם מסך בגודל 10 אינטש בעיקר לצורך גלישה באינטרנט בנסיעות לחו"ל. איזה נטבוקים ממולצים במחיר זה עם הדגש על נוחות(מקלדת ומשטח מגע טובים)?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל תודה! אני זקוק למחשב חדש בתקציב של עד 3000 ש"ח (אם חייבים אז אפשר לחרוג ב...200 ש"ח), תשלום באשראי. אני מעוניין ככל הנראה להשתמש בו גם למשחקים (על המחשב שלי מעטים עובדים, אלו שברשת זה בכלל נדיר). היית שמח לשחק במשחקי רשת כמו Rising Eagle (דרישות). כך שאני מניח שאני זקוק למעבד ולכרטיס מסך טובים. אני מקווה שהתקציב מתאים לבקשות, קחו בחשבון שאני לא זקוק למסך, לציוד הקיפי או למערכת הפעלה. אני מעדיף שהוא יהיה שקט (הוא בחדר שינה שלי). לגבי מארז, אני יכול להסתפק בזולים של HEC. אני לא כל כך מבין בזה אז אשמח לדעת מה זה OC (ראיתי שצריך לכתוב). אני לא זקוק לכרטיס קול איכותי במיוחד, אבל כן זקוק לצורב DVD ולכרטיס רשת לאינטרנט אלחוטי (יכול שכיום זה כבר סטנדר…
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אם אפשר המלצה למחשב נייד במחיר עד 4500 ש''ח(אפשר לחרוג קצת ואפשר גם פחות) מחשב שיריץ באיכות גבוהה משחקים כמו FIFA או סגנון GTA מסך 15'/17' עם מערכת הפעלה כונן DVD +צורב עדיף מהקטלוג של KSP או TMS
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי, יש לי את samsung np530u4e-s01 כבר שנתיים ואני חושב שלעולם לא ממש נהנתי ממנו.. הוא תמיד היה איטי להחריד ובזמן האחרון זה כבר יותר מדי בשבילי. אני יודע שמותקן לי כרגע כונן SSD בגודל 32 גיגה ואני רוצה להחליף אותו למשהו גדול יותר ובכך להתקין עליו את מערכת ההפעלה. אני מנסה למצוא איזה כונן מותקן לי במחשב כרגע ומה הגודל שלו כדי לקנות משו בגודל זהה ואני לא מצליח למצוא. אני אשמח אם מישהו יכול להגיד לי איזה כונן אני אמור לקנות בשביל שאני אוכל להתקין אותו במחשב שלי וגם אם מישהו יודע איך לעשות את זה. בכללי למישהו יש את המחשב הזה גם כן ויש לו אטיות כמו שאני מרגיש? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤373 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם GIGABYTE GA-M52S-S3P ¤373 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38480 כונן קשיח Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 ¤370 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון למחשב Corsair DDR2 1024MB 800MHz CL5 ¤150 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS1GB800D2 כרטיס גרפי ASUS Ati Radeon HD2400XT 256MB PCIe ¤386 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32546 צורב Pioneer DVR-115D X20 DVD ¤142 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR115DBK מארז כולל ספק HEC 6A21B 400W ¤389 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A21B-400 מסך מחשב רחב LG 19" L…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
התקציב בסביבות 3000 ש"ח (תשלומים) המחשב לשימוש ביתי, גלישה באינטרנט, ישומים רבים שיפעלו יחד בלי להתקע (אייסיקיו, מסנג'ר, מקושרים, פייסבוק, וורד ופאוור פוינט לשימוש קל, משחקים קלים ולא חדשים וכבדים (קאונטר סטרייק ברשת, ג'יטיאיי סאן אנדראס לא ברמה שמעבר) הורדות של סרטים ושירים ברמה (לא הרבה אבל לא שיהיה איטי). יש לי מסך אני צריך עם המחשב מקלדת, עכבר ורמקולים (בלי דרישה מיוחדת) וגם צורב דיוידי (בעיקר לשירים ולפעמים סרטים). אין לי העדפה לחברה מסויימת, סומך עליכם מההודעות שקראתי בפורומים ולא חשוב לי העיצוב במיוחד. עדיפות שיהיה לא רועש במיוחד כי זה ליד המיטה. אני לא צריך מערכת הפעלה, יש לי. זו ההודעה הראשונה שלי בפורום, תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם. להלן מפרטי, אני רוצה לשדרג את המחשב בערך ב2.5K חשוב לי כרטיס מסך חזק והמחשב למשחקים. להלן המפרט: 2 processors running - Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 502.7 MB על XP.
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
חברי הקט שמו ביג גיי מתכוון לרכוש את הערכה הבאה במחיר מבצע מה שאנו רוצים לדעת אם רוב הרכיבים הנ"ל שווים או שהייתם מציעים תחליפים אחרים Gigabyte GA-8SQ800 Ultra SIS 655 Motherboard (DualDDR,AGPx8,ATA133 RAID,5.1 Sound,1394,LAN,USB 2.0) ----------------------------------------- Intel Pentium IV 2.66GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX ----------------------------------------- DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory X2 ----------------------------------------- DVD-ROM Asus 16/48 Retail ----------------------------------------- Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive ----------------------------------------- ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card -------------…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קודם כל תודה לכל התותחים שיעזרו לי, היום גיליתי שנשרף לי הלוח אם במחשב הישן עקב כך אני חייב מחשב במיידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג אינטרנט ושימוש ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג משחקים כמו , GTA , DOTA2, CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ (שנמצא אצלי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-