ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
אני מדבר על פיפא פעם בחצי שנה - חשבתי על נטבוק - יש אחד כזה עם כרטיס מסך שהוא לא אינטל? אפילו 8200 יספיק.... מה עםה ION הזה של אנוידיה ראיתי אותו בנטבוק של קומפק האם שווה משהו? יריץ משחק? קראתי איפשהו שזה בעצם 9400 האם נכון? תודה מראש לעונים...
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד 15.6 אינץ בתקציב של עד 3000 ש"ח וחוב לי שתיהיה בו יציאת HDMI ראיתי 2 מחשבים vostro 3500 vm-rd33-4341 של DELL או Dell Inspiron N5010 i3-350M GMA HD שניהם בערך באותו מחיר , איזה ביניהם עדיף ? והאם יש משהו יותר טוב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לום, אני שוקלת לקנות מחשב נייד בארה"ב, אבל אני לא מבינה כל כך במפרטים.. אני צריכה מחשב בעיקר לעבודה עם מסמכים, ומדי פעם סרטים. לרוב אני עובדת במקביל על כ-עשרה מסמכים. מה שחשוב לי זה שהמחשב יהיה מהיר גם כשאני פותחת המון מסמכים ותוכנות במקביל, לא יתחמם, ושהבטריה תחזיק יחסית הרבה זמן. זה המפרט: Processor : Intel Pentium Dual Core 2.0Ghz T4200 Memory (RAM) : 4096MB Primary Hard Drive : 160GB Secondary Hard Drive : None Video Card : Integrated Video Card Optical Drive : DVD/RW (DVD Burner) Screen Size : 14" Wide LCD Wired Network Card : Included Bluetooth : None Wireless Network Card : Included Fingerprint Reader : None Webcam : None Battery : 6 Cell Battery Color : Black Oper…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי נשרף הלוח אם והוא מעוניין לקנות מחשב חדש. החלקים שאני צריך הם מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך וספק כוח. התקציב הוא לא גבוה ולכן בניתי את המפרט המצורף. מה אתם אומרים על המפרט? אפשר להוציא משהו יותר טוב בתקציב הזה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במחשב PC עבור פיתוח תוכנות. אשמח לעזרתכם!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-1000 2. שימושים צפויים - פיתוח תוכנות. צפייה ב-HD תוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש באופן תדיר: Visual Studio 2010, RESHARPER QUARTUS MATHLAB OFFICE2007 המחשב לא מיועד למשחקים, אבל כן לצפייה בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? אין צורך בכרטיס מסך. 5. אין צורך במפרט חלקי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא – בהזמנה אבקש מה…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש asus 1201pn עם כרטיס מסך nvidia ion ו - 2 ג'יגה זכרון, הורדתי קבצי hd וניסיתי לנגן אותם על הנגן שהגיע מותקן על המחשב arcsoft media theater 3 או משהו כזה... הקבצים נוגנו ללא בעיה מבחינת התמונה שרצה חלק וללא בעיות אך לא היה סאונד. התקנתי את חבילת המקודדים k-lite וניסיתי שוב והסרט רץ מעולה תמונה וסאונד, רק שהתוכנה לא מזהה את קבצי התרגום. התקנתי על המחשב כמה נגנים אחרים ביניהם vlc ו - bsplayer והתמונה מקרטעת בכולם. מכיוון שבנגן הראשון הקבצים נוגנו ללא בעיה אני מניח שהחומרה של המחשב מספיקה כדי להריץ אותם, אך למה אני לא מצליח לראות אותם כמו שצריך בנגנים האחרים? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבניית מפרט, טווח המחירים בסביבות 2500-3000 השימושים הם בעיקר אינטרנט ואופיס לא יותר מזה, רצוי שהמחשב יהיה שקט ובעל אורך חיים ארוך ככל האפשר, כדאי גם שלא יהיה צורך בטיפול או בניקוי תקופתי, צריך גם: מסך (עדיף 19') מקלדת ועכבר חפרתי לי קצת בפורום ומצאתי את המפרט הזהמעדיף מעבד של אינטל, למרות שאין לי מושג למה, כנראה מכוח ההרגל) מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX לוח אם: ASUS P5QPL-VM דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-215DBK X20 - SATA - BLACK זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז: ANTEC NSK4480B + 380W EARTHWATS PSU מה אתם אומרים? בסיס טוב ל…
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
המחשב לא בשבילי, אלא בשביל ידידה, מטרות לימודים בעיקר (מן הסתם גם סרט פה ושם, שירים ומדיה) רצוי מחשב כמה שיותר קטן, עד 14", רצוי 12". אפשר לחרוג ב 100-200 שקל גג הציעו את הטוב ביותר שלכם
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, התקציב הוא באיזור ה-3,200 ש"ח, וזה למחשב עצמו (ללא ציוד היקפי). אני זקוק למפרט מחשב לשימושים כלליים: אופיס, אינטרנט, מסנג'ר, ICQ, שיתוף קבצים וכו'. (המחשב לא ישמש למשחקים). בגדול, אני רוצה 2 ג'יגה זיכרון, צורב DVD, הארד דיסק של , עדיף של WD250GB (שנראה שכמעט הפך לסטנדרט במפרטים פה), מארז וספק סבירים (לא חייב להיות שקט מאוד, אבל שלא יהיה רועד כמו טרקטור). נראה לי שכרטיס משולב על לוח האם צריך להיות מספיק, אבל עדיף שיהיה כמה שיותר חזק כדי שיהיה סיכוי שהוא יריץ את הממשק הגרפי של ויסטה. ראיתי שיש מפרטים נחמדים כאלה מבוססי AMD בסביבות ה-2,700 ש"ח (למשל זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256850.0 או זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257153.0) …
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני לא צריך ציוד הקפי ולא מסך מה אתם אומרים על המפרט שהכנתי יש משהו לשפר? מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 940 1 940 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 550 1 550 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 290 2 580 כרטיסי מסך? GIL Price Units Total Forsa 7800GT 256MB Dual DVI, VIVO 1830 1 1830 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 465 1 465 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 240 1 240 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-69U6 400W 460 1 460 ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1 290? מKSP
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קניתי 32 אינץ lg ld460 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ויינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שיהיה שקט, לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אחרי מליארדי התלבטויות החלטתי בסופו של דבר ללכת על הלנובו שמצאתי בדילים של לנובו http://www.lenovo.com/shop/deals/iuc מה שנשאר זה לסגור פינות אחרונות ובזה אשמח אם תעזרו לי צירפתי תמונה קטנה עם מה שיש: ואשמח אם תעזרו לי לבחור איזה מ2 המעבדים ששמתי שם עדיף (אני עובד קצת עם תוכנות לעריכת וידאו במידה וזה משנה) האם כדאי לשדרג זכרון ל3MB ב50$ והאם שווה להוסיף 19$ לכרטיס רשת האלחוטי מתקדם יותר אין לי מושג מה ההבדלים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום רב, מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי רגיל, OFFICE, אינטרנט ומידי פעם הכנת סרטונים ב- PINNACLE STUDIO (גרסה 16 פלוס כרגע). אין עריכת תמונה אלא רק חיתוך סרטונים, תמונות, אפקטים והוספת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PINNACLE STUDIO מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
Core i7 920, s1366, 8MB Tray 1300 1 1300 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EX58-UD4P s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2100, 3xPCI-E 1280 1 1280 זכרונות DDR III 1600Mhz Price Units Total 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel 780 1 780 כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 920 2 1840 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS 490 1 490 מאווררים וגופי קירור Zalman Price Units Total CNPS10X Quiet 285 1 285 מארזים Zalman Price Units Total GS1000 Black Full Tower ATX Case (No PSU) …
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני רוצה:מעבד AMD 3800 X2 socket AM2 +1GB DDR2 + לוח אם טוב +כרטיס מסך ב300 ש"ח מקס. השאלה שלי בעצם היא איזה לוח אם לקחת במה שנשאר לי מהתקציב? או אולי אני יכול לקנות Conroe(אני מניח E6300) עם קצת חריגה בתקציב?(עם 1GB זיכרון מינימום)
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
תשמעו אני קונה מחשב כנראה מחר.. "יאר" מהפורום כבר עזר לי כמעט בהכל רק שנשארו לי כמה שאלות.. מי שיוכל לענות לי בהקדם האפשרי אני ישמח.. 1. אני פשוט לא ממש מבין בAMD אבל אין באותו סכום של המעבד הזה(AMD Athlon 64 X2 5000 Box) בסך 327 ש"ח מעבד יותר חזק של אינטל? מבחינת גיימינג.. ושיהיה חזק שיהיה אפשר לפתוח הרבה דברים ביחד. 2. מבחינת גיימינג. מה עדיף? Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe או NVIDIA אחר שמגיע לבערך 940 ש"ח. 3. האם COOLERMASTER Centurion 534 460W(מארז+ספק) יותר טוב מ HEC 6A19B Black 400W (גם מארז+ספק) ואם זה ממש משמעותי שכדאי להוסיף על זה כסף.. 4. האם הלוח אם הזה ASUS M3A הוא טוב? כי אני באמת שלא מבין בזה ואני רוצה להיות בטוח במה שאני קונה.. במיוחד שיהיה טוב לגיימי…
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, הוטלה עלי משימה לקנות לאמא של אישתי (שתחייה) מחשב. שימושים עקריים אינטרנט. ציוד הייקפי כרגע רק מסך 21 - 23 אינצ' תקציב עד 2300 כולל מסך, משלוח, הרכבה וכו' - אין אפשרות חריגה זה המפרט שבניתי ב- RSM, הייתי שמח אם תייעצו כיצד ניתן להוזילו ולהוסיף מסך במסגרת התקציב שציינתי. Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪593 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 Intel DH61WW Socket 1155 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2554 Samsung 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1945 Samsung 320GB 16MB Sata2 SpinPoint HD322HJ ^, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.…
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מסך לאמא שלי .בעיקר חשוב שיהיה גדול (24 אינץ ומעלה ) ושיהיה ניתן לכונן אותו . אין לה שום שימוש במחשב חוץ מגלישה באינטרנט . 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיתחבר לטלויזיה ב HDMI על מנת לראות סרטים וסדרות, ומעט גלישה באינרנט. לא יהיה עליו גיימינג או כל עבודה כבדה אחרת. תקציב 1500-2000. מה הייתם ממליצים ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני ממש מחפש תשובות מאנשים שמבינים לגבי מערכת מסויימת שכל העבודה שלה הוא להוציא וידאו מהכרטיס מסך להתקן אחר מתוכנה שיש לה TIME LINE וקליפים מוכנים , המפרט הוא הנ'ל ¤ 3,100.00 Intel Core 2 Quad Processor Q6700 2.66GHZ BOX Stepping G0 INTEL BONTRAIL DX38BT 1,250.00 Kingston DDR3-8500 (1066Mhz) 1GB CL7 KVR1066D3N7/1G *2 2,900 VGA Geforce 8800GTX LT 768MB DDR3 PCI-E ¤ 3,430.00 מה ה LT מסמלת !!? ?? וזוג כוניי WD HD 500GB ב1120 שח' ו ANTEC Titan 650 BLACK 650W ב 1050שח' עכשיו הבשאלות החשובות הם כאלה ! קודם מה ה LT הזו ממלת והאם זה GTX רגיל כמו אלו של GIGA-BYTE וכו' .. ? למה הזכרון הזה של קינגסטון יקר מדיי כמשתחרים כמו OCZ עולים חצי מחיר . ?? למערכת שאמורה כאילו להוות …
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במפרט למחשב שישמש אותי לצפייה בסרטים/סדרות ישירות ממסך המחשב ובנוסף למשחקי מחשב. דבר ראשון חשוב לי שהמחשב יתמוך בצורה חלקה בשימושים פשוטים (גלישה, office), אח"כ צפייה בסרטים ולבסוף משחקי מחשב, כיוון שאני חובבן ולא גיימר "מושבע". בכל אופן, קראתי לעומק את הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=324111.50 המפרטים נראים לי תואמים לדרישות שלי (אני לא מבין בחומרה), אבל אני חושב שאני יכול להוריד טיפה בחומרה אולי בגלל שאני לא זקוק למפרט כזה חזק למחשבים. מה דעתכם? כמו כן בדיון הזה לא התייחסו לצפייה בסרטים וזה דבר נוסף שחשוב לי. נקודה אחרונה, הכוונה שלי לקנות בנפרד מסך מחשב 22" - הבנתי שזו האפשרות הכי טובה למחשקי מחשב שתומכים יותר ויותר במסכי…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של חברת IBM-thinkpad T40 עכשו במחשב יש רק סלוט אחד של כרטיס זיכרון יש לי ג'גה אחד ddr1 במפרט של המחשב כתוב שהוא תומך ב 2 ג'יגה חיפשתי ואני לא מוצא 2ג'יגה בסלוט אחד (ddr1) משהו יכול להגיד לי עם קיים 2 ג'גיה בסלוט אחד תודה
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום קרוב מישפחה נוסע לסן פרנסיסקו מחר. רציתי לדעת מה מחיר של נייד בסיסי ביותר שם. אם יש לכם מידע בנושא אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 4500 ללא חריגה גדולה רצוי פחות (יש מצב מזומן) הכוונות הן בעיקר משחקים כבדים ועבודה ב3DSMAX וZBRASH אינטרנט אופיס וסרטים אבל העיקר הוא משחקים לציוד היקפי אני איני זקוק אלא עם בתקציב הזה יכול להכנס מסך 19' וכ.מ 4850 אם לא אז אסתפק במסך CRT הישן שלי מקסימום יש את הסילווסטר... טוב מה אני לא צריך במחשב זה רכיבים רעים.... יש לי מספר העדפות דבר ראשון אני מרשה לחסוך עם המארז העיקר בשבילי שהוא יהיה שקט וקריר לא צריך לדים וכל מיני חורים... דבר שני יש לי העדפה למעבד מבית אינטל וכרטיס מסך RADEON 4850 .... לא צריך כ.מ אחר אם לא נכנס בתקציב המסך אפשר להעיף אותו העדפה ללוח אם מסו LANPARTY של DFI שאפשר להוריד פרופיל ביוס וזה עושה אוברקלוק לבד ממש רצוי שהמחשב יהיה שק…
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-