עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אחר הצהריים טובים לכולם. אני מבקש שתבנו לי מפרט בסך של 3500 ש"ח לצורך עבודה משרדית שכוללת אינטרנט+ מוסיקה, חשוב שמסך וציוד הקפי יכלול. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  2. 1. התקציב: 4-4.5k אם יש חריגה - עד 5k 2. שימושי המחשב: 2.א. מבחינת כח עיבוד: הרבה תוכנות שרצות במקביל הכוללות: FireFox (30+ tabs), Internet Download Manager, Windows Explorer, Winrar, Word, Excel, FlashFxp, Messenger, Facebook.. 2.ב.מבחינה גרפית: ללא משחקים בכלל וללא עריכה גרפית/וידאו בכלל. אבל כן מציג במסך מחשב 23אינץ' עם חיבור לטלויזיה 32אינץ' ומעוניין להפעיל אפילו סרטי HD במקביל להורדות מהאינטרנט ופתיחת קבצים מכווצים למשל. בנוסף, לעיתים אשתמש בVisual Studio, אבל כעיקרון הדרישות הן מלא תוכנות שרצות במקביל כמצויין למעלה. 3. ציוד היקפי: אין צורך בעכבר/מקלדת/מסך (רק רמקולים). 4. השקט חשוב אבל זה לא הגורם המשמעותי. אם הוספת מאוורר תאריך את חיי המחשב - אני בעד. 5. לא מתוכנן …

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by kuBBia,

שלום, אני צריך עזרה בקניית מחשב לסבא שלי השימוש העיקרי ואולי היחיד הוא עבודה משרדית (אינטרנט, אופיס וכו'..) התקציב הוא 2500+\- לא צריך ציוד היקפי, חשוב שהמחשב יחזיק לאורך זמן ולא נראה לי שנבצע שידרוגים בעתיד לכן נראה לי שעדיף 2 ג'יגה זיכרון ומעבד שיחזיק הרבה זמן. המחשב יחובר למסך גדול כנראה אז צריך שיתמוך ברזולוציה גבוהה ואם אפשר המלצה למסך (לא כלול בתקציב) חשבתי על סמסונג T240/T260 בנוסף אני צריך המלצה לחנות מחשבים בצפון (אזור עמק יזרעאל) שנותנת תמיכה בבית הלקוח(אם יש דבר כזה) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by snaper,

אני מחפש מחשב נייד תקציב של 4500 ש"ח גודל מסך לא רלוונטי . זמן בטריה חשוב לעבודה משרדית בעיקר אימיילים אתרים ווארד וכדומה. עדיפות שיהיה במשקל נורמלי עד כמה שזה נשמע מעורפל (ממוצע במחשבים ניידים ) צורב די וי די גודל הארד דיסק לא דרוש יותר מ60 גי'גה וגם זה הגזמה. בלו טו'ת אודה מראש לכול משיכול לעזור לי בזה קיבלתי גם הצעה למחשב Lenovo יצרן C100 דגם 0761-3EG דגם מכונה * * Top Seller מעבד Intel Cel M 370 מעבד 1.50Ghz מהירות זיכרון 512MB נפח 533MHz מהירות זיכרון 1 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 2GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 40GB גודל דיסק כוננים No CDRW/DVD Combo Yes DVD Multi Burner חריצי הרחבה 3-1 digital media reader (SD/MMC/MS) Sec…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  5. אני לא צריך לא ציוד הקפי ולא מסך והרד דיסק. הלוח אם אני רוצה רק ג'יגהבייט או אסוס או אביט (זה פשוט ספק מסויים שיש לו רק את הלוחות אם האלה) ג'יגה ומעלה זיכרון... וכו' כלומר העיקר המחשב ירוץ מהר. המחשב הוא בעיקר לאינטרנט ועבודה משרדית... בכללי גם סרטים ומוזיקה אבל זה ברור שכל מחשב בסיסי יכול לעשות. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  6. אם מישהו יוכל לבנות לי מפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית [ וורד ואופיס למיניהם ] ולמוזיקה נפח של 160GB כולל עכבר ומקלדת ומסך 17" לפחות.. או אם אפשר 19".. חריגה עד 3.5 ... תודה רבה ..

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  7. אני צריך מפרט למחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים לא כבדים (בעיקר משחקי אסטרטגיה). אם יש צורך ניתן לחרוג מהתקציב עד 200 שקל אבל רצוי שלא. המחשב הוא מחשב בייתי ויהיה בשימוש בעיקר לעבודות משרדיות ומעט משחקים לא כבדים. הרזולוציה המקסימלית של המסך הקיים היא 1600X900. המחשב יהיה מיועד להריץ בעיקר משחקי אסטרטגיה בהגדרות גרפיות בינוניות. השקט של המפרט די חשוב. יש צורך להרכבת המחשב בחנות, אבל אני לא בטוח אם יש חובה של התקנת מערכת הפעלה (אשמח לדעת בכמה זה מיקר את המחשב). את המחשב אני אקנה מחנות KSP בחדרה. תודה

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  8. שלום חברים, רציתי לבקש עזרה בהרכבת מחשב שישמש בעיקר לעבודה משרדית וצפייה בסרטים. יתכן ובהמשך ארצה לשדרג לכרטיס מסך איכותי לטובת משחקים. המחיר הוא עד 2800 ש"ח. יש לי כבר מסך 19 CRT איכותי ולכן אני צריך יציאת RGB אני מעדיף מערכת מבוססת Intel בגלל הכתבה הזו: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/dualcore-shootout.html הרכבתי ב skypc את הבסיס הזה, אבל עדיין חסר לי לוח אם וכרטיס מסך. אולי כדאי ללכת על לוח משולב עם צ'יפסט 35G ? אולי להסתפק במעבד חלש יותר? מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤611 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 ¤112 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AC-FREEZER-7-PRO זיכרון Corsair…

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  9. שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית כבדה. חשוב שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר. בנוסף, דרוש גם מסך 19" שיתאים לעבודה משרדית ממושכת. אם התקציב אינו מספיק לדרישות, הודיעו לי בבקשה. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 792 צפיות
  10. אני מחפש מחשב שמיועד לעבודה משרדית, להורדת סרטים (P2P). מיועד לעבוד על win xp. בעבודה ללא הפסקה של הרבה אנשים. עד 1500 ש"ח. מה דעתכם על המפרט הזה שקיבלתי? מעבד AMD Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבד AMD ASUS - 3 Years Warranty M2A-VM AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E זכרונות 1 GB DDR II 800Mhz PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך על הלוח חיבור DVI+VGA כרטיסי קול על הלוח כוננים- LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black מארזיםHJA-7610 MIDI 500W Max עכבר אופטי+גלילה כולל הרכבה סה"כ :1340 ¤ כולל מע"מ

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  11. שלום לכולם, אני בניתי מפרט לאינטרנט וסרטים, מבקש את דעתכם עליו. התקציב הוא 2100 שקל ולא ניתן לחריגה. את ההרכבה אני אבצע. מעבד : 410 ש"ח (athlon 64 4200 (AM2 לוח אם: 340ש"ח Gigabyte MA69VM-s2 זכרון: 380ש"ח 1GB kingston x2 כרטיס מסך: 290ש"ח POV 8400GS 256MB GDDR2 דיסק קשיח: 270ש"ח WD 160GB sataII צורב: 210ש"ח Pioneer DVR-212DBK SATA מארז: 195ש"ח HJA-6000 MIDI 500W MAX (ספק ג'נרי אמור להחזיק את המפרט) סה"כ: 2095ש"ח . תודה.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  12. עדיף לוח אם עם כ.מסך מובנה טוב (SD3 וDX10). לא מתכנן OC כלל וכלל. המטרה היא משרד ומשחקים ישנים. COD2. שיהיה כמה שיותר זול.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  13. שלום, מבקש חוות דעת על מפרט מחשב שבניתי דרך פנדס מחשבים, המפרט מתואר לאחר הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? - 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כ 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - המחשב מיועד לעבודה נומרית כבדה יחסית, וקצת משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - בין היתר Fluent, Solidworks, MatLab אבל רוב העבודה זה להריץ חישובים נומריים ב FORTRAN (שרצים לפעמים יומיים שלושה ). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - מסך כבר יש לי LG w2262TQ FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם! אני מחפשת מפרט למחשב לעבודה בתוכנות גרפיקה דו מימד. התקציב הוא 2000-2500 ש"ח. לפחות 4G זכרון, הארד דיסק גדול ומה עוד שאתם ממליצים... אין צורך במסך או במוצרים נלווים אחרים, רק הקופסא תודה, שירי.

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  15. אני צלם חובב עם עיסוק מרכזי במחשב בפוטושופ. יש ברשותי היום את המחשב הבא: מעבד AMD 5200 לוח ASUS AM2 4 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך 4830 של SAPHIRE 3 הארד דיסקים של WD בנפח 1 טרה ספק כח 550W של CHIEFTEC אנ רכשתי את הפוטושופ החדש והייתי שמח שהוא יעבוד לי מהר יותר! האם יש לי איזה שהוא צוואר בקבוק במחשב שעליי לשדרג או שמא לרכוש חדש? אשמח להמלצותיכם!!! במידה ויש צורך להתחדש אשמח להמלצות על בסיס תקציב של 5K ללא צורך בHD, מארז, מסך. בברכה, אורי www.uriavitan.com

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות עריכת מוזיקה כמו CUBASE ו-VST כבדים נלווים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE פרנסה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 יש צורך להסביר? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה, ללא מערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה ה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Dimebag Darrell,

בעיקרון הבנתי שאני צריך מחשב חזק, זאת אומרת, 8RAM עם מערכת הפעלה של 64ביט ומעבד חזק כדי שיחזיק תוכנות. אני לא הטיפוש שמשחק במשחקים. אז כרטיס מסך לא מעניין אותי. אפילו אם הוא מובנה בלוחאם אז גם זורם כל עוד אני יכול לראות במחשב סדרות ושיט. תזרימו לי מפרטים טובים עד 3K שזה הגבול יעני. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך אז לחסוך. הרי אני לא מחפש כרטיס מסך מטורף ועוד כל מה שנלווה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה עד 3500 כזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם סאונד ובעתיד תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן וא…

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  18. שלום לכולם, הגעתי כאן בעקבות המלצה מפורום גיימר. אני זקוק למפרט למחשב שמותאם במיוחד לעבודה עם תוכנות כמו photoshop, 3ds max, zbrush... בתקציב של 5000 ש"ח (אם צריך קצת יותר אז בסדר) אני לא צריך מסך, ואני צריך כרטיס גרפיקה שתומך בdual display כי יש לי 2 מסכים. אני גם לא חייב עכבר\מקלדת\רמקולים. בבקשה המליצו לי על מפרט. תודה, תום.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  19. 3000 זה לא המקסימום, אפשר להתגמש אם יהיה צורך. ייתכן שאאלץ להתקין במחשב את כל התוכנות הנדרשות: גם מטלב, גם מייפל, גם מתמטיקה, ועוד שפות תוכנה כמו C# וכאלה. אצטרך שהכל יעבוד בצורה אופטימלית. ייתכן שאצטרך לעסוק בעיבוד תמונות. לא מתכוון לשחק במשחקי מחשב. בכלל. כרטיס קול/רמקולים עדיפים להיות ברמת מערכת סטריאו, עם surround . אם זה מה שייגרום למחשב לעלות יותר מ-3000, אתגמש במחיר. מסך כבר יש. מצויין, 22 אינץ סאמסונג'. זה הרכיב היחידי שאני לא צריך. שקט לא חשוב. שום אוברקלוק כולל התקנה מערכת הפעלה ואנטיוירוס. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  20. ערב טוב, אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש בתוכנת עריכת סאונד - CUBASE בגירסאות 4 או 5 החדשה (כולל VST) יש לי את הציוד ההיקפי כגון מסך , כרטיס קול חיצוני ,מוניטורים ומקלדת+עכבר. אשמח לעזרתכם בבנית מפרט מתאים בתקציב (אם ניתן) והאם תהיה חובה להכניס למפרט זיכרון של 4 ג'יגה בכלל...או שאפשר להסתפק ב-2 ג'יגה (שואל כי בגירסה קודמת של התוכנה הייתי מקליט ועורך עם מחשב חלש יחסית להיצע של היום - פנטיום 4 עם 1 גיגה זיכרון..ולא יודע אם הגירסאות החדשות זוללות משאבי מעבד וזיכרון) תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  21. שלום לכם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט למחשב עתידי. הצרכים שלי מהמחשב הם: - גרפיקה (פוטושופ ופלאש) - בניית אתרים - גיימינג - הרצת סרטים התקציב שלי הוא עד 8000 (לא כולל מסך ואביזרים נלווים). תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם, הנני מעוניין לקנות מחשב חדש, התקציב הינו כ- 4000 ש"ח עם חריגה של 200+- ש"ח (מעדיף ללא חריגה) אני מעוניין במעבד של INTEL בלבד, נא לא להציע AMD בבקשה, תודה. השימושים במחשב הם לעבודתי, כך שאני צריך מחשב דיי מהיר שיכול להתמודד עם ריבוי משימות ומס' תוכנות שפועלות בו זמנית. כגון FireFox עם מס' טאבים, עוד דפדפנים שונים, Photoshop CS4 (לא עריכה גראפית, אלא רק שימוש בסיסי בתוכנה), Zend Studio. כמו כן הנני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ לי את המשחקים החדשים שיצאו ושיצאו. אין צורך בציוד הקפי ולא במסך. השקט של המחשב חשוב, אך לא הכרחי כלכך (תלוי בעוצמת הרעש שהמחשב יעשה). לא מתוכנן OC. כרגע אני משתמש במסך 19" רחב ברזולוציה 1152*864 יכול להיות שבעתיד המסך יוחלף לאחד של…

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  23. אני מחפש מפרט למחשב PC שישמש לעבודות גרפיקה בתוכנות Photoshop ו Freehand במחיר של עד 8000 שקל - לא כולל מסך. האם יש כרטיסי מסך שמשפרים בצורה משמעותית את הביצועים של התוכנות הנ"ל ? האם יש מפרט של מחשב שנותן ביצועים כמו של MAC G4 או G5 ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם. אני רוצה לרכוש מחשב חדש לבית, רוב השימוש יהיה ביתי: בד"כ יהיה פתוח רק אינטרנט (הרבה טאבים פתוחים), ביטורנט ומוזיקה אבל לפעמים אני רוצה לעבוד עם תוכנות עריכה גרפית, עריכת וידאו ועריכת סאונד. אף פעם השימוש בהן לא יהיה בו זמנית כך שאין צורך במעבד מקצועי או זיכרון מוגדל. כמו כן השימוש הוא חובבני ורנדומלי- לא צריך את הכרטיס סאונד וגרפיקה הכי טובים, מספיק שיוכלו להריץ פרמייר וקיובייס חלק ולהפיק תוצאות טובות. לא צריך שהמחשב יוכל להפעיל משחקים ולא צריך ציוד היקפי. חשוב מאוד שיהיה שקט. דיסק קשיח: טרה בייט. עדיף מאייבורי (צמוד לבית שלי.. אלא אם באמת יש אותו מפרט במחיר זול בהרבה במקום אחר) ועם אינטל בונוס: כולל ווינדוס 7 או 8 תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  25. שלום לכולם, אחרי 4 שנים, המחשב שלי מתחיל לקרטע, ומכיוון שהמחשב שלי הוא כלי העבודה, אני נאלץ להחליפו. כמובן שנכנסתי לשרשור של מפרטים לגרפיקאים, אבל נראה לי שהוא לא מעודכן, אז פתחתי שרשור חדש. התקציב המקסימלי שלי הוא כ-4-5 אלף שקלים, כמובן שלא חייבים לנצל את כולו במידת הצורך. כפי שאמרתי, המחשב מיועד לעריכה גרפית בתדירות גבוהה מאוד, בעיקר של תמונות (Photoshop, Lightroom). אשמח גם להיות מסוגל לשחק משחקים, אבל אין צורך בהגדרות הגרפיקה המתקדמות. אני כבר שנים משחק בהגדרות הכי נמוכות, וכל עוד המשחק רץ חלק, אני עדיין מתפעל מאוד מהגרפיקה אני לא יודע אם זה הכרחי, אבל אני אתאר את המחשב שיש לי כרגע, כדי שיהיה מובן מדוע אני צריך לשדרג. - מעבד E8400 Intel Duo. - כרטיס מסך HD 477…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים