עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ecila,

שלום מחפש מפרט לקניית מחשב + מסך 19" לצרכי עבודה גרפית דו מימדית מעבד AMD DUAL CORE עבודה בתוכנות כבדות indesign illustrator photoshop כרטיס מסך איכותי אך לא לצרכי עבודה בתלת מימד ולא לצרכי משחק חייב להיות חזק מהיר ואמין ובעל נפח של לפחות 160g +מקלדת ועכבר לא חובה אופטי ללא כונן דיסקטים כולל הרכבת המחשב וכולל ups לייצוב המתח תקציב: כ:7000 ש"ח במזומן תודה

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  2. מה דעתכם על המפרט הבא עבור מחשב שישמש בעבודות גרפיות ועריכת וידאו: מארז- E6097-QS לוח אם-אינטל -DP35DPM - DRAGONTAIL/P-35 1333MHZ מעבד-Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB זיכרון-2048MB PC8500-HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON כרטיס מסך-FX 8600GT-1024MB/DVI/HDTV-(זיכרון 1G מלא על הכרטיס!) דיסק קשיח-500GB SATA II כפול 2 (MIROR) כונן -DVDRW X20 S.ATA המחיר מסביב ל 4000 שקל. דעתכם?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  3. דרוש לי מפרט למחשב לעבודה גרפית+ מערכת עריכת וידאו מקצועית בסביבות 6000 שקל. כרטיס מסך יעודי לעבודה עם 2 מסכים בעלי רזולוציה גבוהה.(2407WFP). עדיפות ללוח אם מתקדם של אינטל (העדפה של מערכת העריכה) 2 דיסקים. אחד קטן והשני גדול יותר.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  4. חברים אני זקוק למפרט למחשב לעבודה גרפית - PHOTOSHOP , FREEHAND + מערכת עריכת וידאו מקצועית (AVID) עד 5000 ש"ח (גמיש). אם העלות למחשב איכותי גבוהה יותר, אין בעיה - יתקבל (רק שלהערכתי כיום אין צורך במחשב יקר מאד למטרות הנ"ל) המחשב צריך לאפשר שעות עבודה רבות של עיבודים ורינדורים (שקט!!!, קירור טוב, מעבד חזק, כרטיס מסך מתאים) כמובן שעדיף לוח אם אינטל (עדיף לעריכת וידאו) וכרטיס מסך שיתאים למסך גדול (?DELL 2407WFP-HC) - עדיף מסוג Quadro. כמו כן כניסות FIREWIRE -400/800 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by Revos,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שיהיה כמה שיותר מהיר, יש צורך בחיבור HDMI בכרטיס מסך בשביל לחבר את המחשב לטלוויזיה לפעמים.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 23 אינץ', מסך לד של LG, בן שנה לא יודע רזולוציה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שלא יהיה רועש מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  6. היי, הרכבתי את המפרט הבא: Product Price Quant. Summ Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W V.2 Case 420.00 ¤ 1 420 ¤ Computer Integration 160.00 ¤ 1 160 ¤ Gigabyte GA-P35-DS3 Intel P35 LGA775 Motherboard 631.00 ¤ 1 631 ¤ Intel Core2 Duo 2.66GHz 4MB E6750 1333 MHz Box CPU 1020.00 ¤ 1 1020 ¤ Kingston KVR800D2N5/1G DDR-II 800 Memory 199.00 ¤ 2 398 ¤ LG GSA-H62N 18 x Black SATA Bulk DVD±R/RW 179.00 ¤ 1 179 ¤ Sapphire Radeon HD2400PRO PCI-e 256 MB DDR2 Retail Video Card 299.00 ¤ 1 299 ¤ WD 320GB WD3200AAKS 16MB S-ATAII HDD 450.00 ¤ 1 450 ¤ 3557 ¤ המחשב משמש לעבודה משרדית מאוד מאומצת, הכוללת שימוש בשני מסכים. כמו כן אני מעוניין ביציאת TV-…

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 - עדיפות לא לחרוג, ואפילו לחסוך במידה ואפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - יש הארדיסקים ישנים שישמשו כאחסון נוסף, אך יש צורך בSSD חדש - 250GB אמור להספיק 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

8. שלום, קניתי לפני חודשיים בערך את המחשב הבא מהייבורי ב1400: AMD1184 מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box 345 1 38470 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 346 1 (פה בפורום המלצתם על הלוח אם הזה..לא היה להם שם אז לקחתי במקום מדגם 61) 1600AAJS כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB 268 1 TMOS1GBDDR2-667 זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 143 1 GSA-H62N צורב LG GSA-H62N X18 DVD 174 1 K-110B מארז כולל ספק JSP-TECH K-110B 400W 207 1 10 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 79 1 אני צריך עוד מחשב אחד לאותו שימוש. השתנה משהו בחודשיים האחרונים? איזה הוזלה של מחירים או משהו.. על איזה מפרט אתם ממליצים? תודה!

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  9. אבא שלי צריך מחשב חדש לעבודה שלו והתבקשתי ליצור מפרט מתאים. תקציב: כ-6,000 ש"ח, כאשר אני צופה כי רוב הכסף ילך על המסך. המחשב ישומש לעבודה משרדית בתוכנות שרטוט גרפי כבדות ולפיכך, יש לי מספרים פרמטרים שיש להביא בחשבון: הזיכרון צריך להיות לפחות 1 ג'יגה-בייט. המעבד צריך לעבוד במהירות יחסית גבוהה. כרגע הוא עובד על מחשב עם מעבד AMD AthlonXP 2500+ והכול רץ בסדר אז מעבד דומה בהחלט יספיק. לא צריך כרטיס מסך כבד. המחשב הזה לא ישומש למשחקים. אבל אני חושב שכדאי שכרטיס המסך יחזיק זיכרון של 256 מגה-בייט. כרגע הוא עובד על כרטיס מסך GF4Ti4400 עם 128 מגה-בייט זיכרון ולפעמים העניינים לא רצים חלק. לפי אתר התוכנה, זה בגלל מחסור בזיכרון בכרטיס. יש כרטיסי מסך זולים ופשוטים אבל עם כמות זיכרון…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי לעבודה עם הרבה טאבים וחלונות פתוחים בו זמנית + שימוש ב autoCad, inventor א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי ב autoCad, inventor. חשוב שיעבדו ללא תקלות! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג בכלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by tripdd,

השימוש של המחשב יהיה בעיקר עבודה משרדית. לא מתוכנן OC. לא כולל מסך או ציוד היקפי. תודה,

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  12. אחר הצהריים טובים לכולם. אני מבקש שתבנו לי מפרט בסך של 3500 ש"ח לצורך עבודה משרדית שכוללת אינטרנט+ מוסיקה, חשוב שמסך וציוד הקפי יכלול. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. 1. התקציב: 4-4.5k אם יש חריגה - עד 5k 2. שימושי המחשב: 2.א. מבחינת כח עיבוד: הרבה תוכנות שרצות במקביל הכוללות: FireFox (30+ tabs), Internet Download Manager, Windows Explorer, Winrar, Word, Excel, FlashFxp, Messenger, Facebook.. 2.ב.מבחינה גרפית: ללא משחקים בכלל וללא עריכה גרפית/וידאו בכלל. אבל כן מציג במסך מחשב 23אינץ' עם חיבור לטלויזיה 32אינץ' ומעוניין להפעיל אפילו סרטי HD במקביל להורדות מהאינטרנט ופתיחת קבצים מכווצים למשל. בנוסף, לעיתים אשתמש בVisual Studio, אבל כעיקרון הדרישות הן מלא תוכנות שרצות במקביל כמצויין למעלה. 3. ציוד היקפי: אין צורך בעכבר/מקלדת/מסך (רק רמקולים). 4. השקט חשוב אבל זה לא הגורם המשמעותי. אם הוספת מאוורר תאריך את חיי המחשב - אני בעד. 5. לא מתוכנן …

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by kuBBia,

שלום, אני צריך עזרה בקניית מחשב לסבא שלי השימוש העיקרי ואולי היחיד הוא עבודה משרדית (אינטרנט, אופיס וכו'..) התקציב הוא 2500+\- לא צריך ציוד היקפי, חשוב שהמחשב יחזיק לאורך זמן ולא נראה לי שנבצע שידרוגים בעתיד לכן נראה לי שעדיף 2 ג'יגה זיכרון ומעבד שיחזיק הרבה זמן. המחשב יחובר למסך גדול כנראה אז צריך שיתמוך ברזולוציה גבוהה ואם אפשר המלצה למסך (לא כלול בתקציב) חשבתי על סמסונג T240/T260 בנוסף אני צריך המלצה לחנות מחשבים בצפון (אזור עמק יזרעאל) שנותנת תמיכה בבית הלקוח(אם יש דבר כזה) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by snaper,

אני מחפש מחשב נייד תקציב של 4500 ש"ח גודל מסך לא רלוונטי . זמן בטריה חשוב לעבודה משרדית בעיקר אימיילים אתרים ווארד וכדומה. עדיפות שיהיה במשקל נורמלי עד כמה שזה נשמע מעורפל (ממוצע במחשבים ניידים ) צורב די וי די גודל הארד דיסק לא דרוש יותר מ60 גי'גה וגם זה הגזמה. בלו טו'ת אודה מראש לכול משיכול לעזור לי בזה קיבלתי גם הצעה למחשב Lenovo יצרן C100 דגם 0761-3EG דגם מכונה * * Top Seller מעבד Intel Cel M 370 מעבד 1.50Ghz מהירות זיכרון 512MB נפח 533MHz מהירות זיכרון 1 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 2GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 40GB גודל דיסק כוננים No CDRW/DVD Combo Yes DVD Multi Burner חריצי הרחבה 3-1 digital media reader (SD/MMC/MS) Sec…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  16. אני לא צריך לא ציוד הקפי ולא מסך והרד דיסק. הלוח אם אני רוצה רק ג'יגהבייט או אסוס או אביט (זה פשוט ספק מסויים שיש לו רק את הלוחות אם האלה) ג'יגה ומעלה זיכרון... וכו' כלומר העיקר המחשב ירוץ מהר. המחשב הוא בעיקר לאינטרנט ועבודה משרדית... בכללי גם סרטים ומוזיקה אבל זה ברור שכל מחשב בסיסי יכול לעשות. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  17. אם מישהו יוכל לבנות לי מפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית [ וורד ואופיס למיניהם ] ולמוזיקה נפח של 160GB כולל עכבר ומקלדת ומסך 17" לפחות.. או אם אפשר 19".. חריגה עד 3.5 ... תודה רבה ..

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  18. אני צריך מפרט למחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים לא כבדים (בעיקר משחקי אסטרטגיה). אם יש צורך ניתן לחרוג מהתקציב עד 200 שקל אבל רצוי שלא. המחשב הוא מחשב בייתי ויהיה בשימוש בעיקר לעבודות משרדיות ומעט משחקים לא כבדים. הרזולוציה המקסימלית של המסך הקיים היא 1600X900. המחשב יהיה מיועד להריץ בעיקר משחקי אסטרטגיה בהגדרות גרפיות בינוניות. השקט של המפרט די חשוב. יש צורך להרכבת המחשב בחנות, אבל אני לא בטוח אם יש חובה של התקנת מערכת הפעלה (אשמח לדעת בכמה זה מיקר את המחשב). את המחשב אני אקנה מחנות KSP בחדרה. תודה

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  19. שלום חברים, רציתי לבקש עזרה בהרכבת מחשב שישמש בעיקר לעבודה משרדית וצפייה בסרטים. יתכן ובהמשך ארצה לשדרג לכרטיס מסך איכותי לטובת משחקים. המחיר הוא עד 2800 ש"ח. יש לי כבר מסך 19 CRT איכותי ולכן אני צריך יציאת RGB אני מעדיף מערכת מבוססת Intel בגלל הכתבה הזו: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/dualcore-shootout.html הרכבתי ב skypc את הבסיס הזה, אבל עדיין חסר לי לוח אם וכרטיס מסך. אולי כדאי ללכת על לוח משולב עם צ'יפסט 35G ? אולי להסתפק במעבד חלש יותר? מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤611 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 ¤112 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AC-FREEZER-7-PRO זיכרון Corsair…

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  20. שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית כבדה. חשוב שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר. בנוסף, דרוש גם מסך 19" שיתאים לעבודה משרדית ממושכת. אם התקציב אינו מספיק לדרישות, הודיעו לי בבקשה. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 801 צפיות
  21. אני מחפש מחשב שמיועד לעבודה משרדית, להורדת סרטים (P2P). מיועד לעבוד על win xp. בעבודה ללא הפסקה של הרבה אנשים. עד 1500 ש"ח. מה דעתכם על המפרט הזה שקיבלתי? מעבד AMD Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבד AMD ASUS - 3 Years Warranty M2A-VM AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E זכרונות 1 GB DDR II 800Mhz PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך על הלוח חיבור DVI+VGA כרטיסי קול על הלוח כוננים- LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black מארזיםHJA-7610 MIDI 500W Max עכבר אופטי+גלילה כולל הרכבה סה"כ :1340 ¤ כולל מע"מ

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  22. שלום לכולם, אני בניתי מפרט לאינטרנט וסרטים, מבקש את דעתכם עליו. התקציב הוא 2100 שקל ולא ניתן לחריגה. את ההרכבה אני אבצע. מעבד : 410 ש"ח (athlon 64 4200 (AM2 לוח אם: 340ש"ח Gigabyte MA69VM-s2 זכרון: 380ש"ח 1GB kingston x2 כרטיס מסך: 290ש"ח POV 8400GS 256MB GDDR2 דיסק קשיח: 270ש"ח WD 160GB sataII צורב: 210ש"ח Pioneer DVR-212DBK SATA מארז: 195ש"ח HJA-6000 MIDI 500W MAX (ספק ג'נרי אמור להחזיק את המפרט) סה"כ: 2095ש"ח . תודה.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  23. עדיף לוח אם עם כ.מסך מובנה טוב (SD3 וDX10). לא מתכנן OC כלל וכלל. המטרה היא משרד ומשחקים ישנים. COD2. שיהיה כמה שיותר זול.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  24. שלום, מבקש חוות דעת על מפרט מחשב שבניתי דרך פנדס מחשבים, המפרט מתואר לאחר הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? - 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כ 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - המחשב מיועד לעבודה נומרית כבדה יחסית, וקצת משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - בין היתר Fluent, Solidworks, MatLab אבל רוב העבודה זה להריץ חישובים נומריים ב FORTRAN (שרצים לפעמים יומיים שלושה ). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - מסך כבר יש לי LG w2262TQ FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם! אני מחפשת מפרט למחשב לעבודה בתוכנות גרפיקה דו מימד. התקציב הוא 2000-2500 ש"ח. לפחות 4G זכרון, הארד דיסק גדול ומה עוד שאתם ממליצים... אין צורך במסך או במוצרים נלווים אחרים, רק הקופסא תודה, שירי.

• 10 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים