עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי חבר"ה תודה על העזרה!! רציתי לדעת איך המרפרט הזה למשחקים חדשים.. ואיך המחיר שלו?? תודה מראש.. :) מעבד: Athlon 64 X2 4800+ Socket 939וAMD ¤785 לוח אם: ASUS M2N ¤476 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI ¤1166 כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIeוAlbatron ¤1147 דיסק קשיח: WD2500AAKS Western Digital ¤357 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤211 זיכרון: DDR2 1024MB*2 667MHZ CL5וKingstonו ¤360 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤422 סה"כ:4924 ש"ח

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  2. Started by SyndromE,

אני בונה מפרט לחבר, ב-tmsfox. הצצתי בכמה דיונים פה ובינתיים יש לי פחות או יותר מפרט, אבל הייתי רוצה שתתקנו אם צריך, פתוח להצעות. אני לא סגור על המארז\ספק... והלוח אם (הצצתי בביוס שלו ל-OC ונהיה לי חום). כרטיס מסך כנראה נקנה מנועה כי אנחנו צריכים gtx260 זול (למשל 192sp) ואין ב-fox אפשר גם לקצץ בכונן קשיח (עד היום הוא הסתדר עם 80GB) אם צריך. בלי ציוד היקיפי\מסך. Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775 ¤359 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1380 Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤120 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1692 DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775 ¤375 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=190 Antec Three Hundred No…

• 13 תגובות
    • 761 צפיות
  3. שלום. אני צריך מחשב נייד מקצועי וחזק שיכול לעבוד קשה בין אם זה תוכנות כבדות ומשחקים. יש לי התלבטות בין שניי מחשבים ניידים dell ו-hp . http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22957951 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3522&products_id=31429 הדל כרגע לא זמין אבל האם שווה לחכות או לקנות את hp ? שמעתי שהשירות של דל גרוע מאד והאחריות היא לא ממש אחריות ... האם יש בזה משהו ? יש לי תקציב ואני רוצה מחשב אמין אין לי כח וזמן לתקלות ריצות ותירוצים מנותני אחריות למניהם (יש לי מספיק נסיון מאייבורי אבל זה לא קשור לעניין .) התקציב הוא מקסימום 7000. אם יש לכם מחשב טוב יותר אשמח לשמוע עליו. תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני רוצה לשחק משחקים כמו סאן אנדראס ואולי GTA4 שיצא אבל אני רוצה לחסוך על הכרטיס מסך. מה שאני עושה זה בעיקר גלישה באינטרנט, הורדות הארד דיסק כבר יש אני רוצה אפשרות להפעלת הרבה ישומים בו זמנית נגיד הרבה ישומי פלאש באינטרנט ועוד דברים ברקע ושהכל יהיה חלק צורב דיוידי מסך יש וכל המסביב אני אשיג בנפרד. אני רוצה רק קופסא ומצידי שהמארז שלה יהיה הכי מכוער אבל הכי זול XP יש לי לא רוצה ויסטא בבקשה תרכיבו לי מפרט ואם אתם יכולים לרדת במחיר בלי לפגוע בסטנדרטים, מה טוב.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by חובב,

יש לי מחשב IBM A21E (בן 9 לערך) לא מזמן החייתי אותו ....דווקא עבד לא רע..עכשיו פתאום הפסיק לעבוד... *עכשיו כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה הוא פשוט לא נדלק ..נורה של הסוללה והסטנדביי (אחת ליד השניה)נדלקות חלש לאיזה מאייה וזהו, עם מן קול מוזר (תיק כזה כאילו פריקה)...זה עושה קול דומה רק עם סוללה ללא חיבור לחשמל אבל הוא יותר צנוע וללא כל תאורה של הנורות.... *אם הסוללה בפנים הוא מראה טעינה ... חוץ מיזה שום דבר לא עולה... השערות מזה יכול להיות?..האם יש סיכוי להחזיר אותו לחיים?.. **לא פתחתי אותו עדין רק קצת משח עם הזכרונות.... תודה

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  6. אני זז הרבה ואני צריך מחשב נייד. השימושים העיקריים יהיו לצורך תכנות, פיתוח אתרים, ופיתוח משחקים (משחקים עם גרפיקה פשוטה.) חשוב לי שהמסך יהיה מבריק. בהירות לא כל כך חשובה לי. למען האמת, אני מעדיף אפילו שהבהירות המקסימלית של המסך לא תהיה גבוהה מדי. (נשמע מוזר, אני יודע, אבל יש הגיון בזה. אפרט יותר אם תרצו.) חשוב לי מאוד, גם כן, שהמסך יהיה מאיכות גבוהה מאוד. (שמעתי ש-lenovo ו-asus טובים. אני לא יודע עד כמה זה נכון.) חשוב לי שהמעבד יהיה מהדור ה-3 של אינטל (ivy bridge) ושיהיה מעל i3 (כלומר, 5 או 7). אני מוכן להסתפק בכרטיס גרפי אינטל 4000 HD, אבל לא בפחות. המחשב הקודם שלי היה דגם מיושן של TOSHIBA SATELLITE PRO. הוא נרכש בסוף 2006 והשתמשתי בו עד שגנבו לי אותו לפני חודש. הוא היה …

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  7. אורח רון ארג
    Started by אורח רון ארג,

שלום רב צריך סיוע לגבי רכישת מחשב חדש להלן הצרכים : מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? + 20% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודת פיתוח המחשב יריץ VMWARE CLIENT שכולל מספר מחשבים ויעובד מול כונני רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש שימוש כסד גרפיקה , פיתוח JAVA SQL שרתים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 4K איכותיים…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. איך אני יכול לדעת אם מחשב מסוים הוא SONOMA?? בעיקרון ממה שהבנתי SONOMA מחשב נייד על תדר 533 עם דיסק קשיח SATA וזכרון DDR2 וכרטיס מסך PCI-E. יש גם מה שנקרא SEMI SONOMA על תדר 533 עם זכרון רגיל ו/או דיסק קשיח לא SATA. האם אני צודק ?? יש כזה דבר נייד 533 שהוא לא SONOMA?? בבקשה תעזרו לי, ואם אפשר תשובות מקצועיות והחלטיות. אם יש מישהו שיכול לפשט לי את העניין.....

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by guylederer0,

שלום ברצוני לבדוק האם שווה לי למכור את המחשב שיש לי ולהוסיף לחדש תודה לעוזרים גיא מעבד - Q6600 G0 קירור למעבד - 2 OCZ VENDETTA לוח אמ - GA-EP43-UD3L זיכרונות - OZC 2GB X2 כרטיס מסך - SAPPHIRE HD4870 1GB + Arctic cooling accelero S2 ספק - CROSSAIR VX 550W מארז מודינג - NZXT + 4 מאווררים ללא הרדיסק

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  10. קישור - http://bildr.no/view/1345089 המחשב הוא רב שימושי - משחקים, סרטים, עבודה (אופיס), מוסיקה וגלישה באינטרנט. אני מחפש משהו שיריץ לי הכל חלק לפחות ל-4 השנים הקרובות, עם איכות סאונד ווידיאו גבוהה. כרגע יש לי מחשב עם 250 ג'יגה זיכרון, ואני מסתדר איתו לא רע - ככה שמעבר ל-1TB אני לא צריך, אין לי צורך גם בצורב אלא בכונן הכי פשוט בשביל לקרוא דיסקים (גם לא בהכרח צריך שהוא יקרא Blu-Ray). יש לצייץ שיתכן וחסרים במפרט הזה אמצעי קירור או ספק כוח, אני לא בטוח האם מה שמובנה במארז וברכיבים יספיק, וגם אני לא סגור על זה שהלוח האם תומך בכל החומרה החדשה, ככה שמחכה לעצתכם. אני לא מתכוון לעשות OC. אני מתכוון גם לרכוש בהמשך מערכת סאונד חדשה, אבל זה כנראה יבוא אחרי המחשב. אשמח לקרוא תגובות ב…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. PROCESOR: AMD Athlon 64-BIT 3000 Socket 939 VENICE technology Mother Board: "GIGABYTE" GA-K8NMF9 chipset: nForce4 4x - PCI Express, S-ATA , Dual-DDR MEMORY: 2x "Twinmos" DDR 512 mb 3200 HDD: "Western Digital" 120gb 7200rpm 8mg buffer SATA I VGA card: PowerColor RadeonX800 XL PCX 256Mg DDR3 DVD-RW: "NEC" ND3540AW Power supply: Enermax 420w EG425P-VE FMA20/24 pin Case: Compucase HEC midi tower Monitor: 19' Viewsonic VX912 + DVI 8ms LCD ערך החבילה הוא בערך 8300 שח בלוג'יק. מה דעתכם? מה הייתם משפרים? האם הייתם מציעים מערכת אחרת במקום? נתונים נוספים - המערכת תשמש בעיקר למשחק (טוב אף אחד לא מוציא כל כך הרבה רק כדי לעבוד באופיס), הקצבתי למערכת מקסימום 10000 ש"ח אבל ממש לא חו…

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  12. הזמן הגיע שוב לחפש את המפרט למחשב חדש נורמלי (כבר נמאס מהגורטאה הנוכחית)... אז כאמור אני מחפש מפרט בטווח של 4500 עד 5500 ש"ח (עדיף לבזבז כמה שפחות אם אפשר למשל להכניס מה שאני מחפש ב 5000 שקל). המפרט צריך לכלול מארז וכל תוכנו, בלי מסך / מקלדת / עכבר / רמקולים. השימושים העיקריים שלי במחשב (לפי הסדר) הם גלישה באינטרנט (אינטנסיבית), תכנות ופיתוח תוכנות, הרצת מכונות וירטואליות, משחקים מדי פעם. לא פוחד מעשיית overclock במידת הצורך והייתי רוצה להשקיע קצת יותר בהשקטת המחשב (אם אפשר מארז יחסית שקט וגם מאורר שקט וטוב למעבד). הבנתי שבחודשים האחרונים יצאו הרבה דגמים חדשים גם של מעבדים וגם של כרטיסי מסך ככה שמעבר להמצלה על מפרט ספציפי אשמח אם תוסיפו כמה מילים למה בחרתם מעבד X או כ. מס…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מחשבים - (macbook pro (Apple) & surface book (Microsoft. מצד אחד אני עורך וידאו ותמונות (CUP) ומצד שני אני עושה פוטושופ וגרפיקה קלה (GPU). - הsurface book עם NVIDIA GeForce GTX 965M 2GB + מסך מגע אבל רק עם 2 ליבות של i7 . - הmacbook pro עם 4 ליבות i7 אבל עם AMD Radeon Pro 455 2GB. ______ http://www.idigital.co.il/store/mac/macbookpro/?itemid={F1A1F29A-7EA6-4846-8255-901DEA4D971C} - macbook pro )זה מעבד דור שישי יש להם טעות https://www.microsoft.com/en-us/surface/devices/surface-book/overview - surface book ______ אני בהתלבטות קשה ואני ממש צריך אתם העזרה שלכם!!! (מאוד יעזור אם תוכלו להתיי…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Symphozis,

amd4000X2 Asus M2n-e WD 160GB G.skill 2X1024 radeon 1950XT צורב sony JSP400W מארז + ספק 3323שח איך המפרט?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  15. Started by yazo,

חברים צריך את עזרתכם סימית לימודי קולנוע מחפש מיפרט או דגם למחשב נייד חזק שישמש גם לניהול המישרד עם מסך גדול אפילו 17 תןדה!!!

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by ma48,

לצורך יישומי אופיס / אינטרנט / תכנות - (ללא משחקים) במה מתבטאים ההבדלים בין מעבדים אלה?

17. Started by Mordi Levi,

היי לכולם, אני עובד כבר כמה שעות על מפרט למחשב חדש ומנסה לבנות מחשב חזק במחיר שפוי ככל הניתן. אני מעצב גרפי וגם (סוג של) גיימר כשיש זמן פנוי, אבל הכי חשוב לי זה עלות מול תועלת. זה המפרט שבניתי, אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליו, אם יש רכיבים שניתן להחליף במשהו טוב יותר באותו המחיר או לחילופין משהו זול יותר באותה רמת ביצועים. B001 הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel שימו לב! זמן אספקה למוצר זה ארוך מהרגיל - המידע ינתן טלפונית ע''י איש המכירות ₪7,860 1 ₪7,860 42093 מעבד אינטל ‏Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cac…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by OgANDi_BoY,

אם אפשר 2 הצעות גם של AMD וגם של אינטל זה למשחקים ללא ציוד הקפי ומסך תודה

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by LielZ,

אוקיי רכשתי את הasus g73jh עם CORE I7 5870 6 GIGA RAM 640 GIGA 5400 RPM אחרי התיעצות בכמה פורומים שלחתי את המחשב למעבדה והחלפתי את הכונן קשיח ל7200 RPM והוספתי עוד 2 ג'יגה זיכרון אתמול התקנתי GTA עבד לי נחמד על הגדול גבוהות יחסית ממוצע של 30FPS היום נכנסתי למשחק המשחק לא עובד את ה20FPS זה הגיוני שהמחשב הזה לא צריך להריץ את המשחק הזה?או שזה בעיה אחרת? שעשיתי BANCHMARK במשחק זה רשם לי שרק 26 אחוז מהמעבד היו בשימוש ו40 אחוז מהכרטיס מסך?זה קשור? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. LG R510 המחשב נדלק, רואים את המסך של הביוס, אבל זהו. אח"כ מסך שחור. אפשר להיכנס לBios והכל בסדר שם. דיסק קשיח תקין, זכרונות תקינים, וכו.. פשוט אי אפשר לעשות BOOT. גם לא מDOK. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. . מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במעט ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו בעיקר (וגימניג קל אך בעדיפות נמוכה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): בעיקר קיוביס ואבלטון ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל אך לא חובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. המחשב אינו מיועד למשחקים, לכן לקחתי כרטיס מסך חלש. בעתיד אולי נשדרג. לא דרוש OC. קיימת התלבטות האם לקחת 2 סטיקים של 512 זיכרון או לקחת 1 של 1024 ולשדרג בעתיד. הבנתי ש-2 סטיקים נותנים ביצועים יותר גבוהיים. צריך עזרה בבחירת מארז וספק. והאם צריך להוסיף מערכת קירור נוספת. וכמובן דעתכם על המפרט. מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר: 1100 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר: 640 ש"ח זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 מחיר :680 ש"ח או TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 * 2 מחיר: 720 ש"ח דיסק קשיח: Westren Digital WD2500JS מחיר: 470 ש"ח כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7300GS TD256MB מחיר: 370 ש"ח מסך: L1752T LG מחיר: 1240 ש"ח צורב: LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk …

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  23. שלום, הנייד הוא LENOVO 3000 N500 4233-3DG הדרייבר הוא למקשי fn במחשב- hotkeys. במערכת המקורית - ויסטה, יכולתי להפעיל הרבה פונקציות במחשב בעזרת מקשי FN דוגמת כיבוי והדלקה של כרטיס WIFI, שליטה על hibernate ועוד. כעת לאחר התקנת WINDOWS 7 הפונקציות האלו כבר לא נגישות. הדרייבר קיים באתר של לנובו רק לויסטה. דרך אגב, בויסטה היה גם חיווי על המסך לעוצמת שמע ותאורה (OSD). אני לא זוכר אם זה מגיע עם הדרייבר הקודם או שיש לזה דרייבר משלו. אשמח לפתרון. תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב כללי (לפי ההגדרות שנתתי לעיל - אני לא גיימר משוגע, אבל גם אני נהנה לשחק לפעמים משחקים באיכות טובה, ואני מסתכל הרבה מאד בסרטים וכדומה כך שאני מאד מעוניין במסך 19 אינץ' LCD) בלי OC מתוכנן, ללא ציוד היקפי מלבד המסך. עדיף שהמחשב יהיה מחנות דוגמת KSP באיזור הצפון. יש לי גם כמה שאלות למי שמוכן לעזור - במידה שרק 1 גי'גה יכנס לתקציב שלי הנ"ל, האם כדאי לקנות אותו בסטיק אחד כדי לקנות בעתיד עוד סטיק (לויסטה) או שלקנות 2 סטיקים של 512 ובעתיד עוד 2 סטיקים? ובכלל, האם כדאי להוסיף עוד קצת לתקציב כדי להכניס 2 גיג'ה? שמעתי על מסכי LCD רחבים לצפייה - האם הצפיה גם באתרי אינטרנט ובמשחקים מתאפשרת איתם או שזה בעיקר לסרטים? ועוד על מסך LCD - במידה ואני לא אצליח בת…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, לקראת סגירה והזמנה, ולאחר קריאה רבה מחפש מפרט מחנויות באזור ראשון-אשדוד (לשם נוחות תמיכה וכו') המפרט מיועד לעבודה בסיסית אינטרנט, אופיס וקצת משחקים. מיועד לעבודה עם מסך T260. השקט חשוב (הולך לשבת בחדר שינה). בעיקרון אהבתי את המפרט הבא (מבחינת מעבד, לוח וכ.מסך) : מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 מאוורר ??? לוח אם Gigabyte GA-P31-ES3G P31 CHIPSET, יחידות 1 זיכרון : Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5 , יחידות 1 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2, יחידות 1 PALIT ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI, יחידות 1 מארז וספק : ??? ציוד קצה לא רלוונטי תודה !

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.