עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תכני HD בתוכנות פרימייר וAVID, עריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרימייר, AVID, פוטושופ-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים והכבדים אססין קריד 4, באטמן ארקהאם אוריג'ינס, באטלפילד 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22 אינץ' של MAG hd ready. לא יכול…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אז ככה מחשב למטרות עריכה. תקציב 4500 לא כולל ציוד הקפי אבל כולל מסך. כרטיס קול סטוק של הלוח...(הכרטיס שיש הוא יהיה חיצוני) כרטיס מסך צריך משהו הכי בסיסי שיש רק שיהיה בעל 2 יציאות למסכים (DVI+VGA זה בסדר לא צריך DVI+DVI) הכי חשוב זה כח עיבוד. מבחינת אמצעי אחסון צריך משהו בין 1000-640. תודה

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  3. המחשב אמור להריץ בין היתר MSSQL, WEB SERVER, JBOSS, ECLIPSE

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by noamsa,

שלום לכולם, יש לי בבית מחשב ממש חזק בחדר שבין שאר הדברים אני משתמש בו להורדת סרטים (המון סרטים) מהאינטרנט... הבעיה היא שבחדר שלי אני רואה את הסרטים על טלוויזיה קטנה ובלי מערכת סראונד טובה.... אז מה שחשבתי לעשות זה לקנות מחשב ממש פשוט, שיהיה מעוצב יפה (מארז שוכב) ולמקם אותו בסלון כי שם יש לי טלוויזיה גדולה ומערכת טובה מאוד. אז ככה, במחשב בחדש שאני אקנה לא צריך להיות HD מכיוון שיש לי כמה פנויים, לא צריך להיות זיכרון מכיוון שיש לי כרטיסים פנויים (sdram ו- rdram), והוא לא צריך להכיל CD או צורב או כונן DVD מכיוון שאני מתקין עליו HD נשלף שבעזרתו אני אעביר את הסרטים בין המחשבים (או שפשוט אני אחבר אותם ברשת) ואני גם לא צריך מקלדת ועכבר..... מה שאומר ,בעצם, שאני מחפש לוח אם, מ…

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  5. חשבתי על המפרט הבא: מארז: NZXT HUSH Silver ספק: TRENDSONIC 600W גוף קירור: Thermalright Ultra-120 eXtreme מאוורר: THERMALTAKE 120MM SILENT CAT A2329 מעבד: Core 2 Quad Q6600 SLACR Core Stepping G0 זיכרון: OCZ 2G KIT DDR2 800MHz CL4 PLATINUM X2 לוח אם: ASUS ‏P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E‎ כרטיס מסך:SPARKLE SP860T512 GEFORCE 8600GT 512MB DDR2 DUAL DVI PCI-E אין צורך בדיסק קשיח,מה דעתכם? המטרה להריץ מספר Virtual Machines על המחשב.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות ורק אם יהיה הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות(קל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3 black desert ark survival evolved Guild Wars 2 Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited The Forest Dark Souls III Attack on Titan Assassin's Creed Syndicate …

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  7. 1. תקציב - 2700 ש"ח. 2. מטרות המחשב - משחקים. הכי חזקים שאפשר להריץ על מחשב בתקציב כזה. קצת שימושי אינטרנט. 3. ציוד הקפי - מתחילים מכלום ולכן צריכים הכל. התקציב כולל הכל ! ממסך ועד עכבר ואולי איזה מאוור קטן למעבד אם יש צורך. הכל. 4. מה חייב להיות בו: לוח אם, מעבד, זכרונות, כ.מסך,צורבב וכונן קשיח, מארז, ספק כח, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מאוורים פנימיים אם צריך. שכחתי משהו ? 5. אשמח אם המפרט יורכב מרכיבים שניתן לרכוש באייבורי. 6. עדיפות למחשב שקט, שתהיה התאמה בין הצבעים. מחשב רגיל וסטנדרטי. כל עוד הוא לא חריג בכמות הרעש שהוא עושה, זה בסדר גמור מבחינתי. 7. אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה במעבדה. 8. לא מתוכנן OC. מתוכנן להתקין משחקים עדכניים ככל שניתן בלי לבצע פעולות מ…

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול..גודלו 22 אינצ' MAG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים קרייסס אססין קריד וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  9. Started by moshon,

הגיע הזמן לשדרג ואני צריך את עזרתכם הלבטים הגדולים שלי הם בתזמון הקנייה: כבר הרבה זמן שאני רוצה לשדרג את המחשב, אבל איכשהו תמיד יוצא שכשאני רוצה לקנות מחשב יש טכנולוגיה חדשה בפתח שאמורה להיות פריצת דרך ולהוריד מחירים.... השאלה היא אם עכשיו (יציאת ה-conroe) זה הזמן לקנות את המחשב או האם אני צריך לחכות למרובעי הליבה (או לתגובה של amd)..כי אם אני משדרג אני בונה על זה שהמערכת תחזיק מספר שנים (לא מחליף כל שנה מחשב). אשמח למפרט מחשב המבוסס על התקציב-6000 ש"ח(לא נעול על conroe- רק שיתאים הכי טוב למטרות-ולפי מה שהבנתי הconroe הוא המעבד שהכי כדאיי לקנות) קווים כלליים: תקציב- 6000 שקלים (גמיש ליותר-+/- 500) מטרות המחשב- המחשב יהיה מיועד למטרות משחקים כבדים, עבודה שוטפת (אינטרנט, מ…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. המחשב מיועד למשחקים חדשים ועם OC חשבתי על המפרט הבא: מעבד: Q6700,1066MHZ, 8MB tray לוח: EP43-DS3L או EP43-UD3L זכרונות: DDR2 800MHZ 2X2GB OCZ Reaper HPC edition דיסק קשיח: Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, ST3500418AS כרטיס מסך: Gainward nVidia GeForce GTX260 Golden Sample 896MB 216SP PCie קירור למעבד - לא הוחלט עדיין: Ultra 120 eXtreme Thermalright Scythe infinity Tuniq tower 120 ספק כח: SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus SeaSonic Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX Chieftec 650W active PFC 12cm fan 24pin מארז - לא הוחלט אז ככה מה אתם אומרים בכללי? ספק כח - כמה W אני צריך, הבנתי שבגלל הכרטיס מסך אני צריך 550W לפחות ? מארז - האמת…

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by מושיק ר,

אודה לעזרתכם במפרט למחשב לעבודה עם גרפים. המחשב לא ישמש למשחקים. אין דרישות מיוחדות מלבד אפשרות לחבר לפחות 2 מסכים וכרטיס לבלוטוס ו wifi התקציב סביב 2000-2500 תודה מראש

12. שלום לכולם אני חדש בשטח אני רוצה להשקיע עד 6000 שח אני עובד עם המון תוכנות פתוחות למסחר בבורסה אני צריך כרטיס ל4 מסכים אני גם רוצה לשחק לראות סרטים באיכות גבוהה אני צריך מיפרט ללא כל המיסביב תודה וזה דחוף כי המחשב שלי מת ואני צריך לעבוד (מסחר יומי) אך אני מחבר את ה ATI ל4 מסכים עם לכרטיס יש 2 יציאות?????

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by orgabay87,

שלום לכולם, צריך עזרה בבניית מפרט למחשב למסחר יומי בבורסה בתקציב של 5000 ש"ח (עד 1000 ש"ח חריגה). המחשב ישמש רק למטרה הנ"ל ולכן לא דרוש דבר מעבר למה שישמש למטרה. המחשב נדרש להיות בעל יכולת עיבוד מהירה, תקשורת אינטרנט איכותית (מחובר באופן קווי ל100MB) ועדיף שיהיה שקט ככל שניתן. למחשב יחוברו 4 מסכים ולכן על כרטיס המסך לתמוך באפשרות הנ"ל (מעדיף לא לעבוד ב-SLI) וברזולוציה איכותית (FULL HD ומעלה). תודה לכל העונים, אור

14. שלום, אני מחפש מחשב המיועד כמערכת צפיה וניהול והקלטה של מצלמות בבית עסק. אין צורך בציוד היקפי \ מסך \ מערכת הפעלה מבוסס אינטל מעבד פנטיום 4 2.8 Ghz או יותר זיכרון 1024MB HDD 7200rpm 160GB כרטיס מסך מובנה 64MB לוח אם מבוסס אינטל אשמח לקבלת מפרט וחנות זולה ומשתלמת למפרט בסיסי זה תודה,

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מקווה שיש פה מישהו שיוכל לעזור לי, אני מחפש מפרט למחשב שתפקידו העיקרי יהיה למטרת הקלטה של מצלמות בעסק אני לא יודע אם צריך לשים דגש על מרכיבים מסויימים לכן אני צריך את העזרה שלכם השאיפה שלי היא מחשב במחיר כמה שיותר זול, כאשר מעבר לשמירת הוידאו מהמצלמות יש צורך בגלישה רגילה באינטרנט. אשמח לכל עזרה ועצה לגבי על איזה מרכיבים לשים דגש יותר ואם צריך לשים לב למשהו מיוחד. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by A1313S,

לוח אם -asus rog strix b 460 g מעבד-intel core i5 10400f זיכרון hyper x fury rgb ddr4 3200mhz x1 אחסון כונן ssd 500gb כרטיס מסך-עדיין לא יודע תמליצו שילוב טוב?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  17. Started by IlanF,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. אין לי כרגע משהו ספציפי אז נגיד BF4 ברזולוציה של 1440X900. הגדרות כמה שיותר גבוהות למרות שאני מאמין שבתקציב כזה לא יהיה יותר מבינוניות וגם זה בלחץ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם יש אפשרות שייכנס לתקציב אז מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וסידירום לא צריך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם הא…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מפרסם את זה בשביל חבר, אם יהיו שאלות נוספות הוא ייכנס לכאן ויענה עליהן אם אני לא אוכל 1.התקציב עומד על 3000 ש"ח, לא במזומן 2. המחשב מיועד למשחקים 3. יש צורך ברמקולים ומקלדת ועכבר אלחוטיים 4. יש ברשותו מעבד Q9450 שלפיו צריך להרכיב את המחשב 5. אין העדפה לחברה או חלק כלשהו 6. על המחשב להיות שקט (נמצא בחדר שינה, ופועל בלילה בדר"כ), אבל לא משהו מטורף 7. אין צורך במערכת הפעלה. לא שאלתי לגבי הרכבה של המחשב. בנתיים נניח שיש צורך 8. אין צרכים מיוחדים למיניהם 9. כמו שכתבתי כבר בנוגע לשקט, צריך להיות שקט אך לא מטורף 10. לא מתוכנן OC 11. המחשב יהיה מחובר ל-LCD 17 אינץ', והרזולוציה בהתאם. משחקים - למשל X-Men Wolverine לא יודע אם יש לו גם קירור למעבד או לא, כנראה שלא, אז בנתיים נני…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לטובת משחקים + עריכת וידאו (לא מקצועית מדי) + סרטים DivX וכו' (בלי מערכת סראונד). ללא מסך! תקציב: 6000ש"ח. המפרט: Processor: Intel Pentium 4 2.8GHz, FSB800, Hyper-Threading, 1MB Cache Motherboard: Asus P4C800 Deluxe i875P/FSB800/DC DDR400/SATA/AGP 8X/*Giga LAN*/Audio/Raid/Firewire Memory: Corsair Ultra Series 2x256MB CAS2 5ns DDR PC3200 400Mhz Graphic Card: MSI Raedon 9800Pro TV,DVI 128MB Disk: …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום! אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב חדש תקציב 6K למשחקים 1. מה התקציב המקסימלי? 6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? גמיש - לכל כיוון. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ומולטימדיה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר, משחקים, ריבוי לשוניות בגלישה וכן ריבוי מסמכי אופיס ומצגות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920*1080 לפחות * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מה שחדש היום בשוק, וגם בעתי…

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  21. היי. אני מעוניין לרכוש מפרט מלא - מחשב, מסך, רמקולים וכו', שישמש כמחשב משני לאינטרנט וסרטים בלבד (לא משחקים). מה המפרט הכי אמין (עם אחריות ל-3 שנים, אם אפשר) והכי זול שאפשר לארגן, ואיפה כדאי לקנות (לא ב-KSP/Ivory וכו' אני מניח...). גם איזה מסך כדאי לקחת - 23 של samsung (יש אחד בטרד המציאות ב-800 ש"ח), או כבר להשקיע ב-dell 23 - אני מבין שההבדל היחידי הוא זווית הצפייה? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. בעיקר עבור גרפיקה קלה + משחקים

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by nir29nir29,

אני צריך מחשב בשביל משחקים (אני לא גיימר רציני או משהו כזה) שהמשחקים יעדו חלק ויפה אני לא צריך ציוד הקפי יש לי ממסך LCD 17 אינץ' של מאג שיעבור למחשב החדש. בעיקרון אני רוצה שהמעבד יהיה ארבע ליבות ם אפשר מבחינת התקציב כומבן למשל המעבד 4 ליבות של AMD 9550 אם אפשר חוות דעת עליו. אני לא מעוניין לעשות OC כי אין לי מושג איך לעשות את זה ואני לא רוצה להסתבך. אני רוצה שהספק יחזיק את המערכת כמו שצריך ולא יהיה גבולי תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by snowjay,

שלום, הרכבתי מפרט המצורף מטה בנוסף מצורפות התשובות לשאלות הרלוונטיות + מספר שאלות שיש לי בנושא: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, מעט מאוד משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אינטרנט/משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? FULL HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by Dima99,

התקציב שלי הוא בערך 3000-4000 אלף שקל המטרה של המחשב זה משחקי מחשב, לא הכי קלים לדוגמא Assasin creed תודה לכל מי שיעזור! (:

• 2 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים