עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, למרות שקראתי את המפרט שפרסמתם לגרפיקאים, עדיין אני לא מצליח להבין ממנו כלום. אז אני פשוט אכתוב את הצרכים שלי למחשב ואולי מישהו יוכל לההתייחס, בצורה שלא תהיה מאיימת על אלו שלא בהכרח חזקים במיוחד במחשבים אני עובד עם התוכנות הבאות, בשימוש יומיומי, לצרכי עבודה (מעצב תעשייתי, עאלק): Adobe CS5- Illustrator, Photoshop' InDesign, וכו תוכנות תלת מימד, כמו SOLIDWORKS ותוכנות הרינדור שלו אולי גם RHINO גם קצת וידאו, אבל ממש זניח רוצה מחשב טוב וחזק, בתקציב בסביבות ה- 4500. אני רוצה גם לקנות מסך ממש טוב, שזה חשוב לי ואשמח אם מישהו יוכל לתת לי המלצה על משהו כזה. אחרי שעבדתי קצת על מסך של MAC קשה לי לחזור למסך שלי, שנראה פתאום לא חד. אשמח למשהו קרוב אך הגיוני ב…

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  2. שלום חברים. אני צריך מפרט למחשב שיעבוד עם תוכנות גרפיקה כל הזמן. לאחרונה נכנסתי קצת לתחום עריכת וידאו, אני עדיין לא יודע האם הוא מתאים לי לגמרי, אבל הייתי רוצה שיהיה במחשב גם יכולת לעריכת וידאו ברמה טובה, או לפחות יכולת שידרוג לכזו רמה. כיוון שאינני מבין בזה יותר מידי, ובפרט בחלקים כמו מארז וספק כח, על כן אין לי תקציב שממנו אי אפשר לחרוג, אלא הייתי רוצה ייעוץ מה נדרש מהמחשב שלי, ואני אתאים את התקציב בדיוק למה שנדרש ממני ומכאן לשאלות: התקציב כאמור לעיל אינו מוגבל אלא רוצה לכלול בדיוק את מה שצריך המחשב מיועד לכל החבילה של אדובי cs כולל הכול. כלומר גם התוכנות של עריכת וידאו צריך מסך טוב לדרישות דלעיל, לא נדרש ציוד היקפי נוסף. שקט באיזור 5-6 לא מתוכנן o.c. איזור מגורים ירושל…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום רב קיבלתי פה הצעה כבר למפרט אך עכשיו יש לי שמות מדוייקים של תוכנות גרפיות שאיתם אעבוד ואשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט של מחשב שיריץ אותם ברמה טובה : indesign illustraitor photoshape (של Adobe) אין לי ציוד היקפיתכמו כן אני ארצה להריץ משחקים שכבר ציינתי כמו WOW ו Civ4 כמובן שאני לא מעוניין במחיר מטורף. רק רוצה לוודא האם המפרט שניתן לי פה יהיה טוב לאלה. תודה רבה

• 18 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by OzZzZz,

היי חברים, מעוניין לרכוש מחשב לגרפיקה עד 2800 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל שלא אך לא נורא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, photoshop, freehand 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן cd 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  5. Started by brainslug,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב בעיקר לצורך עריכה גרפית. פעם עוד הבנתי בזה משהו, אבל היום אני באמת מתבלבל משלל האפשרויות השונות למעבדים, כרטיסי מסך וכו' :s05: אשמח מאוד לשמוע הצעות למפרט שיתאים, והנה אני עונה לכמה שאלות בשביל להסביר בדיוק את הצרכים: 1. מה התקציב המקסימלי? נגיד עד 4000 למחשב בלבד (לא כולל מסך). אם אתם חושבים שחייבים לחרוג מזה למעלה אז אפשר לנסות, אבל בואו ננסה לכוון למטה עם המחיר... 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: בעיקר גרפיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. בעיקר פוטושופ. אולי בהמשך תוכנות נוספות דומות, אולי גם בתלת ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, הא…

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  6. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש"ח, מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס - גלישה במספר TABים גדול במקביל ולאורך זמן!), צפיה בסרטים ב - HD, קולנוע בייתי, הורדות, עריכה גרפית (דו מימדית וסרטים) , תכנות ולעיתים VM. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כרטיס טלוויזיה - כאופציה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שקט, רצוי מעוצב נחמד, לא חובה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשו…

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  7. שלום אני צריך שתבנו לי מפרט של מחשב ב3,000 , לדוד שלי, שיכלול כמובן מינימום מעבד כפול ליבה, מהסדרה החדשה של אינטל, Core 2 Duo , סדרה E6300 ומעלה , (לא כמו שניסו לדחוף לו P D 2.8GHZ), ואם יהיה אפשר אז לדחוף 2 ג'יגה ראם. אם לא, אז 1GB גם יהיה טוב. אבל אני מעדיף 2 אם אפשר. כרטיס מסך סביר.. (GT7600 בערך +-) שיכול להריץ כל משחק היום על הגדרות בנינויות כאלה .. (אם לא יהיה אפשר להכניס בתקציב, אז משהו פחות חזק.. אבל שיכלול VGA וDVI ואס ווידיאו). מקלדת סטנדרטית .. מארז סטנדרטי שנראה טוב ספק כוח לא ג'ינרי וזהו אני חושב. *המחשב לא מיועד לאוברקלוק בכלל, אז לא צריך להשים איזה לוח שטוב לאוברקלוק * המחשב מיועד לשימושים כללים, כמו עריכת ווידאו בסיסית בפריימר, מדי פעם משחקים, אינטרנט, גל…

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  8. אהלן, להורים שלי הלך המחשב, אז ניסיתי להרכיב להם מפרט לאחד חדש, בתקציב +- 2000 ש"ח. השימושים העיקריים הם גלישה באינטרנט וקצת עבודה בפוטושופ (עיבוד תמונות). להלן שני מפרטים די דומים שהרכבתי, הראשון מנעה מחשבים, והשני מפנדה: מעבד: Intel DUAL CORE E2180 2GHz 800MHz 1MB BOX - ¤ 355.00 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER - ¤ 130.00 לוח אם: ASUS P5E-VM SE - ¤ 700.00 זכרונות: OCZ DDR2 Platinum.REV2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 - ¤ 275.00 צורב דיוידי: Pioneer DVDRW DVR-215DBK BLACK 20X DUAL LAYER SATA - ¤ 140.00 מארז: COMPUCASE 6A19 Black 400W TRT PSU - ¤ 370.00 + הרכבת מחשב חדש - ¤ 180.00 סה"כ מחיר: ¤ 2,150.00 מעבד: ¤ Intel Dual Core E2180 1Mb 2.0…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בוקר טוב, ההורים שלי זקוקים למחשב חדש. הם מוכנים להוציא עד 2000 ש"ח עבור מחשב שיהיה אמין (אני גרה בחו"ל ולכן אין ביכולתי לעזור להורי) ויחסית מהיר, ושיהיה רלוונטי בשנים הקרובות. כל שימושם הוא אינטרנט (פייסבוק, יוטיוב, YNET וכו'), ומדי פעם הם צופים בסדרות או סרטים בסטרימינג. המחשב גם יריץ אופיס. לגבי המסך, מכיוון שהם לא רואים טוב והם לא מרכיבים את המשקפיים שלהם, המסך צריך להיות בין 21 ל23 אינץ'. אפשר לחרוג במאה מאתיים שקל מהתקציב אבל לא יותר, זה על חשבון תקציב האוכל שלי עדיפות למסך עם רמקולים. חשוב לי כמו שציינתי שהמחשב יהיה אמין ורלוונטי למספר שנים (בסביבות השלוש, זה בהחלט זמן נורמלי למחשב נייח) ועדיף שהאחריות למחשב תהיה לזמן כמה שיותר ארוך ואם תהיה בבית הלקוח. אם לא, א…

10. Started by haveri,

אהלן כולם, פרסמתי פוסט אחר לגבי התייעצות בין DDR4 ל-DDR3. פה אני רוצה לשאול משהו אחר בלי קשר. אני מנסה להרכיב מחשב לצורך הפקה מוסיקלית של תזמורת סימפונית בmidi, עם ספריות דגימה מאוד כבדות. יש לי כמה כיוונים אבל אני מאוד לא סגור על מה ללכת: 1. מעבד - נראה לי ש i7 core 5820K 2. זיכרון - 32 ג'יגה DDR4. השאלה על איזה זיכרון אתם ממליצים, של איזו חברה ואיזו מהירות? ראיתי בחנות שמוכרת אודיו שהם מוכרים במהירות 2133 3. לוח אם - חשוב לי מאוד שיתמוך באפשרות להרחבה ל64 ג'יגה RAM. אין לי עדיפות לחברה מסוימת. 4. כונן קשיח - יש לי כבר Western Digital Black, אני רק צריך SSD של 120 ג'יגה למערכת הפעלה 5. מארז וספק כוח - האמת שלא ממש חשוב לי שיהיה שקט במיוחד, רק שיהיה מארז נורמלי ולא מתפרק …

11. הדרישות היחידות מהמחשב: שיציג סרטי HD 720P, נפח של 4 טרה ושיהיה אמין (ספק כח/מארז). בלוח אם שיהיה יציאת קול דיגיטלי ו HDMI רצוי חנות בכפ"ס, רעננה, הוד השרון. תודה רבה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  12. אני מעוניין במחשב על מנת להקליט ולערוך מוסיקה. המחשב צריך להיות שקט במיוחד, אני משתמש בכרטיס קול חיצוני ובתוכנות יעודיות. חוץ מזה צריך את כל הרכיבים תודה מראש

13. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? visual studio 2010 ,vmware,קצת משחקים,אינטרנט.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה לשימוש בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 1920X1080 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות..נמוך 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך צור…

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  14. שלום, אשמח לסיוע בהרכבת מפרט שיתאים לחדר של הבן שלי לצרכים הבאים (רצוי עד 2000 ש"ח, אפילו פחות) 1. שימוש עיקרי באינטרנט, אופיס, סרטים, ואולי טיפה משחקים בסיסיים (יש גם איקסבוקס בחדר) 2. חיבור למסך בסגנון T260HD 3. רצוי קטן ושקט, גם אסטטיקה חשובה. 4. האם אפשרי לעשות בו שימוש גם ב"מערכת סאונד", כלומר - לחבר אותו למערכת רמקולים 5.1 ושהוא ישמש גם כמגבר לאיקסבוקס ? (אם זה אפשרי בכלל) תודה !

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  15. זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ מעבד Intel Core i3-2105 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16400 כמות: 1 מחיר: 647 ש"ח ( למזומן:634 ש"ח ) GIGABYTE GA-HA65M-D2H-B3 (H65) - mATX - 951H6500 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15456 כמות: 1 מחיר: 444 ש"ח ( למזומן:435 ש"ח ) זיכרון Samsung DDR3 4GB (2x2GB) 1333MHz 9-9-9-27 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11907 כמות: 1 מחיר: 169 ש"ח ( למזומן:166 ש"ח ) כונן Samsung 830 2.5" 7mm 64GB SATA3 SSD http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15547 כמות: 1 מחיר: 657 ש"ח ( למזומן:644 ש"ח…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. הי לכולם, אני זקוק לייעוץ במפרט מחשב. מטרת המחשב העיקרית היא עבודה עם חישובים כבדים - Matlab בעיקר, חישובים מתמטים ארוכים וניתנים למקבול רציני, ושדורשים הרבה זכרון. בנוסף, זה כמובן הולך להיות מחשב העבודה הראשי שלי, כך שכדאי שהוא יהיה זריז, נעים ושקט. לבסוף, אני מקווה גם לשחק עליו קצת, אז כרטיס מסך חביב+ גם יהיה נחמד - לא צריך משהו קיצוני. תקציב - ~3000 ש"ח, ללא ציוד הקפי כלל (מסך מקלדת וכו'). כבר הסתכלתי סביב, ונראה לי שמשהו בסגנון הזה יכול להתאים לי, אשמח לשמוע הערות: מעבד: Intel Q6600 זכרון 2x2GB של חברה גדולה (למרות שלא קריטי, אבל ההפרשים במחירים ממש נמוכים) לוח אם: Gigabyte P45 אחת הגרסאות (לא לגמרי עקבתי אחר ההבדלים) כרטיס מסך: AMD 4670 (למרות שיתכן שזה קצת יקר ויותר…

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  17. שלום לכולם, אשמח לקבל תגובות,הערות והארות למפרט הבא: מארז: MIDI ATX איכותי ביותר כולל ספק 550W REAL עם מאוורר 140MM אמצעי קירור AIR GUIDE + מאורר +חריצי קירור ל PCI EXPRESS יציאות USB +יציאות למיקרופון ואוזניות קדמיים מעבד: Intel® Core i7 QUAD 4x I920 2.66GHz 8MB LGA1366 64Bit לוח אם: INTEL / GIGABYTE X58SO זכרון: 3072MB/1333MHZ TRIPLE DDR3 כ.מסך: NVIDIA GeForce 9 9500GT 1024MB +TV +DVI +HDMI דיסק קשיח: W.D / SAMSUNG 500GB 7200RPM 16MB Buffer SATA2 כונן: צורב תקליטורי DVD מהירות X22 כולל מנגנון נגד רעידות בטכנולוגית SATA כ.קול: Eight channel HD audio (High Definition Audio, previously codenamed Azalia) CODEC enables high-quality 192KHz/24-bit audio output, jack-sensing f…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  18. זו הצעה למחשב בעלות של 2800 ש"ח ( לא כולל מסך )לילד בן 16 שמשחק הרבה במחשב מעבד : intel conroe core2du e7500/1066 mhz/2.9g/775/3m זכרון : kingston 2g ddr3 133 2g/ddr3/1333mhz/cl9 לוח אם : gigabyte ep43c-ds3 i s775/d2/d3/pe/s2/l/1600 כרטיס מסך : gigabyte n98toc-512i 9800gt/512m/d3/256b דיסק קשיח : western digital 500g/7200rpm/sata/16 מארז : generic case 500w fa atx/500w/24pin צורב : lg gh22ns30 האם המארז מספיק מאוורר או שאני צריכה לבדוק כמה מאווררים יש ? יש משהו לשדרג שלא יעלה לי הרבה ? נא הערותיכם

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  19. הבן של בן 9 ואני רוצה לקנות לו מחשב. עיקר העיסוקים שלו יהיו - גלישה באינטרנט , קצת עבודות לבית הספר משחקים וצפיה ב TV (כולל הקלטה) וסרטים. אני רוצה מחשב שהוא יגדל איתו לפחות כמה שנים טובות וזה אומר שיהיה אפשר לשדרג רכיבים וכדומה. ראיתי כמה מפרטים בסיסיים בזד מחשבים שנותנים עם מסך 22 ב 2000 ש"ח ואחרי שדרוג של כמה דברים מגיעים בערך ל 2500 ש"ח .הבעיה שלי שלפי דעתי זה לוחות אם ישנים(G31). אשמח גם לדעת איזה לוח אם כדאי לקנות (לא משנה איזו חברה) כי הבנתי של AMD יש לוחות שמשולבים עם כרטיסי מסך טובים. אני לא צריך את כל הציוד ההיקפי ויש לי את הכרטיס TV ו HD חדש . תודה מראש על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by DeshDesh,

בניתי מפרט לאחותי, היא משתמש במחשב בעיקר לאינטרנט אבל גם למשחקים קלים (סימס 2 וכד') רציתי לשמוע את דעתכם, ואם אפשר, מקומות להוזיל את המחשב מעבד : Amd A64 3000+ VENICE CORE לוח אם : GIGABYTE K8NF9 כרטיס מסך : XFX GEFORCE 6600 128MB זיכרון : ADATA 512MB 400MHZ דיסק קשיח : WD 80GB SATA צורב : SONY מסך : PHILIPS TFT 17 170X4FS (המסך דק הכי זול שמצאתי ב KSP, זמני תגובה לא ממש חשובים לה, היא בעיקרון לא נוטה לשחק במשחקים כבדים ובקושי משחקת) מארז : HEC COMPUCASE 400W המחשב לא נקנה ב KSP אלא אצל חבר של אבא שלי, הוא נותן לנו אחריות 3 שנים לכל המחשב חוץ מלצורב. מחיר : 4600 כולל מע"מ, ב KSP המחיר יוצר 4300 כולל מע"מ, אבל זה לא כולל הרכבה שאנחנו מקבלים מהחבר וKSP כוללים אחריות מוגבלת …

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  21. הייתי שמח לשמוע את דעתכם לגבי המפרט הבא ושתשלימוהו במידת הצורך: מעבד: Cache‏ Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz, FBS 800Mhz, s775, 2MB‎ לוח אם: Asus P5B או GIGABYTE GA-P35-DS3L זכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 או PC6400 מאותה חברה מארז: <השלם את החסר> ספק כוח:500W Antec Basiq BP500U או ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT דיסק קשיח: Western Digital 250GB SATA-II 16MB Cache 7200rpm כרטיס מסך: ASUS GeForce 8600GT 256MB צורב: LG DVD-RW x18 SATA GSA-H62-N השימוש במחשב הוא לצורך לימודים: תכנות ועבודה עם תוכנות מדעיות/הנדסיות כגון Matlab ו-Mathematica, משחקים מזדמנים, צפייה בסרטים (לא לקולנוע בייתי) וכו'. יתבצע קצת OC, אבל לא משהו רציני, האם יש צורך במאוורר איכ…

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  22. ללא מסך. שיהיה מספיק מהיר לעבודה שוטפת לתוכנות: אופיס, קצת גימפ, אינטרנט, סקייפ ומסרים מיידיים. גודל ההארד דיסק לא ממש משמעותי, גם 40 גיגה יספיקו יותקן עליו אובונטו. תודה רבה רבה מראש

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by Foo Z,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב לינוקס חדש, שכולל את הרכיבים הבאים: מעבד AMD Ryzen 7 2700X (אני מבין שהדור השלישי של רייזן עדיין לא יצא) https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=101979 כרטיס מסך Gigabyte RX Vega56 8G GDDR5 GV-RXVEGA56GAMING OC-8GD (בעל 6 יציאות: 3xHDMI + 3xDP) https://www.tms.co.il/rxvega56gamingoc8gd עדכון: בחרתי בכרטיס הזה כי אני רוצה אפשרות לחבר עד 6 מסכים, וכי אני מעדיף AMD בשביל תמיכה טובה בלינוקס עם דרייברים קוד פתוח. אפשר כרטיס אחר שעונה על הדרישות האלה. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב גמיש. אולי כ-8000, חריגה…

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. שלום רב לכם אנשים יקרים. מחרתיים (עד שאני יסיים לכתוב את ההודאה זה יהיה מחר) אני משתחרר מהצבא והחלטתי לקנות מחשב חדש שתכליתו יצירת מוזיקה. מה שאני צריך מהמחשב הזה הוא שיעבוד מהר ויהיה לו סאונד מיקצועי, לכן אשמח אם אוכל לחסוך היכן שאוכל. בגדול הסכום המירבי הוא 5000 ¤ אבל איפה שאוכל לחסוך בלי שיפגע משמעותית בביצועים ובעשיה אני גמיש. מעבדCore"2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB http://www.intel.com/products/processor/core2duo/index.htm לוח אם (בחרתי בלוח כי אני רוצה שיהיה עליו כרטיס לחיבור 2 מסכים ושיתמוך במעבד ובזיכרון {למרות שכתוב 667 אני מתכן OC קליל כפיצוי}) ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E http://www.asrock.com/PRODUCT/ConRoe945G-DVI.htm זיכרון OC…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by spotash,

עיקר העבודה איתו תיהיה ליצירת מוסיקה, כמובן שגם גלישה באינטרנט ואיזה סרט או סידרה פה ושם.. אין צורך בציוד היקפי, קיים גם כרטיס קול שאני מעביר מהמחשב הקודם. רצוי עם כמה שיותר זיכרון פנימי ומעבד חזק. יש צורך בצורב DVD. התקציב גמיש. תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים