ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
המפרט כולל כרטיס מסך בלוח אם. בהמשך כשיצאו הכרטיסים החדשים של NVIDIA תומכי DX10 אני ארכוש אחד ואשדרג. אני לא עושה OC. תיאור המפרט מ- SKYPC: מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,008.00 ¤ 1,008.00 ¤ לוח אם Asus P5B-VM מחיר לפריט - 796.00 ¤ 796.00 ¤ זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 מחיר לפריט - 580.00 ¤ 1,160.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB מחיר לפריט - 304.00 ¤ 304.00 ¤ צורב PIONEER DVR111D DVD±R/RW X16 מחיר לפריט - 270.00 ¤ 270.00 ¤ מארז GigaByte 3D AURORA ATX מחיר לפריט - 743.00 ¤ 743.00 ¤ ספק כח Enermax Liberty 400W מחיר לפריט - 465.00 ¤ 465.00 ¤ קירור למעבד ZALMAN CNPS7000-AlCu מחיר לפריט - 210.00 ¤ 210.00 ¤ הרכבת מחשב+התקנת תוכ…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, בן דודי המתגורר בקנדה הגיע לביקור ודיברתי איתו על המחשב שלו שהוא קצת ישן וכדאי לו להחליפו. הוא חזר לביתו ויום לאחר מכן התקשר אלי בבקשה שאעזור לו בבחירת חלקים. לאחר שיחה של שעתיים בסקייפ התגבש מפרט סופי שנרכש עוד באותו היום: מעבד: i7 2600K הוא התעקש, ניסיתי לשכנע אותו על ה-i5 אבל היה באנדל מבצע עם לוח לוח: Asus P8Z68 Deluxe GEN 3 גם מבוזבז אבל היה באנדל עם המעבד, 500$ קנדי זיכרון: Kingstone HyperX 8GB 1600MHz CL9 מבצע ב-50$ קנדי כ.מסך: Zotac GTX 560 Ti לוח רפרנס עם קירור בלוור (blower) של זוטק, 180$ קנדי מארז: Antec 1100, למיד טאוור היה לו קצת גדול אבל הוא התרגל, 130$ קנדי ספק: פה הייתה התלבטות ולפי המלצות מהפורום פעם הוא לקח את Antec TruePower New TP-650W שהתברר עם …
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד השקל האחרון. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ועריכת ווידאו בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID ופרמייר שימוש די קבוע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיודע לגיימינג בכלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך 23' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם…
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג(BF3, League Of Legends) עריכת מוזיקה(Dubstep) * גודל המסך? 15" מינימום * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? משהו יחזיק הרבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB או 1T * כונן אופטי? לא משנה(אם כן אז לא משהו כזה גדול * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הבנתי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אהבתי את AllienWare M17 * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? RAM 8GB Bit 64 Windows 7 שמונה פחות אהבתי... קצת חקרתי וראיתי את הסרטון ג…
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום. מכיוון והמחשב הישן שלי על סף מוות, אני זקוק למחשב חדש. אני משתמש בו בעיקר לאינטרנט, סרטים, ועבודה, ולא למשחקים, ולכן אני לא צריך איזשהו כרטיס מסך מפוצץ. אני לא צריך: עכבר, מקלדת ורמקולים. מסך כן. תודה רבה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אז ככה - אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק משחקים חדשים על בינוני+ עד גבוה. ההתלבטות שלי היא האם לקנות לוח אם טוב עם מעבד K בשביל האופציה לעשות OC כאשר המחשב יתחיל להאט, או לוותר על הרעיון ופשוט לשדרג כרטיס מסך במקום (מדבר שנה וחצי + אחרי הקניה הזאת) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכניות בFHD (אם אפשרי באותו הזמן) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נייד חדש שישמש אותי בעיקר לעבודה - (שימוש תדיר בVM-ים) ובין היתר אני מעדיף לקחת מחשב עם כרטיס מסך טוב גם לגיימינג. אין הגבלה פרקטית לתקציב, אבל אני מעדיף לא לעבור את ה10,000 ש"ח. המחשב יכול להקנות בארה"ב, ואני לא פוסל משלוחים מכל מיני מקומות אחרים בעולם.. מתוך החוקים, אלו הסעיפים שקריטיים לי: * גודל המסך: 15.6 ומעלה * חובה מקלדת numpad * משקל רצוי: לא יותר מ4 ק"ג, ואם זה מגיע למשקל הזה אז עם תיק מתאים.. * זמן סוללה: עדיף מעל 4 שעות, מוכן להתפשר על זה. * כונן אופטי: לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, כלומר שאוכל לתקן את המחשב בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: מעדיף ש…
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מצטער שאני רושם את זה בנושא הזה תכווינו אותי ותסגרו את ההודעה שמעתי שיש דביק איפהשהו שמדבר על חנויות מחשבים אני הולך לקנות מחשב ביומיים הקרובים ואני ממש ממש מתלבט באיזה חנות אני גר בירושלים ואין פה שום דבר חוץ מאייבורי וקיי אס פי שלכולם יש רק דברים רעים להגיד עליהם אז בבקשה באיזה נושא אני יכול לשאול את השאלה או לקרוא על זה?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום איך המפרט הבא: דיסק קשיח: W.D WD2500KS 250G -369 כרטיס מסך:-1560שקל Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire צורב DVD: שקל 210 ....צורב LG GSA-H22 BULK DVD מארז-ANTEC P150 כולל ספק-830 שקל מעבד-שקל INTEL CORE 2 DUO E6400-1178 זיכרון-KINGSTON DDR2 1024MB 800 MHZ CL5 -694 שקל תודה רז
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי (אינטרנט, סרטים מוסיקה). הסיבה העיקרית למחשב נייד ולא נייח היא כי הוא יעבור בין חדרים מידי פעם, ולכן הפרמטרים של משקל וחיי סוללה לא מהווים שיקול בבחירת המחשב. גודל מסך - מינימום 15, אם יש אפשרות להיות אז אפילו עדיף. חיבורים מיוחדים - HDMI, כ. רשת 1G. נפח כונן - מינימום 500. שוב אם ניתן יותר אז עדיף. אין צורך במערכת הפעלה. אין העדפה ליצרן מסויים, אחריות בינלאומית לא מעניינת אך כמובן אחריות בארץ מינימום שנתיים. תקציב עד 3000, חריגה קטנה תתקבל רק אם באמת מדובר בשיפור משמעותי. חנות מועדפת - KSP כי זה ממש קרוב אלי אך כמובן שלא חובה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הי כולם, אני בונה מפרט למחשב שולחני לשימושי אינטרנט, אופיס, תיכנות על ויזו'אל סטודיו 2010, קצת עריכות וידיאו ומעט מאוד משחקים (לא כבדים). אני מכוון למעבד QUAD או CORE2 חזקים (העלתי שאלה בברנץ' של מעבדים לגבי i5 מול סדרת ה-Q). לדעתי כרטיס מסך של חצי ג'יגה יספיק לי. חשוב לי גם פייר-וויר למצלמת וידיאו (יש לי כיום כרטיס אבל הוא PCI). בנוסף חשוב לי שיהיה מארז שקט כי זה במרכז הבית וכרגע מה שיש לי מתחרה יפה מול המזגן ברעש שהוא מייצר. חצי טרה הארד דיסק נראה לי מספיק. מקסימום אני אקנה חיצוני אח"כ. אה - והמחיר - ככתוב למעלה. עד 2500 (מסך כבר יש לי). יש מפרט שעולה 2650 אבל אני לא שקט לגבי החנות (לא חשוב שמות): מארז + ספק כח ספק כח מותג In Win Power Man 450W Real הכולל 3 שנות אחריות …
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד ללימודים של עיצוב גרפי. התקציב הוא עד 7000 ש"ח. לומד עיצוב גרפי בתלת מימד עם התוכנות הבאות - 3d max by autodesk Rhino 64 bit Autocad by autodesk Adobe photoshop, illustrator, indesign, after effects, premiere. לא צריך מסך מגע, עדיפות למשקל קל עד 1.8. חשבתי על המחשב הבא- http://m.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=951292 אשמח לתגובה,
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום בדיוק קיבלתי את המחשב הנייד החדש שלי של חברת גי'גה בייט W468N ואני בא בדיוק להתקין את הווינדוס בפעם הראשונה, הבעיה היא שלפני שהתקנתי עשיתי מחיצות באר דיסק (250 ג'יגה) הראשונה של C של 10 ג'יגה והשניה של 100 גי'גה וחשבתי שאת יתר המקום הוא אוטמטית עושה עוש מחיצה! מה שקורה כרגע אני רואה בדיוק רק את השני מחיצות שעשיתי וכאילו נעלמו לי שער המקום הפנוי ! אייך אני משחזר את זה ???
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם מאוד להמלצה למפרט למחשב שמיועד ל: עריכת תמונות (Lightroom, Photoshop) ושאר שימושים משרדיים. All in one בא בחשבון, וגם איי-מק - ואם לא אז מפרט כולל מסך (מינימום 24") - כונן SSD גדול חובה. (מינימום 256GB) המחשב מיועד לרכישה בארצות הברית, אז אם מישהו מכיר ויכול להמליץ על חנויות מקצועיות online זה בכלל יהיה נהדר. תקציב: עד 1000 דולר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, מצאתי מפרט שנראה מדהים מאייבורי: מארז: קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד : (לא 939)AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT 200שח-DUAL CORE AM2 תוספת ל 4200 465שח-DUAL CORE AM2 תוספת ל 4600 לוח אם: MSI K9N NEO FULL ATX FULL ATX 550 NVIDIA יתרון חשוב - צ'יפסט כרטיס קול 7.1 ( 8ערוצים) כרטיס רשת 1G דיסק קשיח:250GB SATA2 7200 RPM(WD,MAXTOR,HITACHI זיכרון פנימי: 1G DUAL DDR II 667MHZ כונן אופטי :צורב SONY/LG/NEC 16x DVD כרטיס מסך:GEFORCE 7300GS 256M UP TO 512M 7600GT ו-7600GS במבצע מסך LCD דק:17 LG 1719S או SAMSUNG 740N מסך דק המחשב כולל גם: מקלדת + עכבר גלילה+רמקולים. אני יודע שהם לא אהובים כאן, מה בעייתי במפרט? מה כדאי לשנות\להוסיף? המחשב מיועד לעבודה משרדית חזקה- בע…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי .. אני מעוניין לקנות מחשב ב 1000 שח בחלקים. מעבד. זיכרונות. לוח אם ספק . וכרטיס מסך מובנה . תודה
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אחי רוצהל לקנות מחשב נייד ומכיוון שהוא לא בבית אז אני מחפש לו.. הדרישות: 1.עד 2200 ש"ח 2.כולל מערכת הפעלה 3.כולל אופיס 4. אם אפשר בתקצי מעבד דו ליבתי 5. עדיף מהחברות : TOSHIBA,IBM,SONY תודה רבה לעוזרים נ.ב: שיהיה מחנות באיזור חיפה והקריות
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש והייתי מעוניין לדעת מה הדברים העיקריים שאני צריך לבדוק ברכיבים הנ"ל ואיך אני בודק תאימות של כל פריט לפריט השני. למשל, ראיתי לוח אם כלשהו-ליד הדגם יהיו עוד מלא אותיות ומספרים שלא מובנים. על מה אני צריך להתסכל ואיך?, (כלומר מה טוב ומה לא...) וכעת אחרי שבחרתי לוח אם, אני רוצה להתאים לו מעבד - שוב פעם אותו עיקרון - איך אני יודע שהם מתאימים, מה הכי חשוב לבדוק בו? וכנ"ל לגבי הזכרון. אני מודה מראש לכל מי שיוכל להסביר לי זאת בצורה הכי פשוטה וברורה. השימוש למחשב לשלי - אינטרנט, עבודה, הורדת סרטים, עריכת סרטים. ושוב תודה
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הדגם הזה ? מטרות , לימודים בעיקר , סרטים מעט . וזהו פחות או יותר . איך הוא נשמע לכם . HP Presario CQ61-280EJ
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
board:P4S800D,SATA cpu:P4,3.0GHz,s478,1M,prescott,intel memory:DDR400,2x256 micron hd:120GB,SATA,WD v.card:A9200 radeon ATI 128MB,DVI dvd-rom:sony cd-rw:asus case:400watt סכום:3200 שקל ** אני לא גיימר ** תודה מראש אלי
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט שיאפשר לי להקליט אודיו בבית בצורה טובה ואני רוצה להשקיע בכרטיס קול (עד 1500( ובשאר הכסף לקנות מחשב נחמד אבל שיוכל להריץ משחקים באופן סביר (לאח הקטן שלי) צריך רק את המחשב בלי שום דבר מסביב תודה לעוזרים דור שרדיר
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מחשב משרדי ביתי לחדר שלי, אני בן 21, רוב השימוש של המחשב יהיה לגלישה באינטרנט, פייסבוק, יוטיוב, סרטים. שימש מדי פעם להורדת משחקת כבד, (כמעט ולא יהיו הורדות של משחקים) אבל מדי פעם מתחשק. ושהמחשב יהיה זריז בגלישה עצמה ללא תקיעות . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש במחשב יהיה בוא נגיד 90 אחוז גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, שירים מהיוטיוב, פייסבוק ומדי פעם בגלל שזה מחשב חדש…
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
HP Pavilion DV6514ej הרצתי SpeedFan במצב מנוחה.... ואלו הנתונים: GPU 60C HD0 50C Temp1 62C Core0 49C Core1 50C Core 60C Ambient 0C אין לי מושג אפילו מה מאלו מייצג את החום של המעבד
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני קונה (יותר נכון מזמין) מ Logic PC מסך עכבר ומקלדת... אז ככה: המסך הוא Lg F700B עכבר הוא Logitech MX310 ומקלדת Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard כזאת שחורה יפה... בעיקרון אני יותר רוצה לדעת איך המסך והעכבר...
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC,SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20", רזולוציה 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות כמה שיותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל רשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 ע…
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-