עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by noam142,

שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה בלפטופ lenovo t61 כאשר מדליקים את המחשב נדלקת הנורה של מצב שינה ( המסך לא נדלק ) והמחשב נשאר במצב הזה.. ניסיתי להסיר את הסוללה, להסיר HDD וזיכרון ואפילו להוציא את סוללת הBIOS, שום דבר לא עזר .. יש לכם רעיון כיצד ניתן להעיר את המחשב ?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לינק לדרישות מומלצות של המשחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by Masasa,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&uin=12474 או http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110BKi241#shidrug מה שווה יותר? ובקשר לכרטיס מסך nVidia GeForce GT525M 1GB הוא מספיק חזק בשביל משחקים של 2011? וגם אותה שאלה על nVidia GeForce GT540M 1GB

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  4. שלום, אני צריך לבנות מפרט לאבא שלי לאינטרנט בעיקר... אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס על i3 (בעיקר כדי שיחזיק לו מעמד לפחות לעוד איזה 4 שנים), אנא המלצות. החנות שאקנה ממנה היא skypc.co.il

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  5. ASUS P7H55-MLX Intel Core I5 760 Kingston 2GB DDR3 1333MHZ W.D 500G SATA 2 Manli 465GTX 1GB Zalman Z7 Zalman ZM500ST Sony Nec AD7240 SATA 2 ZALMAN CPU CULLER כמה אני יכול להרוויח עליו יד שניה?ואיפה הכי פשוט למכור ? YAD2?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  6. שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד עד 4000 שקל. 15.4 אינץ' לצרכים של סטודנט שהם צרכים בסיסיים...גלישה באינטרנט,כתיבת עבודות וכדומה ...ללא משחקים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by colsapeon,

שלום (: אממ, אני קונה מחשב נייד, ואני ממש צריך מפרט הכי טוב לתקציב של 4,200 ש"ח. המפרט הכי חזק לתקציב הזה. תודה רבה רבה למי שעוזר (:

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  8. במדור מפרטים מומלצים כתוב שהם כבר מעודכנים, אבל בתאריך על כל מפרט כתוב שהם עדיים מעודכנים למרץ/אפריל ולא ליולי. מה נכון? מתי יושלם העדכון ליולי/אוגוסט?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  9. אהלן ערב טוב ידידה שלי מתחילה ללמוד והיא מעוניין לקנות מחשב שישרת אותה בתקופת הלימודים, בגלל שהיא תיהיה הרבה בנסיעות היא מחפשת משהו קטן וטוב ובמחיר 2500-700 ש"ח , כמובן חריגה קטנה אפשרית . תודה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  10. שלום לכולם מחפש כמה דוגמאות של מפרטים לחבר שמבוסס מחלקים הבאים: לוח אם מעבד זיכרונות כרטיס מסך מארז ספק וזהו... חנות עדיפה בשבילו היא KSP תפגיזו אותי במפרטים...תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  11. היי, 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח עם חריגה ל 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית (גלישה כבדה באינטרנט), משחקים, עריכת מוזיקה. תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. CUBASE, CALL OF DUTY, GTA, prototype, FIFA וכו'... המסך שלי הוא כרגע 17" רזולוציה אם אני לא טועה 1280 על 1024. אבל אני מתכוון לקנות בזמן הקרוב מסך 20\22 אינץ' אז להתחשב בזה גם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. X 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני…

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  12. היי, אז ככה הגיע הזמן למחב חדש... יש לי תקציב של בערך 4500 שקל כשאני שומר את כל הציוד ההקפי מהמחשב הישן שלי, וגם תכרטיס קול (Creative audigy platinium 1) הרכבתי משהוא בסגנון הזה: מעבד: 1241 ש"ח. Intel Core 2 Duo E6300 1.86Ghz 2MB לוח אם: 700 ש"ח. GA-945P-S3 זיכרון: 900 ש"ח. 2X TWinmos DDR2 1024MB 667Mhz דיסק קשיח: 450 ש"ח. W.D 250Gb 7200rpm 16MB כרטיס מסך: 1200 או 1527 ש"ח. X1800GTO 256MB או X1800GTO2 512MB יוצא ביין 4500 ל-4800, תלויי בכרטיס מסך... למחשב אין שימוש מוגדר, הוא עושה הכל מאינטרנת ומוסיקה, דרך משחקים פה ושם ועד לעיבודיי MATLAB וכדומה, עכשיו השאלה היא אם הוא באמת בסדר או שיש משהו שצריך לשנות בו? אוליי לעלות בחלקים מסויימים ולרדת באחרים וכאלה...? מארז וספק ז…

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by satlan1,

היי, יש לי DELL VOSTRO 3550 , קניתי לפני שנה וחצי בארה"ב. לא זכור לי שקיבל מכה בזמן האחרון..בכל מקרה פתאום בבוקר הזזתי ממש טיפה את המסך, וכל המסך התחיל לרצד..וגם אחרי כמה שניות שהריצוד נפסק, המחשב קפא , וחזר לעבוד רק אחרי ריסט. זה כבר לי כבר 3 פעמים מאז.. כל תזוזה קטנה של המסך הוא קופא ומרצד. למישהו יש השערה אם זה רק מגעים? וכמה פחות או יותר אמור לעלות תיקון של זה? הייתה לי אחריות שנה בינלאומית של DELL..אולי אני אוכל להאריך אותה או משהו..אני אבדוק איתם תודה!!

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by ItoDz,

שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל להרכיב לי מפרט מבוסס Intel וגם AMD. מחשב מתוכנן להחזיק ל-4-5 שנים הבאות - אולי הרחבה בעתיד הרחוק מאוד. מטרת המחשב, אופיס,אינטרנט, עבודה בתוכנות גרפיקה, משחקים קלים/של פעם (כרטיס עד 500 ש"ח). כולל מסך במחיר הנ"ל 19 אינצ' עדיף. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by hilagol,

מחפשת מחשב נייד קל במשקל בעל פונקציות מינימליסטיות-גלישה ברשת,וורד,אקסל.בעיקר לצרכי עבודה .האם המחשב הנ"ל מתאים? מה חסרונותיו? מעלותיו? סטודנטית

16. Started by shaib,

http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=M274NIV&index=0&FirmCode=32&C136=018&C159=217 מחשב טוב מבית לנובו, אחריות בינלאומית של ibm. http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=A530-1 מפרט מעניין מבית Fujitsu, חברה לא מוכרת ואני לא יודע את כמה אמינה וכו'.. בנוסף אני אשמח לקבל הצעות למחשבים אחרים בטווח הזה עם אפשרות לחריגה קלה מהסכומים הנ"ל. תודה.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  17. שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בהרכבת מפרט לגיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Assasin's Creed Revelation, Call of Duty: MW3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב . 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר…

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  18. תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 3400 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 163 שימושים מהם השימושים במחשב? משחקים קלים - הרצת וידאו באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? ממש לא. ציוד היקפי מסך "24 (כבר יש), רמקולים פשוטים. חומרה אופציונלית האם ברצונך לקנות צורב עם המפרט? כן. מה הנפח שתרצה בדיסק קשיח? 1T אפשרויות רכישה האם יש חנות שממנה אתה רוצה שנרכיב לך את המפרט? כל חנות באיזור נתניה, בשל המחירים רצוי KSP או אייבורי. האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה? לא, כך האחריות לא ממש ברת מימוש. את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכ…

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by נתינתינתי,

היי אני צריך המלצות למחשב נייד עד 7,000-7,500 ש"ח לגיימרים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  20. עדיף מחנויות בצפון כמו tmsfox, ivory, pandas, noacomp, trg וכו... ללא OC אגב מסך 22 אינץ. רזולוציה 1680x1050. תודה על כל התגובות.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות כבדות. (הרצת VMWARE עם כמה מערכות הפעלה פועלות במקביל ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חיבור 2 מסכי 19" במקביל אולי בעתיד אחבר 2 מסכי 24" או חיבור של שלושה מסכים שתיים 19" וטלוויזיה בHD בגודל 40" ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שתיים 12…

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  22. אחרי חודש מסיבות שונות שלא קניתי מחשב (כן , פתחתי תרד דומה לפני חודש) אני קונה השבוע. את המפרט הסופי הרכבתי ב KSP , כי היא החנות הכי קרובה לאזור שבו אני גר . אם יש חנות אחרת מומלצת באזור חיפה והקריות , שהיא לא אייבורי - אז סבבה. 1. המחשב הוא רב תכליתי , אבל מן הסתם מחשב שמריץ משחקים טוב יפעיל גם אינטרנט וoffice כמו שצריך - במיוחד i5. 2. חשוב לי השקט , אז הייתי שמח לחוות דעת על הרעש מהמארז/מעבד/כרטיס מסך. 3. אני קונה כבר השבוע , אז התגובות משמעותיות. המעבד: Core i5 750 ב 1020 ש"ח לוח אם: UD3L/R ‏P55- ( מה ההבדל בין L ל R ?) דיסק קשיח: WD ‏640GB 7200RPM, 32MB צורב: אחד פשוט של LG ב110 ש"ח. מארז: ‏Centurion 534 Black - ב 295 ש"ח , כי הוא מארז נחמד (מבחינה חיצונית) ספק: ECO 8…

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  23. המחשב ישמש סטודנטית בעיקר לגלישה באינטרנט עבודה עם תוכנות אופיס השונות, וצפיה בסרטים. גודל מסך 13, עדיפות למסך מט בלי השתקפויות. משקל-עדיפות למשקל קל עד כמה שניתן. סוללה-אם ניתן להשיג במחיר הנ"ל סוללה חזקה יותר מסוללות 4 התאים הרגילות מעדיף. אין צורך בכרטיס גרפי חזק, כרטיס OB בסיסי עם יציאת HDMI יספיק. כונן אופטי לא חובה. אחריות 3 שנים לא פחות. כונן קשיח יספיק גם 320GB. חברות וסדרות: אני מעדיף נייד של החברות DELL או LENOVO מסדרות קצת גבוהות יותר Thinkpad או vostro. ראיתי מחשב של דל שנראה מעניין מאוד http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v130-470um.htm קראתי קצת ביקורות עליו, נאמר שזמן הסוללה לא מדהים באופן יחסי למחשבים אחרים בסגמנט. זמן סוללה …

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  24. מיועד לצפייה בסרטים באכויות שונות ומתקדמות, דיגום בתוכנות עריכה סוני וגאס, מיועד להרצאות על סרטים עם מצגות שבתוכם קטעי סרטים, המחשב מתחבר למערכות הקרנה ושמע בבתי קולנוע, צריך כרטיס קול איכותי ורזולוציה גבוהה, עם מהירות ומעבד חזק. וכדאי שיהיה יעיל לעבודה ממושכת, ולניידות גבוהה. תקציב עד 6500 עם גמישות קלה מיועד לפחות ל3 שנים הקרובות אשמח לתגובה בהקדם, תודה.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by _OZ_,

אני יכול לקנות אותו ב3920 דרך הנחת עובדים של HP. מה דעתכם? ואם לא הוא אז יש מחשב אחר מומלץ עד 4000? מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium סוג המעבד: Intel Core Duo מספר המעבד: T2450 מהירות שעון (GHz): 2.0GHz תדר (Front Side Bus): 667MHz זכרון מטמון (Cache): 2MB L2 נפח זיכרון: 1GB מהירות זכרון: 667MHz DDR2 5300 כמות רכיבי זכרון: 2x512MB כונן אופטי: צורב DVDRW Double Layer Lightscribe נפח דיסק קשיח: 120GB מהירות דיסק קשיח: 5400RPm טכנולוגית דיסק קשיח: SATA תקשורת Bluetooth: לא כרטיס רשת אלחוטי: Intel PRO/Wireless 3945ABG 802.11a/b/g מודם 56K: כן כרטיס רשת: 10/100 מקלדת ועכבר מתקן הצבעה: Touchpad with Scroll Function מקלדת: Full Size 101Keys מסך גו…

• 0 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים