עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by udiudi,

היי. אני תוכניתן, אני זקוק למחשב חדש, ללא מסך וציוד היקפי. אני צריך מחשב חזק כיוון שאני מריץ לינוקס ובתוכו VM של וינדוס, פוטושופ, ותוכנת IDE די כבדה. כל זה ביחד - כרגע - לא זז על המחשב הנוכחי ואני צריך משהו חזק יותר. התקציב הוא 3,000 ש"ח. חבר המליץ לי על המפרט הבא: http://www.bit-tech.net/hardware/buyers-guide/2009/07/08/what-hardware-should-i-buy-july-2009/2 רק שציין שיש כמה דברים שאפשר להחליף באחרים. מה דעתכם? הדגשים הם כאלה: כרטיס מסך חזק - אני רוצה להריץ סרטי HD בלי תקיעות מעצבנות. אני לא ממש מרבה בלשחק משחקים, במיוחד המשחקים החדשים והכבדים, כך שאין צורך בכרטיס מסך מטורף. קירור טוב [איזון טוב בין רעש לתועלת, הרעש לא ממש מפריע לי] יותר מדיסק קשיח אחד, והייתי רוצה שיהיה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by bNs1k,

היי רציתי מפרט טוב למחשב טוב שיסחוב משחקים טוב. כמו BF2 CSS FLATOUT2 וכו' משחקים עם גרפיקה טובה. בלי כונן דיסקים עם מקדלת G15 ובלי עכבר,יש לי G5 כבר.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  3. תגידו לי מה כדאי לשפר/לשנות, ומה חוות הדעת שלכם על המפר וההתאמה בין הרכיבים אני מביא את החלקים מKSP תודה מעבד: Intel - Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray לוח-אם: GIGABYTE - P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זיכרון: DDR3 1333Mhz 2x4GB Kingston הארד דיסק: 2x Samsung - 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיס מסך: ASUS - GTX580 DCII 1536MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורב: LG - UH10LS20 DVD±RW Read Blu-Ray Combo Black Sata מאוורר למעבד: Scythe - Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler מאוורר למארז: Scythe - Kaze Maru 140mm Case Fan 1700RPM יכול להיות שהמארז יגיע עם מאוורר, אז זה אופציונאלי ספק כח: Thermaltake - Toughpower XT Bronz…

• 53 תגובות
    • 5.9k צפיות
  4. אז ככה אני מחפש מחשב חזק להרצת משחקים ברזולוציה גבוהה, גם סאונד טוב וכל הדברים מסביב.(גם מחשב לפיתוח,אבל אני מאמין שאם זה יצליח לבצע את הדרישות של הרצת משחקים ברמה גבוהה אז זה יעשה את העבודה גם לפיתוח) חשוב לי גם שהמחשב יהיה שקט ויתחבר HDMI. נכנסתי לאתר של KSP לבנות שם מחשב, את הדברים שנראה לי שאני מבין בהם בחרתי כבר, יש כמה דברים שאני לא יודע מה כדאי, שהם: לוח אם: מארז: מאווררים וגופי קירור: לגבי ציוד הקפי יש לי אז לא צריך. אשמח את תמליצו לי פה על דברים ותתנו הערות על מה שבחרתי אם יש משהו שלא נראה לכם וכאלה... התקציב הוא עד 7000-8000 מעבד:1190 ש"ח Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray זכרונות:420 ש"ח DDR3 1600Mhz 2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 דיסק …

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  5. נתחיל בתקציב, ונעזוב אותו במנוחה. אינו רלוונטי כרגע. הדרישות הן יותר עליה מהירה, ואפשרות שדרוג קדימה. כרגע יש לי את אותו המחשב כבר שנתיים, Q6600 שנמצא כבר שנה ב OC ל 3.2 על לוח אם של G35, והגיע הזמן להחליפו. בנוסף יש לי מארז kandalf, שמשרת אותי לא רע כולל איורור נוסף, אבל אני לא בטוח האם כדי להחליפו כי כבר היום עם שני כרטיסי מסך בפנים (4850 ו 3870x2), הוא נראה לחוץ מבחינת רוחב. ספק כוח יש לי היום 650 של HEC שנראה שמתחיל להיגמר לו הכוח. בנוסף אני מריץ בתוך המחשב היום עוד 2 מחשבים ב vmware, ותוך כדי היום אם אני פותח משחק, מרגישים את העצבים של המחשב (ושלי). מסך יש לי שניים כרגע של 22", כשבעתיד כנראה אחליף אחד מהר ב 24" לרזולוציות גבוהות יותר. אז נתחיל במה שאני מתכוון כרגע, ו…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by SEPHIEBH,

אז קראתי והבנתי שחייב לשלוח מפרט דרך הטופס ,אך את הטופס המדובר אני לא מוצא, אלא אם אתם מתכוונים שצריך לקרוא את הכללים ולהעתיק את הכותרות ולפעול על פי הם. אם כך העניין אז עשיתי אותו הדבר בסדר מופתי כפי שביקשתם.ואם זו לא הייתה הכוונה אשמח לקבל מכם הסבר כיצד לעשות זאת נכון. כגרע זהו המפרט: מפרט מחשב שלום רב, ותודה רבה רבה על הנכונות לעזור. אני חייב לציין שהרבה יותר חשוב לי המידע לגבי השאלות שאני שואל מהחלקים הספציפים,הרי כשאתה מבין את המאפיינים קל לבחור מה המועדף עליך. גר באזור מרכז תל אביב אבל בשביל המחשב הזה אסע גם עד קריית שמונה אם צריךJ אז אני ממש צריך עזרה כי אחרי ימים של שוטטות ברחבי הרשת למעט מבולבל טיפה פחות עדיין לא השגתי שום החלטה ברורה לגבי שום חלק, לפני…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 1450 1 1450 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NPro (s754),GBL,Fwire 890 1 890 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Kingston CL2 370 2 740 כרטיסי מסך? Gainward Price Units Total GF FX5700 Ultra 128MB AGPx8,TV,DVI 1250 1 1250 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 120GB SATA 610 2 1220 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Toshiba X16 180 1 180 צורבים? Price Units Total Teac 52 x 24 x 52 (bulk) 260 1 260 מארזים? Price Units Total Thermaltake Xaser III VM-3000A midi 720 1 720 מארזים? Power Supply Price Units Total KSP 550W + PFC + SATA + Ext.12V 330 1 330 …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Tal14,

שלום חברים אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בסביבות ה3K מעדיף אפילו בפחות אבל גם 3 זה בסדר. הדרישות שלי הן כאלה: מחשב שיריץ בקלילות משחקים כמו Football manager 2014. שירוץ מהר, שיהיה שקט כמה שניתן ושיחזיק כמה שנים. בנוסף למשחקים הבינוניים אני צריך לעשות עבודות (סטודנט) או להתעסק גם בג'אווה ובבייסיקל. אפשר לצרף עכבר+מקלדת. המסך שלי: Dell 2312HM DVI תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by showbiz,

אהלן, יש לי 2 דרישות מרכזיות והכרחיות, כל השאר זה בונוס 1. ניגון כל קובץ HD קיים 2. שקט שאפשר לשים עליו את הראש ולהירדם משחקים לא נדרש, שימוש משרדי, מוזיקה וכו כן. אשמח לקבל מפרט למחשב כזה, כמה שיותר טוב תחת התקציב, שיחזיק גם כמה שנים קדימה, ואם אפשר עם מארז יפה וסולידי. אין צורך למערכת הפעלה, אני הולך להתקין עליו חלונות 7, יש לי דיסקים של 32 ו 64 ביט תודה!

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? 7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עם יש משהו טוב אז לא לחסוך אבל בעיקרון לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג מה 7K לא מספיק 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים גרפיקה סוסה ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) אממ אני משתמש טוטלי במשחקים כבדים ואלי יוצא לי למקסס לפעמיים אבל זה לא חשוב ומשתמש בביתי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים : בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? תמליצו לי אל מסך טוב * לאי…

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by elibegi,

שלום אני צריך מפרט למחשב נייח בתקציב 2600 ש"ח. השימושים הם: גלישה מהירה, אופיס, הורדות-סרטים, מוזיקה, ותוכנות חוקיות (!) פוטושופ ומשחקים פשוטים. חשוב לי גם שהספק והמארז יחזיקו מעמד ויהיו שקטים. צריך שיהיה: צורב DVD כמובן, יציאות USB לרוב, עדיף עם יציאות VIVO אבל אם זה חורג מהתקציב אז גם S-VIDEO יספיק לי. אין צורך בציוד היקפי בכלל - יש לי מסך "19 של LG עם כניסת DVI-I (יש לי גם מתאם ל-VGA) אין צורך במערכת הפעלה - יש צורך בהרכבה. אני ממש לא רוצה לקנות מחשב גם בשנה הבאה - אז שיהיה מספיק חזק תודה מראש

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by ron533,

היי, להלן בעייתי המורכבת קצת, והארוכה, אשמח לייעוץ... יש לי, או יותר נכון היה לי, מחשב למשחקים די ישן אבל מעולה מבחינתי, שלוח האם שלו לא מתפקד כראוי (נדלק אך אין תצוגה או צפצוף מהביוס, רק רוח מהמאוורים...) אני בתהליך של לנסות לתקן אותו במעבדה. אני לא מוותר עליו עדיין כי הוא מדגם נדיר ועדיין מספיק מהיר ומריץ את כל המשחקים החדשים ואין לי צורך בחדש כרגע, אבל אם לא אצליח לתקן אותו אז אאלץ להחליפו. כנראה שאאלץ לקנות מחשב ביניים שימשיך להשתמש ברכיבים הישנים שיש לי ובעצם מה שאני צריך זה לוח אם מעבד וזכרון. הנתונים של המחשב הקודם הם : לוח אם של ASUS P4T 533 C עם זכרון RDRAM 1066 1.5GB, מעבד פנטיום 4 2.8 באס 533 כרטיס מסך AGP X800XT PE , שני דיסקים קשיחים IDE גודל 160GB. (פירסמת…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by theman007,

כעקרון יש לי מחשב והוא כבר לא עובד כמו שצריך ומתחיל לעשות בעיות שהם בחומרה המחשב הוא למשחקים ועבודה יום יומית (כמה שיותר שיהיה אפשר להוציא מהמחשב בתקציב הזה) שיהיה גם אם מסךוציוד היקפי ואם יש לכם הצעות איפה גם אפשר לקנות די בזול חלקים (אני יכול להרכיב לבד+התקנה אז זה לא בעיה בכלל ואפשר פה לחסוך) באיזור חיפה יש לי רכב אז אין בעיות אם הגעה תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by jonid14,

. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Tropico 5, GTAV וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080זה המסך שאני מתכוון לקנות:http://ksp.co.il/?uin=20762 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  15. נא לתת חוות דעת שם מוצר מחיר מעבד :INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX¤ 1500 כרטיס מסך :EVGA PCI-EX GeForce 8800GTS SUPERCLOCKED 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - 320-P2-E815-AR - DX10 - RETAIL¤ 1833 http://www.evga.com/products/morein...15-AR&family=23 דיסק קשיח :SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS¤ 442 מארז :THERMALTAKE KANDALF (SILVER+WINDOW) VA9000SWA w/o PSU¤ 1108 ספק כול THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - W0104RI ¤ 665 http://www.thermaltake.com/product/...W0104/w0104.asp לוח אם :ASUS P5KC http://www.asus.com/products4.aspx?...=11&l3=534&l4=0 ¤ 969 זיכרון : OCZ 1024MB (512MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION…

16. Started by emedic,

שלום לכולם אני מעוניין במפרט למחשב ביתי (משחקים וסרטים) עד 4700 כי התקציב שלי 5000 ואני צריך גם מדפסת משולבת (בערך 300 ש"ח) עדיף עם מעבד אינטל מסך דק 19 תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by yahavpa,

מחפש מחשב חזק לגיימרים. מעבד: intel core 2 quad לוח אם: Gigabyte זיכרון ראם: 4G כרטיס מסך: nvidia 1G משהו חזק. אר דיסק: 500G מסך: LG 22" אני כבר שובר את הראש אני לא מבין בחלקים. אני אני מבין במארזים וספקי כוח וכל זה אתם בבקשה יכולים לעזור לי?

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  18. שלום לכולם, מעונין במפרט מומלץ למחשב עבור תלמיד כיתה ז' שמעוניין גם במשחקים שיעבדו כמו שצריך ברזולוציה סבירה (לא גיימר רציני אבל אוהב לשחק). צריך גם מסך. עד 4000 שח. אם השיפור יהיה משמעותי אז אפשר גם עד 4500 שח. תודה רבה! רונן

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  19. אז אחרי 5 (ואולי זה כבר 7?) שנים עם המחשב הנוכחי הגיע הזמן לחדש.. המטרה היא למחשב לעבודה כללית, שיוכל להריץ משחקים כבדים ומדי פעם גם עבודות גרפיות (ואם אפשר שיעשה קפה זה בכלל טוב). . מה התקציב המקסימלי? עד 6000 ש"ח, כולל מסך. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, סרטים וגרפיקה יחסית בקטנה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. הכל מוחלף. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 6-7. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא כרגע. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המח…

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by Bonus,

אני צריך מפרט למחשב כללי [עבודה משרדית, קצת משחקים קלים,קצת סרטים] שיעלה עד 2K, מקסימום[!] 2.5K אבל שיצדיק את זה. אין צורך בציוד היקפי. יש מסך של 17 או 19" כמובן ללא OC הדרישה היחידה היא שהמחשב יהיה של אינטל ולא AMD

21. שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב עם הדרישות הבאות: 1. התקציב המקסימאלי - 1200 ואפשר לנצל הכל אך להשתדל לא לחרוג. 2. יישומי משרד, אינטרנט,משחקים קלים, שרת אחסון. ללא צפייה בסרטים אבל אולי לסטרימינג ממנו לסטרימר חיצוני. הכוונה במשחקים קלים הם RTS ו-RPG בעיקר. מסך dell 2209wa. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. רמת נחיצות שקט: 7. 5. לא מתוכנן OC אלא אם כן אפשר לקבל אותו מהחנות המרכיבה את המחשב. 6. יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות. 7. איזור מגורים - רמת השרון. 8. אם יש אפשרות לתמיכה ב-RAID זה יהיה נחמד ותמיכה בכמה שיותר HDDs. 9. לא מתוכנן שדרוג עתידי. תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  22. שלום, להלן מפרט מ-KSP. המחשב משמש לעבודה (אבא שלי) - בעיקר אופיס, תכנות מתמטיות (לא שימוש מדי כבד) וגלישה באינטרנט. המחשב אמור להיות די חזק (על מנת שיחזיק מעמד מספר שנים ללא צורך בשדרוג). אשמח לקבל חוות דעת. תודה. מעבד: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם: ASUS P8H67­M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI­E, DVI, HDMI זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel דיסק קשיח: Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI כרטיס מסך: ASUS ­ nVidia GTS450 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI­E צורב: (LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem DVD מארז: (CoolerMaster CM 690 II Basic Black ATX Case (No P…

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  23. 1. תקציב: 5000 ללא מסך (ניתן לחרוג) ללא OC 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, קולנוע בייתי, הורדות, משחקים 3. העיצוב לא חשוב לי אלא הקירור 4. אשמח אם אקבל חנויות/ספקים בהם אוכל לקנות את החלקים (יש אפשרות להרכבה עצמית) 5. אבקש את דעתכם למפרט ולהערות שהערתי...(יש לי צורך רק בחלקים שציינתי) מעבד: ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: Intel® Desktop Board D975XBXLKR REV305 או GIGABYTE GA-965P-DQ6 LGA775 (האם מעבד אינטל הולך הכי טוב עם לוח אם של אינטל ?, או כדאי ללכת על ג'יגהבייט או על איזשהו ASUS) זכרון: 2GB (אין לי מושג על איזה חברה ללכת, על איזה מהירות ללכת 667/800) כ.מסך: יש לי העדפה לATI (אם אתם חושבים אחרת אתם מוזמנים להגיב) לא יודע על איזה חברה ללכת חשוב לי ש…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא אלא אם יש סיבה ממש טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, HD, משחקים ברשת, תכנות .NET א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Tanki Online -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by RONALDO7,

מעבד INTEL DUAL CORE E7200 2.53GB 1066MHZ לוח אם GIGABYTE GA-EG31MF-S2 כולל כרטיס מסך, קול ורשת דיסק קשיח 250GB SATA2 7200RPM 16MB צורב DVD X20 DUAL LAYER SATA זיכרון פנימי 2GB DDR2 800MHZ מארז כולל ספק כוח 500W יציאות USB/SOUND בחזית מה דעתכם? הכל ביחד 1650 שקל כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים