ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ברשת עם טאבים מרובים, שימוש בתוכנות אופיס, עריכה גרפית 2D עם תוכנות כמו מובי-מייקר ו-MAGIX Movie Edit Pro, תמיכה מלאה בצפייה בסרטים וסדרות וכן ביוטיוב ב-4K (10ביט) - המחשב יחובר לטלוויזיה 4K שימוש בתוכנת VISUAL STUDIO לצורך תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MAGIX Movie Edit Pro - מזדמן. VISUAL STUDI…
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום , לפני כמה ימים רכשתי מחשב נייד ב3000 שקל (אחלה רכישה פיקסל שרוף הוריד את המחיר מ4.5K!) אני חדש בנושא של הניידים ורציתי לדעת פריקה וטעינה של סוללה חדשה מה הזמנים שלה? איך מבצעים אותה? והאם משתמשים במחשב בזמן הטעינה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב לשימוש משרדי: אינטרנט, אופיס, שיתוף קבצים וצפיה בסרטי AVI. קונה כרגע רק מחשב, ללא מסך ונלווים. דרישות: חשוב מאד שיהיה שקט מאד. אני לא רוצה לשמוע אותו פועל. במקור רציתי מארז קטן אך ראיתי שזה מאד מייקר את העלות (כי צריך לוח אם ללא כרטיס מסך) ולכן ויתרתי. שיחזיק מעמד לעוד 4-5 שנים כולל win7. הנה המפרט שהוצע לי: מעבד - INTEL PENTIUM E6300 NEW BOX בכמות 1 ¤480 נאמר לי שהמאוורר שמגיע עם המעבד הוא מספיק שקט בשבילי. http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1646 לוח אם - GIGABYTE EG41MF-US2H בכמות 1 ¤430 היתרון בלוח האם הזה שיש לו 4 סלוטים לזיכרון ואז אפשר יהיה להרחיב זיכרון בעתיד. והוא גם כולל כרטיס מסך http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=14…
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
טוב כך, אני לא צריך לא מקלדת לא מוסך לא עכבר לא צורב ולא כלום חוץ מהחומרה שבתוך המארז+מארז. אני רוצה מחשב למשחקים. תקציב: 3000 ¤. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
היי חברים, אני מחפש מחשב נייד. השימושים הם משרדיים (אינטרנט, מסמכים, וכו'). בגדול חשבתי על מסך בינוני 13.3 בערך, כונן SSD, עדיף מעבד I5 כדי שיהיה רלוונטי ומהיר להרבה שנים (למרות שאם אין הבדלים תהומיים אפשר גם I3) סוללה סבירה (לרוב ישמש בבית כמחשב ראשי אבל חשוב שידע להיות נייד לפעמים). ללא צורב. אין גם צורך במערכת הפעלה. מבחינת תקציב, מעדיף לסגור את העניין בכמה שפחות (עד 2500 - 3000 ש"ח באילת), אבל מוכן גם לחרוג במידה ושווה. חשבתי על המחשב הזה - לנובו 13.3, עם I5, SSD, 8G RAM, מסך HD. איך המחשב? מבחינת איכות בניה, חיי סוללה? מהבחינות האחרות?האם מישהו התנסה איתו או עם מחשב דומה מהסידרה? והאם יש לכם המלצות נוספות למחשבים ניידים אחרים, בערך באותה הקטגוריה? מתכוו…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מחשב מחו"ל, אבל ידוע שאחריות היא אחד הדברים הקריטיים כשמדובר במחשב נייד. איזה חברות מכבדות אחריות בינ"ל, כשהמחשב הנייד נקנה בחו"ל? [br]פורסם בתאריך: 13.07.2008 בשעה 23:02:39 מישהו?זה די דחוף.. אשמח לשמוע על חברות שכן מכבדות אחריות - כדי שאספיק לבחור אחד. תודה מראש, לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הצרכים שלי זה: משרדי בעיקר -מוזיקה קצת פוטושופ והרבה גלישה. משחקים הכי כבד זה AOEIII Assassin's Creed *אני לא איזה גיימר שרוצה הכול על high שיפעל ויראה טוב. בלי OC מה שחשוב לי שיהיה זה : עכבר הכי פשוט לייזר (עם בכלל עושים עם גולה עדיין) מקלדת פשוטה עם מקשי קיצור ובלי אותיות ברוסית רמקולים 2.1 -משהו די איכותי של לוג'יטק עד 250+- מסך 22" רחב(לא אכפת לי מניגודיות שמניגודיות..אני לא שם לב לדברים האלה) כרטיס מסך של ATI מעבד של AMD 2ג'יגה זיכרון ולפחות 250 ג'יגה בהר דיסק מארז שקט בלי אולטרות ושטויות כאלה שיעשה את העבודה המפרט בTMS בלבד! כולל הרכבה תודה למי שיעזור הנה משהו שהרכבתי לבדי http://tms.co.il/preview/spec/x9u5qwzs
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מסך - 10 או 11 אינטש שימושים: אינטרנט, אופיס חשוב שיהיה קל, זמן סוללה ארוך, אחריות [br]פורסם בתאריך: 4.01.2011 בשעה 19:55:18 ה asus Eee 1015pemhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776502 שהציעו למישהו בת'רד אחר נראה לי מתאים, יש הצעות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מחשב לגראפיקה לתוכנות כמו: פוטושופ מאיה פרמייר אפטר אפקט Indesign Illustrater AutoCAD 3D Max Studio avid שיהיה חזק ליצירת אנימציות,סרטונים ורנדורים אני מצרפת מפרט שקיבלתי, אשמח לתגובתכם בקשר למפרט והמחיר ואם יש לכם הצעות למפרט אחר... מארז ARCTIC שחור/אפור ללא ספק 12CM X2 ספק כח A.PFC VS550 550W CORSAIR מעבד אינטל 3.2GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3470 לוח אם B75MA-E33 SATA3 USB3 1GLAN MSI כרטיס קול5.1 כרטיס רשת 10/100/1000 דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 7200 64MB WD זכרון פנימי KVR KINGSTON 8GB (4GX2) DDR3 1333MHZ כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 מאיץ גרפי כ.מסך QUADRO 600 1G-3 PCIE PNY ללא מערכת…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 2500+ (S-754) 325 1 325 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS (s754) Nforce3 250 425 1 425 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos 290 1 290 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total ATI RADEON 9550 128MB 350 1 350 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 340 1 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 255 1 255 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 300W 340 1 340 Total price 2375 ¤ בגדול, מה אפשר כבר לעשות עם המפרט הנ"ל? יש מצב למשחקים?
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן! זמן רב לא הייתי כאן. אני מעוניין במפרט למחשב חדש עבור משחקים, תכנות וצפיה בסרטים. בנוסף, אשמח אם גם תתנו המלצה למסך חדש שיותאם למחשב, עדיפות לגודל 24" לפחות, מבחינתי גם 27" זורם אם זה נכנס בתקציב. אם המלצות על מסכים לא בפורום הזה, אני מתנצל מראש על הבקשה ואפתח דיון נפרד בפורום "מסכי מחשב". ראיתי לדוגמא את המפרט המומלץ 109597 מחשב גיימינג מתקדם – Core i5 + GTX 1070 במדור "מחשבים מומלצים"; הוא נשמע מצויין וגם יותיר מספיק בתקציב עבור המסך, ההרכבה ומערכת ההפעלה, אבל מבחינתי כמה נקודות לגביו: - אני מעדיף לשדרג את הכונן הקשיח הגדול ל-2TB במקום 1TB. - האם גוף הקירור המומלץ יספיק עבור ימי הקיץ? אני כיום עם לפטופ שהיה חזק מאוד בזמנו, אבל כיום הוא ממש קורס ב…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למבינים. יש לי אפשרות להביא מחשב נייד מארה"ב, בדקתי מפרטים והתאמתי לתקציב ובסופו של דבר נשארתי עם 2 מחשבים שאני מתלבט מאד בינהם. 1. HP Pavilion DV3510NR http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9027714&type=product&id=1218010176167 HP Pavilion dv6-1260se .2. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9398396&type=product&id=1218099255649 אם אפשר יתרונות וחסרונות של כל אחד זה מאד יעזור לי להחליט. בתודה גדולה ירון.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם הערך המוסף שווה את זה - 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש רגיל- גלישה באינטרנט יוטיוב סרטונים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, Battelfield 1, watch dogs, doom ועוד משחקים כבדים וטובים חחח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג אני רו…
-
- 38 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות לעריכת מוזיקה - QBase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - Full HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…
-
- 18 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
זה מה שאני הצלחתי לסדר הכי טוב ב 5000 ש''ח לא כולל תוכנות, מקלדת, עכבר. כולל: רמקולים, מסך (לא דק! אבל שיהיה 19"), מארז וכל החלקים. מה תוכלו להציע יותר טוב בסביביות ה 5000 ? מחשב צריך ליהיות מהיר, טוב למשחקים חדשים..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב בלי מטרה ממש , רק חשוב שמשחקים של DX9 יעבדו על גרפיקות יפות (רזולוציב גבוה , פילטרים....) , בלי ציוד היקפי (מסך ,עכבר,רמקולים,צורב) מקסימום 3 אלף לדוגמא : מעבדי AMD Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 800 2x512MB Corsair XMS2 TwinX CL4 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB כרטיסי מסך Point Of View 8500GT 512MB GDDRII HDTV, DVI, PCI-E אבל לא נראה לי שהוא טוב מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Black מקלדות
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
איך המפרט הזה ? שווה ? יש חלקים שלא מתאימים? המפרט - לוח אם : Gigabyte G1.Sniper M3 for 1155 מחיר : 830 ש"ח ( 2 ) מעבד : Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray מחיר : 1011 ש"ח ( 4 ) כרטיס מסך : Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 מחיר : 1099 ש"ח ( 7 ) קירור מעבד : Scythe MUGEN 3 REV B מחיר : 210 ש"ח ( 5 ) ספק כח : Seasonic M12II-750W Active PFC 750W Modular 80+ Bronze מחיר : 671 ש"ח מארז : Raidmax Augusta Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X4 Front+Top(2)+Back Ptional side fan Black מחיר : 510 ש"ח ( 1 ) דיסק קשיח : WD 500GB Sata 3 Caviar Blue מחיר : 292 ש"ח ( 6 ) זיכרון : Cors…
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי, זקוק להמלצות למחשבים ניידים יחסית חזקים לצורכי גיימינג וקצת עבודה. כיום אני פשוט משחק על המיטה כי אין לי מקום לשולחן בחדר, גם נוח לי ככה. יש לי כרגע Lenovo y50-70 ואני קצת פחות מרוצה ממנו, הוא כבר לא מריץ משחקים כמו פעם והבעיה הכי נוראית שלו זה החום הבלתי נסבל שמשוקף למקלדת ככה שאחרי פחות משעה של משחק אני צריך כל כמה דקות להוריד את היד שלי מwasd לצד ולנער אותה כדי שתפסיק להרדם לי ושאני אוכל לשלוט באצבעות שלי בצורה נורמאלית - קיצר נוראי חחח אז: 1. מה התקציב המקסימאלי? אין לי ממש הגבלה כל עוד זה שווה את זה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא בטוח כמה אפשר בכלל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , אחרי כמה שיקולים מחדש ורווחים לא רעים בכלל, רציתי לשוב לכאן ולבקש מפרט שבנוי לגראפיקה בעיקר לפלאש וטיפה לתלת מימד... על המפרט לכלול: מארז- שקט יתקבל בברכה, שיכלול ספק ושיראה יפה (לא יזיק ) המליצו לי על RAIDMAX Scorpio 868 Black מעבד - משאיר לכם את כל השיקולים לוח אם זכרון HD - או 80 או 120 תודה
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500-4000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מחשב שקט העיצוב לא חשוב ממש 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חו…
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 2300 שקל למטרות: תכנות (Visual Studio), משחקים קלים,גלישה באינטרנט + אופיס, סרטים. אין לי העדפות לחברות מסויימות אני לא צריך ציוד נלווה יש לי מסך 22 אינצ' wide. אם זה משנה חשוב לי שהמחשב יהיה שקט יחסית חשוב לי שיהיה הארד דיסק בנפח 500 ג'יגה חשוב לי שיהיה לו מקום ל 4(או מינימום 3) דיסקים קשיחים חשוב לי שיהיו יציאות USB מקדימה אם זה אפשרי, שיהיה מקום ל4 ומעלה סלוטים זיכרון (מינימום 4 זה חשוב וכמה שיותר יותר טוב) WIFI על הלוח אם זה מגניב, אם זה אפשרי במסגרת התקציב אני אשמח (כרטיס רשת אלחוטי) כרגע אני לא חושב שאעשה OC אבל אולי בעתיד אם אני אראה צורך בכך... בכל מקרה, אם ניתן לאפשר OC בתקציב המדובר אז סבבה…
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי להבין אם למחשב שלי יש קיבולת למשחקים עם גרפיקות חזקות הלינק למפרט : http://www8.hp.com/il/he/products/laptops/product-detail.html?oid=5342563&jumpid=reg_r1002_ilhe_c-001_title_r0001〈=he&cc=il תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הצעות לרכישת מחשב נייד לשימוש עם תוכנות לאדריכלים. שימו לב שמהירות ואיכות העיבוד חשובים ביותר מאחר ולעיתים יש להפעיל מספר תוכנות (רשומות בהמשך) במקביל. אבקש הצעות ומפרט רק מבעלי ניסיון בתחום האדריכלות/עיצוב מוצר. לא של היצרים הבאים: טושיבה ו/או לינובו להלן המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? – 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? – 10% 2. מה שימושי המחשב : לימודי אדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש – תדיר ולעיתים במקביל - AutoCAd, Abode(photoshop, illustrator, InDesign), Rhino(+v-ray), Revit …
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שימושים : עריכת סרטים, מערכת קולנוע ביתית, משחקים כבדים, אינטרנט. אני מעוניין שהמחשב יספק אותי ל 3-4 שנים הקרובות. מ KSP מעבד : מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1900 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5W DH Deluxe s775 Conroe, 975X, DDRII 800, 2xPCI-E Crossfire 1 1490 ש"ח כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ X1950XTX 512MB GDDR4 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 2850 2850 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 400GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 970 ש"ח מארזים? כמות מחיר סה"כ Thermaltake Shark VA7000BWA 1 730 ש"ח ספקי כוח? Enermax כמות מחיר סה"כ Liberty ELT500AWT 500W 1 65…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-