עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ras81,

שלום אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי שמצוייה במפרט וקודם כל השאלה שלי היא האם כדאי בכלל או שכדאי לחכות ולהמתין עוד חצי שנה כי יצא מעבד חדש יותר או ארכיטקטורה חדשה או סוקט חדש למעבד או כרטיס מסך ? האם שווה לחכות או שמחשב שאני קונה עכשיו יחזיק לי לשדרוגים מספיק זמן? עכשיו לעניינים: אני מעוניין במחשב עם INTEL D2C (עדיף 6300 לדעתי לא?) ואני זקוק להכל חוץ מלציוד היקפי ולהרדיסק, מארז וספק- אותם אני אשאיר מהמחשב הקודם. בנוגע לOC אני לא מומחה גדול אז אם אני אעשה הוא יהיה קל ולא משהו כבד. אשמח לקבל כל הצעות ואפשרי גם לערבב חלקים מחנויות שונות (רק אם אפשר להגיד מאיזה חנות לקוח החלק) תודה רבה לכל המומחים - אני ממש מעריך כל עזרה שאוכל לקבל. תודה

• 12 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by bob24,

שלום, קניתי מחשב ב2007 ועכשיו אני מעוניין טיפה לשדרג. כשקניתי את המחשב הידע שלי בנושא המפרטים היה אפסי לכן קצת "נדפקתי" וקניתי מksp את המפרט שלהלן: core 2 due e6600 לוח אם intel dg965ss זכרון twinmos ddr2 800mhz 2gb כרטיס מסך 8800gt alpha dog edition *שודרג מ 8600gt מארז case midi atx hja-291 180mmfan, 500w max, 24 pin ספק : hec 500td 500w אני מעוניין לשדרג כ.מ אך מהירות המעבד נמוכה ואני לא יכול לבצע OC בגלל הלוח אם של אינטל. כמו כן המארז נראה לי שהוא קטן מדי בשביל חלק מהדברים היום ובנוסף יש הגבלה על הספק כוח 500w max . בקיצור, המצב מאוד מסובך ואני רוצה לדעת איך הכי משתלם לשדרג אותו למשחקים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  3. Started by gibm,

מסך 12" T8100 2 גיגה ראם כ. מסך 8400GS ומשקל 1.86 ק"ג. האם מישהו שמע על אמינות ואיכות ההרכבה של סמסונג (יש לי מוצרים אחרים של החברה ואני די מרוצה). במחיר דומה (טיפה פחות מאלף יורו) ראיתי גם מחשב HP Pavilion dv2899ef Artist Edition עם מסך 14.1 מפרט מעט יותר עשיר (HDMI) אך במשקל 2.5 ק"ג. איך המחשב הזה האם הוא יותר אמין? תודה.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  4. מעוניין במפרט מחשב בתקציב של 3000-4000 ש"ח המחשב מיועד לעבודה ולמשחקים(כ.מסך טוב) מעבד של אינטל, וזהו תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מבלי לחרוג מחוקי הפורום... אני גר באיזור ירושלים וממש אין לי מושג מהיכן כדאי לי לקנות את המחשב.. האם בגלל שמדובר במפרט פשוט עליי לקנות מאחת מהרשתות הזולות- KSP, IVORY או שגם במקרים כאלה האמינות הכרחית? פה בירושלים אין מבחר של חנויות ולכן הנטייה שלי היא להזמין דרך האינטרנט.. השאלה הנשאלת ממי הכי כדאי לדעתכם... אשמח לקבל תשובות כלליות כתגובה באשכול או המלצות ספציפיות בפרטי.. תודה. _____________________________________________- הודעה מקורית- שלום אני מעוניין במחשב לצורך התקנת מצלמות אבטחחה ולשימוש משרדי קליל. עקרונית אני רוצה וגם מניח שהמחיר יהייה נמוך מהתקציב שנתתי אבל מצד שני אני רוצה לשמוע את ההמלצות שלכם גם אם הן חורגות מתקציב שנמוך מ2600 שקלים. התקציב אמור לכלול כונן …

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by most,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23-24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך …

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by golanbendor,

שלום יש לי התלבטות, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בסביבות ינואר כאשר יצאו המעבדים החדשים מסדרת kaby lake. אני מתכנן לקנות את ה-7700K ולוח אם תומך מסדרת z270. עכשיו צצה לפני הזדמנות לקנות יד שנייה לוח עם מעבד ב2500 ש"ח (ללא פריטים נוספים). הלוח אם והמעבד היו בשימוש של כחודשיים ויש אחריות על המוצר (את הבחור שמוכר אני לא מכיר אז מפחד לא ליפול ) Intel® Core™ i7-6800K Processor ROG STRIX X99 GAMING | Motherboards | ASUS כרגע אין לי זכונות וספק מתאימים וכל זה בכדי לבדוק אם עובד. הבחור הציע לי לבוא אלי עם זכרונות שלו וספק וכל זה להראות לי שעובד. עכשיו לשאלה, האם כדאי לי לקנות את המעבד והלוח אם במחיר הנ"ל למרות שזה יד שנייה? או לחכות עד ינואר שי…

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by tulip42,

היי חבר ביקש ממני להרכיב לו מפרט לצרכים שלו, אני מבקש את עזרתכם: הוא מתעסק ב סירטוט 3D עבודה רצופה (24 שעות) הרבה אינטרנט ללא OC, מסך, ציוד הקפי. מבקש שבמפרט יהיה מעבד 4 ליבות (אולי Q6600) כרטיס גרפי 8600 GTS *בקשה מיוחדת על תאימות מלאה כדי שהמחשב לא יקרטע *התקציב יכול להשתנות עד + 1000 אם ישנו צורך לכך תודה מראש

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  9. מארז מארז איכותי ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות 3 שנות אחריות לספק הכח שדרוג למארז מותג SilverStone דגם SST-PS01B-W בעל דלת צד שקופה רק 335 ש"ח מעבד Intel® Pentium® Dual-Core E2220 אחריות לכל החיים לוח אם מותג מתוצרת Asus P5NSLI צ'יפסט nForce 570SLI תומך בטכנולוגית SLI !! חיבור 2 כרטיסי מסך במקביל !!! מיוחד לגרפיקה מתקדמת ולמשחקים כ. קול 5.1 כ. רשת 10/100/1000 יתרון חשוב: 3 שנות אחריות ללוח האם דיסק קשיח 320GB SATA II 7200 RPM 16MB (Hitachi, Western Digital, Seagate) זכרון פנימי 2048MB (2GB) DDR II 667MHz - ניתן לשינוי אחריות לכל החיים. כ.רשת אלחוטי TP-Link חיבור USB 3 שנות אחריות ב-63 ש"ח בלבד כ.טלוויזיה+שלט+רדיו AVerMedia מותאם למדיה סנטר ב…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. שלום רב, אני מחפש מחשב נייד שישמש את אישתי ואותי. מעוניין בזיכרון 4 ג'יגה ודיסק קשיח של 320 ג'יגה. על המעבד להיות בעל ליבה כפולה 2MHZ+ כרטיס מסך שיתאים למשחקים (לא חייב להיות משהו מוגזם). זהו בעצם, אם תוכלו לכוון אותי לפחות לפירמה או לסידרה מומלצת אני ממש אודה מה דעתכם על המחשב הנ"ל : http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400-ati.htm ??

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  11. שלום !:] הציעו לי מפרט לא מזמן, כאן (ותודה לכם!), בחנות לוג'יק פיסי. אני צריך דעות על החנות ובמיוחד אנשים שהיה להם ניסיון איתם. תודה רבה!:]

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  12. Started by ranhap,

מה דעתכם פרטים כלליים זכרון: 2048MB DDR2 סוג סוללות: 6cell Lithium-Ion דיסק קשיח: 5400Rpm 160GB מערכת הפעלה: Windows VISTA Premium קורא כרטיסי זכרון: 5in1 מהירות מעבד: 1.8Ghz כרטיס קול: כולל רמקולים ומיקרופון משולב כרטיס מסך: ATI Radeon X1100 מצלמה מובנית: Acer Orbicam 0.3MP צורב: DVD super multi DVD Dual Layer כרטיס רשת: משולב 10/100 תומך 802.11b/g גודל מסך באינץ': 15.4 מעבד: AMD Turion 64 X2 TL56 מחשב acer aspire 5104 נמכר בערך ב 5000 שח הם יש מחשב בערך באותו מחיר +- 500 שח יתקבלו בברכה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  13. שלום לכולם, [עריכה: איך זה? MSI B75MA-E33 ] הלוח מיועד למחשב לאישה מבוגרת שכרגע יש לה מסך VGA ומחשב AMD סמפרון חלש. אני רוצה DVI כי המסך ישן וכנראה יצטרך החלפה בשנים הקרובות ואני צופה שיהיה קשה להשיג עוד מסך VGA. העדפה ל- Panther Point מגבלות: צריך לתמוך במעבד 3220 i3 מינימום 2 חיבורי SATA, לדיסק קשיח וכונן אופטי. 2 חריצי זכרון. אין ממש צורך ב USB 3, Sata 3 אבל כמובן שזה בגדר יתרון. אבל עדיף מחיר זול. תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  14. Started by Osher Cohen,

מחפש מחשב נייד לשימוש עצמי ללימודים סרטים וכו..שיהיה מחשב טוב. בתקצחב של 2000 עד 2500

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by amisha,

רציתי לדעת אם יש מחשבים ניידים עם הפורט המקבילי \טורי כיום ?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  16. אני מחפש מחשב כמה שיותר זול, אבל שיהיה יציב נפשית ובעל אורך חיים של יותר מ-3-4 שנים. המחשב הוא לשימושי אופיס, קצת סרטים וקצת גרפיקה דו-מימדית (פוטושופ). אני חושב אולי להוסיף כ.מסך, אבל להישאר במסגרת התקציב של עד 1600 ש"ח... מה דעתכם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_340&products_id=10016 תודה!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  17. אשמח לשמוע דיעות. אין לי אפילו מידע מבוסס מה הבשורות שאמור להביא המעבד החדש של AMD. אני רק מצפה, שיוכרז במרץ, יגיע כעבור חודש/חדשיים לארץ ועד שיגיעו כלל הלוחות והמעבדים סביר שהמתנה תהייה לקיץ. בשלב זה, כבר נדע אולי מה הספק הצפוי אבל לא נדע אם הוא עומד בספק ו/או על באגים וקטסטרופות שעלולים להופיע. מצד אחד, אני יכול להמתין. אבל מצד שני, אני ממש לא בטוח למה אני ממתין. הוא יכול להוזיל מעט רכישה, יכול להוזיל את הפלטפורמה של אינטל, יכול להביא בשורות בכל הנוגע לביצועים. אבל יכול להיות שדבר מזה לא יתממש בפועל. אשמח לשמוע דיעות. בנוסף, אם למישהו יש הערכות זמנים מבוססות על ניסיון העבר (מתי הצפי להיות בארץ עם כל הפריפריה הנדרשת),…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by sagi_10,

אני מחפש מפרט : דרישות מנימום: בלי תוספת קירורamd 64 bit 3200 sata 2 160 gb 2x512 ram צורב דיוידי כונן תקליטונים ספק כוח לא גנרי 350 וואט +- geforce 6600gt בלי מארז מסך מיקלדת וכאלה ב4400 שח

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, מפאת חוסר מקום אני מעוניין במחשב "טוב" עם מארז HTPC לצרכים משרדיים, לפי השאלון הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? משרדי, ניגון תכני FHD, גלישה וכן הצגה על שני מסכים (אחד מחשב DVI והשני מסך טלוויזיה HDMI). 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא , גם לא מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 ? 8 ומעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיפות ראשל"צ, אבל אפשר תל-אביב . 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3 , מעבד i5 עליו כרטיס גרפי אנטגרלי INTEL HD4000, צורב DVD, זכרון 8GB מהיר (1600), דיסק 1 טרה (עדיפות ל 2.5…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  20. שלום אני מחפש מחשב נייד לשימוש אישי ומעט גיימניג. אני משחק בסימולטורים. לא איזשהו גיימר רציני. אני יודע מה המפרט שאני רוצה. יש לי יותר קושי בלמצוא אותו, מאחר שהמבחר הוא פשוט מטורף ואני מאבד את עצמי. השאיפה היא להזמין באמזון או באי ביי לכתובת של מלון של חבר בארהב והוא יביא אותו לארץ. אני אשמח לקישורים שיובילו אותי לקנייה. זה בעצם מה שאני צריך. אני די נעול על דל. יש לי דל ווסטרו 8 שנים והוא עושה אחלה עבודה. נראה לי מחשב מסדרת אינספירון יעשה את העבודה מסך 15 אני מחפש I5 דור שבע. לפחות 8 גי'גה ראם. כרטיס מסך ייעודי הארד דיסק SSD לא הייבריד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 850$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. היי, אני מחפש מחשב נייד חדש (לא בשבילי..) שיחליף את ה-DELL LATITUDE. חשוב שהביצועים שלו יהיו סבירים ושלא יהיה כבד מדי, הוא הולך להיסחב כל יום ממקום למקום. אין חשיבות למשחקים. יש צורך בזמן סוללה טוב. תקציב: 7,000 ש"ח. אני יודע שזה דיי כללי, תנו לי בבקשה כל מיני אפשרויות מתאימות (בגדלים שונים וכו'), ואני אעביר את זה הלאה. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום רב! יש לי DELL 1545 חדש עם Vista home premium x64 הוא עובד בסדר רק משהו אחד נורא מעצבן. על כפתורי ה F יש כפתורי קיצור כגון הווליום, רשת אלחוטית, וכדומה. בלחיצה על הכפתור מתבצע הקיצור וכדי להשתמש בכפתורי ה F צריך ללחוץ על כפתור ה Fn. ההפך מהסטנדרט שאני מכיר בכל המחשבים. זה נורא מעצבן כיון שאני מרבה להשתמש בקיצורים של ה F, רק תחשבו שכדי לצאת מחלון צריך ללחוץ Fn+Alt+F4 אשמח מאד אם ידוע למישהו על אופציה או תוכנה כלשהי ההופכת את הקיצורים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל וטיפה יותר אבל רק אם זה תוספת חשובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, עבודה משרדית, תכנות, סרטים, שימוש בתוכנות וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות ו-IDE'S באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by trxman,

אהלן כולם תשמעו, אני צריך את עזרתכם. התקציב בעיקרון הוגדר כ"כמה שפחות", אז קבעתי כרגע עד חמש אלף. המחשב מיועד למשחקים. המסך שהחבר החליט הוא Samsung 931BW , בערך 1500 ש"ח מה שאומר 3500 ש"ח , חריגה תתאפשר . הוא נתן לי מפרט אבל המפרט נראה לי לא ממש מאוזן: קונרו 6600 כ.מסך - 8600GT 2gb kingston 250 hd לוח אם לא זוכר בדיוק, עם צ'יפסט 965 - עוד נקודה להתלבטות, האם כדאי P35? אני חושב כדאי לעלות בכ.מסך ולהוריד במעבד לא? אממ גם צורב לא לשכוח :ס לפעמים שוכחים : תודה רבה על עזרתכם!

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  25. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q ¤623 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-5-15 Titanium ¤620 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2T800C44GK כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤920 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV440 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA II ¤362 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SAGITTA2 ספק כח Corsair CMPSU-550…

• 5 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.