עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lalamor1234,

שלום, יש לי מסך 22 אינץ', ואני מעוניין במפרט לגיימר, שיעלה משחקים על הכי גבוה. ללא ספק כח, עם אפשרות לקנות כרטיס מסך מחו"ל במידה ובארץ יקר מדי. חשוב: 4GB זכרון G.SKILL, הארד דיסק 1TB, קירור טוב למעבד ו-I5\AMD הכי משוכלל. *מעוניין לשמוע הצעות עם כרטיס מסך, אך ללא ספק. הספק שיש ברשותי הוא 750W Crossair בנוסף, מארז ולוח אם מתאים, כמובן. ללא צורב וציוד היקפי.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by UBS,

שלום , רציתי לדעת איך הספקים של TAGAN האם הם טובים ? כי אני רוצה לקנות ספק חדש ובפנדס אמרו לי שהספקים של OCZ הם מבפנים TAGAN תודה מראש

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  3. שלום רב, בניתי לי מפרט מחשב מאמזון, אשמח לדעת האם הרכיבים שבחרתי מתאימים זה לזה. המחשב מיועד בעיקר לשימושים יומיומיים רגילים, כגון: אופיס, יוטיוב, גלישה עם 8-9 לשוניות במקביל, צפייה בסרטים וכו'. כמו כן, יש לי כוונות להשתמש בו לצורך עריכה מוזיקלית, אני כרגע מתחיל ולכן הדרישות שלי הן מאד מינימליות אך ארצה להריץ עליו תוכנות לעריכה מוזיקלית ברמה מקצועית. במחשב הנוכחי יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 210, שאעביר למחשב החדש. (כאמור, המחשב לא מיועד למשחקים כלל) אשמח לדעת האם הרכיבים שבחרתי מומלצים (בחרתי על סמך ביקורות באמזון בעיקר, אינני מבין גדול בתחום) ומתאימים האחד לשני, ויתנו מענה לצרכיי, כמובן עם דגש על העריכה המוזיקלית שהיא מצריכה מפרט י…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by aviv00,

אוקי אז כמה שאלות 1. האם בכלל שווה לי למכור את המחשב שלי ולקנות I7 מבחינת ביצועים שאני לוקח בחשבון שאני קונה יד שנייה ולא מהחנות 2. כמה המחשב מפרט שלי שווה בלי מסך

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  5. פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד אז אני מצטער אם חלק מהדברים לא מובנים ואם תוכלו לכוון אותי לקנייה טובה אני אשמח! פתחתי אשכול שבוע שעבר אבל זה לא רלוונטי, אני קונה מחשב לעצמי בסוף ולא לאחותי. אני מחפש מחשב "מוכח" ונוח, שיהיה מהיר יציב וטוב. שיהיה לו חיבור hdmi שיעבור לLCD זה חובה. אני רוצה שיהיה לו 4 ג'יגה זיכרון שיהיה מהיר. ווינדוס מותקן עם המחשב זה גם חובה, לפי מה שאני מבין ווינדוס 7 הוא הכי טוב היום. מצלמה לא מעניין אותי. התקציב שלי זה 3000 , סתם אני זורק 3000 אם זה מצריך עוד עלייה במחיר בשביל משו איכותי אין לי בעיה להוסיף. תודה!

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  6. מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪713 לוח אם: Gigabyte GA-M68MT-S2P כמות: 1 - מחיר: ₪246 מארז: Thermaltake V3 X2 120MM + Seasonic 500W SS-500ES- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪470 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪101 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪444 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪799 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK כמות: 1 - מחיר: 99₪ סה"כ:₪2872 המפרט שווה את המחיר? הוא יהיה מסוגל להריץ את …

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  7. שלום חברים וחברות, יש לי כסף ב Paypal אני מודע לעובדה שאפשר למשוך אותו ולקנות מחשב בארץ אבל אולי עדיף להשאיר אותו שם ולהזמין מחול? בעקרון אני מחפש מפרט הכי טוב שאפשר להכניס בסכום הנ"ל ללא מסך או הארדיסק. בעקרון יש לי כרגע AMD Athelon 2500 / epox rda3+ ומארז של Compucase אולי אפשר למכור את זה יד שניה ולהגדיל את התקציב... הכי חשוב זה כמובן כרטיס מסך , לא חובב גדול של Nvidia ... תודה רבה לעוזרים! ואם צריך עוד פרטים שלא כללתי אני אשמח לכלול בהמשך.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  8. מישהו הציע לי את המחשב הזה: Dell Inspiron e1505 עוד לא ידוע מחיר, בסביבות 3000 שקל. זה המפרט שלו: Intel Core 2 Duo Processor T7200 at 2.0 GHz per core. 15.4" Ultrasharp WSXGA+ display with TrueLife 1GB DDR2 667MHz RAM in dual channel mode ATI X1400 256MB graphics card 120GB 5400RPM SATA Hard Drive 8X DVD +/- dual layer recorder 9-cell lithium-ion battery Microsoft Windows XP Media Center Edition Dell Wireless 1500 (802.11n) וקישור לאתר: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3137&review=Dell+Inspiron+6400 שווה לי לקנות יד שניה בכלל??? זה מחשב טוב??? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  9. ערב טוב אני מעוניין לקנות מחשב לעסק שכבר נפתח (חנות בגדים) הצורך שלי זה אינטרנט ומלאי בחנות ושלא יהיה ישן מידיי אין לי בעיה גם עם יד שניה רק שההבנה שלי בניידים מעט נמוכה הייתי מעוניין שתיעצו לי ....... על סוגים מסויימים תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  10. שלום אני צריך מפרט למשחקים עד 2500 ש"ח ללא OC אזור השרון(ksp רעננה מעולה לי..) תודה. ללא כל ציוד הקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים) או וינדוס תודה רבה. (אם ישאר כסף ואני לא מאמין שישאר אפשר להכניס צורב\dvd)

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by idanduel,

מטרת המחשב הוא לא רק אבל בעיקר למשחקים. מה אומרים? מעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray ₪938 קירור למעבד Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only ₪115 לוח אםGigabyte GA-Z68A-D3H-B31 ₪651 מארזLancool Midi Tower PC-K62R1 Dragonlord Red - בקניית מחשב חדש בלבד ₪499 ספק כוח Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד ₪370 זיכרוןCorsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-13332 ₪121 X2 קשיח למחשב שולחניSamsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F31 ₪527 כרטיס מסך Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדש בלבד ₪1089 2X כונן אופטיSONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK1 ₪97 סה"כ:₪5617

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  12. חבר שלי רוצה ליקנות מחשב בסכום 2K, הוא רוצה מחשב עם: מעבד, לוח אם, מארז, ספק כוח, זיכרון, דיסק קשיח. יש לו כרטיס מסך כבר. תודה לכול העוזרים!!

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by ofir1992,

שלום. רציתי לברר אם יש אפשרות לחבר בדרך כלשהי מעבד\כרטיס מסך חיצוני למחשב הנייד. לדוגמה, כרטיס מסך שנועד למחשב נייח, האם יש דרך לחבר אותו למחשב הנייד ללא הלחמה?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  14. שלום, אני מחפש מחשב לצרכים המפורטים בכותרת בתקציב 3000 שח. ראוי לציין כי התקציב גמיש - כלומר אם להוסיף 500-1000 שח יתן שיפור משמעותי אז ניתן, ואם מחשב ב-2500 יתן מענה מוחלט לצרכים אז אין צורך לנצל את מלוא התקציב. אין צורך בציוד היקפי. במידה וצריך כרטיס מסך (הכוונה לכרטיס שהוא לא on board) אז עדיפות לכרטיס שהוא לא reference design. לא מתוכנן אובר קלוק. כמו כן המחשב לא יהיה בחדר שינה כך שאין צורך לשים דגש מיוחד על שקט. עדיפות למארז פשוט - בלי אורות. תודה.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לראות סרטים HD ולגלוש באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

16. Started by bar.beker,

היי אז מתחיל בעוד שלושה שבועות את לימודי לתואר הנדסת חמשל ואני מתכוון להתחדש בלפטופ, כאשר התקציב שלי עומד על כ- 3.5k כרגע אני מתלבט בין שלושה דגמים אפשריים: אז הדגמים הם: ASUS k55a i5-3210M HD 4000 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20413 dell inspiron 5520 in-rd33-6121 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20403 dell vostro 3560 i5-3210M hd4000 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20570 * מטרות המחשב? צרכי תכנות במסגרת התואר, עבודה עם ישומי אופיס, גלישה באינטרנט ויתכן צפייה בסרטים מפעם לפעם * גודל המסך? 15.6' - המחשב ישמש אותי בעיקר בבית ועל כן הן המשקל והן חיי הסוללה פחות משמעותיים מבחינתי * משקל רצוי? לא רלוונטי כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגד…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by izikjzi,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש משרדי (אופיס, גלישה) ומשחקים מה שאני אוכל להריץ במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אני לא צריך צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? פשוט שלא יהיה רועש 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גר…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הסוגים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינצ' לא יודע מה הרזולוציה הטבעית אבל היא לא גבוהה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by hadar1981,

החלטתי שאני מעדיפה לשדרג את המחשב, לפי המפרט שלי, האם מישהו מכם יכול להציע לי שידרוג בסביבות 2500-3000 ש"ח מ-KSP לא כולל עכבר,מקלדת,הארדיסקים ומסך המחשב הנוכחי עבד יפה מאוד עם תוכנות תלת מימד ואדובי תודה על העזרה המפרט הישן CPU Type: QuadCore Intel Core 2 Q9450, 2000 MHz (6 x 333) Motherboard : Gigabyte EP35C-DS3R Memory: Kingston 2G-UDIMM 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM x 2 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) Disk Drive : WDC WD2000JS-22MHB0 ATA Device Disk Drive : WDC WD5000KS-00MNB0 ATA Device CASE : THERMALTAKE CASE VD2000BNS MATRIX BLACK Monitor: SyncMaster T200HD samsung

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by matanefrat,

שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד של DELL 1520 אך שמעתי מחבר שלי שמתעסק במחשבים שאמר של DELL ישנם הרבה בעיות במחשבים שלהם מצד שני אני רואה שבפורום הזה יש הרבה אנשים שממליצים על המחשב הנ"ל אז אני מעוניין לדעת האם במחשב הזה באמת טוב כמו שהוא או שכדאי לקנות אחד אחר ואם אתם לא ממליצים עליו, אז איזה מחשב חדש אפשר לקנות בסביבות ב-6000 שקל, עם מעבדי santa rosa החדשים (ראיתי גם מחשב של LG E500-S.AP3DE http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=E500-S-AP3DE&Cat2Cat1ID=7235&Cat2ID=9792&aff=Zap〈=he וגם מחשב של HP DV6515EJ http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1355 האם אתם ממליצים עליהם במקום???) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by Aner,

שהוא לא 10 דרישות - אופיס עם 3 טאבי פיירפוקס וסדרה ברקע

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  22. Started by Ninfo,

שלום! רוב הזמן אני לא נמצא בבית וחשבתי לעצמי אם אני קונה מחשב למה שזה לא יהיה נייד?? אני יודע שזה לא נוח לשחק במשחקים אבל עדיף לשחק אותם איכשהו מאשר לא לשחק בכלל =\ 1. מה התקציב? 7,000 ש"ח, אם ממש נחוץ אז חריגה עד 500 ש"ח. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב הוא למשחקים כבדים, צפיה בסרטים, אינטרנט, הורדות. 3. גודל המסך? כמה שיותר גדול =] 4. משקל רצוי? כמה שיותר של =] 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי זמן סולה ארוך כי כשמשחקים במשחקים לא מרגישים את הזמן.. וחוץ מזה אני בקושי בבית אז זה אמור להספיק לי לכל היום. 6. יציאות מיוחדות? עכבר, מקלדת, רמקולים, מקרופון.. …

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by Yonatan-A,

שלום. מכיוון והמחשב הישן שלי על סף מוות, אני זקוק למחשב חדש. אני משתמש בו בעיקר לאינטרנט, סרטים, ועבודה, ולא למשחקים, ולכן אני לא צריך איזשהו כרטיס מסך מפוצץ. אני לא צריך: עכבר, מקלדת ורמקולים. מסך כן. תודה רבה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  24. ראשית כבוד על האתר.. לא מבין במחשבים.. עכשיו קצת יותר.. אני מחפש מחשב למעצבים... ז'' א תוכנות גראפיות.. פוטושופ /אילוסטרייטור /רינדור אני אומן שמצייר פרטים מאוד קטן בראפידוגראפ.. רוצה לסרוק ולשפר את הציורים בתכונות ( למכירה באינטרנט..) באופן כללי מחפש משהו שאוכל לפתח את יכולות הציור שלי... (אולי מסך מגע שמתאים לעט? אבל אז צריך מסך ועט ממש מקצועי אם קיים כזה בכלל.. מדובר על קווים ומרווחים מילימטרים...) כמו כן חשבתי אולי להתחיל לעשות מוסיקה אלקטרונית... אז שתהיה האופציה.. (הבנתי שכ. קול אני קונה חיצונית...) בגדול אולי גם שיתאים לתוכנות תלת ממד...(לא חובה) בקיצור אני רוצה משהו טוב... בעיקר לדרכים ( עובר ממקום למקום פחות עובד על הסוללה)... שיהיה נעים לעבודה... ג…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  25. אני צריך מפרט לסבתא שלי... היא צריכה מחשב מאוד פשוט - לעבודות משרדיות מאוד פשוטות (WORD) , טיפה מוזיקה , טיפה תמונות וקריאת מיילים. +מסך (19 - מסך סביר יספיק) איזה מחשב שמתאים למטרות שהזכרתי למעלה אפשר לקנות בתקציב של 1800 שקל? *חייב להיות בKSP , אל תשאלו... (היא כבר שילמה להם.... , כן אני יודע |: )

• 5 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים