ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח ללא מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גיימינג ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - מחשב ביתי למשחקים וצפייה בסרטים ושימוש כללי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע המסך הוא מסך CRT עם 17 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי אסטרטגיה ומשחקים מקוונים בעיקר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך …
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב ב 3.5 יש לו זיכרון Corsair 1x4GB DDR3 1600MHZ Vengeance Edition CL9-9-9-24 מהמחשב הקודם וגם צורב של LG ועוד הארדדיסק אני המלצתי לו על המפרט הזה: מKSP (ראשון/חולון/דיזינגוף) Intel i5-3470 Tray 3.2Ghz 6mb cache 890 MSI ZH77A-G43 LGA1155 500 Corsair 1x4GB DDR3 1600MHZ Vengeance Edition CL9-9-9-24 160 Zotac GTX650 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 590 Scythe Katana 4 130 ספק כוח SeaSonic SSP-550RT 550W Gold Active PFC 360 Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 385 מארז Sharkoon VS3-S - צבע שחור 165 Scythe GlideStream 14cm Fan 1200RPM (side) 55 Zalman ZM-F2 Plus 92mm Silent Case Fan(rear) 36 = 3271 יש הנחה במזומן יש דגמים יות…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12k+1k 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד ועריכה קלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב יחסית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לכלול ווינדוס 10 …
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול לעצור לי בבניית מפרט מחשב מאילת, מתכוון בסוף החודש לקנות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 5500 באילת, יכול לחרוג עד 6000 אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה לי מה הגודל, אם …
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המפרט הבא דרך TMS ורציתי לדעת מה דעתכם עליו עבור גיימינג ועריכת וידאו ברמה חצי מקצועית. התקציב שלי היה עד 4000 שקל אבל חרגתי ממנו קצת בשביל לשדרג את כרטיס המסך. איך זה נראה? מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪581 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪299 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪157 קשיח …
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן שלי התחיל קצת לעשות פדיחות לאחרונה וכבר עברו איזה 5-6 שנים מאז שקניתי אותו, ועכשיו שאני משתחרר ומתכוון לעבוד חשבתי לשלוף איזשהו חיסכון שהיה לי ולהתפנק במחשב חדש. 1. התקציב הוא עד 3500 ש"ח. א) מעדיף לחסוך כמה שיותר שיעלה אפילו פחות מהתקציב (קראו בהמשך) ב) 4000 זו החריגה, אין יותר מזה. גם לא רואה סיבה שיגיע לסכום כזה. 2. סרטים, אינטרנט וגיימינג. ב) אססינס קריד, דרגון אייג', ביושוק. משחקים עדכניים. כרגע ברזולוציה של 1050X1680 עם מסך 22", אבל ייתכן שאקנה מסך חדש שאיתו תעלה גם הרזולוציה. מעדיף הגדרות גרפיות כמה שיותר גבוהות, אבל כל עוד זה במסגרת התקציב. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. יש כמה רכיבים שיתכן ואין צורך, קראו בהמשך. 5. שקט מאוד חשוב (9-1…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן להוסיף עוד 2000 שקל רק במקרה של שיפור משמעותי באמת! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , מידול וגרפיקה ב3D , תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) : Unity 3D, Blender, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty, Assasins' Creed ומשחקים כבדים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בהתאם למסך …
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן להוסיף עוד 2000 שקל רק במקרה של שיפור משמעותי באמת! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , מידול וגרפיקה ב3D , תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) : Unity 3D, Blender, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty, Assasins' Creed ומשחקים כבדים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בהתאם למסך …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי אופציה לקנות כרטיס מסך Radeon HD 6950 ב-300 ש"ח מחבר (המחיר סביר?) ולהעביר אותו למחשב שלי. אם אני עושה את זה, יהיה לי HD 6870 פנוי. איך אני יכול להשמיש אותו במחיר הכי נמוך, אבל שייתן ביצועים סבירים (כולל מסך, רמקולים, ומקלדת ועכבר זולים)? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).csgo gta v watch dogs shadows of mordor thw witcher 3 הרשולוציה הטבעית של המסך 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וברכה, בבירור שעשיתי בפורום כרטיסי מסך יעצו לי לפתוח פה אשכול מסודר על המפרט כולו ולקבל המלצות וחוות דעת. ובכן; אני עומד לקנות מחשב נייח (אחרי חמש שנים עם אותו מחשב נייד, כפרה עליו) כאשר החשיבה העיקרית היא גיימינג איכותי ורלוונטיות ביצועית לכ-6 שנים קדימה. אין שום כוונה לבצע OC כיוון שאין לי נסיון ואני לא שש להתחיל עם חומרה בשווי אלפי שקלים (: . מתוך מחשבה על שימוש שנים קדימה אשמח לקבל חוות דעת על החלקים והמלצות לגבי תוספות אפשריות, שדרוגים או אפילו שנמוכים. מכיוון שאיני מבין יותר מדיי ברכיבי אוורור וקירור אשמח לשמוע המלצות גם בנושא: הערה: את רכיבי אינטל (מעבד, לוח אם ודיסק SSD) אני מקבל בהנחה משמעותית וככל הנראה לא אחליף אותם ברכיבים אחרים מעבד Intel 2nd Generation…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם זה לא ישפיע על הביצועים אז אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 1,rainbow 6,cs-go,star wars:battlefront 2 ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך benq xl2411z עם רזולוציה מקסימאלית של 1920X1080 בגודל של …
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר):5200 + מסך של DELL P2416D • חריגה מקסימלית מהתקציב:5500 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:אוברווץ, באטלפיד 1 , GTA V , מיינקראפט עם חברים ועוד הרבה • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) שימו במפרט מארז VSP 5000 , שמעתי שהוא טוב , או כל מארז אחרר שהוא שקט ובהתאם לתק…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כמה שיותר זול שיעמוד בדרישות יותר טוב -שימושי המחשב- משחקים, גרפיקה, עריכה משחקים- call of duty 6 , battle field bad company 2, crysis2, just cause 2 על בסיס יומי תוכנות- פוטושופ(תדיר), 3ds max(מזדמן), zbrush(מזדמן), avid(מזדמן) -אני בעיקרון רוצה שהמשחקים יוכלו לרוץ חלק על רזולוציה גבוהה אבל אם רק חלקם יוכלו לרוץ חלק על רזולוציה גבוהה וכל השאר כמעט על גבוהה אני אסתפק בזה.(כמה שיותר גבוהה וחלק יותר טוב). -המסך לא כלול במפרט המסך ככל הנראה יהיה מסך טלוויזיה 32 אינץ' hd ready רזולוציה 1366X768 לא בטוח לגבי איזו רזולוציה כי אני לא בטוח ב100 אחוז באיזה טלוויזהי אבל הגודל יהיה או 32 או 26. רוב הסיכויים טלוויזיה 32. אין צורך בציוד היקפי. החשיבות השקט של המפרט 6. לא מתוכנן אוברק…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS BF3 FIFA 13 COD בעקרון אני אשחק כמעט בכל המשחקים החדשים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 למטרת כרטיס מסך שיינצח CF 280X 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד ושימוש בריבוי מערכות הפעלה בתוכנה VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב BF4 SHADOW OF MORDOR SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1200 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב הזמן משחקים, לפעמים עבודות(תכנות או סתם שטויות). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf4,watch dogs,the division ועוד טובים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 61 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 7300 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אותו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The witcher 3, battlefield 4, archage, shadow of mordor, metro last light -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- גבוהות מאוד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 30 תגובות
- 6.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ובכן, אני מחפש מפרט למחשב גיימינג כבד. שיוכל להריץ לי משחקים כמו BulletStorm, Crysis 2 בכייף ובקלות, וכמובן משחקים שיצאו בעתיד הרחוק. יש לי העדפה לכרטיסי מסך של ATI, עקב חוויות גרועות עם Nvidia, אבל מה שתשימו יעבוד. אני לא מבין גדול ב OC, אבל אם זה יהיה פשוט מספיק, או מישהו מהחנות יוכל לעשות את זה בשבילי, יהיה מעולה. יש לי כבר מסך Dell U2311H. 1080p כמו כן אני לא צריך כונן קשיח, יש לי 1TB של סמסונג. למרות שאפשר להוסיף כונן SSD להריץ עליו את המערכת הפעלה, אם נשאר תקציב עודף. חשוב מאוד: שיהיה ספק מודולרי, נמאס לי מהכבלים. ושיהיה מארז גדול ומאוורר. חנות באזור ראשון לציון/תל-אביב. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיקרון אני צריך מחשב שיריץ את המשחקים העכשווים כמו CRYSIS בלי לעשות בעיות, המחשב אמור להיות כולל מסך+עכבר+מקלדת ( לא אלחוטיים) +צורב DVD חובה כונן קשיח - 320GB התקציב 4000 שקלים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לא חובה לחסוך אבל אם אפשר אז למה לא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג כלל אלא אם כן יהיה פספוס רציני ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - שימוש תדיר לגיימינג ולצפייה בסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - לכלל המשחקים בשוק, שיפעיל את כולם באיכות הטובה ביותר שהתקציב מרשה. אם צריך לתת דגש אז שיפעיל את SC2 הכי טוב (ואני יודע שמדובר במשחק קל יחסית אז אל תתנו להערה זו חשיבות גדולה מדי). * לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט, צפייה בתכנים 1080P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שאמורים לצאת כדוגמת GTA ו call of duty החדשים ומשחקי רשת כגון company of heroes 2 ודומים לו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). , 23 או 24" 1920X…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, וכל משחק כבד בשנים בקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אם תוכלו להציע לי בבקשה מפרט שיענה על הדרישות של אחי למחשב גיימינג איכותי ביותר: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-7000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 0 מקום. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים שמאפיינים גיימרים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ברצוני לקבל בתו…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום . מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, מקסימום 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימושים רגילים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).עדיפות 21.5 לFULLHD , אפשר גם יותר קטן אם נחוץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר בהתאם לתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך ורמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-