ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מה האופציות? אני רוצה שיחזיק לפחות 9 שעות ושיהיה מחברה אמינה מה הכי מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי המליצו לי לבוא לפה כדי לקבל הצעות למחשב נייד, אמרו שאתם אחלה חברה אז ככה: 1. תקציב: 3 אלף. 2. מטרות המחשב: כתיבת מסמכים (שאופיס יעבוד עליו...), כתיבת קודים של תכנות (ככה שצריך שתוכנות כמו IDE וקומפילרים יעבדו עליו), שאני אוכל להתקין עליו שרת (לבדיקת קודים של אינטרנט, לא מעבר לזה). בכלל אין צורך במשחקים. 3. גודל המסך: לא חשוב. 4. משקל רצוי: בעקרון לא חשוב, אבל כמה שיותר קל יותר טוב. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף, לא חובה. 6. יציאות מיוחדות: ממש אין לי מושג, שיהיה USB מספיק לי. 7. בלוטות: אין צורך. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח: 40 גיגה נראה לי =פ 9. צורב DVD? : אין צורך. כלומר, שיקרא DVD, אבל לא צריך לצרוב. 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. 7. האם יש …
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD החדש, HITMAN החדש, FAR CRY 3, NFS , ועוד מחשקים שיבואו בעתיד כמו SPLINTER CELL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
המטרה היא שהמחשב יהיה מרכז הבידור בבית הדרישות שלי הן כאלה: ניגון קבצי H264 ב-1080P באופן חלק יציאת קול 7.1 דיגיטלית/אופטית כרטיס מסך היכול להוציא 2 רזולוציות שונות בו זמנית, 1080X1920למקרן ו-1024X1280 למסך lcd נוסף כרטיס טלוויזיה איכותי לפחות 500GB לאיכסון סט של עכבר ומקלדת אלחוטים מארז פשוט - המחשב לא יראה לעין, אבל רצוי שיהיה די שקט המחשב ישמש אך ורק לניגון והורדת סרטים ב-FHD, הקלטות וצפייה דרך כרטיס הטלוויזיה, גלישה באינטרנט והרצה של ויסטה אני לא גיימר ולא משחק כלל משחקים במחשב התקציב הוא כ-6000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה, אין צורך במסך אשמח גם להמלצות על חנות זולה ואמינה תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
1. מה התקציב? כ-4,000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עיצוב גרפי (פוטושופ,פריהנד וכו'), סטודנטית 3. גודל המסך? נראה לי ש-15" זה גדול וכבד מדיי..לא? יש ניידים עם מסך 14" שנכנסים בתקציב? 4. משקל רצוי? the lower the better מן הסתם.. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 6. יציאות מיוחדות? לא ממש קריטי 7. בלוטות? לא ממש קריטי 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא ממש קריטי 9. צורב DVD? לא ממש קריטי 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא ממש תודה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
למה אתם לא ממליצים פה על מחשבי SONY ? הם אחלה מחשבים עם טווח קליטה ב wireless הרבה יותר גדולה משל HP בוודאות
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני מחפש אתר נורמלי שאפשר למיין בו על פי נתונים קצת פחות נפוצים: USB 3.0 מסך מט מקלדת מלאה המלצה על דגם (2000-3000 ש"ח) יכולה להיות פתרון טוב גם... דרישות: 15.6' USB 3 מערכת הפעלה מסך מט מקלדת מלאה (כולל המקלדת הנומרית) ומעבד i3 זמן סוללה יהווה יתרון ניכר אך לא נדרש
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3052&CatCode= הכרטיס מסך אני אחליף ל4870 או 4890
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מחשב HTPC + מסך 22" עד 4000 שקל המחשב ישמש לצפייה ב-TV ולכן חשוב שהיה בו כרטיס TV ודיסק קשיח גדול בשביל הקלטה ושמירת סרטים ומוסיקה אם המסך לא עם רמקולים מובנים אז תוסיפו רמקולים 2.1 לא משנה איזה
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
דגם 5730Z הסוללה נגמרה פעם ראשונה תוך כדי שאני מתקין את ה-XP. ועכשיו אחרי הטענה וכיוונון ההגדות למינימום צריכה, הבטרייה ב100% והוא אומר כי יש לו עוד שעתיים ו40 דקות עד שתגמר . במפרט רשום שחיי סוללה בין שלוש לשלוש וחצי. האם למישהו יש את אותה בעיה ? או רעיון כלשהו?
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי התנוון וסגר כבר 3 שנים, והחלטתי להתפנק ולקנות מחשב חדש שישרת אותי נאמנה למשך שנים. ביום שישי ביקשתי המלצות, וסוף סוף סיימתי להרכיב את המחשב והוא לקראת הזמנה. המפרט יצא קצת יקר, אך אוכל לעמוד בו ואשמח לשמוע את דעתכם לשיפורים שעוד צריך לבצע בו. המחשב ישמש אותי להמון גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה(והרבה) מהמחשב, משחקי רשת וצפייה בסרטים. המפרט הורכב בTMS, למעט 2 החלקים האחרונים שנמצאים בSkypc וpandas (בהתאמה) מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 כמות: 1 - מחיר: ¤1644 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤634 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 4…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה כמה שיותר קרוב למפרט הבא: ארץ בו המחשב נמצא: ישראל. שפת המקלדת ומערכת ההפעלה: עברית ואנגלית. גודל מסך: 13 - 16 אינצ'. משקל: לא משנה. זמן סוללה: שאשתמש במחשב מינימום 4 שעות ברצף. צורך ביציאות מיוחדות: VGA חיבור למסך חיצוני, HDMI, ExpressCard 34mm Slot, חיבור לרשת RJ-45, חיבור חשמל, חיבור לאוזניות ומיקרופון, 2 כניסות USB 2 (מומלץ 2 כניסות), 2 כניסות USB 3 (מומלץ 2 כניסות), כניסת eSATA/USB2 Combo. שן כחולה (בלוטות'): כן מומלץ Bluetooth v3.0 Combo Card. דיסק קשיח: מינימום 500 GB. …
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
המפרט שלי רשום בצד אבל אני ארשום אותו פה שוב לעצלנים P4 3.0Ghz Prescott - כן אני יודע... R9800Pro - הבעיה העיקרית שלי איתו זה שאי אפשר להריץ עליו משחקי SM3.0 גם לא כבדים כמו PES2008 וכן הוא קצת חלש כבר. 2 סטיקים של Geil Golden Dragon DDR400 - אם אני קונה עוד סטיק של 512 אני לא אוכל לעבוד ב- Dual Channel, שזה נראה לי לא נורא בפני עצמו אבל השאלה אם לעבוד עם 3 סטיקים יהיה יציב, ועוד מחברות שונות. לוח אם - AI7 - לוח מצוין. כונן קשיח - Maxtor 80GB. כבר הזמנתי WD3200AAKS מה שאני מעוניין לשדרג זה את הזכרון בעיקר, וגם את הכרטיס מסך - אבל פה ההתלבטות שלי. איזה כרטיס מסך, ל- AGP כמובן, כדאי לקנות היום רק בשביל להריץ משחקים בצורה סבירה עוד כמה חודשים. לא Crysis כמובן אבל Cal…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מחשב בסביבות ה2.5K (לא כולל כרטיס קול, אותו אקנה בנפרד) שימושים: - הקלטה ועיבוד מוזיקה (דורש פלייבק של כמה ערוצים במקביל להקלטת ערוץ או שניים בלי איחור, הפעלה של מספר פלאגינים במקביל וכו') בגדול מדובר על מולטיטאסקינג. - כמובן אינטרנט, וורד וצפייה מזדמנת בסרטים - משחקים לא מעניין אותי בכלל - OC - אם יש 2 מעבדים שבלי OC א' טוב מ-ב' ועם OC ב' טוב מ-א, אני מעדיף את א'. אם א' וב' זהים אני אקח את זה שנותן קלוק יותר גבוה. יאנו מעדיף מעבד שהוא חזק מראש וOC זה בונוס מבחינתי. צריך: 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרונות 4. HD 5. ספק תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לסגור ב3k ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? - גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כותרים כמו witcher 3. מקווה לfuture proof לכמה שנים לפחות ב1080p -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - נכון להיום 1080p. גם בתחום הזה אשמח לfuture proof. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - שלט xbox (או מקבילים לו) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - פירוט בהמשך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני,…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום!!!! רציתי לקנות נייד אך חשוב לי שאני יוכל להריץ עליו תוכנות כגון 3DSMAX AUTOCAD מה אני אמור לחפש כרטיס גרפי חזק \ מעבד\ זיכרון פנימי?? מה חשוב על מנת שהתוכנות ירוצו בצורה סבירה. האם למשל לנובו 3000 יוכל להריץ את התוכנות האלה או שעלי לחפש בכיוון אחר (אני מדבר על דגם שבו המעבד T2400 זיכרון פנימי 512 וכרטיס מסך G FORSE7300 ) זה מחשב שיש בו לדעתי מעבד חזק די זיכרון (האם צריך להרחיב) וכרטיס גרפי די חלש! בתודה מראש פבליק
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 1700 בדיוק ללא חריגה זה המקסימום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעקרון מחשב לחייל חוזר פעם בשבוע-שבועים לבית לגיימינג קל בינוני עד כמה שאפשר.... סרטים אינטרנט וכו'... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המח…
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
עדיף מחנויות בצפון כמו tmsfox, ivory, pandas, noacomp, trg וכו... ללא OC אגב מסך 22 אינץ. רזולוציה 1680x1050. תודה על כל התגובות.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות השבוע מחשב נייד של חברת דל בתקציב של 4000 שקלים, המחשב הוא לאינטרנט ולעבודות ואולי גם לקצת משחקים ולסרטים בHD. אני צריך בבקשה חוות דעת על החנות: www.compil.org.il וחוות דעת על המחשב נייד תודה רבה. http://www.compil.org.il/scripts/prodView.asp?idProduct=243#moreDetails
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
להלן המפרט המבוקש: 1. בטריה בעלת אורך זמן (3-4 שעות שזה גם הסטנדרט היום, לא?) 2. מסך קטן יחסית, לניידות מקסימלית 3. כרטיס מסך שיכול להריץ משחקי תלת מימד, אני חושב שמשהו בסיגנון של X1400 של Ati או משהו דומה, אפשר גם יותר חזק 4. 2 ג'יגה זיכרון ידוע לי שהפעלת מחשב בתלת מימד גורמת לו להתרוקן מהר יותר מהרגיל, אבל חשוב שכשהמחשב במצב חיסכון הוא יחזיק כמה שעות טובות. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500-4000 מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים ו סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך של Nvidia 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מפרט למחשב שמיועד לעבודה עם תוכנות גרפיות ותל מימד (psotoshop, solid works, 3d max) אשמח לשמוע עצות והמלצות. זיכרון 2 ג'יגה, מסך 19", geforce nvidia כרטיס מסך , Intel Core2 Duo E6300. צורב, יציאות usb קדמיות, מקלדת, הכל... אין לי מושג לגבי מארזים, מאווררים, פיצול זכרונות, זכרון ram ועוד כל מיני דברים. אשמח לשמוע המלצות למפרטים, עדיף עם קצת הסברים. ובמיוחד המלצות לחנות שתוכל להרכיב באמינות ולספק שירות במקרה הצורך באזור תל אביב והמרכז. המון תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה למפרט נוסף. אני אנסה לספק אינפורמציה בשיטה המומלצת ע"י הפורום. 1. מה התקציב המקסימלי? 2300 ש"ח, לא ניתן לחרוג, ועדיף לנצל את כל התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? מחשב ביתי. גלישה באינטרנט, עבודה עם תמונות דיגיטליות, מוסיקה, סרטים (לא סרטים כבדים), אופיס, חיבור המחשב למחשב שבעבודה עם שליטה מרחוק. 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ? כמובן שלא צריך כונן דיסקטים. מלבד זה צריך הכל, כולל צורב DVD (רגיל, לא צריך Blue Ray). 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם ומקווה שהיום עבר עליכם בקלות אני אשמח למפרט לפי הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 לא כולל ציוד היקפי, מקסימום מקסימלי - עדיף טיפה פחות. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? קולנוע-ביתי, צפיה ב-1080p בטלוויזיה 45+ אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר אלחוטיים, בסביבות (ולא יותר מ-) 100 ש"ח. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אממ... לא צריך מסך\רמקולים. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. אין. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בערך 6.5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש …
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-