עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני סטודנט שמחפש בין היתר מחשב שמסוגל גם לשרת אותי בצפייה של סרטי FHD על גבי LCD, ולאחרונה התחלתי לצלם וידאו אקסטרימי במצלמה למי שמכיר, GoPro HERO, הייתי רוצה שאוכל גם לערוך את הסרטים שאני מצלם על גבי המחשב, הסרטים מצולמים ב720P 30/60 fps. זה המחשב נייד הראשון שלי כך שאני לא יודע איזה פיצ'רים רצויים, סדר גודל של תקציב הוא 3K~. וחייב יציאת HDMI. תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by EG,

בבקשה מחפש נייד שיהיה לפחות: 3000 ש"ח אפשרית חריגה קלה 17 אינץ' Dell 256 ssd 8GB ram ווינדוס 10 מוכן פיקס אופיס מוכן פיקס לא מגע תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשרית חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא משחקים רציניים בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6.…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם! אני מעוניין במחשב חדש, שהפרמטר הכי חשוב לי בו מסיבות מסוימות הוא נפח הרד דיסק משני גדול, באיזור ה 2-3 טרה, מלבד ההרד דיסק העיקרי שלו (SSD 500 Giga?) זה הפרמטר העיקרי. כמובן שאשמח שיהיה לו כרטיס מסך שיאפשר משחקים עכשווים באיכות סבירה אבל החשוב כאמור הוא נפח האיחסון 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, מקווה שלא יהיה צורך לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מעט משחקים, בעיקר סטרימינג עבודה ואיחסון קבצים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט…

4. Started by איציק כהן,

חברה אני משתגע מהכרטיס מסך הדפוק הזה של אינטל אין מצב לחבר משהו חיצוני כדי שמשחקים יעבדו טוב או כל פיתרון אחר למה מי שקונה נייד צריך לסבול מהכרטיס מסך של אינטל

5. Started by freidkin.gilad,

אני צריך מחשב חדש אז הרכבתי מפרט. אתם יכולים להגיד לי אם הכל מתאים אחד לשני (למשל שהמעבד לא יגביל את הכ מסך) במפרט ואולי איפה אני יכול לקנות את אותו הדבר ביותר זול? מפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/ct8qareu

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  6. Started by lsshay,

מה דעתכם? השיקולים בעד: מקום פיזי מצומצם מאד שימושי המחשב: ביתי פשוט(אופיס) +עריכת סרטים ותמונות+צפיה ישירה על מסך TV גדול http://www.cnet.com/2748-32333_1-1186.html?tag=nl.e794

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין במפרט למחשב שישומש לאופיס ואינטרנט בעיקר. אין צורך בכרטיס מסך, אני לוקח כרטיס מסך GeForce 6800GS שקיים אצלי כבר (PCI-E). בקשה מיוחדת: כולל מסך דק "19. דיי גמיש במחיר. חשוב שהמחשב יחזיק מעמד בערך 5 שנים לעבודות אופיס ואינטרנט ותוכנות לא כבדות במיוחד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  8. Started by polliker,

להלן המפרט מאתר KSP, אנא תנו חוות דעתכם. הצעות לשיפור יתקבלו בברכה נ.ב. המטרות למחשב הן גיימינג רציני ואוברקלוק הן לכרטיס המסך והן למעבד (לא מטורף אבל מכובד). אשמח אם תתנו הצעות לקירור לכרטיס המסך. תודה מראש. מעבדי אינטל: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11848 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10902 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12321 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?ui…

9. Started by dorigil,

את המפרט אפשר למצוא פה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=ED50000&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ובנוסף ישנה אפשרות להרחיב אחריות לשלוש שנים עבור 600 שח. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Classic notion,

שלום לכולם, אבקש את חוות דעתכם על המחשב הנ״ל המיועד בין היתר למשחקים כמו battlefield 3. אני מבקש לדעת האם המפרט טוב מבחינת ערך עבור כסף, במידה ולא, אשמח אם תרכיבו מפרט אחר. מצטער על הבלאגן, אני מהסלולארי. כללי Dell יצרן Dell Vostro 460 VP-RD33-4999 דגם MT מודל מכונה לוח אם Intel® H67 Express לוח אם 10/100/1000 כרטיס רשת מעבד Intel Core I5-2500 (3.3GHz, 6MB) מעבד זיכרון 4096MB (2x2048) 1333MHz נפח 4 חריצי זיכרון נגישים 16GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 500GB (7200RPM) גודל דיסק כוננים 16X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner גרפיקה 1GB ATI Radeon HD 5450 כרטיס גרפי PCIe x16 חריץ הרחבה יציאות 8 USB VGA Port VGA eSATA Port eSATA HDMI Port HDMI מערכת הפעלה Free Dos מערכת הפעלה…

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by LeftRight,

HP Pavillion dv6 core 2 dou t5450 1.66ghz 3gb ram geforce 8400m gs 250gb שנה וחצי בשימוש.. מה המחיר השקלי שהייתם נותנים עליו?

12. Started by mishel656,

שלום , טוב הפנו אותי לפה אני בא מפורום אחר , שמעתי שיש פה מבינים (: אני מחפש מחשב נייח חדש .. תקציב 3500 אפשרות לחרוג מעט לא כולל מסך כמובן ! שימושים גיימינג \ עריכה גרפית שיעבדו משחקים כמו GTA IV ותוכנות כמו פוטושופ חומרה אופציונלית 500 G אם אפשר .. הערות נוספות שהכרטיס מסך יהייה חזק יחזית למחיר .. שהכרטיס מסך יהייה חזק למשחקים כבדים ושבעיקר המחשב לא יתחמם כי אני שעות על המחשב .. הציעו לי את זה : [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 2.8GHZ 1155 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪789 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td][td] 1 [/t…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  13. שלום חברים, אני קונה שני מחשבים אחד לסטונדית עם דרישות רגילות של סטודנטים (מסמכים, סרטים אינטרנט וכדומה) והמחשב השני גם לסטודנט אבל נועד גם להריץ משחקים (לא מטורפים אבל שיסחב סבבה) * מטרות המחשב? מחשב א' - עבודות משרדיות, אופיס, סרטים, אינטרנט שירים מחשב ב'- כל מה שמחשב א' + משחקים (BF, GTA5 ירוץ סבבה) * רזולוציית המסך? רוצה ששניהם יהיו 1080p, 1920x1080, במיוחד מחשב ב', מחשב א' יכול להיות גם 720p * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מחשב א' - לא משהו מיוחד מחשב ב' numpad * משקל רצוי? מחשב א' - כמה שפחות (המשקל חשוב לסטודנטית) מחשב ב' - כמה שפחות (פחות קריטי, אבל שלא יהיה משקולת) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב א',ב' - כמה שיותר, לפחות 3 שעות בעבודה משרדית…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by mosq,

מארז: Mid-Tower דגם H550D-F25 מבית EZCOOL ספק: enrmax liberty 525w לוח: ga-p31-ds3l gigabyte מעבד: core2duo e8400 זיכרון: ddr2 4gb kingston דיסק קשיח: 500gb sata 2 32mb צורב: l.g dvd כרטיס מסך: ati hd4850 1gb ddr5 כרטיס רשת אלחוטי edimax מסך: 2253bw samsung lcd 22" רמקולים: eacan a200ii 2.1 עכבר+מקלדת חוטיים איכותיים 1.איך המפרט הזה מבחינת התוכן שלו ? 2. כמה הוא אמור לעלות לי פחות או יותר? 3. האם יהיה אפשר לשדרג בעתיד בלי יותר מדי בעיות? 4. איך המארז? רק למי שמבין 5. איך הספק? האם הוא עדיף על fsp 550w 120mm 80plus

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by audi4,

שלום לכל החברים החלטתי לרכוש מחשב חזק לטובת המשרד שלי ראוי לציין שבמשרד שלי אני אוגר המון תמונות המון המון תמונות ולפעמים מידי פעם אני עובד עם הפוטושופ והפרייהנדס ממש בקטנה אני אוגר תמונות שאני מצלם בפרוייקטים שלי חלק מהתמונות כבדות חלק קלות אני ביקשתי מספר הצעות ורציתי לדעת איך ההצעה הזו אשמח לקבל הארות/הערות לדעתי המחשב חזק אבל תמיד יש מה לשפר 1. מעבד intel i-7 2600k (overclock) box - אשמח לדעת איך המעבד הזה האם הוא נחשב ומה אומרת המילה BOX 2 לוח אם - gigabyate ga-h67ma-usb3-b3 3. זיכורות - שתי סלוטים מחברת - transcend 4gb 1333mhz ddr3. 4.כונן קשיח סמסונג - 1tb 7200 32m spinpoint f3 אולי אקנה שתי יחידות כרגע ההצעה היא ליחידה אחת 5. צורב - lg dvdrw gh24ns50 x24 sa…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  16. מישהו יכול לתת לי הצעה למחשב חדש ב3000-3500 ¤?? אני צריך לקנות מפני שכרגע יש לי פנטיום 3 ואם אני משדרג את הדברים הבסיסיים כמו מעבד,לוח אם,זכרון וכ.מסך אני תצריך גם לקנות מארז שכולל פלופי וסידי רום וכל השאר.. אני צריך גם לדשעת איפה הכי שווה לי לקנות.. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר למשחקים ואינטרנט.. אני צריך משהו יחסית טוב שיחזיק להרבה זמן.. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by PENOR,

אממ התקציב הוא עד ל - 6000 שקל. אני לא צריך ציוד הקפי [מקלדת , עכבר , אוזניות וכו'.] , אני צריך מעבד מעולה , לוח אם מצויין , ומארז נחמד , מסך במחיר בינוני לא הכי טוב שיש , וכרטיס מסך . איזה אני צריך לפי דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by yonib5,

זה המחשב: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1485&CatCode=237 הצרכים: עיצוב גראפי (פוטושופ ,פריהנד) תקציב: 6,200 ש'ח קחו בחשבון את ההוספה של הזיכרון ל512 מ"ב הבעייה שאמר לי מישהו שמבין עיניין בעולם המחשבים, היא שהכרטיס מסך שבמחשב הזה לא מתאים לעבודה עם תוכנות כמו פוטושופ מכיוון שהזיכרון במחשב הוא intergrated ולעבודה גרפית צריך dedicated. הוא הסביר לי שההבדל ביניהם הוא שבעוד האחד משתמש בזיכרון משל עצמו - האחר משתמש בזיכרון הפנימי של המחשב. מישהו יכול לעזור לי להבין אם כדאי את המחשב הזה?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  19. האם למחשבים הבאים יש קורא טביעות אצבע? HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA HP Pavilion dv6-3030ej WR750EA

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  20. שלום חברים אני שוקל לקנות מחשב נייח (אין צורך בציוד היקפי משום סוג) חדש. השימושים שלי הם בעיקר משחקים קלים (League of Legends וכו'), פיתוח Visual Studiu, PyCharm (התוכנות האלו זוללות זיכרון) צפיה בסרטים מדי פעם וכו' רזולוציית המסך הינה 1920x1080. הדגש העיקר שלי הוא איכות החומרים ושקט המערכת. אני לא רוצה ששום דבר ירשרש לי שם, לא רוצה לדעת שהמחשב פועל בחדר. לא רוצה שהמחשב יחמם לי את החדר כמו תנור. חשוב לי מאוד מארז עם סידור כבלים נוח, רצוי שיהיה שחור מבפנים אם כי לא קריטי. חשוב לי שהמערכת לא תזלול חשמל. כשמשהו זולל חשמל הוא בד"כ מתחמם בהתאם - ואני לא רוצה את זה. אם יש אפשרות לספק כח מודולרי - עדיף. אין צורך ביותר מ 250 ג'יגה אחסון. מאוד מעדיף 16 ג'יגה ראם - בשני סטיקים ולא …

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  21. אהלן חברה, בעיקרון אני מתכנן שידרוג למחשב. אז ככה.. יצא Fallout 4, הורים נוסעים לאילת, מלא זמן לא שידרגתי את המחשב.. מסתמן שכל הסימנים שם, העת לשדרג הוא עכשיו! אבל... אולי עדיף לחכות? skylake בידיוק יצא, לא עדיף לחכות לkaby lake? אולי יירדו המחירים? וgeforce 1000 יוצא עוד מעט... 2016. לא בידיוק ברור מתי, אבל אולי עדיף לחכות? אולי מחירים יירדו? האם עדיף לי לחכות? הרי ברור לי שאף אחד פה לא נביא ואי אפשר לדעת מה יהיה - אבל האם יש איזשהו דפוס שיכול לתת מושג כללי? מה היה עד עכשיו ולפי זה לפעול? ומה ההבדלים בביצועים של ivy bridge, haswell וskylake? מתעניין אם לשדרג את הלוח אם או פשוט לקנות i7 1155... ובכללי, לא רוצה סתם לזרוק כסף.. מוכן לשדרג.. אפילו משתוקק! ...אבל לא ר…

22. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבניית מפרט מחשב אשר ישמש לגלישה באינטרנט ושימוש באופיס. אני מעוניין גם במסך 19", מקלדת ועכבר אלחוטיים. אין צורך ב-OC, אין עדיפות לרכיבים מסויימים. התקציב הוא סביבות 2500, המקלדת והעכבר הם אופציונליים. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by medic_29,

היי לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש ואני מעוניין בעזרכתכם והמלצתכם. כיום יש ברשותי 2 ניידים הראשון משמש אותי כמחשב דסקטופ של HP מסך 15.4 אינץ השני הוא מחשב גם של HP מיני עם מסך 8.9 שמשמש בעיקר לאינטרנט אופיס וכד' ונמצא עימי כל היום. אני מעוניין לרכוש מחשב אחד שיחליף את שניהם זאת אומרת בכוונתי אני מעוניין במחשב שיהיה קטן מספיק וקל משקל אך יחד עם זאת יספק לי ביצועים דומים לנייד שמשמש אותי כדסקטופ. יש באפשרותי לרכוש את הנייד בארה"ב אז אם תוכלו להמליץ לי על דגם אני מאוד אשמח אני בשלבים ראשונים של חיפוש לכן אין לי דגם ספציפי כמה דברים חשובים שחייבים להיות במחשב: משקל עד 1.5 ק"ג מסך 13 אינץ זיכרון מינימום 2 ג'יגה דיסק קשיח גדול ככל הניתן לא פחות מ 160 וחיבור של PCI E לצו…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  24. שלום לכולם פה אני כבר איזה כמה זמן מתכנן לקנות מחשב ואין לי מושג ביכלל מאיפה או איזה אז ככה דיפדפתי קצת פה ואני ירשום מה אני רוצה מהמחשב ואתם כבר תיבנו לי כמו שאתם יודעם הכי טוב לעשות אז .... המחשב לא לoc אני לא יודע מה זה אפילו משחקים בסיסים ביותר לא משחק יותר מידי במחשב מרוצי מכוניות וכאלה אז עדיף שההיה כרטיס מסך המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ולהורדת סרטים ושירים וכל מיני דברים במחשב בדרך ככל פועלות הרבה תוכנות בו זמנית וכמו שאמרתי צריך ציוד הקפי כולל רמקולים בינונים ומסך 19 וחשוב שההיה שקט תודה רבה אבי..

25. Started by xena2305,

שלום, שלשום קניתי מחשב חדש(יש זמן לשנות) והייתי רוצה לשמוע אם יש מקום לשיפורים(אולי עם תוספת של כמה מאות שקלים) במפרט.המחשב נועד בעיקר לסימולטורים ומשחקים בכלל. מעבד intel prescott 2.8GHz לוח אם asus p4s800+sata fsb800 זיכרון micron ddr 512*2(1g) 400MHz pc3200 כרטיס מסך GIGABYTE/sapphire ATI RADEON 9600 XT מארז magnetic midi atx 500w-usb(8668-4ja דיסק קשיח wd 80gb 7200rpm 8mb sata הבנתי מקריאה באתר שרצוי מאוד להמנע מהפרסקוט וחשבתי להחליף אותו בפנטיום 4 3.0c . חוץ מזה הייתי רוצה לשמוע המלצות לגבי הזכרונות ולוח האם שקניתי לפי המלצת המוכר(שכנראה אי אפשר לסמוך עליו). בקשר לכרטיס מסך הבנתי שהוא טוב וכדאי להשאיר אותו. חוצמזה צריך לציין שמדובר באתר מצויין שעל פניו נר…

• 2 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.