עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם.. אני צריך מפרט לגיימר בינוני.. ז"א שהוא לא צריך את הכ. מסך הכי חזק שקיים סכום השקעה עד 4.5 אפשרות לחריגה קטנה .. על המחשב יותקן ווינדוס XP בנפרד לא צריך שום ציוד נפרד רק מארז עם כל החלקים.

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by Ninfo,

שלום! רוב הזמן אני לא נמצא בבית וחשבתי לעצמי אם אני קונה מחשב למה שזה לא יהיה נייד?? אני יודע שזה לא נוח לשחק במשחקים אבל עדיף לשחק אותם איכשהו מאשר לא לשחק בכלל =\ 1. מה התקציב? 7,000 ש"ח, אם ממש נחוץ אז חריגה עד 500 ש"ח. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב הוא למשחקים כבדים, צפיה בסרטים, אינטרנט, הורדות. 3. גודל המסך? כמה שיותר גדול =] 4. משקל רצוי? כמה שיותר של =] 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי זמן סולה ארוך כי כשמשחקים במשחקים לא מרגישים את הזמן.. וחוץ מזה אני בקושי בבית אז זה אמור להספיק לי לכל היום. 6. יציאות מיוחדות? עכבר, מקלדת, רמקולים, מקרופון.. …

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by Yonatan-A,

שלום. מכיוון והמחשב הישן שלי על סף מוות, אני זקוק למחשב חדש. אני משתמש בו בעיקר לאינטרנט, סרטים, ועבודה, ולא למשחקים, ולכן אני לא צריך איזשהו כרטיס מסך מפוצץ. אני לא צריך: עכבר, מקלדת ורמקולים. מסך כן. תודה רבה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by Styx,

קיבלתי במתנה שתי זיכרונות ורציתי לדעת אם הם מתאימים למחשב הנייד שלי ואם זה מתאים איך אני מרכיב תודה מראש

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  5. ראשית כבוד על האתר.. לא מבין במחשבים.. עכשיו קצת יותר.. אני מחפש מחשב למעצבים... ז'' א תוכנות גראפיות.. פוטושופ /אילוסטרייטור /רינדור אני אומן שמצייר פרטים מאוד קטן בראפידוגראפ.. רוצה לסרוק ולשפר את הציורים בתכונות ( למכירה באינטרנט..) באופן כללי מחפש משהו שאוכל לפתח את יכולות הציור שלי... (אולי מסך מגע שמתאים לעט? אבל אז צריך מסך ועט ממש מקצועי אם קיים כזה בכלל.. מדובר על קווים ומרווחים מילימטרים...) כמו כן חשבתי אולי להתחיל לעשות מוסיקה אלקטרונית... אז שתהיה האופציה.. (הבנתי שכ. קול אני קונה חיצונית...) בגדול אולי גם שיתאים לתוכנות תלת ממד...(לא חובה) בקיצור אני רוצה משהו טוב... בעיקר לדרכים ( עובר ממקום למקום פחות עובד על הסוללה)... שיהיה נעים לעבודה... ג…

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  6. Started by guyguy27,

שלום אני צריך מחשב למשחק skyrim חוץ מזה למיילים ואופיס תקציב מקסימלי: עד 2500 ש"ח אפשר לחרוג עד 3000 אם אפשר בפחות עדיף שימושי המחשב: משחקים SKYRIM אופיס מיילים ואינטרנט מסך LG 21 הגדרות גרפיקה עדיף כמה שיותר גבוה לא צריך ציוד היקפי שקט לא קריטי בלי OC כולל WIN 7 והרכבה חנות שעושה משלוחים או באיזור המרכז שדרוג לא מתוכנן אם משהו לא ברור תשאלו אשמח למפרט תודה גיא תודה גיא

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי 2700, אבל ממש אשמח לרדת ממנו א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני בעיקר מנסה כרגע לראות מאיפה אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא, אני כבר במקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ו-office א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא קריטי. מסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by netanel1234,

שלום, משהו מוזר קורה כאשר אני מחבר את המחשב הנייד לטווויזיה ב HDMI אני רואה סרט ופתאום באמצע הסרט נעלם המסך אך יש קול וגם הסרט נהייה בצבע ירוק ואז צריך לנתק את את הכבל ולחבר שוב וכך זה קורא כל הזמן.. למה זה קורא(כל זה קורא כאשר צופים בטלוויזיה לא על המחשב)? תודה, בעיה מוזרה מאוד וזה מעניין מאוד למה זה קורה!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  9. לאחר שפירמטתי את המחשב והכל טוב ויפה אני מתקין את העדכון של הכרטיס מסך אבל המחשב לא קורא לי אותו הוא לא מזהה את הכטריס מסך. הוא רושם לי standart vga grafics . מה עושים במצב הזה? תודה לעונים. מדובר בכרטיס מסך hd2400xt של ati.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by Reiben,

אני צריך מפרט גיימינג שיריץ קול אוף דיוטי 7 עם 125 ואין הגבלת מחיר אבל אני רוצה לראות כמה זה עולה... תודה!

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by shaked60,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, BF3 ועוד משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by Rendi_r,

היי, יש לי מחשב נייד של IBM דגם Thinkpad t43 אני רוצה לעשות לו PreLoad (יש לו מחיצה בלי אות כונן שאין לי גישה אליה, הבנתי ששם יושב ה preload) אין לי שום דיסק ששייך לנייד.... (מחשב של חבר שאיבד את הדיסקים) איך אני עושה את זה ?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  13. הי כולם, אני בונה מפרט למחשב שולחני לשימושי אינטרנט, אופיס, תיכנות על ויזו'אל סטודיו 2010, קצת עריכות וידיאו ומעט מאוד משחקים (לא כבדים). אני מכוון למעבד QUAD או CORE2 חזקים (העלתי שאלה בברנץ' של מעבדים לגבי i5 מול סדרת ה-Q). לדעתי כרטיס מסך של חצי ג'יגה יספיק לי. חשוב לי גם פייר-וויר למצלמת וידיאו (יש לי כיום כרטיס אבל הוא PCI). בנוסף חשוב לי שיהיה מארז שקט כי זה במרכז הבית וכרגע מה שיש לי מתחרה יפה מול המזגן ברעש שהוא מייצר. חצי טרה הארד דיסק נראה לי מספיק. מקסימום אני אקנה חיצוני אח"כ. אה - והמחיר - ככתוב למעלה. עד 2500 (מסך כבר יש לי). יש מפרט שעולה 2650 אבל אני לא שקט לגבי החנות (לא חשוב שמות): מארז + ספק כח ספק כח מותג In Win Power Man 450W Real הכולל 3 שנות אחריות …

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  14. בניתי מפרט, מבקש חוות דעת. כמה פרטים: אני מתכנת ב Visual Studio 2008 אני אוהב משחקים, אני ארצה לשחק במשחקים חדשים, חשוב לי הרזולוציה 1680*1050 שירוץ חלק, לא אכפת לי להוריד מהאיכות של הגרפיקה במשחק (ל LOW) יש לי מסך 22 אינצ' אולי אעשה OC בעתיד אם אראה שזה לא מספיק... חשוב שיהיה שקט אממ, אני רוצה לעשות מערך RAID (הבנתי שזה משפר ביצועים) איזה RAID אני אמור לעשות? (0\1\3\5...) למדתי על זה קצת ולא הכי הבנתי, וגם, מי מקנפג את זה, החנות? האם צריך הארדיסק מיוחד לזה? קיצור זה המפרט שבניתי (שילוב של המפרטים המומלצים באתר 6000 - 7500 - עם ירידה בכ.מסך) במארז סתם בחרתי משו, אני רוצה מארז טוב, קר ושקט ובלי אורות (מצדי שיהיה אורות שאפשר לכבות) המפרט: קטגוריות מ…

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  15. שלום, קיבלתי את ההצעה הבאה ב- 2600 ש"ח (לא כולל הרכבה) מחנות שידועה בשירות אמין ונעים. מה דעתכם? המחשב נועד לשמש כסוס עבודה; לא למשחקים ולא לוידאו. Intel Core 2 Duo 6550 - 2.33 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 INTEL BUFFALO CREEK DG33BUC (G33) FIREWIRE-LAN1000 -VGA - mATX 1GB TwinMos DDR II - 800 - TwinMos Original WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE PIONEER DVR-212BKx18 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK SUNBEAM Silent core fan 120*120*25 mm

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  16. 23960 מעבד אינטל ‏Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray‎ 1 20318 מאוורר למעבד ‏Noctua NH-D14 CPU Cooler‎ 1 23896 לוחות אם למעבדי אינטל ‏Asus Maximus V Gene s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, HDMI‎ 1 22888 זכרונות ‏G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 ‎ 1 25523 כרטיסי מסך ‏Asus GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ 1 23012 כונני SSD ‏OCZ Synapse Cache 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail ‎ 1 23878 צורבי DVD ‏Pioneer BDR-207DBK Blu-Ray Writer x12 Black Sata‎ 1 25247 ספקי כוח ‏Corsair GS 800W v2 Series Active PFC 14cm Fan PSU‎ 1 22491 מארזים ‏Thermaltake Chaser MK-I Full Tower Series Black Case (No PSU)‎ 1 18…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by Guy31,

בניתי לחבר מפרט ב3 אלף איך הוא? אוקי רק מעבד מרובע ליבות משחקים על רוב הדברים אני לא יכול לענות כי הוא לא מחובר כרגע מחר אני יערוך!

• 14 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by RoronoaZoro,

אני לא כל כך יודע איזה חברה כדאית במחשבים הניידים לכן העדפתי לשאול פה בפורום אגב המחשב הוא לחבר. השימושים במחשב הם יותר משרדיים גלישה באינטרנט, אופיס, מסנג'ר, שמיעת שירים, סרטים לפעמים ואם אפשר שיהיה תואם Windows Vista למרות שנתקין עליו XP RPO SP3 לכן אין צורך במערכת הפעלה. לגבי חומרה שיהיה לו מצלמה מובנית, 2GB DDR2 ,לפחות דיסק קשיח של 160GB , בלוטות'(שן כחולה ) ,וWi-Fi , ומסך בגודל 15 עד 15.6 אינטש. חריגה מקסימלית: עד 200 ש"ח. תודה מראש לכל מי שעוזר נ.ב. סתם שאלה לידע כללי במחשבים ניידים איזה מערכת הפעלה מחזיקה יותר זמן מבחינת הסוללה Windows Vista או Windows XP ? עריכה : מצאתי את המחשב הנייד הבא באתר של אייבורי (אני יודע שלא ממולץ בכלל לקנות מהם מחשב נייחים אבל …

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by razabc,

שלום, מחפש מחשב בשביל לימודי מדעי המחשב (קומפילציה רבה) ובשביל גיימינג. גודל המסך ומשקלו אינם משנים לי. סוללה שתחזיק מינימום 5 שעותאחריות של שנתיים לפחות. העדפה לחברת טושיבה או אסוס מערכת הפעלה כלולה. המחיר המקסימלי הוא 4200. תודה!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  20. טוב הייתי היום במגה וראיתי מחשבים אמרתי אולי נקנה לאחי הקטן מה אתם אומרים על המפרטים? המפרט הראשון ממש לא נראה לי שאני אקנה אותו השני יותר סבבה אבל גם לא הכי טוב קבלו : 999 שקל: מארז GALAXY MIDI משהו מסריח ביותר.. (: לוח אם: ECS צ'יפסט של SIS741GX/964L מעבד:AMD אטלון XP 2400 הארד:40 ג'יגה כרטיס מסך על הלוח.. כרטיס רשת על הלוח סידירום *52 כרטיס קול על הלוח מקלדת עכבר המפרט השני שנראה יותר טוב אבל לא מושלם גם אותו מארז לוח ASUS P5V800MHZ FSB 775 HT SUPPORT SIS 661FX מעבד: P4 HT S775 533FSB 1MB הארד: 80ג'יגה 7200 RPM ATA כרטיס מסך+רשת+קול על הלוח צורב רגיל מקלדת ועכבר ומסך באלף שקל של BENQ LCD T705 מה אתם חושבים שווה המחשב השני 1600 שקל? הצרכים מאוד פשוטיםאני רוצה לעשות רש…

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  21. שלום. כבר העלתי נושא בקשר למפרט וקצת הסתבכתי שם ובשביל לא לסבך אתכם עשיתי ת הנושא הזה. אז אני צריך מפרט לגיימר כבד לשחק ברזולוציות 1280*1024 עם פילטרים טובים ןFPS טוב במשחקים כגון CRYSIS COD4 COD2 FAR CRY 2 COMPANY OF HEROES UT3 וכו...... אני לא זקוק למסך ולציוד היקפי. יש לי שני הארד דיסקים של 200 GIGA בערך אז זה עוד משו שחוסך. אני לא ממש מעדיף מחשב שקט (לא איכפת לי מהרעש גם ככה אני לא מדליק אותו בלילה..) אבל שלא תיהיה תחושה שF16 נוחת אצלי בחדר ;D יש לי גם מארז מעפן כזה של KSP..... אני לא יודע אם כדי להחליף אותו או עדיף לחסוך... גם העדפה לצבע כלשהו אין לי...... יהיה וורוד מצידי לי לא אכפת. על המחשב החדש אני רוצה להריץ וויסטה .... את הדיסק כבר יש לי ולהתקין אני יודע.(עוד…

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  22. אהלן לכולם, אשמח לקבל חוות דעתכם על המפרט הבא : (הורכב מאתר KSP) מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 7 Pro (s775) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel 2* דיסק קשיח Seagate 500GB 7200RPM, 32MB SATA II ST3750528AS RAID0 כרטיסי מסך ASUS 9500GT Magic 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 4000 שקל …

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  23. שלום לכולם, לאחר בדיקה מחירים הבנתי שלא כדאי להמתין ל-core i7. התקציב הוא 4000 שקל אין צורך בציוד הקפי. המחשב יעבוד על מסך 22 (1080*1650). הצרכים שלי הם בעיקר משחקים כבדים וסרטים, אולי oc קטן אבל לא משהו רציני (למעבד). חשוב שיהיה שקט כמה שיותר, בעתיד הוא יחובר לטלוויזיה 32 (hd ready). דיסק קשיח לפחות 500 גיגה אין חשיבות לחנות. בניתי מפרט ואשמח להערות/תיקונים וכו': Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤460 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 צורב פנימי DVD+\-RW X 20 תוצרת SAMSUNG דגם 203B SATA, יחידות 1 ¤125 http://www.foxpc.co.il/p…

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  24. שלום חברים , אני צריך את דעתכם על השידרוג הבא.. אני מחזיר את המפרט שיש לי עכשיו: ASUS P5WD2 Premium Intel Pentium D 920 2.8GHz 2x2MB Cache Kingston 2x512 667MHz KVR667D2N5K2/1G מקבל זיכוי של 1000 ש"ח. וקונה ב-2100 ש"ח את המפרט הזה: Intel C2D E6420 Gigabyte GA-P35-DQ6 G.Skill DDR2 2x1GB 800MHz - F2-6400CL5D-2GBNQ WD 250GB 16MB SATAII RAID WD2500YS למרות שה-HD קצת לא קשור לעסק פה ... אבל הוא בעיסקה. מה אתם אומרים ? משתלם או לא ? תודה!

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by mikezaush,

תמליצו לי בבקשה על מחשב כזה שיהיה בעל כרטיס זכרון טוב, יהיה כפול ליבה ואני יכול להתגמש במחיר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.