עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני אשמח להמלצות ספציפיות והסבר קצר על הבחירה... המחשב יפעיל בעיקר אינטרנט ומשחקי אונליין, אבל גם פה ושם משחקים רגילים, קצת עריכת/הרמת וידאו - קצת מהכל. המגבלות: 2500 ש"ח ללא הקפי וללא כרטיס מסך. מתכוון להעביר את הATI RADEON 3800 HD מהמחשב הנוכחי. המארז צריך להיות קטן ושקט עדיפות ליציאת אוויר מלמעלה, רצוי שיהיו לו יציאות usb 3.0 קידמית המעבד יהיה Intel Core i5-3470 (יש סיבה לבחור משהו אחר?) לוח אמין עם USB 3 ורצוי שניתן גם לחבר את היצאות שעל המארז מקדימה. אם לא... נחבר כרטיס יעודי. אז כדאי שיהיו לו שני PCIEx זיכרון - 8 ג'יגה כונן קשיח 1 טרה, יספיק. ספק, וקירור שקטים נראה לי שזהו תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  2. Started by Pini Askal,

HTPC עד 2,500 שקל. תודה לכם. והנה תשובות לשאלות הסטנדרטיות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD, עבודה משרדית, אינטרנט, הורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  3. שלום, אני זקוקה למפרט למחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, ממש קצת גרפיקה(לא משהו כבד) ומשחקים לא כבדים(מקסימום משחקים מסדרת סימס 2, ואולי Fallout3). אם אפשר שיהיה כמה שיותר שקט, אבל זה לא קריטי, לא בעדיפות ראשונה. עד 3500ש"ח כולל מסך(אם יש צורך אפשר לחרוג קצת, אבל בלא יותר מכמה מאות) כרטיס הקול הכי פחות חשוב. גם לא זקוקה לדיסק קשיח גדול מדי, 320 גיגה מקסימום(מעדיפה שני דיסקים 120 גיגה אם אפשר). רק Intel, לא AMD. מצאתי כמה מחשבים שנראים לי מתאימים אז אם אפשר הייתי רוצה לקבל גם חוות דעת עליהם(ואם אפשר גם על החנויות עצמן): http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=e8400&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=0&aff=〈=HE http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4125&catcode=373&am…

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by tsah1982,

שלום אני רוצה לקנות מחשב לשימושים ביתיים (אופיס, אינטרנט, מוזיקה כנראה שלא למשחקים ואם כן אז אלו יהיו משחקים פשוטים) זה המפרט שחשבתי עליו, אתם חושבים שצריך לשנות משהו? 2 24705 זכרון DDR2 512Mb 667MHz CL5 PQI - ¤291.00 ¤582.00 1 SEA160 כונן קשיח SeaGate ST3160811AS 160GB - ¤330.00 ¤330.00 1 GSA-H22 צורב LG GSA-H22 X18 DVD - ¤214.00 ¤214.00 1 6A19-400 מארז מחשב כולל ספק HEC 6A19B-400 400W - ¤410.00 ¤410.00 1 31550 לוח אם ASUS M2NPV-VM - ¤503.00 ¤503.00 1 AB250 מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box - ¤762.00 ¤762.00 1 S144S כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB - ¤32.00 * צבע כסוף ¤32.00 סך הכל : ¤2,833.00 נ.ב. במידה ובעתיד אני ארצה לשדרג את הכרטיס מסך…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by moran_l,

שלום למומחי הפורום. אני זקוק למפרט עבור מחשב לשימוש ביתי. אופי השימוש: אופיס, אינטרנט, סביבות פיתוח (Visual Studio). תקציב: עד 3000 ש"ח למארז בלבד - ללא מסך, עכבר ומקלדת. אבל כן עם כונן קורא DVD. כמו כן - אני רוצה מחשב מורכב (לא לקנות רכיבים ולהרכיב בעצמי). במילים אחרות - התקציב כולל תשלום עבור ההרכבה. דרישות נוספות: מעבד AMD זכרון 512 דיסק 80GB אין שום צורך להתפרע עם כרטיס קול וכרטיס מסך לגיימרים. להערכתי הכי יתאים לי לוח עם כרטיס מסך וכרטיס קול עליו. גם כרטיס LAN על הלוח בא בחשבון. אין צורך במערכת הפעלה. כמו כן אשמח לקבל המלצות לחנויות באיזור תל אביב תודה.

6. Started by dan_l2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה סנטר ועבודה משרדית, וירטואליזציה, קצת משחקים אבל לא גיימר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Squall1,

היי, אני מחפש מפרט עבור מחשב להורים, בעיקר לשימוש ביתי (אינטרנט, מייל, אופיס, קצת סרטים) ולפעמים גם שימוש ב autoCAD לצורך עבודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר אינטרנט, מייל ואופיס. לפעמים autoCAD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by lironbeni,

היי, אני צריכה מחשב חדש לשימושים הבאים: 1. עבודה ביתית / משרדית 2. תכנות 3. הורדות 4. צפייה בסרטים אין לי מושג בחומרה :s05: ואשמח אם מישהו יוכל לייעץ על מפרט סבבה + XP שישמש אותי כמו שצריך לכמה שנים הקרובות. נראה לי שמה שאני הכי צריכה זה מעבד מעולה, ספק כוח טוב וזכרון גדול מספיק בשביל הפינוק תודה, לירון.

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר לתכנות, שימוש ביתי - office, internet, קצת משחקים לא כבדים במיוחד. ללא מסך, אך עם כל הציוד ההיקפי - כולל צורב וDVD. אשמח לקבל גם המלצות לחנויות זולות וטובות. כאמור בסכום הינו 3000-3500 ולא יותר. אשמח לקבל מפרטים מבוססים intel וגם amd

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  10. Started by micha farber,

היי, מחפש לרכוש מחשב שיחליף את הקיים ששבק חיים (הגיע הזמן...) . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500- 2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב ביתי, משפחתי. משמש לעבודה(אוטוקאד בסיסי), קבצי אקסל כבדים (המון נוסחאות וקישורים), אינטרנט (המון חלונות במקביל), צפייה בוידאו והזרמת מדיה לטלויזיות, יוטיוב וכו" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר בלבד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא אם כי יש לצרף את ה HD שברשותי היום SSD SATA …

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by elad-k1,

שלום אני חייב דחוף מיפרט עד 3 k פחות או יותר טיפה הדברים החשובים שיהיה מעבד חזק, לוח אם חזק,וכרטיס זיכרון אכותי ומהיר, וכרטיס מסך סביר (גם שלא יהיה פשוט מדיי).זה החלקים החשובים והשאר רגיל תודה

• 14 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by rlz,

שלום, מבקש מפרט למחשב ביתי במחיר הנ"ל. הדרישות הם: שימוש ביתי רגיל (אינטרנט, הורדות, office וכו') צפייה בסרטים/סדרות באיכות גבוהה אני מעונין לחבר את המחשב לטלויזיה לא ממש מעוניין במשחקים תכנות ב Matlab או Python צריך גם מסך חדש, אין צורך בציוד היקפי אחר כולל מערכת הפעלה תודה!

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  13. היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. בעקרון כבר הציעו לי פה הצעות בעבר שהיום כבר לא רלוונטיות(כי עבר מלא זמן ובסוף לא קניתי). אז ככה , יש לי עכבר מקלדת צורב ומסך. מה שאני צריך זה את המחשב עצמו בלבד , והתקציב עד 4000 שקל. אני סטודנט למדעי המחשב ובנוסף מתכנת גם בתור עבודה, לכן אני זקוק למחשב שיתאים לצרכי העבודה שלי. בנוסף , אני מחבר מדי פעם גם את המחשב לטלוויזיה וחשוב לי שלכרטיס מסך תהיה יציאת VIDEO OUT,אבל לא חובה. אני מעוניין שהמחשב יריץ VISTA וכמובן בצורה חלקה, כולל כל היכולות הגרפיות. שימושי המחשב הם בעיקר עבודה משרדית , תכנות והרבה גלישה באינטרנט. מחכה להצעות ותודה !

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  14. שלום רב, אני צריך המלצה למפרט מחשב ביתי עד 4000 ש"ח, מה שחשוב לי שהמעבד יהיה אינטל פנטיום (לא סלרון),2.8 או 3. רמקולים עכבר פשוט מקלדת פשוטה מארז פשוט וכל שאר הדברים שמחשב צריך לגביי מסך - אני צריך מפרט אחד עם מסך דק שיגיע אפילו עד 4500 (כי מסך דק יקר יותר) ומפרט שני עם מסך שטוח crt עד 4000. תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  15. ברצוני לרכוש מחשב חדש. המחשב אמור לשמש בעיקר להורדת שירים (אולי גם סדרות) מאמיול. הבנתי שמחשב נייד אינו טוב מספיק עבור מטרה זו. האם תוכלו להמליץ לי על מפרט מתאים למחשב? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by lioron7,

היי אנשים צריך עזרה בקניית מחשב טוב למשחקים עד 6500 ללא ציוד היקפי ולא מסך 2)אם אני קונה צורב dvd האם זה טוב גם לcdr רגילים? 3)אני מעונין לקנות מחשב בחנות אמינה שמספקת שרות טוב האם logicpc ככה?

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by kkffiirr,

שימושים עיקריים אינטרנט ומסמכים, שימושים משניים תדירים פחות, עריכת אודיו ווידאו בקטנה (זמן רינדור ארוך יהיה סביל), משחקים (לא צריך להשתגע עם מאיץ גרפי במחיר של 800+, אני מוכן להתפשר בנושא). צורך בצורב די וי די וכונן דיוידי (אני אוהב שיש שני כוננים), מסך דק, שטח דיסק גדול...

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by shurkes,

שלום, אני מעוניין במפרט למחשב ביתי. המחשב משמש לקריאת מייל, וורד ואקסל ברמה בסיסית מינוס, אינטרנט וסוליטייר... ככל הנראה אתקין במחשב אובונטו עם TB למייל ואופן אופיס. האם אפשר למצוא מפרט סביר שיכנס במארז קטן? איזה סוגי מארז קטנים קיימים? זכרון קשיח, בין 300 ל500 יהיה מספיק. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני צריך מפרט למחשב ביתי שישמש ברובו לאינטרנט ואופיס אבל גם קצת למשחקים קלים. ראיתי את המפרט הזה באייבורי - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode= וחשבתי שעם עדכונים קלים או יתאים, מה אתם אומרים? הנה תמצות: מארז מארז איכותי ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות3 שנות אחריות לספק הכח שדרוג לספק EZCOOL 450W 12CM FAN שנות אחריות רק 79 ש"ח מעבד Intel® Core 2 Quad Q6600 לוח אם מותג תוצרת Intel מקורי G31 Pearl Creek צ'יפסט Intel G31 (לא 945) דיסק קשיח 320GB SATA II 7200 RPM 16MB (Hitachi, Western Digital, Seagate) זכרון פנימי 2048MB (2GB) DDR II 800MHz כונן אופטי צורב LG/Optiarc/Pioneer/Asus X20 SATA DVD כרטיס מסך Intel GMA 3100 UPTO 384MB שדר…

20. שלום ברצוננו לרכוש מחשב בתקציב של 3,5 K של אינטל בלבד מעבד 4 ליבות דגש על מעבד חזק, חשוב שיהיה כרטיס מסך נורמלי (לא חזק מדיי אבל שיוכל להריץ קצת משחקים) תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by mmicha,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (גלישה באינטרנט, youtube, אופיס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך אך בתקציב שונה (לא כלול במארז המחשב הזה). חשבתי על מקלדת Microsoft Wired Keyboard 600 ועכבר Logitech Wireless Mouse M235 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקבל המלצה על מפרט למחשב ביתי בסיסי, שמיועד לשימושים ביתיים ״נורמליים״, אינטרנט, יישומי אופיס, סרטים, מוזיקה וכו׳ אין לי שום דרישות מיוחדות כגון שקט oc או כל דבר דומה, התקציב העומד הוא כמה שיידרש עבור מחשב מתאים לדרישות בלי לבזבז כסף מיותר, אני מעוניין גם בהמלצה לציוד הקיפי בסיסי, מסך ורמקולים המתאימים למחשב הנ״ל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי כבר מעבד חזק (i73770), והמטרה להרכיב מחשב שיהיה future proof ויחזיק כמה שנים טובות ללא צורך בשדרוג, ושיהיה כמה שיותר אמין (גם אם צריך לשלם קצת יותר בשביל זה) המחשב לשימוש משרדי/ביתי ללא משחקי תלת ממד או גרפיקה כבדה (גם בעתיד לא ישמש למשחקים) לא ישמש לתוכנות כבדות במיוחד, אבל המהירות חשובה - זמן הדלקה, פתיחת חלונות חדשים וכד' מהיר כמה שיותר גם בריבוי משימות. לא מתוכנן שום OC שקט חשוב, אבל לא קריטי. אני רוצה מחשב קטן, והחלטתי להשקיע לא מעט במארז בשביל זה, אבל אני לא בטוח אם המארז לא קטן מידי , ביחוד בקשר לאוורור והתחממות (שעלולה לקצר את אורך החיים של המערכת). מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל קירור למעבד: Shythe Big Shuriken…

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  24. Started by orir31,

אני רוצה לקנות מחשב לבית. שימושים: אינטרנט, OFFICE, SKYPE. כלומר מחשב פשוט. אני רוצה להתבסס על אינטל ולוח אם שמובנה בו הכרטיס מסך, האודיו והזיכרון. מה האפשרויות המומלצות? (לא צריך מסך, רק מעבד, לוח אם, דיסק, מקשים, מארז וספק). תודה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  25. מה דעתכם על המפרט הבא? מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual Core G840 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪306 קירור למעבד: Intel Original 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪30 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪315 מארז: Ippon A6 120mm x 2 + 450W PFC כמות: 1 - מחיר: ₪232 זיכרון: Kingston 4GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪120 קשיח למחשב שולחני: Toshiba 1TB 3.5" SATA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪392 מקלדת: Microsoft Wireless Desktop 700 כמות: 1 - מחיר: ₪99 תוכנות: Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 64 BIT כמות: 1 - מחיר: ₪369 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או …

• 0 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים