עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by roi.vahab,

היי מבקש המלצות למפרט לצורך עבודה באודיו (אולפן בייתי ) התקציב : 2500 ש"ח הרכיבים הנחוצים : מעבד ,לוח אם ,זיכרונות . המחשב אמור להריץ קיובייס + פלגנים מרובים /כבדים . תודה .

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  2. Started by uzixsi,

[0 Computer Assembly 160 ¤ 1 Foxconn TLA397SB USB Front True Power 350W FSP Case 240 ¤ 2 Gigabyte GA-8I945GME Intel 945G Bulk Motherboard 613 ¤ 3 Hynix 512MB DDR-II DDR 667 Memory 294.00 ¤ 2 588 ¤ 4 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230 ¤ 5 Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card 564 ¤ 6 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200 ¤ 7 Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 375 ¤ 8 Sony/Citizen/Panasonic/Teac Silver 1.44MB 3,5` FDD 48 ¤ …

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  3. ושוב שלום לכולם אז לאחר לא מעט מפרטים שבניתם לי לאחרונה, יש לי עוד התייעצות אתכם.. דרוש מחשב לעבודה משרדית.. וזהו.. במקרה הכי פרוע, אולי להריץ סימס 1.. וגם זה בספק.. הבעיה הינה התקציב, ולכן הכי טוב לדעתי היה לקנות יד שנייה (לחפש מחשב פנטיום 4 שמור ב-400 ש"ח) - הבעיה שלא ממש מצאתי.. מצאתי את המחשב הזה (הראשון, הכי זול) http://www.zed.co.il/Category.asp?CategoryID=23 אני שונא מערכות מורכבות, ואני שונא מחשבים מוכנים.. אבל.. למחשב שהשאיפה שיעלה כמה שפחות.. והמטרה הינה אינרטנט, אופיס, מוזיקה (ואולי סימס 1) - מחשב שכזה לא מספיק? ז"א.. כל המפרטים שאני רואה פה, לעבודה משרדית, הם מינימום 1.5K.. ואם אני רוצה פחות, לא קיימת אופציה? ובנימה אופטימית זאת - אני מחפש בנרות פנט…

• 11 תגובות
    • 723 צפיות
  4. מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1025 1025 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 460 460 זכרונות‏ DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB Kingston 1 225 225 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 315 315 צורבים‏ Asus כמות מחיר סה"כ DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 1 210 210 מארזים‏ כמות מחיר סה"כ JSPTech T-688 HTPC 400W Black 1 270 270 סה"כ 2505 ש"ח יש לי כרטיס גרפי 7600GS 256MB ואני מתכוון לשים אותו במםרט זה לאחר שאני אקנה אותו. מטרת המחשב הוא למשחקים בעיקר. מה דעתכם על המפרט?

• 8 תגובות
    • 558 צפיות
  5. ברצוני להחליף את הכרטיס רשת אלחוטי הפנימי שבא ללוח .. עכשיו יש לי 2שאלות 1-האם תקן N ביכולת האלחוטית בכרטיס ישפר משהו והנתב עדיין משדר G ואם לא אפשר מחשבה עתידית בהחלפת הנתב לשידור N 2-ראיתי שבכרטיס תקן N יש 3 אפשרויות של פינים לחיבור כבלי האנטנה ובעוד תקן G יש רק 2 כבלי אנטנה אצלי יש G וראיתי 2 כבלי אנטנה אז השאלה אם אקנה תקן N ויש לו 3 פינים לאנטנה ואתה מחבר רק 2 כי זה מה שיש במחשב האם זה יעבוד בסדר או יחסר איזה משהו בשידור ותיפקוד הכרטיס , ניסיתי לראות בהוראות הרכבה של מחשב חדש אז רשום שם לחבר או באופצייה של 2 או 3 מה שיש במחשב אבל לא רשום אם זה יתפקד טוב או לא כל כך טוב בפחות כבל אחד , וגם לא רשום אם יש 2 כבלים לאיזה מתוך ה 3 לחבר ? אצרף תמונה דוגמא ,,,שימו לב לסד…

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  6. מעבד - Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8GHZ Tray 1 יחידה Arcatic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775\156\1136 CPU Cooler 1 יחידה Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPEST SOCKET 1156 1 יחידה Transcend 4GB Kit (2GBX2) DDR3 1333Mhz Core i3 i5 i7 1 יחידה Samsung 1TB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ 1 יחידה GainWard GeForce GTX460 1GB Golden Sample GDDR5 1 יחידה LG GH22 SATA X22 Black 1 יחידה SeaSonic S12II-620Watt 80 Plus Bronze 1 יחידה COOLERMASTER HAF 922 * הכל מאתר RSM.

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  7. בוקר טוב, כבר קרוב לעשור שאני עם אותו לוח אם ואותו מעבד, כנראה שהגיע הזמן לשדרג מPCIE 2.0. אני עדיין לא הכי עדכני לגבי חנויות וחומרות מומלצות אז פונה לפורום פה לקצת עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K +- 500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד חמש לנצל חופשי מעל זה טיפה להתקמצן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by BandiT,

מצאתי את המפרט הזה בסכום של 2748 הצרכגים שלי הם שיתוף קבצים מוזיקה אינטרנט, מדי פעם משחקים(לא גיימר) המפרט הוא לוח אם: MSI K8N NEO3-F מעבד AMD Athlon 64bit 3200Plus זיכרון 512MB DDR 400Mhz דיסק קשיח 160GB Serial-ata 7200rpm 8MB Cache מארז SUPER ATX 6 USB 2.0 2 בחזית + 4 מאחור כרטיס מסך Geforce 6 FX6200 PCI-Express upto 256MB With Torbo-Cache כרטיס קול RealTek ALC655 6 Channel audio codec כרטיס רשת Marvell 10/100/1000 אם המפרט הזה לא טוב יש משהו יותר כדאי במחיר דומה?

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ותוכנות כגון אופיס וסקייפ ויפעיל ווינדוס 7. אבל שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים עכשויים, אבל אין צורך שיריץ אותם בהגדרות הגבוהות ביותר וגם אין צורך שיריץ אותם ברזולוציה גבוהה. אני מעדיף שבמקרה הצורך המחשב יהיה ניתן לשדרוג ... (זכרון, מעבד , כרטיס מסך) אין צורך בשום ציוד היקפי, גם לא כונן דיסקים. התקציב המקסימלי הוא 2500 ש"ח , העדיפות היא להיכנס תחת 2000 ש"ח, בכל מקרה אין מצב לחריגה מעבר ל 2500. אני מעדיף שכל הרכיבים יהיו מחנות אחת ולא מכמה חנויות, כמו כן אני מעדיף שהחנות תיהיה פיזית ולא רק וירטואלית, ותימצא באזור ראשון לציון, אשדוד, רחובות, רמלה וכל מה שקרוב לערים אלו. * אין צורך בשום תוכנות גם לא מערכת הפעלה.

10. Started by zvikaz,

שלום. אני עוזר לחבר ברכישת מחשב, והוא מעוניין ב ALL-IN-ONE, מסיבות אסתטיות. מעולם לא התעניינתי במחשבים כאלו - האם יש פה איזה משהו שאני צריך לדעת? האם יש הבדל איכויות בין לנובו, דל ו HP, או שלבחור פשוט לפי המפרט? המפרט שהוא צריך הוא פשוט למדי - הוא הולך קצת לגלוש, ואולי טיפה וורד. תודה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by asilbob,

רציתי בתחלה להחליף לוח ומעבד עכשיו אני רוצה שבשביל להחליף אותם צריך להחליף את כול המחשב אז יוצא לי הרבה כסף .......... אז אמרתי נעשה דבר כזה זה המפרט שיש לי שלמטה .. אני רוצה להחליף רק מעבד וזיכרון המעבד עצמו שלי זה AMD 2500 והלוח זה Asus A7N8X-E Deluxe אני רוצה להחליף רק מעבד וזיכרון במחיר כמה שיותר נורמלי .... כי זה מה שניראה לי שיביא לי הכי הרבה תוצאות אני מוכן להשקיע עוד 1500 שקל אפשר לעלות Motherboard CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Asus A7N8X-E Deluxe (5 PCI, 1 AGP Pro, 1 WiFi, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award (02/04/04) Communic…

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by Gold shark,

מישהו יכול לעזור לי עם מפרט טוב של שרת כסף זה לא העיה מצידי עד 100000 ובבקשה כמה שיותר מהר תודה מראש GOD SHARK

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי חבר עם מחשב fujitsu siemens v5535 ויש לו בעיה עם ה- Wireless כל פעם שהוא מדליק את המחשב הוא צריך להדליק את ה Wireless מחדש (דרך קיצור ה FN??+F1 ) הוא אומר שיש שם רק אפשרות להדליק ולכבות אין אפשרוות או משהו כדי לשנות הגדרות . אם מישהו יודע איך עושים את זה אשמח לעזרה . תודה מראש ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by Lupo30,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000 ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה (איכות עדיפה על פני מחיר). ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודות סימולציה/עיצוב גרפי בסיסי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גרפיות גבוהות…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי x61s , יש לו רק יציאת VGA ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה פשוטה שיש לה כניסת RCA . קניתי את הכבל הנ"ל באי ביי : http://cgi.ebay.com/VGA-SVGA-to-RCA-S-Video-AV-TV-Converter-Cable-Adapter_W0QQitemZ380035119713QQihZ025QQcategoryZ41999QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting ולצערי הכבל הזה לא עוזר לי. אם אני מתחבר ל RCA המחשב אפילו לא מזהה שיש מוניטור מחובר ואם אני מתחבר עם ה S-VIDEO לא רואים כלום. האם יש דרך מסוימת שאני צריך לקנפג את החיבור הזה או שפשוט אין סיכוי שהוא יעבוד? מישהו מכיר מכשיר זול שיכול לעשות את ההמרה הזאת? תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי אבל עדיף להישאר בתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - אני מניח שאתם יודעים מה זה אומר, כל הCOD למיניהם, AC בכל גירסאותיו וכבדים יותר - שיריץ באיכות גבוה. תכני HD - צפייה בסרטים/סדרות באיכות HD (אני בעל מסך 1080p). עבודה משרדית - עבודה בוורד, אקסל, פאוורפוינט וכל זה. תכנות - ECLIPSE, PYTHONXY, VISUAL STUDIO 2010 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ECLIPSE, PYTHONXY, VISUAL STUDIO 2010 ב) במידה והמחשב מ…

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  17. Started by Zvuv,

המחשב הזה מיועד לעבודה משרדית ומעט משחקים מדי פעם. וחשוב שלא ידגיש שהוא "נחנק" תוך שנתיים שלוש. לא מתכנן OC רציני - אולי לשם נסיון : CPU : AMB 2600+ Barton 512 KByte L2 333 MHz BOX [ ¤ 711 ] 1 Motherboard: Asus A7N8X-delux (SATA , dual DDR ) [ ¤ 665 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 502 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 613 ] 1 Video Cards : Asus 9600SE / TD [ ¤ 644 ] 1 סה"כ 3637 ¤ הערות: 1. מישהוא אמר ASUS 2. רוצה לקנות כבר עכשיו 1 GB RAM כדי לא להסתבך בעתיד עם זכרונות לא זהים ל dual DDR 3. עוד מתלבט בקשר לכרטיס מסך הזה שהוא לא משהוא , אבל לא רוצה להוציא 1000+¤ על כרטיס מסך ... …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SeReGa,

אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב LENOVO B560 עם מעבד I5 ו 4GB זיכרון אני רוצה להחליף כרטיס מסך ככה שיריץ לי משחקים כמו שצריך איזה כרטיס מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום חברות וחברים, אני מעוניין לקנות מחשב קטן מאוד לסלון. המחשב ישמש להורדה וצפיה בסרטים. גלישה באינטרנט. הדרישות: כאמור, מארז שיהיה מה שיותר קטן. עדיפות למשהו אסטטי. נפח HD מה שיותר גדול. יכול להיות גם חיצוני אם זה נחוץ. זיכרון של לפחות 4GB. ישדר בפורמט HD. שקט יחסי. אין לי מושג מאיפה להתחיל. אם יש פורום מתאים יותר, אשמח להפניה. תודה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by maor-a-,

שלום אני צריך המלצה למחשב נייד עד 1000 ש"ח שייקנה בארה"ב (משלוח פנימי) המחשב ישמש לעבודהה + משחקים ואם אפשר גם אתר של החנות בארה"ב על מנת להזמין! תודה[br]פורסם בתאריך: 24.06.2008 בשעה 23:00:08 לאף אחד אין מושג?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא הבנתי אבל רק למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? משהו כזה1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Back ops , GTA IV , Assasian's creed 3 , Crysis וכל החדשים שעומדים לצאת ושכבר יצאו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  22. מחשב נייד Dell Vostro 3360 מחשב נייד Lenovo IdeaPad U310 מחשב נייד Lenovo ThinkPad Edge E330 3354-ALG מחשב נייד Asus X401A-WX435H אסוס מחשב נייד HP ProBook 4340s C5C76EA אחרי בדיקה שעשיתי אלו התלבטויות שלי. עדיפות ראשונה לאמינות המוצר, ובנייה מרכיבים איכותיים ובטוחים עד כמה שאפשר. שאר עדיפויות: משקל נמוך (עד 1.8ק"ג) , 13-14 אינץ' ודק. אם פיספתי משהו ויש עוד רעיונות אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מבקש קודם כול שרק אנשים שמבינים מה אני צריך, ועל מה אני מדבר יגיבו כאן מדובר במספר רב של מחשבים והרבה כסף. אני צריך 3 מפרטי מחשב: המפרטים הראשונים הם למחשבים שישמשו כתחנות עבודה בפרויקט מסוים, הם לא צריכים יכולות גרפיות גבוהות במיוחד יריצו אינטרנט, אופיס וישמשו בעיקר לעבודה. התקציב למחשבים האלה הוא 2000 שקלים בלי מסך*. המפרט השני שאני צריך הוא לכמה מחשבים שיהיו להם יכולות גבוהות יותר בתחום המולטימדיה. הם יריצו מספר תוכנות פשוטות לעריכת ווידאו כמו פרימייר, אולי אפילו דברים פשוטים יותר. חשוב שהם יגיעו עם כרטיס גרפי שיאפשר עבודה חלקה, וכן כמות זיכרון וכוח חישוב. התקציב למחשבים האלה הוא 4000 שקלים בלי מסך*. המפרט השלישי הוא לשרת, שישמש כשרת לכול חדר המחשוב הזה אני לא ממש …

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוהות שהמחשב יכול להריץ 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?כה יש צורך במחיר 1200 למסך אפשר להוריד במחיר ולהעביר למפרט לריכיבים אחרים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?לא צריך שקט אבל לא טרקוטר שיהיה שביר כזה בין 5-6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by rjjb7,

קניתי לפטופ של asus מהדגם EeePC. מכייון שזהו מיני לפטופ ייצרו אותו בצורה שה-Notepad כביכול יבוא על חשבון האותיות O,I,,U,L,K,J,M הבעייה היא כאשר אני מנסה להכניס שם משתמש לחלון כלשהו במקום האות j הוא מזין לי את הספרה 1 מה שמאוד מציק! ברוב המקרים (תוכנות לעיבוד תמלילים למיניהם) הבעייה לא קורית אבל בתיבת הדו-שיח הזו זה כן. מישהו יודע איך לבטל זאת?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.