עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by quilby,

I am going to buy this pc soon from skypc. I am mainly going to use it for gaming (cod4 , crysis, ac) My budget is 3.5k but I am willing to add 100 , 200 shekels if it will improve the system by a lot. please give me advice on what i should buy and what i should not thanks Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤992 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤440 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤298 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤219 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForc…

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  2. הרכבתי ב-KSP. המחשב מיועד למשחקים חדשים. הצעות לשיפור המפרט יתקבלו בברכה בתנאי שלא עוברים את המחיר הכולל unit == price (NIS) Althon 64 3200+ (Socket AM2) == 575 GIGABYTE M51GM-S2G Socket AM2, DDRII 800 (Overclocked) == 495 2xDDR II 667 512MB Twinmos == 450 Samsung 80GB 7200RPM 8MB SATA II == 255 eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E == 1090 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) == 240 Spire Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin) == 190 Total == 3295 אין צורך בצורב , ובשום רכיב שלא מופיע ברשימה. מחיר המעבד הוא מחיר מבצע בסניף KSP חיפה. הצעות לשיפור מחנויות פיזיות בחיפה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Elad87,

המחשב בגדול הוא לסטודנט, כלומר עבודה משרדית, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה ומעט משחקים. גודל המסך לא פחות מ 12.1 ולא יותר מ 15.4 . לגבי המשקל אין יותר מדי חשיבות לנושא זה מעדיף ביצועים טובים מאשר משקל נמוך יותר. בקשר לסוללה חשוב שכן יהיה זמן סוללה ארוך כלומר 4+ שעות HDMI ויציאות נוספות זו ברכה אם כי לא חובה. 500GB הארד דיסק. כונן אופטי - צורב DVD. זיכרון פנימי - 3-4 ג'יגה העדפה היא לחברת Dell או לחברה אמינה אחרת אין בעיה לקנות גם מחשב עם זיכרון חלש יותר והארדדיסק קטן יותר ולשדרג ברמת התקציב עד כמה שניתן. בתודה מראש אלעד

4. Started by chenny5,

היי, אני מחפשת המלצה למחשב נייד שיתאים גם לשימוש בייתי וגם ללימודים ויחזיק לכמה שנים. 13-14 אינטש, משקל של עד 2 קילו (אבל עדיף פחות), ועיצוב נח ועמיד. (כולל מצלמת אינטרנט, אפשרות לחיבור לאינטרנט wifi ובחיבור ומערכת הפעלה טובה). בטרייה שמחזיקה לפחות 4 שעות ושיהיה שייך לחברה אמינה עם אחריות ל- 3 שנים. השימוש הוא בעיקר לכתיבת מסמכי וורד ואקסל, אינטרנט וסרטים, והתקציב הוא עד 3500 (אני מוכנה להוסיף קצת אם יש לכם הצעה ממש טובה) תודה מראש! חן

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  5. Started by idok,

חבר שלי רוצה מחשב ב5000 בלי מסך למשחקים, לא לאוברקלוק, בעיקר למשחקים...... וגם בלי ציוד הקפי.....הוא מעדיף אינטל אבל אם יש הבדל משמעותי במחיר נראה לי שהוא יסתפק בAMD... תודה מראש......אחחח הראש!!! :'(

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by oren99,

צריך: לוח אם מעבד i7 8GB זיכרון כונן SSD (שאר הדברים כבר יש) עדיפות לרדת מ3000 ש"ח. יבוצע OC אז המערכת צריכה לתמוך. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  7. שלום לכולם אני חדש בפורום אשמח אם תוכלו ליעץ ולעזור לי....תודה מראש טוב אז ככה.... יש לי שאלה אם כדאי לי לחכות עוד לירידת מחירים או שזה מספיק כבר אחרי יציאת הקונרו כרטיס מסך חובה:GF 7800 GTX וזיכרון 2GB אאאא... ואין צורך בהרכבה ואני משלם במזומן

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Vendjo,

שלום לכולם * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים בעיקר עם הגדרות מקסימליות וגם כמוון שימוש יומיומי כמו גלישה באינטרנט וצפיית סרטים * גודל המסך? רצוי 15.6 * משקל רצוי? לא כל כך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש זמן סוללה ארוך מכיוון שהשימוש יהיה בעיקר משחקים כבדים לאורך שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי שיהיו HDMI ו-DVI * בלוטות? צריך בלוטות ו-WiFi * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500Gb * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין עוד כמה דברים : כמו שכתבתי מ…

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  9. אני מחפש מפרט של מחשב בתקציב של 3000 ש"ח - לא יותר לא כולל מסך וציוד הקיפי (מקלדת רמקולים עכבר ) השימושים הם אינטרנט ואופיס בלבד, האם כדאי AMD בתקציב הזה? איזה מפרט הייתם ממליצים לי?

• 12 תגובות
    • 709 צפיות
  10. בזמן החיפוש אחר מחשב נייד התחלתי להתבלבל בין שלל דגמי לנובו השונים. רציתי לדעת מה ההבדל בין לנובו N100 ללנובוN200 וכמו כן מה דעתכם על המפרט הנל : IBM LENOVO 3000 N100 TY0FFIN הנייד בעל ליבה כפולה ומהירות המעבד 1.83 2GB Memory 120GB Hard Disk NIVIDA GEFORCE PCI EXPRESS ADAPTER 7300 128MB 15.4 Inch Wide Screen High Resolution 1680X1050 Glossy מצלמת אינטרנט מובנית קורא טביעת אצבע ביומטרי מערכת הפעלה ויסטה ביזניס עם רישיון מקורי ישנן 4 יציאות של יו אס בי רמקול פנימי מובנה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  11. Started by ^NAOR^,

אני מעוניין במחשב נייד לצורכי אינטרנט שירים סרטים וכרטיס מסך נחמד למשחקים לא כבדים כמו פיפא09 חשוב שיהיה 320gb דיסק קשיח וזיכרון פנימי ראם 3-4 ושיהיה מעבד נחמד עם עדיפות למחשבי טושיבה ו-hp

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  12. Started by G-Hawk,

דרישות: מארז של ThermalTake מעבד קונרו אם אפשרי שזה יהיה TOP למשחקים כבדים תודה והמשך יום טוב

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  13. Started by ran1809,

יש לי גיהבייט W566N עכשיו אני נגיד משאיר אותו דלוק מהבוקר ואז בא משחק עליו איזה 4 -5 שעות כל מיני משחקים COD 4 NFS pro street ואז אני בודק את הטמפ' שלו ב EVEREST והא גג 61 - 62 זה הגיוני או שהתוכנה מזייפת..? כי נראה לי שאחרי קריעה של 4 5 שעות זה צריך להיות טיפה יותר גבוה..! תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  14. שלום לכולם אני כבר 9.5 שנים עובד על מחשב מסוג פנטיום 3 450 עם 384 מ"ב זיכרון. לאחרונה התגלו כשלים שעל הקבלים בלוח האם, והמחשב גוסס (איטיות מחרידה, קריסות מערכת וכ'). על כן, החלטתי להחליפו. כמו שאתם כבר מבינים לפי סוג המחשב הנוכחי, הדרישות שלי מעטות והם מסתכמות בגלישה באינטרנט, עבודה עם יישומי אופיס, שירים, סרטים ופוטושופ. המחשב צריך לשמש אותי לפחות ל- 7-10 שנים הבאות כמו הנוכחי. הדרישות: זכרון של חברה מוכרת בלבד (קינגסטון יתקבל בברכה). את מהירות הזיכרון, נפח פיזי, וסוג חיבור אני משאיר לכם. מעבד כפול ליבה של אינטל בלבד ולא של AMD. לוח אם של חברה מוכרת (ג'יגבייט, אסוס, אינטל וכ'), לא איכפת לי שהכרטיס מסך יהיה מובנה על הלוח. ספק כוח- האם להישאר עם הספק הגנרי שמגיע עם המארז, …

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by ofirpo,

שלום רב החלטתי שאני הולך על לוח אם מדגם אינטל I3 ... אך מכיוון שכך החלטתי ...אני מעוניין שבמסגרת זו כל הרכיבים על הלוח יהיו מהזן המשובח ביותר שמתאימים כמובן ללוח ולא כאלו שלא יתרמו לי דבר כי הלוח לא יתמוך בהם אנא עזרו לי להרכיב מפרט איכותי ...ורק לאחר מכן יש להסתכל על המחיר שהבסיס יהיה I3 שימושי אופיס / משחקים מעט / גלישה וכד' משתמש רגיל אני חושב ולא מקצוען או קיצוני באהבתו לנישה מסוימת ללא מסך או ציוד הקפי ....יש ברשותי מסך 22 פשוט לא מתכנן ולא מבין בOC רוצה מחשה טוב / שקט / ברמה .....שישרת אותי למשך 3-4 השנים הבאות בבטחה.. המלצה על חנות גם תבורך חג שמח חברים[br]פורסם בתאריך: 11.09.2010 בשעה 00:32:00 כמובן שהתכוונתי מעבד I3 אקח מה שתמליצו לי כעסקה הטובה ביותר והמ…

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  16. שלום חברים. אני מעוניין במחשב לשימושי אינטרנט ועבודה עם תמונות, אני מצלם ומשתמש בתוכנות כמו פיקסה,פוטושופ וכו'. אני מעוניין במחשב שיגיב מהר שיפח תוכנות ויעשה פעולות בצורה מהירה. אין צורך בכרטיס מסך מתוחכם, אני לא משחק משחקים וגם לא במסך משום שיש ברשותי אחד. אשמח לדעת על מה אתם ממליצים ואולי יש חנות מסויית שאפשר לרכוש דרכה מערכת שלמה ואיכותית.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by iSolt,

הדגם עם i7 6500u / 8gb ram / 1tb 7200 / gt 940m 2gb בעקרון פרסמתי ביקורת באמזון בעצמי (עדיין לא אישרו אותה) אבל אני מעוניין לקרוא ביקורת וסיקור מקצועי עליו מאתרים גדולים. מישהו יכול למצוא לי לינקים לביקורות? זה הדגם המדויק http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=910478 פשוט בחול לא מצאתי ספיצפית את תת הדגם של הסדרה X555UB (המפרט זהה) הביקורת שאני מחפש היא על העיצוב, על הרמקול והמקלדת ופחות על ביצועים ומסך (המסך נהדר, אין ספק)

18. Started by lt mor,

שלום ברשותי מחשב נייד מדגם DELL INSPIRON 2200 http://compreviews.about.com/od/budgetnote/gr/DellInsp2200.htm אני רוצה להוסיף לו זכרון. ראיתי שיש רק "מקום אחד" ושמדובר בDDR1. http://www.skypc.co.il/pl_product~24115~15~0.htm# או https://www.misradia.co.il/application/product_viewRegular.asp?Pid=458&Group=2#RequestedProduct ב 345 ש"ח ? אני רוצה לוודא שאני בכלל בודק את המוצר הנכון. תודה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  19. ניסיתי למצוא דרייבים באתר של דל למחשב וקצת באינטרנט ולא ממש מצאתי, מה שבעיקר חשוב לי זה דרייברים לכרטיס רשת של המחשב, איפה אני יכול להשיג דרייברים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  20. Started by arkadi_s,

המחשב נקנה לפני כמעט 3 שנים , אם זה חשוב הוא לא עבר שום תקלה או תיקון עבר ניקויים עקביים ושמירה. מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII צורב : SANSUNG SH-S22B DVD ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU תודה...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. בניתי מפרט בLogicPC: PD 2.8 920 2X2 Gigabyte GA-945P-S3 RH Twinmos 512MB DDR-2 X2 Albatron 7600GT WD 250GB 16M NEC 3350A W HEC 300W + הרכבת מחשב. יצא הכל ב4400 השאלה אם אני אוכל בעתיד להחליף רק מעבד לקונרו ? כרגע אין לי מספיק תקציב לקונרו ואני לא משחק משחקים ממש כבדים ולא מעניין אותי האיכות הכי גבוהה העיקר טוב ומהיר. מה דעתכם ?

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  22. שלום רב, אני אנסה לעמוד בכללי הפורום, אז שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מחשקים + תוכנות הנדסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Solidworks, Matlab, Comsol באופן שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Witcher, Fallout, XCOM וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייב עוד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSS , CS:Go battlefield 3 וכו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by LazyCat,

תאורת לד למקלדת שמתחברת ל- USB, יש המלצות (או שגם המוצר הזול ביותר יעשה את העבודה)? תודה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by pc34,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes13 /fifa 13 בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21.5 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.