עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, צריך מחשב נייד לאבא של חברה שלי, גולש רק באינטרנט. רוצה שהמחשב יחזיק להרבה זמן i5, 4GB RAM. עדיף מסך 15 אינץ׳. תקציב - 2000-3000. בנוסף, לא יודע למה, אבל חשוב לי שיהיה dell כי שמעתי רק טובות על האחריות שלהם עם טכנאי עד הבית. אם לא דל, אז חברה אחרת שהאחריות שלה ידועה כטובה. חשוב מחשב אמין עם אחריות אמינה. מלבד זה, בגלל השימוש המאוד ספציפי של המחשב אין צורך בדרישות כלשהן. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני פתחתי נושא של בחירת מחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=536360.0 ואז העלתי תסכום ורציתי לדעת אם לDell Inspiron 7720 6171 אין מתחרים לסכום של עד 7100 תודה לעוזרים ועוד שאלה אחת מה ההבדל בין 6171 ל6170

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  3. שלום אני סטודנט שצריך לקנות מחשב לצורך עבודה עם תוכנות הנדסיות[לא כבדות במיוחד] ולשימוש בעיקר ללימודים,לראות סרטים. יש את המחשב [h=1]Dell Inspiron 3542 IN-RD09-7774[/h] רציתי לדעת אם הוא טוב והאם כדאי לקנות אותו במחיר 2800 זה התקציב אגב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מפרט מחשב למערכת משרדית: חלקו מבוסס על הרשימה המומלצת. AMD Athlon XP 2500 + Barton Tray CPU ---> 584 Chaintech 7NIF --->564 DDR Ram 512 MB Winbond 2700 --- 451 WD 40GB 7200 8MB Buffer ---409 Teac Floppy --- 51 CDROM A-Open x56 --- 128 LiteOn 52/24/52 Retail CDRW --- 280 Conexant 56k PCI Modem --67 Microsoft MultiMedia Keyboard+Optical Mouse Kit -- 155 Genius sp-G04 120w Speakers --- 47 Compucase-HEC CI-6825 --- 227 Monitor: Mag-796 FD 17" Diamondtron איזה מאוורר כדאי לקחת ? לא מצאתי את זה שהמלצתם עליו ב - PC-Hardware . איך המסך שבחרתי ביחס ל - LG 795FT ? תרגישו חופשיים לשנות כל דבר במפרט, מלבד מהירות המעבד (אני קונה את זה עבור מישהו שרואה רק מהירות עיבוד לנגד עינ…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם , אני צריך המלצה למחשב נייד שיהיה בו בעיקר שימוש לאינטרנט ויישומי אופיס. הכי חשוב זה אמינות , זמן בטרייה לא כזה קריטי אבל יהיה נחמד אם יהיה ארוך. אני מניח שכל המחשבים מגיעים היום עם ווינדוס 7 אז לגבי זה אין לי מה להעיר

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by vk,

מחשב למשחקים כבדים לא צריך ציוד היקפי, לא צריך הארד דיסק ולא צריך צורב דיוידי טוב אני צריך לוח אם עם שתי יצואות שלי IDE כי הארד דיסק אחד שלי הולך על IDE (זה יגרום להבאת לוח ישן ופחות טוב?) אז מה שאני בערך רוצה בו זה 2 גיגה של זיכרון ואני עדיין מתלבט בין אינטל לAMD ואם אני יעשה OC אז זה ישפר את הביצועים ממש בהרבה?

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Jiddu101,

שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3,Crysis 2,SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכוון לקנות מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

8. Started by biwi1212,

שלום, קיבלתי את המפרט הבא עבור מחשב גיימרים, לא מטורף אבל אחד שיכול להחזיק עבור משחקים שדורשים הרבה. התקציב הוא 4000 ש"ח והייתי שמח לקבל תגובות, אולי יש חלקים שהייתם מחליפים מורידים או מוסיפים. Intel Core i5-760 Processor 2.8GHz 8MB Quad Core LGA1156 BOX 29958 Gigabyte GA-P55M-UD2 Intel P55 Chipset LGA 1156 Model 26765 GP55MUD2/950206 Hynix 2Gb DDR3 1333Mhz 29874 X 2 Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502HJ Spinpoint F3 27142 HIS Radeon HD 5750 1GB GDDR5 iCooler IV PCI-E H575FN1GDV 27570 בגדול לפי מה שהבנתי מדובר באחלה של מפרט, הסתכלתי במפרטים המומלצים של הפורום. האם אני צריך קירור למעבד ? מה לגבי מארז ? הציעו לי את Compucase 6AR6 4USB FireWire 120mm Fan No Psu עם ספק …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שימושים עיקריים , סרטי HD ומשחקים לא הכי כבדים בעולם אבל אם יש אחד עם כרטיס מסך שמסוגל להריץ את זה יחסית נורמלית זה עדיף.. נפח הארד דיסק 500GB , תמיד יש אפשרות לחבר חיצוני. שיהיה מולטיטאסקר (זתומרת הרצת תוכנות במקביל) . לעזרתם אודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by Zyabra,

האם מישהו מכיר את הדגם הנ"ל? המסך שלו IPS? http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-inspiron-5558-in-rd09-8911

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לפורום, אחותי לומדת באוניברסיטה ועובדת כרגע, והיא צריכה בשביל עבודתה ולימודיה מחשב חדש לעבודה עם טקסטים וגם אינטרנט בעיקר,כמו כן אני מעוניין שהמחשב יהיה לשימוש כללי - לא למשחקי 3D מטורפים,אלא בשביל וידאו,קבצי שמע (חשוב) ובכלל דברים יום-יומיים כאלה. אני די מעוניין שהמחשב יהיה איכותי ושיחזיק כמה שנים טובות. כמו כן רצוי שהמחשב יהיה שקט (לא שקט יותר מדי,אבל שפשוט יהיה נעים לעבוד עליו). אני מעוניין גם במסך דק של 19 אינץ' - הלכתי על Samsung 940B,ראיתי עליו מלא ביקורות מצוינות בnewegg.. אבל אם יש לכם השגות בעניין ,תרגישו חופשי להמליץ משהו אחר. אני זקוק גם לחלקים היקפיים - שיהיו נוחים לעבודה,רמקולים טובים אבל לא מערכת קולנוע ביתית,כי היא מוגבלת במקום,אז משהו טוב (עם סיגל …

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  12. שלום, כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מחשב נייד חדש בתקציב של כ3000 שקל מטרת הנייד היא בעיקר לימודים ואינטרנט, זמן סוללה טוב גם רצוי. מסך 14 אינץ' יספיק (או 13.6) את הנייד אקנה בישראל, ואם אפשר ללא מערכת הפעלה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  13. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? 8. הא…

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by quilby,

I am going to buy this pc soon from skypc. I am mainly going to use it for gaming (cod4 , crysis, ac) My budget is 3.5k but I am willing to add 100 , 200 shekels if it will improve the system by a lot. please give me advice on what i should buy and what i should not thanks Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤992 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤440 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤298 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤219 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForc…

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  15. הרכבתי ב-KSP. המחשב מיועד למשחקים חדשים. הצעות לשיפור המפרט יתקבלו בברכה בתנאי שלא עוברים את המחיר הכולל unit == price (NIS) Althon 64 3200+ (Socket AM2) == 575 GIGABYTE M51GM-S2G Socket AM2, DDRII 800 (Overclocked) == 495 2xDDR II 667 512MB Twinmos == 450 Samsung 80GB 7200RPM 8MB SATA II == 255 eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E == 1090 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) == 240 Spire Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin) == 190 Total == 3295 אין צורך בצורב , ובשום רכיב שלא מופיע ברשימה. מחיר המעבד הוא מחיר מבצע בסניף KSP חיפה. הצעות לשיפור מחנויות פיזיות בחיפה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Elad87,

המחשב בגדול הוא לסטודנט, כלומר עבודה משרדית, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה ומעט משחקים. גודל המסך לא פחות מ 12.1 ולא יותר מ 15.4 . לגבי המשקל אין יותר מדי חשיבות לנושא זה מעדיף ביצועים טובים מאשר משקל נמוך יותר. בקשר לסוללה חשוב שכן יהיה זמן סוללה ארוך כלומר 4+ שעות HDMI ויציאות נוספות זו ברכה אם כי לא חובה. 500GB הארד דיסק. כונן אופטי - צורב DVD. זיכרון פנימי - 3-4 ג'יגה העדפה היא לחברת Dell או לחברה אמינה אחרת אין בעיה לקנות גם מחשב עם זיכרון חלש יותר והארדדיסק קטן יותר ולשדרג ברמת התקציב עד כמה שניתן. בתודה מראש אלעד

17. Started by chenny5,

היי, אני מחפשת המלצה למחשב נייד שיתאים גם לשימוש בייתי וגם ללימודים ויחזיק לכמה שנים. 13-14 אינטש, משקל של עד 2 קילו (אבל עדיף פחות), ועיצוב נח ועמיד. (כולל מצלמת אינטרנט, אפשרות לחיבור לאינטרנט wifi ובחיבור ומערכת הפעלה טובה). בטרייה שמחזיקה לפחות 4 שעות ושיהיה שייך לחברה אמינה עם אחריות ל- 3 שנים. השימוש הוא בעיקר לכתיבת מסמכי וורד ואקסל, אינטרנט וסרטים, והתקציב הוא עד 3500 (אני מוכנה להוסיף קצת אם יש לכם הצעה ממש טובה) תודה מראש! חן

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  18. Started by idok,

חבר שלי רוצה מחשב ב5000 בלי מסך למשחקים, לא לאוברקלוק, בעיקר למשחקים...... וגם בלי ציוד הקפי.....הוא מעדיף אינטל אבל אם יש הבדל משמעותי במחיר נראה לי שהוא יסתפק בAMD... תודה מראש......אחחח הראש!!! :'(

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by oren99,

צריך: לוח אם מעבד i7 8GB זיכרון כונן SSD (שאר הדברים כבר יש) עדיפות לרדת מ3000 ש"ח. יבוצע OC אז המערכת צריכה לתמוך. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  20. שלום לכולם אני חדש בפורום אשמח אם תוכלו ליעץ ולעזור לי....תודה מראש טוב אז ככה.... יש לי שאלה אם כדאי לי לחכות עוד לירידת מחירים או שזה מספיק כבר אחרי יציאת הקונרו כרטיס מסך חובה:GF 7800 GTX וזיכרון 2GB אאאא... ואין צורך בהרכבה ואני משלם במזומן

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Vendjo,

שלום לכולם * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים בעיקר עם הגדרות מקסימליות וגם כמוון שימוש יומיומי כמו גלישה באינטרנט וצפיית סרטים * גודל המסך? רצוי 15.6 * משקל רצוי? לא כל כך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש זמן סוללה ארוך מכיוון שהשימוש יהיה בעיקר משחקים כבדים לאורך שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי שיהיו HDMI ו-DVI * בלוטות? צריך בלוטות ו-WiFi * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500Gb * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין עוד כמה דברים : כמו שכתבתי מ…

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  22. אני מחפש מפרט של מחשב בתקציב של 3000 ש"ח - לא יותר לא כולל מסך וציוד הקיפי (מקלדת רמקולים עכבר ) השימושים הם אינטרנט ואופיס בלבד, האם כדאי AMD בתקציב הזה? איזה מפרט הייתם ממליצים לי?

• 12 תגובות
    • 715 צפיות
  23. בזמן החיפוש אחר מחשב נייד התחלתי להתבלבל בין שלל דגמי לנובו השונים. רציתי לדעת מה ההבדל בין לנובו N100 ללנובוN200 וכמו כן מה דעתכם על המפרט הנל : IBM LENOVO 3000 N100 TY0FFIN הנייד בעל ליבה כפולה ומהירות המעבד 1.83 2GB Memory 120GB Hard Disk NIVIDA GEFORCE PCI EXPRESS ADAPTER 7300 128MB 15.4 Inch Wide Screen High Resolution 1680X1050 Glossy מצלמת אינטרנט מובנית קורא טביעת אצבע ביומטרי מערכת הפעלה ויסטה ביזניס עם רישיון מקורי ישנן 4 יציאות של יו אס בי רמקול פנימי מובנה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  24. Started by ^NAOR^,

אני מעוניין במחשב נייד לצורכי אינטרנט שירים סרטים וכרטיס מסך נחמד למשחקים לא כבדים כמו פיפא09 חשוב שיהיה 320gb דיסק קשיח וזיכרון פנימי ראם 3-4 ושיהיה מעבד נחמד עם עדיפות למחשבי טושיבה ו-hp

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  25. Started by G-Hawk,

דרישות: מארז של ThermalTake מעבד קונרו אם אפשרי שזה יהיה TOP למשחקים כבדים תודה והמשך יום טוב

• 1 תגובה
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים