עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bv_beaver,

היי! אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. אני מחפש מחשב לאח שלי בעיקר למשחקים(וקצת עבודה בפוטושופ, לא רציני), ללא מסך,מקלדת,עכבר,כרטיס קול. התקציב הוא מקסימום - 4000 ש"ח (אבא שלי מעדיף להוציא פחות אבל אם התמורה למחיר גדולה אז יש מצב לשכנוע ;D ) עדיף אינטל. (לא מיועד ל OC) תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  2. אז ככה, צריך עזרה בבניית מפרט למחשב חזק שיעבוד כמו חללית בתקציב שבסביבות 4,000 ש"ח (עם אפשרות לחריגה בקטנה ) התקציב הוא למחשב ללא ציוד היקפי (עכבר מקלדת רמקולים וכו') לא מתוכנן OC. דגשים: *זיכרון 2GB *הארדיסק בנפח גדול מאוד *קירור וספק כוח עצבני *מארז יפה *יש ברשותי כבר צורב DVD אז עדיף לקנות סידירום רגיל ולחסוך את הכסף לחלק אחר במחשב או לקנות צורב יותר טוב? המחשב ישמש בעיקר לכל מיני עריכות של מוזיקה, תמונות ווידאו ככה שאני צריך כרטיס קול נורמלי וכרטיס מסך טוב! אפשרי לבנות מחשב שיענה על הצרכים שלי במחיר כזה? :s05: נ.ב אני גר בצפון, באיזו חנות הכי משתלם לרכוש את המחשב? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  3. שלום! אנחנו זוג סטודנטים המעוניינים לקנות מחשב חדש. התקציב: בין 2-3K ניתן גם במזומן המטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תוכנות Adobe למינהן (Photoshop, Flash וכו') ומבוססות Eclipse למינהן (Aptana, Flex וכו'), כמובן שאנו גם מורידים סרטים וצופים בהם. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים. המחשב נמצא בחדר שינה, כך שעליו להיות שקט במיוחד... אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות כלשהן. אני מסוגל להרכיב בעצמי אם זה יוזיל את המחיר. בקשר לOC עוד לא ניסיתי אף פעם, אבל אחרי הצצה קצרה באתר התחלתי לחשוב על זה, אז אולי OC למתחילים... הרבה דרישות במחיר נמוך, אני יודע... אז גם אם יש מחשב טוב שעונה על הדרישות במחיר קצת יותר גבוה, נשמח לשמוע (וננסה לגרד עוד קצת כסף... ) תודה!

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  4. כותרת כולל ציוד היקפי ומסך lcd 19 אני רוצה מחשב שיריך ממשחקים הכי חדשים של בערך 5 שנים הבאות כמה אצטרך להשקיע?

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. טוב חשבתי אולי לקנות את המחשב הזה: acer as5740g ראיתי את המבצע של בזק וגם ככה אני מתכנן לעשות NGN ואבא שלי עצמאי אז יש לי הנחת מע"מ כך שזה יוצא משהוא כמו 2000-3000 ש"ח. אני זקוק לזה בעיקר לצורכי גיימרים-משחק MW2 וBF:BC2. יש לו זמן סוללה טוב או יש לי בקושי שעת משחק? אבקש חוות דעת או ביקורת עליו.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by shift,

[ftp][/ftp] מחר אני יוצא לקנות נייד חדש משלי.. עכשיו הבעיה שאני לא מבין טוב בהן. אני רוצה נייד ל: 1- עבודה רגילה כגון קריאהץץכתיבהץץצפיה בשקופיות..צפיית סרטים..עבודת אינטרניט אלחוטי.. העברת מידע בבלוטות או אינפרא-אדום...אולי משחק או שתיים... אבל שלא יהיה עתיק.. צריך להיות חדיש ובנוי לחידושים קיצוניים... לוק חדש וסקסי.. ראיתי הרבה והתבלבלתי.. אם אפשר כמה רעיונןת לדגמים חברה ..יהיה מצויין..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני רוצה לוח אם חדש ! וכרטיס מסך חדש . עכשיו יש לי זכרונות DDR400 CL2.53200 AMD SOCKET 939 3200+ עכשיו אני צריך המלצה ללוח טוב . עם PCI-E! וכרטיס מסך טוב תקציב 1600 ! תודה רבה חברה !

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד שיהיה שימושי עבורי ללימודי הנדסת חשמל (כולל הרצת MATLAB) חשוב לי שהמחשב יהיה דק, קל (עד 2 ק"ג), חזק, מאיץ גרפי חזק, כונן SSD, מסך HD בגודל 14" תקציב עומד על 4000-5000 ש"ח. האם מישהו מכיר מחשב כזה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 7k צפיות
  9. Started by DJDAVID,

חייב מעבד 930 של אינטל צורב DVD מסך של וויסוניק V930 עכבר G7 מקלדת עלית של לוג'יטק(אפשר להשאיר 200 שקל לזה אם אין בחנות...) הארד 250 ג'יגה 7900GT קירור טוב למעבד... כונן דיוידי ולוח טוב.. המחשב מיועד לעריכת מוזיקה,משחקים גלישה באינטרנט הורדות מהאינטרנט תודה.

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by woodi,

רציתי לדעת אם קיים דבר כזה, הדבר הכי קרוב שמצאתי זה מקלדת חיצונית (וקצת ענקית) עם TRACKPOINT באתר של IBM בארץ לא מצאתי איזה משהו. אז מישהו נתקל בזה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by eran1243,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה עבודה משרדית עם תוכנות Office, תכנות (Android Studio, Visual Studio,PHPStorm) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב Android Studio ו- PHPStorm, מזדמן ב Visual Studio ותוכנות נוספות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by GnApple,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 (בלי לחרוג בכלל בבקשה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין יותר מדי מה לחסוך.... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין. 2. מה שימושי המחשב א) תוכנות משרדיות סטנדרטיות, וכנראה גם סביבות תכנות (vs2008, eclipse ומה שבא ליד.) ב) מחשקים שישוחקו Minecraft, Sims 4 ועוד משחקים שאין לי מושג -רזולוציה טבעית 1680*1050 (פחות או יותר?) מיועד להגדרות גרפיות נמוכות בינוניות למשך 4 שנים נניח? 3. ללא ציוד היקפי, מחשב נייח בלבד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? זה יהיה בחדר שינה אז סביבות 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלומות, * מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, ועבודה קלה על AutoCad, ARCplus (המחשב משמש כמחשב משני לצורך הצגת עבודות בעיקר, בתדירות של פעם בשבוע- שבועיים). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 14" מקסימום. עדיפות למט. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD או HD+, אך גם HD רגיל במידה והתמורה הולמת. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג, בשאיפה לכיוון 1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ שיכלול סוללה טובה, כ5 שעות, אבל גם 3 שעות יהיה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות שיכלול SSD, 128GB (יספיקו מעל ומעבר). * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך. * …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by koko21,

שלום רב אני מחפש הצעת מחיר למחשב טוב כיום ,מחיר עד 2000 ש"ח ( חריגה עד 300 ש") אשמח לקבל הצעות תודה

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  15. אז ככה מישהו יכול לתת לי מפרט שיחזיק לי את Crysis על High? עם צריך יותר מהסכום המוצג רק תגידו כל העוזרים יבורכו

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by orirafael,

היי, אנחנו מפתחים תוכנה הרצה על כרטיסי מסך. תוכלו בבקשה לעזור לנו לבנות מפרט לתחנת עבודה חדשה? מעבד Intel® Xeon® Processor E5-1650 v3 (15M Cache, 3.50 GHz) 64 ג'יגה זיכרון 2 כרטיסי מסך NVidia K80 500 ג'יגה SSD איפה אפשר לקנות מחשב כזה בארץ? מהחישוב שלנו התחנת עבודה אמורה לעלות 45K-50K ש"ח. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  17. מה קורה אנשים ? אני אודה מאוד למי שיעזור לי ליצור מפרט טכני בטווח הסכומים הנ"ל עם אפשרות שדרוג בעתיד. חשוב לציין שאני מעונין בכרטיס קול טוב + רמקולים טובים (4.1\5.1) עכבר אופטי\cordless וגם מקלדת cordless תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by marmark,

שלום אני רוצה לקנות תמחשב נייד לטובת גלישה ברשת ולראות סרטים. ללא משחקים כבדים. התקציב לא גבוהה כלכך (3500 גג). מעונין במסך נורמלי לצפיית סרטים. משקל לא כל כך חשוב. תודה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  19. מפרט מחשב לחבר + מסך דק 17'' תקציב 5000 לא מתוכנן OC אם אפשר הצעות מחיר גם מחנות ליד ירושליים וגם מחנות אחרת (שרחוקה מירושליים אבל זולה יותר) מיועד למשחקים אבל הוא לא גיימר מטורף תודה

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by Nihil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 (מערכת ההפעלה חלק מהתקציב - המסך אינו חלק מהתקציב.) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7800 2. מה שימושי המחשב? בעיקר גיימינג, אך גם תכנות, הרצה של Virtual Machines, עריכה גרפית ב- Photoshop וסרטי HD. 2.א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VM Player (תדיר) - VM אחד בלבד שיריץ Linux. Visual Studio 2010 (תדיר) Photoshop (מזדמן) 2.ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Battlefield 3, Syndicate, Elder Scrolls: Skyrim וכו' -מה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, סטודנט בכל מקרה... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ומשחקים בבית בזמן הפנוי (fps וrpg פשוטים לא הכי חדשים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - דיאבלו 3 הרחבה, פרו, באטלפילד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ', רזולוציה שתרשה לי לעבוד עם כמה חלונות פתוחים בנפרד לסביבת עבודה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות עד גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. תקציב קטן של 3700 צריך הכל מסך 17'. מחשב אינטל! .לעבודה. סרטים .צריבה .משחקים אין לי שמץ של מושג איך מתחילים אפילו חיבורי יו אס בי מקדימה המפרטים לא כוללים את אינטל לידיעתכם נידפקתי לפני כמה שנים שקניתי את פנטיום 3 450 כשהוא רק יצא שילמתי עליו 8000 שח ניתקעתי איתו עד עכשיו שנייה אחרי זה יצא פנטיום 4 תודה תודה תודה רבה מראש על עזרתכם ה"הכי מבורכת בעולם" :s05:

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  23. 1. מה התקציב? כ-4,000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עיצוב גרפי (פוטושופ,פריהנד וכו'), סטודנטית 3. גודל המסך? נראה לי ש-15" זה גדול וכבד מדיי..לא? יש ניידים עם מסך 14" שנכנסים בתקציב? 4. משקל רצוי? the lower the better מן הסתם.. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 6. יציאות מיוחדות? לא ממש קריטי 7. בלוטות? לא ממש קריטי 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא ממש קריטי 9. צורב DVD? לא ממש קריטי 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא ממש תודה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  24. אז כך שבוע שעבר קניתי מארז שחור אם ידית כולל ספק יזי קול 450 וואט זכרון SINGLE SIDE 1GB DDR-2 800MHZ CEON (חלקים 2) כרטיס רשת און בורס 1 ג'י כ.קול 7.1 OB 8 ערוצים. צורב 22 דיוידי אל ג'י לוח ג'יגה בייט GA-EP43-DS3L דיסק קשיח w.d 500gb 16mb sata2 כרטיס מסך 1GB GF9500 dvi hdmi hdcp מעבד אינטל quad core2 q8200 תשלום 2390 ש"ח מזומן המחשב אני צריך קצת למשחקים קצת לתוכנות קטנות לא גדולות ושהמחשב ירוץ מהר באוינדאוס. XP SP3 אם יש הערות בבקשה?

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  25. שלום כולם !!! מכוון שהתעסקתי הרבה רק באיי אמ די הזנחתי את אינטל חבר שלי בא לבקש ממני יעוץ ולא היה לי מה להגיד לו יש לו 4 אלף ש'ח הוא צריך הכל חוץ מסי די רום , פלופי,מסך , מקלדת ועכבר תודה לכל המשיבים ! נ.ב המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ולמשחקים (הוא ממש לא גיימר) חשוב שיהיה במפרט ג'י פורס 4 TI4200 של לידטק... הוא רוצה... ושוב תודה!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.