ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
לשימוש אינטרנט וכו'. לא משחקים כבדים וזה. כולל ציוד הקפי לא כולל מסך. זכרונות רק של G.SKILL, OCZ או קרוסייסר. לא רוצה חרא ג'נרי. בקשר למסך, חשבתי על הSamsung P2350. יש איזשהם ביקורות רעים על המסך הזה, או מסך אחר שטוב יותר באותו טווח מחיר (980~ ש"ח)?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים אשמח לקבל המלצה למחשב עד 2,500 ש"ח כאשר עדיף לא לחרוג מהתקציב.. מה הם השימושים הצפויים של המחשב שמיעת מוסיקה, סרטי HD ומשחקים לא ברמה גבוה מדי, אינטרנט. האם יש צורך בציוד היקפי ? אין צורך האם מתוכנן אוברקלוק ? לא האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה לא האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? אפשרי מצויד כנראה או במסך הזה: LG W2262TQ LCD או בזה: LCD דגם P2250 - מסך FULL HD SAMSUNG, אשמח אם תמצאו לי מסכים טובים יותר למחשב זה עד 1,000 ש"ח.. חובה שיהיה FULL HD וגודל המסך צריך להיות 22 אינץ (אפשר גם קצת יותר גדול). דיסק קשיח 500 יספיק זיכרון טוב של 4 GB יספיק למוסיקה. וכרטיס מסך של ATI תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר למשחקים... תודה חשבתי לקנות את המחשב שעולה 2100 או את המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1151897 בקשר לכרטיס מסך אני דואג פחות כי כבר זכיתי במכירה הזאת ב200 ש"ח: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1122311 אני יודע שהוא כבר נחשב למיושן בקרב הגיימרים הכבדים אבל בשבילי הוא מספיק(גם המחיר שבו קניתי אותו הוא זול).
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, התייעצתי כאן לפני כמה ימים בנוגע למפרט מחשב עבור אחותי ומאז גם התייעצתי עם התמיכה הטכנית של סקיי פיסי והרכבתי מפרט. אני אשמח לקבל חוות דעת על המפרט. ראשית אציין שהמחשב אמור לבצע במקביל ובצורה חלקה את הפעולות הבאות: גלישה באינטרנט שמיעת מוזיקה שימוש בphotoshop שימוש במסנגר וskype כמו כן, המחשב יצטרך להריץ windows 7. התקציב הוא 2000 ש"ח, אין צורך בציוד היקפי ובצורב DVD. המפרט שהורכב: מעבד AMD Athlon II X3 445 Box ₪416 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪279 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950733 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪202 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/produc…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי. אשמח לקבל מפרט למחשב שמטרתו העיקרית היא משחקים,גלישה. עד 2000 שקל ללא מסך. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא צרך מארז, ולא צריך מסך. תודה רבה רבה רבה =]
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום הייתי היום בחנות מחשבים והמוכר הציע לי את המפרט הבא : המחשב ישמש בעיקר ללימודים (סטודנט להנדסת תעשיה וניהול) סרטים , שירים ואולי גם קצת משחקים בעתיד למרות שכרגע אני ממש לא משחק. הדברים החשובים לי שאולי יראו לרובכם שוליים זה מסך טוב , מקדלת + עכבר אלחוטיים איכותיים , כרטיס TV ומחשב טוב שאוכל להנות ממנו. אז המפרט שהוצע לי הולך ככה: מעבד INTEL PENTIUM E2140 1.6Ghz לוח אם GA-945GZM-S2ו Gigabyte זכרון 1GB 667 DDR2 צורב LG H55NK כונן קשיח 250GB 7200 16MB מקלדת + עכבר LOGITECH EX110 רמקולים LOGITECH X-210 מארז Foxconn TLA436 + ספק 350W כרטיס טלוויזיה Leadtek Winfast TV2000 סה"כ 2400 שח השאלה שלי היא איך המפרט הזה לצרכים שציינתי למעלה ? האם אין צורך בקרור למעבד ? אי…
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אהלן, צריך עזרה עם מפרט למחשב חדש,מעוניין במפרט של אינטל,לוח עם עם יציאת SPDIF כרגע שומר על הכרטיס מסך 1600 שלי לפחות עד שיירדו המחירים של ה2600 SUPER, יש לי כונני SSD SAMSUNG אולי אפשרי להוסיף איזה NVME מומלץ, תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , FULL HD להרבה שנים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך, כונני SSD SATA שכבר יש לי, כונן NVME מומלץ יהיה נחמד 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המ…
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה... אני משפר את המחשב שלי ואני צריך המלצות לכרטיס מסך מעבד ולוח אם ב2500 שקל ככה זה בינתיים: Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX NIS 1,063.89 Gigabyte GA-8I848E-L Intel 848P Motherboard (800 Mhz,AGPx8, DDR400, Intel LAN,5.1 Sound,USB 2 NIS 514.01 Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail Video Card NIS 1079.42 Total: 2657.32 תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
צריך לוח עם כ.מסך מובנה, זכרון, מעבד,מארז+ספק. בעקרון בשביל משחקים. 2500 זה הגבול! אין יותר. אפילו שקל לא.
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מחשב שהעיקר כרטיס מסך טוב וזכרון פנימי מהיר, מעבד לא מהיר העיקר שללוח אם יהיה מותאם למעבד כפול ליבה, דיסק קשיח לא גדול. ללא צורב דיוידי או cd rom ובלי עכבר ומדפסת.וכמובן בלי מסך.תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המסך צריך להיות איכותי והעכבר פשוט וגם המקלדת צריכה להיות פשוטה תודה מראש ;D
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. אני צריך מפרט למחשב לעבודה יומיומית מהירה (לא מכונת משחקים) אלה מחשב שייתן ביצועים מהירים ,יחסוך זמן ,כאבי ראש ויספיק לכמה שנים טובות. עם הדגשים הבאים: - (ללא ציוד היקיפי) -ניתן לחרוג מהסכום מאקסימום ב300 ש"ח במקרה של איןברירה או כדאיות. - רצוי מהחנות הבאה: KSP.CO.IL - עבודה משרדית, תכני HD,גלישה וכולי.. - ללא כל צורך בתוכנות כבדות - לא נחוץ כונן תקלטונים וכרטיס קול וכרטיס קול. - מבחינת השקט של המחשב בסולם 1 - 10 מבחינתי 9, כך שהשקט יד קריטי. - אמתוכנן אוברקלוק עתידי. - אין צורך במערת הפעלה,אלה רק הרכבה של המחשב בחנות. - אין תכנון לשדרוג עתידי או של כ.מ וזיכרון ,לכן המחשב נדרש להיות בעל מפרט שיחזק לאורך זמן. - יש לש…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך כל עוד החיסכון יוריד מהפוטציאל שיוכל להתממש בניצול כל הכסף אז לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2800 גג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis 2, BFBC3, COD 4/5/6/7, witcher 2 ועוד הרבה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לשכן שלי שמשתמש במחשב בעיקר לגלישה באינטרנט , אופיס ואולי פה ושם משחק פשוט כלשהוא. הוא רוצה להשתמש במחשב גם כטלויזיה אז הוא צריך במפרט גם כרטיס טלויזיה ומסך ראוי בהתאם. אם 3.5 אלף לא מספיקים אז תגידו ואני אודיע לו ... אני חושב שהמחיר די גמיש. תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 16.02.2008 בשעה 14:57:50 אני יודע שאני מקפיץ אבל אני צריך את המפרט הזה...תודה.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב יחסית חזק עד כמה שאפשר ב-3000 ש"ח ללא מסך מקלדת רמקולים וכו'
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤865 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Mustiff E6099-CA Black 450W Screwless כמות: 1 - מחיר: ¤236 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Palit 9600GT Sonic 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤657 סה"כ: ¤2996 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2937 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/d9cjh5m1 השאלה שלי …
-
- 13 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי סכום של 3000 ש"ח לקניית מחשב ללא מסך איזה מחשב אתם מציעים שיהיה חזק וטוב למשחקים -האם מתוכנן אוברקלוק? לא -עד כמה השקט חשוב? חשוב אך יכול לבוא על חשבון כרטיס יותר חזק -ניתן לחרוג מן התקציב? אם כן בכמה? לא -האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מעבד intel תודה למגיבים ;
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
קצת שיניתי המלצה שניתנה לי. ואני רוצה לדעת האם השינוי שעשיתי הוא בסדר. להלן המפרט שאני קונה בימים אלו: AMD Athlon 64 3800 2.4GHz , 128 L1 Cache and 512KB L2 Cache, Socket AM2 , Stepping F2 - BOX Gigabyte nForce 570 Chipset - 4xDDR2 - ATX - 3xPCI - 3xPCIx - 2xPCIe - SATA - RAID - Marvell 88E1116 Gigabit Ethernet controller - FireWire - 8 Channel Audio - SPDIF In/Out connector (Coax/Optical) - Socket AM2 - AMD Athlon64 X2/ Athlon64 socket AM2 platform Linkworld Dimension: 180x415x470mm(WxHxD) - White with Window - Drive: 4x5.25 7x3.5 - 500W 20/24 Power supply (LGA 775 ready) - 2x 80mm fans Western Digital 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache LG GSA-4167B 16x White Bulk DVD-R…
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב לגלישה וצפייה בסרטי HD בנוסף מדי פעם עריכת סרטים ושימוש בפוטושופ המחשב יושב בסלון ולכן חשוב לי מאוד שיהיה מחשב שקט התקציב עד 4000 ש"ח אלא אם כן תגידו שמספיק לי ביותר זול לא צריך ציוד היקפי תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
המחשב כולל מעבד AMD לוח אם כרטיס מסך זכרון 1GB דיסק קשיח צורב דיוידי מארז המחשב מיעד לעבודות באופיס וגם לקצת משחקים תודה
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - גם למשחקים גם גלישה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - 2K15 COD GTA V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס על amd מארז + כרטיס מסך + צורב דיוידי + לוח אם + דיסק קשיח וזיכרון המחשב מיועד למשחקים + אינטרנט + וגם אולי oc תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי עכשיו מחשב עם - כרטיס מסך : 8800GT ספק כח : Enermax Liberty 400W מסך Dell 2312HM אני מחפש לקנות מחשב שלעכשיו אני אעביר אליו את ה8800 ובעוד חצי שנה פלוס אשדרג ל 660 או משהוא בסגנון אני יכול להישאר עם הספק הקודם ? או שהוא חלש מדי ? תקציב : 3000-3500 שימוש המחשב : בעיקר תכנות (JAVA + ANDROID ....) אבל גם גיימינג(עם הגדרות בינוניות + SKYRIM/DISHONORED/DIABLO3/CRYSIS......) ושימוש כללי צורך בציוד היקפי : לא רכיבים שאין צורך לשים במפרט : כרטיס מסך (אבל שאוכל לשדרג ל660TI או משהוא בסגנון) / כונן אופטי עד כמה חשוב השקט בסולם של 1-10 (10 = שקט מאוד) - 8 האם מתוכנן OC - בעיקרון לא בשל תקציב אבל אם ניתן אז בעתיד כן ... האם יש צורך בתוכנות (EXCEL/WIN…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני צריך המלצות על מפרט למשחקים ב3800, שלו אני אוסיף לא במסגרת התקציב 8800GT. המחשב מיועד למשחקים ולסרטי HD. תודה! עריכה: בתנאי שזה אפשרי מבלי להתפשר יותר מדי על החלקים, שיהיה גם שקט.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-