עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SuBeX,

שלום לכולם, אני מעוניין במחשב לשימושי מולטימדיה (צפיה בסרטים - יציאה לטלויזיה) ומשרד (אני סטודנט אז כל תוכנת word אבל הדגש הוא תוכנות כמו matlab ו ewb). מה שחשוב לי שהמחשב כרגע יהיה חזק כמה שאפשר ללא כרטיס מסך חזק מדי (הכי חשוב שתהיה יציאת tv-out). אני רוצה להוסיף בזמן הקרוב כ. מסך high end אבל רק שזה יתאפשר כלכלית , לכן מה שאני רוצה זה מעבד טוב (אין לי כוונה לעשות oc) אבל לא משהו תקציבי כי כאשר אני קונה כ. מסך אני רוצה ביצועים טובים. אין צורך בציוד היקפי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  2. היי, אני בכוונה לא כתבתי תקציב בכותרת כי אני לא מעוניין בדעות של עדיף לי לקחת X כי זה יותר זול וכו'. לצורך העניין המפרט הבא לא עלה לי כסף. אני רק מעוניין בדעתכם המקצועית לגבי איזון המפרט (חלקים "חלשים" מדי בהשוואה לאחרים או ההיפך). והאם יכולה להיווצר בעיה של אי תאימות. במידה וכן יהיו בעיות במפרט (לא פיננסיות) אעדכן עם תקציב - מקווה שזה בסדר מבחינת החוקים, לא מצאתי דרך אחרת לנסח. המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד: Thermaltake V1 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS5 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by baruch88,

אני מחפש לפטופ לשימוש "חד פעמי". הוא ישמש אותי אך ורק לשבועיים בארה"ב כעת, ובנסיעות עתידיות לחו"ל. בארץ אני לא צריך נייד. אני זקוק בעיקר לגלישה סבירה באינטרנט, משלוח מיילים וצפייה בדיסקים צרובים. זה הכל. האם המחשב הבא יענה על דרישותי? (מצ"ב לינק) כי 1550 שקל נראה קצת חשוד, אבל אני לא רוצה להוציא יותר מ-2,000. יש באתר הזה מחשבים נוספים של אסוס במגוון מחירים עד 2,000 שקל. האם יש לאחד מהם יתרון משמעותי על הזול ביותר? האם יש דרישות ספציפיות לארה"ב? תודה מראש. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1478

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  4. ערב טוב אני צריך בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב למשחקים . התקציב שלי הוא עד 2000 שקל עם דגש ענק לא לעבור אותו . החלקים שאני צריך : לוח אם , זכרונות , מעבד , הארד דיסק ומארז + ספק ( לא צריך ציוד היקפי כמו מסך ורמקולים ) בנוסף יש לי כרטיס מסך Radeon 9500Pro האם כדאי להשאיר אותו למחשב החדש או שהוא יפגע בביצועים ועדיף לקנות אחד חדש ? המחשב הוא למשחקים והתקציב צריך לכלול גם הרכבה . תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ldmajor,

מפרט המחשב הנוכחי http://danlabs.net/cpu/ אני מעוניין לשדרג שיריץ משחקים חדש עכשיו ושיצאו בעוד שנה אולי ככה בלי אוברקלוקינג ושטויות אני רוצה שהוא יעמוד עוד 3 שנים ככה המחשב עצמו בן שנה תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  6. שלום אני שוקל לקנות מחשב חדש שישמש אותי ביקר לאינטרנט ושטויות, ומדי פעם משחקים, מחשב רגיל כזה, אבל שיריץ משחקים יפה ויחזיק הרבה זמן מעמד. אל תשימו ציוד היקפי, אבל תשימו כרטיס רשת אלחוטי, שיהיה טוב שהאינטרנט לא יתנתק לי כל שנייה, ויש לי ספק די חדש FSP ATX-400PN, אז אם הוא מספיק טוב אז תורידו מהרשימה גם ספק. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ldmajor,

אשמח לקבל חוות דעות טובות ורעות ביקורות מאתרים אחרים הכל על המחשב נ"ל http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8872 בתודה דן.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  8. שלום, אני צריך מפרט למחשב חדש, התקציב שלי הוא משהו כמו 3000 ש"ח והמטרה של המחשבים היא בעיקר למשחקים,הורדות,סרטים וגלישה באינטרנט. אין לי צורך בציוד הקיפי. אני צריך מפרט מלא, אין ברשותי שום חלק שלו. הקירור במחשב חשוב לי, היופי של המארז עצמו פחות, העיקר שיפעל טוב. אם אפשר בבקשה הצעה למחשב INTEL וAMD, או למה שעדיף, אני פשוט לא מבין בזה וחלק אומרים לי שAMD עדיף ואחרים שINTEL עדיף. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  9. אני מנסה להרכיב מפרט בשביל בן דוד שלי. הוא ילד קטן (בן 10) ואין לו דרישות של גיימרים, הדבר הכי כבד שהוא ישחק זה FIFA. אני כבר הרבה זמן לא מעודכן מבחינת החומרה אבל ניסיתי להרכיב מפרט נחמד שיחזיק לו ל3 שנים פחות או יותר. הסכום שהקציבו לו זה 1000 שח וחרגתי קצת. אני צריך קצת עזרה בקיזוז ( חריגה של 200 שקלים היא אפשרית ) המפרט שהרכבתי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz E4600 65nm : " SLA94" - BOX אחריות: לא הגבלת זמן. מחיר: ¤552 לוח אם: GIGABYTE GA-945GCM-S2L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤259 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 8500GT SUPER 512MB DDR2 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤298 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS/AAJS אחריות: שלוש שנים. …

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by ido-nava,

שלום, בעבר כתבתי הודעה לגבי שדרוג אך זה לבסוף לא התבצע... עכשיו אני ממש לפני קנייה ורציתי להתייעץ איתכם לגבי מפרט שבניתי שאמור להתחלק ל-2 מחשבים (בנוסף לחלקים שיש לי בבית). מחשב א'- מיועד לאוברקלוק, הורדות24/7, משחקים, סרטי HD: מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 פריט שאני קונה קירור למעבד: TT BigTyphoon לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 פריט שאני קונה זכרון: 2GB OCZ Vista Performance Platinum XTC 5-4-4-15 X2 פריט שאני קונה כרטיס מסך: Nvidia 6800GS 256MB דיסק קשיח 1: WD 250GB YS SATA2 דיסק קשיח 2: Segate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II פריט שאני קונה מארז+ספק: TT Shark + Hec 480W Ace. מחשב ב'- מיועד לאחותי הקטנה, בעיקר לאינטרנט, ICQ, אופיס... מעבד: AMD 3500+ 939 קירור למעבד: מאיפה לע…

• 12 תגובות
    • 976 צפיות
  11. Started by eli1983,

:yelclap: אז ככה קניתי את המחשב dell xps1530 עם המפרט הבא ורצית לדעת כמה זמן אמורה הבטרייה להחזיק ברצוני לציין שהבטריה היא רגילה 6 תאים ובנוסף קיבלתי את המחשב עם ויסטה ביזנס אמורה להיות בעיה למחשב עם הויסטה ? הוא יריץ אותה ומשחקים יהיה בעיה עם הכרטיס מסך הזה? תודה לכולם על העזרה לכל אורך הדרך בבחירת המחשב [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  12. כמובן כולל OC

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  13. מה המחיר הממוצע של מחשב נייד? (כמו שבמחשבים נייחים זה משהו כמו 3000-3500 אם אני זוכר נכון) ואיזה מן מחשב נייד זה במחיר הנ"ל? המחשב הנייח שלי כרגע Athlon 3000+ (מעבד אחד) ג'יגה ראם וכ"מ 8500GT (שקניתי רק כי נשרף לי ה-6600GT). זה פחות או יותר מספק אותי. אני רוצה מחשב נייד עם מעבד טוב, אם אפשר 2 ג'יגה זכרון והרבה מקום . כרטיס מסך בינוני- יספק אותי בהחלט. כמה עולה דבר כזה בערך?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  14. שלום לכולם חבר שלי קונה בימיים הקרובים מחשב עד 6500 שקל ובניתי לו מפרט כזה... השאל אם אתם מציעים להחליף משהו ליותר משתלם או להוריד משהו... והאם הזיכרון שווה או לכחת 800mhz של G.SKILL? Cpu: intel Core 2 Quad Q9300 Mather board: gigabyte ga-p35-ds4 Memory: ocz 2x2GB reaper hpc edition dual DDR2 1066 mhz cl 5-5-5-12 Gpu: twintech 9800gtx 512mb Pcu:ocz gamextream 600w sli silent 120mm Case: nzxt tempest Thermalright ultra 120 extreme cpu cooler cpu cooler: Fan: noctua 120mm case fan silent Hard drive: WD3200 AAKS 16mb stas2 ‏DVD±RW GH20NS x20 Black SATA LG תודה מראש סטס.

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by mynush2004,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש ומתבלבל בין 2 סוגי מעבדים: 1. Intel® Pentium® Dual-Core Processor 2. The Intel® Core Duo processor מה ההבדל בין המעבדים השונים מבחינת ביצועים, צריכת חשמל, חדשנות? אני מעוניין במחשב שישמש אותי בעיקר ל-office,גלישה,צפיה בסרטים ותמונות (לא משחקים כבדים), איזה מעבד אני צריך? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  16. המשחקים : css team fortres 2 cod 4 שירוצו טוב וחזק יותר מהניח שלי : p4 2.8ghz 7600gt 1.25 gega ram חשבתי על זה : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3138&category_id=c20dbdc9524ca816652cce3ad2addbbb& זה יהיה יותר חזק מהניח שלי ? ואם כן בכמה אחוזים בערך תודה מראש

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by Sting,

Specifications: Intel Pentium Duo T2370 1.73Ghz 533Mhz FSB 1MB L2 Cache, 1024MB DDR2-667 SO-Dimm Memory (2x512), 160GB SATA 5400rpm Hard Drive, 15.4" WXGA VibrantView (1280x800 resolution) TFT LCD Display, Intel Graphics Media Accelerator X3100 shared graphics, DVD Writer DL optical drive, 802.11a/b/g wireless LAN, 10/100 Ethernet LAN, 6 cell battery, 5-in-1 Card reader, Bluetooth, Fingerprint Reader, Microsoft Vista Home Basic Edition http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000mftd7DhG0zDIkwbQdV5nW6I:12bbi68k5?id=sp5-4072831 מחיר 2,948.99 ¤

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  18. אהלן, המחשב הנוכחי איתי מהבר מצווה, כבר 5 וחצי שנים. הגיע הזמן להשתדרג. עכשיו, אני נשאר נאמן לרמקולים ולמסך שהם לא שיא הטכנולוגיה אבל אני מרוצה מהם. אז מה אני מנסה להגיד כאן? עם משחקי מחשב הפסקתי מזמן. כל מה שאני צריך מהמחשב זה לראות בו את הסדרות שלי, לגלוש באינטרנט ובו זמנית להיות במסנג'ר בלי שייתקע (כמו שקורה בהווה) מעוניין במעבד של AMD ו.. 2GB, נראה לי שזה הכרחי לא? ואני כנראה שהולך לרכוש את המחשב או מKSP או מIVORY. כאן אתם נכנסים לתמונה. איזה מבין המפרטים הבאים מומלץ? זה שבאייבורי: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1297&CatCode=3 או זה שבKSP.. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems אוח, לא מצליח להכניס קישור שלהם, קיצר מחשבים במבצע > מערכות מח…

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  19. Started by tomeryh,

אני נוסע לדרום אמריקה ואני חוזר עוד 4 חודשים ללימודים. כשאני חוזר אני עובר דרך ניו יורק ל12 שעות ואני רוצה לקנות נייד. יש חנות מומלצת ליד נמל תעופה גון קנדי? אני רוצה לקנות מחשב עם אחריות בארץ איזה חברות נותנות אחריות בארץ? בעיקרון אני צריך מחשב סטנדרטי שיהיה אמין קל סוללה חזקה ונוח לעבודה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by ac1240,

צריך מפרט לHTPC ב 2500-3000 שלום אני צריך מפרט ב 2500-3000 שקל למטרות סרטים HD אני מתכוון לחבר את המכשיר לטלויזייה 42 אינט'צ (לא יודע אם זה משנה הגודל אבל שיהיה) אני רוצה מפרט בטווח הזה ורציתי לדעת על מה שאתם ממליצים והאם זה מגיע עם שלט ? האם אפשר לחבר מקלדת ועכבר?(בטוח שכן אבל רציתי להיות עוד יותר בטוח) איך אני אמור להעביר קבצים מהמחשב שבחדר למחשב שבסלון(זה הרבה כבלים שצריך לנתק או שפשוט לשים כרטיס רשת אלחוטי ולהעביר את זה ברשת )? או שיש דרך מהירה יותר תודה

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  21. אני רוצה לקנות מתנה לאישתי מחשב וישימש גם אותי... עד סכום של 3000 שח כולל מסך עבר הרבה זמן משהתעניינתי בחלקים ומפרטים למחשב לכן הכל אבוד אצלי בלהכין מפרט איכותי היום השימושים שלו יהיה אינטרנט צפיה בסרטים הורדות ומשחקים לפעמים.. אין לי זמן כלכך לשחק כל היום אבל שיעלו משחקים כמו COD4 ומספיק לי לא משו מיוחד כ"כ אני משחק אצל אחי ויש לו תגיפה 6600 ואני נהנה מאוד ורואים פצצה מה שאני רוצה שיהיה במחשב זה לוח-זיכרון-מעבד-צורבדיוידי-כונן קשיח-כרטיס מסך-מארז+ספקנחמד +רמקולים- מקלדת ועכבר... ומסך! אפשר לחרוג טיפה ב 200-+ . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by tobul,

היי אני רוצה לקנות באינטרנט מחשב נייד... יש את זה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170226839806 שהוא מחודשעם העבד נחמד ו8600M GT של 256 מגה, מחיר:989 דולר ויש את זה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=270243678250&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=017 שהוא חדש בקופסה, עם מעבד פחות טוב ו-8600M GS של 512... מחיר:1110 דולר הדגש שלי הוא על ביצועים ומשחקים-כמה שאפשר כמובן. צריך להוסיף למחירים שם דם איזה 100 דולר משלוח...והאם בכלל זה שווה את הכסף המחשבים האלה או שיש לכם משהו טוב יותר בתקציב של 1000 דולר(מחול)? תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  23. אני צריך עזרה במוצרים הבאים עכבר אלחוטי למשחקים ומקלדת רמקולים איכותיים וטובים ראוטר אלחוטי אני רוצה להקים רשת בבית תנו לי כמה דוגמאות מכל דבר למשל כמה דוגמאות של ראוטרים וכמה דוגמאות של עכברים ומקלדות..תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  24. אלו המפרטים שפחות או יותר המלצתם עליהם, אך אני מעוניין לרדת לתקציב של 1,000 - 1,500 ש"ח מקסימום, מה ניתן לעשות ? מעבד: Athlon 64Bit AM2 4600 DualCore BOX כמות: 1 - מחיר: ¤308 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤436 מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black כמות: 1 - מחיר: ¤384 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤110 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤255 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤135 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב עד 2000שח כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤100 משלוחים - הזמנות דרך האתר, נא לבחור משלוח בתהליך ההזמנה: שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח כמות: 1 - מח…

• 12 תגובות
    • 879 צפיות
  25. שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מחשב עם מסך (אין צורך ברמקולים, עכבר ומקלדת) בעיקר לעבודה גרפית ובין היתר לאינטרנט, סרטים, הורדות, אופיס... התוכנות בהם יהיה שימוש אינטנסיבי הם: PhotoShop Illustrator Flash Premiere InDesign Dreamweaver בגדול התקציב 4-5K אם יצא פחות..אז מצויין. אין צורך להשתגע.. בגדול מחשב לעבודה אינטנסיבית, שקטה (ברמה סבירה). תודה לעוזרים ~עריכה~ שכחתי לציין עבודה עיקרית בדו מימד, אך גם קצת בתלת מימד.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים