ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, מעוניין לשמוע את דעתכם על הנושא הבא, דעה ראשונה : רכישת מחשב נייד צריכה להתבצע מחברה מובילה או לפחות איכותית ומוכרת בתחום, עם אבא ואימא מוכרים ומערך שירות מתאים. לדוגמא : IBM, HP, Dell, Toshiba, Sony ועוד... במידה והמחשב משמש חברה, כדי לבחור מארז או את התצורה המוקשחת יותר לשוק העסקי ולא את סדרות לבסיסיות לשוק הבייתי. נגיד החל מ- 6000 דעה שניה : בימנו, שמחיר המחשבים הניידים לא מפסיקים לרדת, ניתן לרכוש מחשב בעלות של 2500-4000, יצרן מותג מדבקה, לאחר שנתיים להחליף את המחשב אם הוא עושה בעיות או אם הוא חלש מידי לשימוש. גם אם השימוש הוא עבור עסק הרי שמידה ונגרם נזק למחשב או שהוא מתחיל להיות עגלה ניתן להחליף אותו שוב בעלות דומה. לדוגמא : VISION, Gateway , Infinity…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט מיועד בעיקר לעיצוב גרפי 2D בפוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין אבל גם למשחקים. חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. מתוכנן OC עדין כנראה בחנות, אבל זה פחות חשוב. בעניין המעבד אני נוטה לכוון E8400/8500 אלא אם כן יש יתרון לארבע ליבות בעבודה על כמה תוכנות פתוחות במקביל, אשמח להארות בנושא.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב נועד למשחקים כבדים באיכות גבוהה (למשל crysis, bioshock) ברזולוציה של 1680-1050 במסך רחב 22 אינצ'. בנוסף לזה אני סטודנט מדעי המחשב ואני משתמש בתוכנות כגון visual studio 2008, matlab ודומיהן (דרישות מינימום של ג'יגה ו512 מגה למעבד בהתאמה). אני לא מתכנן OC ואני גם כנראה לא יחליף את המחשב או ישדרגו עד שהוא יהיה בלתי נסבל ויתחיל להתקלקל אז אני צריך שהוא ישאר חזק ואם לא אז בינוני גם בעוד כמה שנים. מפה נגזרת דרישה ל4 ג'יגה ראם וכן 4 מעבדים (4 זה מספר יפה ). אם אין צורך באלה תקנו אותי. התקציב עומד על סביבות ה4500 שקל אבל אם דרוש יותר אני מסוגל להוסיף עוד כ700 לתקציב אז אל תרגישו מוגבלים מדי. לא מפריע לי רעש מהמחשב, אבל כמובן במיגבלות ההיגיון. בנוסף רציתי לדעת מה אני צ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני יכול לקנות מחשב TABLET PC בחו"ל עד סוף אוגוסט (אח שלי שוהה שם), הבנתי שצריכה לצאת פלטפורה חדשה של אינטל בקרוב ורציתי לשמוע עליה מידע ואיזהשהיא מסגרת זמנים (אם היא בכלל אקטואלית...) תודה!
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב קניתי אותו לפני כמה ימים עכשיו בטעות באמצע ההתקנה של הווינדוס שכחתי בכלל להטעין תסוללה, אז המחשב נכבה וגרם לכשל בהתקנה, עכשיו אי אפשר להתקין בכלל ויסטה יש אפשרות להתקין ווינדוס XP? בלי לשלוח את זה למעבדה חזרה, כי זה ממש יקח זמן עכשיו עד שיחזירו לי אותו תודה.
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
טוב, שלחתי כבר הודעה ואני לא יכול כבר לערוך ורציתי שזה יהיה מסודר אז... זה המפרט: המחשב מיועד קצת למשחקים ובעיקר אימיול ביטורנט סרטים ואינרנט מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤444 מארז: ANTEC NSK4480 380W Black כמות: 1 מחיר: ¤384 זיכרון: A-Data 2GB (2x1GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 מחיר: ¤277 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤292 כרטיס מסך: Palit 9600GSO 384MB DDR3 Retail כמות: 1 מחיר: ¤562 כונן דיסקטים: Sony / Mitsumi Floppy 1.44 Dark Blue (Almost Black) כמות: 1 מחיר: ¤30 כונן אופטי: PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA כמות: …
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למשחקים בכ2000 ש"ח, אני צריך: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך ספק+מארז (ללא ארד דיסק וצורב) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב מדיה סנטר. מטרות: צפייה בסרטי HD, משחקי מחשב, הקלטה מ-HOT של סדרות באיכות טובה. בעיה: מקום. צריך מחשב נמוך. עד גובה של 20 ס"מ. לאחר בירורים רבים מצאתי את המחשב הבא שמגיע מוכן. (אין אפששרות לבצע שינויי חומרה). אני מעוניין לחוות דעת לגבי המפרט הבא: מחשב GOLDEN GATE GE2: CPU Intel® Core 2 Duo Processor T7200/T7400 (FSB 667MHz) Chipset Intel 945GM / ICH7- M / ICH7- DH Memory Two DDR II- 533/ 667 SO-DIMM Slots for Maximum Memory of 2GB HDD 9.5mm Height SATA HDD Module, Ultra DMA ATA-150 ODD Fixed Slot-in DVD-Multi Drive/ Combo Drive VGA Embedded in Intel 945GM LCD External via DVI-I Port ; 85Hz Refresh Rate:1600x1200 pixels, up to 32bit Colo…
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/d8m2xarq +רמקולים EACAN E-510 2.1 הכל יוצא 5600 עכשיו שאלה האם הספק יחזיק את המפרט?(גם אם בעתיד אני ירצה להוסיף מאווררים?) וכמה הנחה TMS תיתן על כזה מחשב ? (לא כולל ה 2% במזומן) תגובות הארות והערות יתקבלו בשמחה
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מעוניין לקנות מחשב בסכום של 2000 ש"ח +- שיהיה נחמד למשחקים בעיקר ולכל השאר.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
הי מחפש מחשב קבוע - לא נייד, סופר מיני קטן, הכי קטן שאפשר תודה עדי
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי בתחלה להחליף לוח ומעבד עכשיו אני רוצה שבשביל להחליף אותם צריך להחליף את כול המחשב אז יוצא לי הרבה כסף .......... אז אמרתי נעשה דבר כזה זה המפרט שיש לי שלמטה .. אני רוצה להחליף רק מעבד וזיכרון המעבד עצמו שלי זה AMD 2500 והלוח זה Asus A7N8X-E Deluxe אני רוצה להחליף רק מעבד וזיכרון במחיר כמה שיותר נורמלי .... כי זה מה שניראה לי שיביא לי הכי הרבה תוצאות אני מוכן להשקיע עוד 1500 שקל אפשר לעלות Motherboard CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Asus A7N8X-E Deluxe (5 PCI, 1 AGP Pro, 1 WiFi, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award (02/04/04) Communic…
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
צילום 24 שעות חוזר במצלמת אבטחה וגלישה באינטרנט, יספיק המינימום מעבד הנ"ל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני מפתח ןסטודנט, מחפש מחשב שיעבוד חזק יריץ מאט-לאב, IIS, visual studio, sql server, PHOTO-SHOPE בנוסף אני רוצה לחבר אליו את ה PS3 שלי והקליט GAMEPLAY אני צריך לדעת איזה כרטיס טלוזיה צריך בישביל זה HD של 500 נראה לי מספיק המחשב יעבוד עם XP וישאר הרבה זמן דולק וקראתי פה ש 4GB זכרון לא יהיו מנוצלים בפלטפורמות 32Bit מה זה אומר? אמ יצא שבגלל הכרטיס מסך אז גם WOW ירוץ עליו חלק אני אשמח תודה
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת מחשב נייד בסביבות ה3K לעבודה משרדית וקצת שטויות כלומר קצת סרטים,מוזיקה אבל בעיקר אינטרנט חובה חדש חובה WIFI (אני לא יודע אם יש היום מחשבים חדשים בלי...) וכמה שאפשר שהיה קל וסוללה חזקה.. אני יודע הרבה דרישות שברור לי שכנראה לא יהיה אפשר לענות על כולן... :-[ תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
התקציב הוא בלי מסך, אבל תמליצו על מסך בנפרד... חשוב לי 300 ג'יגה בכונן הקשיח, זיכרון 2 ג'יגה, מארז שקט עד כמה שניתן בתקציב...
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
המפרט מיועד לקצת משחקים והשאר לסרטים אינטרנט ותיכנות מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE - 3 Years Warranty EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston (2x1GB) Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate - חמש שנות אחריות 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE - 3 Years Warranty 8500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E צורבים Pioneer DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA - 2 Years Warranty מארזים HEC Hec Compucase 6C60 Midi Tower No PSU ספקי כוח Golden Tiger 450W, 12cm Fan (24pin) מקלדות Logitech Internet 350 Keyboard Black עכברים Logitech SBF90 Optical Wheel…
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
:s05: התקנתי winxp prof ואת כל הדרייברים מהאתר של לנובו אבל אני לא עובד לי כלום! מישהו??? בתודה מראש יובל
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני חייב עזרה הבטחתי למישהו שאני יחזיר לו אותו היום ועדין לא התחלתי לפרמט אז דחוף בבקשה הבעיה היא שאני בא לפרמט הוא אמור להגיע למסך ששבו הוא צריך לתת לי איזה כונן אני רוצה לבחור וכו'... אבל הוא אומר לי שהוא לא מצא דריבר לדיסק קשיח והוא צריך לסגור את ההתקנה והוא אומר לי ללחוף f3 המחשב הוא של fujitsu דיסק קשיח של wd600bevs בבקשה דחוף
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ביקשתי מפרט(בפורום אחר) למחשב שיאפשר לי לשחק את המישחקים של הזמן האחרון ואולי גם של העתיד הקרוב+אופיס+סרטים(צפיה+עריכה), כרטיס קול ורשת בלוח האם(אין צורך במשהו מיוחד),מעונין במחשב שיורכב בחנות,התשלום במזומן,עם QUAD +דיסק 500G ,עם 4G זיכרון, ועם כרטיס מסך טוב!! ,ללא מערכת הפעלה,אין צורך במיקלדת+עכבר+מסך(יש כרגע CRT מתפקד),המחשב לא יוחלף בעוד שנתיים,אינני רוצה לעשות OVER CLOCKING. תקציב: 4000-5000 אם יהיה צורך גם קצת יותר. קיבלתי המלצה על פי SKYPC אבל החנות הזו רחוקה ממני ואני מחפש חנות בת"א(או קרוב מאוד),חיפשתי באתר של LOGICPC ושם לא מצאתי את כל החלקים של המפרט(גם בחנויות אחרות לא מצאתי את כל החלקים,לא דיברתי איתם בטלפון עדיין) ולכן השאלה היא אם לחפש מפרט חדש שקול לנוכחי …
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי משחב מסוג לנובו 3000 N100, עכשיו נתקלתי בבעיה מוזרה, כל פעם שאני מנסה להפעיל את המחשב, הוא רושם כאילו הוא לא מוצא מערכת הפעלה, בדקתי קצת את העניין וראיתי כי הוא בכלל לא מזהה את הארד דיסק, שמתי בבוט ככה קודם שיפעיל את הסידירום, לאחר מכן את הארד דיסק...עכשיו בהארד דיסק אין שם, ואין כלום, ניכנסתי לחלון הראשון אשר רושם את כל המידע לגבי החומרה במחשב, ולגבי הארד דיסק רשום NONE, עכשיו בדקתי והארד דיסק מחובר היטב... למישהו יש מושג מה ניתן לעשות? והאם זה אומר שזה הזמן לקנות HD חדש? או שאולי המחשב אינו מזהה אותו מסיבה אחרת? (מה שדי נשמע לי הגיוני כי ה-HD חדש..)
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על השדרוג הנ"ל? יותר זול מזה אפשרי? האם המעבד הנ"ל מספיק? תודה. זיכרון: Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP 207 ש"ח מעבד: AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box 262 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H 312 ש"ח סה"כ: 781 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
רציתי בתחלה להחליף לוח ומעבד עכשיו אני רוצה שבשביל להחליף אותם צריך להחליף את כול המחשב אז יוצא לי הרבה כסף .......... אז אמרתי נעשה דבר כזה זה המפרט שיש לי שלמטה .. אני רוצה להחליף רק מעבד וזיכרון המעבד עצמו שלי זה AMD 2500 והלוח זה Asus A7N8X-E Deluxe אני רוצה להחליף רק מעבד וזיכרון במחיר כמה שיותר נורמלי .... כי זה מה שניראה לי שיביא לי הכי הרבה תוצאות אני מוכן להשקיע עוד 1500 שקל אפשר לעלות Motherboard CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Asus A7N8X-E Deluxe (5 PCI, 1 AGP Pro, 1 WiFi, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award (02/04/04) Communic…
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קודם כל תודה מראש לכל מי שינסה לעזור לי. אז ככה אני צריך מפרט של עד 3K +חריגות מינמליות ככל האפשר צריך לכלול הכל חות ממסך ורמקולים ובנוסף כרטיס טלוויזיה- זאת אומרת מעבד,לוח אם, זיכרון, צורב DVD, כונן קשיח, כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך,עכבר ומקלדת אני דיי נוטה לכיוון אינטל למרות שאני לא רוצה להתעסק בOC וקיררורים נוספים. המעבד צריך להיות דיי חזק ללא התעסקויות מיותרות הכרטיס טלוויזיה צריך לשדר טלוויזיה וקונסולות שיחברו אליו בצורה טובה (צריך שיהיו היציאות המתאימות של הצהוב אדום לבן) זיכרון לדעתי 4 ג'יגה כי הוא הולך להריץ הרבה תוכנות כבדות (סולידוורקס, מאטלב, אנסיס, מי שמכיר..) הארדיסק 320-500 תלוי מה ייכנס בתקציב, אני חושב ששל חברת WD כרטיס גרפי כמה שיותר טוב למשחקים שיכול להכנ…
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-