עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by מיטל2,

כבר היה פה אשכול קודם, בעקבות כמה שינויים, הגדלתי את התקציב שלי, והחלטתי לא לקנות בKSP כי אם בTMS. אשמח לחוות דעת. בעיקר לוודא שאין שם איזו פאדיחה רצינית.. תודה רבה מה התקציב המקסימאלי? 3000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי אם זה באמת חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות ADOBE CC, לצורך עבודה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

2. Started by UltraWaveMUSA,

אני צריך המלצה לנייד עסקי בטווח מחירים של 700-800 דולר בחוץ לארץ. הוא ישמש בעיקר לאינטרנט וכתיבת מסמכים אבל גם לעריכת תמונות [פוטושופ] ותוכנות גרפיקה אחרות לכן שגם לא יהיה חלש מידי. המסך - עדיף 15 אינץ' אבל אם יש משהו יוצא דופן שהוא 14 אינץ' אז גם יתקבל - אבל עדיף 15. זמן סוללה ומשקל - עדין שיהיו מעל הסבירים למרות שזה לא ממש משנה לי. מערכת הפעלה - לא חשוב. זיכרון, ארד-דיסק וכל השאר לא רלוונטיים. הרי כבר הניידים של היום כבר מגיעים עם נפחים מספקים. לא?! מצלמה מובנית זה מאוד חשוב - אם יש עדיין ניידים שמגיעים בלי. האמינות של המחשב מאוד מאוד חשובה! חשוב לי ממש שהוא יחזיק כמה שנים טובות ובהרבה טיסות ונסיעות ארוכות. אני יודע שזה לא תמיד משנה אבל למראה גם יש חלק פה... אני…

3. נקנה בשעה טובה מחשב : Sony VAIO VGN-FZ348E/B 15.4 רוצה להתייעץ, קודם כל , האם הזיכרונות הבאים מתאימים בכלל למחשב הנ``ל ואיזה לדעתכם הוא הטוב ביותר , אין לי חשיבות להבדל במחיר מאחר והוא זניח ! http://www.jr.com/n24gx530pt-4gb-memory/pe/PNY_N24GX530PT/ http://www.bhphotovideo.com/c/product/499654-REG/Crucial_Technology_CT2KIT25664AC667_4GB_2x2GB_PC2_5300_Non_ECC.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/562106-REG/Transcend_JM667QSU_4GK_4GB_2x2GB_SO_DIMM_Upgrade.html מה אתם אומרים ?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  4. הערות: 1) בתלת מימד אני לא מתכוון לגרפיקה אלא לשרטוט טכני. לא אכפת לי מהצללה, טקסטורות וכו' - אבל אני כן צריך הרבה זכרון. 2) אני לא צריך הארד דיסק כי יש לי. 3) אם משהו מכיר ספק יותר מתאים, אשמח לדעת. 4) אני מתעקש על המארז הזה אז בבקשה אל תציעו לי אחרים, אלא אם יש סיבה מאד טובה. 5) אם יש במפרט צוואר בקבוק בכל הקשור לאוברקלוקינג, אשמח לדעת. 6) לא אכפת לי שהמארז רועש. 1 Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink 395 ש"ח 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 1,450 ש"ח 1 Abit IP35-E Intel P35 Chipset Socket 775 650 ש"ח 2 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK 1,030 ש"ח 1 Gigabyte nVidia Geforce 8800GT 512MB PCI-e Retail …

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  5. שלום! אני מעוניין בקניית מחשב חזק יחסית שיוכל להתמודד עם כל דרישה בשנה הקרובה לפחות. המחשב ישמש למשחקים, אינטרנט, סרטים וכו'. אני מתלבט מאוד בין סדרת Core I7 לבין 8500/E 8400 במידה ויש טעם בדבר אהיה מוכן להוציא עד כ6,000 ש"ח על המחשב. ברשותי מסך Syncmaster 2043BW 20. מה דעתכם? היכן כדאי להשקיע את הכסף? מהו כרטיס המסך החזק ביותר שכדאי לי לקנות בהתחשב במסך? האם יש טעם להשקיע עתה בI7 או שמא E8400 יחזיק די והותר זמן? האם כדאי ללכת בכיוון של Q9550 בכלל? אשמח לטיפים כלליים גם כן! אני מתכנן לבקר בZIGZAG ביום ראשון לקבלת הצעת מחיר על המפרט שיורכב לי כאן במידה ותסייעו בתודה מראש - עריכה - השתכנעתי שI7 לא כדאי. אשמח להבהרות סופיות היות ויום ראשון אני הולך להזמין את ה…

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by roey603,

צריך מפרט למחשב שיוכל להחזיק 4 מכונות וירטואליות שעל 3 מהם מותקן server 2008 לטובת תירגולים של networking כמו כן שעל אחד מהם יותכן גם exchange

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  7. שלום , לא בטוח שזה המקום לדיון, האם המחשב הזה IdeaPad Gaming 3-15IMH 81Y400AHIV הוא מוגזם עבור שימוש לתוכנת sketchup? (צרפתי תמונה ) מבחינת sketchup אילו הדרישות שצריך - https://help.sketchup.com/en/sketchup-web/sketchup-web-hardware-requirements בנוסף, אשמח להתייחסות גם לגבי המסך של המחשב.

8. Started by noambar,

שלום לכולם, אבא שלי מעוניין לקנות את הנייד החדש של דל - Studio 17, עכשיו רצינו לדעת איפה ניתן יהיה לממש את האחריות בארץ במידה שיש תקלה, אם היא בכלל האחריות תקפה בארץ. וגם מה אתם אומרים על הלפטופ הנ"ל, שווה קנייה?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by gal555,

שלום לכולם אני מתלבט בין כמה דגמים של מחשבים והתקציב הוא עד 3000 ש"ח הדגמים: Acer Aspire 5732Z-443G http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9608 Compaq CQ61-410EJ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9809 Lenovo G550 NTD2WIV http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9860 DELL Inspiron 1545 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKIN1545BK441Y השמושים הם אינטרנט ואופיס

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לראות סרטים HD ולגלוש באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

11. Started by ranc80,

עם המחיר שיצא לי עם מסך ה lcd החלטתי שאולי משתלם כבר לקנות מחשב נייד סביר, אני צריך אותו לעבודות בסיסיות וחשוב לי שהוא יהיה אמיד ועם גב טוב ושיעבוד במהירות סבירה עבור תוכנות כמו וורד ואינטרנט, מצאתי את המחשב הבא: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=NBPC&DRID=9203117 המחשב הוא מחנות ממול לבית ובמחיר דומה מאוד לזה. מה אתם אומרים? שוב תודה, רן.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by etaish,

אהלן, חבר רוצה לקנות מחשב חדש ב 3-3.5K, זרקו לי המלצות ... שנוכל להביא לו שיקנה לעצמו מחשב ליומלדת ... אין לי יותר מידי זמן לשבת ולחשב וכו וכו , אז אם מתחשק לכם לעזור לי אני אודה לכם מקרב הבאנג [מחשב לצרכים ביתיים, אינטרנט, משחקים , מוזיקה וכוכו, לא שום דבר שקשור למודינג/ אוברקלוקינג] תודה : )

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by dor1995,

היי להלן המפרט שלי (כרטיס מסך - GT630) למיטב הבנתי צוואר הבקבוק הוא המעבד. צריך גם להחליף לוח אם כדי שיתמוך, בסה"כ אני מתכוון לשלם עד 1300 שקל יש הצעות? תודה!

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by sfrish,

שלום, רכשתי היום Lenovo ThinkPad R61ie האם יש הבדל בינו לבין Lenovo ThinkPad R61i? כלומר, האם יש משמעות ל'e'?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  15. מחשב לא למשחקים בעיקר לאינטרנט סרטים ושירים. חשוב שיהיה חיבור HDMI. חשוב שתהיה אחריות טובה (שיקחו מהבית ויחזירו או כמו של טושיבה- במקרה של נזק וגניבה). חשוב מסך 15.6 מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  16. המשחקים : css team fortres 2 cod 4 שירוצו טוב וחזק יותר מהניח שלי : p4 2.8ghz 7600gt 1.25 gega ram חשבתי על זה : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3138&category_id=c20dbdc9524ca816652cce3ad2addbbb& זה יהיה יותר חזק מהניח שלי ? ואם כן בכמה אחוזים בערך תודה מראש

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  17. אז ככה ציוד היקפי יש אבל אני צריך במפרט שתכניסו גם רמקולים Creative 5.1 Inspire ונדמה לי שזה בא עם כרטיס קול תואם. צריך מינימום 250 GB זכרון 2 RAM ואם ישאר כסף קירור טוב למעבד, ורוצה את הכרטיס מסך של הדירקט איקס 10. אגב יש לי מסך בגודל 17 והוא פועל אצלי על רזולוציה של 1024X768... תודה רבה, נבוזר

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  18. שלום לכולם.. אני צריך מפרט לגיימר בינוני.. ז"א שהוא לא צריך את הכ. מסך הכי חזק שקיים סכום השקעה עד 4.5 אפשרות לחריגה קטנה .. על המחשב יותקן ווינדוס XP בנפרד לא צריך שום ציוד נפרד רק מארז עם כל החלקים.

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by uvs84,

1. התקציב 6.5 אלף 2. מטרות המחשב בעיקר משחקים סרטים וגלישה באינטרנט 3. לא צריך שום ציוד הקפי 4. השקט די חשוב לי ( המחשב בחדר שאני ישן בו) 5. לא צריך מערכת הפעלה ,אבל כן צריך הרכבה 6. לא מתכנן שום OC 7. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. - בחדשים COD5, FAR CRY 2, רד אלרט 3 וכו' יחובר למסך DELL 2007WFP עובד על רזולוציה של 1680*1050 תודה

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  20. מיועד בעיקר לעריכת וידאו וקצת למשחקים תקציב בין 5-6K תודה :-)

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by silverpist,

הנה המפרט Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDM Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500W , יחידות 1 Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box עכשיו, אני ממש רוצה להפוך את המפרט הזה לפרט שקט, יש המלצות??

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by carman6,

אני לא יודע אם ההודעה הזו מתאימה לפורום זה אבל אם לא אז אני מצטער ותעבירו. אז ככה אני צריך הצעת מחיר למחשב נייד hp: untel hp pentium m processor 2.13ghz לוח אם- hp 510 notebookpc (ru964a#abt 512m ram 55gb כולל צורב דיוידי אני חושב שיש רק ליבה אחת. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות מחשב בעיקר לצורך שידור תכני HD ל LCD . בנוסף גם שיוכל להריץ משחקים למרות שיש לי XBOX 360. קראת כמה מאמרים פה באתר וניסיתי להרכיב מחשב אבל אני לא בטוח שכל החלקים מתאמים אחד לשני. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב טוב בתקציב שלי . אני לא צריך מסך יש לי 22 אינץ' של LG הLED . אני מעוניין לחבר את המחשב ל LCD 37 אינץ'. אם אפשר לתת לי הסבר קטן על הליבות החדשות i3 i5 i7 i9 כמה ליבות יש לכל אחד ..? איזה לוח אם מומלץ איתם..? אני צריך גם המלצה על צורב DL לצריבת משחקים לXBOX 360 בעתיד אני אקנה רמקולים ומגבר חשוב לי שיהיה יציאה של 5.1 אופן שימוש המחשב באופן תדיר 24 שעות פועל להורדת תכנים למחשב ( סרטים משחקים תוכנות) מערכת הפעלה WIN 7 מארז רגיל שהיה שקט תודה לעוז…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by minay,

שלום לכולם מחפש נייד לשימושים בייתים רגילים מוסיקה סרטים גלישה קצת פוטושופ משחקים קלים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי רוב הזמן יהיה נייח * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?שוב רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לחיבור לטלויזיה שאיננה לא HD חיבור של מסך רגיל * בלוטות? יש עדיפות אם לא לא נורא עדיף שהמחשב יהיה חזק על חשבון זה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 200 GB * צורב DVD? לא יזיק * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מבין בזה כרגע חייל לגר בארץ לשיכולכם * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין עדיפות שיהיה משהו איכותי וטוב מערכת הפעלה וינדוס 7 4 GB זכרון קיבלתי המלצה לטושיבה L500-1GG במחיר של כ3600…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by uvbs,

שלום לכולם, רכשתי לאחרונה את הרכיבים הבאים: "ASUS LGA 1155 - Z68 - PCIe 3.0 and UEFI BIOS Intel Z68 ATX DDR3 2200 LGA 1155 Motherboards P8Z68-V PRO/GEN3" "EVGA GeForce GTX 570 HD Superclocked 1280 MB GDDR5 PCI Express 2.0 Dual DVI/HDMI/Display Port SLI Ready Limited Lifetime Warranty Graphics Card, 012-P" "Western Digital Caviar Green 2 TB Desktop Hard Drive WD20EARX" "Corsair Vengeance Blue 16 GB DDR3 SDRAM Dual Channel Memory Kit CMZ16GX3M4A1600C9B" "Intel Core i7-2600K Processor" אני מתלבט איזה מארז יהיה טוב מספק על מנת להכיל אותם. אני מעדיף לא להוציא על המארז והספק ביחד יותר מ 900 ש"ח יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים