ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
[TABLE=class: grid, width: 600, align: right] [TR] [TD]קטגוריה[/TD] [TD]שם מוצר[/TD] [TD]מחיר[/TD] [TD]הערות[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150[/TD] [TD]1,640[/TD] [TD]יש לי איך להשיג ב1,000. מבחינתי אין לשנות מוצר זה במפרט. [/TD] [/TR] [TR] [TD]קירור למעבד[/TD] [TD]Arctic Freezer 7 Rev. 2[/TD] [TD]120[/TD] [TD]אין לי בעיה להוציא עוד כמה שקלים, אבל בכללי אני חושב שזה אמור להספיק.[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]ASUS Z87 Deluxe LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 3xPCI-E, HDMI, TB[/TD] [TD]1,400[/TD] [TD]לא מבין מספיק בלוחות אם. לפי סקירה מהירה של מספר חברים הם אמרו לי שזה מעבד ממש משתלם.[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרונות[/TD] …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי, לרוב הייתי עושה דברים כאלה בעצמי אבל לצערי הרב עקב כך שהייתי כל כך מרוצה מהמחשב הקודם שהיה לי לא התעריתי בתחום הזה כבר הרבה זמן, אך לצערי לאחר שלקחתי אותי להתקנת כונן קשיח חדש (חיבור 5 מגה של בזק מילא לי את ה250 ואת ה120...) הוא נגנב מהאוטו של האיש מחשבים שלי ועכשיו מחליפים לי למחשב חדש, כלומר העלות של המחשב הישן שלי+ אני מוסיף והמחשב הישן היה 3 GHZ עם צורב DVD והכל, בלי כרטיס מסך פצצתי אבל עדיין. בקיצור כסף זה לא כזה קריטי, אבל הנה מה שאיש המחשבים שלי אמר שאם אני רוצה זה יכול להיות נחמד ואת השאר הוא משאיר לשיקול דעתי הכוננים שביקשתי (200 GB אחד+ 300 GB אחד) INTEL CORE 2 DUO 3100 MHZ, אין לי שמץ איזה דגם אולי אתם יכולים להמליץ על דגם ספיציפי או אולי אתם מכירים מעבדי…
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי אני גרפיקאי שעובד הרבה עם פוטושופ ומפתח פלאש מחפש להחליף את הגרוטאה במשהו טוב. לא מתכנן לשחק במחשב וגם לא סרטים. צריך גם לכלול מסך שטוח כי אני בדירה קטנטנה וצפופה. לא צריך מסך גדול במיוחד. תודה לכולם, אתם עושים עבודת קודש אורי
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קניתי את הinspiron 1520 והתקנתי הכול למעט כרטיס הקול אינני יודע אך עבור כרטיס הקול שמופיע באתר של דל (במומלצים), לאחר התחלת התקנה נרשמת לי הודעה כי הדריבר לא תואם system (ברור כי בתפריט של דל בחרתי בוינוס קס פי-ויש לי וינדוס קס פי). האם יש היכן שהוא רשימה של איזה כרטיס קול עלי להתקין? בנוסף ישנה בעיה בהתקנה של האינטרנט כיון שתחת האופציות של תקשורת מופיעם הדריברים לתקשורת אל חוטית ולבלו טוט אבל לא ללן. מהיכן אני אמור להתקן את הלן?? בנוסף במפרט רשום 120 גיגה אך בפועל יש כ105 האם זה נורמלי?? האם המפרט ניתן באמת באלפי ביטים ולא בהגרות הפורמליות של גיגה (1000מול 1024)?
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפשת מחשב מומלץ של דל אני עושה שימושים בסיסים במחשב צפייה בסרטים וכו' התקציב שלי הוא בסביבות 3000-3500 ש"ח האם ישנן המלצות?
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב: מעבד: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם: ASUS P5B-VM DO s775 Conroe, Q965, DDRII 800, VGA, PCI-E זיכרונות: DDR II 800Mhz 512MB Kingston Value ( כפול 4 ) כרטיס מסך: ASUS 8600GT Silent 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E כרטיס קול: C-Media 4.1 (PCI) דיסק קשיח: Hitachi DeskStar 320GB SATA II 7200RPM מארז: Tagan CS-188AF Aluminum Black, Window, 250mm Fan (No PSU) (תואם קוואד) ספק כוח: TrendSonic Black ATX 600W Power Supply ________________________________________________________ **המטרה של המחשב זה קצת משחקים, גרפיקה(פוטושופ, קורל-דראו, 3d ) לא משהו כבד במיוחד** חשבתי להחליף את הספק כוח לספק של חברה יותר מוכרת... אגב המחיר של כל התענוג הזה הוא…
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני חושב על משהו כזה.... http://img486.imageshack.us/img486/2323/pcshally222ys9.jpg בנוסף לכרטיס.מ 6800GS ,256 ddr3, AGP הישן שיש לי... למה הלוח אם הזה?, בשבל לנצל את הכ.מ שיש לי, עם אפשרות שדרוג עתידית... לא מכיר לוח אם אחר שתומך בדבר כזה..... חוות דעת? הצעות? (המחשב כן מיועד למשחקים, קטן קטן, בקשות גדולות )
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין WIN XP על Alienware m15x שהגיע עם WIN 7. הבעיה מתחילה עם עם שינוי BIOS מAHCI לATA לטובת התקנת XP ואז הDVD-ROM אינו מזוהה כלל. ועוד לא הגעתי לדריברים.... אם משהו התקין כבר או מכיר אשמח לעזרה. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לאולפן בייתי אני חושב על משהו בכיוון 3000 שקל, שיהיה חזק לעבודה עם תוכנות מוסיקה והקלטות ושקט. לא כולל כרטיס קול ולא כולל מסך. צריך שיהיה בו FIRE WIRE (לכרטיס קול), ואפשרות לפצל מסך במשכים לשני מסכים. תודה =]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה ביקשה ממני המלצה למחשב נייד לצורך העבודה שלה. אני די מרוצה מהעניין של האחריות של טושיבה שנותנים לך אחריות על המחשב בשנה הראשונה גם במקרה של שבר ואובדן. ונותנים בכלל אחריות של שנתיים. בכל מקרה, אשמח לשמוע אם למישהו יש נסיון עם המחשב להמלצה על דגם ספיציפי באזור המחיר הזה. הדרישות הן מסך 14"-15", כל השאר גמיש. משקל לא קריטי.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום יש לי acer one ופתאום המקלדת שלו התחילה להשתגע וחצי מהאותיות לא מוכנות לרשום את מה שהם אמורות זה מה שיוצא שאני רושם את כל הא-ב אבגדה4ז1טיכ2מנסע*0קרשת שימו לב שהאותיות שלא עובדות הם לא קרובות למספרים שהם רושמות ולא זכור לי ששפכתי משהו על המחשב יש איזה משהו לעשות או לבדוק לפני שאני מברר עם המחשב עדיין באחריות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, HD ומשחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 24 full hd (1920*1080) * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל המשחקים החדשים והכבדים. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
שלום! אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב. מה אני עושה איתו? בעיקר עריכה גרפית בתוכנות דו ותלת מימד, כולל מידול ורינדורים (אהם מעבד אהם). פעם הייתי גיימר כבד ועדיין בא לי לשחק מדי פעם במשחקים החדשים שיוצאים, ממש לא חייב על הגדרות אולטרא, אבל שירוץ טוב. בין היתר אני כמובן צופה בסרטים וסדרות HD כמו כולם, אבל נדמה לי שהמפרט שאני מבקש יריץ בלי בעיה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר לחרוג ב- 200 שקל ולקבל עוד 20% ביצועים/אפשרות לשדרוג/משהו אחר שנראה לכם מספיק חשוב - לכו על זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו ואפטר אפקטס, שימוש בתוכנות אילוסטריטור, פוטושופ ופרמייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים ברזולוציית HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
1. האם המיפרט מתאים ל OC לוח אם טוב מספיק? 2. האם המארז והמפרט בכלל "שקטים"? 3. האם כדאי להחליף או לשנות משהו (בכל זאת ולהשאר בטווח המחיר הזה?) או שהגזמתי ואפשר גם לחסוך?? 4. האם כדאי להוסיף עוד קצת ולקנות 88GT של 1GB או שזה מיותר?? 5. עוד דבר קטן, צריך המלצה למסך טוב שיתאים בסביבות 1500~ 19" שימושי המחשב למשחקים חזקים וחדשים כמו CRYSIS וכו' + מוסיקה טקסט וגלישה תודה רבה ??? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1264 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5K ¤553 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤592 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048…
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם. דודה באה מחול בקרוב ובגלל בעיות מרחק ממנה לחנויות אני מזמין מכאן אליה הבייתה והיא תביא לארץ שתחזור... המחשב ישמש להכל מהכל והוא בשבילי אני חייל לפני שחרור שסתם מתחשק לו נייד חח בכל מקרה מרוב כל החברות של המחשבים ומרוב החנויות אני לא יודע מאיפה להזמין ואיזה מחשב של איזה חברה... המחשב צריך להיות כזה: מעבד - T2350 Core 2 Duo ועד משהו שיכנס בתקציב... זכרון - 2 גיגה הרד דיסק - 120-160 7200 אם אפשר אם לא 5400 כרטיס מסך - x3100 מינימום אם אפשר יותר בתקציב הזה אני ישמח מסך - לא כזה משנה 14-15.4 זה הדרישות שחיפשתי עד עכשיו... הבעיה מתחילה שאני לא יודע איזה חברה תתן לי את המחיר והאמינות ביחד מבלי לשלם על השם שלה תוספות מיותרות. וגם אני צריך חנות טובה מאזור ניו יורק מנה…
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד עבור מישהי שמתחילה ללמוד עיצוב גראפי. בביצועי חומרה של ניידים אני לא בעניינים אז בא לפה לשאול את המבינים. * תקציב: 4.5K אם כדאי אז 5K. * מטרות המחשב? עריכה גרפית. תוכנות שהמחשב מיועד אליהן: פוטושופ,אילוסטרייטור,אין-דיזיין,פלאש,דרימויבר (ואולי אחרות בתחום). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" רצוי מאט. חשוב פאנל איכותי יחסית (IPS או כמה שיותר קרוב). * רזולוציית המסך? FHD רצוי אבל אם לא מצוי אז HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? 2 ק"ג ומטה רצוי אם לא מצוי אז אז 2.5 ק"ג נראה לי כמו מקסימום מתקבל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר, אבל נהיה ריאלים. * האם יש צורך ביציאו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקונרו - Conroe - Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1280 ¤ 1 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 620 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 420 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1670 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 245 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 600 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 סה"כ: ¤ 6275 הAMD - AMD - Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4200 BOX AM2 1210 ¤ 1 ASUS M2N-E AM2 690 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 620 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 420 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Acc…
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מעוניינת בהצעת מחיר שכוללת מפרט למחשב נייח דור 6 חשבתי על משהו כזה: INTEL I7-6700 , כולל מסך , מארז גדול , עד 5000 שח כולל ווינדוס 10 פרופשיונל באנגלית , HDD של 1 טארה , המחשב מיועד לתכנות ולא למשחקים , צריך להיות מהיר , צריך שיהיה לו זיכרון ראם גדול נניח 16 GB , מאווררים שיהיה שקט , שיהיה סוס עבודה ויוכל להריץ תוכנות כבדות במקביל .
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לשימושים כלליים ומשחקים לא כבדים)לא צריך רזולוציות גבוהות וכל זה( אני יקח מהמחשב שעכשיו יש לי HD 80G, וצורב DVD וCD, מסך וציוד הקפי זה מה שהרכבתי מ KSP מה שאני לא בטוח בו הוא הלוח אם- אם יש ב KSP משהו עדיף במחיר דומה אז אשמח להמלצה ראיתי שאמרו פה שאין ספקים טובים ב KSP אבל ראיתי ביקורות על הספק ששמתי ולא היה שם משהו רע הערות והצעות יתקבלו בברכה, תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימוש סטנדרטי לסטודנט - אופיס,אינטרנט, מדי פעם צפייה בסדרות (חשיבות משנית) * גודל המסך?14-15.6" * משקל רצוי?רצוי עד 2 ק"ג, בכל מקרה לא יותר מ-2.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא יודע מהו הזמן המדויק שידרש ממנו, שימוש ביום לימודים מלא שבחלקו תתכן גישה לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה, , USB3 רצוי, ESATA לא חובה. * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD מינימום 300 ג"ב אך רצוי 500 ג"ב * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?אם לא נכנס אז לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?כן. חברה טובה :-) אם יש אפשרות לרגת לכיוון ה-2500 ש"ח - יתקבל ב…
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
זה המפרט שעזרתם לי להרכיב: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1190 GIGABYTE 965P-DS4 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1200 2GB 1X2 DDRII 667MHZ AENEON 960 eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 730 LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 190 JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) 180 4400 אפשר להחליף את AENEON ב TWINMOS בכל חנות שאני מחפש בת"א יש רק חלק מהחלקים. הסתכלתי ב פלונטר וב סקאי פי סי . מה עושים ????? אילו עוד חברות של זיכרונות שווה לקנות (לא לשכוח שאני מתכנן OC) ? כנ"ל עבור כרטיס המסך. כרטיס 7600 GS של אילו חברות כדאי לקנות ? האם צריך להיות עוד משהו בכרטיס פרט ל 7600 GS ו 256 MB ? כנ"ל עבור ספקים. ספק של אילו חברות כדאי לקנות ?? הבנתי שאני צריך …
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי ב-Asus EEE 1000HE , שאני מאוד מאוד מרוצה, אבל שמעתי הרבה על שידרוג בסוג של המחשב הזה ל-2GB (החלפת הסטיק הנוכחי בסטיק של 2GB), השאלה היא האם זה כדאי? אני זוכר במחשב הנייח שלי כשהיה לי Windows XP והיה לי 1GB זיכרון ולאחר ששידרגתי אותו ל-2GB הרגשתי בהבדל של מהירות. השאלה היא האם זאתי השקעה כדאית, או לא מומלצת? זה הנייד הראשון שלי, ואין לי הרבה ידע. (אולי יש דברים שיכולים להוות צוואר בקבוק והוספת הזיכרון לא תעזור לי, למרות שאני לא מאמין)
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
דרוש לפטופ לסטודנטית להנדסת חשמל, חשוב שיהיה קל, אין צורך בסוללה גדולה - להורדת משקל וכי תמיד זמין שקע חשמלי. עדיף שיכלול SSD או שיהיה אפשר להכליל SSD נוסף במחיר וניתן יהיה להחליף. לפחות 8GB RAM לפחות14" 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בוידאו, אופיס ומטלאב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס (יום-יומי), מטלאב (יום-יומי). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפ…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-