ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אך תלוי בתמורה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,עריכה גרפית, אינטרנט, תכני HD ותעבורת קבצים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, 3DSMAX - תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אשמח לקבל המלצה לרמקולים זולים אך איכותיים ומסך זול ואיכותי (לא כלול בתקציב) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרט…
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מעוניין בדגם\ים רלוונטי\ים לדרישות המצ"ב. תודה מראש !!! מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכה גרפית (דו מימדית - פוטושוטפ בלבד). * גודל המסך: 15.6". * משקל רצוי: עד 3kg+-. * זמן סוללה: 5-6 שעות, ניתן להתפשר על 4.5 שעות גם. * יציאות מיוחדת: לא ממש. * בלוטות: לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא פחות מ-320GB. * כונן CD/DVD? צורב?: אין צורך. * כונן Bluray: ממש לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
רכשתי לפני פחות משנה לנובו U330 בארה"ב, וכעת הסוללה שלו לא נטענת. התקשרתי ללנובו בארץ והם אמרו שהם לא נותנים שירות לדגם הזה מכיוון שאינו נמכר בארץ. האם מישהו יודע היכן ניתן לקבל שירות למחשב הזה בארץ? אני אובד עצות וכרגע יכול לעבוד רק כשהמחשב מחובר לחשמל... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה מפרט עדיף?.. אני רוצה שיתמוך בכל המשחקים בשנתיים שלוש הקרובות שיריץ אותם בלי תקיעות ושיעבדו על Ultra High כרגע יש לי מסך 17 רגיל אבל לא קשור אנני שואל עם זה כדי לקנות להוריד מהמעבד ולקנות מסך אבל הבעיה שq9550 חזק מאוד מהe8400 ויתמוך יותר בשנים הקרובות בגלל זה אני לא ידוע מה לעשות לא מתכונןן לעשות oc...תודה לעוזרים.... מפרט עם מסך. http://s5.tinypic.com/z3coy.jpg מפרט 2 בלי מסך http://i42.tinypic.com/2ij5kt4.jpg
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שבועות קיבלתי X250 חדש עם מפרט יקר שעלה כמעט 9000 שח. המחשב לא זז משולחן הכתיבה שלי (אני סטודנטית אבל הייתה חופשת פסח). אחרי שלושה ימים בערך, בזמן שכתבתי בוורד, אוויר חם התחיל לצאת מצד שמאל של המחשב ואחרי כמה רגעים הוא נתקע מבלי שיכולתי להפעיל אפילו את מנהל המשימות). שכנעתי את עצמי שזה דבר שקורה מידי פעם בכל מחשב. אחרי בערך שלושה ימים נוספים המחשב פשוט לא נדלק , בפעם הראשונה זה הסתדר לאחר רבע שעה ומאוחר יותר לא נדלק יותר כלל. שלחתי אותו לחנות שקניתי ממנה כדי שיעבירו ללנובו (רציתי שזה יעשה דרכם כי המחשב הגיע אליי דפוק). לנובו בדקו את המחשב וטענו שהכבל של המסך התנתק (איך בדיוק?) ושכנראה אני טלטלתי אותו (נו באמת) ושהם לא מוכנים להחליף מחשב לחדש. מעבר ל…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב: עד 3500 שקל. מטרה: משחקים כבדים כמו COD4, Crysis ואחרים. לא צריך שום ציוד היקפי. לא צריך במחשב כונן DVD ולא צורב. לא צריך מערכת הפעלה וצריך שירות הרכבת מחשב. אני מתכוון לשחק במשחקים בהגדרות גבוהות ושירוצו חלק. חבר ניסה לבנות לי מפרט... תגידו איך הוא ותשפרו/תבנו חדש בבקשה מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1280 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤362 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤320 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤220 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T…
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המחשב הבא: http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=3713&siteurl=http%3a%2f%2fwww.orpc.co.il%2fitems%2f506538&modelid=895931&prodId=1638542623&platform=2 זהו אסוס X555LD-XX958D. אתם יכולים להעיף מבט ולהגיד לי אם זה משתלם או שאפשר לקנות משהו דומה בזול יותר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד בקרוב(מדעי המחשב) והייתי רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי כשאני לא בבית ובדרכים. * מטרות המחשב? השימושים של המחשב: עבודה משרדית, תכנות, צפייה בסרטים, עבודה על פוטושופ ולמרות שכרגע אין לי זמן למשחקים הייתי רוצה את האופציה לתמיכה במשחקים כבדים(כלומר כרטיס מסך סביר). * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? לא יותר מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף... שיחזיק 3-5 שעות בעבודה משרדית\תכנות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, מעוניין בUSB3, HDMI וקורא כרטיסים בסיסי(יהיה נחמד אם יתמוך גם בCF, אבל אני לא חושב שקיים דבר כזה), אולי גם VGA או DISPLAYPORT אבל לא חובה. * בלוטות? מעדיף שכן, אבל לא סוף העולם אם לא יה…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה עם מפרט עד 2500 מksp ללא מסך בעיקר למשחקים מksp ללא מערכת הפעלה כולל עכבר ומקלדת
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני שנתחיל אני רוצה להבהיר שכפי שהכותרת רומזת אני לא חי בישראל ולכן המחיר הוא בדולרים. אני חי בארהב ולכן סביר להניח שהמחיר של רוב החלקים יהיה זול יותר משמעותית אם לא כולם. תוכלו להשתמש בAMAZON או BEST BUY וכד' בשביל השוואות מחירים. אני בן 25 וזה התחביב שלי, גיימינג. במשך השנים היו לי כמה מפלצות שעלו לי הרבה כסף, החלטתי לפנק את עצמי באחד חדש לאחר יציאת כרטיס המסך המדהים החדש מבית NVIDIA. כמובן זה הGTX 1080. היו לי לפחות 3 מחשבי גיימינג חזקים, לפני שקניתי את כולם, למיטב זכרוני, ביקשתי ייעוץ בפורום הזה...ולכן אני חוזר לפה. אני מעריך את העובדה שאנשים נותנים פה מזמנם החופשי ורובם יודעים על מה הם מדברים. …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אחיין שלי רוצה נייד על מנת לנגן מוזיקה שיכול להריץ תוכנות של DJ'S אני יודע שהתקציב מאוד נמוך 2,500 ש"ח מקסימום אבל זה מה שאני יכול להרשות לעצמי אני לא מבין בניידים מספיק לכן אשמח לקבל חוות דעת, אפילו שוקל לקנות יד שנייה תודה!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
המפרט הוא בעיקרון בשביל חבר,העדפה לאינטל מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8300, 2.5GHz, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיסי מסך Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA (Oem) מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) בהתחלה המפרט היה עם Core i5 760 ש…
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר עבור מחשב והייתי שמחה על דעתכם על המפרט. זה אמור להיות בעיקר עבור בניות סוליד ובניות רינדורים במקס מעבד: מעבד איבטל ארבע ליבות Q9400 או Intel Core 2 Duo Q8200 ארבע ליבות כרטיס מסך: כרטיס מסך Qoudro 570 או GeForce 9800GT 1024M לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 דיסק קשיח: 1000G SATA2 WD 7200RPM זכרון: 4096M DDR2 Kingston 800 מאוורר: BUFFALO שקט נחושת מקצועי כונן אופטי: DVDRW SATA SONY X22 ספק כח: HuntKey 550W מקצועי מאוורר גדול יוצא בין 4000 ל- 5000 ש"ח - תלוי במעבד וכרטיס מסך - ושם כמובן ההתלבטות שלי. אני לא מצליחה למצוא את האיזון בין מחיר לאיכות. אני רוצה מחשב חזק שיגיב טוב לביצועים שאני מטילה עליו. תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד HP Probook 4530s אני מחפש דרך להגן על מחשב נייד כזה מגניבה. מה יותר טוב חיישן מיקום חיצוני (כי אין עליו חיישן מיקום מובנה) או מנעול.התקציב עד 250 ש"ח לחודש הקרוב. מישהו יכול להמליץ על משהו טוב, או איפה אולי הכי טוב להתקין חיישן מיקום חיצוני כדי שלא "יעלו עליו" תודה רבה , אדוארד.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , עקב הזדמנות שנוצרה "נאלצתי" לרכוש במוזל מעבד 6950X יחד עם זכרונות kingston 32gb 2400 ddr 4 ולוח אם gigabyte ga-x99- ultra gaming .. נשאר עדיין לרכוש מארז נחמד, קירור, ssd, ספק, כרטיס מסך (נראה לי ש 1070) המחשב עושה קצת עריכות וידאו ותמונה, לא משחק בכבד, מה הייתם לוקחים?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מפרט ב 4000 ש"ח, השימוש העיקרי במחשב יהיה לאינטרנט, עבודה משרדית ותוכנות עיצוב וגרפיקה כגון FreeHand ו Photoshop אשמח אם אוכל לקבל שני מפרטים, AMD ו INTEL המחיר הנ"ל כולל בתוכו את המסך..לכן אצטרך המלצה על מסך סביר שילך עם המפרט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הנה המפרט: Motherboard: CPU Type Intel Celeron-A, 533 MHz (8 x 67) Motherboard Name Matsonic MS7112C (2 ISA, 4 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, Modem) Motherboard Chipset VIA VT82C693A Apollo Pro133 System Memory 192 MB (SDRAM) BIOS Type Award Modular (02/14/00) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port ECP Printer Port (LPT1) Display: Video Adapter GeForce4 MX 440 (64 MB) Multimedia: Audio Adapter C-Media C…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עזרו לי עם מפרט למחשב לשימוש ביתי הכולל משחקים והצגת וידאו. תקציב מקסימאלי - 3000 , לנסות לחסוך. השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, משחקים, צפייה בתכני וידאו. מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - מתוכננת רכישת מסך בהמשך (מס' חדשים לאחר רכישת המחשב) - מסך "FHD, 22-23 לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - FPS, אסטרטגיה , RPG לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - בינוניות - גבוהות (משחקים, לא עריכה) האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 האם מתוכנן אוברקלוק (קל…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בוקר טוב. הורדתי את התוכנה אוורסט על מנת לבדוק את מפרט המחשב שלי, אבל כיוון שיש שם הרבה אופציות, אני לא יודעת לאן להכנס על מנת לקבל את הנתונים של: מעבד, לוח אם, כונן קשיח, זיכרון, כרטיס גרפי, צורב [זה אפשרי לראות את זה?], ספק כח [אפשרי?], קרור למעבד [אפשרי?], אני צריכה את זה כיוון שכשישאלו אותי מה המפרט, שאוכל לתת תשובה מדוייקת. תודה למי שיעזור וידריך אותי לאן להכנס.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הי לכולם קניתי השבוע (כבר קבלתי ) את המערכת הנ"ל (בחלקים) ועדיין לא הרכבתי אותה אבל בהחלט רציתי לשתף אתכם בכדי שאולי יהיה חומר זה לעזר המקום נותן מחירים מעולים יחס הוגן (בדוק ) וחבל לשלם יותר אם אפשר פחות. אני עדיין לא מפרסם את שם האתר (אין לי מושג אם מותר ) למרות שאני רואה שכולם נותנים פה את " נעה מחשבים" וכו' בכל מקרה המערכת שלי היא כדלקמן: מעבד P4C 512K לוח Asus P4C E Deluxe זכרונות של OCZ 3500 512*2 433 EL מארז של Antec Sonata Piano (עדיין לא הרכבתי אבל הוא נראה מדהים) צורב DVD של LG מאוורר נוסף 120MM של ... (לא זוכר את שם החברה) דיסק קשיח של WD S.ATA 80GB אין לי צורך במקום נוסך מכיוון שיש לי דיסק חיצוני של WD 250GB Fire Wire מצורף לינק לדיסק (חבל על הזמן, משהו מדהים…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
הייי קבלתי הצעה לשני מחשבים נידיים שמתאימים לתקציב שלי 3.5K הצעה ראשונה: Gigabyte Q1580M-T65H4 Model Q1580M-T65H4 CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6500, 2.1GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4GB DDR2 800MHz (Up to 8GB) HD 500GB SATA 5400 RPM Display 15.4 inches 1280x800 TFT LCD Glare Type GPU Mobile Intel® GMA 4500MHD Optical Device Super Multi DVD Supermulti, DL support Lan Ethernet 10/100/1000 BASE-T on board Audio HD Audio, Speaker 1.5W*2 Wireless 802.11 a/b/g/n Bluetooth Yes, V2.1+EDR Webcam Yes(Build in 2.0MP Web Camera) Card Reader 5-in-1 Card Reader (MS/MS Pro/Ms Du…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה מפרט למחשב בסביבות ה4500 שקלים לגבי המחשב בעיקר לצורך עבודות גראפיות(רצוי מסך וכרטיס מסך איכותי) קצת משחקים וקצת סרטים. צריך ציוד נלווה , לא צריך רמקולים.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי מחשב נייד מסוג ibm t42 עם מעבד 1.6ghz מסוג centrino יש לו 1.5 גיגה זיכרון ו-250 גיגה הארד דיסק ועם כרטיס מסך radeon 7500... כרגע יש לי xp על המשחב ואני צריך לפרמט אותו בגלל שיש לי עליו כנראה הרבה וירוסים....אני שוקל האם לפרמט אותו לוינדוס 7 או להמשיך עם xp... מה אתם אומרים?האם כדי לפרמט את המחשב לוינדוס 7?האם וינדוס 7 יעבוד יותר טוב מאשר xp על מחשב עם הנתונים האלו? אגב הפעלתי את וינדוס 7 advisor והוא אמר שהמחשב יריץ את וינדוס 7 אבל בלי aero ו-windows xp mode ....מה זה ה-windows xp mode הזה?והאם בגלל שאני לא אוכל להריץ את זה לא כדאי לי להתקין את וינדוס 7? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב של HP DV3-2150ej אני רוצה להריץ VM על המערכת אך כרגע אני רואה שהמעבד שלי לא פתוח לאופצייה הזו. הבנתי שצריך לשנות את זה ב BIOS ואני יודע להתעסק בו אך לא מצאתי את האפשרות והבנתי שהחברות לפעמים חוסמות חלק מהאפשרויות בפני שינוי של המשתמש. איך אני אוכל לשנות את זה שהמחשב שלי כן יוכל לעשות Virtualization תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-