עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by brklyn,

שלום לכולם אני נמצא לפני קנייה של מחשב נייד חדש לאחר שה T42 הרים ידיים את המחשב אני מקבל מארה"ב (יש מי שמביא לי אותו) ההתלבטות היא בין סידרת המעבדים UM (לדוגמא I3UM ) בעלי תצרוכת חשמל נמוכה לבין I3M שימושי המחשב בעיקר פיתוח תוכנה JAVA סרטים אינטרנט דרישות המחשב מסך 13.3" מקסימום 14" משקל נמוך משך עבודה ארוך ככל הניתן וכמובן שיהיה כוח עיבוד האם מבחינת כוח עיבוד יש הבדל בין השניים האם יש למעבדי UM יש יתרון על מעבדי ה M ? חשבתי על ASUS UL30JT במחיר בסביבות 850$ יש למישהו המלצות נוספות תודה

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Shayb25,

שלום, אני מחפש מחשב קל ופשוט בגודל 11.6" יש לו 2 מטרות: Office אינטרנט תקציב עד 2500 שקל אין דרישות לביצועים או רכיבים שיהיה כמה שיותר קל, עדיף 1 קג, ושיהיה מסוגל לעמוד בהרצת office ודפדפן. מצטער שזה לא בפורמט הנכון, אני רושם מהטלפון. ואני מוכן לחכות עד אמצע סוף דצמבר אם יש טעם

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Michelle,

בני דודים שלי קונים מחשב חדש והם קיבלו הצעה, אתם יכולים להציע דברים לשיפור ? מעבד- P4 1.7 Ghz לוח אם- ELITE PV4AXS2 DDR מארז- MIDI P4 SUPER כונן דיסקטים- FDD 1.44 זיכרון- 128MB DDR דיסק קשיח- 40GB U-DMA 7200 כרטיס מסך- RIVA TNT2 M64 32 MB CD-ROM- ACER/BENQ X 52 מודם- ESS V90 VOICE 56K 3000 ש"ח ובסך הכל, איך המפרט הזה ?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by baklawa,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד - עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מא 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רגילה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקדלת עם numpad * משקל רצוי? לא קריטי - * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. מעבד: INTEL COR2 E4400 לוח אם: GA-P35-S3 זיכרון: DDR2 2G KINGSTON דיסק קשיח: 160GB S-ATA כרטיס מסך: GF 8500GT 512 TV DVI צורב: LG DVD RW מארז: P4+2USB כרטיס קול: AC 97 7 CH מקלדת: MULTIMADIA עכבר:GPT OPTI מסך: PROVIEW LCD 17 סה"כ: 4,450 ש"ח מה אתם אומרים שווה?? והמחשב מיועד גם למשחקים כבדים ....crysis

6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים משחקים ועוד הפעם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ על רזולוציית 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by kisin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך. למרות שיש לי הרגשה שאי אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועבודה (תכנות צד לקוח) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עורכי קוד, פוטושופ וכדומה. אני מאמין שלמחשב לא תהיה שום בעיה עם התוכנות שאני משתמש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. doom, Battlefield 1 או בקיצור כל המשחקים החדשים שיש עכשיו ויצאו בשנה-שנתיים הבאות. -מהי הרזולוצ…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by marulia,

שלום לכולם אני רוצה להרכיב מחשב חזק , מהיר ועם מספיק מקום לסרטים ( לא מדובר במחשב גיימינג ) יש לציין כי זה הולך להיות HTPC ( מדיה סנטר ) תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה מחובר ל TV שלי ולעבוד 24/7 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 TV -לאילו הגדרות…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. טוב אז אני לא אחפור יותר מידי בדרישות למחשב: אני צריך מחשב 13.3" לצורכי לימודים (אינטרנט, אופיס) ושימוש ביתי קל (אינטרנט, סרטים וכו'), רוצה שיהיה קל, וחשוב לי אחריות טובה כמו של DELL/LENOVO.. אלו הדגמים שאני מתלבט ביניהם: הדגמים שאני מתלבט ביניהם: 1. Dell Latitude 3330 http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-latitude-3330-lt-rd33-7083-%D7%93%D7%9C?aff=Zap 2. Dell Vostro 3360 http://www.megabuy.co.il/product/dell-vostro-3360-vm-rd33-6938-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94?aff=Zap 3. Lenovo ThinkPad Edge E330 http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by אב,

אני צריך בבקשה חוות דעת על המפרט הזה של acer.. האם החברה הזאת אמינה עם המחשבים שלה..? או להוסיף עוד כסף וללכת על חברה יותר מוכרת..? תודה! מחשב נייד "15.6 Acer Aspire 5740G i3-330M 500GB מעבד Intel® Core™ i3-330M Processor 2.13GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video ATI Radeon HD 5470 זכרון 4096MB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA 5400RPM למידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן מערכת הפעלה (Windows 7 Home Premium (64bit עברית או אנגלית תקשורת כרטיס רשת אלחוטי IEEE 802.11b/g כרטיס רשת LAN כונן אופטי צורב DVD Multi Burner יציאות USB 2.0 x 4, D-Sub, HDMI, Audio קורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touch אחריות שנה אחריות בינלאומית במעבדות Acer או כל מעבדה אחרת מטעם Acer. (אחריות ע…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by ziko,

שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש את בתי ללימודים ,וכן קצת מולטימדיה לחיבור לטלויזיה לצפייה בסרטים פופ קורן טיים וקודי אני מעוניין במחשב חזק שיחזיק לי לאורך זמן לכן אני מחפש נייד מבוסס Skylake core I5 עם לפחות DDR4\5 4G RAM * תקציב: 3,500 ש"ח. * מטרות המחשב: גלישה באינטרנט , Office , סרטים, משחקים קלים. * גודל המסך: 15.6'-14' (IPS) * רזולוציית המסך: FULL HD 1080x1920 * משקל רצוי: 2 קילו ומטהׁ(אם זה ישפיע על התקציב אז המשקל לא יהווה בעייה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6 שעות בשימוש רגיל* במינימום. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD או 128 SSD למערכת הפעלה + כונן קשיח לשאר הDATA * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. יש לי מחשב נייד Dell Vostro 3350 13.3" גרסת ה-i5. העוצמה של הרמקולים חלשה והסאונד לא איכותי. חשבתי שהרמקול פגום כי היו מקרים שהסאונד נשמע מעוות, אך החליפו לי רמקול וזה נשאר אותו דבר. במידה ולא ניתן לשפר את הסאונד ברמקול המובנה (כך אני חוששת), האם המחשב הזה תומך ב-Stereo Bluetooth כך שניתן לחבר לו רמקולים אלחוטיים Bluetooth בסטריאו? במידה וכן, איזה רמקולים מומלצים? אודה לכל עצה. תודה מראש לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. היי אישתי רוצה לשדרג את המחשב. יש לה הרבה פגישות בזום אז רוצה אחד עם מצלמה טובה. נתתי לה את המחשב גיימינג אסוס GL504G שלי אבל הוא כבד (2.5 קילו), לא נוח לה וגם המצלמה במיקום מחורבן ובאיכות זבל וכנראה שגם הסוללה שלו נשחקה. היא תשמח אם המקלדת והעכבר יהיו ברמה גבוהה עם פידבק לחיצה. סוללה שמחזיקה הרבה זמן. מבחנית ביצועים אין גרפיקה או משחקים, רק עבודה משרדית ומדי פעם הרצה של סרטים. לא צריך הרבה מקום אחסון. רצוי שיהיה גם חיבור רשת קווי. יציאת HDMI חובה כמובן. 8 גב זכרון. אין צורך במערכת הפעלה. יש כל כך הרבה דגמים.. נשמח להמלצה איזה כדאי לבדוק.

14. קודם כל המחשב נועד למשחקים ולעריכת סרטים עיצוב גרפי וכד'. אני לא צריך מסך וגם ציוד נלווה וגם אני לא צריך זה כרטיס מסך (יש לי כרגע GIGABYTE 7600GT SILENCE תגידו בכמה מילים עם הכרטיס מסך טוב) שיהיה לוח יציב וטוב ומתאים לכל החלקים וגם לכרטיס המסך הנ"ל שיהיה מוכן גם OC לא חייב, ולוינדוס ויסטה לעתיד.... התקציב הוא עד 5000 שקל. ושיהיה שקט תודה רבה לעוזרים!

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by proloms,

שלום לכולם רוצה להציע להשוות מחשבים ניידים הכי זולים שיש היום בשוק ישראלי. האם משהו מכיר אתר או חנות שניתן לרכוש שם מחשב נייד עם גודל מסך 15 אינץ, ובמחירים הכי נמוכים מוזמן להשיר תגובה כאן.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by אורן1,

שלום לכולם, זה המחשב שיש לי: מעבד: AMDPhenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz קירור: ArcticCooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוח אם: ‏M4A88T-MAM3, 880G, DDR3 1333, VGA ATI HD4250, PCI-E,CrossFireX‎ שני זכרונות: DDRIII 1333Mhz 2GB KINGSTON דיסק קשיח: Samsung1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ כרטיס מסך: SapphireHD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E ספק כוח: SeaSonic620W S12II-620 המחשב נמצא בתקופת האחריות עם מסכים כחולים ולכן הוא בתיקון כרגע, אני אשמח ללמוד איך אפשר לשדרג את המחשב שלי ואיפה להבנתכם נמצא צוואר הבקבוק. *בימים הקרובים אני אדע אם אחד החלקים במחשב פגום וצריך להחליף אותו, אני מבטיח לעדכן כאן ולבדוק אם מישהו המל…

17. Started by orinoked,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי בינה מלאכותית, משפיע בעיקר על כרטיס המסך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). , הרצת חישובים (למשל TensorFlow) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב לא מיועד לגיימינג אבל יריץ בין היתר משחקים (SC2), -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גר…

18. שלום לכולם אני מתכנתת שרוצה לרכוש מחשב נייד במחיר 3500 שח עם אפשרות להוסיף עוד כ1000. מטרות המחשב: בעיקר תכנות עבור אנדרויד, הרצת סימולטורים וקימפול. * גודל המסך: 14.1 או 15.4 עם דגש על מסך איכותי, עדיף מט. * רזולוציית המסך: לא רזוליציה גבוהה מידי כדי לא להתעייף משעות עבודה ארוכות. * משקל רצוי - בסביבות 2,5~קג ... כנראה ולא אסתובב איתו הרבה, אבל זאת הפעם הראשונה שיהיה לי נייד, כך שקשה לדעת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה יתרון * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה. אחריות טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף בלי , כנראה אתקין עליו לינוקס…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Fexor,

שלום, אני צריך מחשב לעבודה משרדית. הדרישות מינימליות, רק שיגיב טוב ומהר ולכן אני רוצה SSD למערכת ההפעלה. כמו כן יש כבר כמה רכיבים שאפשר להשתמש בהם מהמחשב הנוכחי: ספק מחשב Corsair VS350 2 כוננים קשיחים של WD לאחסון מידע, אחד IDE ואחד SATA (אפשר לקנות מתאם בעשרה שקלים ולחבר את הכונן IDE ללוח אם SATA נכון?) כרטיס רשת אלחוטי D-Link DWA-548 בחיבור PCI-Express X1 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס, גלישה באינטרנט, מיילים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by no_way,

אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני מעוניין לקנות מחשב. מה שחשוב לי: SSD ULTRABOOK (דק וקל) ללא כונן אופטי ללא ווינדוס מסך טוב לעין (אני לא רואה משהו) מקלדת זוהרת חובה. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Bone-Breaker,

תוכן עגלת הקניות EPOX 8K5A3+ KT333 NEW AMD ATHLON XP 1900 + FAN - גוף קירור + מאוורר למעבד : מאוורר רגיל Kingstone 512MB DDR333 Seagate Baracuda 40GB 7200RPM SUMA GEFORCE 4 TI 4200 64MB S.B LIVE 5.1 Pine PF-X01A Conexant SmartDAA V.92 56K Modem Actima X 52 PLEXTOR CDRW 40X12X40 TEAC FLOPPY DRIVE 1.4 Enermax FS-710-B 350W Samsung 757NF 17 - מה ההבדל בין שני הלוחות של אפוקס +8k5a3 ו- k5a2? ומה ההבדל בין שני לוחות האם של MSI ה- KT3 Ultra2-RKT 333 NEW וה- Msi KT3 Ultra2 KT 333 NEW ?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אני צריך המלצה לגבי מחשב נישא חדש.. רצוי מעבד מעל 1.4 לא משנה איזה עד השקעה של 9000 - 9500 איזה מחשבים כאלו יש ?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. המחשב מיועד בעיקר למשחקים והוא לא יעבור OC. אחרי שקראתי בפורום הרבה הודעות,התחלתי להרכיב משהו אבל הוא לא סופי. AMD ATHLON XP 2500 804 ש"ח 1 ABIT NF7 Nforce 2 AMD 612 ש"ח 1 Mushkin 256MB PC3200 Blue 316 ש"ח 1 GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster 971 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 616 ש"ח 1 COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACKHEC 300 + USB 322 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 265 ש"ח 1 MAG 19 996PF 1,314 ש"ח 5200 שקל עוד 500 שקל לתוספות קטנות מה אתם אומרים? יש משהו שאני צריך לשנות?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. מחפש לבנות מחשב מולטימדיה לסלון. ללא מסך. עד 4000 ש"ח. 1. מארז קטן ואלגנטי. שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. 2. חיבור למערכת הקולנוע הביתית. 3. ישמש בעיקר להורדות והשמעת MP3 והרצת סרטים. 4. מעוניין באפשרות שישמש למשחקים על גבי הפלזמה/מסך בסלון. ( האם יש בקרים אלחוטיים?) 5. יתחבר לרשת האלחוטית בבית. 6. שיהיה אפשרות לשדרג אותו בעתיד. אם יש המלצות לתוספות נוספות הדרושות - אשמח.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שלום לקראת תחילת הלימודים אני צריכה לרכוש לי מחשב נייד...מאמינה שאני לא צריכה תוכנות מיוחדות ככה שהוא יהיה רק לשימוש של אינטרנט, אופיס, סרטים, פוטושופ ונראה לי שזהו התקציב הוא עד מקסימום 4000 שח מה שחשוב לי שיהיה בו: -שהוא יהיה מהיר (מעבד טוב...) -אני ממש רוצה אחד שיהיה לו מקלדת עם מספרים בצד כי לא נוח לי עם המקלדת הרגילה של הלפטופים ואני אצטרך די הרבה את החלק של המספרים.. הבנתי שרוב המחשבים עם מקלדת כזו הם עם מסך 15.6 אבל אם יש עם מסך קצת קטן יותר זה גם בסדר (אבל לא קטן בהרבה) -מקלדת נוחה -מקלדת מוארת (אבל לא חובה) -סוללה טובה (כמה שאפשר) -לא כבד (עד 2.5 קילו) -מסך טוב (ראיתי שקיימים מחשבים עם מסכי מאט.. האם יש הבדל ממש משמעותי בין רגיל למאט?) -איכות סאונד טוב…

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים