עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני צריך להרכיב מפרת למחשב תקציב עד 2000 שקלים. שימושים: משחקים בסיסיים (לא חובה כרטיס מסך חזק), Office, סרטים, אינטרנט, WIN7. חשובה לי מאוד אמינות (אני לא רוצה להסתכל פנימה להגיע לחנות בשנתיים שלוש הקרובות). אין צורך ב OS, מקלדת עכבר, מסך ... רצוי מחנות שנמצאת באיזור חיפה. תודה אני

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  2. Started by yassa,

שלום, יש לי מחשב DELL נייד, שאחד ממקשי המקלדת בו נהרס (נשבר משהו פנימי במקש, וכעת הוא לא נשאר על התושבת, אלא קופץ החוצה). על אף שבפועל רק נדרש להחליף את המקש החיצוני, נציגות DELL תמחרה את התיקון בתחליף לכל המקלדת בעלות 300 ש"ח. האם מישהו מכיר מקום שיוכל לעשות תיקון נקודתי (בפועל רק צריך מישהו עם חלפים מתאימים) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by boaz_aha,

שלום, אני עובד עם קבצים גדולים מאוד , כ 4 גיגה. אשמח לקבל המלצה למפרט חזק לעבודה חלקה ככל האפשר, השימוש הוא פוטושופ בלבד. אין צורך במארז או בהרד דיסקים שאקח מהמחשב הקודם. תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  4. אי מחפש נייד חזק יחסי מטרתו: היא אינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים הכי חושב שיהיה קל ,לא ממש חייבים כונן של דיסק גודל מסך 12' הכי קטן תודה

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  5. שלום לכולם. אני מתלבט בין מחשב עם מעבד N550, לבין אחר עם מעבד N570. (הבנתי ששניהם בעלי ליבה כפולה, וההבדל היחיד הוא לא משמעותי , במהירות 1.5G לעומת 1.66G). הסיבה להתלבטות- MSI מציעים מחשב עם N570 במחיר זול יותר מאשר מחשב של ASUS שבו יש רק N550. העניין הוא שלא שמעתי על MSI ויש אותו רק באייבורי, ששמעתי עליה דברים לא טובים. מצד שני גם על ASUS לא שמעתי בהקשר של ניידים, אבל הוא נמכר גם ב-KSP שמהם תמיד יצאתי מרוצה. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור, מפני שאני מתכוון לקנות 2 כאלו.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  6. ואולי גם למשחקים ישנים אבל זה לא רלוונטי כל כך... הנה מפרט שהרכבתי, תגידו לי איך הוא: מעבדי ‏AMD‏ Athlon™64 3000+ (S-939) VENICE CORE 940ש"ח לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 470ש"ח זכרונות‏ DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 270ש"ח דיסקים קשיחים‏ WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB 465ש"ח מארזים‏ SPL 6102 Black & Silver 270ש"ח SYSTEM ASSEMLY 190 סה"כ 2605 אם יש הצעות יותר טובות, עד 3000 ש"ח.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by יריןvc,

שלום, מעוניין לקנות מחשב לגיימינג קל ומשפחתי עם ווינדוס 10 צפיתי במודעה של מחסני חשמל ומצאתי מחשב עם חומרה דיי טובה, שוב אני אומר רציתי גיימינג קל ולא יקר כלכך בסביבות 2000 שח. המחשב עם חומרה טובה לפיי מה שאני מבין אך אני מפחד שהוא יתחמם מהר מידיי כי הוא במארז קטן ודבר שני אם תוכלו להסתכל עליו ולהגיד לי למשל אם הוא יריץ גיטיאי טוב וכמה FPS בערך תודה לעונים מצרף קישור למחשב שרק לציין הוא בא גם עם הרבה שטח אחסון מערכת הפעלה אז יחסית למחיר ולדרישות שלי לדעתי הוא מתאים אבל המראה מטעה https://www.payngo.co.il/catalog/product/view/id/75125/s/263437/category/104/?refreshed

8. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שלא יעלה על ה-4500 ש"ח עדיף אפילו פחות. אז ככה.. דרישות מינימליות : מעבד : Core 2 Duo 7400 ומעלה כרטיס מסך : Geforse 7400 ומעלה גודל מסך : 15.4 ומעלה כונן קשיח : 160 ג'יגה ומעלה משקל הנייד ממש לא משנה לי. וזמן הסוללה גם ממש לא משנה לי... המחשב יהיה בעיקר להרצת משחקים קלים וגלישה באינטרנט. מדי פעם אני יירצה לשחק במשחק נחמד אז אני צריך שהוא יריץ לי משחקים לפחות ברמה של COD4... לא אכפת לי מאיכות התצוגה אבל העיקר שהמשחק לא ייתקע לי באמצע... עדיף שיהיה בלי מערכת הפעלה ואם זה אם מערכת הפעלה אז שיהיה XP... המממ... מומלץ שיהיה מ-KSP זה החנות הזאת נמצאת 5 דקות מהבית שלי... אבל כול חנות תיתקבל בברכה מחכה לתגובות.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by disi,

שלום לכולם יש לי מחשב HP DV4 1109EJ ידועה לי הבעיה עם הדרייברים בהתקנת XP התקנתי עליו XP עם דרייברים בתוכו של SATA והכל עובד חלק מצאתי את כל הדרייברים חוץ משל הכרטיס קול שהתקנתי איזה עידכון ולאחריו הוא מצא את הדרייבר של הHD והבעיה שלי שלאחר הפעלה מחדש הדייבר נעלם ונדלקת נורה אדומה של השתקה וכל פעם לאחר העידכון הקול חוזר ונעלם לאחר הפעלה מחדש אשמח לשמוע פיתרון....בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות מחשב ללימודים - לומד מדעי המחשב. חשוב לי שיהיה מסך גדול (15.6") ומסך מגע. האם המחשב הזה טוב? https://www.amazon.com/gp/product/B08PDJGBDJ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AQ14ZPGW8GYC&psc=1

11. Started by -Blaze-,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במסגרת ההיגיון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מדיה (צפייה בסרטים HD וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך 47 אינץ' FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  12. תודה מראש לעוזרים. התקציב באיזור ה5000, יכול להיות יותר בשביל מחשב טוב מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית וצפייה בסרטים, אך שתהיה גם אפשרות לגיימינג (מעבר למשחקי פלאש כמובן...) * גודל המסך: 15, מבריק או מאט לא משנה * רזולוציית המסך: full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad): אין * משקל רצוי: עדיפות לפחות מ2.5, אבל אסתדר גם עם יותר מזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: ברור שעדיף כמה שיותר אבל זה שיקול פחות חשוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): HDMI * Bluetooth: לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata): לפחות 256 ג'יגה, עדיפות ל512 * כונן אופטי: אין צור…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by TheLordBoiko,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב = 6000, אפשר לחרוג עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, משחקים חדשים שירוצו טוב, ועריכת מוזיקה עם קיובייס ואבלטון 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ממוצע 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by mordehay8886,

שלום, זה המפרט שבחרתי - https://tms.co.il/builds/279210 אני מבקש להבין מה ההבדל בין המאוורר ברירת המחדל לבין יתר המאווררים? https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103438 https://tms.co.il/dcacofp701csa01 https://tms.co.il/acfre00030a https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=104037 האם הכרחי שאשדרג? ואם כן, לאיזה? הספק כח מספיק למחשב? תודה

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  15. Started by omric,

שלום, אני רוצה להרכיב מחשב בסיסי בגודל mini-itx בתקציב נמוך. בזמן האחרון אני חורש הרבה באינטרנט על כל מיני רכיבים והצלחתי להגיע בגדול ל-2 אפשרויות של מפרטים בתקציב שלי: אפשרות 1: לוח אם סטנדרטי עם מעבד Intel G3220 אפשרות 2: לוח אם עם מעבד 4 ליבות מובנה - Intel J1900 ב-2 האפשרויות אני בונה על מארז mini-itx עם ספק מובנה של 150-300 Watt (תלוי בדגם שאני אלך עליו), זיכרון 4GB, הארד דיסק וכונן DVD ההתלבטות שלי בין 2 האפשרויות: מצד אחד יש לי כבר מחשב בגודל מלא עם המפרט מהאפשרות הראשונה - בהחלט עושה את העבודה כמו שצריך ואני מאוד מרוצה ממנו, אבל אני חושש שעם ספק של 150-300 וואט זה יהיה קצת בעייתי... ולגבי האפשרות השנייה, היא לא בעייתית מהבחינה הזאת כי לפי מה שהבנתי מדובר על מעבד …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by israel44321,

הי לכם אני רוצה מפרט של מחשב בסביבות ה 2500 שקל שהמשחקים החדשים ביותר יעבדו עליו אני רוצה מחשב שיחזיק מעמד לאורך הרבה זמן ללא מסך וגם 500GB מקום במחשב אני רוצה כ.מסך טוב ושגם יתאין לעבדות ממשרדיות ולראות סרטים ושוב כל המשחקים החדשים ביותר שיצאו שיעבדו על המשחב עדיף ללא חריגות תודה לעוזרים .

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by FreezHer,

אהלן חברה, רכשתי מחשב לפני כשנתיים בערך, כעת חלק מהמשחקים החדשים כבר לא רצים על High ואני שוקל את האופציה לשדרג את המחשב במקום לקנות חדש. הנה פרטי המחשב שלי - Intel Core 2 Quad CPU Q8300 2.50Ghz Nvidia GeForce 9800GT 4GB Memory Gigabyte P43-ES3G המשחקים החדשים כגון באטלפילד 3 כבר לא רצים מספיק טוב..אשמח שתגידו לי מהם החלקים החלשים כאן שמומלץ לשדרג...אם צריך עוד פרטים אספק. אני מתכנן להשקיע עד כ 1000 שקל (מחשב חדש יעלה כ 3000 אז נשמע סביר..) לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי - רק שדרוג הקיים. תודה!

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 - ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש מירבי בעבודה עם מכונות וירטאוליות - VMware Workstation 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות סבירה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

• 0 תגובות
    • 336 צפיות
  19. אח שלי ארגן משו... AMD Athlon XP 2600+ Mobile 512K, 333 Mhz Tray CPU Citizen/Sony Black 1.44MB 3,5" FDD Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video לוח אם טוב עם כרטיס קול מובנה אני חושב שזה של EPOX ומארז שלהם של אייבורי אבל הם אמרו שהספק והכול טובים ושאני לא ידאג הכול ב2900 ש"ח. לקנות?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  20. המחשב מיועד למשחקים וסרטים. יש רמקולים, מקלדת ועכבר, אבל אין מסך, חשבתי לקנות את ה LG W2220P בגלל ה ips וה HDMI אבל הוא בעל 1:000 ניגודיות אז אני לא בטוח אם זה מתאים למשחקים וסרטים. (התקציב לא כולל מסך) כדאי לשמור על אופק שידרוג. הייתי רוצה שהוא יהיה שקט, אבל לא במידה שזה יבוא על חשבון רכיבים אחרים. האם נחוץ חיבור esata ? עד כמה משנה הבאפר של ההארדיסק במחשב כזה? ניסיתי לכתוב את זה כמה שיותר לפי הfaq של דר נוב וbiodome מקווה שיש פה הכל. תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by digixd,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13886 http://www.ivory.co.il/product.asp?p...27&CatCode=315 אני מתבלט בין המחשבים האלה מי שיש לו או מבין יכול לעזור לי איך המחשבים האלה? MSI זה חברה לא ממש מוכרת לי מה ההיתרנות והחסרונות של כל מחשב ומה שונה ? אני צריך את המחשב ללימודים ומשחקים סרטים איטרנט צריך מחשב שיחזיק מעמד המון זמן איכות בניה חומרים טובים חברה מוכרת עם אחריות שאם צריך אז יהיה על מי לסמוך רמקולים מקלדת משטח המגע שיהיו טובים שהמערכת קירור תהיה שקטה ושתעשה תעבודה שלא יתחמם או יותר נכון שלא יהיה יותר מידי מורגש החום שיריץ משחקים כמו GTA IV באיכות טובה אבל שירוץ טוב

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by GENERAL,

מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 960 1 960 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total AV8 (s939) sata,GBL 590 1 590 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 2 920 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800GT 256MB DVI,TV 2370 1 2370 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 380 1 380 Total price 5220 ¤ או... מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) 1100 1 1100 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AA8-DuraMAX (925), S-775 770 1 770 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB Kingmax BGA 900 1 900 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800GT 256MB DVI,TV…

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. מצאתי את המחשב הזה http://www.wowshops.co.il/sg_product~AH531-GFO-073~4~14.htm ב2999 שח יש לי אפשרות להוסיף 199 ל8 גיגה ראם העם זה כדאי העם יש משהו יותר טוב תודה אלירן

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  24. Started by eyenir,

החלטתי להחליף את הנייד הנוכחי שלי בXPS 2014 של DELL. מצאתי אותו באמזון כאן http://www.amazon.com/Dell-XPS15-6845sLV-15-6-Inch-Touchscreen-Laptop/dp/B00JXLGECA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1405066531&sr=8-1&keywords=dell+xps+6845 ובאתר נוסף כאן http://www.bhphotovideo.com/c/product/1059585-REG/dell_xps15_6845slv_xps15_i74712hq_8gb_256ss_windows8_1_15_6_silver.html הבעיה שאמזון לא שולחים את המחשב לארץ והאתר השני שולח רק דרך UPS וFEDEX (שהן ממש לא כוס התה שלי...) אין לי ממש מכרים בארה"ב ולכן אני נאלץ לפנות לחברה שתייבא את המחשב. למי לדעתכם כדאי לפנות? (יש לי ניסיון רע עם buy2usa ולכן מעדיף חברות אחרות) תודה רבה.

• 33 תגובות
    • 6.3k צפיות
  25. Started by apolo1,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, משהו סביב ה 3000-3500 ש"ח + \ - אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ את המשחקים הכי חדשים (יש ברשותי כ.מסך) מעבד PENTIUM 4 3 GHZ HT מעוניין בלוח מסוג גיגה בייט או אסוס (שתומך ב WI-FI, SATA) מעוניין ב 1 ג'יגה RAM (אין עדיפות ל DDR או DDR II) HD רצוי WD 80GB SATA 8 MB CACHE ספק מתח 500W מארז סטנדרטי צורב DVD double layer אם שכחתי משהו אני אשמח לשמוע, תודה !

• 4 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.