עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה: אני מעוניין לרכוש 10 ניידים למקום העבודה שלי . התקציב שלי הוא כ 5500 ש"ח (כולל) ליחידה . אני מעוניין בנייד DUAL-CORE בלבד . התלבטתי וחשבתי, ולשלב הגמר הגיעו 2 ניידים : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1284&scat=313&tcat= או http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2054140 הזמנתי את ה LENOVO לנסיון... ומאתי בעיה שלא חשבתי עליה קודם - מערכת ההפעלה מסתבר של שני הניידים יש WN XP HOME EDITION ואי אפשר להיכנס ל DOMAIN ברשת הארגונית . כמה שאלות : 1. מה הייתם בוחרים 2. אפשר להציע נייד אחר - אבל חייב להיות DUAL בתקציב... 3. האם לא ניתן בכל זאת להתחבר איך שהוא לרשת לקרוא מיילים וכאלה ב HOME ? 4. האם קיים נייד DUAL כולל XP=PRO …

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  2. Started by mm_dance,

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  3. התקציב הוא 1.8K א. לנסות ולחסוך אם אפשר ב. אפשר לחרוג ב0.2K אם זה ישפר משו באופן משמעותי השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית, אינטרנט סרטי HD וטלויזיה. למחשב מחובר מסך באיכות HD. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בהארד דיסק. רמת שקט 6-7 לא מתוכנן אובר קלוק אין צורך במערכת הפעלה. אך יש צורך בהרכבת המחשב. אזור מגורים רמת גן צורך בHDMI, רצוי USB3 לא מתוכנן שדרוג למחשב בשנים הקרובות. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  4. שלום, אני מחפש מפרט מחשב למטרות הבאות: 1. מה התקציב? 2000 עד 2500 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות הכוללות: עבודה עם ויסטה, אופיס ואינטרנט, בנוסף אני עובד הרבה עם התוכנות: AutoCAD, Matlab בהן אני עובד עם גם עם גרפים ושירטוטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? ללא ציוד היקפי (כלומר ללא מסך, מקלדת ועכבר, רמקולים וכו'). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. הא…

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by HellBoY,

אז אחרי שקנינו מחשב לכל המשפחה, הגיע הזמן גם לי קודם כל, האם אפשר היום לקנות מחשב בלי כרטיס מסך ולשדרג בעתיד הקרוב(3 חודשים-חצי שנה)? או שאנחנו היום בתקופה שהכל עוד מעט הולך להשתדרג ולא יהיה אפשר לשדרג כבר? פעם שעברה שקניתי לי מחשב שבועים אחרי הקניה יצאה סוקט חדשה וה PCI-E ככה שממש נדפקתי. אם זה אפשרי, אז חשבתי על משהו כזה: מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם: כמו שאמרתי, המטרה היא לשדרג כרטיס מסך בעוד כמה חודשים, אז צריך לוח אם מתאים לשדרוג עתידי + כרטיס מסך מובנה. יש חיה כזאת? זכרון: 2GB Kingston Value דיסק קשיח: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארז וספק: חשוב לי שהמארז יהיה דיי שקט. במארז היום יש רק 5 מאוור…

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by eZra,

מקווה שתוכלו לעזור לי אני מחפש את המפרט הטוב ביותר ב4000 שקל. ללא מסך או כל ציוד היקפי

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by bimbim,

היי, התמזל מזלי לאחרונה ויצא לי לקחת מחשב קיים מכמה משרדים שנסגרו. זהו מפרט המחשב: מעבד - Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz‏, ‎2333 Mhz לוח אם - Gigabyte P35C-DS3R 2GB RAM כרטיס מסך- ATI Radeon HD 2600 PRO 150 GB HDD ספק כוח- Chiptec APS 550S המחשב לא רע בכלל ובמצב טוב והייתי מעוניין לשדרג אותו למשהו שיאכל להריץ משחקים מהשורה האחרונה (באטלפילד, crysis וminecraft), מערכות וירטואליות (virtualbox עם לינוקס), קצת קידוד וידאו (virtualdubmod\avidmux ) וvisual studio ללא תקיעות. דברים שאני חייב להוסיף: זיכרון RAM (איך אפשר לעבוד עם כל כך מעט היום?), הארד דיסק (150GB זה לכונפות) וכרטיס מסך (לא עומד בקצב). התקציב שעומד לרשותי הוא 4000 ש"ח אך הייתי מעדיף לנצל כמה שפחות ממנו, א…

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  8. ב"ה מפרט גיימינג קל עד 3K (ללא ציוד הקפי) | דרוש חוות דעת מפרט שהרכבתי למחשב גיימינג קל (ללא ציוד הקפי) רציתי חוות דעת שלכם, (המפרט למטה) תרגישו חופשי לשנות או אפילו להרכיב מפרט חדש בסכום הזה, כמובן אם תאימות מקסימלית. חשוב לי שיהיה אוורור טוב במארז מינימום 2 מאווררים תקציב 2800 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל שלא יפגע בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 -200 רק אם יביא לביצועים ניכרים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב…

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by dror12345,

ללא ציוד היקפי [מקלדת, עכבר,רמקולים, מסך] וללא כרטיס מסך המחשב הוא לאחי ויש לו כרטיס מסך ולכן אין צורך בקניית כרטיס המחשב לשימוש למשחקים קלים, הורדות וכדומה... המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤614 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם ASUS P5KPL-VM ¤498 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31142 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤343 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤180 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק JSP-TECH H-550D-F25 400W ומאוורר 25ס"מ ¤317 http://skypc.co.il/product.asp?…

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by shlooki,

אני מבקש את התייחסותכם לגבי הנייד המצוין למעלה. ובמיוחד על הכרטיס הגראפי שלו, ATI HD4650 1GB. אני צריך מחשב חזק אבל לא מהקצה הכי גבוה. אולי אתם יכולים להמליץ על אחר שמצוייד במסך LED אבל עדיין חזק. המחשב מיועד להרצת סימולטור טיסה יחודי שמשמש לאימון טייסים (כן, יש דבר כזה). אני מדגיש שוב מה דעתכם על הכרטיס הגראפי הזה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by frostxy,

מבקש מפרט מחשב 2.5k - 3k אם זה אפשרי כמובן אם לא נחסוך עוד יותר קניתי את המשחק ואני משחק בו ב low הכי אפשרי ועדין המחשב סוחב בכוח את המשחק מדי פעם, התקיעות הן רק מדי פעם אבל יש לי FPS נמוך וזה משגע ברמות. אני מחפש מחשב שיסחב ב high בלי מאמץ מיותר אולטרה כבר יהיה יותר מדי ויקר מדי, מומלץ ממי שיש לו מחשב ומשחק בהגדרות כאלה מקסימום.. מחפש רק לוח אם, כרטיס מסך, מעבד, וזיכרון צורב וציוד היקפי אחר והארד דיסק חדש כבר יש. כשבדקתי ב can u run it המומלץ היה בשמיים. המפרט שמצליח בקושי לסחוב את המשחק הוא כזה AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ ATI Radeon HD 4810 series 512MB 4GB DDR2 Memory MSI MS-7309 Windows 7 32-Bit חשבתי גם לקנות לוח אם מעבד וזיכרון חזקים באותו ת…

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by First Squad,

זה מיפרט שהרכבתי תגיבו בבקשה : מעבדי אינטל Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 533 1GB Kingston x 2 דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E כוננים- FLOPPY Teac/SONY 1.44 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black) מארזים RAIDMAX SIRIUS ALUMINUM SILVER מקלדות Logitech Logitech Internet Pro White עכברים Logitech Logitech Optical Wheel Mouse S90 Black רמקולים Altec Lansing Altec Lansing ATP3, 2.1 מסכים SAMSUNG 740N 17'' LCD 8ms

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by Night_Fox,

מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3 Conroe Support GP35S3 ¤ 641 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד THERMALTAKE RUBY ORB CL-P0391 ¤ 183 1 ספקי כוח FSP Real 400W 60THA Noise Killer ¤ 219 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 426 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 304 1 כרטיסי מסך Sapphire ATI RADEON X1950GT 256MB Dual DVI Retail SX195GT256 ¤ 679 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 מה אתם אומרים על הספק ? וקירור יותר טוב לדעתי מה AC7 ואני לא גיימר כבד או משו כזה אז הכרטיס יספיק לי

• 14 תגובות
    • 721 צפיות
  14. שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא. הסכום המתוכנן הוא בין 3500-4000 ש"ח (כמובן אשמח לחסוך איפה שאפשר). המחשב מיועד למשחקים לא כבדים מאוד (בעיקר FIFA ולפעמים FPS) ועבודה עם תוכנות CAD. נלקחת האפשרות ל OC קל/בינוני בעתיד המחשב מיועד ל"סחוב" כמה שנים טובות נדרשים רק רכיבים עיקריים ללא ציוד היקפי הנה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪945 לוח אם: Gigabyte G1.Sniper B5 כמות: 1 - מחיר: ₪556 מארז: SUMO Alfa MidiTower ATX TOOLESS Aluminium USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪357 ספק כוח: Silverstone Strider 500W Active PFC Single Rail 12V 34A…

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  15. Started by man-of-God,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב…

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by commendor,

אני מחפש מחשב שמיועד להפעלת תוכנות כגון:פוטושופ cubase שיהיה ניתן להריץ עליו סרטים ורצוי שיתאים גם למשחקים. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  17. שלום זה המחשב שאני רוצה לקנות המחשב למשחקים ללא OC שיהיה שקט אם אפשר חוות דעת לא להתיחס לכרטיס מסך אם אפשר להתיחס לכל השאר טלויזיה 32 אינץ HDREADY ויש לי עוד 100 ש"ח בתקציב אז חשבתי לשים את המעבד AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪839 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1116 במקום המעבד שלמטה האם כדאי או להחליף משהו אחר תודה רבה מודה לכולם Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪744 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by liav12,

שלום, לפני קניית מחשב נייד חדש רציתי לדעת לאיזה כרטיס מסך יש יתרון על השני מבני השניים? 4650 במחשב מדגם טושיבה וה 130 בשל LG, ההבדל הוא שהטושיבה זול באלף שח יותר. מה מהם חזק יותר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by thegodx,

המחשב מיועד למישחקים מערכת מבוססת AMD. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by Dmitry S,

יקר השימוש - אופיס עבור הכנות שעורי הבית. לא רוצה דסקטופ, רק לפטופ. 15 אינץ' ומעלה. תקציב - 3-3.5 אלף. יש לי רק מילים טובות להגיד על השירות של דל, לכן אני רוצה לפטופ שלהם עם 3 שנים אחריות. לילדה השניה יש לפטופ עם מעבד i5 והוא די עגלה. אני רוצה מעבד חזק יותר. מתלבט על המעבד. מטלבט כמה זכרון צריך - האם 8GB יספיק לאופיס או שחייב 16? הפרש של 1000 שח. מעדיף SSD קטן ומהיר על דיסק קשיח איטי וגדול. לא יודע אם לכרטיס גראפי יש חשיבות. לא חשוב - נפח הסוללה, מקלדת מלאה, כמות כניסות, USB3, רזולוצית מסך. כן חשוב - 3 שנים אחריות של דל. מתלבט גם לגבי התוכנה. מוכרים באיביי לייסנס קי של ווינדוס ושל אופיס בגרושים. האם זה אמין? אני מוריד חינם מאתר מיקרוסופט, קונה לייסנס…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by asihiz,

אשמח אם תתנו לי הצעה למפרט מלא(כולל הכל חוץ ממסך ) רצוי מאוד זכרון 1 גיגה ודגש על כרטיס מסך איכותי בתודה...

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by gallevy,

תודה מראש לכולם... החשוב זה שקט יפה - ומארץ htpc

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by shaharZur,

שלום, אני מחפש מפרט ב- 3500 . מטרות המחשב הם למשחקים, אינטרנט וקצת פוטושופ. תתחשבו בזה שיש לי כבר צורב DVD, ציוד נלווה ומסך LCD של SAMSUNG. אני יודע על ירדית המחירים בעוד חודש אבל בכל זאת אני צריך מפרט לעכשיו. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by danielz,

. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000-3500 לא במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? שום דבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת המחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא כך כך 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מבין בזה אז כנראה שלא.. 11. במפרט…

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  25. שלום, אני צריך מחשב נייד עד 2500 שקל גג. השימושים הם סטונדנט שבדיוק מתחיל ללמוד באונ' כך שהוא צריך בעיקר אופיס, אינטרנט וריצה שוטפת של המחשב, שלא ירוץ לאט. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים