עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shaharc3,

שלום רב אני מנסה להרכיב מפרט למחשב שעיקר יעודו לעבודה עם מספר תוכנות בו זמנית ומסכים מרובים (4 מסכים), וקצת למשחקים. התוכנות שאני משתמש בהן זוללות בעיקר משאבי מעבד. התקציב שלי הוא 4500 ש"ח למחשב ללא מסכים וציוד היקפי. תודה לכל הצעה

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  2. שלום לכולם התחדשתי בדל 15R ואני מעוניין להעביר את הקבצים שלי מהמחשב הישן לנייד בנייד יש חיבור esata , ניסתי להעביר דרך wifi אבל זה ממש איטי ומעביר בין 2-3.8 מגה בייט אני מחפש דרך יותר מהירה תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by hitman47,

בלי משחקים מחשב לאינטרנט וזה כולל מסך דק כולל מקלדת, עכבר, מיקרופון, מצלמה, רמקולים. 80 גיגה יספיק תודה לעוזרים :]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ofir d,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו4K וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, The Witcher 3 , FIFA, COD ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי שני מסכים: T260 26" FHD וטלויזיה מותג מדבקה 55" 4K ( המחשב ממש צמוד לטלויזיה ומחובר בכבל HDMI קצר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by nitsanroz,

מעוניין למכור כמה לבקש עליו? מארז גנרי ספק כוח real 400w לוח אם MSI 649 NEO-V מעבד פנטיום 4 775 3.0ghz דיסק קשיחsata2 WD 160JS צורב DVD NEC 3520A זיכרון TWINMOS 2X0.5GB 400mhz cl2.5 pc3200 ddr כרטיס מסך radeon 9250 64bit 128mb floppy 1.44 מקלדת ועכבר ללא מסך

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  6. אני נמצא בחו"ל (בנגקוק) ומעוניין לחבר את המערכת של קולנוע בייתי (עדיין לא נרכשה) למחשב ואינטרנט כך שאוכל לקלוט שידורי רדיו וטלביזיה מהארץ. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  7. Started by harash0,

תגידו לי אם המפרט הזה יתאים ל19 אינץ ואם הוא טוב בכללי למחיר. מרובע ליבה Q9550 + קרור טוב +1TB של דיסק קשיח כרטיס מסך מצוין 4890 + ספק ומארז מעולים בקיצור כל מה שצרייך לגיימינג בכסף שנישאר תפנק את עצמך : Tms&Fox GameSystem X9550 HD4890 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz Tray ¤1,313 קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤120 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤453 זיכרון G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤330 כרטיס מסך ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe שלוש שנים אחריות ¤1,100 דיסק קשיח Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB ¤461 כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 ס…

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by Joe Quimby,

שלום חברים, לאחר שנים עם אותו מחשב חביב החלטתי להתחדש בנייח חדש למשחקים. יש לי חבר שעובד באינטל והוא יוכל לספק לי מעבד ו SSD של אינטל (אין לי שומדבר נגד הקבוצה האדומה) במחיר נמוך (חייב מכס לפי דעתי) אז ככה בכלליות מחשב למשחקים כגון Witcher 3, Shadow of mordor החדש Hell blade וכו' 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לא יהיה מחובר מסך מיוחד (סה"כ 1080P) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימו…

9. ASUS P8H77-V i5 3550 8 RAM 560ti

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  10. מתלבטת איזה מחשב כדאיי לי לקנות ללימודים שבהם אזדקק לתוכנות כבדות .. ההתלבטות היא בין מקבוק לדל 2017 בנוסף יש לי את האפשרות לרכוש את המחשב מארה״ב כך שהמחיר יהיה יותר זול מבארץ אם יש לכם הצעה לחברה אחרת טובה של מחשבים אשמח ..

11. Started by Googleness,

היי אני מאיזור חיפה ורציתי לדעת אם מישהו מכיר מעבדה לתיקון מחשבים ניידים באיזור. יש לי מחשב נייד Lenovo U550 שביומיים האחרונים פשוט מתחמם בצורה קיצונית עד שהוא נכבה, האחריות נגמרה כבר. ממה שבדקתי מול המעבדה הראשית של Lenovo אני אמור לקחת את הנייד לנקודת האיסוף שלהם (UPS) ואז הם מעבירים למעבדה שנותנים לי הצעת מחיר. מניסיון שלי בעבר עם מקרה דומה שהבעיה הייתה בגוף קירור עלות החלק החלופי לי בתור עסק בזמנו הייתה כ500 שקל, אז לפני שאני שולח ללנובו רציתי לעשות סקר שוק ולראות כמה בערך כלויות התיקון יהיו בכמה מקומות. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by hadash,

אני מחפש מחשב נייד נטו בישביל צורכי משרד...כגון הצגת שקופיות גלישה מהירה וחלקה באינטרנט הפעלת תוכנות עיצוב

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  13. שלום לכולם! אפשר בבקשה המלצה למחשב? אני משתמשת במצלמת PANASONIC HDC-5D60 ומעוניינת לערוך בתוכנת פרמיאר! [CS3 או 5. איזה שנראה לכם שעדיף לי להשתמש בו עם המצלמה הספציפית הזו] 1. מה התקציב המקסימלי? ♥ 4,500 - ללא חריגה מהתקציב ובהחלט אשמח לאף פחות ממנו! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ♥ בעקר עריכת וידאו בתוכנת Premiere! ♥ מחשב שיהיה גם לא רע למשחקים 3. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? ♥ אין צורך ב: - רמקולים - מסך - כרטיס קול - מקלדת, עכבר - ווינדאוס - יש לי XP 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? ♥ חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית כי אני גם מקליטה בבית והרבה. 6. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אורח TIM
    Started by אורח TIM,

היי,אשמח לקבל את עזרתכם בקניית מחשב נייח בתקציב עד 8000 שח הכולל גם 2 מסכים. 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם יש אפשרות לחסוך אז לחסוך,מעדיף לא להתפשר על איכות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בגדול עבודה משרדית(פיתוח תוכנה) עם משחק אחד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-VISUAL STUDIO , WEBSTORM,VMWARE - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רק DOTA2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. שלום, אשמח לייעוץ עבור לפטופ עבודה למטרות AutoDesk - AutoCad. דרישות: 1. מסך עד 14" 2. מסך IPS / ANTI_GLARE 3. משקל - כמה שיותר קל 4. כרטיס גרפי (לא של אינטל) 5. תקציב עד 4000 ש"ח 6. אפשרות לשדרוג זכרונות מבחינת כוח עיבוד לדעתי i5 מהסדרות הגבוהות אמור להספיק עם 8 ג'גה זיכרון ו SSD. תודה לעוזרים. משה.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  16. בס"ד שלום, חברה שלי קנתה לא מזמן מחשב נייד אפל MacBook Pro מחו"ל מבוסס מעבד אינטל ומכיל כרטיס מסך NVIDIA GeForce GeForce 8600M GT . ידוע לכם במקרה האם גם במחשב הזה יש את אותם הבעיות בכרטיס המסך של NVIDIA? תודה רבה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  17. יש לי מחשב עם מעבד intel e5500, לוח אם ASRock G31M-VS2 וזיכרון 2GB אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר של עד 600 ש"ח. זיכרון כמה שיותר גבוהה שיעבוד עם המחשב שלי. חשוב שיהיה בכרטיס מסך יציאה ל-DVI. אשמח להמלצות גם לחנויות זולות שאפשר להזמין דרך האינטרנט. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כמה המחשבים שלי שווים ? אחד נייד ASUS G75VX ואחד נייח נייד - I7 3630Q 8G DDR3 1600 gtx 670mx 1TB 5400 rPm ונייח - e8400 DFI lan party X48 4G ddr2 800 1TB 7200 ATI Hd 48501g

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  19. Started by OrBen91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חושב שזה יספיק .. עדיף לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תמונות, סרטונים, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לא- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. **אני יוסיף כרטיס מסך 8400GT או X550 ישן שיש לי. מסך: T22P שאלות: 1. אם אוכל לראות בצורה חלקה סרטים וסדרות 1080P. המחשב לשימוש אישי באינטרנט ובצפייה בסרטים וסדרות בHD. אני רוצה לדעת אם החלקים במפרט תואמים. ואם אני יכול להרכיב מפרט כזה לבד? לדעתי אני יסתדר עם הכל חוץ מחיבור המעבד ללוח אם, למרוח משחה טרמית וחיבור הלוח אם למארז. עד כמה זה קשה.? כי אני לא רוצה שירכיבו לי את המחשב בKSP. אני קונה משם כי זה זול וקרוב לבית (ירושלים).

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  21. אהלן בוקר טוב אני צריך המלצה למחשב לצורך עבודת גרפיקה , אילוסטריטור, פוטושופ, אינדיזיין, פרימייר, אפטר,סאונד בוטס, פלאש אלו הן התוכנות העיקריות , מסך אני מתכון לקנות יותר מאוחר . אשמח לקבל המלצה למחשב חזק, כולל עכבר ומקלדת כמובן . תודה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by beznos,

מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1066 לוח אם: Gigabyt GA- P67A-UD4 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪960 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black + SeaSonic 620 S12II-620 כמות: 1 - מחיר: ₪790 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪97 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪273 כרטיס מסך: HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 כמות: 1- מחיר: ₪1450 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - מחיר: ₪97 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה כמות: 1 - מחיר: ₪75 סה"כ: ₪4,730 מסך DELL U2311 ב-1,150 שקלים סה"כ כולל מסך:: 5,880 ₪

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  23. שלום חברים יקרים! אני חדש כאן אז קודם כל אהבתי מאוד את האתר, כל הכבוד לכם על כל המידע שנמצא פה בפורומים. לבקשתי, אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך משחקים כבדים + עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ וCinema 4D וכאלה דברים. מעוניין במחשב שישאר לי לכמה שנים טובות בלי לשדרג + מסך. לציין כי אני גר ליד אילת, ואם יש אפשרות לרכישה באילת זה מעולה כי זה יוריד הרבה מהמחיר. לדוגמא, מפרט ברשת KSP שעולה 7400 עולה לי באילת 6300. זה מה שאני רוצה לרכוש בינתהים: http://ksp.co.il/?store=afula&uin=17293 אשמח אם תפרטו לי לגבי המפורט שאני הבאתי ולגבי המפרטים שאתם יכולים להביא גם במה טוב/לא טוב רכיב ספיציפי או למה צריך אותו בכלל כי אני לא כל כך מבין טוב במפרטים ובחומרה. 1. מה התקציב המ…

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  24. Started by infernal goat,

שלום לכולם יום שישי רכשתי מפרט מאוד בסיסי אבל לאחר הרהורים רבים הגעתי למסקנה שמאוד מיהרתי עם הקניה ולא בדקתי את כל האפשרויות. שימוש משרדי אבל עם אפשרות לשחק. בעיקרון המפרט כדלקמן: intel pentium DC E2140 1.6GHZ 1MB cache case midi atx hja-70 asus P5GC-MX seagate 200GB 7200 sata 2 kingston 1GB 667 point of view 8400GS 256MB היתי רוצה לדעת אם יש משהו שאפשר לשנות במקום חלקים מסוימים, אין אפשרות לחרוג מהתקציב הנתון כי זה שולם כבר. דבר שני היתי רוצה לדעת המעבד, חלש סביר בסדר? והבנתי שהכרטיס מסך מאוד חדש... האם ניתן להחליף בpowercolor x1300xt ? תודה!!

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לבנות מערכת מחשב קטנת מימדים אשר מבוססת על מארז Corsair 380T שיש ברשותי. רוב השימוש של המחשב יהיו לעריכה דו מימדית, עריכת סאונד קלה, גלישה באינטרנט ומסחר בשוק ההון. כמה נקודות לציון: אני לא גיימר, אז כרטיס מסך יעודי לזה אני לא צריך. חשוב לי שיהיו לפחות 3 יציאות למסכים בכרטיס המסך. ולשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, עריכת סאונד ומעקב אחרי שוק ההון (ריבוי מסכים) א) במידה והמחשב מיועד לת…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.