ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטי FHD, משחק football manager, גלישה ברשת, וקריאת מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD כנראה -צריך לרכוש גם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס אלחוטי חזק שקולט בלי בעיות גם ממרחק רב מהרגיל (נניח יושבים בגינה ). יש מבחנים או מדד אחר גם לכרטיסי רשת אלחוטי ?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הוא צריך מחשב בנתיים להרצה של IE ICQ וWINAMP5 ביחד.. אחרי שהוא יחסוך עוד קצת הוא יקנה כרטיס מסך נורמלי ויתחיל גם לשחק.. פשוט הלך לו המחשב והוא מתכנן הרבה זמן על מחשב חדש.. אם כבר אז כבר... http://icygoo.com/forum_heb/igooteam/thedude/mifrat.jpg זה מה שחשבתי להציע לו.. הוא לא מתכנן לפתוח את המארז.. ובטח שלא אוברקלוק.. הוא לא איש כזה אה כן.. אחרי שהוא יחסוך עוד קצת.. הוא גם יחליף את הHSF למעבד.. אז מה אתם אומרים? זה ישרת אותו למטרות שלמעלה לעוד איזה חודש-חדשיים? תודה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, ואחד הקריטריונים הכי חשובים לי הוא מסך מט. קצת קשה למצוא את האינפורמציה הזו בחנויות מחשבים אונליין. איזה מחשבים ניידים יש להם מסך מט, רצוי מחברת dell? (וגם זמן בטריה ארוך, גודל 14 בערך, מחיר עד 4000?) תודה
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אם יש משהו ששנוא עלי זה לחפש אותם בשביל שירות לקוחות.. ככה זה גם בסלולרי, ככה זה גם במחשבים ניידים כמו שאני רואה. אני צריך לשלוח מחשב נייד מבית HP לתיקון, אני נכנס לאתר הרשמי, שירות לקוחות, כל דבר שרשום שם עם טלפון הוא אינו כולל "שליחת מחשב נייד לתיקון", כנ"ל גם מה שהתקשרתי לגביו לשם. מעבר לזה שלא עונים לי בטלפונים שהתקשרתי, רציתי לדעת אם מישהו מכיר במקרה את הטלפון הישיר למעבדות ששולחים מחשבים ניידים לתיקון (באחריות כמובן). תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית בעיקר (גלישה באינטרנט, אופיס ודברים כאלה) אני מעדיף מסך 17 אינץ', LCD ו1024 זכרון פנימי והארד דיסק גדול מעבר לזה, אני לא מוצא את השילוב הנכון והכי מתאים בין שאר הרכיבים יכולים לעזור?...בבקשה?...
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מחזיק בT61 בן חודש וחצי. עד עכשיו הכל עבד חלק. היום בזמן טעינת הווינדוס (Vista Business 32bit), לאחר הקשת הסיסמא של היוזר, הופיע לי מסך שחור. הסמן של העכבר היה על הצג, ואפשר היה להזיז אותו, אבל חוץ מזה כלום. לא נותר לי אלא לכבות אותו בצורה אלימה (החזקת מקש הכיבוי במשך כמה שניות). כשהדלקתי אותו מחדש היתה אותה בעיה, ושוב כיביתי אותו באותו אופן. בפעם השלישית שהפעלתי את המחשב, במקום להקיש סיסמא, השתמשתי ב-Fingerprint Logon, והווינדוס עלה. יש לציין שבפעם האחרונה שהשתמשתי במחשב (אתמול בערב) לא התקנתי שום דבר חדש, וגם הwindows update לא התקין כלום.. יש למישהו פתרונות? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חוות דעת לגבי המחשב הבא : שישמש למשחקים כגון cod , fifa , need for speed .... מעבד Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L Intel P43 LGA775 זיכרון G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MH Kingston /OCZ/ HD WD \Seagate 500GB 7200RPM 16MB SATA2 כרטיס מסך Gigabyte George 9600GT 512MB DDR3 מארז + ספק COMPUCASE 6C28 +Hec 400W Vn PSU תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הזמנתי היום מפרט שעלה 4900ש''ח איך הוא? 1 x Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 ¤444 1 x Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤399 1 x WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤407 1 x Thermaltake Perfect Light Sound Controll אדום ירוק כחול ¤64 1 x Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤1080 1 x Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤1514 1 x NZXT Apollo No PSU Black ¤394 1 x Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤590
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב לשתי מטרות עיקריות- משחקים וחיבור לטלוויזיה לצפייה בסרטים. המשחקים לא כבדים מדי- Dragon Age: Origins, WoW, CoD. סרטים וסדרות ב-HD. חשוב מאד שיהיה שקט לגמרי- המחשב מאד קרוב למיטה. אין צורך בציוד היקפי - יש לי עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך that said, המסך שלי כרגע הוא 19", אז אני אשמח לשמוע על המלצות מחוץ למפרט על משהו טוב כרגע אני עם כרטיס מסך 8800GT ומעבד 6300, אז אשמח לדעת אם וכמה השידרוג ישפר לי את הביצועים (כי ה8800GT לא רע בסך הכל) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי! אבקש המלצה ללוח אם ולכרטיס מסך חזקים המטרה היא גרפיקה רצינית. המעבד הוא e6300 אינטל. תודה!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
תקציב מומלץ עד3500 בדגש על רמת שקט ,אפשרות לשדרוג בעתיד, שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב למטרת אינטרנט סרטים HD משחקים קלים והרכבתי לעצמי מפרט מסוים אשמח לשמוע חוות דעת נוספות בתודה לעוזרים Intel Pentium Dual Core - E6300 (2M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB) מעבד SCYTHE BIG SHURIKENגוף קירור למעבד לוח-אם GA-EG43M-S2H או GIGABYTE GA-73PVM-S2H זיכרונות 2GB DDR2 800MHz – A-Data/Corsair כונן Buffer/SATA2 Seagate Barracuda ST31000528AS - 1TB/7200RPM/16MB או WD GREEN WD10EADS - 1TB/32MB Buffer/SATA2/7200RPM כונן אופטיDVD-RW – SATA מארז COOLER MASTER ELITE 335 ספק כוח SeaSonic…
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אבקש חוות דעת ללוח אם ולמעבד עבור מחשב לעבודה משרדית בעיקר Office, תוכנות לניהול הו"ק, הנה"ח, וכו' לוח אם: Gigabyte GA945GZM-S2 מעבד: Intel E2200 2.2G/1M/800 ההעדפות שלי עד היום היו של לוח אם ומעבד רק של Intel תודה ן
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר שנה של הפוגה בעקבות לימודים, חזרתי להרגלי הישנים על מנת לשחק במחשב. לתומי גיליתי, שהמחשב שלי בן ה4 כבר לא מספיק כדי להריץ משחקים מודרניים. לכן, ברצוני לשדרג אותו, הכרטיס מסך נשרף לאחרונה ולכן קניתי כרטיס מסך חדש 6850, כך שכרטיס מסך אני לא צריך. את שאר החלקים אחליף בהתאם להמלצותכם. בנוסף, חשבתי לנצל את החוק החדש במדינה ולהזמין את החלקים מחול (אמזון, אלא אם כן תמליצו לי על אתר טוב יותר..), אז אנא קחו זאת לצומת לבכם.. התקציב שלי הוא בערך 1500 שקל, אפשר יותר..עדיף, פחות. הנה המפרט שלי כרגע: מעבד e6600 2.4GZ ספק כוח 400 וואט (ספק כוח מאוד טוב, של אנרמקס. ברח לי השם שלו, בכל מקרה אני יודע שאני אצטרך להחליף אותו..אבל חשבתי לציין זאת.) לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3…
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום רב! התחדשתי במחשב Dell Inspiron 3542 (לינק בזאפ). אשמח לשמוע מה דעתכם עליו, אך לא רק עבור כך פתחתי את הת'רד הזה. לא כלכך יצא לי לעשות שימוש במחשב נייד עד כה, ולכן אשמח אם תבהירו לי מספר דברים.. א.המחשב כולל מעבד חסכוני בחשמל מתצורת U. מדוע בתוך כשעה וחצי, עם שימוש לצורך גלישה בדפדפן בלבד, הסוללה כבר מגיעה ל50 אחוז?! ב.האם השארת כבל החשמל בתוך המחשב, כאשר הכבל עצמו לא מחובר לשקע, גורמת ל"פריקת הסוללה" ונזק לסוללה? מישהו שמע על כך משהו? ג.כשקיבלתי את המחשב עשיתי בו שימוש עד שהסוללה נפרקה לגמרי, ואז חיברתי אותו לחשמל לכ-20 שעות על מנת שהיטען עד תום (אני יודע שנדרשות פחות מ-20 שעות, פשוט לא נכחתי בבית), האם פעלתי נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן.. אני זקוק לעזרכתם.. אני מחפש מחשב נייד בעיקר לאינטרנט ומוזיקה וכו' אבל שגם תיהיה אפשרות למשחקים. התקציב הינו: 5000 ש''ח (לא יותר... זה כבר אחרי שהגדלתי את התקציב). ראיתי את המחשב הזה : http://ksp.co.il/?select=.268..271..1947.&list=1&sort=2&glist=1&uin=24024&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 *הוא מעל התקציב אבל נראה דיי טוב מה שמיוחד בו זה שהמסך הוא 4K ויש לו GTX 860 4GB האם זה יספק אותי? ה4K נורא מושך אותי.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מעבדה או חנות או בנאדם פרטי שעושה תיקונים לנזק חיצני ללפטופ?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לפני כ 3 שנים הרכבתי את המערכת הבאה: 1. מעבד: Q6600 G0 2.4GHz מואץ ל 3.3GHz 2. לוח אם:ABIT IP35 PRO .3 קירור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM 4. זיכרון:2 * OCZ DDR2 PC2-6400 CL 3 FlexXLC Edition כרטיס מסך: NVIDA GeForce 9600 GT מארז:Antec Performance One P180 ספק: Corsair hx520 איחסון: 2 צורבי SATA 4כונני STAT 1 כונן STAT נשלף 1 כונן ATA נשלף המערכת משמשת בעיקר לשימוש ביתי רגיל (ללא משחקים) ומעט לעבודה (תוכנות שירטוט וסימולציה אלקטרוניות), לשימושים אלה המחשב יותר ממספיק אולם ישנו שימוש כבד (מאוד) אחד והוא המרות ווידאו שמנצלות את כל 4 הליבות עד הסוף. בזמן האחרון הלוח אם מתחיל עוד יותר להשתגע עם תקלות שונות ומשונות והחלטתי בהזדמנות זו לשדרג ל i5 ולבצע OC בינוני או יותר. ה…
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד קומפקטי, קל משקל, בעל סוללה חזקה ואמין. שימושים : אינטרנט, סרטים, מוזיקה (אין צורך ברמקולים טובים, מספיקה יציאה לאוזניות ) וכתיבת מסמכים וחומרי לימוד. שמתי עת עיני על סדרת asus eee אך יש כעשרים סוגים שונים בלי שינויים של ממש ( חוץ מסדרת המעבד) ואם יש אלטרנטיבה אחרת - מה טוב. אז שוב, התקציב עד 1500 עם אפשרות לחריגה קטנה. תודה וערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשאול על מחשב נייד DELL Inspiron דגם 17R-N7110, http://dealhayom.buy2.co.il/m-Jerusalem/DailyDeal/Offer/12f46e3a-a8b5-4424-8d27-8ddc39b38675 אני סטודנט לעיצוב אינטראקטיבי ועוסק בגראפיקה המון, אני משתמש רבות באילוסטרייטור ופוטושופ יחד, רציתי לשאול אם מחשב זה יכול לענות על הצרכים הלימודים שלי אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה שי.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח בייעוץ לרכישות מחשב נייד רב תכליתי בתקציב 3500k-4000k. מעוניין במחשב חזק, איכותי ואמין. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (לא כבדים. שתהיה אופציה להריץ משחקים בצורה סבירה) צפיה בסרטי HD. * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה גבוה מהממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משהו ספציפי, אם כי אני לא אתנגד אם יהיו לי יציאות כאלה שייתכן שאשתמש בהן בעתיד. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא מבין בנושא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה לחברה עם לפטופים אמינים ואיכותיים. בברכה, עמרי
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום.! מה אתם אומרים על המפרט הזה למחשב נייד לצורכי בית(אינטרנט,משחקים קטנים)ולסטודנט:מעבד Intel 714 P-M 1.5Ghz/2MB cache מסך: 15.1" TFT 1024x769 זיכרון 256MB (266Mhz) עד 2GB דיסק קשיח - 40GB כ.מסך Intel Extreme Graphics כונן - DVD/CDRW Combo קבוע משקל נשיאה: 3Kg , סוללה: 3.5 שעות, תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים / כרטיס אלחוטי מובנה 802.11b/g זיכרון מסך:32-64MB Intel Ext 2 sharedות:2 x USB 2.0 , parallel , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה: Windows XP Home המחשב עולה 999$=4400ש''ח מהדיוטי פרי
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אולי זה נשמע מצחיק, אבל זה עניין של חיים או מוות.. אין לי כרגע יותר מדי כסף להשקיע במחשב אבל רכישת מחשב די דחופה לי.. אין לי דרישות גבוהות מדי למחשב, כל מה שאני צריך זה מחשב עם כרטיס מסך סביר, זיכרון של מינימום 1 GB של ראם הכי חשובה לי האופציה שאני אוכל להתקין כרטיס קול מתקדם שאני שוקל לקנות בעתיד. שכחתי לציין שאין צורך בציוד היקפי תודה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ובמידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר שינוע בין 3K - 3.6K , אם יש רכיבים עם יחס ביצועים/מחיר גבוה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת תמונות, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, סביבות עבודה למניהן של תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני משחקי FPS מהתקופה האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 מסך 20 אינצ' -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום. אני חושב כרגע לקנות מחשב חדש ללא מסך, ומוכן להוציא 3000 ש"ח או קצת יותר. אני בעצמי לא כל כך מבין במעבדים, והייתי רוצה לשאול כמה דברים בקשר לנושא. למשל אני יקח מעבד אחד של INTEL ואחד של AMD במחירים כמעט זהים: ?P4 3.0Ghz, s775, 2MB Cache, (65nm)?] Model Number: Pentium IV 631 Frequency (MHz): 3.0 L2 Cache Size: 2MB Socket: 775 System Bus (MHz): 800 המחיר: 845 ש"ח ?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore? Model Number: X2 3800+ Frequency (MHz): 2000 L2 Cache Size: 2x512KB Socket: AM2 Process Type 90nm Voltage 1.30/1.35V System Bus (MHz): 2000 המחיר: 855 ש"ח הייתי קודם כל רוצה לדעת מי מביניהם טוב יותר, ויותר טוב למשחקים. בנוסף גם הייתי רוצה לקבל הסבר על כל …
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-