עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kalabasa,

A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 475 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 183 ש"ח Mitsumi floppy 1.44 49 ש"ח HEC 425VDT PSU Double Fan 325 ש"ח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 577 ש"ח NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 395 ש"ח Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 1,299 ש"ח AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1,265 ש"ח Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless W/Lock 500 Watt Gaming Case 366 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset 695 ש"ח סה"כ 5,620 ש"ח אם יש למישהו הצעות אני אשמח כי המחיר יצא לי קצת גבוהה אבל מצד אחד לא רוצה להתפשר על איכות....

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by NoFeX,

אני צריך מפרט ב5000 ש''ח , עם חריגות בתקציב עד 500 ש''ח . אני צריך אותו בשביל משחקים כבדים .ללא ציוד היקפי . אני צריך צורב DVD עם המחשב . לא חשוב העיצוב והקירור במחשב כ''כ .ללא מערכת הפעלה . ללא צרכים מיוחדים . תודה מראש , .

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  3. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים. חשוב לי שהוא יוכל להריץ את הפייבוריטים הבאים עלינו לטובה - Starcraft 2, Fallout 3 ו- Diablo 3. אין לי מושג באילו הגדרות או רזולוציה אני מתכוון להשתמש במשחקים אלו. הטובים ביותר שניתן להשיג במחיר הנקוב (חמש וחצי אלף ש"ח, להזכירכם). בנוסף, אני אשמח אם המחשב יצליח להתמודד עם משחקים חדשים שיצאו לשוק בשנה הקרובה (וכמובן, הלאה ככל הניתן, אם אפשר) אני לא צריך לרכוש ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים). עם זאת, אני כן רוצה שיכלל במחיר הכולל מסך דק אשר אני אהנה לראות עליו את המשחקים. לא צריך משהו מטורף, אבל משהו סביר. אני לא מתכוון לבצע במחשב אובר-קלוק. אני כן אשמח אם יהיה פתח לשיפור כשיבוא הצורך (לא שאני מבין בזה, אבל אני מ…

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by nedy,

שלום רציתי לשאול משהו קטן אני לא כ"כ מבין בניידים (אף פעם לא יצא לי להתנסות בפירוק וכו' מעשי) עכשיו שיש לי זמן פה ושם התחלתי להתענין וצצה לי שאלה האם אפשרי להחליף את המעבד הבנוי של המחשב הנייד במעבד מדגם שונה (חדש יותר בעל פעימות שעון טובה יותר וכו'?) וזה לא יגרם לבעיות כלשהן? עכשיו אני משאר שזהו דבר אפשרי במידה והספק והכל תואמים שאלתי הנוספת איך אפשר לבדוק אם אכן הכל תואם ?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by Dimness,

היי, אני מחפש מפרט בתקציב של 2600 ש"ח לשימושי מולטימדיה - מוזיקה, סרטים, אינטרנט וקצת משחקים. אני מתכנן לקנות מהחנות skypc אז המפרט צריך להיות משם - www.skypc.co.il תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  6. היי לכולם אני יתחיל בזה שאני מחפש מחשב לצרכים אלו: צריבת סרטים מסוג DVD בו במקביל גלישה באינטרנט בו במקביל שאי מיול יעבוד ואני מעוניין לא להגיע ל100% CPU אלו הצרכים שלי בעיקר ואולי מעט מעוד משחקים אין לי צורך במסך ובנלווה לזה רמקולים מקלדת עכבר ושות' מה שכן אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט מהיר ועצבני וכל זה בתקרה של 3500 שקלים תודה לכל הנוגעים בדבר

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  7. שלום אני חן, ואני בארה"ב וכבר כמה שבועות מנסה לבדוק ולברר איזה מחשב נייד הכי יכול להתאים לי. הצרכים שלי יהיו מעבר לסטודנט (מסמכים, תוכנות ואינטרנט), מכיוון שאני מצפה מהמחשב שני דברים: סרטים באיכויות HD (האם כרטיס מסך מובנה יכול לעשות את העבודה נאמנה?) ו- "לסחוב" תוכנות כבדות להקלטות מוסיקה, CUBASE ופלאגינים ודומיהם. (כמובן ההקלטה עצמה היא עם כרטיס קול חיצוני). הגעתי פחות או יותר לשתי אופציות: 1. האחת - מחשב מוכן של אסוס (בלי אפשרויות לשינוי): http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172879&type=product&id=1218044029788 החסרון - הנדסת אנוש לא משהו משהו (חוסר נוחות, מקלדת קרובה מדיי למסך), צבע נורא... היתרון - המון תכונות וחוזק. 14.1" = ניידות. 5 USB …

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  8. - מארז יש - דיסק קשיח יש - כונן אופטי יש - ציוד עקפי ומסך יש עיקר העבודה היא בפוטושופ ופלאש. אני מניח שזה כבר סטנדרט אבל צריך כרטיס רשת בלוח אם. אם ניתן לרדת מתחת ל2000 ולקבל מפרט סביר גם טוב.

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Operating system Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (32-bit) Processor Intel® Core2 Duo Processor P8600 (2.4 GHz) Display 14.1" diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) Color Onyx Memory 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) Graphics card Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD Hard drive 160GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Personalization Webcam + Fingerprint Reader Keyboard HP Color Matching Keyboard Networking Intel Next-Gen Wireless-N Mini-card Primary DVD/CD drive SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support Primary battery 6 Cell Lithium Ion Battery המחשב כולל משלוח יצא לי …

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות מחשב בין 5 ל6 אלף כולל מסך. קראתי באתר על טכנולוגיית 64 ביט שנכנסה לשוק המחשבים האישיים ועל על כך שLonghorn כנראה תהיי מבוססת טכנולוגייה זאת. ויש לי מספר שאלות: האם כדאי לקחת את זה בחשבון בקניית המחשב את זאת כך שהוא לא ייהפך "למפגר" כבר בשנה הבאה עם יציאת מערכת ההפעלה של מייקרוסופט. (לרכוש את המעבד של AMD שתומך ב64 ובטכנולוגיות הקודמות) אני מעוניין במחשב חזק בין השאר אני אפעיל פוטושופ משחקים וישומים רבים בו זמנית. איזה מעבד מומלץ (אם מישהו יוכל לפרט לי מפרט שלם זה יהיה ממש נהדר!!!) והם שווה להשקיע בזכרון פנימי של ג'יגה? ועוד שאלה קטנה האם יש צגים דקים בסביבות 1500-2000 שעושים את העבודה כמו הצגים השמנים של היום? בתודה רבה מראש ואח"כ ארז

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by naord,

מעבד i5-2500 8GB RAM 1333Mhz לוח Intel H67-CL http://www.landmarkpc.co.za/store/intel-h67clb3-cold-lake-allinone-revb3-intel-chipset-p-6576.html כרטיס מסך gainward gtx 460 768mb דיסק samsung 1TB תודה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  12. מעבד Pentium M 760 2.0 (533MHz זכרון: 1024MB DDR II זיכרון מקסימלי: 2048MB DDR II מסך רחב : " 17 Glare WXGA דיסק קשיח : 100GB 5400Rpm כרטיס גרפי :(ATI Radeon X600 128MB PCI-EXPRESS (X16 מודם\פקס פנימי :56Kbps MDC Modem כרטיס רשת אלחוטי: 802.11b/g כרטיס רשת מובנה : 10/100 Ethernet כוננים: ( DVD Super-Multi(DVD-R/RW משקל : 3.1 ק"ג בלבד כולל סוללה יציאות 4USB(2.0), VGA, S-Video, PIO, IEEE1394, MIC-IN, RJ11, RJ45, IrDA Headphone Out, S/PDIFLine-In), IR סוללה : ( STANDARD: 6 Cells(Li-Ion מערכת הפעלה: Microsoft® Windows® XP Pro אחריות מלאה לשלוש שנים ע"י ח.י אלקטרוניקה היבואן הרשמי ממחיר מ¤11,839 מעבד Intel 750 P-M 1.86Ghz/2MB cache ; 915PM Chipset Ultr…

13. היי יש לי E6400 שמחובר כרגע כל הזמן לחשמל. רציתי לדעת בהתאם לשימוש שלי מהי הדרך הכי טובה לשמור על הבטריה? קראתי שכדאי לשמור את הבטריה במצב של 40% במקרר. מישהו עשה את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  14. Started by MeniAdam,

היי כולם זה מפרט שבניתי עבור מחשב משרדי עד למחיר 1300ש"ח. השימוש הוא בחבילת האופיס בלבד. והעברת קבצים לכן הלוח אם עם USB3. ורציתי לשמוע את דעתכם עליו. אם יש משהו לשפר או להחליף במחיר הזה. תודה [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2030 3.0Ghz 3MB Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪257[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD=width: 10%, align: …

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by sorgon,

מעוניין לרכוש מחשב זה לשימושי אופיס, גלישה באינטרנט, מסנג'ר וכיו"ב, לא משהו כבד. האם המחשב מתאים, אמין ? אשמח לכל חוות דעת של מי מכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין במפרט לחבר עד 2500 עם חריגה ל2600 ש"ח, לWOW בעיקר ולמשחקים אחרים, חשוב שיהיה מארז ספק וכל שאר רכיבי החומרה, ציוד היקפי לא צריך, תודה. אם ניתן מחנויות SKYPC IQPC או כל חנות אמינה בת"א או רשל"צ.

17. Started by BaLiLi,

המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט וקצת משחקים מעבד E6300 לוח ASROCK CONROEXFIRE ESATA II זיכרון SUPERTALENT 512MB 667+גף קירור( 2 סטיקים בדואל= סה"כ 1GB) כרטיס מסך LEADTEK 7600GS EXTREME מארז 6A19 + HEC 300W

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by gbguy,

שלום לכל הקיהלה, רק רציתי לוודא שלפני שאני קונה, האם יש בתוך המחשב כרטיס טלוויזיה? כלומר שאני אוכל לשכור ממיר ולשים על המחשב.. (זה הרעיון) אם לו, יש מחשב שדומה לפמרט שלו עם כרטיס טלוויזיה (אם קיים)? בברכה, gbguy

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by itai_biren,

שלום. אני סטודנט למדעי המחשב. אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד שיתאים לצרכים שלי. כלומר תכנות (visual studio) גלישה כתיבת מסמכים. המחשב צריך להיות קל! עד שני קילוגרם עדיף לכיוון ה1.5 קילו. והתקציב שלי הוא 2000-3000 כמובן עם העדפה למה שיותר זול. גודל מסך לא משנה לי.. זאת אומרת שאפשר זול יותר וקל יותר התמורה למסך קטן יותר. תודה.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  20. שלום רב, ברצוני לבנות מפרט למחשב אשר רוב היישום בו יהיה עבור מסחר יום בבורסה - מה שאומר חיבור של לפחות 2 מסכים (בעתיד הקרוב אפילו 4) אשר מציגים גרפים שמעודכנים בתדירות גבוה. לא לשם עריכה של גרפים. מעבר למסחר (תוכנות מסחר בבורסה וגרפים שמייצגים מחירי מניות), דרישות בסיסיות בלבד של גלישה באינטרנט, אופיס ,סקייפ וללא משחקים. המחשב הוא לצורך פרנסה -כך שאמינות גבוה של חלקים ואחריות חשובים. המפרט צריך להיות עד תקציב של 3000 שח כולל מסך 19" אמין. חשובה האמינות של הרכיבים, אחריות של 3 שנים מינימום וביצועים. העדיפויות הן - 1) חיבור של 2-4 מסכים בו זמנית (2 כרטיסי מסך בהחלט בא בחשבון) 2) אמינות 3) שקט סביר, לא צריך להתלהב עם קירורים למיניהם. אין אוברקלוקינג 4) מעבד dual core לא משנ…

21. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואני אשמח לקבל המלצות : 1)אני מעדיף מחשב של DELL 2)התקציב הוא עד 4500 כולל חריטת אותיות אם צריך 3) אני צריך מחשב חזק שיריץ תוכנות כגון אופיס matlab ו visual studio 4)אני מעוניין בזכרון 4ghz במהירות של לפחות 800mhz 5)מעבד עם cash memory של 3mb . 6)ועדיף שיהיה בו בלוטוס. אני מודה לכם על העזרה ??? :s05:

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by arake,

1. מה התקציב המקסימלי? 3 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחשב לבית שאני אוכל לראות סרטים משחקים ויכול להריץ דברים בצורה טובה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). הייתי רוצה שתהיה אפשרות להריץ משחקים חדשים שהם כבדים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב מיועד גם למשחקים ולא בעיקר * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? הייתי רוצה שתמליצו לי על מסך מחשב 19 אינג' * באיזה סוג משחקים תשחקו? GTA NEED FOR SPEED CALL OF DUTY * באילו ה…

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by vadimp1,

איפה אפשר לקנות ASUS GTX 680 DC ??

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  24. שלום לכולם אני צריך מפרט לעבודות משרדיות כמו גלישה, וWORD. אין צורך בציוד היקפי, והוא מיועד רק לעבודות משרדיות. התקציב הוא עד 1500 ש"ח עם חריגה של 100 ש"ח. יש צורך שהמפרט יכול בתוכו קורא דיסקטים ומחיר ההרכבה יכלל בתוכו. בינתיים, זה מה שהצלחתי להגיע אליו: מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤274 קירור למעבד: Evercool PT12-9525EA CooperBase - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤46 לוח אם: Palit N73PV כמות: 1 - מחיר: ¤276 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤165 ספק כוח: FSP Basic SI 300W ATX300-PNR 120mm + Sata כמות: 1 - מחיר: ¤105 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤180 קשיח…

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by kobibo,

לאחר תגובות שלכם והמלצות שלכם הנה המפרט החדש אנא תגובותכם. באם ניתן להשיג רכיבים באותה רמה אך זולים יותר אודה להצעתכם. ( גם ככה עברתי את רף התקציב ). המחשב מיועד בעיקר למשחקים קידוד וצפייה בסרטים. 0 Case SUNBEAM SAMURAI GAMING CASE SILVER NO PSU 1 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 2 Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 3 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 4 DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 5 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory x2 (Total 1024MB) 6 Enarmax 370W 20Pin Noisetaker Ver 2.0 P Series, Dual 12V rails, FMA EG375P-V 7 Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI…

• 1 תגובה
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.