ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,328 דיונים בפורום זה
-
לאחר שאתמול נשרף לי הספק לתוך הלוח אם והלכו שניהם..ומכיוון שכבר עברו 4 שנים הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש.. הבעיה היא שהמחשב שהייתי רוצה עולה יותר ממה שיש ביכולתי לשלם עכשיו ולכן אני רוצה לבנות משהו ראשוני שאותו אני אוכל לשדרג עוד 4-5 חודשים. השאלה הגדולה היא איזה רכיבים כדאי לקנות עכשיו שיוכלו לשמש אותי גם עכשיו וגם בעתיד ואיזה רכיבים להתפשר ו/או להוסיף אח"כ השימושים של המחשב גלישה,הורדות, משחקים חדשים אבל לא בהגדרות הכי טובות. לאחר ההקדמה (הארוכה) הנה מה שאני יודע שאני רוצה: מעבד 8400 (או 6600?) לוח אם שיוכל לשמש לשידרוג עתידי.. (כדאי P45? יש לוח שיתמוך ביותר מ8G לשידורג עתידי?) זיכרון כרגע 2G(יש בכרטיס אחד?), בעתיד אני אוסיף עוד 2G כונן קשיח כרגע 160 או 250 אין צורך ביות…
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אחרי שביליתי את הימים האחרונים בקריאה מסיבית של כל הביקורות בערך באתר ובסיוע של מספר אנשים, בניתי את המחשב שנראה לי שאני הולך לקנות, אשמח לקבל תגובות ובהקדם מכיוון שאני מתכוון לקנות את המחשב בימים הקרובים (אני די לחוץ על הזמן כי הלוח אם של המחשב הישן נשרף וכרגע אני נאלץ להשתמש במחשב של ההורים). מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1089 מארז: THERMALTAKE SOPRANO Black כמות: 1 - מחיר: ¤325 ספק כוח: FSP Blue Storm II 500W Satax4 PCI-Ex2 A.PFC Retail כמות: 1 - מחיר: ¤348 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤542 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 …
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז התקציב עומד על כ 2K גג אני לא רוצה להשקיע יותר מידי וגם לא צריך מחשב שלם יש מארז ספק כוננים הארד דיסק של 80 אבל לא עליו להתבסס הפכתי אותו לנייד אני בעיקר גולש מוריד סרטים אשמח אם אפשר בתקציב הזה לכניס מחשב שיתמוך HD אם לא לא חשוב הכי חשוב זה מחשב שירוץ מהר חלק הארד דיסק כמה שיותר גדול ומחשב אמין אין העדפה למעבד לא משנה החברה בנוסף שתהיה אפשרות שדרוג בעתיד מעבד וכו' פתוח להצעות תודה מראש
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה בבקשה מפרט ב-10k ללא מסך .. תודה רבה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעוד כשלושה חודשים אחותי מתחילה ללמוד, וכמו כל סטודנט מן המניין,צריך מחשב נייד. הדרישות הם לא כאלו גבוהות,אני פשוט לא מבין כלום בתחום זה,ואפילו הסטיקי פה לא הצליח לעזור לי. השימושים הם אינטרנט,אופיס וסרטים,לא משהוא מעבר לזה. התקציב הוא עד 4K,אפילו פחות . מה שאני צריך,זה צורב DVD, יותר מג'יגה זיכרון, שלא יהיה כבד במיוחד, גודל מסך - נורמאלי, גודל של כונן קשיח... - 80 ומעלה, שהסוללה תחזיק את המחשב לטווח זמן אורך ולא שעה, אין צורך ביציאות מיוחדות כלשהן. בתודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי. אמא שלי רוצה לקנות מחשב, דבר ראשון זה חייב להיות באייבורי, אבל משום שיש להם שם הרבה אפשרויות במחירים דומים רציתי שתמליצו לי איזה חלקים הכי הכי משתלם לקנות במחיר הזה. התקציב הוא עד 3000 ש"ח כולל מסך LCD דק 20 אינטץ', או 19 לא משנה.. אז מה אתם מציעים? יש באייבורי מחשב Core 2 Duo E7200 עם כרטיס מסך 8500GT 512MB ללא Shared, 320GB הארד דיסק, 2GB זיכרון מהירות 800MHZ, נשמע ממש טוב נכון? כל זה + מסך דק רחב 20 אינטץ' אני חושב או 22, ב2700 ש"ח. איך זה? הוא מספיק מהיר המעבד? הכרטיס מסך והמעבד מספיק חזקים בשביל משחקי רשת כמו MU, PRISTONTALE, Rohan online, Rakion, CS 1.6? CABAL Online. חשוב לי שהמחשב יריץ לפחות את כל המשחקים האלה בצורה טובה ללא תקיעות בכלל!! אשמח לקבל חוות דעת כ…
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
עם השקת הכרטיס החדש של ATI, הביצועים והמחיר הנהדרים שלו, החלטתי להרכיב מפרט זה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8300 2.83Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤762 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT White כמות: 1 - מחיר: ¤404 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤995 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤139 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המע…
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לי קצת,כי הידע שלי בלקנות מחשב לא בשמיים. אני צריך מפרט למחשב ב3000 שקל,ללא ציוד הקפי (עכבר,מקלדת וכדומה) וללא מסך. המחשב מיועד למשחקים (אני לא גיימר,כך שאני לא צריך כרטיס מסך מוגזם) ולשימוש ביתי כגון אינטרנט,מוסיקה וסרטים. תודה ענקית מראש.
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי hp pavilion 4900 בלי הרדדיסק אז תהיתי אם אפשר לקנות HD לנייד ואם יש חנות שמוכרת בארץ?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום,אני חשבתי על לקנות מחשב שיישמש לדברים רבים ויחובר למסך טלוויזיה. עם המחשב אני אוכל לשחק במשחקים ולצפות בסדרות וסרטים... אני מעוניין גם ליצור מודינג אישי ומקצועי עם אחריות,אז אני משקיע הרבה בזה אני רוצה 2 דיסקים קשיחים פנימיים ביחד יהוו נפח של 1TB כולל כונן קשיח חיצוני של 1TB שיישמש לגיבוי בלוח אם אני אוכל להרכיב 2 כרטיסי מסך בו-זמנית(1 כבר יש לי אבל לא יודע אם הוא חזקATI RX800) בקשר למעבד אני לא יודע אם הוא צריך ביצועים חזקים... ובקשר למסך- לא יודע אם כדאי מסך LCD בחיבור DVI או בחיבור HDMI וכמובן שספק הכוח והמאווררים יהיו חזקים ושקטים במיוחד זיכרון לא יודע אם צריך להשקיע 6 אלף הולכים למחשב, והשאר לטלוויזיה ועוד חלקים נ.ב. אני רוצה שהמחשב יידלק כמה שיותר מהר בעניין של…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט ב1500 לשימושים כלליים (סרטים מוזיקה אינטרנט...) חשוב לי שתהיה יציאת TV OUT ושיהיו 4 סלוטים של זיכרון בלוח לשדרוג עתידי רציתי לדעת אם יש כרטיסי מסך מובנים עם יציאה כזו ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
- ראשית אני מבקש להתייחס להודעה ברצינות, אני לא עושה כאן צחוק מאף אחד. - בלי תגובות של "חבל תחסוך"\"לא משתלם" וכו'. המחשב למטרת משחקים, ללא ציוד היקפי (אין צורך לנסות לדחוף בכוח), לא לOC (למרות שלא יזיקו מאווררים אקסטרה בגלל מזג האוויר בקיץ) יש אפשרות חריגה עד 25K תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש להורים שלי מחשב נייד פשוט שבו יוכלו לגלוש באינטרנט, לדבר דרך סקייפ עם מצלמה וגם יוכלו לראות סרטים . אני יודע שהדרישות הם לא בשמיים אבל אני רוצה מחשב מחברה אמינה עם דגם ספציפי כדי שאוכל לקנות מחנות כמו EBAY . אם מישהו מכיר דגם ספציפי של מחשב שכזה - בבקשה שישתף אותי. תודה !
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, חבר שלי מחפש מחשב נייד לצרכי גלישה באינטרנט, סרטים ואולי קצת משחקים (לא חזקים), והתקציב הוא סביב 2500-2700 ש"ח. האם יש נייד טוב שעונה לדרישות בתקציב הזה? מישהו יכול להמליץ? ראיתי את זה של ACER: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1655&CatCode=315 שווה משהו? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חדש של גיגהבייט תראו איזה מפרט מפתה...! פשוט מושלם! http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2838
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה רבה רבה לכל מי שהיה לו את הסבלנות לעזור לי בשבוע האחרון! נראה לי שגיבשתי את המפרט הסופי שלי, והנה הוא לפניכם. כתמיד, הצעות לשיפור יתקבלו בברכה רבה! מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1080 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤459 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤536 קשיח למחשב שולחני: Samsung 320GB Sata II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤291 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי!…
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע טוב. אחי הקטן עשה הרגע בר מצווה, קיבל ערמות של צ'קים, ורוצה לעצמו מחשב חדש. מעבד - הוא לא עושה OC, אז אני מניח שכאן הבחירה היא AMD. לשיקולכם אם AMD או אינטל אם התקציב מאפשר. גוף קירור - אין הפתעות - AC FREEZER 7\64 PRO. לוח אם - לאוברקלוק קיצוני לוקחים ASUS, אבל מכיוון שלא יהיה פה אוברקלוק אני מניח שלוח של GB יהיה סבבה. זיכרונות - ההפרש במשחקים בין 2 ו-4 ג'יגה של זיכרון לא דרסטי, אז אני מניח ש-2 ג'יגה יספיקו. כרטיס מסך - אני מניח שהמינימום הוא 8800GT, כשהשמיים (9800GTX) הם הגבול. קשיח - 320\500 ג'יגה יהיה מעולה, כשקשיחים של סמסונג עדיפים עלי בגלל האמינות והשקט, אבל גם כוננים של WD וסיגייט (כשהראשונה עדיפה) יתקבלו. צורב DVD - כאן אין הפתעות, ASUS DRW-2014…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[move]שלום קוראים לישי! :][/move] בניתי מפרט בעזרת הרבה אנשים מקהילה אחרת, לצורך: פוטושופ די הרבה, אינטרנט מאסיבי, משחקים אני ב GMOD, CSS ומתכנן אם וכאשר יהיה GTA IV אז גם אותו! אני צריך מחשב שלא ירעיש עד 4000 שקל פלוס מינוס מה שאני משאיר מהמחשב הקיים זה את המסך,מקלדת,עכבר,רמקולים,ודיסק קשיח 160GB של מאקסטור [move]אז הנא המפרט! :][/move] מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 סקאי'>http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400"]סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - מעבדי Intel - מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 סקאי'>http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207"]סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - לוחות אם למעבדי Intel - לוח אם GIG…
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי. אשמח לקבל מפרט למחשב שמטרתו העיקרית היא משחקים,גלישה. עד 2000 שקל ללא מסך. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. כבר ביקשתי בעבר. ואף אחד לא הגיב אני חושב. וחיפשתי וחיפשתי את המפרט האידיאלי בשבילי. בקיצור אז אנחנו קונים עוד מחשב בבית. ומה שאני יעשה זה לקחת את ה8800GTX (שאיפה הוא נעלם באמת?) ולשים אותו במחשב חדש. -->ואת הכרטיס מסך החדש לשים בישן. תודה. 4GB זיכרון - חשוב מאד 320-500GB נפח... מארז מגניב לשימוש בייתי. עם משחקים כמו SIMS ובסגנון וגם הרפתקאות וכאלה. התקציב הוא 2500 ש"ח ללא ציוד היקפי. אפשר לחרוג עד 3000.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן של HP PAVILION ZE4500 הלכה לו הבטריה ובספק כח ש בעיה רצינית במגעים. האחריות של HP נגמרה לי מזמן. HP רוצים על ספק כח מעל 300 ש"ח מישהו יודע איך אפשר להשיג ספק כח ובטריה במחיר יותר אטרקטיבי? אגב, לא אכפת לי גם יד שניה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני לא סגור על מטרת המחשב , הרוב יהיה מסמכים וכתיבה - עבודה משרדית בנוסף לזה אני גם חובב משחקים סגנון PES 2008 ומשחקי פעולה כמו CALL OF DUTY וכו' צריך שיהיה גם נוח לסרטים . כפי שאמרתי התקציב הוא 4000 ש"ח אבל גמיש - חריגות עד 5500 בקירוב . -צריך מצלמה מובנת ובלוטות -צורב DVD נדרש -מינ' 120 GB -שיהיה משתלם ומחנות אמינה . (יש לי מערכת הפעלה XP HOME EDITION אז לא נראה לי שצריך עוד) רציתי גם לדעת אם כדאי להתאמץ ולקנות בחו"ל ואם זה משתלם מבחינת המחיר . פתוח להצעות , ותודה מראש לכל העוזרים .
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנייד עם יכולת בינונית עד גבוהה של הרצת משחקים. (משחקים ברמת heroes 5) רציו מסך 15.4 צורב DVD וכונן לא פחות מ-120GB כמו כן שהמחיר לא יחרוג את מ-6000 ש"ח תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי.. מחשב של HP, המסך נהייה בעייתי, הוא עובד כמו שצריך רק בזוויות מסויימות וכשאני משחק עם הבסיס (החיבור למחשב). האם צריך להחליף את כל המסך, או שטיפול פנימי במגעים יכול לסדר את זה? זה נראה כמו בעיית חשמל\מגעים, כי המסך עובד 100%, פשוט תלוי בזווית.. זה מתסכל... מישהו יודע מה אפשר \ צריך לעשות? 10X
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב האהוב והישן שלי התפגר אחרי שש ומשהו שנים (P4 2000MHZ) ואני צריך מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ותוכנות וגם קצת קצת משחקים (אני לא גיימר מטורף ולא צריך כרטיס מסך ב1500 שקל, אבל כן משחק מידי פעם מעט) רציתי לדעת מה המקסימום שאני יכול להוציא מבערך 3000 שקל (ללא מסך כמו שציינתי וגם ללא כל הציוד הנלווה כמו עכבר,מקלדת,רמקולים,צורב DVD). חשוב לי לקנות כרטיסים של חברות נורמליות ואיכותיות (GIGABYTE/ASUS) ולא דרעק ושהמחשב ישרת אותי כמה שנים טובות (בערך כמו המחשב שהתפגר לי עכשיו) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-