עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ראתי את המפרט המופיע ב: http://www.hwzone.co.il/specslist/view/103/ אני חושב שמה שיתאים לי היא האופציה השניה עם הכרטיס הגרפי, אך בגלל מגבלת התקציב אני אוותר על הדיסק הקשיח השני המופיע בהצעה. ראיתי כי התאריך של ההמלצה הוא מלפני שלושה חודשים, רציתי לדעת אם מאז היו אילו שהם שינויים משמעותיים שאני צריך לקחת בחשבון כגון ירידת מחירי המעבדים וכו', ואם כן אז אם יש אלו שהם שינויים שאני יכול להכניס שיכנסו במסגרת התקציב? המחשב מיועד בעיקר לעבודה לסטודנט, עם תוכנות דו מימד, אך בכל זאת אני מעדיף לשמור על כרטיס מסך נפרד.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  2. רצוי מעבד מהסדרות החדשות וכרטיס מסך nvidia 9... ומעלה או ATI הסידרה 8 של NVIDIA מתחממים ניראה לי שמסך 14.1 יהיה לי טוב. 13.3 נשמע לי קטן מידי ללימודים בתודה מראש

3. Started by danielblum,

* מטרות המחשב? לימודים ומשחקי ספורט כדוגמת פיפא NBA2K ומנג'ר * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15.6 אפשר גם קטן יותר לא חשוב מסך * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא מבין בזה אודה לכם אם תכוונו אותי לפי צרכיי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) בסביבות 5 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רק HDMI גם לא…

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by blabla234,

היי, אשמח לעזרה בבחירת מחשב, הצרכים העיקריים הם עבודה בשפות תכנות, תוכנות כמו eclipse וכו' מידיי פעם קצת פוטושופ מה שחשוב לי בעיקר זה הרבה זיכרון (8 ג'יגה) ורצוי גם מעבד חזק כרטיס מסך הרבה פחות קריטי וגודל מסך 15.6 התקציב הוא בסביבות 3500 ש"ח כרגע מצאתי 2 דגמים שנראים לי : Asus R510CC-XX667H Dell Inspiron 3537 ההבדל המשמעותי שראיתי ביניהם זה הסוללה (4 תאים לאסוס, 6 לדל) אשמח לשמוע המלצות לכאן או לכאן, גם לדגמים דומים אחרים... תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. Started by zohar517,

אז ככה.. אני צריך מחשב פשוט וזול.. מה התקציב המקסימלי? 1000-1700 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, שימושים יומיומיים 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 0 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. לא קריטי, גר בחולון 10. האם יש בקשות מיוח…

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by shanewald,

שלום אני סטודנטית לביולוגיה ואני צריכה מחשב לפוטו שופ ותוכנות עיבוד תמונה עד 4K מטרות המחשב? פוטושופ ותוכנות עיבוד תמונה * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשמל זמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר גדול * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נטיה לכיוון המק אבל לא בהכרח המון תודה חן

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by liad.az,

חרשתי על האינטרנט וקשה למצוא מחשב שתואם למה שאני צריך ולסכום כסף שאני יכול להשקיע אבל בכל זאת מצאתי את הדגם: Dell Vostro 5590 מישהו שמבין בסדרה הזאת ובדגם הזה ספציפית שיכול להמליץ לי אם כדאי או לא אני מאוד אשמח!! בכל אופן אם יש למישהו המלצות על מחשב נייד Core I7 כרטיס גרפי לא מובנה זיכרון ראם 16 ומעלה מהירות מעבד גבוהה ושהגודל מסך יהיה 15.6 ומעלה אני מאוד אשמח להמלצות אם יש לכם דגמים טובים יותר

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  8. Started by ftom2,

שלום, קיבלתי הצעה למחשב נייד ב-3950 ש"ח ורציתי לשמוע את דעתכם: שנתיים אחריות ומקלדת רחבה מקלדת עם ספרות גם בצד ימין!!! ניתן להרחבה לשלוש שנות אחריות צבע כסוף !! מעבד ליבה כפולה INTEL CORE 2 DUO T5250 chipset intel 965PM מסך וכרטיס מסך "15.4 רחב - יתרון חשוב לא "15 מאיץ גרפי Intel Media Accelerator X3000 זיכרון פנימי 1024MBX2 DDRII 667MHz זכרון דיסק קשיח Samsung 120GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD המחשב משמש לתכנות לא כבד ולגלישה וצפיה בסרטים. אשמח לקבל המלצות גם לחנויות טובות.

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by shaharo,

חשבתי על ABIT AN7 PQI 512MB 2.5-3-3-7 GunMetal Athlon Xp 2500+ Mobile מארז-250 + הרכבה 2300 מפנדס שינויים עצות?

10. Started by Yakir001,

אוקי התקציב שלי הוא 2700 שקל, אני מתכנן לקנות מחשב לגיימינג ואלו 2 המפרטים שהציעו לי : 1 מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Box ₪608 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E7500 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GG31MES2C כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪237 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Titanium ₪521 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2409K כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪598 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4850M5 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 341 ₪176 כמות:1 htt…

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by FreakOfNature,

שלום! רציתי לשמוע המלצות לcooling pad. קראתי שזה גם תלוי במאווררים עצמם בלאפ טופ ובכיוון הסירוקלציה של האוויר כך שלא לכל לאפ טופ הפד באמת יכול לעזור ולשפר ביצועים. יש לי מחשב Studio 15 Notebook (Studio 1555) Intel Core 2 Duo P8600, 2.4GHz1066Mhz, 3M L2 Cache 4GB, DDR2, 800MHz 2 Dimm 15.6 Inch Full High Definition(1080p) High Brightness LED Display with TrueLife and Camera/Facial Recognition 512MB ATI Mobility Radeon HD 4570 320G 5400RPM SATA Hard Drive לאחרונה כשאני משחק SC2 המחשב פשוט קורס , זה קרה לי כבר 3 פעמים היום כשבמשך שנתיים זה קרה לי רק פעם אחד. תודה רבה. הערה: http://www.bug.co.il/result.asp?brand=0&ser=%EE%F9%E8%E7+%F7%E9%F8%E5%F8 זה מה שיש בבאג, שווה משהו…

12. שלום רב! תוכנות- אני צלמת אירועים, עובדת בעיקר עם פוטושופ ולייט רום, עם קבצי jpeg ו-raw בגודל של בין 30 ל-40 מגה לקובץ. נפח- מאחר וכל אירוע תופס בין 4 ל-8 ג'יגה יש לי צורך לפחות ב-Tera. שקט- מ1 עד 10 השקט חשוב-8, מאחר והמחשב נמצא בחדר השינה ולפעמים עובד גם בלילה. (10=השקט קריטי) מסך- הייתי שמחה לעבור למסך של eizo, יש לי אפשרות לקנות את ה-s2232 ב2500 ש"ח, יד שנייה במצב חדש חדש. אבל אני לא בטוחה שאני באמת צריכה מסך כל כך יקר, אשמח לקבל המלצה על מסך מצוין אך פחות יקר. לא פחות מ-22 אינטש, דגש על התאמה נכונה בין מסך לכרטיס מסך. תקציב- 4500-5500, המטרה היא לבנות מחשב מצויין לטווח רחוק, להשקיע במה שחשוב ולחסוך במה שאפשר. אין צורך בציוד היקפי ואין צורך במערכת הפעל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Cilay,

שלום, שימושים: גלישה, משחקי פלאש, סרטי HD, חיבור לLCD עם HDMI , תוכנות אופיס וכדו'. חשוב לי שהמחשב פשוט יטו מבחינת גלישה והמערכת הפעלה, שהכל ירוץ חלק חלק ויסחוב לכמה שנים הבאות בכיף. מעדיף מעבד של אינטל, אם אפשר איזה CORE I3 בתקציב, אבל פתוח לשמוע גם הצעות אחרות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by demultiplexer,

איך זה למשחקים ? לסרטים ? עבודה משרדית ובכלל ?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  15. שלום לכל הקהילה, רציתי לדעת עם במחשב הזה: מארז MIDI ATX איכותי ביותר אמצעי קירור AIR GUIDE + מאורר +חריצי קירור ל PCI EXPRESS יציאות USB קידמיות מעבד Intel® Pentium® Dual-Core Desktop Processor E2140 1.6GHz לוח אם Intel® Chipset Intel 945 תומך Dual Core זכרון 1GB/533MHZ DDR2 DUAL CHANNEL כרטיס מסך GEFORCE Pci Express x16 7200GS 512MB HYPER MEMORY TV OUT+DVI 128VGA + 384SHARED דיסק קשיח WD160 7200RPM 8MB Buffer SATA2 תקליטור צורב DVD שכבה כפולה X16 כולל מנגנון נגד רעידות כרטיס קול Intel® High Definition Audio Flexible 6-channel audio with jack sensing כרטיס רשת כרטיס רשת 10/100 LAN יהיה אפשרי להריץ את המשחק THE SIMS? זהו מחשב בעקרון למשחק סימס ולאינטרנט, …

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  16. שלום, אני מחפש נטבוק קטן וקל (10 אינצ' יספיקו) לעבודת משרד קלה וגלישה בכל שעה. אין דרישות מיוחדות למעט: ניידות, עמידות, חיבור רציף לאינטרנט. מוכן לשלם עוד קצת (לכיוון הרף העליון של התקציב) עבור מסך מט באיכות גבוהה יותר וחסכון בזמן סוללה. יש צורך באינטרנט זמין בכל מצב - לכן חשבתי על נטבוק בתוספת מודם סלולארי (או אפילו ipad עם יכולת 3G). העזרה שאני מבקש מכם היא בהחלטה: אפשרות א' - נטבוק ומודם סלולארי - במקרה זה אבקש המלצה על שני מחשבים: (1) נטבוק קל, אמין וזול יחסית. (2) נטבוק עם מסך איכותי (רצוי מט) וזמן סוללה ארוך יותר - כמובן שבמחיר גבוה יותר. אפשרות ב' - האם יש חלופה זולה יותר לאייפד, שכוללת אינטרנט סלולארי מובנה? אשמח גם לתגובות חלקיות (המלצה על מודל שעונה רק על אחד …

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  17. הצרכים שלי במחשב הם בעיקר משחקים כבדים, לא עושה OC, אני יודע איזה מפרט יותר טוב מן הסתם. אני צריך שתגידו איזה לדעתכם משתלם יותר, למשל חלק אמרו שלקנות DX10 היום זה לא שווה מפרט ב9K מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1062 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤735 מסך: LG LCD 19" L1970HR 2ms DVI מחיר: ¤1770 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88S640H-RH - RETAIL מחיר: ¤2826 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 7200RPM 250GB מחיר: ¤390 צורב DVD: LG GSA-H10AB X16 מחיר: ¤165 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤1160 מארז: COOLERMASTER AMM…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  18. שלום (: הרבה זמן לא הייתי פה בפורומים אבל אני זוכר את הקנייה המוצלחת שעשיתי לפני מספר שנים בעזרת החבר'ה פה בפורום... דודה שלי ביקשה ממני ייעוץ בנוגע למחשב חדש, הצרכים הם צרכים יחסית בסיסייים, עבודה משרדית, אינטרנט, מסנג'ר וכ'ו... התקציב הוא בסביבות ה2000 ש"ח למחשב עצמו ואם אפשר גם להוסיף מסך LCD במחיר עד 800 שקל. אין עדיפות לחברה כלשהי, אין צורך בציוד היקפי, לא מתוכנן אוברקלוק ורצוי שהרכיבים יהיו מחברות אמינות. אם אפשר בבקשה שלחנות יהיה סניף בת"א (לא בקשה מוגזמת (; ) ושהשירות שלה יהיה ברמה סבירה + זהו בסה"כ, תודה מראש =]

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  19. שלום, אני קונה מחשב שמיועד לעבודה כללית עם יכולת להפעיל משחק מחשב מדי פעם, אני לא מתכוון להפעיל את כל היכולות הגרפיות של הכרטיס. אני מבקש עזרה בבנית מפרט מחשב אשר יכלול את הרכיבים הבאים : מעבד : *מעבד AMD ATHLON 64 DUAL CORE 5600 X2 / 2.80GHz SOCKET AM2 BOX 3Y עלות : 901 ¤ זכרון : זיכרון DDR2 KINGSTON 1Gb 800MHZ NON-ECC CL5 עלות : 588 ¤ צורב DVD-RW : *צורב ללא תוכנה LG GSA-H62N (B) SATA DVD WRITER BLACK OEM 2Y עלות : 202 ¤ מארז : מארז ללא ספק כח GIGABYTE POSEIDON ALUMINIUM CHASSIS SILVER ATX עלות : 448 ¤ ספק כח : ספק כח למחשב THERMALTAKE TR2 500W PFC ATX2.01 W0093RI 2Y …

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  20. מנסה להחליט לגבי רכישת מחשב לנובו. רוב המחשבים כוללים יתרונות מסויימים וחסרונות אחרים, אשמח בעזרה ביצירת סדר חשיבות. השימושים: בדר"כ סטנדרטיים, מסמכים, זום. יתכן שבעתיד סימולציות כבדות יותר מטלאב/פייתון. 1. מבחינת זיכרון: אפשר מולחם שזה הרוב, אפילו בT15, בE15 לא מולחם אבל אין אפשרות לשדרג מעבר ל16. כמה זה קריטי שהזכרון מולחם, ועוד סלוט לשדרוג? 2. כמה קריטי זה thunderbolt? יש אותו במחשבים מסויימים שבהם הזיכרון מולחם, ובמחשב אחד שבו יש דווקא שני סלוטים לזכרון אין thunderbolt 3. הוספת דיסק נוסף - יש אותו בעיקר במחשבים שאין בהם thunderbolt 4. כרטיס גרפי לא קריטי לי, האפשרות היחידה שמצאתי במחשב שהוא גם עם שני סלוטים של זכרון לא מולחם, הו…

21. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , תכני HD ,עבודה יומיומית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן, מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זה דגם המסך LG W2486L 24 INCH 1920 x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום חברה יש לי בקשה למפרט לשימוש יום יומי בסיסי ביותר כמו סרטים אינטרנט אופיס ועוד שימוש יוצא דופן מגדר הבסיסי שזה סימולטור טיסה בשם pro flight yoke system מאת SAITEK אין לי כל כך מושג מה הדרישות ומה הוא מצריך אז אני משאיר את זה למבינים ממני תודה לעוזרים והנה השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? נתחיל מ-2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחגור ב200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מפורט למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מפורט למעלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. רק סימולט…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by ceh,

מטרת המחשב הרצת משחקים קלים-בינוניים כולל ציוד היקפי מקלדת, עכבר ומסך בלבד, ללא OC, לא חשוב השקט. מגבלות: עד 4000 ש"ח חובה הארד-דיסק תוצרת WD חובה מסך 22' סאמסונג כל החלקים חייבים להירכש מהחנות SKYPC. תודה מראש למגיבים ! אשמח לשמוע הצעות בכדי להוריד את המחיר ! ======================================== מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ₪768 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם Asus P5QL SE ₪422 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31255 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ₪280 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pr…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  24. Started by avihu1,

שלום לכולם וסוף שבוע טוב. החלטתי לרכוש מחשב נייד מיני לצרכים בסיסיים לגמרי.. אינטרנט ואופיס בעיקר,חשבתי בתחילה על ה acer aspire one אבל אני חושב ששני הדגמים הבאים טובים יותר: msi wind asus eee אשמח לקבל תשובות וחוות דעת מכאלה עם נסיון בשני סוגי המחשבים.. כמובן שישנה העדפה לגרסאות החדשות יותר של ה N280 עם 2 ג'יגה. תודה רבה :) בנוסף מה לגבי LG X110?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  25. שלום! לפני שהבנתי הרבה בחומרה קניתי מחשב והוא: i7 950 x58a-ud5 6gb ram gtx550ti antec 300 1tb caviar black antec earthwatts 650w lg gh22ns50. scythe mugen נראלי- לא בטוח. עכשיו מה הבעיות עם הדבר הזה? 1. הכרטיס נורא נורא חלש. 2. יש מלא רעש. אני עדיין לא חקרתי מה מקור הרעש. 3. המעבד חם אחושילינג ומגיע ל50 מעלות על פעילות של כרום פתוח עם יוטורנט עם אווירה עם כלום עבודה בעצם לדעתי. 4. אני עובר לתחום עריכת המוסיקה (לא מקצועית עם עם דגש להגעה לליטנסי נמוך ככל האפשר. מה המטרות מהשדרוג מן הסתם. 1. גיימינג הרבה יותר חזק. 2. שקט, ממש שקט, בדרגת שקט ככל שאפשר. 3. המעבד זאת שאלה כלשהי. ההיסטינק גיליתי שקיבל עיקום בטופ שלו. לכן חשבתי כבר להחליף אותו. אלא אם כן אני…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים