ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
איך זה למשחקים ? לסרטים ? עבודה משרדית ובכלל ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכל הקהילה, רציתי לדעת עם במחשב הזה: מארז MIDI ATX איכותי ביותר אמצעי קירור AIR GUIDE + מאורר +חריצי קירור ל PCI EXPRESS יציאות USB קידמיות מעבד Intel® Pentium® Dual-Core Desktop Processor E2140 1.6GHz לוח אם Intel® Chipset Intel 945 תומך Dual Core זכרון 1GB/533MHZ DDR2 DUAL CHANNEL כרטיס מסך GEFORCE Pci Express x16 7200GS 512MB HYPER MEMORY TV OUT+DVI 128VGA + 384SHARED דיסק קשיח WD160 7200RPM 8MB Buffer SATA2 תקליטור צורב DVD שכבה כפולה X16 כולל מנגנון נגד רעידות כרטיס קול Intel® High Definition Audio Flexible 6-channel audio with jack sensing כרטיס רשת כרטיס רשת 10/100 LAN יהיה אפשרי להריץ את המשחק THE SIMS? זהו מחשב בעקרון למשחק סימס ולאינטרנט, …
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נטבוק קטן וקל (10 אינצ' יספיקו) לעבודת משרד קלה וגלישה בכל שעה. אין דרישות מיוחדות למעט: ניידות, עמידות, חיבור רציף לאינטרנט. מוכן לשלם עוד קצת (לכיוון הרף העליון של התקציב) עבור מסך מט באיכות גבוהה יותר וחסכון בזמן סוללה. יש צורך באינטרנט זמין בכל מצב - לכן חשבתי על נטבוק בתוספת מודם סלולארי (או אפילו ipad עם יכולת 3G). העזרה שאני מבקש מכם היא בהחלטה: אפשרות א' - נטבוק ומודם סלולארי - במקרה זה אבקש המלצה על שני מחשבים: (1) נטבוק קל, אמין וזול יחסית. (2) נטבוק עם מסך איכותי (רצוי מט) וזמן סוללה ארוך יותר - כמובן שבמחיר גבוה יותר. אפשרות ב' - האם יש חלופה זולה יותר לאייפד, שכוללת אינטרנט סלולארי מובנה? אשמח גם לתגובות חלקיות (המלצה על מודל שעונה רק על אחד …
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הצרכים שלי במחשב הם בעיקר משחקים כבדים, לא עושה OC, אני יודע איזה מפרט יותר טוב מן הסתם. אני צריך שתגידו איזה לדעתכם משתלם יותר, למשל חלק אמרו שלקנות DX10 היום זה לא שווה מפרט ב9K מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1062 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤735 מסך: LG LCD 19" L1970HR 2ms DVI מחיר: ¤1770 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88S640H-RH - RETAIL מחיר: ¤2826 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 7200RPM 250GB מחיר: ¤390 צורב DVD: LG GSA-H10AB X16 מחיר: ¤165 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤1160 מארז: COOLERMASTER AMM…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום (: הרבה זמן לא הייתי פה בפורומים אבל אני זוכר את הקנייה המוצלחת שעשיתי לפני מספר שנים בעזרת החבר'ה פה בפורום... דודה שלי ביקשה ממני ייעוץ בנוגע למחשב חדש, הצרכים הם צרכים יחסית בסיסייים, עבודה משרדית, אינטרנט, מסנג'ר וכ'ו... התקציב הוא בסביבות ה2000 ש"ח למחשב עצמו ואם אפשר גם להוסיף מסך LCD במחיר עד 800 שקל. אין עדיפות לחברה כלשהי, אין צורך בציוד היקפי, לא מתוכנן אוברקלוק ורצוי שהרכיבים יהיו מחברות אמינות. אם אפשר בבקשה שלחנות יהיה סניף בת"א (לא בקשה מוגזמת (; ) ושהשירות שלה יהיה ברמה סבירה + זהו בסה"כ, תודה מראש =]
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב שמיועד לעבודה כללית עם יכולת להפעיל משחק מחשב מדי פעם, אני לא מתכוון להפעיל את כל היכולות הגרפיות של הכרטיס. אני מבקש עזרה בבנית מפרט מחשב אשר יכלול את הרכיבים הבאים : מעבד : *מעבד AMD ATHLON 64 DUAL CORE 5600 X2 / 2.80GHz SOCKET AM2 BOX 3Y עלות : 901 ¤ זכרון : זיכרון DDR2 KINGSTON 1Gb 800MHZ NON-ECC CL5 עלות : 588 ¤ צורב DVD-RW : *צורב ללא תוכנה LG GSA-H62N (B) SATA DVD WRITER BLACK OEM 2Y עלות : 202 ¤ מארז : מארז ללא ספק כח GIGABYTE POSEIDON ALUMINIUM CHASSIS SILVER ATX עלות : 448 ¤ ספק כח : ספק כח למחשב THERMALTAKE TR2 500W PFC ATX2.01 W0093RI 2Y …
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מנסה להחליט לגבי רכישת מחשב לנובו. רוב המחשבים כוללים יתרונות מסויימים וחסרונות אחרים, אשמח בעזרה ביצירת סדר חשיבות. השימושים: בדר"כ סטנדרטיים, מסמכים, זום. יתכן שבעתיד סימולציות כבדות יותר מטלאב/פייתון. 1. מבחינת זיכרון: אפשר מולחם שזה הרוב, אפילו בT15, בE15 לא מולחם אבל אין אפשרות לשדרג מעבר ל16. כמה זה קריטי שהזכרון מולחם, ועוד סלוט לשדרוג? 2. כמה קריטי זה thunderbolt? יש אותו במחשבים מסויימים שבהם הזיכרון מולחם, ובמחשב אחד שבו יש דווקא שני סלוטים לזכרון אין thunderbolt 3. הוספת דיסק נוסף - יש אותו בעיקר במחשבים שאין בהם thunderbolt 4. כרטיס גרפי לא קריטי לי, האפשרות היחידה שמצאתי במחשב שהוא גם עם שני סלוטים של זכרון לא מולחם, הו…
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , תכני HD ,עבודה יומיומית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן, מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זה דגם המסך LG W2486L 24 INCH 1920 x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בקשה למפרט לשימוש יום יומי בסיסי ביותר כמו סרטים אינטרנט אופיס ועוד שימוש יוצא דופן מגדר הבסיסי שזה סימולטור טיסה בשם pro flight yoke system מאת SAITEK אין לי כל כך מושג מה הדרישות ומה הוא מצריך אז אני משאיר את זה למבינים ממני תודה לעוזרים והנה השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? נתחיל מ-2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחגור ב200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מפורט למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מפורט למעלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. רק סימולט…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מטרת המחשב הרצת משחקים קלים-בינוניים כולל ציוד היקפי מקלדת, עכבר ומסך בלבד, ללא OC, לא חשוב השקט. מגבלות: עד 4000 ש"ח חובה הארד-דיסק תוצרת WD חובה מסך 22' סאמסונג כל החלקים חייבים להירכש מהחנות SKYPC. תודה מראש למגיבים ! אשמח לשמוע הצעות בכדי להוריד את המחיר ! ======================================== מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ₪768 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם Asus P5QL SE ₪422 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31255 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ₪280 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pr…
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם וסוף שבוע טוב. החלטתי לרכוש מחשב נייד מיני לצרכים בסיסיים לגמרי.. אינטרנט ואופיס בעיקר,חשבתי בתחילה על ה acer aspire one אבל אני חושב ששני הדגמים הבאים טובים יותר: msi wind asus eee אשמח לקבל תשובות וחוות דעת מכאלה עם נסיון בשני סוגי המחשבים.. כמובן שישנה העדפה לגרסאות החדשות יותר של ה N280 עם 2 ג'יגה. תודה רבה :) בנוסף מה לגבי LG X110?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום! לפני שהבנתי הרבה בחומרה קניתי מחשב והוא: i7 950 x58a-ud5 6gb ram gtx550ti antec 300 1tb caviar black antec earthwatts 650w lg gh22ns50. scythe mugen נראלי- לא בטוח. עכשיו מה הבעיות עם הדבר הזה? 1. הכרטיס נורא נורא חלש. 2. יש מלא רעש. אני עדיין לא חקרתי מה מקור הרעש. 3. המעבד חם אחושילינג ומגיע ל50 מעלות על פעילות של כרום פתוח עם יוטורנט עם אווירה עם כלום עבודה בעצם לדעתי. 4. אני עובר לתחום עריכת המוסיקה (לא מקצועית עם עם דגש להגעה לליטנסי נמוך ככל האפשר. מה המטרות מהשדרוג מן הסתם. 1. גיימינג הרבה יותר חזק. 2. שקט, ממש שקט, בדרגת שקט ככל שאפשר. 3. המעבד זאת שאלה כלשהי. ההיסטינק גיליתי שקיבל עיקום בטופ שלו. לכן חשבתי כבר להחליף אותו. אלא אם כן אני…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כותרת אני מבקש שהמפרט יהיה טוב להפעלת משחקים כבדים וחדשים כמו דום 3 משחקי 08 GTA ואלה תודה מראש אפשר לחרוג קצת
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מקסימום ביצועים - מינימום מחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, לימודים (לקראת תואר במדעי-המחשב) VM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dota 2, CSGO, COD, Battlefield חדשים (מגוון) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אשמח מאוד לקבל מכם סיוע בהתחבטות הקשה וההרת גורל שניצבת בפני על מה לבסס את המפרט למערכת המחשב שאני מעונין לרכוש - AMD או אינטל? אני זקוק למחשב בעיקר לשימושים כמו אופיס, איטרנט והורדות של מוסיקה וסרטים - מחשב כללי לכל המשפחה ללא משחקים. אני מתלבט בין ה-E4400 של INTEL לבין ה-4800 של AMD - מה דעתכם המלומדת? ולשאלה נוספת: OC - יכול לתרום במשהו לשיפור משמעותי בביצועים במסגרת הצרכים שהגדרתי? כי אם כן , אשקול בחיוב מפרט מתאים לעניין. אודה לכם על עזרתכם הנדיבה בבחירת מפרט מועדף בסדר גודל של 2500 ש"ח (גמיש) ללא ציוד הקפי וללא מסך מיקי
-
- 21 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום חברים, אחותי צריכה מחשב נייד שישרת אותה לאוניברסיטה. אין שימושים מיוחדים- אינטרנט, אופיס וכו'. תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לאחותי כאשר אני יקנה אותו בניו יורק. המחשב ישמש לתוכנות + אינטרנט. 1 מה דעתכם לגבי גודל מסך ? אחותי הולכת לקחת את המחשב הזה איתה אז ייעצתי לה לקחת 13.3" - מה אתם חושבים ? 2 לאיזה ניידים יש אחריות עולמית ? 3 חברה מסויימת ? 4 באיזה תקציב אפשר לקנות משהו טוב ? (בעיקרון יש לי תקציב די גדול אבל אני מחפש משהו טוב מינימלי ולא משהו ב-1200$) תודה.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב dell מדגם [h=3]Inspiron N5010[/h][h=3][/h]במשטח הפד של המחשב נייד בגליליה למטה ולמעלה / ימינה ושמאלה הוא לא עבוד לי עם האצבע למרות שהמשטח של הפד תקין ז"א על ידי הכפתורים אני כן יכול לגלול למטה למטה ולמעלה נכנסתי להגדות עכבר אבל זה לא קיים שום דבר בהגדרות האלה מה יכול להיות הבעיה? אולי חסר לי דרייבר משום שזה עבר לפי לפני מספר ימים
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
אנשים! תעזרו ליי..!! כבר חצי שנה אני לא מצליח למצא את הנמחשב האידאלי בשבילי! ח'ברה.. בינואר היומולדת שלי וקונים לי נייד... ורוצים שאני כבר אבחר איזה נייד אני רוצה אם תקציב של עד 4300 ש"ח גג. אני מלא זמן מחפש נייד ולא מצליח למצוא.. התעזרו לי..? פרטים: האם יש אתר ספיציפי שאתה מעונין לקנות בו? אם כן, איזה: KSP.. אבל לא חובה.. (מעדיף להימנע מ-IVORY..). מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): ארץ תקציב: 4000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 300 ש"ח גג (עדיף כמה שפחות. ) יד ראשונה\שניה: ראשונה כמובן.. זמן אחריות רצוי: שנה ומעלה. חברת המחשב הניד: DELL, GIGBYTE,HP,MSI (לא ממש משנה לי.. אבל שיהיה מוכר). מערכת הפעלה: לא משנה.. אבל מומלץ שיהיה בלי מערכת הפעלה. זיכרון RAM: לפחות 2 ג'יגה כונן …
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
בגדול הרעיון הוא לרכוש את הכי טוב שניתן לקבל, לא בחו״ל, לביצועים מקסימליים בלי לזרוק כסף לפח. כרגע בניתי את הדבר הזה, אשמח לדעתכם: מעבד: 2494 ₪ - * בלאק פריידיי * - intel 16 Core i9 12900K 2.4Ghz-5.2Ghz Alder Lake S1700 BOX לוח אם: 2348 ₪ - * חדש * - ASUS ROG STRIX Z690-F GAMING DDR5 WIFI LGA1700 זכרון: 1293 ₪ - * צפי חדש 4.12 * - XPG LANCER 32G (2X16G) DDR5 5200Mhz CL38 RGB כרטיס מסך: 7645 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS GeForce RTX3080Ti 10G Up To 1785Mhz TUF GAMING OC דיסק קשיח: 840 ₪ - * בלאק פריידיי * - Samsung SSD 1T 980 PRO Read Up to 7,000 MB/s Write Up to 5,000 MB/s ספק כוח: 1479 ₪ - * חדש * - ASUS 1200W ROG THOR PLATINUM - 10 Year Warranty מאר…
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב מקסימלי 4500 ולנסות לא לעבור את זה. העבודה בעיקר משחקים אבל גם אינטרנט והורדות. אני רוצה לשחק על רמת רזולוציה גבוהה ושהמשחקים החדשים ירוצו חלק, בנוסף אני רוצה גם מסך במפרט. כולל מסך , אני מעדיף להשקיע יותר בחלקים הקריטיים ואולי בעתיד אני אשפר את הציוד ההיקפי. המחשב שלי עכשיו די רועש אז אני רוצה מחשב שיעבוד בשקט גם בזמן ריבוי פעילויות ושיהיה גם נגד אבק אם אפשר. לא יודע איך עושים OC אז לא מתוכנן OC. לא להוסיף מערכת הפעלה. אני רוצה שבעתיד אני אוכל לשדרג ולהתאים את המחשב לאותו זמן, שיהיו אופציות שידרוג עתידיות. עדיפות לחנויות RSM או KSP.
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט למחשב ביתי להורים שלי (בעיקר אינטרנט ואופיס) שיהיה מספיק חזק כדי לרוץ חלק גם בעוד 5 שנים ויותר. יש לי מחשב שקניתי להפקת מוסיקה בבית לפני 5 שנים, עם מעבד AMD, והוא עובד ממש כמו חדש גם היום לעומת מחשב מותג (HP) שמכרו להורים שלי שאחרי 5 שנים לא זז. תודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000. אפשר להתגמש אם נראה לכם שיש צורך, כדי לקבל איכות שתחזיק לאורך זמן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ל…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שיוכל לסחוב את כל משחקי המחשב החדשים שיש (מחשב בעיקרון רק למשחקים וסרטים) אני רוצה גם לקנות מסך ורמקולים טובים, בתקציב שהוא מקסימום 6500-7000 אני אישית לא מבין כל כך בחלקים של המחשב, אז אני צריך הצעות של מפרטים. תודה לכל העוזרים ;D
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
המחשבים לא ישרתו אותי. מחשב אחד לחברה שלי והשני לחבר. קראתי את כל הפוסטים האחרונים והלא אחרונים, אני מכיר את הדל וסטרו ואינספייר, קראתי על בעיית wifi באחד מדגמי הווסטרו. בכל אופן הבחירה הקלה תיהיה לקחת ווסטרו.אשמח לדעת אם יש הצעות מעניינות. לגבי הבת זוג שלי, היא צריכה מחשב שהשימושים העיקריים שלה יהיו תוכנות אופיס למיניהם(וורד, אקסל, פאוורוינט ושאר ירקות), כמו כן, רצוי שהמחשה ידע להריץ סרטים. מעבר לזה אין לה דרישות אך מה שאני מכיר זה שכדאי שהרזולוצית עבודה תיהיה גבוהה(1920*1200, תקנו אותי אם אני טועה). אבא שלה ביקש שהמחשב יהיה מעל הממוצע ויותר מהסטנדרט. לגבי החבר, אני מאמין שהוא צריך אותה חומרה אך הוא מתכנן ללמוד עיצוב ויהיה לו צורך שהמחשב יריץ חזק וחלק פוטושופ . אם איני …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייח למשחקים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משהו מיוחד 6-7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן עם RGB אבל לא מוגזם 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-