עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני חושב על קניית מחשב חדש, יש לי מחשב סביר לגמרה אבל אני חושב על לקנות חדש ולתת את הישן לאחותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (BF3) ו בתדירות 3DMAX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב- 1920X1080 מסך SAMSUNG 2333T -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ,DVD, HDD 5.…

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by omerha,

היי , המחשב מיועד לחבר לעריכה גרפית ומשחקים, זה מה שאני חשבתי עליו בנתיים: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1669 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם ASUS P5K ¤717 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤472 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1618 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤176 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק HEC 6A21B ¤225 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A21B-NPS …

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  3. אני רוצה לקנות נייד חזק לעבודות גרפיקה ותכנות. אם התכניות שהיו לי היו מתממשות הייתי כבר יושב עם איזה מקבוק פרו, אבל כרגע אני כנראה צריך להסתפק במקביל PC. אני לא ממש יודע איזה חברות ויבואנים נחשבים היום טובים יותר, אשמח לקצת תובנות. הדרישות - מסך 15.4, 3 גיגה זיכרון, מעבד חזק וחסכוני מהדורות החדשים (מה זה היום? סנטה-רוזה? פינרין? איבדתי מעקב) יחסית קל ודק (בערך במימדים של מקבוק פרו), linux friendly, אחריות של יותר משנה. תקציב - אני מודע לזה שמה שאני מחפש הוא בכיוון ה-10,000 ש"ח ואפילו יותר.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  4. Started by mazam,

עכבר ומקלדת אלחוטיים נוחים של MICROSOFT זיכרון 4 GB כרטיס טלווזיה {חיבורים ל YES} דיסק קשיח 500 GB אם אפשר אז יותר כמה שיור יותר טוב אני פשוט מפוצץ תמחשב בדברים כרטיס מסך שיהיה משהו טוב שיריץ משחקים כבדים צורב DVD כמובן מארז יפה+קר+שקט עם דגש על ה קר! מסך: עכישו יש לי 17 אינץ שחורר נחמד אז אם נכנס בתקציב 19 אינג יפה אז סבבה אם לא א לא נורא תודה רבה מאור זמיר

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by benza,

המטרה היא שהמחשב יהיה מרכז הבידור בבית הדרישות שלי הן כאלה: ניגון קבצי H264 ב-1080P באופן חלק יציאת קול 7.1 דיגיטלית/אופטית כרטיס מסך היכול להוציא 2 רזולוציות שונות בו זמנית, 1080X1920למקרן ו-1024X1280 למסך lcd נוסף כרטיס טלוויזיה איכותי לפחות 500GB לאיכסון סט של עכבר ומקלדת אלחוטים מארז פשוט - המחשב לא יראה לעין, אבל רצוי שיהיה די שקט המחשב ישמש אך ורק לניגון והורדת סרטים ב-FHD, הקלטות וצפייה דרך כרטיס הטלוויזיה, גלישה באינטרנט והרצה של ויסטה אני לא גיימר ולא משחק כלל משחקים במחשב התקציב הוא כ-6000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה, אין צורך במסך אשמח גם להמלצות על חנות זולה ואמינה תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by Dano,

אם תוכלו להביא לי מפרט בסך הכל 4500 ש"ח למשחקים אני מבקש מארז לא אכפת לי יפה או לא..הכי פשוט ושיהיה Mid.. כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים גם בעתיד. ללא ציוד הקפי..רק מה שבתוך המארז. צורב DVD. 80 ג'יגה בלבד. ובבקשה מחנות אחת.. תודה!

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  7. צריך המלצה למפרט שלא יכלול ציוד היקפי. כמו כן לא צריך כ.מסך יש 4850 של . יש מסך 22". ויש HDD של 500GB. המחשב ישמש גם לגיימניג, אבל כאמור כ.מסך סבבה כבר יש. אני חושב שאני צריך 8GB זכרון, הולכת להיות מותקנת על המערכת VISTA ULTIMATE 64 BIT ואני הולך להשתמש בVIRTUAL PC של מיקרוסופט. מעבד כמה שיותר חזק בתקציב, אפשרי OC יציב ולא קיצוני. מבחינת מארז אני רוצה משהו קריר וסולידי ,משהו בסגנון CM690 אם הוא נכנס בתקציב, ורצוי שיהיה TOOL LESS כי יוצא לי להחליף כל הזמן חלקים ולעשות ניסיונות , כמו כן רצוי שהמארז יהיה כמה שיותר מרווח עם מקום רב לעבודה מסיבה זו. שקט פחות חשוב, לא רוצה מנחת מסוקים בחדר אבל לא צריך שתהייה דממה או משהו כזה.. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  8. מה אתם חושבים על המפרט הזה? :-\ מארז antec gaming 300 לוח ga-ep45-ud3l מעבד 3.00gh 6mb core 2 duo e8400 intel זכרון reaper ocz 2X2gb ddr2 800mhz דיסק קשיח 500gb sata2 16mb seagate כרטיס מסך nividia 9800 gt 512 ram תודה .

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by maori_0,

אני מאוד רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה כמה שיותר קרוב למפרט הבא: ארץ בו המחשב נמצא: ישראל. שפת המקלדת ומערכת ההפעלה: עברית ואנגלית. גודל מסך: 13 - 16 אינצ'. משקל: לא משנה. זמן סוללה: שאשתמש במחשב מינימום 4 שעות ברצף. צורך ביציאות מיוחדות: VGA חיבור למסך חיצוני, HDMI, ExpressCard 34mm Slot, חיבור לרשת RJ-45, חיבור חשמל, חיבור לאוזניות ומיקרופון, 2 כניסות USB 2 (מומלץ 2 כניסות), 2 כניסות USB 3 (מומלץ 2 כניסות), כניסת eSATA/USB2 Combo. שן כחולה (בלוטות'): כן מומלץ Bluetooth v3.0 Combo Card. דיסק קשיח: מינימום 500 GB. …

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  10. אהלן, אני צריך מחשב בסביבות ה2.5K (לא כולל כרטיס קול, אותו אקנה בנפרד) שימושים: - הקלטה ועיבוד מוזיקה (דורש פלייבק של כמה ערוצים במקביל להקלטת ערוץ או שניים בלי איחור, הפעלה של מספר פלאגינים במקביל וכו') בגדול מדובר על מולטיטאסקינג. - כמובן אינטרנט, וורד וצפייה מזדמנת בסרטים - משחקים לא מעניין אותי בכלל - OC - אם יש 2 מעבדים שבלי OC א' טוב מ-ב' ועם OC ב' טוב מ-א, אני מעדיף את א'. אם א' וב' זהים אני אקח את זה שנותן קלוק יותר גבוה. יאנו מעדיף מעבד שהוא חזק מראש וOC זה בונוס מבחינתי. צריך: 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרונות 4. HD 5. ספק תודה רבה לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by MOFRA,

אני רוצה לקנות מחשב עד 2000 שקל כולל מסך 17 אינץ רחב או 19 רגיל ומעלה המחשב מיודע לסטודנט אין צורך בדסק קשיח אבל כן צריך ציוד הקפי(עכבר+מקלדת) חשוב שהמסך יהיה טוב ויאפשר עבודה של הרבה שעות ודק כמובן אני חושב לקנות אותו בחודש הבא ככה שאם יש משהוא שיצא במהלך החודש אפשר גם להכניס אותו

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  12. שלום לכולם, כמו שהכותרת מציינת, היעוד המרכזי של המחשב הוא לתוכנות גרפיות ועיצוב כמו Adobe CS, CorelDraw, Ulead Videostudio, Autocad וכדומה. ב"שימושים כלליים" הכוונה היא בעיקר לצפייה בסרטים, יישומי אופיס וגלישה באינטרנט, אבל *לא* למשחקים. אפילו לא קצת. כך שעל מנת להכניס מחשב בתקציב הזה, הדילמה המרכזית היא בין: 1) מעבד Intel מסוג i3/i5 עם יכולות גרפיות מובנות 2) מעבד אחר (זול יותר) + כרטיס גרפי נפרד - אבל רק במידה והכרטיס יתן ביצועים גרפיים טובים יותר בתוכנות הללו (ביצועים במשחקים אינם רלוונטיים). 3) שילוב של שניהם, במידה ונכנס בתקציב. השאלה המרכזית היא מה יתן יותר ביצועים פר שקל: התמקדות במעבד חזק יותר או בדברים שמסביב כמו גודל הכונן, כמות הזיכרון וכרטיס מסך נפרד. אין צורך…

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by Pentium D,

הייתי רוצה לחוות את דעתכם במפרט הנל: מעבד Intel P4 3.2GHz 800MHz Prescott LGA775 2MB 64Bit 630JD מעבד מהדור הכי חדש בטכנולוגיית 64 ביט! לוח אם Gigabyte GA-8I955X PRO Chipset Intel 955X תומך בכל הטכנולוגיות החדשות LGA 775 64Bit , PCI Express x 16 , Dual DDR2 677MHz , Serial Ata 2 , Hi Speed USB 2.0 , Sound 8 Channels , Lan 10/100/1000 עם אחריות 3 שנים זיכרון 1GB Elixir 512MB DDR2 533MHz x 2 Dual Channel מכפיל את מהירות הזכרון ל 1066MHz הזיכרון המקצועי והטוב ביותר עם תיזמון של CL3 המומלץ ע"י Gigabyte And Intel דיסק קשיח ענק 160GB 7200 8MB Sata בטכנולוגיה החדשה ביותר המעבירה מידע בקצב של 150Mbps של החברה הטובה ביותר Westren Digital עם אחריות 3 שנים צורב מולטי ספיד ש…

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by holy_cows,

אהלן,אני צריך שתעזרו לי להעריך שווי של מפרט intel core2duo e6600 2.40ghz לוח אם: intel guardfish כרטיס מסך: geforce 8600GTS זכרון 2 גיגה קינגסטון הארדיסק 120 גיגה אשמח אם תעריכו את השווי של המפרט הנ"ל

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by smit,

האם המשך חיבור הנייד לחשמל בזמן שהסוללה מלאה, והנייד כבוי, פוגעת בחיי הסוללה? עבודה עם הנייד שהסוללה איננה מלאה, והוא מחובר לחשמל, כלומר גם מטעין את הסוללה וגם מספק חשמל לנייד, משפיע על הסוללה בצורה כלשהיא ? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by פבליק,

שלום!!!! רציתי לקנות נייד אך חשוב לי שאני יוכל להריץ עליו תוכנות כגון 3DSMAX AUTOCAD מה אני אמור לחפש כרטיס גרפי חזק \ מעבד\ זיכרון פנימי?? מה חשוב על מנת שהתוכנות ירוצו בצורה סבירה. האם למשל לנובו 3000 יוכל להריץ את התוכנות האלה או שעלי לחפש בכיוון אחר (אני מדבר על דגם שבו המעבד T2400 זיכרון פנימי 512 וכרטיס מסך G FORSE7300 ) זה מחשב שיש בו לדעתי מעבד חזק די זיכרון (האם צריך להרחיב) וכרטיס גרפי די חלש! בתודה מראש פבליק

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by lidor_abo,

רציתי לדעת איזה משחקים יריץ לי המחשב הזה ..? יש לציין שהמעבד הוא n280 ולא n270

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by Kiwovo,

כותרת.. תודה!

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  19. זה המפרט שבניתי: מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB 1 980 980 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS כמות מחיר סה"כ P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1 650 650 זכרונות‏ DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS TwiSTER 2 370 740 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8600GT 256MB GDDR3 Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 745 745 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 1 455 455 צורבים‏ LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GSA-H30N x16 Beige SATA 1 215 215 מארזים‏ כמות מחיר סה"כ Thermaltake Soprano VB1000BWS 1 415 415 ספקי כוח‏ HEC כמות מחיר סה"כ 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 1…

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  20. מחפש לקנות , דרך החברה שלי , מחשב נייד חדש ואני מתלבט. השימוש שלו להוות מחשב קבוע במשרד עם חיבור למקלדת ועכבר וכן מחשב נייד שאני לוקח עימי לכל מקום. אני מרבה גם בנסיעות וטיסות ושהייה בכל יני חורים. צריך לעבוד עם תוכנות אופיס .אינטרנט סרטים ותוכנות גרפיות כאוטוקאד או מצגות כבדות. עדיף מסך 12.5 ומעלה אך לא גדול מדי , כיון שצריך להיכנס לתיק טרולי. חשוב מאוד שיהיה סופר קל משקל אך חזק פיסית ולא רגיש. כפתורים נגישים לאינטרנט ושליטה בעוצמת קול וריבוי מסכים. זמן סוללה גדול ככל שניתן ואפשרות להטענה מהירה שלה. שיידלק במהירות או שיחזור ממצב שינה במהירות . בעל זכרון של 500 גיגה ו8 גיגה . עובד עם עכבר אלחוטי גם כן וגם עם הרד דיסק חיצוני. שהמסך יהיה מספיק נוח לצפייה . חובש משקפיים מולט…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by Svinka !,

שלום לכולם. אני צריך בדחיפות מפרט עד 5800 ש"ח כלל מסך LCD וויד סקרין 19".... לא צריך גדול יותר. מפרט לגיימר. שהכרטיס מסך יהיה כמה שיותר חזק. ו4 GIGA RAM... כי אני מתכוון לשים VISTA 64 ובלי OC ובלי ציוק הקפי. חנות מהמרכז. תודה רבה. עריכה: צריך גם קירור טוב כי המחשב יהיה תחת עומס אולי גם זמן ממושך ואין לי מזגן בדירה... תודה.

• 13 תגובות
    • 723 צפיות
  22. אני מחפש מחשב בסביבות המחיר הנ"ל למשחקים , ללא ציוד הקפי (מסף , מקלדת , עכבר...) וללר HD אני אעביר אותו מהחשב הישן שלי, אז סה"כ זה לוח אם מעבד כרטיס מסך וזיכרונות אני מצפה שהמחשב יספיק לפחות ל 3 - 4 שנים בתקווה ליותר. תודה מראש בנוסף אם תוכלו לפרט לי קצת על החלקים מה הולך היום חזק בשוק אני לא מעודכן כבר כמה זמן בחידושים ומי החברה המובילה. [br]פורסם בתאריך: 16.10.2007 בשעה 18:53:54 10 צפיות אף תגובה?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  23. שלום לחברה שלי יש יומולדת בעוד כחודש, עלה בראשי רעיון לקנות לה נטבוק או לפטופ.חברה שלי אוהבת לגלוש הרבה, פייסבוק, מיילים וכו'. עד עכשיו לא התעניינתי בשוק הניידים בכלל, אז הידע שלי די מצומצם, אבל מקריאות באינטרנט הגעתי לדגם הזה הAsus Eee PC 1005HA N280 המחיר שלו די מתאים עבורי ונראה שבכללי זהו דגם טוב. אני סטודנט לכן התקציב שלי הוא כ 2000 במקרה מסוים תיתכן חריגה(אם תהיה אפשרות לתשלומים ) הייתי די סגור על הדגם הזה, אבל משיטוטים ברשת הבנתי שהנטבוקים הם מאוד חלשים ובעבודה עם כמה טאבים בדפדפן הם מתקשים לספק עבודה חלקה ובנוסף 10" זה מאוד קטן. האם 10" מספיק בשביל גלישה ואולי אופיס לפעמים? אני אשמח לחוות דעת על הAsus Eee PC 1005HA N280 או המלצה לדגם אחר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by pakokap,

http://www.ebay.com/itm/331161159955?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 http://www.ebay.com/itm/MSI-GT60-Dominator-3k-474-Gaming-CUSTOM-1240GB-SSD-raid0-32GB-/321360713596?pt=Laptops_Nov05&hash=item4ad297577c יש את אותו הדבר רק עם 16 GB זיכרונות עשיתי חקר קטן ושנייה לפני שאני מזמין אני רוצה לדעת אם יש לכם משהו באותה רמה בערך חשוב לי ה-SSD. לפחות 256GB השאלה אם באמת נחוץ 32 זיכרונות או שמספיק 16. המחשב לשימוש של הרבה משחקים כמו באטלפילד ובעיקר התעסקות עם קיובייס ומתפקד כמחשב להפקה כולל ציוד חיצוני.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  25. שלום רב, אני מחפש לפטופ לאמא שלי. אני יודע שיש ונדורים שונים שלא קונים מהם בחיים לפטופים, ואני בעצם מחפש פה את המלצתכם למחשב האידאלי בשבילה... המחשב כנראה ייקנה בארץ, למרות שאם תהיה המלצה ספציפית על משהו ששווה לקנות בחו"ל זה גם לא תהיה בעיה... * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך - 13-14 .לא כל כך יודע מה ההבדלים בין מאט למבריק, אבל מעדיף מסך טוב בשבילה. ועדיפות גם לטא'צ. * משקל רצוי - כמה שיותר קל כמובן... הכוונה שהוא יהיה איתה בתיק כל הזמן. * זמן סוללה - רצוי כמה שיותר ארוך לעבודה משרדית. אני לא יודע מה הסטנדרט אבל לפחות כמה שעות טובות של עבודה משרדדית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא קריטי, עדיפות ליותר מ-2 USB ושיהיה HDMI (בשבילי לסרט…

• 4 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים