ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
היי, מחפש מפרט עבור זוג פנסיונרים לצרכים של גלישה באינטרנט ואופיס, וקצת מולטימדיה (ניגון מוזיקה, סרטים) - עד 2500 ש"ח. אין צורך במסך או בציוד היקפי כלשהו (גם לא מקלדת ועכבר). אין צורך בכונן דיסקטים. במסגרת התקציב אני חושב שזה יהיה סביר להכניס כרטיס מסך זול כלשהו (לא onboard) וזאת לטובת תמיכת דפדפנים בהאצת חומרה שבאה עלינו לטובה, ניגון תכני HDR ביוטיוב ובאופן כללי. - לא ירוצו על המחשב הזה אפליקציות כבדות משום סוג למעט דפדפנים, אופיס ואולי נגני מדיה (מויזקה וסרטים) - המחשב לא מיועד בכלל למשחקים למעט משחקי פלאש בדפדפן וסוליטייר ושות'. - השקט חשוב (7) במסגרת התקציב אם יתאפשר לתרום לשקט של המפרט זה יהיה נהדר. - לא מתוכנן OC, אין צורך במערכת הפעלה. המחשב יירכש באז…
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב בעיקר השימוש שלו יהיה בגלישה באינטרנט, סרטים, פה ושם משחקים(שאפשר יהיה לשחק ברזולוציה סבירה יותר מ 800 על 600) צריך שמחשב יהיה שקט... יחסית למה שיהיה אפשר לארגן במסגרת התקציב. צריך: מעבד+קירור לוח זיכרון כ.מסך הארדיסק צורב מארז+ספק+מאוורר1 בפנים. איך המפרט הנ"ל: [table][tr] [td]מעבד: [/td] [td]Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray כמות: 1 מחיר: ₪459 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td]Evercool NI01-9525SA S1156 Cooler כמות: 1 מחיר: ₪29 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td]Biostar H61MH H61 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪255 [/td][/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td]Mutsiff 6227-CA Black/RED PSU400W With 2 X SATA כמות: 1 מחי…
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
1. תקציב: 3500-4000 2.שימושים : מחשב ראשי בבית לשימוש כללי , סרטים, עבודה ומשחקים 3. יש צורך בציוד היקפי מלא, מסך 20-22" 4. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 5. לא מתוכנן OC אבל אם ההפרש בעלות קטן אז רצוי להשאיר את האפשרות 6. אין צורך במ"ה 7. אני מעוניין לקנות מRSM 8. אני לא מחליף מחשב כל שנה ולכן רצוי שהמערכת תאפשר שדרוגים בעתיד (תושבת מתאימה לדור הצפוי של המעבדים וכו'). בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1. תקציב: 3500-4000 2.שימושים : מחשב ראשי בבית לשימוש כללי , סרטים, עבודה ומשחקים 3. יש צורך בציוד היקפי מלא, מסך 20-22", עכבר ומקלדת הלאחוטיים. 4. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 5. לא מתוכנן OC אבל אם ההפרש בעלות קטן אז רצוי להשאיר את האפשרות 6. אני מעוניין לקנות מRSM 7. אני לא מחליף מחשב כל שנה ולכן רצוי שהמערכת תאפשר שדרוגים בעתיד (תושבת מתאימה לדור הצפוי של המעבדים וכו'), כמוכ' יש לי חיבה לא מוסברת ל בתודה מראש אופס דיון כפול אם אפשר למחוק בבקשה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המחשב הוא לגלישה באינטרנט, שיתוף קבצים וצפיה בסרטים. המחיר (ללא המסך) 1860 ב-skypc. משלם במזומן שטרות. לא עושה OC. מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤419 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1137 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI ¤412 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31542 כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB ¤393 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500YS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤308 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 מארז כולל ספק HEC 6C28 300W ¤251 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6C28 מסך Samsung 22" SyncMaster 226BW WIDE ¤1715 http://skypc.co.il/product.asp?pid=226BW שאלות 1. הלכתי על AMD לפי המפרטים המומלצים שלכם. …
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
קונה ב KSP. במידה ואפשר לקצץ קצת במחיר, אני אשמח . מה דעתכם ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
היי זה מחשב לעבודות גראפיקה,עבודה קבועה. עיקר השימושים הם פוטושופ אינדזיין ואקרובט. קבצים גדולים יחסית 100-500 מגה,חשוב לי מאד מהירות המצב כיום במיוחד אינדזיין/פוטושופ שנכנס לשם קובץ עם טקסט ושכבות כל תזוזה יכולה לקחת כמה דקות. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אין צורך לנסות לחסוך,המשמעות היא שאם הדבר עולה 50% יותר ונותן תועלת 10% אז הוא מיותר לחלוטין,אבל אני מחפש את החומרה הטובה והמשתלמת ביותר באזור התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג ב 10%+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גראפית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימו…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? כ8000 ש"ח אפשר גם במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב ישמש לעבודה עם הפוטושופ, תלת מימד וגם משחקים חדשים שיצאו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא כ"כ 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב …
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
צריך מפרט לסטודנט שמתחיל אוטוטו ללמוד פוטושופ, פלאש ותלת מימד (מאיה). המטרה היא לבנות מחשב ללימודים, מתוך הנחה שהסיכוי שהוא יהיה רלוונטי עוד 3 שנים הוא נמוך. לכן הוא צריך להיכנס בתקציב יחסית נמוך (2400 גג, בלי מסך) מבחינת המעבד - שוב זו לא מכונת רינדור מטורפת, ורוב העבודה מול מאיה תעשה בלימוד התוכנה ולא ישיבות ארוכות של רינדור צנות מסובכות...מקווה שהבנתם את הרעיון. הרכבתי משהוא יחסית פשוט, אשמח לחוות דעת (הרכוונתי בסקיפיסי, אבל התיכנון הוא לקנות ב KSP....) מעבד AMD Phenom X4 9650 Box ¤584 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1260 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H ¤457 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38511 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA36…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית בתוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Free Hand. שימוש לפרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך…
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לידידה גרפיקאית לרכוש מחשב חדש לצרכי עבודה ופונה לעזרתכם בהרכבת מפרט מתאים 1. מה התקציב המקסימאלי? 10k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית למטרת פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe master collection- פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000-4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום 4,500 שקלים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית-תמונות,הדמיות תלת בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). after effects photoshop,adobe premiere,revit,3D Max אופן השימוש-פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות- עריכה גר…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב לעיבודים גרפים כמו revit ו-3dmax (לא לעריכות וידאו!). אז אחרי הרבה הרבה חפירות והתלבטויות יש לי מספר קווים מנחים דיי ברורים אבל בגלל התקציב הדל זה מקשה. הנה הקווים: 1. מעבד מדגם i5 750 2. לפחות 6GB זכרון 3. HD אחד בלבד של 500GB ומעלה. 4. כרטיס מסך פשוט 9500GT עד 9600GT לא יותר. 5. מסך לפחות 22' עדיפות ל-HD. אני בטוח שלחלקכם יהיו דעות לגבי הכרטיס מסך ולגבי זה שיש רק HD אחד אבל מה לעשות - שיקולים תקציביים. תודה רבה, חג שמח! נמרוד.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל הצעות לשיפור המפרט הבא: Price list updated 13-07-2011 מעבדי אינטל Price Units Total Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 1425 1 1425 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS Price Units Total P8P67 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E 835 1 835 זכרונות DDR3 1600Mhz Price Units Total 4x4GB Corsair Vengeance Quad Channel CL9-9-9-24 1120 1 1120 כרטיסי מסך Zotac Price Units Total GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 1550 1 1550 דיסקים קשיחים Seagate Price Units Total 1TB 7200 RPM, 32MB SATA III ST31000524AS 285 1 285 כונני SSD OCZ Price Units Total OCZ Vertex 3 2.5'' 120GB SSD SATA III MLC Retail 1390 1 1390 צור…
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לעבודות גרפיקה, לא חשוב הרעש 500 גיגה מסך איכותי שמתאים לגרפיקה עד סכום של 5000 ש"ח אם יש מסך ממש טוב ניתן להעלות את הסכום בעוד 500 ש"ח תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום חברים, נתבקשתי לבנות מפרט לחבר גרפיקאי. אופי העבודה הוא עריכה כבדה של מדיה על כל סוגיה (בין אם תמונות , או סאונד או ווידאו). יש כמה דגשים שעליהם אי אפשר להתפשר: מעבד 4 ליבתי (עדיפות לQ9400) זכרון 8 ג'יגה (לפני שקמים וצועקים למה צריך את זה, אז מתעסקים ביישומים שיאהבו את המיץ ש8 ג'יגה נותנים) כרטיס מסך - עדיפות לNVIDIA היות והבנתי שלאחרונה תוכנות יותר תומכות בטכנולוגיות כאלו ואחרות בו לקידודים.(אני מניח ש9800GT יעשה את העבודה, אם יש תובנות שונות אשמח אם תתקנו אותי) כונן קשיח 500GB SATAII המחשב כרגע לא מיועד לOC, לכן לא קריטי להכניס קרורים אקזוטים. אם משהו סטנדרטי נכנס סבבה, אם לא-אז לא על חשבון הדגשים. מארז וספק- שיחזיקו את המערכת בכבוד. אך לא משהו יקר מדי , כלומר שלא …
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הי חברים, אני צריך כמו בכותרת מפרט מחשב לגרפיקאי בין 5 ל- 10 אלף ש"ח. לבחור יש SSD ויש לו גם הארדיסקים אז לא צריך אותם בפנים. יש הצעות?
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להביא מחשב חדש לסטודיו והייתי שמחה לשמוע את דעתכם על המפרט ועל כמה נושאים במיוחד. התקציב הוא כ 7K. השימוש במחשב הוא בעיקר לעבודות הדמיה ב 3d max ותיכנון CAD (solidworks) כמובן, עריכת ווידאו קטנה פה ושם פוטושופ אפטר וכאלה. בנוסף, יש לי הרגשה שזה יהפוך גם למחשב המשחקים הראשי. מבחינת ציוד היקפי הכנסתי כאן עכבר ומקלדת כמעט רנדומלים, חוץ מזה לא צריך כרגע. קירור חשוב בהיבט ביצועים, שקט חשוב במידה בינונית. מבחינת מסך - המחשב יריץ מסך CRT 20 בשלב הראשון כשמתוכנן להביא את ה DELL 22\24 בקרוב. לא צריכה OS (אני מתכננת להתקין עותק קיים של ויסטה 64) מתוכנן OC בינוני - משמעותי. שתי שאלות ספציפיות יותר: 1. כמו שתראו הכנסתי שם שלושה הרדיסקים. התכנון הוא לחבר שניים…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי, שואל בשביל חבר, תודה מראש לעוזרים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעבודה, עריכה גראפית - פוטושופ בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש …
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מחשב לאשתי היא גרפיקאית 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כגון אינטרנט, סרטים וכיו"ב. גם תוכנות גרפיות, לא תלת מימד אבל שימוש די תדיר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , פלאש Indesign, Illustrator. בכולן שימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן …
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מחשב לגרפיקאי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כגון אינטרנט, סרטים וכיו"ב. גם תוכנות גרפיות, לא תלת מימד אבל שימוש די תדיר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , פלאש Indesign, Illustrator. בכולן שימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנ…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כדי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה דו ותלת מימדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לרוב אני משתשתמש ברוב התוכנות לעריכה דו מימדית של אדובי (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, קצת אפטר אפקטס, וקצת דימוויבר) בנוסף אני רוצה שהמחשב יריץ באופן טוב תוכנות לעריכה תלת מימדית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 1: 1920*1080 מסך 2: 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
עובד כיום עם מחשב בן 3 + Q6600 8GB DDR2 800 8800GT 500GB SATA2 X2 פוטושופ CS5 64 BIT 64 BIT ligihtroom 3 מוצר של אדובי כהשלמה ל פוטושופ לעיבוד תמונה (מאד כבד) http://www.adobe.com/products/photoshoplightroom/about/ Digital Photo Professional (תוכנת הגרפיקה של המצלמה) VMWARE WIN7 64 צריך מחשב חזק במיוחד שכן הנוכחי כבר לא סוחב את קבצי הגרפיקה שרק הולכים וגדלים מאות מגה לקובץ ועבודה מקבילה על מספר קבצים (מגיע למצב שהפוטושופ תופס מעל 6GB RAM) מכונה ווירטואלית אחת שתמיד עובדת (חיבור לעבודה ותמיכה לתוכנות שלא רצות על 64) כל זה בנוסף לתוכנות הרגילות של דואר גלישה וכ"ד שברקע קראתי את אשכול הגרפיקה ולדעתי צריך משהו בסגנון של I7 או אולי פנום? שני דיסקים מהירים 16GB זיכרון וספק חזק…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וברכה. אני צריך לקנות מחשב למישהי שמתחילה ללמוד עיצוב אינטראקטיבי. מדובר במחשב ראשון, שישמש ללימודים. התקציב מוגבל מאד והגישה הכללית היא לקנות מחשב שיספיק לשלוש שנות הלימודים ואח"כ היא כבר תקנה חדש. למען הסר ספק - לא יהיה OC ולא ישמש למשחקים. רק לימודים ושימושים ביתיים רגילים. קראתי את הפוסט של הגרפיקאים, ובכל זאת אשמח להתייעץ. בדקתי מה התוכנות/שימושים שהיא צפוייה להזדקק להם,וקיבלתי את הרשימה הבאה: פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, אפטר אפקט, דיירקטור, 3D-MAX, פרמייר פרו, דרים יוזר.. בתקציב הנ"ל 4000 ש"ח, אני מתכוון לרכוש מחשב כולל מסך והציוד ההיקפי. המערכת תירכש בKSP בשל אילוצי מיקום (ליד ירושלים) ומחיר. ועל כן תהיה מבוססת על אחד המפרטים שהם מציעים באתר שלהם, לכן אשמח ל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מבקש התיחסות לגבי המפרט הבא, בעיקר לגבי המארז וספק הכח שאני לא בטוח לגבי טיבם. המחשב מיועד לשימוש כללי וגרפיקה (לא מקצועי), עריכת סרטים ורינדור, וכן למשחקים - שניתן יהיה להריץ משחקים ברמה סבירה. התקציב הוא 4K~ ללא ציוד היקפי. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪971 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-