ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
1. התקציב המקסימלי הוא סביב 7700K. אפשר לנצל הכל. ללא חריגה. 2. המחשב מיועד לגיימינג כבד - משחקים לדוגמא - COD, Assassin's Creed,. BATTLEFIELD וגם לעבודות בתוכנות כמו סוליד וורק ואוטוקד האתגר הכי גדול שאני צופה לו כרגע זה BATTLEFIELD 4 . הייתי רוצה לשחק במשחקים עם הגדרות גרפיות גבוהות . חוץ מזה המחשב מיועד גם לצפייה בסרטים ב-HD ומדי פעם חישובים כבדים. 3. המפרט שהרכבתי כולל מסך, חוץ מזה אין צורך בציוד היקפי נוסף. 4.עדיף שיהיה במפרט SSD וקונן אופטי 4. חשוב שהמארז יהיה די שקט נגיד 7 6. לא מתוכנן OC. 7.לא צריך לכלול שום תוכנה או מערכת הפעלה כלשהיא יש לי ווינדאוס 8 בבית 8.עדיפות לקנות מחשב מ KSP או אייבורי 9. יכול להיות שאני יעשה SLI או CrossFireX ב…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי לימודים ארוכים אני מתכנן לקנות מחשב וכבר קניתי כמה חלקים אני מתלבט לגבי מסך וכרטיס מסך המון. אני מאוד נעול על מסך כלשהו של 3440*1440 100HZ ולקנות כרטיס מסך 5700XT או 2070S. השאלה שלי היא כזאת: אם נגיד אני עם המסך של 100HZ ומשחק נגיד נגיד ב 75FPS, האם זה טוב? או שבשביל להנות מכל ה 100HZ צריך לשחק ב 100FPS ומעלה? אני יודע ששני אלו הם דברים שונים אבל כמה משנה שם הסינכרון בכמות הפריימים לרענון הזה? תודה מראש לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה מפרט למחשב גיימינג ככל הניתן בסכום של 3000 שח אני יודע שזה סכום נמוך, אך בינתיים זה מה שיש. המפרט הוא לילד בן 10 אבל הוא אוהב את כל המשחקים החדשים, GTA V CALL OF DUTY וכ'ו אשמח לקבל מפרט בסכום הזה תודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב- אם יש אפשרות לחסוך אז מצוין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מ…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב חדש, אשר מלבד לשימושים יומיומיים כגון אינטרנט\אופיס, יתאים גם לעבודה עם תוכנות לעיבוד נתונים כגון PASW aka SPSS וSIGMASTAT מעט פוטושופ בסיסי. הדגש העיקרי הוא על שימוש בתוכנת ה-MATLAB. המחשב ישמש להרצה של סימולציות כבדות בתדירות של כפעם בשבוע כאשר ברצוני להיות מסוגל להמשיך לעבוד עם המחשב בזמן שהסימולציה רצה. מבחינת תכני HD\ מוזיקה, ברשותי מערכת ביתית, והמחשב ישמש כספק משני לתכנים אלו, כך שהדרישות לא חייבות להיות גבוהות. לא דרוש ציוד היקפי ו\או תוכנת הפעלה. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר. התקציב גמיש, כל עוד יחס העלות\תועלת משתלם. בתודה מראש למשיבים
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, מעונין לשדרג את המחשב-להחליף שילוש. אשמח לקבל את חוות דעתכם. מעונין למכור כיחידה אחת או בחלקים. מצורפות תמונות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם וסופ"ש מהנה . ראיתי בעיתון של היום פרסום למחשב כולל מסך של סמסונג 22" מדגם 2253 אשר יש ברשותי אותו ואני מרוצה ממנו . אם אני לא טועה המסך כיום עולה כ1400 שקל בקירוב . שאר המפרט נראה לי סביר לחלוטין בהתאם למה שאני אקבל. אציין כי המחשב מיועד לאחי אשר לא עושה בו שימוש מטורף ולא משחק משחקי תלת מימד . בעיקר גולש וכל הדברים הבסיסים ככה שאני לא חושב שהוא יזדקק ליותר מזה. מצורף בכך הפרסומת מהעיתון אנא תנו חוות דעת על כך , האם משתלם? האם ניתן לרכוש את המסך ואת המחשב בנפרד ולהגיע למחיר יותר זול? לפי איך שזה נראה לי ומשתמע המחיר ממש אטרקיטבי רק בגלל שהוא כולל את המסך המדובר... תודה מראש , גל נ.ב. סימנתי במסגרת אדומה את הפרטים הרלוונטים. מחיר המחשב עצמו כולל המסך הוא 2000 …
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי התקציב שלי הוא 3K באילת באפשרות חריגה קטנה מסך 15.6 חייב 16GB RAM חשוב לי גם העיצוב שלו מכיון שזה המחשב שאני הולך לעבוד איתו בשלוש שנים הקרובות אני עובד בתור איש שיווק ולפעמים יש לי 20-30 חלונות פתוחים,, חשוב שהכל ירוץ מהר בלי תקיעות מעבר לזה אני לא גיימר, אבל כן מטייל בארץ ובעולם וחשוב לי זמני סוללה, למרות שברוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל כמו כן חשוב לי שהמסך יהיה טוב, לפעמים אני יהיה בחוץ במקומות עם שמש וצריך לראות טוב. תודה ראיתי ש-2 אלו נכנסים בתקציב שלי Asus VivoBook 15 X512FL לגבי האסוס, מה שמפחיד אותי כאן שהמסך הוא לא IPS אלה (16:9) LED-backlit FHD (1920x1080) 60Hz Anti-Glare Panel with 45% NTSC with wide 178° viewing angles, 250nit…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BW4 COD ASC3 GTA V כשיצא כמובן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ulrra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב חדש מכוון שלשדרג את מה שיש לי כרגע יהיה רק בזבוז כסף. אני לא יודעת מה נחשב לתקציב טוב למחשב גיימינג חזק, והכוונה שלי בחזק, זה אחד שיריץ את כל המשחקים שיש נכון לעכשיו ב-ULTRA. אין פשרות, חשוב לי ביצועים מאוד. אני יכולה לתת עוד פרטים לגבי מה המחשב צריך לכלול, כמו SSD, קירור טוב, מארז FULL TOWER.. אני עדיין לא רוצה מפרט מכוון שאני כנראה אקנה עוד הרבה זמן מחשב, אני פשוט רוצה לדעת מהוא התקציב המומלץ למחשב גיימינג טוב, שישאר טוב גם עוד ארבע שנים. עוד משהו שיכול להיות חשוב.. אני מתכוונת ללמוד בעתיד תכנות, C sharp וכול', אז אני מניחה שצריך מחשב עם מעבד חזק. תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? באזור 12 אינצ'. מעדיף מסך המתאים לעבודות משרדיות (אז מאט, לא?). * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? זה קריטריון חשוב. ראיתי שמתחת ל-1.2 קילו יש קפיצה גדולה מאד במחיר, אז אני מניח שלכל היותר 1.2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח ללפחות 6 שעות שימוש. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי, אבל מתקשה להאמין שיש עוד מחשב שמגיע ללא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשובה המהירות על פני הנפח. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקצי…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
די, נמאס לי להתלבט ולחכות. אני רוצה מחשב חדש! תנו מפרט מתאים לאוברקלוק ול"משחקים כבדים" מבוסס AMD ללא מסך ,כולל DVD וצורב. תודה!
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אנא בנו נא לי מפרט למשחקים, אינטרנט וכו' בסכום שנע בין 5000 ל-6000 ללא מסך עם DVD ללא עכבר,מקלדת,רמקולים. עם הכל טוב בבקשה ובלי חרטות ברטות... ואני מתכנן לקנות תמפרט עוד קצת פחות מחודש, זה מוקדם כבר לחשוב על זה עכשיו? או שזה בסדר? :saint: פליז תעזרו לי...
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, בתהליך מחשבתי לגבי רכישת מערכת חדשה לגיימינג, תקציב באזור ה6.5-7 א'. יש כבר SSD של 500 ג'יגה (יש גם של 120 למערכת אבל הוא ישן מאוד). כרגע גיימינג ב1080 אבל רוכש לטווח ארוך אז כנראה שעם השנים יעלה. http://www.rsm.co.il/product.asp?u=בנה-מחשב&product_system=1035 אשמח לשמוע את דעתכם, עיקר ההתלבטות היא ברמת הלוח אם, זכרונות ומארז (מחפש מארז פשוט בלי אורות וקשקושים), כמו כן לא מתכנן אוברקלוק אבל הבנתי שהמאוורר שמגיע עם המעבד רועש בטירוף אז גם על הגדר בנושא הקירור. רב תודות.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
על מנת מנת להקליט למשל שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה של אינטל ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט הסופי שאני אזמין ביום חמישי(אלא אם כן יש מקום לשינויים),וכמאור,אני צריך את חוות דעתכם עליו. המפרט: AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY 880 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 860 ¤ 1 TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR 460 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 515 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS 1050 ¤ 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 310 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1 OCZ PS 450W ATX MODSTREAM 570 ¤ 1 MAG 778 AH 740 ¤ 1 THERMALTAKE 120MM 70 ¤ 1 ZALMAN CNPS 7700 Cu 270 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 6645 דבר קטן שמציק לי,האם כדאי לחסוך את ה-170 ש"ח האלה שמתבזבזים ממש …
-
- 48 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ילד בר מצוה משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 גיימינג, עכבר קורסייר קרבייד מקלדת ORNATA (אפשר לא לכלול וארכוש בנפרד) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ילד מתלהב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300/400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גיימינג לייט, עריכת סאונד עם CuBase א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -דיאבלו 3 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - קיים מסך נוסף בגודל 22 אינץ', אבל רצוי שהלפטופ יהיה 15.6/13.3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, עם הגעת המעבדים החדשים של AMD והצורך הדחוף יחסית במחשב חדש הגיעה השעה להתחדש התשתית: מארז - fractal design r3 ספק - EVGA Supernova 650 G3 כ. מסך - msi gtx 970 כפי שמצוין בכותרת המפרט ייבנה על בסיס ryzen 3600 לוח אם - ראיתי כי ממליצים לחבר אותו יחד עם b450 ופה אני צריך את עזרתכם: מעוניין בחיבור USB 3.1 Gen 2. עריכה: מתלבט בין B450-TOMAHAWK ב 480 ש"ח ל PRIME B450-PLUS ב 430 ש"ח. חושש ללכת עליו. יש לוח מומלץ שידוע שעובד עם 3600? זכרון - 16GB כונן NVME M.2 בנפח של 1TB מה אתם אומרים על : https://www.amazon.com/Samsung-970-EVO-1TB-MZ-V7E1T0BW/dp/B07BN217QG/ref=sr_1_1?keywords=S…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, לאחר בדיקה ארוכה ומייאשת מול יבואנים, חנויות, EBAY, הגעתי למסקנה הסופית שני המפרטים הללו. אז.. מה כדאי? לאחר בדיקה כאן בפורום ראיתי הצעת מפרט זה של חברת RSM: "Intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Tray ThermalTake CLP0514 Socket 775 מאוורר ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET Elixir 4GB DDR3 1333Mhz WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX XFX ATI Radeon 6850 HD-685X-ZNDC 1GB GDDR5 XXX Edition LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black צורב ANTEC NSK4450B Midi VP450 450Watt Black ללא מערכת הפעלה סה"כ: 2754 כולל מע"מ" אתמול שלחתי ל- IVORY את המפרט הנ"ל עם ההצעת מחיר הנוכחית - וקיבלתי את ההצעה הזו מנגד: להלן המפרט: מארז ARCT…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה על נייד עסקי של דל עם מסך גדול. עד 8,000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המבוקש בכותרת . ניתן למצוא משהו בתקציב הזה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-רוצה כרטיס מסך לא משולב. (ושתהיה אפשרות לחבר עם HDMI למסך 24" בבית 1920*1080) -המחשב ישמש כ"מחשב ביתי" -הייתי רוצה שיהיה אמין ולא "פלסטיקי" ככל הניתן... אני עובר מ-Thinkpad T42 של IBM שעשוי מטיטניום ונפל לא פעם מ-מטר ושום דבר לא קרה לו... בינתיים המחשבים שאני מתלבט לגביהם זה- אשמח לדיעות\תגובות וכו'.... [list type=decimal] [*]Dell Inspiron n5110 i7-2630QM nVidia GT525MDell [*] Inspiron N5010 i7-740QM HD5650 [*]Dell Inspiron n5110 i5-2410M nVidia GT525M [*]Dell Inspiron N5010 i5-460M 500GB HD 5650 [*]Asus A52JT i5-480M HD6370 HP [*]Pavilion dv6-3060ej WR752EA(HD5650 Intel Core i5-520M)ddd
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום הרכבתי לי מחשב בסקייפיסי ורציתי את עדתכם עליו. בכוונה לקחתי כ.מסך ומארז כאלו כיוון שהשקט מאוד מאוד מאוד חשוב לי. אני לא מתכנן OC ורציתי לדעת אם כדאי לי להחליף לזיכרונות CL4... המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1398 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤532 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤541 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL5 ¤530 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe ¤1805 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?p…
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-