עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Omer Shamia,

.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, תכני 3D BLU-RAY, עריכה גרפית, גלישה באינטרנט עם מיליון חלונות פתוחים במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סרטים-כבד, Visual Studio-כבד ,עריכה -מזדמן, דפדפנים-כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ' בריזולוציה 2k. ובמקביל גם טלו…

3. Started by KEY-Tech,

היי חברה, אני רוצה לקנות מחשב נייד שמיועד בעיקר לעבודה משרדית, אבל שאם ארצה לשחק עליו Counter Strike לדוגמא, הוא לא יגיד לי לא. ראיתי את ההצעה שיש ל NEWRON באתר שלהם ואני רוצה לקבל את חוות דעתכם. הנייד הוא מדגם NEWRON Eximus 360XP מעבד - Mobile Intel Pentium 4 לוח אם - Intel 885m מסך - 14.1 TFT זיכרון - 256MB PC2100 דיסק קשיח - 30GB 5400rpm כרטיס קול - AC97 onboard כרטיס מסך - מובנה כרטיס רשת כרטיס רשת אלחוטי 802.11b מודם כונן COMBO יציאות שונות (USB 2.0 x 2, TV out ,FireWire) המחיר עומד על 6985 ש"ח. ניתן לראות את המוצר בקישור הבא: http://www.sinapsa.com/sites/eim/item.asp?item=3470 אם יש לכם איזו שהיא הצעה טובה יותר באותו מחיר או אילו היסתיגויות מNEWRON , תשתפו אותי ב…

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיצא ושהולך לצאת, אני חושב שמיותר לציין שמות משחקים אני פשוט מחפש מחשב שיוכל להריץ הכל נכון להיום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by guySch,

שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב גיימינג רציני פלוס מסך בלי מקלדת וכל השטויות האלה מחשב ומסך נטו מסך אני רוצה 22 אינץ' אני רוצה שהמפרט יכלול גם כרטיס קול רציני של 5.1 אני חושב שאני ילך על 4 ג'גה ראם ככה שזה יהיה kit של corssair כרגע אני מתכנן להתקין עליו אקס פי אבל בעתיד אני יתקין עליו ווינדוס 7 שהוא יצא מבטא. תודה על העזרה

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Sagi Shtainman,

שלום, יש לי מחשב נייד חזק יחסית שקניתי לפני כמה שנים אך לא מריץ טוב כבר משחקים. אני מעוניין לקנות מחשב לצרכי משחקים בסגנון של battlefield 1 וכ'ו על הגדרות בינוניות + חלק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? )לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefield 1,cod וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

7. שלום! אני מחפש מחשב נייד בשביל ילד בן 15 שמתכנן לקחת אותו ללימודים. צרכים: בית ספר, משחקים לא כבדים, וורד, אינטרנט וכו'. גודל המסך: 13-16 אינץ'. משקל רצוי: עד 2.5 ק"ג. זמן סוללה: 3-4 שעות. כונן DVD: כן. תודה!

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. אציין שהדברים החשובים לי במחשב נייד הן כדקלמן: -אחריות וביטוח (שאני לא אצטרך לשלוח את המחשב לחו"ל) - כ. מסך עם 128 מגה - צורב דיוידי - Wifi - הארד דיסק סביר - כמובן שזמן בטריה גבוה מהווה יתרון. Rule the PC מצא לי את המחשב הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=150_242&products_id=3969 רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו מבחינה טכנית, מבחינת האחריות ולא הבנתי בדיוק איזה כ. מסך יש למחשב הזה, אם תואילו להאיר את עיניי. תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. אהלן, אשמח לעזרתכם לבנייה של מפרט לגיימינג (לא סופר כבד או 4K. אלא נורמאלי ב-1080P) בתקציב הנ"ל (3500. ניתן לחרוג ל-4000, אך עדיף שלא). המפרט שאני חשבתי עליו הוא: מעבד: 992 ₪ - AMD Six Core RYZEN 5 1600 3.2Ghz-3.6GHz AM4 BOX לוח אם: 443 ₪ - ASUS B350-PLUS RYZEN AMD AM4 זכרון: 595 ₪ - 16GB (2x8G) Crucial Ballistix-Sport DDR4 2400Mhz RED CL16 כרטיס מסך: 1290 ₪ - ASUS GeForce GTX1060 6G D5 1620Mhz-1873Mhz STRIX OC דיסק קשיח: 240 ₪ - SSD A-Data 128G Ultimate SU800 3D NAND 5 Years Warranty מארז + ספק: 470 ₪ - Zalman Z3 Plus Black + ANTEC 550W 80+ MODULAR מחיר סופי: למזומן / העברה בנקאית: 4030 ₪ (המפרט נבנה ב-StartPC). שווה? לא …

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Jook,

אני עוזר לחבר לבנות מחשב, הוא לא עושה אוברקלוק, מסך צריך 17 אינץ וכרטיס מסך ברמה של GEFORCE 4 TI ודיסק קשיח 60 גיגה. תודה

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. מפרט שעשית בעצמי, אם יש לכם הצעות לשיפור אני אשמח לשמוע התקציב שלי 8,500 תודה מראש! ;D ;D דרך אגב המחשב מועד למשחקים - OC לא מתוכנן לזמן הקרוב אולי רק בעתיד. כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX אספקה מיידית 1,615 ש"ח 1 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 אספקה מיידית , זמין במלאי 744 ש"ח 1 Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO 2,164 ש"ח 1 CD ASUS CD X 52 150 ש"ח 2 Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz 946 ש"ח 1 Lite on 48x12x48 RETAIL BLACK 375 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 57 ש"ח 1 COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB 352 ש"ח 1 IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 413 BLUE 1,616 ש"ח 1 PHILIPS M…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by tnd.art,

שלום לכולם, צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד לטובת תכנות וגיימינג. המחשב אמור להתמודד עם הרמת סביבת VM לעבודה (דורש לפחות quad-core ו-GB8 זיכרון). ומשחקים בסגנון COD ו-BF (גם אם ירוצו לא על האיכות הכי גבוהה). אני מעדיף בכלליות מסך 13-14, אבל אם זה לא אפשרי, אתפשר ל15.6. שטח אחסון גדול לא מעניין אותי ולכן אעדיף 128GB SSD ולא 1T HDD. ודיי ברור, אבל צריך להיות חיבור HDMI. עדיפות לקריטריונים הבאים (מהחשוב לפחות חשוב): משקל זמן סוללה אחריות כל השאר לא מעניין אותי לגבי תקציב, עד 8,000 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום . אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה טוב למשחקים ויריץ אותם בצורה הטובה ביותר בהתאם לתקציב + מסך של 22 או 21 התקציב הוא בסביבות 4000 אך לא בחריגה קיצונית שהמחשב ימצא את התקציב ויהיה טוב למשחקים וסרטים ושיבצע פעולות בצורה הטובה ביותר בהתאם לתקציב ושהמסך יהיה טוב למשחקים ולסרטים בגודל של 21 או 22 אינץ' רצוי מאוד חנויות מאזור ראשון לציון גג בתל אביב .. אם מישהו יוכל להביא לי מפרט טוב אני יודה לו מאוד ! תודה רבה!

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Pizzahawt,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לשתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMOS, BF וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אקנה בעתיד מסך חדש אז רזולוציה גבוהה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. תודה רבה למי שיעזור (לא צריך כל ציוד הקפי נוסף) אגב, אם אפשר את המפרט מKSP בבקשה (אני יודע שיש להם פחות מבחר באתר, אבל אני לא רוצה לקנות בחנות שרחוקה מהבית...)

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום לכולם, לאחר חיפוש, החלטתי שאני אלך על ה E6400. עכשיו מה שנשאר לי זה הקונפיגורציה המדוייקת ולכן רציתי לשאול אתכם לגבי כמה נושאים. קודם כל נתחיל במעבד, מה ההבדל בין P8400 ל P8600? ראיתי שה8600 עולה אותו הדבר ללא תוספת מחיר, איך זה הגיוני? איזה מעבד נחשב יותר טוב מבחינת סוללה-ביצועים? אני אישית לא חושב שאני צריך מעבד יותר טוב מזה, אבל סתם לשאול, מה אתם חושבים על המעבד? הוא יספיק לעבודות של תכנות ו VISUAL STUDIO? אחת ולתמיד, מה ההבדל בין כרטיס מסך 4500HD מובנה לבין ה NVIDIA NVS 160? אז הבנתי שהNVIDIA יכול לנגן 1080P והמובנה רק 720P, וחוץ מהעובדה שאחד מבונה אז זה SHARED MEMORY, האם יש עוד הבדל? האם יש הבדל בצריכת הסוללה? כמה בערך? האם יש הבדל בביצועים? (לא שאכפת לי ממשחקי…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by Double-U,

שבוע טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 שקל ואפשר לחרוג במידת הצורך בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית. 1060 יעשה את העבודה לא צריך מעבר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט יחסית. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות.…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. מחשב למשחקים סופרכבדים + מסך, ללא ציוד היקפי וללא OC תקציב 8K... אני רואה מארז יפה אך שקט מאוד, מסך אני רוצה בסביבות ה-22 אינצ' ואני רוצה מרובע ליבות, אני אחד שלא עושה OC ולא משדרג והמחשב אמור להחזיק משהו כמו 4 שנים. תודה מראש!

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by סטודנט חדש,

המלצה למחשב נייד פשוט ובסיסי לסטודנט מדמח, רק בשביל הלימודים, אופיס וכדו' , הבנתי שהתכנות לא דורש יותר מידי. מחשב קומפקטי שנכנס לתיק וקל משקל. טווח של 1000-1500 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, רצוי כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אופיס וקצת תכנות בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רועש ברמה לא סבירה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …

20. שלום רב, אני מתחיל בעוד כשלושה חודשים לימודי הנדסת תוכנה באוניברסיטה הפתוחה. כיום יש לי מחשב נייח בעל: מעבד I5-6500 8GB ראם SSD 500 GB GTX 1060 6GB. ומעניין אותי לדעת האם אני חייב להחזיק מחשב נייד בשיעורים(או האם זה יתרום בצורה כלשהי). אני שואל עכשיו משום שבקרוב אימי טסה לחול ואני אוכל לבקש ממנה להביא לי בחזור במידת הצורך.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום לכולם, לאחר כ שבע שנים כי המחשב נימצא ברשותי החלטתי להתקדם, אז הדרישות שלי הן להלן: מערכת מחשב מבוססת AMD (ממש לא מאוכזב מהחברה המחשב שיש לי כרגע הוא AMD ואני מבסוט ממנו לא הייתה לי איתו תקלה פעם אחת בכל השבע שנים) בנוסף איני גיימר רציני אך אשמח שתהיה לי האופציה להתקין משחקים ולהנות מהם עד הסוף. ברשותי מסך 24 אינצ' T240 של סמסונג. אני סטודנט למדעי המחשב שנה שנייה כך שבזמן שאני מתכנת אני מחבר מסך נוסף. לגבי הארד דיסק אין צורך מכיוון שקניתי לא מזמן. מעוניין בכרטיס טלוויזיה בשביל windows media center אשמח לקבל הצעות, אם יש דברים לא ברורים לגבי הצרכים שלי תכול לשאול ואני אענה. תודה רבה, אלדד

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. מחשב א': 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) לנסות לחסוך ב) לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב? ביתי- אופיס, Youtube, גלישה, משחקי Flash, צפיה בסרטים (נדיר). לא לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4-5 (יושב בממ"ד) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS ודומיה. עדיפות לאיזור נ…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by נעל בית,

מפרט מחשב AMD מארז מתאים ל-AMD Full-Tower מעבד - AMD ATHLON XP 2600/2700 לוח אם לAMD - עם כרטיס קול מובנה בלי כרטיס מסך מובנה Epox 8RGA+ nForce 2 Motherboard (DuaDDR400, GF4MX VGA, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) כרטיס מסך - Radeon 9500 Pro 128MB + T.V Out דיסק קשיח - GB100 72000RPM ATA 133 זיכרון פנימי DDR 533MHz 256MX X2 (שתי יחידות) כונן CD 52X (של חברה ידועה) כונן FLOPY עכבר אופטי - לוג'יטק / מיקרוסופט מקלדת גדולה - מיקרוסופט *הלוח אם הוא רק לדוגמא על מנת להשלים את המפרט וליצג את תחום המחיר שאני מוכן להשקיע בלוח אם. תודה.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, מוכן לחרוג בעוד 500 אם זה משנה משהו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סאונד. עבודה עם קיובייס וייתכן בעתיד גם Pro Tools ו- FL Studio. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, חשוב לי שיהיה רחב וזהו בעצם. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בסולם של 1-10 הייתי אומר 6-7 כי כרגע אני לא מקליט, ייתכן ובעתיד כן אקליט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

25. שלום לכם! זה המפרט המעודכן ביותר, בלי מחיר סופי \ מחיר לכל מוצר מכיוון שאני קונה מחנות מקומית ואין לה אתר אינטרנט. Athlon64 3200+ (BOX)* Epox EP-8KDA3+ (NF3 250GB) OCZ EB PC3500 (1x512)** Sapphire (ATI OEM) Radeon X800Pro - Retail Westren Digital 80GB - Caviar SE - 8Mb Buffer , 7.200RPM Enermax 550W EG651P*** Supertalent CA-601UFBK המחיר מגרד את ה- 8000 ש''ח, בקרוב הוא ירד עם הוזלת המחירים ובעיקר הזכרונות אני מניח. הערות: 1. ויתרתי כרגע על DVD/CD ROM / FLOPPY מכיוון שאלו פונקציות שלא חשובות לי כרגע, ואני רוצה לחסוך כל אגורה. אני אוסיף כשאהיה פחות מרושש . 2. כמו כן, אם אקנה בסופו של דבר 512Mb של זיכרון, אוסיף עוד סטיק בעל נפח דומה בהמשך, ואשתמש בשניהם כ…

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים