עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by IGAmiel,

הי חברים, אני צריך כמו בכותרת מפרט מחשב לגרפיקאי בין 5 ל- 10 אלף ש"ח. לבחור יש SSD ויש לו גם הארדיסקים אז לא צריך אותם בפנים. יש הצעות?

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. שלום לכולם אני רוצה להביא מחשב חדש לסטודיו והייתי שמחה לשמוע את דעתכם על המפרט ועל כמה נושאים במיוחד. התקציב הוא כ 7K. השימוש במחשב הוא בעיקר לעבודות הדמיה ב 3d max ותיכנון CAD (solidworks) כמובן, עריכת ווידאו קטנה פה ושם פוטושופ אפטר וכאלה. בנוסף, יש לי הרגשה שזה יהפוך גם למחשב המשחקים הראשי. מבחינת ציוד היקפי הכנסתי כאן עכבר ומקלדת כמעט רנדומלים, חוץ מזה לא צריך כרגע. קירור חשוב בהיבט ביצועים, שקט חשוב במידה בינונית. מבחינת מסך - המחשב יריץ מסך CRT 20 בשלב הראשון כשמתוכנן להביא את ה DELL 22\24 בקרוב. לא צריכה OS (אני מתכננת להתקין עותק קיים של ויסטה 64) מתוכנן OC בינוני - משמעותי. שתי שאלות ספציפיות יותר: 1. כמו שתראו הכנסתי שם שלושה הרדיסקים. התכנון הוא לחבר שניים…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  3. Started by Irgemlol,

היי, שואל בשביל חבר, תודה מראש לעוזרים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעבודה, עריכה גראפית - פוטושופ בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש …

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  4. Started by חיימון,

שלום רב, אני צריך מחשב לאשתי היא גרפיקאית 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כגון אינטרנט, סרטים וכיו"ב. גם תוכנות גרפיות, לא תלת מימד אבל שימוש די תדיר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , פלאש Indesign, Illustrator. בכולן שימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן …

5. Started by חיימון,

שלום רב, אני צריך מחשב לגרפיקאי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כגון אינטרנט, סרטים וכיו"ב. גם תוכנות גרפיות, לא תלת מימד אבל שימוש די תדיר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , פלאש Indesign, Illustrator. בכולן שימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנ…

6. Started by שון לוין,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כדי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה דו ותלת מימדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לרוב אני משתשתמש ברוב התוכנות לעריכה דו מימדית של אדובי (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, קצת אפטר אפקטס, וקצת דימוויבר) בנוסף אני רוצה שהמחשב יריץ באופן טוב תוכנות לעריכה תלת מימדית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 1: 1920*1080 מסך 2: 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by CraZy,

עובד כיום עם מחשב בן 3 + Q6600 8GB DDR2 800 8800GT 500GB SATA2 X2 פוטושופ CS5 64 BIT 64 BIT ligihtroom 3 מוצר של אדובי כהשלמה ל פוטושופ לעיבוד תמונה (מאד כבד) http://www.adobe.com/products/photoshoplightroom/about/ Digital Photo Professional (תוכנת הגרפיקה של המצלמה) VMWARE WIN7 64 צריך מחשב חזק במיוחד שכן הנוכחי כבר לא סוחב את קבצי הגרפיקה שרק הולכים וגדלים מאות מגה לקובץ ועבודה מקבילה על מספר קבצים (מגיע למצב שהפוטושופ תופס מעל 6GB RAM) מכונה ווירטואלית אחת שתמיד עובדת (חיבור לעבודה ותמיכה לתוכנות שלא רצות על 64) כל זה בנוסף לתוכנות הרגילות של דואר גלישה וכ"ד שברקע קראתי את אשכול הגרפיקה ולדעתי צריך משהו בסגנון של I7 או אולי פנום? שני דיסקים מהירים 16GB זיכרון וספק חזק…

8. שלום וברכה. אני צריך לקנות מחשב למישהי שמתחילה ללמוד עיצוב אינטראקטיבי. מדובר במחשב ראשון, שישמש ללימודים. התקציב מוגבל מאד והגישה הכללית היא לקנות מחשב שיספיק לשלוש שנות הלימודים ואח"כ היא כבר תקנה חדש. למען הסר ספק - לא יהיה OC ולא ישמש למשחקים. רק לימודים ושימושים ביתיים רגילים. קראתי את הפוסט של הגרפיקאים, ובכל זאת אשמח להתייעץ. בדקתי מה התוכנות/שימושים שהיא צפוייה להזדקק להם,וקיבלתי את הרשימה הבאה: פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, אפטר אפקט, דיירקטור, 3D-MAX, פרמייר פרו, דרים יוזר.. בתקציב הנ"ל 4000 ש"ח, אני מתכוון לרכוש מחשב כולל מסך והציוד ההיקפי. המערכת תירכש בKSP בשל אילוצי מיקום (ליד ירושלים) ומחיר. ועל כן תהיה מבוססת על אחד המפרטים שהם מציעים באתר שלהם, לכן אשמח ל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by knight1,

שלום, מבקש התיחסות לגבי המפרט הבא, בעיקר לגבי המארז וספק הכח שאני לא בטוח לגבי טיבם. המחשב מיועד לשימוש כללי וגרפיקה (לא מקצועי), עריכת סרטים ורינדור, וכן למשחקים - שניתן יהיה להריץ משחקים ברמה סבירה. התקציב הוא 4K~ ללא ציוד היקפי. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪971 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  10. היי, אני מחפש מפרט לידידה שרוצה להתעסק בפוטושופ ותלת מימד . התקציב שלה הוא 3000 למחשב בלבד לא צריך מסך. חשוב שיהיה 4 ג'יגה זיכרון. כרטיס גרפי שיריץ משחקים ואפליקציות תלת מימד באופן נחמד ( לא חושב שהיא צריכה 4870 וכאלה ). RAID נראה לכם חשוב לגרפיקה? היא קונה את המחשב באזור חולון ראשל"צ לכן אשמח למפרט בחנויות קרובות לשם. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  11. 1. תקציב - עד 4500, ללא ציוד היקפי. בנוסף, דרושה המלצה למסך איכותי, כ"22. 2. מטרות: תוכנות למידול ב2D ו3D, תכנות ב++VB, C, מטלב וArcGIS. 3. מבקש המלצה למסך 20-24 אינצ' עם פאנל איכותי, 1000-1400 ש"ח. 6. שקט חשוב, אך לא קריטי. 7. לא מתוכנן אובר-קלוק. 8. מערכת ההפעלה תהיה ככל הנראה WINDOWS7. אני מקבל עבורה רשיון ממקום העבודה. 9. רכישה ושרות - אזור חיפה והקריות. 10. בקשות מיוחדות - כרטיס המסך צפוי לעבור סופט-מודינג לכרטיס קואדרו. האפשרויות הן סופט-מוד מ9600GT לFX1800 או מGTX260_192 לFX4800. הרכבתי מפרט אפשרי: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1051 Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪515 G.Skill 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL7 RipJaws Co…

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  12. שלום לכל, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לצורכי גרפיקה בעיקר. הקווים המנחים שלי זה מעבד אינטל ליבה כפול, 2ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך נפרד מלוח האם ואפשרות חיבור לטלוויזיה בנוסף למסך רגיל. אשמח להמלצות. התקציב שלי הוא יחסית גמיש אבל אני רוצה להישאר בתוך גבול הגיוני של עד 4000. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הרכבתי מפרט מה אתם אומרים עליו, מה שבעיקר אני מסתפק בו זה הכ.מסך האם אפשר להסתפק בפחות, ואיזה ספק כח לקחת , מעבדי אינטל Core i7 920, s1366, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול C-Media 4.1 (PCI) צורבים Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata בנתיים זה אוחז ב3980 מעדיף יותר לכיוון 3500 ש"ח אם ממש ממש כדאי אז שיהיה 4000 מטרה: וידאו [יתכן פילטרי 3D, אבל כמובן שלא הרבה] גרפיקה דו מימדית, ושימוש כללי אופיס וכו' לא לגיימינג …

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  14. Started by עומק שדה,

מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הינו בין 2800 ל3500. רצוי כמה שפחות אך אפשר לחרוג גם מעט יותר אם יש צורך - חשוב שיענה על כל הצרכים שציינתי למטה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גרפיקה - אינדיזיין אילוס' ופוטושופ, והרבה קריאה ועריכה …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 ש"ח, אשמח אם אפשר לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) פוטושופ, פלאש ב) עבודה משרדית אינטנסיבית (חישובים מורכבים באקסל, אקסס ועוד) ג) ריבוי משימות - אינטרנט, שיתוף קבצים, Itunes ועוד השימושים הם אמנם די סטנדרטים אבל אני משתמש כבד, עבודה על המון דברים זוללי זיכרון במקביל. 2. לא צפוי גיימינג באופן קבוע, אולי לעיתים, אם אפשר להכניס כרטיס מסך מתאים אז אשמח. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. דרוש מפרט מלא 5. שקט 6 6. ללא OC 7. לא צריך מערכת הפעלה אין בקשות נוספות, אם יש אופציה ל-Firewire אז לא אתנגד, לא אקנה כרטיס במיוחד בשבילי זה (רק ONBOARD). לא משנה לי …

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 ש"ח, אשמח אם אפשר לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) פוטושופ, פלאש ב) עבודה משרדית אינטנסיבית (חישובים מורכבים באקסל, אקסס ועוד) ג) ריבוי משימות - אינטרנט, שיתוף קבצים, Itunes ועוד ד)צפיה בווידאו HD ה) מעט עבודה ב-Soildworks לא לפרנסה השימושים הם אמנם די סטנדרטים אבל אני משתמש כבד, עבודה על המון דברים זוללי זיכרון במקביל. 2. לא צפוי גיימינג באופן קבוע, אולי לעיתים, אם אפשר להכניס כרטיס מסך מתאים אז אשמח. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. דרוש מפרט מלא 5. רמת שקט מתבקשת מ-1 עד 10 - 6 6. ללא OC 7. לא צריך מערכת הפעלה אין בקשות נוספות, אם יש אופציה ל-…

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  17. מבקש הצעה למפרט לגרפיקה 2D עד 5K ללא מסך וללא ציוד היקפי. התוכנות הגרפיות בשימוש הן בעיקר פוטושופ (אפילו לא גרסאות אחרונות, אבל יתכן שדרוג בעתיד), פריהנד, קורל דרו. אין עריכת וידאו וגם לא התמודדות עם קבצי ענק. אין חובה לנצל את כל התקציב, אך חשוב להקפיד גם על ספק ומארז איכותיים. אני מודע לדיון המתמשך בנושא מפרטים לגרפיקה בכלל, אך במקרה זה דומני שההתלבטויות אמורות להיות קלות יותר שכן הדרישות לא גבוהות והתקציב מאפשר. תודה מראש למתיחסים.[br]פורסם בתאריך: 3.03.2010 בשעה 13:49:15 שכחתי פרט חשוב:המסך הקיים הוא סמסונג 2333. כמו כן יש שימוש בסורק, סורק נגטיב, ולוח ציור USB.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  18. המפרט שהוצע לי בפורום : מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T ¤ 640 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 414 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 360 2 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 398 1 כרטיסי מסך Sapphire ATI RADEON 2400Pro 256MB DDR2 PCI-E HDMI Retail ¤ 313 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 180 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 הערות הסיסאדמין שאני מכיר הכרטיס מסך שבחרו לך שם יחסית חלש (למרות שהוא יעשה עבודה נפלאה) אני הייתי מעדיף להשקיע א…

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  19. שלום לכם אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי אני צריכה להרכיב מערכת בסביבות 4,500 שקלים עבור גרפיקה דו ממדית שזה אומר פוטושופ וכאלה,אני מעדיפה את המארז הבא THERMALTAKE MOZRT TX (שמעתי עליו דברים טובים,אך עדיין פתוחה להצעות) ובמערכת אני רוצה 4 גיגה זיכרון אשמח מאוד להיעזר בכם,תודה

• 17 תגובות
    • 907 צפיות
  20. Started by Lal!,

שלום אנשים יקרים אני צריכה לקנוות מחשב לצרכי עיצוב גרפי.. לעבוד עם התוכנות הבאות: פוטושופ פריהנד html css image ready dreamweaver flash אז מה אתם מציעים לי לקנות תודה LAL

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  21. בתחילה חשבתי על מערכת AMD אבל לאור נפילת מחירי הP4 נוצר מצב שבו AMD כרגע ממש לא כדאי לקנות. נראה לי שמערכת RDRAM תצא יקר מידי, אז כרגע אני חושב ללכת על DDR, וחיכיתי שיצאו בארץ לוחות לP4 שתומכים בDDR 333 והיום יצא לוח כזה, אז מה דעתכם על המפרט הבא: INTEL P4 2.4GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache 1290 שח EPOX EP-4SDA5+ SIS 648 533MHZ 874 שח Gigabye ATi Radeon 9700 PRO 2300 שח Corsair CMX256A-2700C2 680 שח Enermax FS-710-B 350W 700 שח את הDVD, המסך, והHD אני כנראה מעביר מהמחשב הישן (לגבי הHD, האם יהיה שיפור משמעותי אם אקנה עוד HD זהה, ואעבוד בRAID במוד 0?) מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by madror,

זה מה שניסיתי להרכיב למפרט עבור גרפיקה (ערכית אינטרנט ופוטו שופ בעיקר) ב KSP . אשמח לקבל המלצות והערות בהתאם . תודה מראש. עבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Zotac 9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Antec Three Hundred ATX Mid Tower Gamer Black Case (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0070 430…

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by dudu26,

** בעיקר תוכנות אדובי וקצת תכנות. רק 2D. ** אני מתכנן לחבר 2 מסכים ב- DVI. ** חשוב שיהיה שקט ומהיר במיוחד. ** להלן התשובות: מה התקציב המקסימאלי? - 5000 בלי מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית עם תוכנות אדובי בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא ממש. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dudu26,

להלן מפרט שהרכבתי לפי המידע בפורום. אודה לחוות דעתכם (השאלון בהמשך): Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray הגיע למלאי, יחידות 1 ₪1103 Arctic Cooling Freezer 13 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪156 Gigabyte GA-Z77X-D3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 ₪797 A-Data Premier 16GB (8GBx2) DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪569 TwinTech GeForce GTS450 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪487 צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪114 ANTEC P183 v3 Front USB3.0, יחידות 1 ₪797 SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪472 מסך Dell UltraSharp Led U2312HM Rev A01 23" IPS Panel - מיבואן רשמי בישראל !, יחידות 1 …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ElieG,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית מכל הסוגים וציור עם לוח Cintiq של וואקום. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אדובי ותוכנות איור למינהם (אני רוצה לפתוח אופציות לעריכת וידאו ותלת מימד. לדוג' פיסול בתוכנות כמו Zbrush [עם הוואקום]. ברור לי שזה לא התקציב האידאלי לתלת ואפטר אפקט אבל מה שנכנס) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימניג בכלל. 3. האם יש צורך בצ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.