עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. נתחיל מזה שאני ממש לא מבין כלום בניידים וכל העניין ממש דחוף כי יש אפשרות לקנות רק בימים הקרובים. מטרות - אופיס, משחקים קלים, סרטים FHD, בהמשך ישמש לתכנות. גודל מסך- 14-15 אינץ משקל- פחות משנה זמן סוללה- שיהיה ממוצע לא צריך משהו מיוחד יציאות- HDMI בלוטות -רצוי כונן קשיח - 500 גיגה ושיהיה משולב אם SSD קטן כונן CD וכו אין צורך נדרשת אחריות בין לאומית ודבר אחרון - windows 8 ומסך טאץ' תודה רבה לעוזרים

2. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם יש אופציות טובות במחירים נמוכים יותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית + מידול ועיצוב קלים בתלת (בעיקר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור,מאיה,מאדבוקס,זיבראש,יוניטי,אנריל שימוש תדיר-כבד (סטודנט לפיתוח ועיצוב משחקים) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול ווינדווס 10 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי …

• 3 תגובות
    • 5.9k צפיות
  3. Started by g_a12,

אני קניתי אני ממליץ לכם מי שרוצה שיקנה גם זה מחשב נייד במצבע ומקבלים טלוויזיה מי שקונה http://www.wesell.co.il/click/DaHtqFJWukC8EUE/fM0QaybcbM1alS5/TsDaHtqFJWukC8EUEtS

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  4. Started by liav12,

שלום אני לפני קניית מחשב חדש, היות והמחיר של המחשב הנ"ל פחות מ 3000 ש"ח והוא נראה סטנדרטי ונחמד, רציתי לדעת האם לדעתכם יספיק? אני כרגע לא מחשב מחשב מי יודע מה מטורף, מספיק לי למשחקים העדכניים, כרגע אני מחזיק במחשב 1330EJ עם כרטיס מסך 4650HD, ממה שאני מבין הוא חלש בטיפה מה 7670 שמגיע עם המחשב הנ"ל, אבל יספק ת'סחורה. http://ksp.co.il/?uin=17050

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  5. שלום. אני טכנאי מחשבים וחבר ביקש ממני מפרט חזק למטרת עריכת סרטי וידאו ארוכים ,אבל לא סרטים רגילים אלא סרטי HD באורכים של מעל שעה . השאלה האם העובדה שמדובר בסרטי HD דורשת מפרט חזק יותר מאשר המפרט הבא מתוך המפרטים הממולצים. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133227&section=293&target=רב%20תכליתי או שאולי גם מפרט זול יותר יספיק לא דרוש מסך או ציוד היקפי תודה איציק

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  6. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטים\משחקים * גודל המסך?רצוי כמה שיותר גדול * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד,המחשב יחובר לחשמל ברוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)? HDMI,VGA * בלוטות?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500gb+ * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD וצורב. * כונן Bluray?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא,אבל ראיתי שלדל יש מה להציע

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני רוצה מחשב שעיקר השימוש בו יהיה גיימינג אבל גם הרבה מוזיקה וסרטים. חשוב לי שהמערכת תהיה מבוססת אינטל ושתגיע עם ציוד היקפי מלא כולל מסך (שיהיה 22 אינץ' ולא יותר) רמקולים עכבר מקלדת וכיו"צ. בניתי מפרט ב-IQPC שהייתי מעדיף לקנות בה את המחשב ויצא לי סכום שיותר קרוב ל-5K מל-6, אם יש רכיבים שמומלץ לי להחליף שייקרבו את סכום המערכת לתקרה אני אספוג את זה אבל אני מעדיף לחסוך במה שלא צריך סתם. אז הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי ¤876 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤452 מסך: [..] SAMSUNG LCD 22" 2243BW 5ms DVI WIDE - זמין במלאי ¤893 כרטיס מסך: [..] INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3…

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  8. Started by bariko123,

לפי מה שהבנתי הוא מעוללה.... למרות שיכולתי להשקיע יותר בתוכן אבל אני הולך לראות בו סרטים ומשחקים ברמה גבוה אז שמתי על המסך המון וכרטיס מסך סבבה המפרט: מעבדי אינטל? :Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache מחיר:1180 לוחות אם למעבדי אינטל? astrok-?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire מחיר: 550 זכרונות? DDR II 667:1GB TwinMOS X2 מחיר:2X570=1140 דיסק קשיח:160GB 7200RPM 8MB SATA II מחיר:355 כרטיסי מסך? ?Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? מחיר:1395 צורבים? DVD Recorders:NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black מחיר:195 מארזים? :HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) מחיר:240 ספקי כוח? Enermax: liberty400W מחיר:420 מסך:931BF …

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by Sheirf,

אהלן אנשים , אני צריך מפרט שיכלול מעבד , לוח-אם, זיכרון, כרטיס מסך וספק כח בלבד יש לי כבר מפרט מוכן : מעבדים Athlon 64Bit AM2 3800 DualCore OEM 65W Energy Efficient AM2DO38D ¤ 356 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 469 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 424 1 זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-667 DualKit (2x1GB) F2-5400PHU2-2GBNT CL5-5-5 ¤ 481 1 מהחנות www.TMS.co.il + X1950 PRO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6461 עכשיו אני מבקש ממכם חוות דעת /מפרט חדש אם אתם יכולים להציע טוב יותר בתקציב הנ"ל וחוות דעת על החנות עצמה -TMS ועוד משהו קטן המפרט למעלה יכול להתקיים עם הספק הזה : ספקי כוח Glacialtech GP-550BP 550W Dual 12V PCI-E PFC GPPS550 ¤ 368 1 במקום הספק ש…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  10. שלום רב , אני מעוניין לעזור לזוג מבוגרים לקנות מחשב נייד השימוש העיקרי שלהם זה סרטים, מוזיקה, אינטרנט והתעסקות עם תמונות (צילום\פPICASA) אני לא מעודכן בחברות מי אמין יותר או פחות בניידים, כמו כן ,הנתונים שהתייחסתי אליהם: התקציב שלהם זה בין 2000-3000 מעבדי I3\5 של אינטל, מסך כמה שיותר גדול (למרות שהמחיר מגביל) , זכרון (לא פחות מ4GB) הרד דיסק (לפחות 500GB) משקל (לא כבד מדיי ,סטנדרטי) והכי חשוב אחריות. בהתאם לנתונים אלו, המפרטים שמצאתי הם : https://docs.google.com/file/d/0B8UqpMe3at0xZUxmUWRMUUFkSU0/edit אשמח לחוות דעת או מפרטים נוספים תודה, רבה

11. שימושים: משחקים, קידודים, HTPC(סרטים, סדרות הכוללים גם תכנים בHD). איזור+חנות: איזור ירושלים חנות KSP או כל חנות טובה אחרת הנמצאת באיזור. ציוד הקפי: מסך(22-23), מקלדת, עכבר. סכום: 6500 ש"ח כולל ציוד הקפי. ללא OC

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  12. כאשר אני מדליק את המחשב אני רואה את התמונה של IBM, ולאחרי שנייה אני מקבל הודעה FAN ERORRE והמחשב נכבה מיד. במעבדה החליטו שהתיקון כולל הלחמה והוא יעלה 800 ש"ח. יש לציין שהמאוורר נראה תקין לחלוטין והוא מסתובב. - זאת אומרת בעיה בג'וק של המאוורר, כך שהתקשורת לא תקינה. מכיוון שתקופת האחריות הסתיימה מזמן פתחתי את המחשב בעצמי וגיליתי שאני יכול להחליף את המאוורר בקלות, בלי שום הלחמה. הנקודה היא שכל המאווררים החלופיים שמצאתי למכירה בארץ, למרות שהם נראים בתמונות אותו דבר הם מק"ט טיפה שונה, וכל המעבדות לא מסכימות שאני אחזיר את המאוורר במקרה שההחלפה לא תפתור את הבעיה. בנוסף, האם לקנות מאוורר בלבד, או שעדיף להחליף את כל הגוף קירור? או שבכלל המשחה הטרמית זו הבעיה? (יש שם, אבל לא …

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤670 מארז: Gigabyte Poseydon TowerCase Aluminum Panel 120mm Black כמות: 1 - מחיר: ¤416 ספק כוח: Thermaltake 450W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤268 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 כמות: 2 - מחיר: ¤266 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Palit 9800GX2 1GB HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤2374 כונן אופטי: PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA כמות: 1 - מחיר: ¤145 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדי…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by milnern,

היי, אני מחליף נייד בעבודה, התקציב לא מי יודע מה גבוה ונתנו לי שתי אופציות (יש העדפה בחברה ל DELL). באותו התקציב (באיזור 3500- 4500 ש"ח) אני מניח שאוכל לבחור גם דגם של חברה אחרת אם אני ארצה. כרגע ההתלבטות היא בין שני הדגמים שהציעו במשרד - 1. dell vostro 14" 5468 - i5 2. dell latitude e5470 i5 אני מחפש מחשב קל (היום יש לי משקולת של 2.5 קילו) שאפשר להתנייד איתו בין לקוחות. שהשימוש העיקרי הוא יישומי אופיס (מיילים, ישיבות, מצגות) ובנוסף שאפשר יהיה להריץ עליו סרטים בשעות הפנאי (לרוב בקודי). מה מבין שניהם עדיף? בתקציב הזה יש דגם עדיף שאתם ממליצים? מה התקציב המקסימאלי? - 4000 +- א) האם לנצל את כל התקצ…

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by kliftag,

מפרט מס' 1 המפרט המומלץ של hwzone מעבד AMD Phenom II X4 920 (AM2+) Quad Core 2.8GHz - Box 1150 גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO 120 לוח אם GIGABYTE GA-MA790X-DS4 - AMD 790 CROSSFIRE - Socket AM2+ ATX 560 זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 320 דיסק קשיח Western Digital 640Gb 16MB AAKS - 7200RPM S-ATA 400 צורב LG GSA-GH20NS10 \ Samsung SH-S223F DVDR 125 כרטיס מסך Radeon HD4890 1GB 256bit - Gigabyte\Sapphire\Palit\Gainward\Asus... 1500 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז Antec Three Hundred - ATX 140mm fan + 2x120mm fans - NO PSU 360 …

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by omereli,

שלום רב! יש לי מחשב במפרט הבא שמצורף בתמונה. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא: AMD RADEON R7 250 OC 2G-3 POWERCOLOR שאלתי היא: לפי לוח האם שלי וספק הכוח, איזה כרטיס בתקציב של עד 700 ש"ח אוכל לקנות בכדי לשפר משמעותית את ביצועי המשחקים שלי? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. . מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD החדש, HITMAN החדש, FAR CRY 3, NFS , ועוד מחשקים שיבואו בעתיד כמו SPLINTER CELL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  18. מחשב לשימוש כללי, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, עריכה גראפית ולעיתים רחוקות קומפילציה של C# ללא OC תקציב לא יותר מ 3000ש"ח אם אפשר לחסוך הייתי שמח לשמוע הצעות. בחלק מהרכיבים כמו זיכרון, לוח אם הוספתי כמה שקלים כדי לקבל מוצר איכותי יותר. אני מעדיף מארז שקט יחסי אבל לא צריך להגזים. האם לדעתכם יש מה לשפר? גם אשמח אם יש לכם חלופות באותה איכות ומחיר למארז לבן ( + צורב ) AMD Phenom 2 X6 1055T 2.8Ghz 125W6Core AM3 Box, יחידות 1 ₪970 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1823 Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET, יחידות 1 ₪543 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1870 Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 2 ₪354 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אהלן חברים , אשמח אם תוכלו לעזור לי ולתת לי פה מפרט עד ל3400 ש"ח . המחשב אני רוצה אותו למשחקים . . . תודה רבה ושבת שלום .

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  20. ערב טוב, אני עומד להזמין לוח אם ASUS P7p55d-E lx ,עם מעבד I5 760, ואני לא סגור אם הכבל של הספק huntkey שנמצא בתחתית המארז של CM690,יספיק להגיע לחיבור החשמל שנמצא בצד העליון של הלוח. כן כן,אני יודע שזה נשמע דפוק,אבל זה קרה לי עם הלוח הנוכחי Asus P5Q והמארז.. הייתי צריך לעשות פרוייקט של הארכת כבל עם הלחמות. תגובות שליליות על הספק כח לא יתקבלו בברכה (ספק מצויין!) כי הנושא חרוש. תודה ומהשך שבוע מהנה.. הלוח שאני מזמין: המארז הנוכחי:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם! לפי הכל, אני רוצה להגיד תודה מראש על העזרה שאתם נותנים פה לאנשים בורים כמוני, בשביל שלא נרומה בחנויות ! לאחר שהמחשב הקודם שלי בן 5 השנים נאלץ להיפרד, החלטתי לרכוש לעצמי מחשב חדש. התקציב שלי הוא 6000 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 200 שקל. בגלל שהציוד ההיקפי של המחשב הישן היה כ"כ גרוע (מסך ברזולוציה של 1020 על 1240 אם אני זוכר נכון, עכבר מיושן ועוד), החלטתי לקנות הכל חדש. אני מעוניין במסך בעל רזולוציה של 1080 על 1920 (FULL HD אם אני לא טועה), אבל לא רוצה שיהיה גדול במיוחד - 19",20" יספיקו לי בהחלט! על המסך אני לא רוצה להשקיע יותר מ1000-900 שקל מהתקציב. המחשב עצמו אני מעדיף שיהיה מבוסס אינטל מעבר ארוך וטוב שהיה לי איתם, אבל אני פתוח להצעות גם בנוגע לAMD (אני יו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yossia23,

רוצה מחשב לFAR CRY 3 הגדרות גבוהות על WIN7 DIRECTX11 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪899 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪18 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪306 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM 64MB - מחיר מטורף כמות: 1 - מחיר: ₪499 כרטיס מסך: Sapp…

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  23. Started by Singularity,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000- מחיר בארץ המחשב ירכש בחול ממה שראיתי זה שווה ערך למחשב של 1000$ בחול א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעובדה משרדית, עריכה גרפית בצורה חובבנית, גם תמונות וגם סרטים, משחקים פחות קורץ אבל נחמד שתיהיה אופציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרימייר, ליטום, תוכנות לעריכת 3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. אני צריכה מפרט של מחשב ל: משחקים (לא חייב הכי הטוב שיש) סרטים איטרנט. עם מסך LCD 17 - עם יש 19 במחיר זול תבורכו (: מעדיפה מסך LG תנסו למצוא את המחירים הכי זולים - ולדאוג שהחלקים יהיו טובים. אני ממש צריכה את העזרה , לא מבינה בזה בכלל חחח.. תודה לכם

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by galshafrir,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3,600 אשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) להריץ משחקים כמו קרייסיס, GTA, סרטים ולעבודה רגילה (חשוב לי שהמחשב יעבוד בצורה חלקה). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול איכותי, כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חשוב שהמעבד יהיה מתוצרת Intel, שלוח האם יהיה תוצרת GIGABYTE. 6. …

• 6 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים