עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by milnern,

היי, אני מחליף נייד בעבודה, התקציב לא מי יודע מה גבוה ונתנו לי שתי אופציות (יש העדפה בחברה ל DELL). באותו התקציב (באיזור 3500- 4500 ש"ח) אני מניח שאוכל לבחור גם דגם של חברה אחרת אם אני ארצה. כרגע ההתלבטות היא בין שני הדגמים שהציעו במשרד - 1. dell vostro 14" 5468 - i5 2. dell latitude e5470 i5 אני מחפש מחשב קל (היום יש לי משקולת של 2.5 קילו) שאפשר להתנייד איתו בין לקוחות. שהשימוש העיקרי הוא יישומי אופיס (מיילים, ישיבות, מצגות) ובנוסף שאפשר יהיה להריץ עליו סרטים בשעות הפנאי (לרוב בקודי). מה מבין שניהם עדיף? בתקציב הזה יש דגם עדיף שאתם ממליצים? מה התקציב המקסימאלי? - 4000 +- א) האם לנצל את כל התקצ…

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. Started by kliftag,

מפרט מס' 1 המפרט המומלץ של hwzone מעבד AMD Phenom II X4 920 (AM2+) Quad Core 2.8GHz - Box 1150 גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO 120 לוח אם GIGABYTE GA-MA790X-DS4 - AMD 790 CROSSFIRE - Socket AM2+ ATX 560 זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 320 דיסק קשיח Western Digital 640Gb 16MB AAKS - 7200RPM S-ATA 400 צורב LG GSA-GH20NS10 \ Samsung SH-S223F DVDR 125 כרטיס מסך Radeon HD4890 1GB 256bit - Gigabyte\Sapphire\Palit\Gainward\Asus... 1500 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז Antec Three Hundred - ATX 140mm fan + 2x120mm fans - NO PSU 360 …

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by omereli,

שלום רב! יש לי מחשב במפרט הבא שמצורף בתמונה. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא: AMD RADEON R7 250 OC 2G-3 POWERCOLOR שאלתי היא: לפי לוח האם שלי וספק הכוח, איזה כרטיס בתקציב של עד 700 ש"ח אוכל לקנות בכדי לשפר משמעותית את ביצועי המשחקים שלי? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. . מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD החדש, HITMAN החדש, FAR CRY 3, NFS , ועוד מחשקים שיבואו בעתיד כמו SPLINTER CELL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  5. מחשב לשימוש כללי, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, עריכה גראפית ולעיתים רחוקות קומפילציה של C# ללא OC תקציב לא יותר מ 3000ש"ח אם אפשר לחסוך הייתי שמח לשמוע הצעות. בחלק מהרכיבים כמו זיכרון, לוח אם הוספתי כמה שקלים כדי לקבל מוצר איכותי יותר. אני מעדיף מארז שקט יחסי אבל לא צריך להגזים. האם לדעתכם יש מה לשפר? גם אשמח אם יש לכם חלופות באותה איכות ומחיר למארז לבן ( + צורב ) AMD Phenom 2 X6 1055T 2.8Ghz 125W6Core AM3 Box, יחידות 1 ₪970 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1823 Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET, יחידות 1 ₪543 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1870 Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 2 ₪354 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן חברים , אשמח אם תוכלו לעזור לי ולתת לי פה מפרט עד ל3400 ש"ח . המחשב אני רוצה אותו למשחקים . . . תודה רבה ושבת שלום .

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  7. ערב טוב, אני עומד להזמין לוח אם ASUS P7p55d-E lx ,עם מעבד I5 760, ואני לא סגור אם הכבל של הספק huntkey שנמצא בתחתית המארז של CM690,יספיק להגיע לחיבור החשמל שנמצא בצד העליון של הלוח. כן כן,אני יודע שזה נשמע דפוק,אבל זה קרה לי עם הלוח הנוכחי Asus P5Q והמארז.. הייתי צריך לעשות פרוייקט של הארכת כבל עם הלחמות. תגובות שליליות על הספק כח לא יתקבלו בברכה (ספק מצויין!) כי הנושא חרוש. תודה ומהשך שבוע מהנה.. הלוח שאני מזמין: המארז הנוכחי:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם! לפי הכל, אני רוצה להגיד תודה מראש על העזרה שאתם נותנים פה לאנשים בורים כמוני, בשביל שלא נרומה בחנויות ! לאחר שהמחשב הקודם שלי בן 5 השנים נאלץ להיפרד, החלטתי לרכוש לעצמי מחשב חדש. התקציב שלי הוא 6000 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 200 שקל. בגלל שהציוד ההיקפי של המחשב הישן היה כ"כ גרוע (מסך ברזולוציה של 1020 על 1240 אם אני זוכר נכון, עכבר מיושן ועוד), החלטתי לקנות הכל חדש. אני מעוניין במסך בעל רזולוציה של 1080 על 1920 (FULL HD אם אני לא טועה), אבל לא רוצה שיהיה גדול במיוחד - 19",20" יספיקו לי בהחלט! על המסך אני לא רוצה להשקיע יותר מ1000-900 שקל מהתקציב. המחשב עצמו אני מעדיף שיהיה מבוסס אינטל מעבר ארוך וטוב שהיה לי איתם, אבל אני פתוח להצעות גם בנוגע לAMD (אני יו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yossia23,

רוצה מחשב לFAR CRY 3 הגדרות גבוהות על WIN7 DIRECTX11 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪899 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪18 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪306 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM 64MB - מחיר מטורף כמות: 1 - מחיר: ₪499 כרטיס מסך: Sapp…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  10. Started by Singularity,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000- מחיר בארץ המחשב ירכש בחול ממה שראיתי זה שווה ערך למחשב של 1000$ בחול א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעובדה משרדית, עריכה גרפית בצורה חובבנית, גם תמונות וגם סרטים, משחקים פחות קורץ אבל נחמד שתיהיה אופציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרימייר, ליטום, תוכנות לעריכת 3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. אני צריכה מפרט של מחשב ל: משחקים (לא חייב הכי הטוב שיש) סרטים איטרנט. עם מסך LCD 17 - עם יש 19 במחיר זול תבורכו (: מעדיפה מסך LG תנסו למצוא את המחירים הכי זולים - ולדאוג שהחלקים יהיו טובים. אני ממש צריכה את העזרה , לא מבינה בזה בכלל חחח.. תודה לכם

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by galshafrir,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3,600 אשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) להריץ משחקים כמו קרייסיס, GTA, סרטים ולעבודה רגילה (חשוב לי שהמחשב יעבוד בצורה חלקה). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול איכותי, כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חשוב שהמעבד יהיה מתוצרת Intel, שלוח האם יהיה תוצרת GIGABYTE. 6. …

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, Counter Strike, League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תלוי בכם (דרוש מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. CPU : Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1372.35 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard (µGuru,HT, FSB800,SATA RAID,Dual DDR,5.1 Sound,AGP8,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 673.92 ] 1 Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel Kit [ ¤ 1473.49 ] 1 CPU Cooling : Thermalright SP-94 CPU Cooler for PIV [ ¤ 299.94 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 649.93 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 1569.96 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM LG 16…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה חשבתי לשדרג את המחשב...ההחלפה של הקונרו נראת לי נחמדה... חשבתי ללכת על E6300 ועל לוח נחמד לOC.... וזיכרון...אני לא יודע מה לקחת האם מושקין 667 עם תיזמונים של 3-3-3-10 או על גיסקיל 800 עם תיזמונים 4-4-4-12....כמובן מדובר ב2GB... או שבכלל אני משתדרג לAM2 עם X2 3800 65W או X2 4000 89W....עם המושקין....וזהו...שזה יוצא לי באיזור ה2500...ואז אפשר להשקיע בכרטיס מסך כדוגמת X1900XT...וספק בהתאם.. בכל מקרה אני צריך להחליף מעבד...כי הוא צאוור בקבוק במערכת שלי... המחשב הוא למשקחים וסרטים...על הLCD 27' שנקנה לעצמי לפני הגיוס...

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  16. Started by taravidan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו ואודיו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Premier/AfterEffects/Cubase 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד הקפי וכרטיס קול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן לכולם. אני רועי , ואני משתמש במחשב חלש מאוד . אני משתמש ב: *גיימינג *יצירה והפקה - Cubase *עיצוב גרפי ווידאו - Photoshop, After Effects ויש לי מחשב גרוע ביותר: Pentium ® 2Ghz, 3G RAM, Intel GMX ואני צריך מחשב חדש. טווח מחירים: 2000-3500. אני צריך מעבד חזק (i7) עם מהירות גבוהה, לפחות 8GB ראם, וכרטיס מסך כמה שיותר טוב (מינימום הרמה של - GTX550Ti) תודה רבה , רועי

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  18. Started by XoZivviZoX,

אוקיי אז בקיצור המחשב הישן נפטר.. הלוח אם נשרף :-[ וצריך חדש, ציוד הקפי יש.. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, סרטים, קצת תוכנות ומשחקים. אז התקציב כאמור הוא 2500 מה שאמור להיות כלול במחשב, 250 ג'יגה דיסק קשיח וג'יגה זיכרון, מעבד מבוסס אינטל. וכרטיס מסך סביר שיריץ טיפה משחקים.. אני לא מעודכן בקשר לרכיבים ולכן אני צריך את עזרתכם בהרכבת המפרט

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  19. אהלן! אני מעוניין לקבל מפרט אמין של מחשב שולחני ביתי עבור שימושים בסיסיים כמו אופיס אינטרנט וכד', בלי משחקים (לפחות לא כאלה שדורשים יותר מידי), בלי דרישות מיוחדות של גרפיקה, תלת מימד, עריכת וידאו וכיו"ב. אין צורך בצורב דיוידי, דיסק קשיח, כרטיס גרפי, מקלדת, מסך, מדפסת, מערכת הפעלה ושאר הציוד ההיקפי. דגש על מארז איכותי עם איוורור טוב, ספק אמין, מעבד ממוצע (אינטל או א.מ.ד), לוח אם שלא יעשה בעיות וזיכרון של 2 ג'יגה. אין דרישות מיוחדות לגבי המראה החיצוני או מידת השקט, כל עוד הוא לא ירעיש כמו טרקטור. תקציב בסביבות 1500 ש"ח כאשר המחשב אמור לסחוב כמה שנים טובות. אין לי שום דרך לדעת אם המפרטים שמוצגים באתרים השונים באמת טובים או שפשוט מנסים להיפטר מרכיבים מיושנים/גרועים על חשבוני.…

• 16 תגובות
    • 949 צפיות
  20. Started by bigbosf,

שלום רב אנשים אז ככה אני מתלבט בין LENOVO ו-DELL כאשר DELL מעניקה 3 שנות אחריות המחשב ישמש לאינטרנט ,מוזיקה,סרטים , וקצת משחקים התקציב הוא עד 4500 שקל האם כרטיס מסך on board יריץ סרטים כראוי? מה ההבדל בין מעבד 2 duol core , סנטה רוזה וסנטרינו ? אשמח לדגמים מומלצים ,תודה רבה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by irit23,

מה התקציב המקסימאלי? 6000 ₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך אז למה לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ₪ מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עבודה משרדית והמון צפייה בסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות נראה לי עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן חשוב לכלול מערכת הפעלה מתי מתוכננת קני…

22. Started by gos,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש''ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD 1680x1050 הגדרות בינוניות, \Battlefield 3, Farcry 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - הרכבה, ו windows 8 8…

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  23. מטרת שימוש המחשב היא בעיקר תוכנות לעיצוב פנים אוטוקאד סקאצאפ ופוטושופ בנוסף גיימינג קליל חשוב לי מהירות המחשב שיוכל להריץ את התוכנות האלה יחד ללא בעיה ראיתי ביד שניה מחשב עם המפרט הנ"ל- במחיר של 2500 שקל מארז - Thermaltake V6 BlacX editionn מגיע עם 3 מאוררים קידמי ואחורי בגודל של 120מ"מ ועליון בגודל של 200מ"מ וצורב LG מעבד intel Core I7-2600K up to 3.80GHZ 4 ליבות עם 8 threads קירור למעבד Cooler master Hyper 103 לוח אם Gigabyte Z68AP-D3 Kingston KVR 4GBX4 סך הכול של 16GB של זיכרון Samsung 840 evo 250GB SSD בנוסף לדיסק SSD מותקן במחשב דיסק קשיח מכני רגיל של חברת WD בעל נפח של 1.5TBB ! כרטיס מסך …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by tibia,

אני לא בטוח אבל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=10956&PHPSESSID=63f9e0168b2d31c419db99416ea9f747

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  25. שלום קניתי את הWIND..ואני מחבר לו עכבר לUSB המחשב מזהה אבל לא נותן לי להפעיל אותו -העכבר בסדר במחשב הרגיל הוא עובד טוב..כל היציאות USB גם בסדר בWIND...נראה לי שאני צריך רק לנתק את העכבר של הנייד (המגע)השאלה איך עושים זאת?או שלא יודע מה..זה נשאיר לכם המומחים תודה

• 8 תגובות
    • 7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.