ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,345 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אחרי שהפנמתי ויישמתי את חוקי הפורום. אני אתחיל מההתחלה בניסוח שונה. התקציב שלי הוא מזומן עד 2500 ש"ח ובתשלומים אני בכיף יכולה לגרור את זה עד 4000... מטרות המחשב: הורדות, גלישה באינטרנט, פוטושופ(לצורכי לימודים לא כמקור פרנסה), עריכת סאונד (תוכנת Audiocity), צפייה בסרטים, לא למשחקים. אני לא זקוקה לציוד היקפי(גם לא לכרטיס טלוויזיה). רק לגוף המחשב עצמו. מעבר לזה אני זקוקה לשאר הדברים ברמה די איכותית. וגם משהו שיצליח להחזיק כמה תוכנות שפתוחות ביחד... אין לי העדפה לחברה מסויימת כי אני לא בקיעה כל כך. לא חשוב לי מחשב שקט..או צבע כלשהו.. זהו מקווה שעכשיו זה יותר יעזור בהמלצה תודה!
-
- 12 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך מפרט למחשב ביתי לשימושים קלים כגון אופיס, מובי מייקר, וידאו, מוזיקה ומשחקים קלים. (לעיתים נדירות גם קצת גרפיקה קלה מאוד - לא מיקצועית). התקציב הוא בסביבות 3500 - 4000 ש"ח כולל מסך (עדיף מסך יותר גדול מ- 17"). תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לעזור לחברה שלי לקנות נייד. אני אפרט את הדרישות שלה מהמחשב: 1)משקל נמוך... 2)אין צורך שיריץ משחקים 3) צורך בסיסי לסחוב כמו שצריך תוכנות SOLIDWORKS MATLAB MAPLE וכו. בקיצור תוכנות של סטודנט 4)שיהיה אפשר לראות סרטים בסבבה 5)מחיר סביב 4000 ש"ח 6)מחשב שיהיה יציב (הכוונה באריזה שלו) 7) של חברה אמינה עם שירות טוב יש המלצות? חשבתי על: Dell Vostro 1400 VM-RD09-2004 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1400.htm
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי, אני רוצה מפרט נחמד ב4K + מסך 22". הינה מפרט שהכין חבר: http://tms.co.il/preview/spec/rgfmpdxl עכשיו יש שם רק 250GB בהארדיסק. אני רוצה 500 (הוא אמר לי הכי טוב זה סמסונג). שיפורים? היענות? מישהו רוצה אולי לתקל אותו עם מפרט חדש לגמרי? ואם לא - אז אני רוצה 2GB זיכרון בסטיק אחד (אלא אם כן זה ממש לא שווה) כי פשוט אני אולי ארצה להוסיף עוד 2GB בעתיד. תודה רבה עריכה: אהה שכחתי. איך אני מסדר בחדר 5 רמקולים? ואם אין לי מקום להם? אז כבר עדיף לי 2.1 ולא 5.1? תודה. עריכה 2#: דבר אחרון חביב, אני רוצה לעשות גם OC. זה מפרט טוב לOC, הקירור גם מספיק? עריכה 3# ואחרונה חביבה D: אני גר ברמתה שרון, כלומר במרכז. זה גובל עם הרצליה ויחסית קרוב לתל אביב (20 - 30 דקות נסיעה ב…
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
[מפרט] למחשב לא כולל מסך וציוד היקפי תקציב 8K למשחקים כבדים, ללא OC ושקט!!! עכשיו חשוב לי ביותר להשתמש בQuad בשל הסיבה שאני משדרג פעם בשלוש שנים וגם זה נדיר, בקיצור צריך מחשב עם מחשבה לעתיד ורצון להריץ משחקים על הכי גבוה עם פילטרים! חשוב מאוד שקט ומסך גדול ויפה למשחקים וסרטים! תודה רבה!
-
- 48 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק עם המחשב הזה משחקים כמו: COD4, Half Life 2, Crysis, World In Conflict ועוד מלא!! חשוב שיהיה שקט, אז הנה המפרט: (חשוב לציין כי יש לי מסך 19") מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EX38-DS4 ¤917 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39386 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤543 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤897 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD מארז ללא ספק Antec Nine Hundred ¤620 כ…
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אנשים אז זהו התקבלה ההחלטה הסופית... רק לגבי כרטיס מסך עדיין לא סגור אבל ניראה. הנה שתי המפרטים רציתי לדעת מה דעתכם? מפרט ראשון: מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤329 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte M52S-S3P AM2 כמות: 1 - מחיר: ¤265 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤362 קירור למארז: Arctic Cooling 12L 120mm כמות: 2 - מחיר: ¤35 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤286 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3850 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤613 כונן דיסקטים: Sony / Mitsum…
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
- מארז CASE EZCOOL 400W H-990D + FAN 25CM + LCD DISPLAY - ספק כוח POWER SUPPLY TOP POWER 550W 20/24PIN - צורב DVRW SAMSUNG X20 203B SATA - זיכרון DDR II 4GB KIT 800Mhz CL4 ULTRA PLUS GEIL HEATSINK - לוח אם ABIT IP35 Pro XE INTEL FSB1600 Cross Fire+FW E-SATA - הארדיסק 500GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD - מעבד INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHZ 8MB BOX זה המסך: מסך MAG 22" WIDE AI2237W 2MS DVI + SPEAKERS בכרטיסי מסך השארתי גם הודעה בפורום השני בקשר להתלבטות שלי... מחכה לתשובה, מה דעתכם על המפרט?
-
- 9 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב נייד לאחותי שמושים אינטרנט,הורדות ברשת שיתוף, צפיה בסרטים מדי פעם, מוזיקה תקציב בין 3500-4000 ניתן כבר להבין שצריך מסךWIDESCREEN רמקולים באיכות בינונית פלוס נפח כונן קשיח מעל לממוצע וזיכרון 2G אם צריך בגלל עלות אפשר גם 1G כרטס מסך לא מובנה טווח של בין ENTRY ל MIDRANGE הבנתי שמחשב נייד תחליף שולחני עונה על רוב הדרישות הערות, הצעות, הארות, יתקבלו בברכה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוצה 500GB, עדיפות למארז שקט במסגרת התקציב. אם אפשר לדחוף כרטיס מסך, רק בשביל דברים קלים... אפשרות לחריגה עד 600 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
משהו שמקביל לאחד של צ'יפסט AMD: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H נגיד עם 8400 מובנה. SD4 DX10.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתחילה נסגרתי על http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310-nvidia.htm תוספות: 250GB אך הידיעות אודות השבב של NVIDIA הרחיקו אותו מהמחשב הזה. לכן עברתי ל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310.htm אך במחיר של ירידה ברמת המעבד. תוספות: 4GB זכרון, 250GB וויסטה ראשית, האם הבחירה שלי נבונה? השימוש של המחשב הוא לעבודה משרדית ולא יותר. האם ההבדל בין 8100 ל 8300 (בתדרים הללו) יהיה ממש מורגש? שימו לב שבמפרט הראשון כרטיס הזכרון אינו עובד כלל על דואל אלא מדובר בסלוט אחד, ואילו במפרט השני (בגלל שאריות בתקציב) הוספתי עוד 2GB לעבודה בדואל. זה לא יותר חשוב ממעבד 8300? תודה.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ביקשתי לפני כשבועיים מפרט ב-5000, אך אני רוצה לבדוק אם לצרכים שלי, מפרט זול יותר גם יתאים. אז ככה: דגש גדול מאוד על שקט. אם אפשר לא לשמוע תנועת אוויר מהמחשב, אז זה מה שאני רוצה. המחשב מיועד בעיקר למשחקים הכבדים ביותר, צפייה בסרטים, עבודות גראפיות (Photoshop, 3D Studio Max)... לא צריך ציוד הקפי, לא מתכנן OC. מתכנן לקנות מסך 22" מחוץ למסגרת התקציב, ככה שזה לא משנה, לא להכליל אותו. רק שתדעו לצורך העניין (כ.מסך 4870 הוא מה שאני רוצה נכון לעכשיו). מארז, מעבר לשקט, העיצוב חשוב לי. לא רוצה איזה בלוק שיהיה תקוע לי בחדר, מספיק שיש לי אחד כזה עכשיו ואני רוצה להעיף אותו. שיהיה מקורר היטב, החדר חם. אה כן, שלא יקרוס לי במולטיטסק. שלי בקושי שורד פעולה אחת. (אני מאמין שזה לא יה…
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות לקנות מחשב מחו"ל, אבל ידוע שאחריות היא אחד הדברים הקריטיים כשמדובר במחשב נייד. איזה חברות מכבדות אחריות בינ"ל, כשהמחשב הנייד נקנה בחו"ל? [br]פורסם בתאריך: 13.07.2008 בשעה 23:02:39 מישהו?זה די דחוף.. אשמח לשמוע על חברות שכן מכבדות אחריות - כדי שאספיק לבחור אחד. תודה מראש, לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4000, מזומן. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? foxpc 5. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב שהמחשב לא יתחמם יותר מדי ויהיה שקט מאוד. 6. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך מערכת הפעלה ושירכיבו לי את המחשב. 7. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מחשב שקט שלא ירעיש בזמן משחקים ומתי שאני אשאיר אותו בלילה. 8. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב. 9. האם מתוכנן OC? לא מתוכנן. 10. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק: AC, devil may cry 4, crysis, gears of war, grid ועוד..
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם שוב... בנתי שתי מפרטים לחבר שלי האחד מנועה מחשבים והשני מKSP. רציתי לדעת מה דעתכם על המפרטים ומה דעתכם על כרטיס המסך בפרט. שינויי יתקבלו בברכה עד לתקציב של 2.5K לא מעבר. תודה רבה על העזרה. אלדד כהן. המפרטים מופיעים בקבצים המצורפים. [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני קורא כאן בימים האחרונים ונעזר מאוד בידע הרב שהצטבר כאן. אז ככה. אני קונה מחשב בעיקר עבור אמא שלי, אבל במקרה הזה אין זאת אומרת שהכוונה היא למחשב שיריץ סוליטר ותו לא. היא עובדת בהוראה דרך האינטרנט עם תוכנה שכוללת וידאו נכנס ויוצא במשך שעות ארוכות מדי יום. אני חייב לציין שהמחשב הנוכחי שלנו (פנטיום 4, 256 מ"ב זיכרון פנימי) שימש אותנו ללא דופי כחמש שנים, אבל בשנתיים האחרונות התחיל לקרטע. כך שהמטרה - ואתם תגידו לי אם היא יומרנית מדי - היא לתוצאות זהות: מחשב שנוכל לעבוד איתו ללא שדרוגים ותוספות גם עוד ארבע-חמש שנים. לכן ההשקעה יכולה להיות גבוהה יחסית, במטרה למזער צורך בהשקעה נוספת בעתיד. אני מודע לכך שאפשר לבנות מחשב זול יותר לאותן מטרות, אבל כמו שאמרתי השאיפה היא ל…
-
- 38 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על הצעד של HP? מבורך? טעות? אתם מוזמנים להביע דעתכם כאן.
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב נייד בחו"ל במחיר פצצה רק 750$ ומה יש בו?? מממממ אז ככה יש לוח של phoenix מעבד amd turion *2 הארדיסק 250 gb זכרון ram 2 gb ddr2 המחשב הוא ל חברת acer שקנו לאחרונה את חברת gateway עם מצלמה מובנית של logitech וכרטיס מסך של radeon ati x1120 hdmi ועוד הרבה פינוקים. אני רוצה הרבה תגובות למפרט של המחשב שכתבתי לכם
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לקראת שנת הלימודים הקרובה אני מחליפה את הלפטופ הישן וקונה HP 2510p. הדגם הזה מגיע עם חריץ זכרון אחד ואפשרות להרחבת זכרון עד 2gb. שאלתי היא, האם יתכן וניתן יהיה להרחיב את הזכרון כאשר כרטיסי 4gb/3gb DIMM יהפכו יותר זמינים? אני חושבת שה-chipset של המחשב (Mobile Intel GM965 ) יתמוך ביותר משני ג'יגה של ram אבל ממש אין לי מושג אם זה יעבוד מול הלוח אם בכללותו. למישהו יש מושג? תודה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לשימוש לימודי ולמשחקים מהצד (שלפחות יריץ tf2 וWOW בגרפיקה בינונית). מצאתי שני מיפרטים: מעבד: Intel CoreDuo T2370 1.73Ghz זיכרון פנימי: 2GB 667Mhz DDR2 דיסק קשיח: 160GB 5400rpm גודל מסך: 15.4" Glare WXGA (1280x800) כרטיס גרפי: Intel X3100 זיכרון גרפי: shared up to 256MB צורב DVD: Double layer תקשורת אלחוטית: 802.11a/b/g Bluetooth + מצלמת רשת מובנית: 1.3 מגה-פיקסל + מיקרופון. תכונות נוספות: קורא כרטיסי זיכרון מובנה מערכת הפעלה: Windows Vista Home Basic משקל: 2.7 KG כולל סוללה וכונן מחיר: 3,492 ¤ מיפרט שני: אחריות 12 חודשים (בינ"ל), שירות ע"י ניופאן דגם יצרן 5715-4A2G16MI דיסק קשיח 160GB זיכרון פנימי 2GB DDR2 כונן אופטי צורב DVD מ…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אז ככה.. המחשב הוא לא בשבילי.. הוא בשביל חבר.. המחשב לא צריך להיות כל כך חזק.. רק מה שאני רוצה זה שיהיה לו מעבד עם ליבה כפולה, ג'יפורס תומך directX10 ולפחות ג'יגה זיכרון. קחו בחשבון שהוא לא צריך מארז וספק כי יש לו כבר חדשים (ספק 500W) תודה מראש =][br]פורסם בתאריך: 13.07.2008 בשעה 21:13:57 דרך אגב עדיפות לאינטל ולא AMD =]
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהכנת מפרט ל HTPC ב 2000 ש"ח 1. הוא צריך להיות שקט. 2. אין צורל ב HDMI 3. יכול להריץ משחקים (לא כבדים במיוחד) תודה.
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום רציתי המלצה למפרט למחשב htpc שימוש עיקרי הרצת media center צפייה בסרטים מוסיקה ומשחקים (אין צורך להשתגע בכרטיס מסך כי המשחקים לא מהווים חלק כבד). הערות: אין צורך בכרטיס טלוויזיה. המארז צריך להיות ברוחב של עד 30 ס"מ (עקב בעיית מקום). כמו המארז הבא: http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=sg02-f&area=usa בנוסף מצאתי את המפרט הבא, מה דעתכם עליו? מעבד Intel® Core 2 Quad Q6600 לוח אם Asus P5KPL-CM דיסק קשיח 500GB SATA II 7200RPM 32MB Seagate זכרון פנימי OCZ 2048MB (2GB) DDR II 800MHz כרטיס מסך Gigabyte GeForce 8600GT מארז מה ששמתי למעלה או מפרט דומה רק מבוסס על המעבד AM2+ 9550 Phenom Quad Core. כמעט שכחתי תקציב 3K. תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-