ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
הנייד יקנה בצרפת,שם מחירו 900 אירו (~ 4900 ש"ח). תודה. Hardware Product Name dv5-1199ef Product Number FT112EA Microprocessor 2.26 Ghz Intel® Core2 Duo Processor P8400 Microprocessor Cache Level 2 cache 3 MB Memory 4096 MB (2 x 2048 MB) Memory Max Up to 8 GB DDR2 memory Video Graphics NVIDIA GeForce 9600M GT Video Memory Up to 1791 MB total graphics memory with 512 MB dedicated Hard Drive 320 GB SATA (5400 rpm) Multimedia Drive Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Display 15.4 WXGA High-Definition AG with BrightView Infinity Display (1280 x 800) Network Card Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN Wireless Connectivity Inte…
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה הרכבתי מפרט מחשב לביתי שיעודו העיקרי הוא עבודה משרדית (עיבוד תמלילים, גלישה באינטרנט וכדומה) + משחקים קלים (כגון Americas Army, World of Warcraft). להלן המפרט: מעבד - AMD Athlon 64 X2 4000+ AM2 לוח-אם - ASUS M2A-VM זכרונות - 2x Corsair/Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 דיסק קשיח - Western Digital 80GB SATA WD800AAJS מארז+ספק - JSP-Tech M-100A 400W סך הכל יצא לי: 1297 ש"ח מה אתם חושבים על המפרט? אני עדיין לא בטוח לגבי המארז+ספק - כבר נשרף לי הספק+הלוח-אם במחשב הקודם שלוש פעמים ברצף בגלל קפיצות מתח (הפסקות חשמל). האם הספק הזה יחזיק את המערכת כמו שצריך? האם הוא יציב? וכמו שאתם רואים, לא הכנסתי כרטיס מסך כרגע מחוסר תקציב. בעיקרון חשבתי על Sapphire ATI Rad…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב ממש מתנייד, מתכנן לעבוד עליו בפוטושופ, ווגאס וכד' ואקסס. - מסך מאט 14 אינץ FHD או לפחות +HD, - מקלדת מוארת (חשוב מאוד) העדפות ל-DELL XPS 14Z 2640m או Dell Latitude E6420. או נייד מחברה שיש לה אחריות מכובדת ל-3 שנים.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף ומה ההבדלים בניהם???? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=581840 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=581842 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 המיפרט שלי כיום הוא.... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=317487.0 תודה רבה לעונים אמיר (המעבד שהוחלט לקנות הוא Q6600)
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כנראה שתשומש לכך הטלוויזיה שתהיה 37 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומ…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי חבר'ה ... החלטתי שאני לא רוצה להביא סתם איזה נגן דיוידי מעפן לסלוון אלה מחשב HPTC נחמד שאליו אני אחבר שני רמקולים וסאב ... וטלוויזה FULL HD של פיליפס 42 ' אז אם אפשר בבקשה המלצה לאחד כזה אבל שלא יעבור את התקציב 2000 ש"ח אני אשמח מאוד. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
טיפה התבלבלתי עם כל הכרטיסים שיש אז רציתי לדעת: יש לי חריץ הרחבה בלפטופ Type II PCI Express Card Bus 34/35. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי עבורו (הכי פשוט שיש). יש דבר כזה? או שכולם PCMIA? לא מעוניין ב-USB. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש כאן באתר, קראתי קצת וראיתי שאפשר לקבל פה עצות טובות. המחשב שלי לא מצליח להריץ את Tom.Clancys.Ghost.Recon.Future.Soldier ,המשחק מגמגם מבחינת הפריימים, ככה גם משחקי באטמן לעומת זאת MODERNWARFRE רצים חלק אפילו על רזולוציה טובה. איך אוכל לשדרג את המחשב בצורה שתשדרג את המשחקים והפוטושופ שלי? כרטיס המסך שלי הוא Nvidia 8500GT והמפרט שלי הוא: [table] [tr][td] [table][tr][td] CPU-Z 1.48 report file[/td][/tr][/table] [/td][/tr] [tr] [td] [table] [tr] [td]Processor(s)[/td] [td][/td][/tr][/table][/td][/tr] [tr] [td] [table] [tr] [td]Number of processors[/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]Number of cores[/td] [td]2 per processor[/td][/tr] [tr] [td]Number of threads[/…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי חברים תיראו, מאז שאני זוכר את עצמי אני עם מחשב רגיל. אף פעם לא ההיתי עם מחשב נייד. נגעתי במחשב נייד כמובן, פה ושם, חברים וכאלה. אבל לי? היה רק מחשב רגיל. עכשיו החלטתי ללכת על מחשב נייד. יש לי תקציב של: 2500 ₪ ואני חושב אולי לעבור למחשב נייד? כי תיראו מה השימושים שלי: לשחק? אני לא משחק כבר איזה שנתיים שלוש, גם לא ניראה לי שאני אחזור לשחק. סרטים? מחשב נייד גם יכול להריץ סרטי HD בצורה מעולה, כשהכל סגור ברקע ורק הסרט פועל. מקסימום צופים בפלזמה שיש בחדר. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, אינטרנט, ואינטרנט. הרבה יוטיוב, הרבה סרטים, התכתבויות, הורדות (יש בעיה עם מחשב נייד בהורדות?). זהו. הא, והרבה שירים. כל שניה שאני על המחשב אני עם שירים. בקשר לשירים - אני אחבר רמ…
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אז ככה אנשים הSamsung NC10 - 10.2in Netbook נראה כנט-בוק הנותן את העלות\תועלת הכי גבוהה למחיר שלו אבל בארץ הוא נמכר במחיר כפול!!! הדגם שהכי קרוב אליו רק 3350 http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=3921&p=144 כמה לינקים לדגם המדובר: http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2008/11/17/Samsung-NC10---10-2in-Netbook/p1 http://www.trustedreviews.com/video/Samsung-NC10---10-2in-Netbook והשאלה היא... מישהוא יודע מתי הולכים להביא אותו במחיר האמיתי שלו(500$+-)
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום חברים. אני כעת מתחיל שנה ב' במדמ"ח, ואני זקוק למפרט טוב למתכנת, עם כונן SSD לויז'ואל סטודיו. קיבלתי את ההצעה הבאה, ורציתי לדעת מה אתם חושבים (חשוב! לא מדובר במחשב גיימרים). חשוב לומר ששיקולים כלכליים נלקחו בו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? באמצע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט- פיתוח תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio וקומפיילרים שונים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא יותר מ COD …
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייד בעיקר לאופיס אינטרנט - אשמח לקבל המלצות דרוש מסך נוח לקריאת טקסט ולא לסרטים ומישחקים האם מסך 15 מתאים יותר ממסך 15.4 ואיך הכרטיס מסך: Intel Extreme Graphics 2 לעומת ה900 וה 950 של אינטל
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט ומחפש מחשב שישמש אותי במהלך הלימודים (מומלץ שיחזיק 4 שנים). מתכנן להשתמש בו לאינטרנט, אופיס, סרטים ותכנות (לומד מדעי המחשב). תקציב בערך 4000 ש"ח. האם המחשבים הבאים יתאימו: http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=976 או http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=585&cPath=21 או המלצות אחרות
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בקשת מפרט מחשב גיימינג לסלון. 1. מארז קטן 2. כ.מסך gtx1060 3. זיכרון 16G 4. מעבד i7 5. דיסק ssd 250G. 6. דיסק 2TB אני רוצה להכניס את כל המפרט הזה למארז קטן יחסית עם ספק של לפחות 550W המקום שיש לי למארז הוא גובהה 20 ס"מ רוחב 26 ס"מ עומק 40 ס"מ חשוב שיהיה שקט,
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
חברה שלי שיגעה אותי עם המחשב שלה.. כבר 7 שנים אצלה וכל רגע נתקע.. עשה את שלו. הגיע הזמן שהיא תקנה אחד חדש היא מוכנה להשקיע עד 1200. הרכבתי משהו בIQPC אבל יוצא לי יקר מדי.. הכי זול שהצלחתי .. אני יודע שבסקיי יש אחד ב1.125, קניתי אותו לדוד שלי. הם שלחו לי מחשב דפוק שהמסך לא הצליח לעלות, שלחתי להם אותו בחזרה וקיבלתי אותו עם מכה קשה במארז, קיצר לא קונה מהם יותר. יש מצב להוציא מIQPC ביותר זול? .. :s05:
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
האם המחיר שווה את המפרט ? האם כדאי לשנות/לשדרג בהתאם לשדרוגים המוצעים ?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
כל שאר החלקים יש לי, אני מתכנן בנוסף לרכוש את המארז הבא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1309
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS כרטיסי מסך GIGABYTE 9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מארזים Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) מקלדות none עכברים…
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היכן אוכל לבצע חריטה למקדלת הנייד באזור אשקלון, או בכללי מה שהכי קרוב.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה אחי הגדול רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש .. התקציב שלנו הוא 4K אני לא חושב שיש אפשרות לחריגה . הבעיה היא כזאת: המחשב הולך לעבוד על מסך 32 וזה קצת בעייתי למשחקים . כאן נוצרת דילמה שאומרת או לקחת כרטיס מסך טוב כמו 5850 שיעמוד סבבה על המסך אבל כאן לא ישאר לי הרבה כסף למעבד ,או לקחת מעבד חזק כמו CORE I5 וכמובן שאני יתקע עם כרטיס מסך חלש יחסית למסך.. מה לפי דעתכם אני אמור לעשות ? כמובן שאני מתכנן להריץ את המשחקים הכי טובים וחדשים על איכות טובה+ או שאני סתם מפנטז חחח אשמח למפרט שעומד בתקציב ותואם את המסך תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע את דעתכם על הרכיבים והמחירים במפרט המחשב הבא שהציעו לי. המחיר הבסיסי ללא השידרוגים: 5472 ש"ח המחיר לאחר שידרוגים: 7582 ש"ח ההצעה הבסיסית: מעבד - Intel Core I5-2500, 3.3Ghz, LGA 1155, 8MB Cache לוח אם - Gigabyte GA-H67M-D2-B3, Micro ATX LGA 1155, Audio 7.1CH, Lan 1G, DimmX2 DDR3 1333, USB2.0 x14 דיסק קשיח - Western Digital 10EARS Sata2, 64MB, 1TB זיכרון - 4GB (2X 2048MB) DDR3 1333Mhz Kingston כונן אופטי - DVD-RW X22 LG מקלדת / עכבר - סט מקלדת מולטימדיה / עכבר אופטי Microsoft USB כרטיס קול ורשת - מובנים. מארז - מארז גיימר Humer/Syclone ספק כוח - SeaSonic 430W רמקולים - Logitech 2.1 17W RMS S-220 OEM מסך - Mag 24"W LED H2400, 1:50000, 1920X1080, 2ms, DVI, S…
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי, שאלה קטנה בעקבות הודעות שקראתי כאן בפורום: האם גם בvostro 3550, כמו ב-3350, יש רק רמקול אחד? האם גם אצלו לדעתך (כמו רשמת להודעה של מישהו פה שחיפש לפטופ בגודל 13.3"), יש זמן סוללה בעייתי/מתחמם מהר? או שהביקורות האלו מופנות רק כלפי ה-13.3" ולא ה-15.6"? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עם מסך בגודל 15.4", ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ואופיס, ואולי קצת סרטים/סדרות.. חשוב לי שהסוללה תחזיק כמה שיותר זמן, ושתקופת האחריות תהיה ארוכה ככל הניתן. התקציב הוא עד 3,500 ש"ח אבל עדיף פחות.. אשמח לקבל המלצות למספר דגמים כדי שיהיה לי מספר אופציות בחירה בעת הקנייה (יש שיקולים כגון נוחות ואיכות המסך שהם יותר אינדיבידואלים ובנושאים האלה אני כבר אצתרך למצוא את מה שמתאים לי). תודה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש לשימוש של קצת משחקים קצת סרטים ובעיקר עבודה משרדית חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע לי לעיתים קרובות... אני צריך מסך LCD לא יודע אם רחב או לא, עדיף רחב השאלה אם יכנס בתקציב רמקולים מקלדת ושאר ירקות לא יהיו נחוצים... מקווה לתשובה מהירה כי אני רוצה ללכת לקנות היום תודה.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-