ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
היי, ברצוני לקנות מפרט בעיקר ל BF3 1. מה התקציב המקסימאלי? לנצל 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SKYRIM וכל משחק כבד בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם לבניית מפרט ב4.5 אלף מטרות המחשב: גיימינג בעיקר, סרטים ואינטרנט המחשב אמור להיות ללא ציוד היקפי וללא צורב יש העדפה לאינטל כי מתוכנן OC קטן של בערך 10%+- דרך אגב אני יכול להמתין חודש אך האם מחיר המחשב יירד כך שיהיה משתלם? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בטלפילד דה דיויזן היטמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).טלויזיה 32 אינץ fhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?FHD , גיימינג, משחקים חדשים עם דרישות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? -4 6. האם מתוכנן אוברקלוק? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? חיפה, גר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Crysis 2 , Prototype 2, Saints Row The Third, Mafia 2, Fear 3 , Deus Ex Human Revolution , Battle Field 3 , COD MW3 וכו' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 רק עם באמת הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4-3 COD GHOST LEAGUE OF LEGENDS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23' 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3 סטארקראפט 2 גילד וורס 2 כשיצא (בתקווה שעוד משחקים רבים וטובים שיצאו בעתיד הקרוב/רחוק). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אם אפשר גם המלצה למסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בתקווה שכמה שיותר …
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי, אני מחר בבוקר הולך לקנות מחשב חדש ושמח אם תוכלו לעזור לי בלסגור את המפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא עד 5.5K, לנסות לחסוך.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימוש העיקרי הוא כמובן משחקים כבדים, סרטים ושימוש בסיסי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). המסך לא כלול במחיר, המסך שלי הוא ברזלוציה 1920 x 1200 with, אינצ' 24. למשחקים כבדים בהגדרות גרפיות הכי גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים... 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. I7 2600K כלול 6. עד …
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים, מסטארקראפט ודיאבלו עד קול אוף דיוטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24", 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך ב…
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 300 שקל או 1000 שקל כולל מסך! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD, SILKROAD,DIABLO3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינינג כבד bf4 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני קונה dell 2312 אבל לא לכלול בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי חברה, מה אתם אומרים על המפרט הזה? הוא שווה את המחיר? הוא טוב? אני יכול לקבל משהו יותר טוב? 1035 ₪ - Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz LGA1150 420 ₪ - Gigabyte GA-H77M-D3H 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1899 ₪ - *מבצע* NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 *מבצע* 440 ₪ - Western Digital Caviar Black 1TB 5 Years Warranty 375 ₪ - Raidmax Raptor 355 ₪ - FSP Raider 650W 80+ Silver 5 Years Warranty 90 ₪ - LG DVD-RW X24 130 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 20 ₪ - Cooler Master 120mm Low Noise Fan 5094 ₪ http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=525bda54aa220 תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם עם תוכל לעזור עם המפרט. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך כלשהו 20-23 אינץ' 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושי המחשב עם גיימינג עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4,GTA V,watch dogs,Far Cry 4,ומשחקים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3.…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי היום ב FOXPC והרכבתי עם המוכר מפרט.. מה אתם אומרים? מחר אני רוצה להזמין: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta ¤899 לוח אם: Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset ¤639 כרטיס מסך: Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1320 דיסק קשיח: Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS ¤339 צורב DVD: צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 זיכרון: Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit ¤405 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU ¤480 ספק כוח: SeaSonic M12II 500W Cabel Management A.PFC PSU ¤499 עכבר: Logitech G5 New Version ¤190 מסך: מסך מחשב Samsung 2053BW LCD 20'' Wide 2ms ¤1015 מערכת הפעלה: Microsoft OEM Vista …
-
- 14 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 9k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חסכון במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב : משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: תדיר על בסיס יומי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- מארז -יש לי את הnzxt 340 , צורב אינו רלוונטי למארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) - בעתיד ב…
-
- 23 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט לגיימינג בתקציב של 7000 ש"ח 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?7000ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, משחקי רשת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? כן השקט חשובה ברמה סבירה 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במ…
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אם אפשר לחסוך - תמיד זה טוב, אבל אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SC2 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים 4. …
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!4800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר זה אחרי חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים עבודה משרדית וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כל החדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכב…
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ביום רביעי (20.6) התקציב שלי הוא 5000 שקל יש אפשרות לתוספת של 100 150 שקל אבל לא יותר אוקי אז ככה אני צריך מחשב למשחקים גלישה באינטרנט וסרטים אני צריך שהמחשב יהיה מחנות קרובה לחיפה ואני לא מתכנן OC אני רוצה שהמחשב יריץ את המשחקים half life ברמה ממוצעת heroes of might and magic 5 ו black and white 2 כמובן שעוד הרבה אבל זה בעקרון המשחקים הבסיסיים שאני חייב שהוא יריץ חלק ובלי בעיות אוקי אני לא יודע אם צריך להגיד אבל יש לי מסך samsung 931c והרזולוציה שלו 1280x1024 ואני לא צריך צורב אז הנה מפרט שבניתי: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 5600 DualCore BOX AM256DCB ¤ 1129 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 471 1 מארזים NZXT Trin…
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על המפרט הבא. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, ניתן לחרוג קלות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן אני חדש כאן בניתי מפרט ב4500 רציתי לראות איך הוא או אם יש נקודות לשיפור בעיקרון המטרות העיקריות של המחשב זה גיימינג למשחקים כבדים בניתי מפרט מה אתם חושבים ?? מ מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1231 כמות:1 לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3LR ¤528 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤282 כמות:1 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤285 כמות:1 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1139 כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ¤355 כמות:1 ספק כח CoolerMaster eXtreme Power 650W ¤399 כמות:1 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP ¤85 כמות:1 מאורר למארז CoolerMaster Blue LED Silent Fan 120mm ¤44 כמ…
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - מתכנן לשחק starfield פיתוח תוכנה בקטנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) GPU -אני מתכנן לקנות 3070\4070 בנוסף למפרט 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 3 מתוך 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מע…
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs, gta, Assassins creed unity, bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1050*1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-