עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הרכבתי מחשב מ skypc ויש בעיה קטנה שאני מאיזור ירושלים ואם יקרה משהו לאיזה חלק תהייה לי בעיה להגיע לראשון (skypc ממוקמת בראשון) אז רציתי לדעת אם תוכלו בבקשה להחליף לי את ה המפרט שבניתי למפרט זהה באתר ksp.co.il כן, אני צריך 4 GB זכרון, ו500 גיגה שיהייה בכונן קשיח. המחשב עצמו מיועד לפוטושופ, אבל לא רק.. אלא גם לתוכנות כלליות.. ולא למשחקים בכלל. בתודה מראש ..

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by Style_Shachar,

ערב טוב, אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג. עכשיו אני מבקש שתעזרו לי להבין בחלקים שאני קונה ומרכיב, כי יש דברים שאני לא כל כך מבין. ראיתי פה באתר, את המפרט הזה. מה אתם אומרים עליו, הוא משתלם? התקציב שלי הוא 5.5K. ויש לי כמה שאלות: במפרט יש מעבד i5 3570K אם המטרה שלי היא רק גיימינג ולא גראפיקה וכו' לתקציב שלי המעבד הזה עדיף על ה- i7 3770K? ובכלל לתקציב שלי המעבד הזה הכי טוב? במפרט הזה הביאו מעבד- Tray בלי קירור, וקירור בנוסף. אם אני אקנה מעבד Box אז אני לא אצטרך את הקירור הנוסף הזה? איך אני אמור לבחור את ה- לוח אם, פתרונות קירור, כונן קשיח, זכרונות, מארז וספק כח, כל שאר הדברים חוץ מכרטיס המסך והמעבד?? אני אודה לכם מאוד אם תוכלו להדריך אותי בהבנה של הדברים! תודה רבה רבה רבה…

3. שלום, מחפש מחשב נייד לאשתי. שימוש בסיסי - גלישה ותוכנות משרדיות כמו אופיס. תקציב גבוה יחסית לדרישות (נראה לי) כי זו מתנה (לא ממני...:) ) - אין חובה כמובן להגיע לסכום אבל אפשרי לגמרי. חובה שהזכרון יהיה SSD. אני מניח ש256 זה בסדר. עדיף מסך 14" כי עיקר השימוש הוא בבית כמחשב סטטי אבל מה שמסתדר עם המשקל. אין דרישות מחמירות מעבר, אז כמה שאפשר לשפר תכונות "מעטפת" יותר טוב - משקל כמה שיותר נמוך (לא מעבר ל1.3 +/-), זמן סוללה וכד' מסך מגע ומחשבי 360 כאלו, נחמד אבל לא חובה, ומתועדף אחרי משקל, גודל ומפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מפרט למחשב ב-5000 ש"ח: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHz 4Mb BOX לוח אםASUS P5QL-E Intel® P43 Chipset LGA 775 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ANTEC Sonata III Quiet Super Mini Tower 500Watt מסך מחשב Samsung 22" 2243BW 5ms LCD יש צורך בcooling freezer 7 pro? אני מצטער שאני מרבה לחפור, אבל זה מפרט לאחר השלמות של חלקים שחברים טובים חיברו לי מכל מני מפרטים שהם עצמם נתנו לי, אז חיברתי בין המפרטים שלהם למפרט שלפניכם.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  5. המפרט מיועד בעיקר ובעיקר למשחקים, חייב להכיל את המסך samsung 931c ואת כרטיס המסך 8800gts640 תודה רבה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 23.06.2007 בשעה 22:00:13 ועוד משהו,לא מתוכננן OC וחייב להכיל את המעבד 6600 של אינטל(כפול ליבה)

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  6. אני רוצה לחבר אליו כרטיס טלויזיה, מודם פקס וכרטיס רשת (בנוסף לכרטיס רשת המובנה) שכבר יש לי. אני מעדיף לוח אם עם יותר מ2 סלוטים לזכרון פנימי. אין צורך במארז אלא רק בספק, אין צורך בשום ציוד היקפי (האדיסקים / סידירומים). משהו כזה.. מעבד: AMD Phenom II X4 920 2.8GHz 6MB L3 AM2+ QUAD CORE כרטיס מסך: PALIT HD4850 1gb SONIC זכרון פנימי: Kingston KHX8500D2K2/4G X 2 בעיקר למשחקים, עריכת וידאו ורינדור תלת מימד, כדאי שיהיה ניתן לשדרג בעתיד מוכן לחרוג מהתקציב בקצת או יותר..

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  7. אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי לצורך תוכנת שירטוט אוטוקד 2000. יש הצעות? מחשב בתקציב של 1500 שקל אפילו קצת פחות! תודה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  8. Started by דודי76,

שלום לכולם! רציתי לקבל חוות דעת על המחשב הנייד הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7120&perur=2&t=1&c=339 על פנייו הנתונים שלו ממש מרשימים אין לי ניסיון עם החברה טושיבה אשמח לקבל תגובות וחוות דעת רצוי מקצועיות... בברכה דודי

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  9. שלום לכולם, אחרי שרכשתי מחשב שולחני יקר (יחסית) נשארתי עם תקציב של כ3000-4000 כדי להשלים את יעילות העבודה שלי בקניית מחשב נייד. מטרת המחשב לשמש אותי בעיקר לגרפיקה, פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת קבצים גדולים \ קבצים במקביל. כיוון שהמחשב ישמש אותי במקביל למחשב השולחני כל הזמן, ההארד דיסק לא צריך להיות גדול במיוחד. רצוי מחשב מהיר ויציב בעבודה עם קבצים כבדים בפוטושופ. לא צריך להריץ משחקים. גודל המסך: מבחינתי, כמה שיותר גדול יהיה לי יותר נוח. עם המשקל אסתדר כבר איכשהו בכל מקרה. זמן סוללה: מן הסתם, כמה שיותר יותר טוב..אני חושב שהרבה מהעבודה תיהיה ברכבת או במקומות שאפשר לעבוד עם המחשב מחובר. כונן דיסקים - אין צורך רצוי כמובן לנסות ולחסוך כמה שיותר במחיר הסופי, מותר לחרוג אם נראה…

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  10. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לימודים, משחקים אם כן אז קלים מאד, צפיה בסרטים-יכול להיות שתהיה לפעמים... * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי? לא משנה, למרות שכמובן שעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שלא תיגמר אחרי 3-4 שעות של עבודה באופיס ... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו), אם יהיה HDMI זה פלוס, אבל אם אין אפשרות במסגרת התקציב לא נורא. * בלוטות? עדיף שכן.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 GB * צורב DVD? עדיף שכן.. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כמובן שעדיף החברות הידועות יותר ולא חברות שאף אחד לא שמע עליהן *התקציב עלה ל2200-2000...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי מחשב נייח ישן (2011) והגיע הזמן לחדש . אני מחפש מחשב נייח ,מעוניין להרכיב מארז וזה הפרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות ,התקנת מכונה וירטואלית, docker , סרטים באיכות HD , משחקים ברמה סבירה , אפשרות לחיבור של המחשב לטלוויזיה רזולוציה טבעית של המסך הראשי - 1440*900 3. האם יש צורך בציוד היקפי - 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - מסכים,מקלדת,עכבר,רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולה…

12. שלום ובוקר טוב לכולם . הייתי מעוניין בעזרתכם בהבעת דעת על מפרט מחשב שקניתי האם הוא מספיק חזק וטוב לדעתכם ואם לא מה השינויים שכדי לי לעשות. המפרט הוא: זכרון- dual 256m ddr 400 mhz*2 דיסק קשיח - 40g 7200 כ.מסך - msi geforce 4 mx 440 64 ddr כ.קול - creative 5.1 מעבד - amd athlon 2400 xp לוח אם - msi kt4av אודה לכם מאוד על תגובה . תודה ולהתראות.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  13. הצעה שקיבלתי מעבד - AMD 2800 Sampron 64bit זכרון - DDR2 533 512 לוח - ASUS amd am2 דיסק קשיח - נפח 80G (מה מומלץ?) מארז - ATX מפואר ספק 480W כרטיס מסך - 3D Force-5-128 צורב - NEC 3550 מסך - MAG LCD 8ms מחיר כולל ציוד היקפי 3000 כדאי ? הצעות לשיפור? תודה .

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  14. אורח ספיר
    Started by אורח ספיר,

שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד בקרוב ומעוניין במחשב נייד במחיר של עד 2500 ש"ח (לא ניתן לחרוג ואף עדיף לחסוך). דרישות מהמחשב - שיהיה כמה שיותר קל (רצוי סביבות 1.5 ק"ג) וכפועל יוצא מכך גם גודל המסך צריך להיות עד 14" (אלא אם כן תראו לי שישש מחשבים קלים גדולים יותר). מעדיף הארד דיסק SSD. השימושים במחשב יהיו בעיקר כתיבת עבודות, אינטרנט וצפייה בסרטים. מצאתי את הנייד הבא, בדיוק בתקציב: https://www.istudent.co.il/saleInner.php?saleId=8vn3YaUfD אשמח לדעות על המחשב או הצעות למחשבים אחרים. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tembo,

שלום לכולם, כמה שאלות בנושא מחשבים ניידים: 1. שמתי לב שלמעשה יש שני סוגי מעבדים עיקריים במחשבים ניידים: מעבד שולחני כלומר אותם המעבדים בדיוק שיש לנו במחשבים בבית ובכלל ומעבדים שיועדו למחשבים ניידים כלומר סנטרינו, דותן וכדומה. השאלה שלי היא מה ההבדלים למעשה בין 2 סוגים אלו, הבנתי שאחד מההבדלים זה צריכת החשמל, באילו הבדלים בזמן השימוש מדובר. כמו כן מה מבחינת ביצועים? 2. מה ההבדלים בין המעבדים הניידים שיצאו היום לשוק מה מיועד למשתמש "בייתי" - מה אני בתור מתכנת / משתמש בייתי רוצה לקנות. 3. מבקש המלצות לדגמים מומלצים אני זקוק למחשב בעיקר לתכנות JAVA וכדומה, אינטרנט חשוב לי עניין האלחוט כלומר היכולת להתחבר בכמה שיותר דרכים לאינטרנט ללא כבלים, 256 מגה לפחות 30 גיגה כונן והייתי מ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nivz,

אני מתחיל ללמוד באוקטובר מדעי המחשב (באונ' ת"א) ורציתי לקנות לפטופ שישמש גם ללימודים, אבל גם משהו יחסית חזק כדי שיחזיק מעמד כמה שנים טובות (אחרי העמסה של ההארד דיסק בסרטים, מוסיקה וכו'...) חשבתי על ה Dell Studio XPS חשוב לי HD של לפחות 320GB, לפחות 4G RAM מעבד טוב. וכו'. מזמין את המחשב מארה"ב, תקציב סביבות 1000$ (אשמח לטיפה פחות) יש המלצות? ועל הדרך גם אתרים להזמין דרכם אולי? (חשבתי על bestbuy)

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by arbily,

נראה לי הכנתי את ה-מפרט !!!! הוא למשחקים וכל זה רק תגידו אם החלקים תואמים זה לזה, בבקשה. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80569Q9550 לוח אם Gigabyte GA-X48-DS5 ¤675 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GX48DS5 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤270 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-6-6-18 PQ ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1027 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD4890-1GD5E צורב A…

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  18. מטרות המחשב - בעיקר ללימודים באוניברסיטה ושימוש ביתי רגיל, אם יש אפשרות שהוא ישמש כסטרימר ולא יקפיץ את המחיר אז סבבה גודל המסך הוא 15.6 אני לא מבין ברזולוציות מספיק כדי להגיד מה אני רוצה, בתכלס FULL HD נשמע לי כמו סטנדרט בכל מחשב נייד חדש אז אין משקל ספציפי, עדיפות לקל סוללה חזקה בהתאם למשקל ולגודל, לא מפלצת כי בסופו של דבר רוב השימוש הוא בבית יציאת HD זה חשוב ובנוגע לבלוטות' זה פחות הייתי רוצה שיהיה לו מעבד חזק שישאר טוב גם לעוד 3 שנים, זכרון ראם בהתאמה וזכרון קשיח שיהיה הרבה, לפי מה שאני יודע הסטנדרט היום הוא הרבה מעבר למה שאני יכול לנצל אחריות זה דבר די חשוב אצלי כי יש לי נטיה להרוס אשמח שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה מקורית ועדיפות לוינדוס 8, אין סיכוי שאני אתחיל להתעס…

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  19. שלום לכולם, באפשרותי לקנות את הנייד הנ"ל במחיר 3800 ש"ח מתצוגה עם אחריות לשנה (מחיר הכי זול בזאפ 4300). מבחינת דרישות, הוא עונה על הכל (חוץ מבלוטות', אבל נסתדר) - המחשב מיועד לשימושים כלליים: אופיס, אינטרנט, P2P. אשמח לשמוע את דעתכם, תודה. המפרט: יצרן : Lenovo, דגם : C200 מעבד :Core Duo T2250, מהירות : 1.73Ghz זיכרון : 1Gb בשתי יחידות של 512Mb כל אחת, מהירות זיכרון : 667MHz חריצי זיכרון פנויים : 0, חריצי זיכרון נגישים : 2 קיבולת זכרון מקסימלית : 2GB גודל דיסק : 80GB DVD Multi Burner מסך : TFT XGA, גודל : 15", רזולוציה : 1024x768 Yes : WiFi 802.11 כרטיס מסך : Intel Graphics Media Accelerator 950 זיכרון כרטיס מסך : משותף עד 128Mb כרטיס קול : Intel High Definition Audio 24-b…

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by ha_miki,

היי אני בדיוק עובר חברה ואני נאלץ להחזיר את המחשב PC לחברה שלי מה שמשאיר אותי עם כמה חלקים ספייר מה שיש לי כרגע זה GF8800GTS + 500W PSU + 1GB DDR2 667 ומסך ועכבר ושאר הדברים כמובן יש לי עשיתי בירור לגביי מה שאני רוצה לקנות והגעתי לזה Q6600 G0 - CPU Gigabyte 965P-DS3 - MB 1gb 667 CL4 - generic wd aaks 500gb sata2 16mb - HD כמו כן מארז וצורב של פיוניר הכל באזור ה 3300 שקל ב סקייפיסי השאלה היא האם החלקים בסדר ? אני מדבר בעיקר בקשר ל לוח אם אני משחק דיי הרבה ועובד פה ושם עם תוכנות גרפיות כמו PS ו 3DSMAX MAYA והמרות של DIVX ולא כל כך חשוב לי אובר קלוק למרות שאין לי בעיה עם זה אני רוצה שהמחשב יהיה שקט וזהו פחות או יותר מבחינתי הדבר כמעט סגור רק מחפש אישור קטן לפנ…

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  21. מנסה להרכיב מיפרט לגיימרים - עבור בן דודי. אני עצמי גיימר לייט ( MW3 ) מקסימום - משחק במחשב בן 5 עם כרטיס מסך GTS450 מאוד מרוצה....הכל חלק - ובטח הרבה יגידו שאני לא מבין מהחיים שלי הבן דוד שלי הרבה יותר שחקן מימני - כולל BF ועוד - אבל לתחושתי המישחקים לא הרבה יותר כבדים בכל מיקרה יש לי כאן לכאורה השוואה לא הוגנת ביין שני מיפרטים - שלא עולים אותו דבר רחוק מיזה השאלה 1. היא אם בשורה התחתונה יהיה הבדל משמעותי - בחוויית המישחק כי אני משוכנע שקירטועים לא יהיו = בכלל 2. חוץ מיזה אם אני מוסיף למיפרט הזול כונן SSD בגודל 240G של אינטל האם זה משפר את חוויית המישחק וזרירזות הביצועים או שזה לא קשור תודה מראש לכל מי שעונה המיפרט הזול 3750 ש"ח [TABLE=width: 100%,…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by TGA,

אני לא מחפש לקנות מחשב נייד חדש (יש לי אחד) אלה אני רוצה לדעת משהו קטן, כמה עולה מחשב נייד שיוכל לעלות GTA IV, CRYSIS ועוד משחקים שברמה שלו ומתחתו אבל לא בהרבה... *מעניין אותי לדעת מה המחירים למחשבים כאלה*.. -יש לי מחשב נייד של COMAPQ (סליחה אם אני לא מבטא את זה נכון) שעלות שלו הייתה 3000 ש"ח והוא לא מריץ לי רולרקוסט והמשחק היחיד שאם אני לא נמצא ליד המחשב הנייח שלי זה CRUSADER....

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  23. צריך המלצה של מחשב נייד לאחותי הקטנה ב- 4,500 אפשר להיתגמש ל- 4,800 אני מעדיף מנעה מחשבים! שימוש המחשב הוא אופיס \ תוכנות היתכתבות \ מישחקים מדי פעם. תודה לעוזרים!!

24. איזה ספק כח דרוש למפרט הזה? (מבוסס HWzone😃)... מעבד AMD Ryzen 7 2700X כרטיס מסך Sapphire 11266-04-20G Radeon Pulse RX 570 4GB GDDR5 Dual HDMI/ DVI-D/ Dual DP OC with Backplate (UEFI) לוח אם Gigabyte GA-AB350M-DS3H V2 זכרון Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 Addlink SSD 256GB S70 M.2 2280 nvme כונן קשיח Seagate HDD 2.0TB 64MB SATA3 Barracuda כונן אופטי LG DVDRW X24 SATA וכן השמח להמלצותיכם המחכימות בקשר למפרט.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Guy31,

לסטודנטית ב4000 בKSP שיעבוד עם התוכנה SOLID WORKS

• 2 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.