ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
היי מערכת ההפעלה היא ויסטה בייסיק ואני לא מצליח להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת האלחוטי. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר זה כותב לי שהתוכנה לא תואמת את מע' ההפעלה מרות שהדרייבר הוא לויסטה
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 (אני קונה באילת ככה שאולי זה עוזר) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, מסמכי אופיס, אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין צורך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכם אנשי הפורום, הפנו אותי לאתר הזה והגעתי למדריך לקניית מחשבים ניידים. קראתי והבנתי כמה אין לי מושג...מדריך מעולה דרך אגב. הרכבתי איזשהו מפרט אחרי שקראתי את המדריך. מקווה שתוכלו לתת לי המלצות לטובת הקנייה. יכול להיות שכתבתי דברים מנוגדים, אבל אני לא מתיימר להבין, אז.....תזרמו איתי.... צרכים: גלישה באינטרנט, האזנה למוסיקה, הורדת תוכן מהאינטרנט, צפייה בסרטי DVD / HD, כתיבת מסמכים גדולים באופיס (אקסל, וורד ובפאוור פוינט). אין צורך שיתאים למשחקים בכלל. יש לי Iphone אם זה משנה. תקציב של עד 4,000 ₪. מוכן להתגמש אם זה שווה את זה. • מסך: 15.4" / 14.1. מעדיף את הקטן מביניהם אם המחיר יורד והרזולוציה לא נפגעת וגם בגלל הגודל, כי זה יותר נוח. • מסך רחב בעל ציפוי מבריק התורם…
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה, קידוד וידאו לעיתים רחוקות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פיירפוקס וקידוד וידאו לעיתים רחוקות ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת לקנות מחשב נייד טוב לצפייה בסרטים/סדרות, בית ספר, לשמוע מוזיקה,אינטרנט מסך בין 15.6 ל 17 אינץ אני לא בדיוק מתכוונת להוציא את המחשב מהבית אבל שלא היה יותר מדי עבד שימוש יום יומי! מעדיפה מחשב של 2 ב 1 תקציב עד 3000 שח לצערי
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום! ידידה שלי התחילה את תחילת דרכה כסטודנטית והיא מעונית במחשב נייד - עד 4000 ! הצרכים שלה הם בסיסים לחלוטין: 1. עבודה בתוכנות אופיס למינהן . 2. אינטרנט (חשוב מאד שיהיה WiFi מובנה- אני יודע שברוב היום יש) 3. מוזיקה , הייתי אומר סרטים אבל לא יודע עד כמה. 4. כל מה שדרוש מסטודנט וממי שלא משתמש במחשב למשחקים עריכה וכו'. 5. גודל מסך מבוקש 15 אינ'ץ. 6. זכרון 512 אני לא חושב שתזדקק ליותר מזה. 7. ארד דיסק 60 אם ניתן יותר במחיר אז סבבה. * אם תוכלו להתייחס גם לנושא האחריות ולזמן סוללה אודה לכם עדיף שהמחיר יהיה כמובן נמוך מ4000, אודה לכל העוזרים. כמו כן ערכתי חיפושים לפני שהכנתי את ההודעה ראיתי הודעות דומות בעניין אך לחלקן לא היו תשובות או שלא היו תשובות ממצות או מספקות. ושוב פעם…
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי , זקוק לאישורכם , בתור בחור שלא מבין הרבה בחומרה זקוק גם לגיימינג טוב , ומוכן להוציא באיזור ה 3500 , הייתם מקבלים את המפרט הבא שהרכבתי ? בהשראת ROY.T שממנו לקחתי את רוב הדברים שהוא הציע בתרד אחר : http://hwzone.co.il/community/threads/526664-דרוש-מפרט-גיימינג-ללא-מסך-כ3000-ש-ח אני מצרף את הקישור למפרט שלי בסוף התרד הזה , לי הפריע סוג הלוח אם כי אני אוטמטית סומך על giga byte , אז אמרתי נוסיף עוד 200 ש"ח לצורך התענוג , הזכרונות המוצעים בתרד הקודם שצירפתי לו קישור כאן הם 1333mhz לעומת 1600 שמצאתי באותו מחיר , מעבד, אמרתי נתפנק על סדרה 4 ונרוויח עוד 0.4 ghz בתמורה לעוד 60 שקלים... כמו כן מהירות העבודה של seagate לא מצאה חן בעיני במחשב שלי , אולי הדרייבר שהיה לי לא היה ת…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב הנייח ,כבר בן 6 . השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט,משחקי פעולה COD/GTA .במחשב העתידי ארצה גם תמיכה בסרטים באיכות 4K . המעבד שלו היום הוא Intel Core i5-2500 Box רכיבים שארצה לשמור (אלא אם חייב לשדרג): ספק- Seasonic S12II-520 Bronze מארז- CoolerMaster CM 690 II Basic מאוורר למעבד - Scythe Katana 3 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? צריך כרטיס רשת וSSD 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז,ספק כוח,דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהק…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שלהלן. המחשב מיועד לעבודה גרפית שעיקרה Photoshop אך הוא יצטרך לדעת גם להתמודד עם תלת מימד בתוכנות כמו Google Sketchup ו- 3Dmax. כמו כן המחשב מיועד להריץ משחקים. האם המפרט הזה משרת את מטרתו? האם עדיף מחשב מבוסס AMD? או אולי מבוסס על מעבד ה- I5 החדש? תודה מראש לכולם... מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤906 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤406 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPI ¤326 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4850 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL ¤679 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤146 מארז: [..] ANTEC SONATA 3 + 500W EARTHWATTS PSU …
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שוקל לקנות את הנייד הבא: https://www.americanoutlets.com/electronics/computers-tablets/laptops/1074008.american.outlets הבעיה היא שהוא ריפברישד . מישהו התנסה בתחום המחשבים המחודשים? האם זה באמת הימור?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, נחשב יחובר לטלויזיה ו\או מסך חיצוני כאשר אני בבית, חשוב שקט * גודל ה, ומחשב לא חם, גם שהוא פועל שעות רבות, אני מתכוון להפעיל אותו מסביב לשעון גם בלילה להורדות *מסך 13.3 * משקל רצוי פחות מ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה יותר ארוך, 8 שעות עם WIFI ובהירות לא מינימלית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל מעדיף חי טרה ,מעדיף גם במהירות של 7200 סל"ד * צורב DVD? לא , בשביל לחסוך משקל, אין לי כלל שימוש בכונן דיסקים * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, יהיה נחמד אם יהיה אחריות לשנה בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS א…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייד שלי , דגם lenovo z560 כל כמה דקות הוא משמיע קול מוזר כזה כמו של פיצפוץ , שללתי כבר כמה סיבות כמו הארד דיסק ומעבר למצב שינה וכו אבל עדיין אני לא מצליח להבין מה מקור הבעיה יש לציין שהמחשב נקנה בחו"ל אבל למרות זאת קיבלתי סיוע בפורום של לנובו אבל גם שם לא ממש יודעים לתת תשובה ... אפשר עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום,אני צריך מפרט מחשב חזק לסרטים HD משחקים כבדים כמו Modern warfare 2 וחדשים מוזיקה ותוכנות עריכה תוכנות עריכה כמו פלאש צריכות מפרט גרפי מיוחד? התקציב לא כולל ציוד היקפי ומסך (המסך הוא 42 אינץ' HDR או FULLHD אני לא בטוח) שקט חשוב במיוחד ברמה של 10 ללא OC ללא מערכת הפעלה חשוב שהמחשב יפעל בלחץ עם תוכנות במקביל (כמו משחקים עם תוכנות נוספות ביחד) וצריך כרטיס טלוויזיה ומארז שיהיה רגיל בלי לדים ואורות מיוחדים אתם ממליצים לקנות בקר פיזי חיצוני של טמפרטורות בשביל לשמור על המערכת? בניתי מפרט אבל לא יודע אם הוא טוב: מעבד 4 ליבות: Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray 695 ש"ח לוח אם GIGABYTE: EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 455 ש"ח זיכרון DDR2 1066MHZ…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודשיים עידכנתי את הגרסה של ווינדוס ל8.1 דרך החנות של מיקרוסופט. הנייד שלי Samsung Ultrabook NP530U4E נקנה לפני כ7 חודשים וכמובן הגיע עם עותק מקורי של ווינדוס 8. לאחר העדכון, התגלו לי לא מעט בעיות של דרייברים, הנה החלק העיקרי שלהן: 1. בהירות המסך-מקשי הFN לשליטה במהירות המסך לא משפיעים. אני רואה את השינויים בבאר הזה של הבהירות (עולה או יורד בהתאם למה שאני לוחץ) אך בפועל בהירות המסך לא משתנה. יש לה שני מצבים כרגע: אם אני פותח את המסך (בין אם ממצב שינה או מצב כבוי) כאשר המחשב מחובר לחשמל אז הוא עולה על בהירות מירבית ונשאר כך גם כאשר אני מנתק את החשמל. אם אני פותח את המסך כאשר הוא לא מחובר לחשמל, זה על בהירות מאוד נמוכה ולא משתנה גם אם אני מחבר לחשמל. שוב, …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ניתן לחרוג עד 4000 (רק אם יש סיבה ממש טובה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? העברה של שיעורי יוגה בזום וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה למשקל, חשוב מסך גדול 17 אינץ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם,המחשב שלי כרגע מראה סמניי גסיסה מוקדמים(רעשים מהמאורר,הוא מתחמם ובכלליות בעל ביצועים של עגלה של מוכר אבטיחים). החלטתי לא לשדרג אותו אלא להחליף אותו לגמרי ולקחת איתי את מה שאפשר להציל. אז ככה,מה שאני משאיר זה את המסך,ההארד דיסקים,צורב דיוידי,כונן דיוידי,כ.קול(יש לי audigy 2) וחשבתי גם לקחת את הזיכרון(יש לי שני סטיקים של 256 כל אחד). התקציב הוא,כמו שרשום בכותרת כ5000 ש"ח(יש אפשרות לחרוג קצת) והמטרה היא משחקים ואולי בעתיד הלא רחוק HTPC. חשוב לציין שלמרות שאני לוקח את הHD יש צורך בעוד אחד כי הוא עוד מעט נגמר. אני לא ממש מבין במפרטים אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט וחנות באיזור המרכז(גר בהרצליה). יום טוב
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, אני חדש פה ואני ממש לא מבין במעבדים ולוחות אם ובכלל בחומרה. באתי לפה אחרי ששמעתי זה הפורום הכי אמין שיש.. אוקי אז לנושא, המפרט שלי זה q6600 כרטיס מסך 260 gtx 4 g ram win7 64 bit ספק 500 וואט לוח אם לא יודע אבל הוא ישן כמו המעבד(משו כמו שלוש שנים) אני צריך שתמליצו על שידרוג של מעבד ולוח אם שהכול ''יתאים'' אחד לשני. התקציב הוא 1000 . דרך אגב בכמה אני יכול למכור את המעבד שלי?(4 ליבות) תודה :]
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
השימוש שלי במחשב הוא - עבודה באינטרנט צפייה בסרטים, משחקים ושימוש בתוכנות כבדות (אני בנאדם שפותח המון חלונות ) המחשב ישמש כחצי תחליף למחשב נייח. חשוב לי: שידע להריץ XP. מסך בגדול 15 אינץ- עדיף wide. חזק עם ביצועים טובים. לא כבד מדי תודה!
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפשת לקנות לפטופ טוב שיכול להריץ משחקים כבדים ממש בקלות. (אני לא סטודנטית אז אני מחפשת משהו באמת איכותי) עד מחיר 5000 האם קיימת חיה כזו? כמו כן באיזו חנות/רשת הייתם ממליצים לרכוש? אני מאיזור המרכז/שפלה הבנתי שחשוב שיהיה מעבד i7 וזכרון 16GB וSSD שהוא לפחות 512 כרגע יש לי Lenovo IdeaPad L340 והוא על הפנים!! קצת קשה לי לסמוך על לנובו אחרי שרכשתי מהם שני לפטופים ברצף שהראשון פשוט שבק חיים והנוכחי מריץ לי משחקים ממש גרוע. (אני יודעת שהרבה יגידו שעדיף לי להשקיע בנייח אבל אין לי מקום לנייח וגם אני מעדיפה משהו קטן ונוח שאפשר להתנייד איתו ) טנקס!
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
- 2 followers
-
-
https://tms.co.il/builds/276433 גם אם ניקח קירור אוויר ( המערכת לא נותנת אותו בזמן הרכבת מפרט ) כמו זה - https://tms.co.il/nhd15 המחיר עבור מערכת מינימלית יוצא 7350 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שלו: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230831 מציעים לי אותו מוחדש(עודפי יצרן, לא היה בשימוש), ב 1700 שקל. התקציב שלי היה 1500, אבל אני מוכן לחריגה הזו. השימושים סטנדרטיים לחלוטין, גלישה, יוטיוב, מדי פעם סרט. האם ניתן לסמוך על אתרי הקופונים שהוא אכן לא היה בשימוש והוא תקין? לא אכפת לי כ"כ איך הוא נראה פיזית. אשמח לחוות דעת. תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%]שלום חברים, שוקל לקנות כרטיס זיכרון של 128 ג'יגה בייט בשביל לבצע הרחבה למחשב נייד שלי .האם זה פיתרון שמקובל בעולם הזה ? ידוע לי שזה יעבוד פחות טוב מהSSD שמותקן עליו, השאלה אם זה יכול לגרום לבעיות שכרטיס הזיכרון יהיה מחובר באופן קבוע, האם זה יכול להידפק לפתע פתאום? זה מקובל בפלאפונים השאלה אם גם מקובל במחשבים אשמח להמלצות תודה. [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתרתו העיקרית של המפרט היא OC! על כן הכנתי מפרט שאני מתכונן לקנות בעוד שבוע (טיפה יותר) אנא המליצו לי מה כדי לי לשנות! Antec SmartBlue 350 Watt (לא מתפשר!!! OWNZZZZ) AMD ATHLON XP 2400 + FAN EPOX 8RDA+ אני מתחבט בינו לבין ה8K9A2 + Corsair CMX256A DDR 3200C2 גם בוא אני מתבחט לגבי הWINBOND שאותו די מסוכן לקחת... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נטבוק חדש,, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ולסירטונים\סררימינג ברשת ואולי לקצת וורד. דירושת מערכת: מסך"10-12 אינץ שיהיה עליו NVIDIA ION מעבד כפול ליבה ATOM 1-2 גיגה זיכרון פנימי. י*יציאת HDMI תיהיה בונוס נחמד. *תקציב גמיש(לא הייתי רוצה לעבור את ה2.5K) אין לי שום בעיה להזמין מחול אם המחיר בארץ גבוהה מדיי או אם לחלופין לא מוכרים אותו בארץ. לני כחצי שנה רכשתי את ה ASROCK ION 330 שהינו מחשב קטן לסלון ובזכות רכיב הION שלו והמעבד כפול הליבה שלו הוא סוחב הכול כולל FULL HD. תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אשמח לקבל ביקורות עליו במיוחד על הדגמים של ה17.3 גודל מסך X7 V2 CF1 X7 V2 CF2 תודה, חזי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-