עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה נשמע חבר'ה? אני צריך פתרון לכל הכוננים קשיחים שלי. לצורך העיניין אני צריך מחשב "שרת". מחשב שיאכסן מלא כוננים קשיחים, שיהיה יציב מבחינת חשמל קריר ושקט. הוא יתחבר ברשת למחשב הראשי. יש אפשרות לוותר על \כרטיס מסך\זכרונות\וכונן CDROM? ז''א שיהיה רק מארז + ספק + לוח אם + כוננים קשיחים? בכל מקרה במפרט לא לכלול כונני קשיחים. תודה

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  2. שלום לכולם. אמא שלי ואחותי הקטנה דורשות משחב חדש. כממוחה הביתי למחשבים נאלצתי לעמוד במשימה ליצור להן מפרט ב4500 ש"ח. הנה מפרט שיצרתי: אמא שלי משתמשת במחשב בעיקר לעבודה משרדית ולכן אני לא רואה שום סיבה לא לשים לה מעבד חזק כמו הe6420. כמו כן, אחותי משתמשת במחשב בעיקר למשחקים (אולם משחקים קלים, הגבוהה ביותר היה SIMS 2 ). אני כן רוצה לשים כ.מסך בשווי הזה כי הרעיון הוא שהוא גם יוכל לקלוט משחקים שיבואו בשנה-שנתיים הקרובות (מי יודע אולי ייצא SIMS 3 חח). אשמח אם יש שיפורים והצעות. אם יש הצעה אבקש לא לעבור את המחיר לעיל, 4468 זה ממש הגבול הסופי. המשרד של אבי קונה את המחשב ואני לא רוצה שיחשוב שאנחנו גזלנים.. אז מחשב ב4468 ש"ח בהחלט מספיק, אין צורך במאוורר למעבד. יתר על …

• 11 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by karpad,

שלום, אני זקוק למפרט בשביל אמא שלי ללא ציוד הקפי מטרות המחשב: גלישה, אופיס, סרטים, תמונות ואולי בעתיד היא תתעסק קצת בפוטושופ תקציב: 3000 ש"ח~ אני מעדיף לקנות מזיגזג אם לא יוצא יקר משמעותית תודה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by mrwolf,

היי כולם, השימושים העיקריים במחשב הם לעבודות אנימציה, הרכבתי מפרט הרבה פחות מהתקציב שצויין בכותרת, כי פשוט זה נראה לי מחשב ברמה גבוהה מאוד ועם אפשרות לשדרוג בעתיד (הוספת כרטיס מסך). אם ניצול מיירבי של התקציב יוכל להביא שיפור של עשרות אחוזים אז נהדר, אבל אם המחשב הנ"ל ב 1500 שקל פחות מהתקציב יעשה את העבודה דיינו. הרעיון עם המפרט הנ"ל זה להוסיף עוד כרטיס מסך ב 1500 שקל עוד שנה ולהנות מהדור החדש של הכרטיסי מסך שיצא לשוק באותו זמן. מעבד אינטלIntel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB, מאוורר למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte X79-UD3 , 4xPCI-E 1 זכרונות G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1 כרטיסי מסךSapphire Rad…

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  5. Started by ellapenso,

בוקר טוב מה המצב? עוד חודש בעזרת השם אני מסיימת שנה ראשונה של לימודי אנימציה שהצלחתי לעבור אותה איכשהו בלי מחשב משלי, רק שמחכות לי עוד 3 שנים (מתחילים בנובמבר2009 ) והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל לחפש, קראתי בכל מיני מקומות והאמת שפה נראה לי שאנשים יודעים על מה הם מדברים אז רציתי להזכיר את המפרט שמצאתי כאן אצלכם ולשאול אם זה באמת יחזיק לי מעמד 3 שנים של עבודה יומיומית עם MAYA, FLASH, PREIMIER , after affects , mirage וכמובן גם פוטושופ וקצת QBASE וכו' .. לא אכפת לי שלא יהיה שקט וגם OC לא מתוכנן בקרוב, ואני מנסה לחשוב על עוד דברים שאני אמורה לספר לכם אבל לא עולה לי אז זהו,(דרך אגב אפשר לשים עוד 500 שקל אם יש משהו ששווה את זה ממש) וגם רציתי לשאול, אני כבר די רוצה לקנות אבל אני י…

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by elibegi,

שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב שיתן לי את כל הפתרונות להם אני זקוק בתחום האנימציה בשנים בקרובות. כדי לא להעמיס על הפורום עוד ועוד ת'רדים באותו נושא, שוטטתי קצת בפורום ומצאתי מפרט שהרכיב אותו YairZ ואני חושב שהוא מתאים לדרישות שלי ראו קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=544859.msg4649118#msg4649118 המפרט מצורף לשם הנוחיות: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1533 (אמנם אתה רשמת בזמנו את אותו המעבד עם GHZ3.5 -אך כזה לא מצאתי אצלם..) קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמו…

• 26 תגובות
    • 5.3k צפיות
  7. היי, חבר שלי מהלימודים צריך לקנות מחשב לצרכי אנימציה ושימוש בתוכנות כגון: פרימייר, אפטר אפקטס, פוטושופ, מאיה וכו' (אם כי תלת לא תהייה ההתמקדות המרכזית). התקציב הוא עד 6000 ש"ח כולל מסך דברים חשובים: ssd כרטיס של nvidia (עובד טוב יותר עם התוכנות) + אמרו לי שכדאי ללכת על i7 אשמח לכל עזרה\עצה בנושא תודה!

8. היי, http://www.mcc.co.il/main_new1.htm?info_berghauf.html מה אתם אומרים על המפרט הזה במחיר הזה ? תודה

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by טל זהר,

שלום זקוק למחשב שישמש כארכיון צילומים - כלומר, התקן להרבה דיסקים קשיחים. המארז צריך להכיל לפחות 6 דיסקים קשיחים, ועדיף 8 או 10 ספק כוח בהתאם המחשב עצמו לא אמור לעבוד יותר מדי אין צורך באביזרים הקייפיים אין צורך ב-OC ירוץ על XP - אין צורך להכניס בהצעת מחיר תודה מראש! טל

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  10. שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב חדש למשרד אדריכלים בתקציב צנוע עד כמה שניתן... תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה הכרחי עד 1000 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ארכיטקטורה ותלת מימד כולל רנדרים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד 2012 (2D), סקצ'אפ, ויריי לסקצ'אפ, פוטושופ, בעתיד אולי גם לומיון. -רציתי לציין שבעבר השקעתי בכרטיס מסך רציני בשביל רינדור אבל הסתבר שויריי לסקצ'אפ כלל לא משתמש בו וסוחט בעיקר את המעבד והRAM…

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  11. שלום לכולם. לפני כשבוע ומשהו פתחתי נושא לגבי מפרט בתקציב של כ -4500K. אנשים המליצו לי פה על מפרט. עשיתי את שיעורי הבית, קראתי, התעניינתי וכו'. הייתי בכמה חנויות מחשבים וקיבלתי מפרט דיי ספציפי. המחשב הוא יהיה לשימוש של משחקים. יש לי מסך LG 23" FULL HD. ואין לי צורך בציוד היקפי כלשהו. שמעתי גם על הכרטיסים החדשים של ATI שיתמכו ב-DX11. אבל הבנתי שעד שיצאו משחקים, וגם מחירם הגבוה של הכרטיסים פשוט לא שווה כ"כ לחכות לו. בכל מקרה, אני לא יודע אם לקחת את ה-4870 או 4890 ואם כן, אז איזה דגם? אני רוצה לשחק על הרזולוציה הכי טובה. בקשר למעבד אני מעוניין שהוא יהיה I5. הייתי רוצה שתעברו על המפרט לפני הקנייה ותגידו לי אילו דברים כדאי להוסיף\לשפר. תודה רבה לכל העוזרים ! [attachment delet…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  12. מטרה : מחשב בסיסי לשימושים כלליים (אופיס וכד'), מדיה בייתית (סרטים), מעט עיבוד תמונה, משחקי 3D בעתיד היותר רחוק. רכיבי בסיס בהשקעה ראשונית (~2000 ש"ח) : XFX nForce 680i LT SLI Motherboard Intel Core 2 Quad Q6600 Processor 2.40GHz OEM (OCZ 4096MB PC6400 DDR2 Memory (2 x 2048MB 1. דעתכם על המרכיבים ? 2. האם הוא יאפשר OC בהמשך ? 3. האם ללוח האם יש יציאת DVI מובנית או הלוח מחייב רכישת כרטיס בנפרד ? 4. האם התבססות על צ'יפסט של Intel עדיפה על nVidia ? (אין לי תוכניות לזוג 8800 בזמן הקרוב, גם לא לאחד...) הרבה שאלות, אפשר לענות על אחת ולברוח.... תודה, גל

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by OmerS,

שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב ולאחר התייעצות עם כמה אנשים החלטתי שהוא יהיה מבוסס על מעבד AMD. מכיוון שאני לא מבין כל כך ב- AMD רציתי שתבדקו מפרט שהכנתי ותתנו לי הצעות \ שיפורים \ מפרט משלכם. אלה הם הדברים שאני צריך שהמפרט יכלול: - מעבד AMD - לוח אם מתאים שיכלול בקרי SATA, LAN, SOUND - זכרון 512MB - דיסק קשיח SATA עם BUFFER גדול בנפח של לפחות 60GB - כ.מסך - אני לא צריך משהו חזק בכלל בגלל שנכון לעכשיו אני לא משחק כמעט אבל שיהיה משהו נורמלי וטוב שאם אני במקרה ירצה להפעיל איזה משחק זה יעבוד בסדר. אני מקציב לחלקים האלה עד 3250 ש"ח. הנה המפרט שהכנתי, מה דעתכם? כמות. מוצרים סה"כ Mushkin 256MB PC3200 Green 650 ש"ח (כמות: 2 = סה"כ 512MB) AMD ATHLON XP 2800 ORIGINAL BOX …

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by ranrt,

רציתי את דעתכם למפרט המצ"ב. 2160 ש"ח תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  15. השאלה בכותרת,זה לחבר טוב שלי,אני רוצה לעשות לו מפרט דרך החנות בה אני עובד,עכשיו ההתלבטות היא איזה מפרט להביא לו,הוא לא מחפש משהו חזק אבל משהו שיוכל להריץ PRO EVOLUTION SOCCER ,התקציב הוא ממש נמוך,משהו בסביבות ה1900-ל2300 אפילו פחות יותר,המחשב הוא גם כן בעיקר למסנג'ר,דיבור עם חברים מחו"ל במסנג'ר ולקריאת דואר אלקטרוני,איזה מפרט אני צריך להביא לו בכדי שאני יגיע לפחות מהסכום הזה ו-עד הסכום הזה........תודה מראש

16. Started by eran9287,

מפרט: מעבד: (955 ש"ח) Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box לוח אם:(505 ש"ח) Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 זכרון:(385 ש"ח) Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4 דיסק קשיח: (390 ש"ח) Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS מארז: (420 ש"ח) Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU כרטיס מסך: (830 ש"ח) Palit GeForce 9600GT 512MB HDMI לא הכללתי פה את הצורב, עכבר, מקלדת והרכבה שיוסיפו בערך עוד 500-600 ש"ח. אחרי הכל זה 4000 ש"ח בערך. זה מחשב שמיועד למשחקים (לא משחקים מטורפים כמו crysis ודומיו) האם שווה להשקיע ב-Q6600? מה אתם אומרים על הכרטיס מסך, האם ניתן להסתפק ב-8600GT? הייתי שמח לשמ…

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  17. אהלן, להלן מפרט, כמה entries לחלק מהסעיפים, לא בגלל התלבטות אלא בגלל פערים בין חנויות. המחשב מיועד למשחקים, רזולוציית full-hd, לא משחקי FPS תמיד, אבל על הגדרות מקסימליות. כמו כן יש שימוש לא מקצועי אך תדיר למדי בפוטושופ, עיבוד 2D, ההנחה שלי פה היא שדרישות החומרה העתידיות של חבילות פוטושופ, תהיינה דרישות של תוכנות ה3D של היום, כמו שבדר"כ היה עם פוטושופ. OC בינוני מתוכנן. מחשב שקט זה דבר בהחלט חשוב לי, אבל לא קריטי לגמרי. חלק ראשון - רכיבי הליבה, שלא יעברו שדרוג בשאיפה למשך 5 שנים ומעלה כמו desktop-ים קודמים שלי: 1) 3770K - ההפרש במחיר מ3570K משמעותי אבל ביחס למחיר המחשב כולו הוא כ6-7 אחוז, מאחר שהיום בעיבוד 3D מקבלים 15-20 אחוז ביצועים לכל המערכת מקיום של HT, אני נוטה ל…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. קיבלנו את ההצעה הזאת מחנות מחשבים למחשב לבית שיהיה לצרכים יומיומיים וגם שיהיה למשחקים קלים. אני מוסיף עוד כ-600 שקל בנפרד למפרט בשביל שיהיה למשחקים קצת יותר כבדים מה Sims של אחותי. האם ההצעה הזאת טובה לדעתכם? מעבד Intel E4500 לוח אם GA-945GMF-S2 זיכרון 1G DDR2 667Mhz CL5 דיסק קשיח 160GB S.ATA2 צורב DVD LG H62N כרטיסי קול ורשת OnBoard מארז Midi Tower 400W ATX יש גם אל פסק, מקלדת ועכבר בהצעה אבל אין פירוט של החברות. מחיר 2615 ש"ח.

• 12 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by Decktor,

מכר שלי ביקש ממני לבנות מפרט לילד שלו בתקציב של בערך 2000 שקל, הדרישות של הבן היו ככה: כרטיס מסך עם 256MB זכרון אין צורך ל VIDEO OUT וכו'. לפחות 1GB זכרון. מסוגל להריץ את NFS האחרון על הגדרות גבוהות. צורב DVD. כרטיס רשת אלחוטי. מקלדת ועכבר. אין צורך בציוד היקפי מעבר למה שרשום.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  20. צריך מפרט לבן דוד ב3000 + - למשחקים לא כבדים במיוחד (משחקי ספורט וכו'), וגם אם כן אז לא על גרפיקה גבוהה יותר מידי וכו'. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  21. הוא צריך מחשב עד 2200 ש"ח כולל עדיף מערכת אינטל עם D805 וכרטיסי מסך בסדר גודל של 9550PRO או משו כזה המחשב כולל הכל מעבד +לוח אם +זיכרונות+ כרטיס מסך +מארז + ספק+עכבר ומקלדת לא כולל מסך

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by razoli,

Core 2 Duo E6300 945P-S3 1GB TwinMOS 2 Thermaltake Soprano VB1000BWS 8600GT המארז הספציפי הזה חייב להיות, ללא ספק וללא כונן אופטי מה אתם חושבים??? יש מהוא עדיף יותר?? הוא לא אובר קלוקר ולא גימר רציני הוא רק חולה וויסטה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי?3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושטופ,אילוסטריטור,אקשטין סקריפ,תוכנות פלאש וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הירוס 6,דיאבלו 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).[19 אינץ',אם חשוב דגם אברר] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמובן שכמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by clmn10p,

שלום לכולם, מזה מספר שבועות אני חושב על לבנות את המחשב הראשי שלי מחדש וחושב על קומבינציות ואפשרויות הרכבה. את רוב הדברים אחליף אבל בשביל החיבור האישי והנוסטלגיה אני משאיר חלק מהמרכיבים (בכל זאת מחשב שאוטוטו בן 9 שנים ועברתי איתו המון). אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט, מה הייתם מוסיפים / מורידים / משנים, וטיפים נוספים שלכם. כלל המחירים כאן מבוססים על אתר KSP במחירי אילת. הרכיבים שהכותרת שלהם מודגשת עם הרכיבים שאני רוצה/צריך לקנות (כל השאר כבר קיימים ונמצאים ברשותי). תודה חברים! מארז: משתמש בנוכחי שלי שאני מת עליו Enermax HOPELITE ECA3220 ספק כוח: ספק מפלצת שיש לי מאז ינואר 2015 ואקח אותו גם לחדש SeaSonic 1000W 80+ Platinum Platinum-1000 מעבד: מבחינת ביצועים…

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  25. אני בונה מחשב נייד תקציב 3200 ש"ח הבעיה היא שיש לי הרבה דרכים לבנות : 1. דרך מסורתית מחשב נייד מחלקים של מחשב נייד 2.מחשב נייד מחלקי מיקרו atx של amd אני צריך מידע בנוגע לדרך השניה כמות של watt שהמעבד צורך איזה בכן אלה ואלה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים