עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by d0s,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. pubg, overwatch, משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by Ben Cp,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. pubg, fifa, rocket league, overwatch, משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר 3. האם יש צורך בצ…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום. מבקש את עזרתכם למפרט מחשב לצורכי גיימינג. אני צריך שתהיה יציאה אופטית(SPDIF) בנוסף ל HDMI כי יש לי מגבר ישן ללא כניסות HDMI... מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-battlefield,call ofduty,batman ושאר המשחקים החמים המתוכננים עלינו לטובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום חברים חבר רוצה להזמין מחשב למטרות משחקים. אין צורך בציוד היקפי או מסך. המסך שברשותו הוא 19" (רזולוציה 1280X1024/1440X900 , לא סגור איזו מהם,אבל את הכיוון הבנתם) הוא מעוניין במחשב בעיקר בשביל גיימינג (ואם ירצה סרטים HD וכו' לחבר לטלויזיה וכאלה) המפרט הכי טוב שהצלחתי לדחוף הוא להלן: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX , יחידות 1 ₪688 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=811 מאוור OCZ Vanquisher, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=760 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪409 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Special Ops Edition , יחידות 1 ₪349 http://www.rsm.co.il/produ…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by shlomi1234,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים כמו BF4, GTA ודומיהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 37 אינץ Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+, עדיף שיחזיק כמה שיותר שנים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  6. Started by dranzer,

כמו כולם גם אני צריך להתחדש אז החלטתי לקנות מחשב חדש ללא צורב. מה שחשבתי לקנות זה כך: מעבד 2500K לוח אם Z68 כרטיס מסך HD6950 או כנראה 570 מה שעדיף וייכנס בתקציב ספק 620W מארז HAF 922 קירור למעבד nokuta (סילחו לי על הבורות) זיכרון 4 ג'יגה 1333 וזהו אני חושב,השימוש הוא למשחקי FPS כמו באטלפילד 2,3 שיצא,קרייסיס הראשון השני וכ'ו. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by Slash4,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב, אבל אני לא חושב שיש לי ידע מספיק רחב בתחום החומרה כדי לבנות לי מפרט מחשב טוב למקסימום ביצועים במינימום מחיר, ואני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. 1. תקציב : 4.5K-6K - (אני יודע שהטווח נורא גדול, הסבר למטה) 2. שימושים - גיימינג . דרושה התאמה למשחקים הכי כבדים כרגע , ויהיה טוב כמובן אם גם יתאים למשחקים כאלו ב3 השנים הבאות BattleField 3, GTA IV, GTA V, Prototype 2, Fallout:New Vegas Assassins Creed:BrotherHood, Revelations, Call Of Duty: Modern Warfare 3 הרזולוציה כרגע 1920X1080 אבל אני מתכנן גם לקנות מסך 23 עם רזולוציה יותר גבוהה - בקיצור שיתאים לרזולוציות מאוד גבוהות הגדרות גרפיות : ULTRA (הכי גבוהות שאפשר) 3. אין צורך בציוד היקפי …

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  8. Started by Yuvalst,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים שירוצו בהגדרות גבוהות באופן חלק ובfps גבוה. משחקי fps, אסטרטגיה, הכל. ושיוכל להריץ משחקים גם שיצאו בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by lipner23,

תקציב מקסימלי 4500 ולנסות לא לעבור את זה. העבודה בעיקר משחקים אבל גם אינטרנט והורדות. אני רוצה לשחק על רמת רזולוציה גבוהה ושהמשחקים החדשים ירוצו חלק, בנוסף אני רוצה גם מסך במפרט. כולל מסך , אני מעדיף להשקיע יותר בחלקים הקריטיים ואולי בעתיד אני אשפר את הציוד ההיקפי. המחשב שלי עכשיו די רועש אז אני רוצה מחשב שיעבוד בשקט גם בזמן ריבוי פעילויות ושיהיה גם נגד אבק אם אפשר. לא יודע איך עושים OC אז לא מתוכנן OC. לא להוסיף מערכת הפעלה. אני רוצה שבעתיד אני אוכל לשדרג ולהתאים את המחשב לאותו זמן, שיהיו אופציות שידרוג עתידיות. עדיפות לחנויות RSM או KSP.

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by BloodyW,

היי, ברצוני לקנות מפרט בעיקר ל BF3 1. מה התקציב המקסימאלי? לנצל 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SKYRIM וכל משחק כבד בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by roei_b,

שלום, אבקש את עזרתכם לבניית מפרט ב4.5 אלף מטרות המחשב: גיימינג בעיקר, סרטים ואינטרנט המחשב אמור להיות ללא ציוד היקפי וללא צורב יש העדפה לאינטל כי מתוכנן OC קטן של בערך 10%+- דרך אגב אני יכול להמתין חודש אך האם מחיר המחשב יירד כך שיהיה משתלם? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by asaf556,

1. מה התקציב המקסימאלי?4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בטלפילד דה דיויזן היטמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).טלויזיה 32 אינץ fhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  13. Started by ZerdaFox,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?FHD , גיימינג, משחקים חדשים עם דרישות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? -4 6. האם מתוכנן אוברקלוק? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? חיפה, גר…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Crysis 2 , Prototype 2, Saints Row The Third, Mafia 2, Fear 3 , Deus Ex Human Revolution , Battle Field 3 , COD MW3 וכו' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  15. Started by Ronfer123,

היי חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 רק עם באמת הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4-3 COD GHOST LEAGUE OF LEGENDS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23' 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3 סטארקראפט 2 גילד וורס 2 כשיצא (בתקווה שעוד משחקים רבים וטובים שיצאו בעתיד הקרוב/רחוק). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אם אפשר גם המלצה למסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בתקווה שכמה שיותר …

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  17. היי, אני מחר בבוקר הולך לקנות מחשב חדש ושמח אם תוכלו לעזור לי בלסגור את המפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא עד 5.5K, לנסות לחסוך.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימוש העיקרי הוא כמובן משחקים כבדים, סרטים ושימוש בסיסי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). המסך לא כלול במחיר, המסך שלי הוא ברזלוציה 1920 x 1200 with, אינצ' 24. למשחקים כבדים בהגדרות גרפיות הכי גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים... 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. I7 2600K כלול 6. עד …

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  18. . מה התקציב המקסימאלי? 5,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים, מסטארקראפט ודיאבלו עד קול אוף דיוטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24", 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך ב…

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  19. Started by yair67,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 300 שקל או 1000 שקל כולל מסך! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD, SILKROAD,DIABLO3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by avielsvis,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינינג כבד bf4 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני קונה dell 2312 אבל לא לכלול בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  21. Started by Ronfer123,

היי חברה, מה אתם אומרים על המפרט הזה? הוא שווה את המחיר? הוא טוב? אני יכול לקבל משהו יותר טוב? 1035 ₪ - Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz LGA1150 420 ₪ - Gigabyte GA-H77M-D3H 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1899 ₪ - *מבצע* NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 *מבצע* 440 ₪ - Western Digital Caviar Black 1TB 5 Years Warranty 375 ₪ - Raidmax Raptor 355 ₪ - FSP Raider 650W 80+ Silver 5 Years Warranty 90 ₪ - LG DVD-RW X24 130 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 20 ₪ - Cooler Master 120mm Low Noise Fan 5094 ₪ http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=525bda54aa220 תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by ageslayer,

שלום לכולם, אודה לכם עם תוכל לעזור עם המפרט. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך כלשהו 20-23 אינץ' 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Or_s2006,

1. מה התקציב המקסימאלי?6,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושי המחשב עם גיימינג עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4,GTA V,watch dogs,Far Cry 4,ומשחקים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3.…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by blueeye,

הייתי היום ב FOXPC והרכבתי עם המוכר מפרט.. מה אתם אומרים? מחר אני רוצה להזמין: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta ¤899 לוח אם: Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset ¤639 כרטיס מסך: Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1320 דיסק קשיח: Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS ¤339 צורב DVD: צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 זיכרון: Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit ¤405 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU ¤480 ספק כוח: SeaSonic M12II 500W Cabel Management A.PFC PSU ¤499 עכבר: Logitech G5 New Version ¤190 מסך: מסך מחשב Samsung 2053BW LCD 20'' Wide 2ms ¤1015 מערכת הפעלה: Microsoft OEM Vista …

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  25. Started by shimonta,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 9k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חסכון במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב : משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: תדיר על בסיס יומי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- מארז -יש לי את הnzxt 340 , צורב אינו רלוונטי למארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) - בעתיד ב…

• 23 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.