ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
חייב לכלול הכל (מסך, מקלדת, עכבר) צורב DVD חצי ג'יגה זכרון כרטיס מסך עם יציאת טלויזיה - חובה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
רוצה 500GB, עדיפות למארז שקט במסגרת התקציב. אם אפשר לדחוף כרטיס מסך, רק בשביל דברים קלים... אפשרות לחריגה עד 600 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מפרט לשימושים הבאים: 1. אינטרנט 2. סרטים (יתכן בעתיד גם HD וכולי) 3. מוזיקה (חשוב, וגם שיהיה מספיק מקום לאכסון!) 4. תוכנות נוספות כמו פוטושופ ללא גיימינג, ללא מקלדת ועכבר. עם מסך, עדיף איכותי 19 או 20 בשלב זה אני בעדיפות למפרטי אינטל ולא AMD, אבל נראה בהמשך אשמח לעזרתכם, בפעם הקודמת זה נגמר במחשב שקניתי לפי המלצה מפה ואני ממש מרוצה. תודה ניר עריכה: בניתי את המפרט הכי טוב שיכלתי לחשוב עליו (בלי להתפרע וללא מסך) ב TMS: אני יודע שזה מפרט גיימינג טוב אבל המחשב אמור להחזיק כמה שנים וזו שקונה רוצה להשקיע קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail ¤1185 1 יצרן Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן, מרכיב מפרט לחבר וזה מה שחשבתי. אשמח לשמוע את דעת הפורום מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950030 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-6-6-15 Value ₪364 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2401K צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪109 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Raidmax Sagitta ₪300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.as…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח,לחרוג אם זה משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD ואינטרנט בעיקר. 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-עדיף לכמה שיותר שקט שאפשר בלי חריגה מיוחדת מהתקציב 6. לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. RSM 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא 10. האם חשוב לשמור על אופק…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למפרט לאישה זקנה. השימושים במחשב הם אינטרנט וסקייפ בלבד (לפעמים משחק chicken invaders אם הנכדים מגיעים). סה"כ מדובר במחשב שלא אמור להריץ שום דבר כבד. רק וינדוס 7 + מה שציינתי למעלה. התקציב הוא 2000 כולל מסך LCD. עוד אופציה היא לפטופ בתקציב הנ"ל. אשמח אם תמליצו לי על מפרט/לפטופ - מה שיותר משתלם. חשוב שתהיה אחריות כמה שיותר ארוכה אחרת כל התיקונים נופלים עלי וזה הרבה כאב ראש כמובן השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לחסוך אך ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט א) במ…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
EPOX 8K5A3+ KT333 NEW אספקה מיידית 735 ש"ח Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 ש"ח Altec Lansing AX 3021 ש"ח corsair 512MB PC333 DDR C2 ש"ח BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL ש"ח AMD ATHLON XP 2200 + FAN ש"ח Antec High Performance 1080B AMG אספקה מיידית - ספק כוח : Antec TruePower 480 Watt ש"ח סה"כ 8400 שיפורים במסגרת התקציב אפשריים תודה ד"א אני מתכנן מודינג ואולי אוברקלוקינג עתידי
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי הנה המפרט שלי, אם יש הערות\הראות\עצות\מתכונים לבישול המחשב, הכל יתקבל בברכה(חוץ מהמתכונים ) מעבד: AMD ATHLON XP 1800+ לוח אם: GIGABYTE 7VRXP זכרון: XTREME DDR 256MB PC2700-333MHZ כרטיס מסך: GIGABYTE GV-RADEON9700 דיוידי: BENQ X16X48 פלופי: TEAC 1.44 הארדיסק: MAXTOR 60GB 7200RPM מארז: ENERMAX FS-710B ספק כוח: ENERMAX 350W סה"כ: 5600 ש"ח.
-
- 45 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
טוב אז אני לא צריך שום ציוד היקפי (ראו מפרט.) אני לא צריך כ.מסך (ראו מפרט) במקרה שאני כן ארצה אחד חדש אז זה כבר אני אקנה לבד(R9500 PRO שיגיע לארץ שוב.) axp 2400 asus a7n8x xtreme ddr 256mb 333mhz 2700 wd 80gb 8mb buffer teac floppy - will be painted to black !!!! enermax fs-710b TT volcano 7 plus ------------------------- סה"כ 4398 ! אז כמה שאלות : 1. כמה נראה לכם אני אקבל ב-3DMARK עם מערכת כזאת ? (8000~ ?) 2. אני מתלבט אם להוריד את המעבד ל-AXP2000 ולהוסיף עוד 256 זכרון, מה יותר חשוב ? עוד קצת MHZ או עוד 256MB 3. על הזכרונות (XTREME DDR) יש היטסינק או שלא ? הצעות ושיפורים התקבלו בברכה ! ותודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה? אני צריך פתרון לכל הכוננים קשיחים שלי. לצורך העיניין אני צריך מחשב "שרת". מחשב שיאכסן מלא כוננים קשיחים, שיהיה יציב מבחינת חשמל קריר ושקט. הוא יתחבר ברשת למחשב הראשי. יש אפשרות לוותר על \כרטיס מסך\זכרונות\וכונן CDROM? ז''א שיהיה רק מארז + ספק + לוח אם + כוננים קשיחים? בכל מקרה במפרט לא לכלול כונני קשיחים. תודה
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם. אמא שלי ואחותי הקטנה דורשות משחב חדש. כממוחה הביתי למחשבים נאלצתי לעמוד במשימה ליצור להן מפרט ב4500 ש"ח. הנה מפרט שיצרתי: אמא שלי משתמשת במחשב בעיקר לעבודה משרדית ולכן אני לא רואה שום סיבה לא לשים לה מעבד חזק כמו הe6420. כמו כן, אחותי משתמשת במחשב בעיקר למשחקים (אולם משחקים קלים, הגבוהה ביותר היה SIMS 2 ). אני כן רוצה לשים כ.מסך בשווי הזה כי הרעיון הוא שהוא גם יוכל לקלוט משחקים שיבואו בשנה-שנתיים הקרובות (מי יודע אולי ייצא SIMS 3 חח). אשמח אם יש שיפורים והצעות. אם יש הצעה אבקש לא לעבור את המחיר לעיל, 4468 זה ממש הגבול הסופי. המשרד של אבי קונה את המחשב ואני לא רוצה שיחשוב שאנחנו גזלנים.. אז מחשב ב4468 ש"ח בהחלט מספיק, אין צורך במאוורר למעבד. יתר על …
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט בשביל אמא שלי ללא ציוד הקפי מטרות המחשב: גלישה, אופיס, סרטים, תמונות ואולי בעתיד היא תתעסק קצת בפוטושופ תקציב: 3000 ש"ח~ אני מעדיף לקנות מזיגזג אם לא יוצא יקר משמעותית תודה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי כולם, השימושים העיקריים במחשב הם לעבודות אנימציה, הרכבתי מפרט הרבה פחות מהתקציב שצויין בכותרת, כי פשוט זה נראה לי מחשב ברמה גבוהה מאוד ועם אפשרות לשדרוג בעתיד (הוספת כרטיס מסך). אם ניצול מיירבי של התקציב יוכל להביא שיפור של עשרות אחוזים אז נהדר, אבל אם המחשב הנ"ל ב 1500 שקל פחות מהתקציב יעשה את העבודה דיינו. הרעיון עם המפרט הנ"ל זה להוסיף עוד כרטיס מסך ב 1500 שקל עוד שנה ולהנות מהדור החדש של הכרטיסי מסך שיצא לשוק באותו זמן. מעבד אינטלIntel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB, מאוורר למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte X79-UD3 , 4xPCI-E 1 זכרונות G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1 כרטיסי מסךSapphire Rad…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
בוקר טוב מה המצב? עוד חודש בעזרת השם אני מסיימת שנה ראשונה של לימודי אנימציה שהצלחתי לעבור אותה איכשהו בלי מחשב משלי, רק שמחכות לי עוד 3 שנים (מתחילים בנובמבר2009 ) והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל לחפש, קראתי בכל מיני מקומות והאמת שפה נראה לי שאנשים יודעים על מה הם מדברים אז רציתי להזכיר את המפרט שמצאתי כאן אצלכם ולשאול אם זה באמת יחזיק לי מעמד 3 שנים של עבודה יומיומית עם MAYA, FLASH, PREIMIER , after affects , mirage וכמובן גם פוטושופ וקצת QBASE וכו' .. לא אכפת לי שלא יהיה שקט וגם OC לא מתוכנן בקרוב, ואני מנסה לחשוב על עוד דברים שאני אמורה לספר לכם אבל לא עולה לי אז זהו,(דרך אגב אפשר לשים עוד 500 שקל אם יש משהו ששווה את זה ממש) וגם רציתי לשאול, אני כבר די רוצה לקנות אבל אני י…
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב שיתן לי את כל הפתרונות להם אני זקוק בתחום האנימציה בשנים בקרובות. כדי לא להעמיס על הפורום עוד ועוד ת'רדים באותו נושא, שוטטתי קצת בפורום ומצאתי מפרט שהרכיב אותו YairZ ואני חושב שהוא מתאים לדרישות שלי ראו קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=544859.msg4649118#msg4649118 המפרט מצורף לשם הנוחיות: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1533 (אמנם אתה רשמת בזמנו את אותו המעבד עם GHZ3.5 -אך כזה לא מצאתי אצלם..) קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמו…
-
- 26 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי, חבר שלי מהלימודים צריך לקנות מחשב לצרכי אנימציה ושימוש בתוכנות כגון: פרימייר, אפטר אפקטס, פוטושופ, מאיה וכו' (אם כי תלת לא תהייה ההתמקדות המרכזית). התקציב הוא עד 6000 ש"ח כולל מסך דברים חשובים: ssd כרטיס של nvidia (עובד טוב יותר עם התוכנות) + אמרו לי שכדאי ללכת על i7 אשמח לכל עזרה\עצה בנושא תודה!
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי, http://www.mcc.co.il/main_new1.htm?info_berghauf.html מה אתם אומרים על המפרט הזה במחיר הזה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום זקוק למחשב שישמש כארכיון צילומים - כלומר, התקן להרבה דיסקים קשיחים. המארז צריך להכיל לפחות 6 דיסקים קשיחים, ועדיף 8 או 10 ספק כוח בהתאם המחשב עצמו לא אמור לעבוד יותר מדי אין צורך באביזרים הקייפיים אין צורך ב-OC ירוץ על XP - אין צורך להכניס בהצעת מחיר תודה מראש! טל
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב חדש למשרד אדריכלים בתקציב צנוע עד כמה שניתן... תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה הכרחי עד 1000 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ארכיטקטורה ותלת מימד כולל רנדרים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד 2012 (2D), סקצ'אפ, ויריי לסקצ'אפ, פוטושופ, בעתיד אולי גם לומיון. -רציתי לציין שבעבר השקעתי בכרטיס מסך רציני בשביל רינדור אבל הסתבר שויריי לסקצ'אפ כלל לא משתמש בו וסוחט בעיקר את המעבד והRAM…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבוע ומשהו פתחתי נושא לגבי מפרט בתקציב של כ -4500K. אנשים המליצו לי פה על מפרט. עשיתי את שיעורי הבית, קראתי, התעניינתי וכו'. הייתי בכמה חנויות מחשבים וקיבלתי מפרט דיי ספציפי. המחשב הוא יהיה לשימוש של משחקים. יש לי מסך LG 23" FULL HD. ואין לי צורך בציוד היקפי כלשהו. שמעתי גם על הכרטיסים החדשים של ATI שיתמכו ב-DX11. אבל הבנתי שעד שיצאו משחקים, וגם מחירם הגבוה של הכרטיסים פשוט לא שווה כ"כ לחכות לו. בכל מקרה, אני לא יודע אם לקחת את ה-4870 או 4890 ואם כן, אז איזה דגם? אני רוצה לשחק על הרזולוציה הכי טובה. בקשר למעבד אני מעוניין שהוא יהיה I5. הייתי רוצה שתעברו על המפרט לפני הקנייה ותגידו לי אילו דברים כדאי להוסיף\לשפר. תודה רבה לכל העוזרים ! [attachment delet…
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מטרה : מחשב בסיסי לשימושים כלליים (אופיס וכד'), מדיה בייתית (סרטים), מעט עיבוד תמונה, משחקי 3D בעתיד היותר רחוק. רכיבי בסיס בהשקעה ראשונית (~2000 ש"ח) : XFX nForce 680i LT SLI Motherboard Intel Core 2 Quad Q6600 Processor 2.40GHz OEM (OCZ 4096MB PC6400 DDR2 Memory (2 x 2048MB 1. דעתכם על המרכיבים ? 2. האם הוא יאפשר OC בהמשך ? 3. האם ללוח האם יש יציאת DVI מובנית או הלוח מחייב רכישת כרטיס בנפרד ? 4. האם התבססות על צ'יפסט של Intel עדיפה על nVidia ? (אין לי תוכניות לזוג 8800 בזמן הקרוב, גם לא לאחד...) הרבה שאלות, אפשר לענות על אחת ולברוח.... תודה, גל
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב ולאחר התייעצות עם כמה אנשים החלטתי שהוא יהיה מבוסס על מעבד AMD. מכיוון שאני לא מבין כל כך ב- AMD רציתי שתבדקו מפרט שהכנתי ותתנו לי הצעות \ שיפורים \ מפרט משלכם. אלה הם הדברים שאני צריך שהמפרט יכלול: - מעבד AMD - לוח אם מתאים שיכלול בקרי SATA, LAN, SOUND - זכרון 512MB - דיסק קשיח SATA עם BUFFER גדול בנפח של לפחות 60GB - כ.מסך - אני לא צריך משהו חזק בכלל בגלל שנכון לעכשיו אני לא משחק כמעט אבל שיהיה משהו נורמלי וטוב שאם אני במקרה ירצה להפעיל איזה משחק זה יעבוד בסדר. אני מקציב לחלקים האלה עד 3250 ש"ח. הנה המפרט שהכנתי, מה דעתכם? כמות. מוצרים סה"כ Mushkin 256MB PC3200 Green 650 ש"ח (כמות: 2 = סה"כ 512MB) AMD ATHLON XP 2800 ORIGINAL BOX …
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי את דעתכם למפרט המצ"ב. 2160 ש"ח תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
השאלה בכותרת,זה לחבר טוב שלי,אני רוצה לעשות לו מפרט דרך החנות בה אני עובד,עכשיו ההתלבטות היא איזה מפרט להביא לו,הוא לא מחפש משהו חזק אבל משהו שיוכל להריץ PRO EVOLUTION SOCCER ,התקציב הוא ממש נמוך,משהו בסביבות ה1900-ל2300 אפילו פחות יותר,המחשב הוא גם כן בעיקר למסנג'ר,דיבור עם חברים מחו"ל במסנג'ר ולקריאת דואר אלקטרוני,איזה מפרט אני צריך להביא לו בכדי שאני יגיע לפחות מהסכום הזה ו-עד הסכום הזה........תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט: מעבד: (955 ש"ח) Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box לוח אם:(505 ש"ח) Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 זכרון:(385 ש"ח) Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4 דיסק קשיח: (390 ש"ח) Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS מארז: (420 ש"ח) Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU כרטיס מסך: (830 ש"ח) Palit GeForce 9600GT 512MB HDMI לא הכללתי פה את הצורב, עכבר, מקלדת והרכבה שיוסיפו בערך עוד 500-600 ש"ח. אחרי הכל זה 4000 ש"ח בערך. זה מחשב שמיועד למשחקים (לא משחקים מטורפים כמו crysis ודומיו) האם שווה להשקיע ב-Q6600? מה אתם אומרים על הכרטיס מסך, האם ניתן להסתפק ב-8600GT? הייתי שמח לשמ…
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-