ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
החל משבוע שעבר אני סובל מבעיה עם התאורה במסך. פתאום, ללא שום קשר למה שאני עושה עם המחשב, התאורה במסך נכבית ורואים ממש ממש ממש חלש (צריך לכוון בכיוון של האור כדי לראות). לאחר שעושים reset או נכנסים למצב sleep וחוזרים ממנו התצוגה מסתדרת אבל אז אחרי כמה דקות זה שוב קורה. אני יכול לשלוח את המחשב לתיקון אבל כיוון שנגמרה לי האחריות כל פיפס עולה הון תועפות ואשמח אם מישהו שיודע למה זה קורה יאמר לי וכך אוכל לתקן בעצמי. תודה, גבי.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בכמה הייתם קונים את הלפטופ הבא: Dell Xps m1530 מסך 15" Core 2 dou T7250 Nvidia 8400 2GB 667mhz 250GB 7200RPM כמובן משומש אבל במצב מצויין.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני די סגור על המערכת הזו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1419 יש פה איזה קטץ? כי E8400+ P43+ 4GB+ HD4850 ב 3200 ש"ח נראה טוב מידי תודה.
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי מחשב לשימוש משרדי בסיסי, חלונות 7, אופיס, אינטרנט וכדומה. מצאתי את המחשב הזה http://tms.co.il/product/8003 בנוסף אני משדרג את המארז והספק ל GZ-X7 עם 400W, יוצא 1K ש"ח שזה התקציב. האם יש פאולים במערכת? האם תספיק לשימוש משרדי סביר?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט מחשב הכולל מסך "22. אני מעוניין שהמחשב יהיה לסרטים ואינטרנט בעיקר ולמשחקים גם אני מעוניין שהוא יהיה מחשב קר ושקט יש לי פה מפרט שאני הרכבתי רציתי חוות דעת שלכם ובכלל עם אתם חושבים שאפשר לשפר את המפרט או לשנות תתנו לי פה הצעות בכייף אני מוכן להשקיע עד 3500 חשוב שהמחשב יעבוד על מסך "22. ועם אפשר שהוא יורכב או בTMS או ב KSP אני גר באזור חיפה אז זה יקל עליי. תודה לעוזרים. *יש לציין שחוץ ממסך "22 אינני זקוק לציוד היקפי. *המפרט Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI 1138¤ Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn BOX 433¤ Asus P5KPL 435¤ Western Digital 320Gb 16MB AAKS 248¤ A-Data 1GB DDR2-800 CL5 148¤ Palit 9800GT 512MB Retail 652¤ ANTEC NSK4480 380W B…
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב שיהיה בסביבות ה 2500 שקל במחירים של חול בלי מסך אין דרישות מיוחדות העיקר שיהיה PCIE ושיהיה כרטיס מסך לא מובנה 512 ראם ובלי חריגה מהמחיר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש די כללי: אינטרנט,הורדות, סרטים אין יעוד ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מפרט מחשב שאני עומד לקנות הערות והמלצות ותוספות יתקבלו בברכה המחשב מיועד למשחקים ועריכת וידיאו. כמו כן גם המלצות לחניות ואתרים לקנייה יתקבלו בברכה בתודה מראש לוח אם = Asus Rampage II Extreme Motherboard - Intel X58 מעבד = Intel Core i7 920 Processor BX80601920 - 2.66GHz זיכרונות = Corsair XMS3 Tri Channel 6GB PC12800 DDR3 Memory - 1600MHz, 6144MB (3 x 2048) כרטיס מסך = Sapphire Radeon HD 4870 Video Card - 1GB GDDR5, מארז = Thermaltake VG4000SWA Xaser VI ATX Full-Tower Case - Clear Side, Aluminum, ספק כוח = Ultra X3 ULT40071 800-Watt Power Supply דיסק קשיח = Seagate Barracuda 7200.11 1TB Hard Drive ST31000340AS with Ultra Hard Drive Cooler- Serial ATA, 7200, 32MB, SATA-3G…
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי טלויזית FULL HD ואני מעונין לחבר אליה מחשב. היא בגודל 37" . המחשב ישומש גם למשחקים כבדים וסרטים באיכות HD וכמו כן לקצת תיכנות. אבקש מחשב כמה שיותר שקט עם אפשקות לאוברקלוק בינוני. כמו כן אני זקוק למקלדת ועכבר אל חוטים. לא זקוק לרמקולים ווינדוס או כול ציוד אחר. ארצה לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון. אשמח לענות לעוד שאלות . בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
עשיתי פורמט והתקנתי את כל הדרייברים שלו כשאני לוחץ על הכפתור הנורה נדלקת ועולה חלון כתוב שהוא עובד אבל אני לא רואה אתה הסמל שלו רק סמל של LANואני לא יכול לחפש את הרשת שלי
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה ברקע אולי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Witcher 3, Call of Duty, Assassin's creed, GTA V , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).( 1920X1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום מנורת CCFL בנייד שלי השלימה את מעגל חייה בהצלחה .. היא בעולם טוב יותר. הזמנתי לה מחליפה בסין אבל עד שזה יגיע... אני חייב די דחוף לתקן את הנייד אולי אפשר להשיג מנורה כזאת בארץ ? בכל מחיר הגעיוני - הרי היא עולה 30 סנט במפעל. ל T40 האהוב בעצם כל מנורה סטנדרטית ל 14.1 אינץ' תעזור רק שתהיה לבנה - זה לא למודינג ת ו ד ה
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי אני מעונין במפרט הבא: (ומבקש עצה לגבי שינויים אם כדאי/צריך/מומלץ) מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300 1066 לוח אם: INTEL 965 דיסק קשיח: LG 250GB SATA2 7200 RPM 16MB זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR II 667MHZ צורב: LG X18 DVD כרטיס מסך:NVidia GeForce 7300GS 256M ומסך LCD (עוד לא החלטתי איזה חברה ואיזה גודל) מה שאני שואל האם כדאי להחליף לוח אם (אולי לג'יגה בייט ואולי למשהו יותר מתקדם קצת)? ולגבי הזיכרון האם שווה להשקיע עוד ל - 800MHZ? לגבי הכרטיס מסך זה מה שהציעו לי ואין לי מושג האם הוא טוב המחשב מיועד לעבודה כללית + עבודות בפוטושופ ורוצים שהמחשב "ירוץ" ושיוכלו לשדרג אותו במהלך הזמן ושאלה נוספת האם צריך בכזה מחשב להוסיף משהו בשביל קירור ואם כן אז מה? בתודה מראש לכל מי שיעזור[br…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב בעיקר למשחקים ב3000 מישהו יכול להמליץ לי על חלקים (כרטיס מסך,זיכרון ראם,מעבד) תודה!!!!
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? תקציב 5000 בלי חריגה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל ולא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הקיים הוא בעל רזולוציה גבוהה מאוד לא זוכר כמה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? למשחקים כבדים מאוד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גרפיות גבוהות 3. האם יש…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה המלצות למפרט. אז ככה זה הפרטים: * תקציב כמו שכתבתי הוא כ3,000 ש"ח אפשר קצת לעבור אבל לא בהגזמה. *השימוש העיקרי של המחשב יהיה למשחקים. *יש כבר מסך אני לא זוכר את הדגם, אבל הוא דק של MAG גודל 22 אם אני לא טועה. *מיועד למשחקים יחסית כבדים, סגנון נגיד...CRYSIS,COD ניראה לי שהבנתם, המשחקים החדשים שיוצאים..לא צריך אבל לרוץ על מקסימום הגדרות נגיד בינוניות-גבוהות. *לא דרוש מסך,רמקולים,מקלדת, עכבר או כל ציוד היקפי אחר. *השקט לא כל כך חשוב..בוא נגיד 6. *לא מתוכנן אוברקלוק. *לא צריך לכלול מערכת הפעלה. *לא מתוכנן שדרוג מאוחר יותר של המפרט. *חשוב: אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס INTEL. אני מקווה שלא שחכתי כלום.. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
תקציב: 10K ש"ח מה חשוב: 1. מעבד, כמה שיותר ליבות וזיכרון מטמון, פחות חשוב לי אם INTEL או AMD 3. כמה שיותר כרטיסי מסך, עם כמה שיותר זיכרון לכל כרטיס. חשבתי על RX580 X 4 3. לוח מתאים. 4. ספק שיחזיק את הכל לא גנרי. 5. מארז שיכיל את הכל, יכול להיות אלגנטי. 6. דיסק קשיח SSD בלבד, 120 ג'יגה יספיקו (התוכנות+מערכת הפעלה לוקחות 40 ג'יגה, 120 זה גם הרבה) 7. 8 ג'יגה זיכרון, שני סטיקים. מה לא צריך: 1. לא יהיה OC בשום צורה או דרך, לא עכשיו ולא בעתיד. 2. לא צריך אורות או צבעים. 3. לא צריך וגם לא יהיה כונן דיסקים, לא השתמשתי באחד כבר 15 שנה, אין סיבה שזה ישתנה.
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?(לנצל את כל התקציב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?(300 שח) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?(שרטוט ובניית מודלים ב google sketchup 8 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).(תדיר,מערכת הפעלה dual boot -ubuntu-windows xp ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: (המחשב לא מיועד למשחקים חדשים,רק דברים ישנים כמו heroes 4) * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?(המסך הקיים הוא LCD פשוט של 19'' 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אהלן, אשמח להמלצות על מפרט של HTPC. אני מעוניין שהמחשב יתמוך בכל פורמט וידאו ואודיו קיים, לרבות FULL HD, 3D ותקני האודיו החדשים, ושהמחשב יכלול יציאת HDMI, יציאה אופטית עבור אודיו, ואופציה להתקנת קורא כרטיסי זיכרון למיניהם (כמו SD CARDS). יש לי כרגע סטרימר עם WD של 1TB בתוכו (3.5"), ואני מחפש לקנות מארז שיכלול בין היתר גם סלוט עבורו. מלבד זה, אני כמובן רוצה מארז שיהיה אסטתי, ימוקם בשכיבה מתחת לטלוויזיה, ויהיה שקט ככל האפשר. זה המפרט הנוכחי שבחנתי: מעבד - Intel i3 3220 3.3 Ghz (האם כדאי לבחור AMD במקום אינטל?) מאוורר למעבד - Arctic Alpine 11 Pro Rev. 2 לוח אם - Asus P8H77-I (בעל יציאה אופטית לאודיו) זיכרון - Kingston 4GB SSD - של Intel, בנפח של 60GB - למשל Intel 60GB SSD…
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
המחשב עצמו: כרטיס מסך: Leadtek 7800GT. מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800+ Box. לוח אם: DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D. זיכרון: Mushkin Redline 1GB 2x512. חלקים פחות קריטיים: מארז: Antec Super LanBoy Aluminium. כונן קשיח: Maxtor 160GB SATA 7200 RPM. צורב / כונן דיוידי: NEC ND-3540A 16x Silver Bulk. קירור: Zalman CNPS9500 Led 99mm Fan. זה בלי מסך עכבר ומקלדת בנתיים, כי אני עדיין לא יודע כמה אני הולך לבזבז על המחשב (בר מצווה), אבל זה מה שאני מתכנן: עכבר: Razer Diamondback. מקלדת: איזושהי מקלדת של Logitech. מסך: Viewsonic 19 CRT Flat Black Silver. ניסיתי להתאים את הציוד ההיקפי למארז אבל לא הלך לי אז אני אשמח לקבל שיפורים (: זה מעצבן שאתה לא יודע מה התקציב, כי אז אתה לא יודע …
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מטרת המחשב – משחקים כגון Skyrim, Fallout New Vegas,Civilization V,Guild Wars2 וצפייה בסדרות באיכות HD גודל המסך לא יותר גדול מ15 אינץ' ( 15 או 15.6 זה הסטנדארט לא ? ) לגבי סוג המסך לא כזה משנה לי אבל לפי הסקירה שלי בפורום מסך מט עדיף. לא כזה משנה לי הרזולוציה של המסך. למרות שאני מתכוון לחבר את הנייד למסך 32' אם זה משנה אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט משקל רצוי – לא כזה קריטי זמן סוללה – לא קריטי תמיכה בתחנת עגינה – רצוי אבל לא מחייב. אחריות בינלאומית – רצוי אבל לא מחייב רצוי שיהיה ללא מערכת הפעלה. כי אני מבין שזה יכול להוזיל במחיר. אין העדפה לשום חברה. ערכתי את הדיון לאחר הסתכלות במדריך. וגם עדכנתי את המחיר שהיה 4500.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים, אני מתלבט בין 2 מפרטים למחשב נייד עבור חבר שלי. המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל לא מיועד להריץ הכל על קונפיגורציות הכי גבוהות, והכי חלק. אני מוסיף את המפרטים המלאים, ואני מאוד אשמח לשיתוף פעולה ועצות מקצועיות לגבי ההבדלים בין 2 המחשבים להלן: והכרעה לגבי מי יותר טוב. מחשב נייד Toshiba Satellite L500-13T מחשב נייד של Toshiba עם מסך בגודל 15.6 אינטש, מעבד T6500, 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך ATI HD 3650 עם 512MB זיכרון ייעודי. תכונות מיוחדות: * ניתן לבחור בין מערכת הפעלה 32 ביט ל-64 ביט * מקלדת מלאה הכוללת לוח מקשים מספרי * יציאת HDMI למסך חיצוני בתמיכה עד 1080p FULL HD * כרטיס מסך חזק של ATI HD 3650 עם 512MB זיכרון ייעודי מפרט טכני: * מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לנובו G530 מגיע עם ויסטה בסיסית (HOME BASIC). כשמנסים להתקין ויסטה ממדיה אחרת (מקורית וחוקית) אי אפשר להתקין, מתקבל BSD . גם כשמחליפים כונן קשיח לחדש בלי המחיצה הסמויה של לנובו - המערכת לא ניתנת להתקנה. הבעיה לא במדיה DVD להתקנה כי נבדק על מחשב אחר והיא מותקנת בלי בעיות. זה פטנט של לנובו למניעת התקנת מ"ה אחרת מזו המותקנת כבר? רעיונות מישהו?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המחשב מיועד לתכנות ובעיקר להריץ משחקים על הגדרות גבוהות. אשמח למפרט שיספק אותי ב3-4 שנים הקרובות... לא מתכוון לעשות OC, אין צורך בציוד היקפי. בניתי את המפרט הבא, בעיקר מתלבט לגבי כרטיס מסך: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪895 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: Gigabyte H81M-S2PV LGA1150 כמות: 1 - מחיר: ₪259 מארז: באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪729 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz כמות: 1 - מחיר: ₪383 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC 4GB Battlefield …
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אהלן, אחרי הרבה שנים על הקונסולות אני סוף סוף חושב לעשות את הצעד ולעבור לPC, הבעיה היא שהדבר נורא מפחיד ואין לי מושג בכלל מאיפה להתחיל. כבר יצא לי לבקש פה בפורום מפרט אבל עכשיו אני ממש נתקע עם כל העניין של מאיפה להזמין. אילו חנויות אמינות וכמה זמן המתנה עד שיהיה לי מחשב ביד? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-